Volodushka: léčivé vlastnosti a kontraindikace, recenze

Metastázy

Volodyushka je vytrvalá bylina, patřící do rodiny deštníků. Jeho kořen je silný, vodorovně umístěný, stopka dlouhá a nerozvětvená, výška 150 cm. Má velké listy a květy žlutozelené barvy. Biologové identifikují více než 150 druhů této rostliny a určují rozsah jejího růstu v Severní Americe, Africe, Asii a Evropě.

U žen se považuje volostuška (léčebné vlastnosti a kontraindikace později) za zvláště užitečné od nepaměti.

Existují dvě legendy, díky nimž můžete vysvětlit původ názvu rostliny. První je starý ruský. V Rusku byla žena ženou použita, s její pomocí fascinovala muže. Ze slova "vlastní" se také stalo moderní jméno této rostliny.

Druhá je starověká řecká legenda, která vypráví o dívce s názvem Volodika, která nakažila hepatitidu a nikdo ji nemohl pomoci. Pak její blízký přítel šel požádat o pomoc Afrodity. Bohyně poskytla spoustu rostlin, kterými se Volodika uzdravila. Jménem dívky a jménem trávy.

Kde se v naší zemi rozrůstá?

loading...

U nás se volostuška pěstuje především na Kavkaze a je zastoupena několika druhy: laločnaté, zlaté, dlouhoslovité a kozí. Léčivé vlastnosti jsou pouze tři druhy. V tomto článku uvažujeme o terapeutických vlastnostech a kontraindikacích volostušků.

Zlato roste v oblasti Sibiře a Uralu, má velké květy (až 10 centimetrů) a modravé listy. Kozeletselistna se vyskytuje v naší zemi na Dálném východě a v sibiřské taigě. Oblíbeným jménem je vlčí dub. Vybírá lokalitu pro svahy, skály a louky s písčitou základnou. Více laločnaté se liší úzkými listy, rozšiřující se k základně. Najdete ji v lesích Altai a Salair. Může růst i vysoko v horách na svazích a lese. To je věřil, že to je hora volodushka má nejsilnější léčebný účinek. To potvrzuje zpětná vazba.

Volodyushka je zlatá, jejíž léčivé vlastnosti a kontraindikace jsou známé již od starověku, se používá při léčbě onemocnění, jako je hepatitida, cholecystitida, cirhóza a další.

Proč je léčebný?

loading...

Rostlina obsahuje takové užitečné látky:

  1. Karotenu. Vitamin A neumožňuje akumulaci volných radikálů a jeho nedostatek v těle je schopen ovlivnit stav vlasů a pokožky a také způsobit oční problémy.
  2. Fytosteroly a flavonoidy. Mají protizánětlivý, antioxidační a uklidňující účinek.
  3. Saponiny. Vyčistěte nádoby nadměrného cholesterolu a také vylučujete žluč.
  4. Kyselina askorbová. Vitamin C je pro imunitní systém životně důležitý, zpevňuje stěny cév a poskytuje dobrý metabolismus. Terapeutické vlastnosti a kontraindikace volostušků jsou pro mnohé zajímavé.

Aplikace

loading...

Seskupte rostlinu na začátku období květu řezáním kořene. Aby nedošlo ke ztrátě hojivých vlastností, musí se rychle vysušit. Za tímto účelem se používají různé pece a sušičky, přičemž vlákna se zpracovávají při teplotě 90 ° Celsia. Uchovávat suchou trávu optimálně v kartónových obalech, pomůže zachovat její léčebné vlastnosti.

Jaké části rostliny jsou používány?

loading...

Zpravidla se používají květiny a listy, z nich se vyrábějí tinktury a bujóny, které mohou pomoci v boji proti gastrointestinálním poruchám, hepatitidě a neurózám. Kořeny však mají jisté terapeutické účinky, například záněty a intoxikace. Plody této rostliny mohou snížit teplo a odstranit parazity z těla. Vykonává také baktericidní, tonizující, choleretické a hojivé funkce. Terapeutické vlastnosti a kontraindikace zlatých vlasových folikulů budou podrobněji popsány níže.

Jak přesně platí?

loading...

Může být použit buď externě nebo dovnitř. Při vnější aplikaci pomáhá odstranit svědění a zarudnutí během kopřivky, má protizánětlivý účinek. S ní můžete vařit čaj pro orální podání, který pomáhá tělu vstoupit do tónu a má příjemnou chuť a vůni.

Čaj také pomáhá při komplexní terapii proti hepatitidě a jiným onemocněním jater. Chcete-li to udělat, musíte trvat 3 hodiny a napít před jídem. Tinktura pomáhá při odstraňování písku z žlučovodů. Musíte znát nejen léčebné vlastnosti volostušků, kontraindikace by měly být také studovány před zahájením užívání.

Kontraindikace

loading...

Byliny působí na tělo lépe než léky. To však neznamená, že mohou být přijaty všemi bez výjimky. Stejně jako u všech léků má žena kontraindikace. Patří sem:

  1. Gastritis.
  2. Vředy žaludku a dvanáctníku.
  3. Těhotenství a kojení.
  4. Onemocnění žlučníku.
  5. Děti a starší lidé.
  6. Individuální nesnášenlivost.
  7. Tromboembolizmus a tromboflebitida.
  8. Hemoroidy.
  9. Diabetes mellitus.

Proto je třeba před použitím v léčbě konzultovat s lékařem a získat jeho souhlas. Léčivé vlastnosti a kontraindikace bylinných bylin jsou známy lékařům.

Co léčí onemocnění?

loading...

Použijte rostlinu, jak bylo uvedeno výše, může být v různých variantách. Podívejme se blíže na jednotlivé způsoby:

  • Infuze. Připravuje se nejvíce běžným způsobem v poměru 1 čajová lžička sušené pšenice na litr vroucí vody. Trvá to asi 15 minut a je opilý teplo. Dávka závisí na typu onemocnění a dosaženém účinku. V této formě je volostushka předepsána pro komplexní léčbu gastritidy, duodenitidy se sníženou kyselostí žaludku a tak dále.
  • Infuze jako lék proti impotenci. Pokud pokles libida má neuropsychologický charakter, pak volostuška může pomoci vypořádat se s touto nemocí. Infuze se provádí rychlostí 1 polní lžíce na 250 ml vroucí vody. To bere v úvahu léčebné vlastnosti a kontraindikace zlatého zvonu (obrázek je uveden níže). Trvat na tom, aby takové řešení nebylo kratší než dvě hodiny. Vezměte třikrát denně na 100 ml. Kurz se skládá ze tří týdnů, po kterém probíhá přestávka po měsíci. Mělo by se také vzít v úvahu, že volostuška nepomůže při léčbě impotence, jestliže byla způsobena závažnějším porušením pohlavních orgánů.
  • Sběr žaludku. Pokud máte gastritidy na pozadí snížené acidické rovnováhy, musíte si vzít sbírku sestávající z několika bylin, konkrétně: kopí kopí, zlaté vlasy, kopřivu a třezalku tečkovanou. Pivovarská sbírka, stejně jako infuze pro léčbu impotence, je však užívána najednou.
  • Shromažďování pro pankreatitidu. V přítomnosti patologie v pankreatu na pozadí infekce je sbírka tvořená hustotou a alveolem dobrá. V této sbírce je zpravidla zahrnuto i řezivo. Vařený jako čaj a opilý na prázdný žaludek. Yarrow obsahuje přírodní inzulín a tavolga se aktivně projevuje jako antimikrobiální látka. Léčba v tomto případě je dlouhý proces (dva týdny s týdenní přestávkou).
  • Sbírání jater. Zvláště účinná v boji proti jaterním onemocněním je kombinace vlákna s bodláčkem a bodláčkem. Sklenice vroucí vody bude vyžadovat dvě lžičky z bylinné sbírky, které jsou teplé. Pro prevenci je tato verze odvaru užívána jednou denně před spaním.
  • Tinktura alkoholu. Připravuje se na základě 10 gramů vlákniny na 100 ml lékařského alkoholu. Infuze se provádí 10 dní při každodenním protřepávání, poté se filtruje a aplikuje. Tato tinktura je účinná při cholelitize, zácpě, pyelonefritidě. Může se také použít v případě svědění, vysoké teploty, alergických reakcí. V takových situacích se používá k tření a aplikaci na postižené oblasti (v případě alergických reakcí). Tinktura dobře pomáhá při vegetovaskulární dystonii.
  • Infuze obezity. To zahrnuje thoroughwax a kukuřičný hedvábí (1: 1), naplněný 300 ml vroucí vody a infuze po dobu tří hodin, potom se zfiltruje a vypít 40 ml až čtyřikrát za den. Můžete také vzít lázeň pro spalování tuků. K tomu se kůže, plantain, oregano a březové listy vaří 7 minut a filtrují. Takové lázně můžete vzít 2 krát týdně.
  • Odvar pro odstranění příznaků migrény. Varené volostushke je nutné vařit a nechat na něm trvat. Před každým jídlem pijte 60 ml. Kurz není kratší než jeden měsíc.

Terapeutické vlastnosti a kontraindikace recenzí volostu se shromažďují četně.

Zvláštní instrukce

loading...

Při užívání tohoto léku je nutné přísně dodržovat pokyny pro množství a způsob přípravy. Nemůžete samostatně rozhodnout, zda snížíte nebo zvýšíte množství trávy nebo vody pro přípravu infuze. Organismus může na takové změny reagovat nedostatečně, což povede k nepříjemným vedlejším účinkům. To je stejná léčebná terapie jako užívání tablet, takže neoprávněné je nepřijatelné. Jinak namísto dlouho očekávaného vyléčení nemocí riskujete získání nových, ještě vážnějších zdravotních problémů. Musí být známy a pozorovány kontraindikace na zlaté oční víčko (zpětná vazba je potvrzena).

Recenze

loading...

Přehledy jsou obecně pozitivní. Mnoho lidí zaznamenává rychlou dynamiku v průběhu onemocnění, při dodržování podmínek přijetí.

