Rakovina nebo karcinofobie

Diety

Join Date: Mar 2012 Příspěvky: 0 Poděkoval 0 Times v 0 Příspěvky

Rakovina nebo karcinofobie

Dobrý den.
O mně - 23 let, 186/106 hodně se věnuji sportu (často peretrenirovyvajus). Ze sportovní medicíny užívám pouze bílkoviny a kreatin (druhá neberu asi měsíc)
V posledních třech měsících jsem pozoroval závažnou hypoxii (neustále zívání), jelikož existovaly srdeční potíže (hypertenze a paroxysmální tachykardie, stejně jako RFA), jel kardiologovi. Vše je normální kromě AST. Byl jsem označen za ultrazvuk a gastroenterolog.
ALT-32
AST - 100
Celkový bilirubin - 4,5
Cholesterol 3,78
Kreatinin 86
Glukóza 4,0
HDL cholesterol 3.09
LDL cholesterol
Triglyceridy - 0,73
Celková bílkovina 83.1
Koeficient aterogenity 4,29

Econet Factory STAROSLAV

Celé rostliny po celý život

Hlavním předmětem činnosti společnosti je výroba výrobků na bázi celých rostlin. Minimální intervence civilizace vám umožňuje získat přesně formu rostlinných surovin, které byly po staletí používány v lidové medicíně, a dnes je to extrémně vzácné.

Výrobky můžete zakoupit v obchodních značkách společnosti i v internetovém obchodě na webu. V rozsahu stovek známých a velmi vzácných léčivých rostlin a minerálů. Nabízíme také k nákupu zboží jiných výrobců, ve kterých jsme si jisti.

Objednejte si produkty v online obchodě

Objednejte si produkty v sekci Obchod. Nechte svou objednávku, stejně jako získáte veškeré informace o dostupnosti produktů, ceny, slevy a dodací podmínky mohou být telefonicky +7-913-000-3768.

Dodávání objednávek provádí pošta Ruska, kurýrní služby a dopravní společnosti na celém území Ruské federace a za jejími hranicemi. Pro obyvatele jiných zemí je nutné specifikovat možnost doručení od našeho zaměstnance v každém konkrétním případě.

Platba

Vařte vývary a infuze sami!

Je velmi důležité si být jisti, co děláte. Nápis na obalu drahých lékárenských doplňků ne vždy zaručuje dostupnost nárokované kompozice a výrobní technologie. Je bezpečnější (a levnější), abyste si vzali originální komponenty a pravděpodobně to všechno uděláte sami. Bude to fér! Skutečně, rozhodněte se pro sebe.

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Stejně jako vyhrál hepatitidu B, D gratuluji :)

Moderátor: MapaT

  • Přejít na stránku:

Stejně jako vyhrál hepatitidu B, D gratuluji :)

Vaše zpráva Julie »18. srpna 2016 14:15

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva LEXA »18. srpna 2016 14:15

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva lynx »18. srpna 2016 14:19

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva Julie »18. srpna 2016 14:42

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva LEXA »18. srpna 2016 14:43

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva rodon »18. srpna 2016 14:48

40
HBV: 11.02.16-6450, 12.05.16-290, 02.08.16

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva Julie »18. srpna 2016 15:10

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva Stany Tolkoy »18. srpna 2016 16:17

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva rodon »18. srpna 2016 19:17

40
HBV: 11.02.16-6450, 12.05.16-290, 02.08.16

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva lynx »19. srpen 2016 00:32

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva gavrilov »19. srpna 2016 00:56

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva Stany Tolkoy »19. srpna 2016 07:33

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva rodon »19. srpna 2016 07:43

40
HBV: 11.02.16-6450, 12.05.16-290, 02.08.16

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva Julie »19. srpna 2016 14:57

Re: Přátelé, řekněte mi, kolik žije s B a Delta?

Vaše zpráva rodon »19. srpna 2016 16:13

40
HBV: 11.02.16-6450, 12.05.16-290, 02.08.16

Potřebuji vaši pomoc! jak snížit lg? stimulace

Komentáře

všechno je normální, s výjimkou LH (

Viz též

Píšu, protože duše je roztrhaná. Navštívil jsem dva lékaře, jeden důl a jeden zkušený lékař pro známost. Oba říkají, že v mém případě pouze stimulace, a možná i inseminace.. Co.

Dívky potřebují vaši pomoc. V tomto cyklu dochází ke stimulaci s odrazem od 5 do 9 bodů při dávce 50 mg. Lékař nepředepsal injekci. Od jakého dne je lepší jít na folikulometrii a s jakou frekvencí? A s.

Holky, jsem našel článek o stimulaci O.Mozhet někdo interesno.Sama dopředu nástupem M podniknout kroky :))) Dnes jsme rádi, že viděli, jak moderní medicína, kráčí vpřed mílovými kroky, pomáhá více žen učit.

Stimulace ovulace je nejčastější způsob, jak zacházet besplodiya.Tak za použití této techniky nevylučuje určitá rizika (hyperstimulaci, vícečetného těhotenství a další.), Jakož i zohlednění nákladů na řízení a psychologický dopad na pacienty, stimulaci před jmenováním.

Holky, píši zde jen proto, aby tě vidět, když se jmenuje stimulaci, jak je vysvětleno lékařem, proč? Z jakého tseley.2 lety jsem navrhl, aby lékaři udělat stimulace, ale když jsem se ptal, proč, ona byla zmatená. Má rozvrh bazální teploty a analýzy.

Mám pro tebe otázku, pijím vitamíny Perfektil plus, v této cyklické stimulaci Gonal-f.Kak myslíte, že v době stimulace přestane užívat vitamíny nebo nebudou zasahovat do mé stimulace?

Dívky, řekni mi, prosím, o stimulaci s malou polycystózou. Jak se to všechno stalo, pomůže to? Je pravda, že jeden G říká, že mám zahuštěnou membránu vaječníků a nedokážu stimulovat, takže mohu prasknout. Co si myslíte?

holka mám v tomto měsíci bude dělat stimulyatsiyu..i mám pro vás pár otázek: 1. mi jmenovaných injekce hCG, je nutné 2000edenits 3 lahvičky a lahvička 1500-1, jsem šel do lékárny bylo mi řečeno, tyto ukazatele.

Zde přichází cyklus mé první stimulace. Plány spočívají v odpočinku mesyachoku, kontrole průchodnosti potrubí, předání všech nezbytných testů, aby se v listopadu uskutečnila inseminace. Otázkou je, kolik je inseminace lepší a efektivnější než jednoduchá stimulace? Nebo ne.

Dobrý den, jsem na stimulaci, vypil jsem 3 tablety clostilbegitidy a můj lékař předepsal injekci hCG pro 3000ED v den 9,11,13 cyklu. Všechno by bylo v pořádku, ale četla jsem, že injekce se provádí, jak folikul dozrává. Nebude to bolet.

Otázky a odpovědi

07/27/2015 - Královna Alžběta Andreevna Hi Tatiana Vladimirovnvna.A říci, jak brzy se léčba HCV genu 3a / V, a to takovým kombinatsii- 1. sofosbuvir ribavirinem nebo pegylovanými 2.sof + + rib.Hotelos se dostat do vašeho priom.Ochen čekal na odpověď. Odpovědět.

07/27/2015 - Olga : T3 volný 4,5 pmol / l 2,6 - 5,7 pmol / l
T4 volný 14,0 pmol / l 11,5 - 22,7 pmol / l
TTG 0,748 mU / L 0,4 - 4,0 mU / L
AT-TPO> 1000 U / ml

07/27/2015 - Zhenya : Tatyana Vladimirovna, dobré odpoledne! Mám hepatitidu S. Políbil jsem se se svým manželem (ženatý více než 7 let). A pak jsem si vzpomněla, že ráno, když jsem si zuby zmačkal, mé dásně krvácely. Její manžel neměl zjevné zranění v ústech. Já se za to vinu za to. Existuje vysoká pravděpodobnost infekce? Prostřednictvím kolik je nutné předat analýzy? Odpovědět.