Tráva je k dispozici pro nákup v lékárnách, její cena začíná od asi 70 rublů na balení. Samozřejmě je můžete sami sbírat, což bude znamenat zaručenou kvalitu odebraných odvarů. Nejdůležitější věcí je nezapomínat, že nejvyšší účinnost lze dosáhnout sběrem jarního období, kdy kvete.

To jsou léčebné vlastnosti a kontraindikace volostušky.

Zlaté vlasy jsou dobré a špatné

loading...

Zlaté vlasy v klasifikaci Linnaeus nese jméno Bupleurum aureum a označuje stejný rod Bubleurum (Bupleurum), který je součástí obrovské rodiny Umbelliferae (Apiaceae, nebo Umbellíferae). Tam je více než sto zástupců rodu Volodushkov, jehož distribuční oblast pokrývá mírné a teplé klimatické zóny euroasijského kontinentu. Převažující počet zástupců je soustředěn na území střední Asie a Kavkazu (asi 60 druhů).

Příprava léčivých surovin

loading...

Celá vegetační hmota zlatého víčka má léčebné vlastnosti. Léčivé suroviny (nadzemní část) se sklízejí během období hromadného rozkvětu rostliny. Někteří lidi léčivé dávají přednost výlučně listům a květinám, protože v těchto částech je zaznamenána maximální koncentrace účinných látek. Rhizomy jsou zřídka sklizeny, protože tato rostlina je vytrvalá a když je vykopaná z kořene, zemře.

Chemické složení léčivých surovin

loading...

Chemické složení zlaté kapiláry nebylo plně prozkoumáno, ale informace, které jsou již k dispozici, stačí k tomu, aby s jistotou uvedly, že rostlina má léčivé vlastnosti. Maximální koncentrace saponinů je zaznamenána v listech volostušků (jejich obsah někdy překračuje 13%). Květy a listy buňky jsou zdrojem vitamínů (karotenoidy, kyselina askorbová), sloučeniny flavonoidní skupiny (rutin, quercetin a isokvercetin) a jejich deriváty, stejně jako fytosterolů.

Farmakologické vlastnosti přípravků na bázi zlaté

loading...

Jak již bylo zmíněno dříve, vědecká medicína nepospíší zařazení vlákniny do arzenálu léčivých surovin, ale provedly se klinické zkoušky přípravků z této rostliny. Na základě výsledků experimentálních klinických studií (Tsitsin, 1962) výzkumníci dospěli k závěru, že přípravky ze zlatých vlasů (vodní extrakty) zvyšují sekreční aktivitu pankreatu a také ovlivňují funkci jater. Účinek přípravků z vlákniny na játrovou tkáň je doprovázen změnou chemického složení - zvyšuje se hladina bilirubinu, aktivuje se syntéza žlučových kyselin a cholesterolu. Klinická studie plodu v Tomsk Medical Institute ukázala pozitivní terapeutický účinek z jejich použití při léčbě cholecystitidy, hepatitidy a jejích následků, angiocholitidy, stejně jako jaterní cirhózy.

  • mít choleretický účinek;
  • mají antiseptické a protizánětlivé vlastnosti;
  • posílit sekreční aktivitu pankreatu;
  • působí jako hepatoprotektor;
  • posilují stěny cév (zejména kapiláry) a zvyšují jejich propustnost;
  • normalizovat metabolické procesy v těle.

Semena vlákniny mají antipyretický účinek a také se používají k přípravě anthelmintických sbírek.

Používání zlatých vlasů v lidové medicíně

loading...

Léčba onemocnění jater a žlučníku je jedním z důležitých směrů užívání volostušků v lidové medicíně a účelnost tohoto použití je potvrzena klinickými studiemi (to bylo zmíněno výše). V průběhu léčby hepatitidy, cholecystitidy, tvorby kamenů v žlučníku a další jsou doporučovány vodní extrakty z trávy volostušků (infuze a odvar).

Varianty léčby s použitím přípravků z volostušchky zlaté

loading...

Infuze bylin. Tento přípravek je připraven podle standardního schématu: 1 šálku vařící vody - 1 čajová lžička. léčivých surovin. Naplňte čtvrt hodiny ve vodní lázni, použijte ji v teplém stavu. Doporučujeme infuzi na 1 až 2 polévkové lžíce. několikrát denně (množství a dávkování jsou upraveny v závislosti na povaze onemocnění a dosaženém terapeutickém účinku). Typicky je infuze bylin předepsaná se sníženou kyselostí žaludeční šťávy, stejně jako souběžné onemocnění (gastritida, peptický vřed a 12-střeva bez exacerbací atd.). Tato infuze se používá také při cholelitiáze (v nepřítomnosti velkých konglomerátů), při onemocnění jater a žlučníku.

Léčivá sbírka pro léčbu pankreatitidy. Kombinace volostushki a taveligi vyazolistnoy (rostlina je také známá pod označením "labaznik") má dobrý terapeutický účinek při léčení pankreatických onemocnění infekční povahy. Složení léčivého sběru obsahuje květinové koše řeřicha - 2 části, listy (nebo lepší květy) zlaté rybky a květy můry - 1 díl. Všechny součásti jsou důkladně mleté ​​a důkladně promíchány. Vaříme ve formě čaje (2 lžičky na 250 ml vroucí vody, trváme na 15 minut) a ráno na prázdný žaludek (1 den denně). Řepka obsahuje specifickou látku, ve které jsou nalezeny prvky živočišného inzulínu. Tavolga má vysokou aktivitu proti patogenním mikroorganismům a volostuška příznivě ovlivňuje funkční aktivitu pankreatu. Způsob léčby může být poměrně dlouhý, což je způsobeno závažností a povahou onemocnění (pankreatitida). Léčba je prováděna dvoutýdenními kurzy s přestávkami po 7 dnech. Neexistují žádné zvláštní kontraindikace pro takové léčení, ale je lepší být zajištěn a konzultován s kompetentním specialistou.

Kontraindikace a vedlejší účinky

loading...

Nežádoucí účinky s použitím přípravků zlaté kapiláry nejsou odhaleny, i když není nutné vyloučit možné projevy alergických reakcí organismu v případě individuální nesnášenlivosti.

Volodyushka

loading...

Volodyushka (English Bupleurum) je rostlina patřící do kategorie léčivých bylin, která se používá k léčbě onemocnění trávicího traktu, jater, urogenitálního systému. Přípravy s voluptu jsou stále více populární na trhu s potravinovými doplňky.

Vlasy: tráva

loading...

Velmi často vlákno (nebo spíše některé z jejích typů) se nazývají léčivá tráva. Tato bylina, která patří do skupiny umbilikálních, zřídka roste nad výškou 1 m, ale nemůže být nazývána keřem, protože každý zástupce má pouze jeden dlouhý přímý kmen rozvětvený blíže k vrcholu. Listy kabelů poměrně velké a radikální jsou největší. Venkovitě se podobají okurkovým listům, s jediným rozdílem, že na povrchu je povlak, který dodává povrchu listu namodralý nádech. Květiny mají kabelů žluté, ve tvaru tulipánů, ale pouze menších rozměrů; kvetení se vyskytuje uprostřed léta.

Volodya: zlatá

loading...

Zlaté vlasy - jeden z léčivých druhů kabelů. Tento druh je mnoho let starý. Tráva narůstá na 120 cm, stonky rostlin jsou mírně větvené nebo zcela nerozvětvené; listy a stonky navenek vypadají purpurově. Pro lékařské účely se používají všechny části rostliny. Květy a stonky je lepší shromažďovat se uprostřed léta, během kvetení a se sběrem listů je možné a čekat. Ovoce a oddenky by měly být sklizeny na podzim, kdy skončí plodnost.

Lékařské typy stále patří Čínská vlna a vícedílné.

Volodyushka roste téměř všude v evropské části Ruska, na Sibiři, na Dálném východě, stejně jako v Kazachstánu a Mongolsku. Rostlina má rád slunce a umírněnou vlhkost, usazuje se hlavně podél břehů řek, v polích a podél horských svahů. Je možné se kultivovat vlákno a rostlina v těchto oblastech na volném poli.

Volodya: kořen

loading...

Kořenové kořeny velmi rozvětvené a mohou zaujímat značné plochy, mají tmavě hnědou barvu, drsné na dotek, nemohou být vytaženy rukama. Nejlepší je vykopat kořeny, vyčistit hlavní oddenku z malých výhonků a kořenů, opláchnout a vyschnout na otevřeném vzduchu nebo v troubě při velmi nízké teplotě. Kořenové kořeny Používá se v medicíně, zejména ve formě tinktur a vývarů. Takové léky posilují kapiláry a cévy, urychlují hojení ran a používají se k léčbě gastrointestinálních onemocnění.

Volodyushka: složení

Složení kabelů obsahuje celou řadu užitečných látek, i když se jedná o širokou škálu vitaminů a minerálů, tato bylinka se nemůže pochlubit, ale je plná velmi cenných složek:

Volodushka: Vlastnosti

Užitečné látky, které tvoří kabelů, určení široké škály užitečných vlastností této úžasné léčivé rostliny:

  • Protizánětlivé, především s kožními onemocněními, kopřivami, stejně jako s onemocněním orgánů zraku. Externí aplikace odvaru z listů rostliny pomůže odstranit svědění a zarudnutí. Sage a kořen lopuchu mají podobné vlastnosti.
  • Hojení ran (používá se zvenčí ve formě kompresí a lotion).
  • Cholagogue (posiluje sekreční funkci).
  • Zlepšení funkce pankreatu.
  • Laxativa normalizuje činnost gastrointestinálního traktu kvůli vysokému obsahu vlákniny.
  • Antipyretika - zejména, slunečník účinná pro virové onemocnění a ARVI.
  • Zlepšuje stav jater, čistí toxiny z toxinů.
  • Posiluje stěny cév a zlepšuje práci srdce.
  • Lehký sedativní účinek, zvláště doporučený pro zvýšený nervový a duševní stres.