07/27/2015 - CAMARAULI MARINA : Zajímáte se o bolest, RASPbRANIE pravém horním kvadrantu vyzařující do zad a získat KSANTELLAZM vyrážku na spodní VEKAH.KATARALNY gastritidu WAS IZLECHEN.UZI V NORME.LEYKOTSITY 5,5 4,76.BIOHIMIYA erytrocytů, celkový bilirubin 11,4.PRYAMOY- 5,5.ALT-15, ACT-amylázy 24.ALFA-80, lipáza 69,5.KREATININ-72.HOLESTERIN-3,84.GLYUKOZA-5,15.TRIGLITSERIDY-3,65-0,71.LVP.LNP-2,53.POMOGITE PROSÍM! velmi znepokojeni kosmetické emisní-KSANTELLAZMY! Odpovědět.

07/27/2015 - R. Shleksey : Dobrý den! Udělal třikrát vakcínu proti hepatitidě Century za 6 měsíců. Předala analýzu. Výsledky jsou uvedeny níže: HBs Ag - otr.
Anti HBS - podlaha.
Anti HB jádro Jg M - otr.
AntiHB jádro celkem - podlaha.
Anti HB jádro Jg Ce - podlaha.
HBe Ag - otr.
Anti HBe - otr.
Dešifrujte výsledek prosím Odpovědět.

07/27/2015 - rita : Zdravstvuyte.ya vždy vidět jehlu na ulitse.v spojení strahom.skazhiteeozhaluysta chodíme s dítětem, a pokud on nebo jsem běžet do punkcí jehlou na dítě cítí ruke.i, který zůstává na prstě a bez větších stříkačky virus a HIV? Žijeme na jehlu na špičce ležérního čerpadla. Děkujeme vám. Odpovědět.

26.7.2015 - Alice : Milá Tatyana Vladimirovna! Výsledky analýz:
ALAT 1047 * Jednotka / litr

26.7.2015 - Anna : Dobrý den, Tatyana Vladimirovna! Pomoc v ultrazvukovém protokolu: játra nejsou zvětšeny. pravý lalok: 14.11 cm, levý lalok :. 4,8 cm obrysy hladký, čirý, prostý schopnost odrazu, běžné vedení zvuku struktura difuzně jednotný, jemnozrnný, cévní vzor se nezmění. Portální žíla není zvětšena. Cévní vzor je sledován ve všech částech, průběh cév není narušen. Fyziologická pohyblivost orgánu je zachována v plném rozsahu. Řekněte mi, prosím, o tom, jaké patologie může difuzně heterogenní struktura říci. Může to být známka HCG? Děkuji vám za odpověď. Odpovědět.

26.7.2015 - Eug : Tatyana Vladimirovna, prosím, řekněte mi, že můžete koupit sophosbuvir? a jak s nimi léčit genotyp 3 hepatitidy C ab? a existuje záruka 100% léčení? Odpovědět.

26.7.2015 - Moskaleva Svetlana : Milá Tatyana Vladimirovna! Během vyšetření ledvin na CT jsem zjistil, že "ve třetím segmentu levého laloku jater se zdá, že tvorba hypodensitivní hustoty o rozměrech 7,9 x 6,8 mm má neakumulační kontrast s CU". Co je to a co s tím dělám? Odpovědět.