Volodushka: aplikace

Aplikace kabelů Přípustné jsou nemoci jiné povahy, ale především tato rostlina se používá k udržení zdraví jater. Níže je seznam nemocí, ve kterých lékaři doporučují užívat tuto bylinu:

  • Hepatitida,
  • Cholecystitida,
  • Cholangitis,
  • Úle,
  • Furuncles,
  • Malárie,
  • ARI a ARVI,
  • Nemoci žlučníku a pankreatu,
  • Dysfunkce zažívacího traktu,
  • Bolest hlavy, migréna,
  • Nespavost a zvýšená excitabilita.

Volodushka: pro snížení hmotnosti

Volodyushka je na seznamu nejoblíbenějších léčivých bylin a rostlin používaných pro hubnutí. Ale nenechte se oklamat, rychle ztrácíte váhu, užíváte odvarky nebo doplňky stravy voluptu, nebude fungovat. Spíše nepřímo ovlivňuje proces snižování hmotnosti. Za prvé, má schopnost aktivovat sekreční funkci pankreatu, žlučníku a také normalizuje trávicí procesy. Když se vytvoří práce tělových systémů, začnou se procesy zbavování se nepotřebných strusek a toxinů, všechen nadbytek, včetně nadváhy, zmizí.

Obvykle však všichni chtějí rychle zhubnout, v tomto případě je lepší věnovat pozornost přípravkům obsahujícím výtažky rostlin, jako jsou triphala, Goji bobule, bobule Asai nebo tuky.

Voloshushka: pro játra

Nejčastěji lékaři předepisují léky voluptu s onemocněním jater. Za prvé, účinné látky obsažené v této rostlině působí jako absorbent, který odstraňuje toxiny a další škodlivé látky, jinými slovy, proces detoxikace probíhá. Čištění jater je nesmírně důležité pro osoby s nadváhou, stejně jako trpí alkoholismem a onemocněními spojenými se zhoršenou funkcí jater. Lékaři obvykle předepisují speciální léky, které pomáhají vymýtit tento orgán a obnovit ho, ale můžete použít lidové recepty a léčit různé nemoci stejně efektivně.

Lidové lékaři častěji používají vývar: 1 polévková lžíce. l. sušené kabelů nalijte 100 ml vroucí vody, trváme 10-15 minut, pak napněte, přidejte další sklenici vody a vařte na nízké teplotě po dobu 15-20 minut. Vezměte odvar (1/2 šálku) půl hodiny před jídlem.

Vyčistit játra a obnovit poškozené buňky mohou být, přípravky a přípravky, které obsahují artyčok, bodlák a pampeliška kořen.

Volodyushka: kapsle

Bioadditivy s voluptu jsou k dispozici ve formě kapslí a kapalného extraktu. V podstatě všechny léky obsahují nejen vlákno, ale i další rostlinné výtažky, které pomáhají detoxikovat a očistit tělo.

1). "Čistý" přípravek, který obsahuje pouze extrakt kořen parietum, je kapalný extrakt kořen parietum Čínský «Bupleurum, bez alkoholu, 1000 mg, 1 ml (30 ml)» od společnosti Příroda je odpověď. Tento léčivý přípravek užívejte jednou denně po dobu 1 ml (tj. 28 kapek), předtím je rozpusťte v malém množství vody.

2). Na místě si můžete objednat jedinečný lék určený k udržení zdraví jater. Vydává svou světově proslulou společnost Nyní jídlo, nazvaný tento doplněk stravy "pečeňový detoxifier Regenerátor ». Ve svém složení kromě výtažek alveolu zahrnuje i další bylinky a rostliny:

Dále je lék posilován glutationi, karnitinem a methioninem. Vezměte tento výživový doplněk nebo 3krát denně 1 kapsli nebo jednou denně 3 kapsle. Tento výživový doplněk je určen pouze pro dospělé, je lepší nedělat to dětem, není také vhodné ho používat u těhotných a kojících žen.

Volodya: v lékárně

Sušená tráva kabelů prodává se v pravidelné lékárně, lze z ní připravit různé bujóny, ale tato dávková forma je méně účinná než přípravky na bázi rostlinného extraktu. BAD se prodávají pouze v on-line lékárnách, avšak v prvním obchodě online nemůžete v žádném případě objednat lék. Za prvé, nikdo není zodpovědný za kvalitu drogy a za druhé, ceny jsou kosmické. Proč zaplatit a koupit falešnou, pokud si můžete objednat originální drogu na iherb.com.

Volodushka: instrukce

V návodu k použití pro konkrétní přípravek s voluptu Obvykle se zapisuje dávkování a frekvence příjmu. Pokud však stále existují nějaké pochybnosti, je důležité si uvědomit, že optimální dávka je 1000 mg, je lepší nechat ji užívat. Takový objem účinné látky bude omezen v 2-3 kapslích nebo v 28-30 kapech (pokud se používá kapalná forma).

Volodushka: jak si vzít

Jak si užívat drogy voluptu? Je to velmi jednoduché: nezáleží na tom, v jaké denní době je hlavní pozorování jídel. Jinými slovy, nemůžete jít do prázdného žaludku, nejlépe po 30-40 minutách po jídle.

Volodya: kontraindikace

První a hlavní kontraindikace v aplikaci kabelů - intolerance účinné látky a výskyt alergické reakce. Ale to nekončí se zákazy. Nemůžete to vzít vlákno, v případě gastritidy se zvyšuje vřed nebo žaludeční kyselost. S obezřetností by měla užívat drogy těhotná a ošetřovatelka a teprve po konzultaci s terapeutem.

Volodushka: recenze

Na internetu si můžete přečíst spoustu recenzí o používání léků voluptu, převážná většina je pozitivní. Přijaté doplňky stravy s voluptu zaznamenal zlepšení zdravotního stavu a tvrdí, že lék velmi rychle - během 1-2 týdnech používání nedochází problémy jater a žlučníku, a pacienti stěžují nestabilní operaci zažívacího traktu, oni říkají, že jejich problém rychle vyřešen nebo se stanou méně závažná.

Volodushka: koupit, cena

Zde je tak široká škála forem, dávkování a výrobce kabelů:

1. Koupit nyní vlákno za nízkou cenu a zaručenou kvalitou může být ve slavném americkém internetovém obchodě s organickými iHerb.
2. Podrobné pokyny k zadání objednávky: Jak objednat iHerb!
3. Při první objednávce s využitím propagačního kódu iHerb (nebo nazývaného sleva iHerb) ušetříte 5 dolarů! Doporučujeme využít, protože. v druhém pořadí slevy nebude více, a dokonce i místa vrácení peněz nevrátí úroky z nákupu, protože ceny jsou velmi nízké! Můžete také použít propagační kódy Wildberries, propagační kódy Mumsi, propagační kódy Kupivip a propagační kódy Lamoda - je zde neuvěřitelná sleva!
4. Vše o placení a doručení: Platba iHerb a dodání iHerb!

Zdroj fotografií: iHerb.com

Jak vám pomáhá slunečník? Vaše zpětná vazba je pro začátečníky velmi důležitá!

Zlaté vlasy

Název v latině: Bupleurum longifolium

  • Léčba nemocí
  • Kontraindikace
  • Recepty
  • Doktorská rada
Vytrvalá bylina z čeledi Umbelliferae, 120-150 cm na výšku a s horizontální oddenek. Dřík je vzpřímený, většinou jednoduchý, jednoduchý nebo mírně rozvětvený nahoře. Radikální a dolní kmenových listy podlouhlé nebo podlouhle obvejčité, amplexicaul, průměrná stonek - přisedlé, vejčité, horní - malá, poměrně široký. Na spodní straně jsou listy pokryty modravým povrchem. Květy jsou malé, žluté, se zlatým odstínem, shromážděné ve velkých složitých deštníků. Ovoce jsou dvakrát oseté, s silně prominentními okřídlenými okraji. Kvete v červnu - červenci.

Léčba nemocí

Zlaté vlasy se používají k léčbě následujících onemocnění:

Kontraindikace

Vstupné Volodushka zlatá je kontraindikována, pokud:

Recepty 1

Golden Volodya - obecný recept

1 polévková lžíce bylinků nalijte 1 šálek vařící vody, trváme 5-6 hodin, vypustíme. Vezměte 1/2 šálku 3x denně, 30-40 minut před jídlem.

Infuzní voda

1-2 polévkové lžíce bylin na vyplnění termosku a nalijte 250 gramů vroucí vody, trvejte 30 minut, vypusťte. Vezměte teplou formu 1 / 2-1 / 3 šálku 3x denně před jídlem. Kurz je 1,5-2 měsíce.

S hepatitidou, cholecystitidou

3 čajové lžičky bylinků nalijeme 1 šálek vařící vody, trváme 4 hodiny, vypustíme. Vezměte 1/3 šálku 3krát denně před jídlem, po dobu 3-4 týdnů.

S migrénou

2 čajové lžičky bylinků nalijeme 1 sklenici vody, vaříme na nízkém ohni, dokud se nevypaří do poloviny. Trvejte na ochlazení, vypusťte. Vezměte 1/2 šálku 3x denně, 15-30 minut před jídlem.

Tinktura

S hypertenzí, neuralgií, chřipkou, nervovými onemocněními

50 gramů nakrájených bylinek nalijte 0,5 kvalitní vodky, trvá 10 dní na temném chladném místě, denní třepení, napnutí. Vezměte 25-30 kapek třikrát denně před jídlem.

S impotencí

1 polévková lžíce bylinků nalijeme 1 šálek vařící vody, trváme 2 hodiny, vypustíme. Vezměte 1/2 šálku 3x denně před jídlem. Kurz je 15-20 dní, pak 20denní přestávka a v případě potřeby můžete kurz opakovat.

Doktorská rada

04/26/18 Elena

Dobrý den, mám 21 let. Chtěl bych sdílet svůj problém a opravdu potřebuji vaši pomoc. Mám hirsutismus na pozadí hormonálního selhání. Od 16-17 let začali všímat vlasy nad rtem, více než 2 roky v chladném období, záda, hrudník pokrytý pupínků. Podle předaných analýz (bez testosteronu v dávce 7,87 0-4,1) jmenován Diane-35. „Vlasy nadále rostou nejen na rtu, ale také na bradě, akné nebyl, cítil jsem se dobře, prostě neměl vidět výsledek. Po pití po dobu 2,5 roku, přešel na dzhes ", po 3 měsících se rozhodl úplně přestat brát ok. Na zrušení vlasů také roste, v zimě opět byl problém s akné na těle. Chápu, že mnoho lidí se obrátilo na podobné problémy, ale přesto chci dostat odpověď osobně. Ultrazvuk nadledvinek, orgány malého pánve nezjistili nic. Pomozte, prosím.

V současné době piji mincovnu. Výsledky nedávných analýz:

FSH: 4,47 (referenční hodnoty ve střední folikulární fázi 3,85-8,78)

LH: 3,63 (referenční hodnoty ve střední folikulární fázi 2,12-10,89)

DEP-sulfát 7,630 (referenční hodnoty 1,75-10,26)

GSG: 45,70 (referenční hodnoty: 18,0-114,0)

Androstenedion: 3,810 (referenční hodnoty 0,74 - 2,8)

Bez testosteronu: 3,20 (referenční hodnoty: 0-2,85)

17-OH progesteron: 1,27 (referenční hodnoty ve folikulární fázi 0,1-0,8)

Dihydrotestosteron: 484,52 (referenční hodnoty: 24,0-368,0)

Myslím, že vaše androgeneze je nadledvinek a je spojena s nedostatkem enzymu aromatázy nebo hydralázy; ale vysoká a DHT.

Pokud chcete prozatím vyřešit pouze kosmetický problém, pokračujte v pít výživě z mátového pepřence nejméně po dobu 1,5 měsíce, opakujte androgeny a připravte sbírku:

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

-50,0 gramů kořenové sophory naléváme 500,0 40% alkoholu, trváme 7-10 dní, vyčerpáme. Pít nebo kapat v každé podávané bylinné infuze 20 kapek 3 krát denně. Kurz 2 měsíce.

Může být použita externě pro hašení akné.

3. Chcete-li snížit hlavní androgen-DHT, připojte extrakt trpasličí dlaně, plíživý Serenoe. Obchodní název BADa-So Palmetto. Musíte to udělat rychle, dokud ztráta vlasů nezačne.

-1 polévková lžíce. semen, bez drcení, namočte 200,0 ml. studenou vodou v noci. Ráno hnědou infuzi rychle uveďte do varu a vaříme 10 minut na nízké teplotě. Nechte vychladnout a natahovat. chuť. Chcete-li opravit hořkost a ne obvyklou kořenitou chuť, můžete přidat med.

Napijte 70,0 ml, 3x denně po dobu 20-30 minut před jídlem. Použijte bobule a vařené semínko přímo na obličej. Černoušek dobře zbavuje jakékoliv kožní problémy.

Můžete klíčit a jíst semena!

Myslím, že to stačí!))

04/25/18 Alexey

Zkoušená alkoholická tinkturka Shepherd nemá žádný zvláštní efekt. Píkal 28 dní Mumiye. Začalo používat Enap. Pomáhá, ale nechce se neustále sedět na pilulce. A dyskineze si sama připomíná pálení žáhy.

Absolvoval obecný krevní test.

Leukocyty (WBC) 9,87 (4,30 - 10,80) x 10 ^ 9 / l; Erytrocyty (RBC), 5,08 (4,36 - 5,75 x 10 ^ 12 l, hemoglobin (HGB, Hb), 158,00 (130,00 až 160,0) g / l, hematokrit (HCT), 46,80 (40,19 - 51,16)%; destiček (PLT) 291,00 (147,11 až 330,64 ) x10 ^ 9l, Neutrofily (Ne), absolutní množství 4,96 (1,90 - 6,90) x 10 ^ 9 litrů, lymfocyty (LYMF), absolutní počet (1,09 - 3,58) x 10 ^ 9 / l, Monocyty (MON), absolutní množství 0,83 (0,30 - 1,10) x 10 ^ 9 / l, eozinofily (EO), absolutní množství 0,23 (0,00 - 0,40) x10 ^ 9 / l, bazofilů (Ba), absolutní množství 0,060 (0,010 - 0,08) x 10 ^ 9 / l; Nezralé granulocyty, absolutní množství 0,03 (0,00 - 0,09) x 10 ^ 9 / l; normoblasty, absolutní množství 0,00 (0,00 - 0,11) x 10 ^ 9 / l, rychlost sedimentace erytrocytů (způsob certifikace Westergr en) 7,0 (2,0 - 20,0) mm / h, glukóza 5,18 (4,11 - 5,89) mmol / l, celkem 5,11 cholesterol (

19.4.18 Anastasia

Dobrý den, milá Julie Evgenievna!

Opět vás vyzývám k radě. Dne 10. dubna 2018 jsem byl provozován na odstranění endometriální cysty levého vaječníku (laparoskopie, levostranná cystektomie). Výsledky laparoskopického vyšetření a průběh operace, které jsem připojil k tomuto dopisu. Výsledky analýz při vypouštění:

VŠEOBECNÁ ANALÝZA KRV: Hb 115 g / l, Eritre. 3,99 milionu Le 7,2 x 10 9 / l, ESR 5 mm / h, tr. 230 x 10 9 / l. Hemostáza: protrombin 84%, fibrinogen 2,26 g / l. APTTV 31,0 sekundy, INR 1,09.

BIOCHEMIE: obsch.belok 75,3 g / l, glukóza 4,41 mmol / l, močovina 3,7 mmol / l, kreatinin 76,8 umol / l obsch.bilirubin 12,7 umol / l 7,1 ALT, ACAT 17.7.

VŠEOBECNÁ ANALÝZA URINU: albumin otr., Cukr otr., Leukocyty 1-2 v p / z.

Ještě před operací, vzal jsem biorezonanční diagnostiky, který odhalil I opestorhoz a bakterie přerůstání v tlustém střevě a dizbakterioz v duodenu. Před provedením operace byly ukazatele ALAT přeceňovány. Před operací, jsem si vzal dvoutýdenní léčebnou kúru s biologickým rezonance, viděl gepatoprotektory kteří nadále pořizovat (Liv-52, estsial, Silimar, jídlo, ostropestřec mariánský), vzal sorbenty (Enterosgelu).

Drahá Julie Evgenievna! Já opravdu nechci projít všechny tyto hrůzy spojené s operací znovu. Řekni mi, prosím, co bych měl udělat, abych zase nevznikl takový cysty. Faktem je, že vedoucí oddělení říkal, že nemusím užívat žádné hormonální léky. Lékař, který na mě pracoval, mi doporučuje užívat hormonální lék Byzannu po celý rok. Po přečtení o této droze, o jejích vedlejších účincích, se mám jen bát vzít ji.

Děkuji vám, drahá Julie Evgenievna! Těším se na vaše dopisy!

Nemám opravdu důvěru ART. Pokud jste nebyli žili a žijete v povodí Ob-Irtysh, jsou obecně nepravděpodobné opisthorchias.

Po ošetření bylo nutné okamžitě předat výkaly pro vejce nebo samotné opisthorchy. Kdyby byly, pak by byly nalezeny. (Ačkoli momentálně nemají prozatímní lhůtu)

Pokud vás to obtěžuje, vypijte Ecorsol po dobu 1,5 měsíce.

Estradiol - a zůstává vysoký ve druhé polovině cyklu; Není známo, co byl v prvním a je teď?

Progesteron byl vysoký v první polovině cyklu, v druhé polovině cyklu. Také je nutné opakovat. A půjčit si nebo krmit v krvi - na vás nicméně neexistuje větší nebo větší anémie.

-20,0 g. drcený kořen 400,0% 40% alkoholu po dobu 2 týdnů.

Jedeme jednou za dva dny. Naplňte a pijte 10 kapek 2-3x denně. Kurz je 1,5 měsíce. přerušte 10 dní a opakujte.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3. Yodomarin 100. Během snídaně pít 1 tabletu. Kurz - 1-1,5 měsíců

1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml. voda, přivede k varu, vařit na nízké teplotě po dobu 15 minut, trvá na 30-40 minut. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml.

Pro zavlažování je zapotřebí 150,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

Zavlažování probíhá od prvního suchého dne cyklu, 12krát za sebou a opakuje se v dalším cyklu.

S přáním na rychlé zotavení, Nastia, před komunikací!

04/14/18 Pavel

Dobrý den, milá Julia Evgenievna! Díky za recept a výběr krve bylin, pomohlo. Měl jsem další otázku. Kromě zhoubného vzdělání mám ještě hepatitidu B. Chtěl bych vědět, jaké bylinky mohou udržovat játra v dobrém stavu. Chtěla jsem vás také informovat, že Mydia hydrolyzát MIGA se v současné době nevyrábí, podle dostupných údajů bude uvolněna nejdříve v prosinci 2018. Mluvil s vývojáři. Informace jsou správné. Máte-li jakékoliv dotazy, určitě vás požádám o radu. Děkuji vám Pavel předem.

Dobrý den, drahý Pavel!

Díky za informace o VNIIRO!

MIGI se vyrábí v Gorlovce, také spolehlivě. Pokud je to možné, zakoupit tam.

Ale s hepatitidou byste měli být zbaveni alkoholických tinktur!

Odstraňte odkapávací tinktury v 15,0-20,0 ml mírně ochlazené vroucí vody (asi 70 stupňů) a vypijte 15 minut později. Během této doby se alkohol jednoduše odpařuje, takže vše je užitečné na místě. hepatitida. Stále pijete malou sbírku, přidejte antivirová byliny, která jsou aktivní v hepatitidě B, před mícháním:

Vařte a pijte stejným způsobem, přidejte 1 lžičku před infuzí. turmerický prášek.