26.7.2015 - Protsenko Vladimír Zakharovič : Dobrý den, Tatyana Vladimirovna! Mám 62 let. Moje hepatitida "B" je přesně jeden rok. Celý rok se nemoci vyvinuly bez akutních stadií a bez zvláštních změn ve standardech jaterních testů. Občas je dvakrát nebo třikrát vyšší než norma ALT a jednou dvojnásobek tymolového testu. V lednu tohoto roku jsem provedl kvantitativní analýzu DNA PCR a výsledek 7,8 x 108. Předepsal jsem viread (tenofovir) a za tři měsíce výsledek kvantitativní DNA PCR-3,4x103. Játrové testy jsou normální. Otázka - kolik času potřebuju, abych vzal viread a měl bych si užít hepatoprotektory. Nyní jsem Antral, Karsil. Jak efektivní je Antral? Bolest v pravém hypochondriu je trvalá. Děkuji. Odpovědět.

26.7.2015 - Tkacheva Daria : Dobrý den, Tatyana Vladimirovna! Řekněte mi, prosím, co dělat, pokud je dítě staré 2 roky zraněno holicí strojkou s hepatitidou c. Mám injekci imunoglobulinu nebo něco jiného? Děkujeme. Odpovědět.

26.7.2015 - Irina : Jaký lék je lépe než Sioforum nebo Glucophage? Jak dlouho trvá inzulínová rezistence, inzulin 34, glukóza 4.5. Hmotnost: 100. Odpovědět.

26.7.2015 - Královna Alžběta Andreevna : Dobrý den, prosím, Tatiana Vladimirovna.Skazhite během těhotenství byl kladen ČHV nedávno dozvěděl genotypu 3a / in, prosím, řekněte mi, jak se to léčit a zda genotyp bezinterferonovaya terapie je to možné, nebo to není tak efektivní v tomto genotipe.Ved teď spousta dobrých výrobků přímo Čeká na odpověď. Děkuji. Odpovědět.

26.7.2015 - Vladimir : Dobrý den! Je možné, aby Hep C jedl takový výrobek jako vejce? A jak bílkoviny ovlivňují játra? Děkuji Odpovědět.

26.7.2015 - Elena : Dobrý den, Tatyana Vladimirovna. V roce 2013 jsem dal očkování proti hepatitidě B. Po druhé protilátce nebyla. V lednu 2015 jsem provedla testy před operací, neexistují žádné protilátky (i když po 3 očkování trvalo více než rok). Teď už si nepamatuju přesně, ale zdá se, že 3 očkovaná, když jsem byl kladen na HTP od hepatitidy B s. (1C, 1 rok a 3 měsíce terapie), ale můj doktor řekl, že je to v pořádku, dát, Protilátky. Jak mohu být? Velmi se bojím infekce, dokonce ani zuby nebudou zacházet. Odpovědět.

26.7.2015 - Ivanov Andrey Yurievich : Dobrý den, milá Tatyana Štěpánová! Prosím tě, prosím, pomozte mi pochopit, v analýze:... HBsAg - negativní, HBeAg - neg, anti-HBs> 1000, proti HBe - pozitivní, proti HBc IgM - neg anti HBc celkem - polozhitelno.Ptsr na hepatitidu B - negativní !! Děkuji za odpověď!

07/25/2015 - Elena : Dobrý den, Tatyana Vladimirovna! Jsem léčit Staphylococcus aureus, dnes šestý den podání antibiotika (tsifran CT - Take 2 krát denně), ale třetí den léčby jsem pil jen jednu tabletu (jako lékař jsem bezradný a řekl, že Staphylococcus aureus má každá osoba, a při léčbě to není nutné), ale ráno jsem se nakonec rozhodl pro ukončení kurzu, po které se zlepšila techniky nejsou vynechal. Spolu s tsifranom piji Riofloru rovnováhy (2 kapsle denně), Zakofalk (3 m. Za den). Od dnešního dne (šestý den průběhu antibiotické léčby), začal jsem se Polisorb (2 krát), Hofitol (2 m. Za den), Ovesol (2 m. Za den), Bifiliz (1 fl.) Svíčky s viferonom 500 tisíc. jednotky (1 čas). Také zavlažované nos bioparoks (start opět od večera jako minul antibiotikum) a kloktadlo Miramistin.
Řekni mi, prosím, že je povolení k užívání antibiotika v mém případě, jakmile je to nebezpečné? Podařilo se mikrobům vyvinout odolnost proti číslu c?
Po takové léčbě zůstává choroba stafylokoků v mém těle? Odpovědět.