Rádi vám pomůžu, Pavel, před spojením!

04.09.18 sergey

Dobrý večer Julia Evgenevna.pomogite prosím sovetom.Delo zkreslil, že schopnost Lipom, jako houby po dešti mastku rostut vezde.Za trvat asi půl roku, o deset vystoupil.Pokud tak dlouho, dokud to jde Nevím, co se bude dít. A neustále ustovschy nikokogo živost, lékaři již žádná naděje netu.mne 36, hmotnost 110 kg 175.Esli růst Poczesna naději v Pánu a bylinkáři.Co se vedle Nevím, jestli můžete pomoci pozhalusta díky které pomáhají LYUDYAM.DOSVIDANIE.

"Bůh je Bůh a nebuďte sami zlí!")))

Dobrý den, Sergej!

Je to všechno o přerušení metabolismu tuků. Možná máte hypotyreózu; možná obezita hypofýzy nebo dědičná; n, možná i cukr překračuje normu.

V každém případě musíte upravit výměnu cukru a lipidů, zkusit ztratit tyto extra libry. Musím však říci, že s lipomatózou může člověk zhubnout a wen zůstane stejný, nebo dokonce stoupá. Lékařství může pomoci - aspirace (sání tuku), laser, nebo chirurgická korekce.

Tradiční medicína doporučuje tření tavitelných tuků (skopové, rybí) nebo esenciální oleje s následnou masáží wenu.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

2. Ve jménu tření

Punkterizujte tobolku s kapsaicinem a směs 1: 1 s ricinovým olejem.

Vigorously rub v nejproblematičtějších zhiroviki po dobu 7-10 minut proti směru hodinových ručiček, nejméně 1-2 krát denně. Dlouho!

Proveďte potřebné testy a podívejte se dále!

04/05/18 Anastasia

Dobrý den, Analýzu jsem dal 5. den cyklu. Zbytek hormonů je normální. Celkový redukovaný testosteron se zvýšil zdarma.

03/29/18 Olga

Řekni mi pazhalusta, jmelí bílá mohou být léčeni jaterní hemangiom?

Používám Arnika Mountain jako hlavní prostředek v tinkturách a lotionách; a přidala protinádorovou sbírku:

1. Arnika tinktury

-40,0 gramů arnických květin, bez drcení, nalijte 200,0 ml 60% alkoholu nebo lékárny Herboton a trvejte v tmě po dobu 7 dní.

Kmen, vytlačte. Pijte 10 kapek dvakrát denně po dobu jednoho měsíce. Udělejte si přestávku po dobu 3 týdnů a můžete opakovat. Se zvyšujícím se tlakem nepřerušujte příjem, ale pijte 12-15 kapek dvakrát denně.

Navlhčit lehce zředí Tinktura z 3-vrstvy gázy, lepicí páska o opravu na okraji kožní projekce hemangiomů a aby alespoň 50-60 minut, dvakrát denně, aby se zabránilo vysoušení.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

03/29/18 Natasha

Dobrý den Julia Evgenievna, tady se musíš starat o tebe. Moje dcera protezhenii 3 roky nebo nemusí zaberemenit.Na moment ona má 4 umělé oplodnění, ale není tam žádný výsledek, všichni sedí testů, udělal všechno průzkumu kasayushiesya těhotná, všechno je v pořádku, ale neměl otěhotnět. Pořád měla na tváři akné (občas nemohla opustit dům bez make-upu). A nedávno mi řekla, že v roce 2013 provedla injekci cervarixu a poté měla akné a četla jsem, že tato droga může způsobit neplodnost. Řekněte nebo řekněte, že je možné, aby tento přípravek odvozil nebo odstranil z organismu nebo zablok ilovat eto vliv? Děkuji, Nataša

Dobrý den, Nataša!

Cervarix je vakcína proti HPV 16 a 18 typům. Protilátky proti těmto virům zmizí po 4 letech. Jsem přesvědčen, že příčina neplodnosti není v ní. S největší pravděpodobností je to autoimunitní nebo dyshormonální neplodnost. Za předpokladu, že manžel má dobrý spermogram a oba nemají antispermové protilátky.

Pracuji pouze s hormony a ultrazvukem, takže nemohu říci nic konkrétního.

Ginkgo glutan funguje dobře proti akné jakéhokoli původu, a to jak uvnitř, tak ven:

1. Broth of Fenugreek

-1 polévková lžíce. semena, bez broušení, namočte 250,0-300,0 ml. studenou vodou v noci. Ráno hnědou infuzi rychle uveďte do varu a vaříme 10 minut na nízké teplotě. Nechte vychladnout a natahovat. chuť. Chcete-li opravit hořkost a ne obvyklou kořenitou chuť, můžete přidat med.

Napijte 70,0 ml, 3x denně po dobu 20-30 minut před jídlem. Zbytek vývaru si otřete tvář a opeřené a vařené semeno používají, které se překrývají přímo na akné.

2. S rostoucí váhou a androgencí v Rusku používejte Veroshpiron, Siofor a byliny.

3. Zatímco je možné takové shromažďování dát

1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1.5 - 2 měsíce, výměna bylin.

Je třeba vyloučit androgeniu, ale již s čerstvými hormony Androstenedion, DHEAS, 17-OH progesteron, testosteron. Je-li některá zvýšena, je třeba se zaměřit na úroveň skupiny enzymů, které převádějí androgeny na estrogeny (aromatáza, 21-hydralasa, reduktáza atd.).

S přáním úspěchu, Nataša! Až do komunikace!

03/26/18 Maria

Dobrý den, Jmenuji se Maria. Pro mě 44 let, výška těla 163 sm, váha 62 kg. Byly diagnostikovány intersticiální subserózní děložní fibroidy o rozměrech 15 x 11 x 14 mm typu HPV 16. A také seboroická keratóza kmene (velmi), melaniformní krvácení a mnohočetné papilomy na krku, hodně ateroma na hlavě. Nepocházel jsem, nebyly potraty. menstruační cyklus byl 26 dní, poslední 2 roky klesly - 23, 24 dní. Řekněte mi, prosím, s pomocí toho, co můžete bojovat proti těmto nemocem. Děkuji vám za Vaši práci!

Myslím, že máte problémy se stavem kůže. Je způsobena virem infekce a některými vnitřními problémy. Tradičně jsou problémy s kůží "obviňovány" z jater. Začneme tím, včetně antivirových rostlin.

- 2,0 g suché trávy nalijte 100,0 ml 60% alkoholu, trvá na 7 dní, napněte a napijte 10 kapek 3krát denně, před jídlem, 1 polévková lžíce. vody. Kurz - 1 měsíc, přerušte 14 dní a v případě potřeby opakujte. Čistota je mírně toxická, nepřekračujte dávku!

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce.

2.1. Alpisarin. Pít 0,1 sp. třikrát denně. Kurz 3 týdny

-50,0 gramů bylinek nalijeme 0,5 litru vodky, trváme 2 týdny v temném místě, vyčerpáme.

Používejte k vypálení prvků, které chrání před spálením kolem zdravé tkáně pomocí náplasti.

3.1. Gel Gelpol. Aplikujte dvakrát denně po dobu jednoho měsíce.

A jemně zkusit masku Averininu.

A obecně je nutná konzultace zkušeného dermatologa staré školy.

DOBRÝ KRAJ a před komunikací!

03/25/18 Lily

Specifikace [1835555865]. Dobrý den, Julia Evgenievna! Nečekala jsem odpověď, takže píšu zde. Cukr na sval je vždy 4,7 nebo 4,8. Po užití glukózy po hodině je cukr po 2 hodinách 7,6. Nedávno jsem prošel analýzou celiakie. U všech protilátek je analýza negativní. Poslední shchitovidke analyzuje TTG 1,9 (norma nebo rychlost 0,3-4,2) SV4 16,7 (norm 10,2-23,2) AT k TPO 0 (norma nebo rychlost do 30 ed / ml). Po odevzdání krve a výkalů na jaterních parazitech je všechno negativní. MRI abdominální dutiny: Závěrové známky počátečních projevů chronické cholecystopankreatitidy a mírné hepatomegalie. Uzi jater: CWR pravého laloku 125mm, průměr levého laloku 69mm. Obrysy jsou stejné, přesné. Struktura je homogenní. Echogenicita se zvyšuje v důsledku difuzní steatózy. Cévní vzorec se nezmění. Velikost žlučníku 42 * 12mm, hlezen 5mm, V.portae 10mm. Velikost pankreatu: hlava 23mm, tělo 11mm, ocas 14mm. Obrysy jsou stejné, ehogennost hyperechoická, struktura nebo rám homogenní. Zvedl zinek z 9,4 (norma 10,7-18,4) na 22,2. A ve stejnou dobu činil tisubazh s Rosehip a sorbitolem bez láhve s horkou vodou jednou týdně v den volna. Výsledek byl opakován! Železo opět kleslo na 8,6 (norma 9,0-30,4). Už jsem vám napsal, že pro mě to bylo zjevení, že když jsem tehdy jsem železa, Ferritin byl 30 let, když bylo železo 3,0. Pak jsem ho zvedl na 16.9 a Ferritin se stal 65. Do vlasů. každodenně potřím vitamínové sérum, jednou týdně mám masky s ampulemi vitamínů B1 В6 В12 a s tekutými vitamíny A a E, burgundovým olejem, žloutkem. Oplachuji přes přeslička a kopřivu. Víš, četl jsem článek o játrech a vypadá to, že je to moje případ pro vlasy:

Všechny vitamíny rozpustné v tucích (A, D, E, K atd.) Jsou absorbovány do střevní stěny pouze za přítomnosti žlučových kyselin uvolňovaných játry. Některé vitamíny (A, B1, P, E, K, PP, atd.) Jsou uloženy v játrech. Mnohé z nich se podílejí na chemické reakci, která se vyskytuje v játrech (B1, B2, B5, B12, C, K atd.). Část vitamínů se aktivuje v játrech, podléhá fosforylaci (B1, B2, B6, Choline atd.). Bez zbytků fosforu jsou tyto vitamíny zcela neaktivní a často normální rovnováha vitamínů v těle závisí spíše na normálním stavu jater než na dostatečném příjmu jednoho nebo druhého vitamínu v těle. Stopové prvky

Výměna téměř všech stopových prvků přímo závisí na práci jater. Játra například ovlivňují vstřebávání železa ze střeva, ukládají železo a zajišťují konzistenci koncentrace v krvi. Játra jsou depo mědi a zinku. Zúčastňuje se výměny manganu, kobaltu molybdenu a dalších stopových prvků. Rozpustný.

K játrům bylo zdravé, potřebujeme železo, draslík, hořčík, vitamíny A, B, C, D, E, K.

Prosím, řekněte mi, jakou sbírku můžete pít pro játra a proti alergii, která se nyní projevuje zarudnutím žaludku po jídle a spálení v oblasti pysky. Žádný antialergický prostředek mi nepomůže.

Sám se chci zabývat tvým případem, proto jsem doporučil dávat krev přesně GG (glykovaný hemoglobin, odrážející fluktuaci cukru za poslední tři měsíce). Poruchy metabolismu cukru, zejména v případě chronické pankreopatie! Je velmi možné porušit syntézu hormonů Grelin, Leptin, Cortisol, které jako zvýšený cukr mohou poskytnout reakci ve formě hoření.

Co se týká nesrovnalosti železa (to je zřejmě OZHZSS?) A feritinu. Tak se to stane s nedostatkem železa anémie! játra jsou zvětšena, pokud žijete v povodí Ob-Irtysh, je třeba hledat opisthorchii v části C. Nebo slepě ošetřit Ekorsol.

Nadbytek zinku není méně škodlivý nedostatek. Odstraňte je sorbenty, přednostně aktivním uhlím; saunou nebo vanou.

Trubky nahrazují použití kamenného oleje, který má cholagogue účinky a pomáhá obnovit rovnováhu stopových prvků:

-1,0 g / 1,0 litru. Po jídle pijte 100,0 ml, 4-5 krát denně.

Začněte s menším množstvím (50,0-70,0 ml čtyřikrát denně) Přiveďte k dávce pro léčbu, budeme o ní diskutovat, pokud jste spokojeni s kamenným olejem jako celku.

Připojte k němu bodlák bodlák, 1 lžičku. 4 krát denně za měsíc; a lék LIV-52.

Podle mého názoru to stačí prozatím, ale můžete se pokusit sbírat:

1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíců.

Máte-li jakékoli dotazy, Lilia, dejte na dopis dopis lékaře UPDATE.

03/18/18 Dana

Dobrý den. Po zrušení vlasy začaly vypadávat a vyprchávat. Diagnostika v trichologě - androgenní alopecie, vysoká citlivost folikulů na dihydrotestosteron. Minoxidil nechce být používán kvůli vedlejším účinkům. vlasy vypadnou po dobu 3 let. Situace je žalostná. Pomoz mi, prosím. Vděčný v předstihu.

Bohužel pro trichologové, kteří padnou na vysoký DHT, je to prvek nepřekonatelné síly.

Ale způsoby snížení DHT jsou:

1. SO Palmetto, přípravek trpasličí dlaně, dokonale snižuje androgeny. Pít podle pokynů, dlouhý nejméně 2 měsíce. Může být nahrazen ProstaSabal.

1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce.

2.1. Mátový nápoj

-20,0 g rozdrceného nalijeme 1,0 litru vody a vaříme na nízkém ohni po dobu 10 minut. Trvejte 20 minut, vyčerte. Piju celou dobu během dne. Sazba je 1,5 měsíce.

3. Péče o vlasy

-1 polévková lžíce. sejměte a nalijte 300,0 ml. studenou vodou v noci. Ráno přinést hnědou infuzi k varu a vařit na nízkém ohni po dobu 10 minut.Procedite, ochutnejte. Chcete-li opravit hořkost a ne obvyklou kořenitou chuť, můžete přidat med.

Napijte 70,0 ml, 3x denně po dobu 20-30 minut před jídlem. Swell a vařené semeno se třejí do kořenů - každý den, po dobu 2 měsíců. Po zbytku vývaru vypláchněte vlasy po umytí.

3.1. Maska ze slupky banánů (extrakt z oloupání je dokázán, že snižuje DHT)

Rozemlete čerstvou kůru jednoho banánu s mixérem, přidejte 2 lžíce. ricinový olej a promícháme. Udržujte 30 minut na teplém místě a připravte masku (načistěte kořeny a nataďte se po celé délce) - V noci. Dělejte, jak často chcete.

4. Potravinová sója, pergas, pyl; Mléko z ryb, létající ryby; Kukuřičný ve všech pokrmech, jako koření; multivitaminy. Velmi doporučuji Polishen.

Toto je vaše schéma, použijte najednou.

15.1.18 Anna

Poraďte se sbírkou bylin v hepatitidě s utrpením již více než 10 let, děkujeme vám předem za odpověď

Při jakékoliv virové hepatitidě je nutné znát patogen, který by ji ovlivnil se speciálními bylinami. Druhým důležitým terapeutickým faktorem je dieta; a třetí - jaterní byliny téměř nepřetržitě. Změna poplatků by měla být každé 2 měsíce, dávka byliny hodně. Játra preferují žlutou barvu. Pravidelně je nutné zkoumat funkce jater - AST, APF, GGTP, kreatininu, kyseliny močové, bilirubinu.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíců.

Potom můžete sbírku hořcina změnit na léčbu Calendula; Volodyushku na Tansy obyčejný, ale vezměte méně - 1 lžička; hodgepodge nahradil Silybumps; a přidejte Kukuřičné stigmy - 1-1,5 lžíce.

Krásná bylina je léčivá dymyanka a písčitá nezměnitelnost může být hlavní trávou jakékoliv sklizně.

Jezte správně a úplně odstraňte smažení potravin.

Pečte vše, co je povoleno, vypijte více čisté vody a všechny léčivé tinktury zbavené alkoholu:

Chcete-li odstranit alkohol, musíte odkapat tinkturu v 15,0-20,0 ml mírně ochlazené vroucí vody (asi 70 stupňů) a pít o 15 minut později. Během této doby se alkohol jednoduše odpařuje, takže vše je užitečné na místě. Stejná věc, kterou dostáváme při přípravě jídel a přidávání vína.

Hodně štěstí, Anna, buďte zdraví a kontaktujte!

02/12/18 Sabina

Zdrastvujte.Menya zavolej Sabinu. Mám 29 let váží 68kg. Při mně během těhotenství zjistili hepatitidu v krovi.Rodiv dítě zkontrolovalo to u dítěte není přítomen.Můžete jmenovat nebo nominovat ke mně léčbu. Také je možné, ale zda se zotavit?

S největší pravděpodobností jste nosičem viru hepatitidy B. Ale přesto vám dávám byliny, které aktivně aktivují viry hepatitidy B.

- 30,0 gramů suchých bylin naplní 300,0 ml vodky a trvá 10 dní. Kmen, vytlačte. Pijte 20 kapek třikrát denně před jídlem.

Chcete-li odstranit alkohol, je nutné odkapat tinkturu v 20,0 ml mírně ochlazené vroucí vody (asi 70 stupňů) a pít 15 minut později. Kurz 3 týdny

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce.

Bohužel jste nebezpečí pro dítě, manžela a blízké kontakty.

Dítě by mělo být očkováno třikrát, což by mělo za následek vytvoření stabilní imunity, ale možnost, aby se na něm dostaly sliny, nádobí, lžička by měla být kategoricky vyloučena.

Zvláštní strava se nevyžaduje, ale nemůžete pít alkohol v žádném případě.

1krát za půl roku je nutné předložit nebo provést inspekci u infektsionista.

Nosič viru může být celý život a pr pocit, jako by to bylo zdravé a neinfikovat nikoho.

všechno nejlepší, Sabina, prosím!

02/07/18 DIANA

Dobrý den dát razobratsya.mne 27, vyznačující se tím, že výška 152 cm 80 hmotnostních kg.postavili diagnózy gipotireoz.vot následek má první zkouška TPO-343.55.TTG-5.26.T4-10.64.T3-3.09.NAZNACHILI l tiroksin25 a veroshpiron a lipoové tsink.na mesyats.u mi nadváha otikayut silné nohy a to zejména v létě.postoyanno není nálada.bolshe nejvíce znepokojuje s nohama a nadváha měsíčně jít každý měsíc, ale pravidelný cyklus net.posle měsících léčby byl o něco lepší, ale váha na mesti.i testů se stala ještě horší, než tomu bylo na podzim roku TSH -6.37.eto.vrach řekl, aby šel do zimní štítné žlázy začíná lázní snížil se a začal se plížit, jak zastavit váhu a odstranit ji? pomoz mi. Děti nejsou rozhala.vrach po druhá analýza v prosinci řekl, do dubna a pomoci vysvětlit můj diagnoz..mozhet odstranit všechny štítnou žlázu? Děkuji.

Proč jste tak znechucen štítnou žlázou? Bez ní jste odsouzeni k celoživotnímu příjmu hormonů, postupnému zvyšování hmotnosti a sekundární neplodnosti! Možná vaše obezita není přímo spojena s štítnou žlázou. Jak dlouho jste začali získávat váhu, jaká je vaše chuť k jídlu a stolice?

Vaše diagnóza na TTG 5 byla subklinický hypothyr a bylo možné ho opravit pomocí bylin. Nyní jste v normě pro hormony, ale protilátky se zvyšují.

Napište mi své prosincové hormony a odpovězte na otázku.

1. Vložte tinkturu kořenu červeného kartáče:

50,0 gramů rozdrcených kořenů nalijte 500,0 ml vodky nebo koňaku a 14 dní na tmavém místě, pravidelně protřepejte. Kmen. Pijte 25-30 kapek dvakrát denně, 30 minut před jídlem (ráno a na oběd). Pro odstranění alkoholu odkapávejte jednu dávku tinktury v 15,0 ml mírně ochlazené vroucí vody (asi 70 ° C) a pijte 15 minut později. Kurz - 2 měsíce; přerušte 2 týdny a opakujte.