07/25/2015 - Irina : Dobrý den! HCG 3type.Ped HTP inzulínová rezistence by měla být eliminována? Nebo v procesu HTP? Inzulín 32 glukóza 4.5. Jak je to lepší? Odpovědět.

07/25/2015 - Ivanova Elena Vyacheslavovna : Dobré ráno! Po 7 injekcích Algeronu 100 mg se objevila strašná alergie na břicho a hruď a neexistují žádné zbraně. Suprastinum nepomůže ani nepomáhá. A před třemi dny se zvýšila horečka, febrifuge paracetamolu a ibuprofenu dlouho nepomáhají, bylo nutné odložit další injekci algeronu. Teď chtějí začít vyrábět antibiotika. Řekněte mi, zda je antibiotikum kompatibilní s algironem a ribosterinem. Děkuji. Odpovědět.

Technický architekt abbott usa recenze

Automatický biochemický analyzátor s výkonem až 1200 testů za hodinu bude nepostradatelným pomocníkem v laboratoři s průměrem toku analýz.

Výrobce: Abbott (USA)

  • Popis
  • Technické specifikace

Analyzátory rodiny ARCHITECT kombinují pokročilé technologie a snadné použití

Jednotná rodina analyzátorů:

  • Stejné technologie
  • Stejný, intuitivní software ARCHITECT
  • Univerzální stojany pro vzory ARCHITECT

Pokročilé funkce analyzátorů a testovacích systémů:

Možnost skutečné integrace:

  • Integrace s imunochemickým analyzátorem do jediné diagnostické platformy pro provádění testů z jediné trubice
  • Robotika (RSH) zajišťuje stanovení priorit vzorků
  • Přibližně 65 různých činidel na palubě najednou
  • Technologie SmartWash zabraňuje přenosu biomateriálu mezi vzorky (méně než 0,1 ppm *)
  • Analyzátor Architect c8000 může být integrován s analyzátorem Architect i2000 sr na konsolidaci biochemických a imunochemických testů na jedné platformě.

    Základní teplota od A do Z

    * Milí přátelé! Ano, je to reklama, točí se, jako by to mělo být!

    Moji zvuková cesta k snu

    Tak jsem se rozhodl začít denník. Proč? Nikdo se mnou nesmí mluvit... Nebo nechce mluvit o tomto tématu. To je moje cesta! Já sám jsem se rozhodl, že půjdu až do konce. Jsem téměř 36 let a nikdy jsem si nemyslel, že se dostanu do IVF. Strach... spousta emocí... a další otázky... na které konečně najdu odpovědi... S vysokou hlavou pokračuji ve své cestě do neznámého světa. S Bohem.

    Přečtěte si komentáře 24:

    Lékař, od koho jsem byl pozorován po dobu 1,5 roku, mi poradil s ECO. Diagnóza - neplodnost nejasného hnízda My s mým manželem jsou naprosto zdravé, ale žádné děti nejsou společné... Pokud to nevyjde, pak odvezeme dítě z domu dítěte. Naše touha je vzájemná, není to štěstí. Děkuji. Dokonce ani neřekl ani slovo rozhořčení... odpověděl pouze: že pokud to bude nutné, pak projde ECO.