- 1 polévková lžíce nasekané byliny svrškem Šikša nalije 500,0 ml vody v skloviny kruhu, přivést k varu a dusíme na mírném ohni přesně 7 minut. Odstraňte, vychladněte. Tráva z vývaru není vyčištěna, udržujte vývar v chladničce. Ráno je vhodné umístit objem asi 150,0 ml, pít 2-3 gulpy nejméně 5-7 krát denně. Opakujte každý den, dokud není vývar dokončen.

Pak opět nalijte stejnou surovinu s 500,0 ml vody a vařte podobně. Broušku takto vaříme, dokud nebude bledý (třikrát) a teprve poté použije novou surovinu. Kurz - 4 měsíce bez přestávky.

Pokud tato metoda není možná, vložte do sbírky 1 polévková lžíce. Shikshi v gázovém sáčku a použijte 3 dny v řadě.

Váš kód SHIELD, Diana, před spojením!

02/06/18 Elena

Drahá Julie Evgenievna!

Můj syn má 49 let. Dvanáct let konzumuje alkohol, za poslední 4 roky s dlouhými (3-4 dny) bingy s přestávkou 5-6 dní. Podstoupené lékařské vyšetření podle ultrazvuku orgánů břišní dutiny je závěrem: hepatomegalie, difúzní změny jater, pankreasu. infiltrace žlučníku.

Obecná analýza krve a moči je v normálním rozmezí. Biochemická analýza TG-3 mmol / l, HDL cholesterol - 2,36 mmol / l, LDL cholesterol - 4,44 mmol / l, glukóza - 5,3 mmol / l celkového cholesterolu - 6,28 mmol / l.

Žádám vás, abyste vydali doporučení ohledně léčby jater s bylinkami. Budu vám velmi vděčná za Vaši odpověď!

Přijměte mé sympatie k mateřskému žalu! Chápu, že není síla bojovat, a přesto se pokuste zvyknout na tymián (Bogorodskaya tráva). V kombinaci s alkoholem (a) okamžitě způsobuje zvracení.

-3 polévkové lžíce nasekaných bylinek nalijte 1 šálek vařící vody, trvejte 1 hodinu, napněte. Pijte 1 lžíci 3-4 krát denně. Kurz 3 týdny, přerušte 10 dní a opakujte.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

2.1. Smrkněte bodlák na prášek a podávejte 1 lžičku. 3-4krát denně před jídlem.

3. Připojte k tomuto jednoduchému tjubazhi. Dělejte je lépe na den volna, jednou týdně a strávte nejméně 10-12:

Nápoj na lačno hořečnatého roztok 10,0 g farmaceutického prášku / 100,0ml teplé vody.Lech na pravé straně s teplou lahví vody a 40-45 minut odpočinout.

Po 2 měsících můžete opakovat ultrazvuk v játrech a dávat krev enzymům, které dobře odrážejí jeho stav - AST, APG, GGTP a bilirubin.

Udržujte mě vyslanou, Eleně!

02/01/18 Lena

Prosím, prosím, jak je možné ošetřit trávy hepatózou a lipomatózou? Muž je 49 let. Před šesti měsíci byl žlučník odstraněn. Mohu tyto bylinky koupit ve svém obchodě?

Dobrý den, Eleně!

Pokud má vaše město pobočku Staroslavy - ano, můžete. Ale jakoukoliv trávu lze objednat i na telefonu, nebo přímo na místě.

Zde je sbírka ke zlepšení stavu a funkcí jater vašeho partnera:

- 2,0 g suché trávy nalijte 100,0 ml 60% alkoholu, trvají na 7 dní, napněte a napijte 10-12 kapek 3krát denně, než jíte 1 polévkovou lžíci. vody. Kurz - 1 měsíc, přerušte 14 dní a v případě potřeby opakujte. Čistota je mírně toxická, nepřekračujte dávku!

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. Nejprve mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu. Promíchejte rovnoměrně. Byliny bez dávky by měly být užívány s lžícemi.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíců.

3. Tjubazhi, slepé zkoumání.

Chcete-li na prázdný žaludek vypít roztok hořčíku z 10,0 gramů práškového léčiva / 100,0 ml teplé vody. Leží na pravé straně láhev s teplou vodou a leží 40-45 minut.

Musíme neustále podporovat játra a tlusté střevo, výměna tuku je svázána s nimi. Nedovolte zácpu a pravidelně dávájte svého manžela Vetom 2 v prášku.

Jednou za šest měsíců darujte krev na hlavní jaterní testy: GGTP, APF, AST, kreatinin.

S lipomatózou obtížnější. Faktem je, že samotná tuková tkáň nemá krevní cévy a nádoby nejsou pro ni vhodné, takže resorpce jde "pomalu a smutně".

Dodržujte všechna doporučení a dodržujte dietu v tabulce č. 5 léčby. A jednoduše: nemrzněte a pečte potraviny, vylučte škodlivé tuky (margaríny, pomazánky, majonéza). Použijte olivový olej a skutečné máslo s limitem 10 gramů (každý druhý den). Nedávejte svému manželovi dorty, koláče a dokonce ani slabé alkoholické nápoje.

Místní zkuste tuto metodu: koupit masti Capsicum a třít do wen alespoň 3 krát denně, dlouho.

Všechno nejlepší, Elena, kontaktujte nás!

01/29/18 Anna

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Na začátku ledna, moje matka spadla a zlomila si stydké a sedacího pánev. Asi měsíc jsem ležel v nemocnici. Lékař řekl, že osteoporotická zlomenina, protože byla maminka v menopauze. Také řekl, že existují jen dvě možnosti pro léčbu osteoporózy: hormonální substituční terapie (ale tam je riziko vzniku rakoviny) a bisfosfonáty, ale tam byla spousta pobochek, a vzít je po celou dobu je nemožné.

A všechny doplňky s vápníkem, vitamín D3 - jen peníze za vítr. Obecně se mě bojí. V tomto ohledu je otázka: co lze z léčivých bylin vzít k posílení kostí a zabránit dalšímu rozvoji osteoporózy?

Máma je 67 let, 17 let v menopauze. A ještě jedna otázka: Máma má velmi špatnou chuť, jedí jako pták, velmi tenký. Jak můžete normalizovat vaši chuť k jídlu? A může se hepatitida B (můžu nakazit v nemocnici) ovlivnit chuť k jídlu? Budu vám velmi vděčná za odpověď!

Po dlouhou dobu jste nebyli, rád bych pomohl!

Jakákoli hepatitida nebo hepatóza má negativní vliv na chuť k jídlu! A především je zapotřebí zapojit se do jater.

Byliny se neuloží z progresivního osteoporózy, ale maminka matka by měly pravidelně pít. Kosti se zpevní. Nech mu jíst více semen, ořechů, sezamu. Chuti k jídlu urychlit hořkost pelyňku v tinktury těsně před jídlem a před speciálních lektvarů: hořké (Tinctura amara), Becherovka a samozřejmě koření (česnek, cibule, mandarinka kůru, zázvor, kurkuma, koření s paprikou a koriandrem, a tak dále).

Můžete předat své matce 30,0 ml kohorů před každým jídlem.

Fytoestrogeny ne všechny provokují onkologii. Například sója a výrobky z ní jsou prakticky bezpečné.

1. Vigantol, 10 kapek pod jazykem ráno na prázdném žaludku. Kurz - 1 měsíc.

2. Kombinujte se současným příjmem glycerofosfátu vápenatého, 2 tablety třikrát denně po dobu jednoho měsíce. Pak potřebujete přestávku, ne méně než 5-7 týdnů a opakování kurzu.

Kvalitní Altaic Mumiye má podobnou složení jako žvýkačka, ale snadno se rozpouští ve vodě, džusu, alkoholu. Zmačkněte kus, zatočte míč. Hmotnost Mumiye v 0,5 gramu odpovídá velikosti hlavy hlavy. Rozpusťte ho v malém množství vody, přidávejte až 200,0 ml vodou nebo džusem. Ráno pijte na prázdný žaludek nebo rozdělejte na polovinu a pijte ráno a v noci.

Při hmotnosti do 60 kg je denní dávka 0,3 g. Až 70 kg - 0,6 gramu. Kurz - 28 dní.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. Nejprve mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu. Promíchejte rovnoměrně. Byliny bez dávky by měly být užívány s lžícemi.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíců.

Poznámka: V této sbírce přidejte koření, počínaje kurkerem a zázvorovými prášky (vždy jedna čajová lžička).

5. Bodlák obecný. Jezte s kapkou medu na 1 lžičku. 3-4krát denně, hodinu před jídlem. Kurz - 1 měsíc.

I když to stačí, myslím.

SUCCESS, Anna, a před spojením!

11/28/17 Volodya

Doporučit cholagogue ze sbírky bylin.

Dobrý den, drahá Volodya!

Vaše žádost splňuji.

1. Sběr bylin je určen pro normální hmotnost, nepřítomnost v kamenech žlučníku a zúžení.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. Nejprve mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu. Promíchejte rovnoměrně.

- 1 polévková lžíce. směs zalejte 200,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak přiveďte k varu a vařte na nízké teplotě po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte 30 minut. Deformujte, přitlačte, přidejte do 200,0 ml horkou vařenou vodou.

Pijte 50,0 ml 4x denně, 20 minut před jídlem, teple. Kurz je 3-4 týdny.

Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

S přáním dobrého zdraví, všechno nejlepší!

08/30/17 Naděje

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Chtěl bych poradit o svém zdraví.

Mám 41 let. Výška - 168 cm, hmotnost - 60 kg.

měsíčně od 13 let, cyklus 25-28 dní. Nikdy nedošlo k poruchám. Byly tam 2 a 3 dny, v poslední době byly malé sraženiny.