    Kliniku jsme si vybrali sami, zastavili jsme se v dynastii, doufám, že na nic. Představte si své překvapení, že počáteční diagnóza se provádí v jiné nemocnici. Nejprve musíte navštívit lékaře v Rodinném plánovacím centru a teprve tehdy zvolit lékaře, který bude v dynastii vést řízení... proč?
    Nevybral jsem lékaře v tomto centru pro recenze, ale přihlásil jsem se k první osobě s nejbližší částí. pak mi řekli jeho jméno... No, určitě jsem začal kopat na internetu... je to katastrofa. Doktor pro mě (souzení podle recenzí) byl zachycen špinavým trikem: není vtipný... nevysvětluje nic... vyžaduje pouze to, aby z nich byly odebrány všechny potřebné testy. Mám mnoho testů, jejichž datum vypršení platnosti je stále platné. Zvláště je to celý systém hemostázy (já jsem se je odvážil (spolu s metodami pro hematologa))) více než 30 tisíc... a závěr Androlog je také nedávný... Ale já nezoufám. Pokud se mi nelíbí... pak půjdu do jiného. čas jen marně ztratím... ale věřím v to nejlepší.

    23. dubna byla první návštěva... doktorka Stolbová ME je lhostejná teta, která je obecně fialová. Všechny hovory byly skutečné. ani ahoj ani dosvidaniya... Jednou jsem seděl na židli u stolu, zjistila něco v počítači a začít klást otázky týkající se seznamu... Nežádám nic (ani, proč jsem přišel... ne Kokova důvod (co diagnóza mě vedl k nim?)... kde jsem pozoroval, nebo může někdo poslal. ani podívat vzteky some... pak suše řekl, existují nějaké testy? i vsi jejich kopat...
    podivný manžel byl předepsán, aby poskytl nátěr na cytomegalovirus a herpis... ale má výsledky o těchto kritériích pro krev. mohou se lišit. Tipo v krvi nejsou žádné viry, ale ve skvrnu bude. Jsem šokován... kratší než seznam opakovaných testů je velmi velký... vyšel z kanceláře a slzy se valily... žádná síla... znovu všichni v kruhu (Bůh zakázat, nemohu vypnout tuto cestu

    Stimulace ovulace

    # 601 Matka je rozmarná

  • 0 příspěvků
  • Věk: 35 let
    • Země: Kazachstán
    • Astana

    Reklama

    # 602 ★ ♡ ❤ ☆ Gulik ☆ ❤ ♡ ★

  • 0 příspěvků
  • Věk: 31 let
    • Země: Bělorusko
    • Volkovysk

    # 603 Manželka Santa Clause

    Obdržel povolení k pobytu

  • 0 příspěvků
  • Věk: 48 let
    • Země: Rusko
    • Město Moskva

    Emily1986 (27. července 2017 - 07:03) napsal:

    # 604 Katyunya85

  • 0 příspěvků
  • Věk: 32 let
    • Země: Rusko
    • Zelenograd

    # 605 iuliara

    Obdržel povolení k pobytu

  • 0 příspěvků
  • Věk: 37 let
    • Země: Rusko
    • Město Moskva

    Latyshechka (26. července 2017 - 21:11) napsal:

    # 606 iepurashu

  • 0 příspěvků
  • Věk: 38 let
    • Stát: Moldavsko
    • Kišiněv

    Emily1986 (27. července 2017 - 08:02) napsal:

    Zpráva upravovaná společností iepurashu: 27. července 2017 - 09:33

    # 607 Latyshechka

  • 0 příspěvků
  • Věk: 34 let
    • Země: Lotyšsko
    • Kraslava

    Korupční architektura Alexandra Bogatyryova

    Existuje mýtus, že hnací silou korupce jsou nečestní úředníci. A je nutné změnit korupční úředníky pouze na "upřímné" lidi, jak korupce zmizí ve stejnou chvíli. Škoda, kterou tento názor způsobil naší zemi (a stále způsobuje), se nedá popisovat. V oblasti zdravotnictví tento mýtus o korupci a způsoby boje proti němu způsobuje ještě větší škody, protože zde může být ztráta z korupce měřena nejen penězi, ale také životem a zdravím lidí.