Na lékařských vyšetřeních, dokonce i v mládí, našli drozd. V gynekologii byla ošetřena jako drozd. Pak jsem sám. Stalo se to po dobu 2-3 let, pak se zase stalo. V posledních 2 letech se každý měsíc objevují recidivující drozd. Měsíc před dalším check-up si všiml v polovině cyklu na toaletní papír není jasné, a trochu skořice byla myšlenka pobochka afty (vaginální tablety z kvasnic moc pinčové v poslední době).

Na lékařské prohlídce v říjnu 2016 nalezli polyp.

Ultrasonografie 15.11.2016 pro 9. den cyklu: děloha se nachází v retroflexi. Tělo dělohy je 58 x 49 x 60 mm. Myometrium není homogenní. Endometrium je 10,0 mm. Struktura je nerovnoměrná, v blízkosti dna je zóna zvýšené echogenicity 8,5x4,5 mm, cévní lokus je stanoven na bázi, v cp / 3 je analogické místo 6,7x4,7 mm. Pravý vaječník je 35x22x27 mm. Struktura bez funkcí. Levý vaječník je 36x24x28 mm. Struktura v projekci levého vaječníku zobrazuje anaechovou avaskulární formaci 20x14x19 mm, v blízkosti iseogenní tvorby 17x16 mm s obklopujícím průtokem krve. Fragmenty děložního kanálu. rozšířena na 3 mm, volný prostor je volný.

Dne 22. 11. 2016 byla provedena hysterezektoskopická operace. Histologické studie: P / M benigní glandulární fibrotické endometriální polyp edém a hemoragické infiltrace a stromálních hyperplazie mezi proliferativní endometriálních žláz typu, fokální skleróza stroma. D / K - krev, fragmenty endocervikózy.

V dalším cyklu doporučil lékař pokoj, protože neexistuje žádná jiná cesta. V roce 2004 bylo jedno těhotenství a zatím nejsou žádné děti, nikdy nebyly potraty. Lékař řekl, že svět pomůže mé patologii v hrudníku fibro cystické mastopatie. V roce 2015 byl odstraněn malý fibroadenom. Benign.

V následném ultrazvuk se spirálovými tří měsíců po uzavření: v průmětu levého vaječníku je vizualizován anechogenní avaskulární vzdělávání 14h21 a 13h28 mm, a to i v izoehogennoe vzdělávání projekční lotsiruetsja s čistým hladkým obrysu konstrukce 19h18 se středně periferního krevního toku. Udělala následující ultrazvuk za 6 měsíců. Na pravé vaječníku anehogennoe avaskulární hmotnost 40h33h36 mm, a na levé jediného folikulu až 6 mm a tvorbě 19h15h18 podstatě izoehogennoe vaječníků strukturu, když je DRC avaskulární. Byl pak cysta v prsu 3,8h5h6 mm typ vícekomorového cysty nebo cysty úzce ležících vedle sebe, jak je to ve všech segmentech lotsiruetsja bezdozvukové avaskulární struktury 2-4 mm vpravo, vlevo 3-4 mm.

V plánech odstranit spirálu. Přestože říkají, že je místně důležitý. Ale pobochki testoval. nervozita, nárůst o 4 kg a to je obrovská cysta. Chápu, možná je to můj estrogen a vytváří, právě v děloze byla zapuštěná díra, ale tekla z celého těla. Píšete, že pokud jsou na boky hemoroidy a oka, odstraňte spirálu! Mám všechno. Setochka se objevila po těhotenství. Ale lékař nechtěl trvale fotografovat. Předepsal jsem Dyufastona, Wobenzyma a Safotsida. Teď souhlasím.

Chci zlepšit své zdraví, myslím, že začít s játry a střevy. Za pět let se Botkin onemocněl, hepatitidě A. Častý je také často podrážděný. Zejména v životě se játra neobtěžovala, ale proto, že jsem fanouškem tučných potravin. Nejíst moc, ale dávám přednost mastným pokrmům, a když se cítím špatně, pijí Allochol. Estrogeny nemohou být správně zpracovány v mé játrech, takže tento přebytek je v těle. Pomoci ke snížení. Zcela jsem odstranil ze stravy cukr, čokoládu, mléko, bílý chléb, maso. Zanechal piliny, zeleninu, ovoce a vejce, pít olej z tresčích jater, obsahoval i ořechy. Myslím, že mám šanci dát játru správný způsob, jak vydělat a střeva, očividně mohu ještě očistit krev? Mám v úmyslu zahrnout půst na vodu jednou týdně. Chci obnovit vše pro rovnováhu hormonů.

Plánuješ, prosím, pořadí, ve kterém se budeš střílet bez strachu. Děkuji vám moc. Vidím v dopisech, velmi se dotýká individuálního přístupu k každé osobě.

Moje drahá Nadia!

Ano, usiluji o individuální přístup, ale ptám se všech stejných hormonů!))

Od vás potřebuji:

TTG, T4 sv, estradiol a progesteron od 2 do 3 a od 21 do 23 d.

A jaterní testy, spíš pro vás - AST, APF, ALT, bilirubin.

Rovnoměrně rozemlet trávu na 2-3 mm, kořeny a plody - až do 3-5 mm, rovnoměrně promíchané.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. Kurz - 1,5 měsíce.

Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

05/29/117 Olga

Dobrý den, milá Julie Evgenievna!

Dnes vám píšu na žádost osoby velmi blízké naší rodině - Lyubově Mihailovně.

Věk je 67 let. Výška - 151 cm, hmotnost - 72 kg.

Ruší tuto krásnou ženu nedostatek plného spánku a silné bolesti zad.

O všechno v pořádku. Od samého začátku se Lyubov Mihailovna vzal v doslovném smyslu ženy s nadváhou, což vedlo k takovému závěru CT: osteochondróza L3-S1. Median-paramedická levá kýla disku L5-S1. Difúzní dorzální výčnělky disků L3-L4, L4-L5.

Zjištění MRI: osteochondróza, spondylartritida, deformující spondylóza bederní páteře s tvorbou výstupků meziobratlových plotének L3-L4, L4-L5 disku kýly a možný sekvestrace L5-S1.

Co se týče spánku, pak bez tabletky na spánek není (užívá se Zopiclone 7,5 mg) a tablety s spaním jsou krátké (až 4 hodiny), povrchní.

Podle amerického části štítné žlázy a lymfatických uzlin: ozvěna příznaky štítné hyperplazie (více kvůli levého laloku), s přítomností zřetelná difúzních změn (podle typu tyreoiditidy), nodullyarnyh struktury v obou laloků.

Hormony štítné žlázy (20.03.2017): TSH - 0,204 (0,27-4,2 mIU / L), FT4 - 17,2 (10,2-24,5 nmol / L), anti-TPO - 8,03 (0 až 50 U / ml).

Krev biochemie (04.05.2017): protein - 66 (64 až 83 g / l) GGT - 57 (9-36 U / L), LDH - 510 (225 až 450 U / L), CK - 400 (29- 168 U / L), glukóza - 5,8 (3,3-5,9 mmol / l) močovina - 7,9 (1,8-8,3mmol / l), kreatinin - 55 (44 až 115 umol / L), cholesterol - 6,9 (2,7-6,2 mmol / l), LDL - 4,62 (0-3,30 mmol / 1), HDL - 1,74 (1,04-1,55 mmol / l) SC - 3 (2-3), kyselina močová - 0,51 (0,15 - 0,35 mmol / l) - pravidelně excruciates dnu (klouby palce), xHBDH - 211 (90-180 U / L).

OAM a UAC jsou nyní normální.

Z léků užívajících současně Nimesulid, Aspirin-Cardio, Zopiclone, Sermion 30 mg.

Děkujeme za vaši pomoc!

Musíme jít krok za krokem. Hlavním úkolem je fixovat játra a kardiovaskulární systém. Chtěl bych začít s druhou etapou žlutých terpentýnových lázní, kromě cvičení pro posílení rovných svalů na zádech (o "."), Což by mělo začít.

- 20,0 gr drcené trávy nalijeme 200,0 ml vodky a trváme 7 dní na tmavém chladném místě a pravidelně se protřepáváme. Přetáhněte a vyhoďte. Používat externě jako tření.

Pokud máte ostré potřeba spát, můžete zředit 10 kapek v 50,0 ml teplé vody a pít. Maximální denní dávka je 30 kapek, ale rozptýlená.

Rovnoměrně rozemlet trávu na 2-3 mm, kořeny a plody - až do 3-5 mm, rovnoměrně promíchané.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. V infuzi přidejte 20 kapek tinktury Hawthorn ovoce krve-červené. Kurz - od 1,5 měsíce.

Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

Smíchejte bylinky nejdéle 3-4 dny, budete možná muset opravit sběr.

2.1. Hofitol, pít podle pokynů 3 týdny a jít na:

2.2. DIV-52, nápoj podle instrukcí po dobu 1-1,5 měsíců.

Po celou dobu kombinujte byliny s příjmem prášku (jídlo), bodlák, 1 lžička. 3-4 krát denně. Kurz - 1,5 měsíce.

To je jediný způsob, jak přinést játra a pankreas do relativní normy.

3. jídlo - 5 stolů; trvanlivou kávu (obsahuje lithium a normalizuje činnost pankreatu).

Chcete-li snížit hladinu cholesterolu, potřebujete čerstvé ovoce a ovoce - kalina, červený horský popel a černý popel, Černý starší, Irgi, Jahody; crucifers - řepka, ředkvička, ředkvička, kyselina citronová; mrkev a vhodné šťávy; mořské kale, mořské plody; postupné hubnutí.

4. Abyste zaspali, budete potřebovat tinkturu kužely Hopu obyčejné, silnější.

Vy, jako lékárník, děláte? Nebo můžete začít užívat přípravek Novo-Passit.

Možné dodatky. Pozdravy Sergey, matce, tchyně!

Předchozí Článek

Prevence hepatitidy

Následující Článek

Normy velikosti jater