    Daleko od bagatelizovat roli notorického „lidského faktoru“, „lékařská kontrola“ se domnívá, že k dosažení výsledku v boji proti korupci ve zdravotnictví by měl být schopen sdělit systému, a to nejen pro hlasovou jména lidí, kteří jsou v pozadí těchto programů (konkrétní jména budou mít zájem - to, obecně práce orgánů činných v trestním řízení).

    Jediný typ infekčních studií, které zahrnují použití analyzátory „architektury“ - je boj proti HIV -1/2 a stanovení antigenu Combo HIV-1 (simultánní detekce HIV-1 antigenu a protilátky na typy HIV 1 a 2):

    Zpráva o bezpečnosti a účinnosti reagencií ARCHITECT HIV Ag / Ab Combo (Abbott) však zakazuje použití tohoto testu pro screening donorů krve nebo plazmy:

    • «ABBOTT PRISM» - je vyhrazený analyzátor pro krevní transfúze stanic, které nabízí kompletní menu testů pro screening krve: virová hepatitida - 4 markery (anti-HBc, Anti-HCV, HBsAg, HBsAg Potvrzující), retroviry - 2 markery (Anti-HIV -1 / HIV-2, Anti-HTLV-I / HTLV-II) a 1 marker pro Chagasovou chorobu.
    • «ARCHITEKT» - multifunkční imunologickou analyzátor s vysokým výkonem a rychlostí zpracování výsledků, která zahrnuje širokou škálu studií - 65 různé diagnostické markery: virová hepatitida (8 U), retroviry (1 ks.), Markery metabolické (11 jednotek. ), nádorové markery (8 jednotek)., srdeční markery a markery přepětí (6 ks.), reprodukční funkce / endokrinologie (11 ks.), monitorování léčiv (9 ks.), markery štítné žlázy (9 ks.), monitorování léčiv ( transplantace - 3 jednotky) a markery n rothein.


    Je jasné, že se stejnou počáteční způsobu stanovení diagnózy (na «PRISM» - chemiluminiscenční imunoanalýzy (ChLIA), pro «architekt» - chemiluminiscenční imunoanalýzy na paramagnetické částice (CMIA)), hodnota 1 screeningových studií na vyhrazeném analyzátoru dárců ( «PRISM») a na vysoce výkonném multifunkčním analyzátoru ("ARCHITECT") se občas liší (analyzátor PRISM se odebírá jako srovnávací vzorek produktů stejného výrobce - MK). Slova, Američané vědí, jak počítat peníze, ale my ne.

    • ARCITECT HIV ½ - reagencie a kontroly (8 měsíců), kalibrátory (6 měsíců) v podmínkách skladování od +2 do +8 C;
    • ARCITECT HBV - reagencie, kontroly a kalibrátory (8 měsíců) v podmínkách skladování od +2 do +8 ° C;
    • ARCITECT HCV - kontroly a kalibrátory (7 měsíců), činidla (7 měsíců) v podmínkách skladování od +2 do +8 ° C.


    Vzhledem k vlastnostem dodávky zboží dováženého na Ukrajinu (1-3 měsíců), má spotřebitel je umístěna v boxu, které mají být použity, když všechny testovací systémy je pouze 3-5 měsíců. Jak je možné poskytnout každoroční potřebu testů na vyšetření krevních infekcí u spotřebního materiálu s trvanlivostí 3-5 měsíců, není známo.

    ARCHITEKT c4000 (Abbott, USA)

    Jste tady

    1. Domů>
    2. ARCHITEKT c4000 (Abbott, USA)

    ADRESU VAŠE POZORNOSTI ZMĚNIT SCHŮZKA PRÁCE ZDRAVOTNÍ ÚŘADY LLC "SMART MED LAB KUBAN".

    Analyzátor ARCHITECT c4000 (Abbott, USA)

    Automatický biochemický analyzátor. Je charakterizována vysokou produktivitou: 400 fotometrických a 600 iontově selektivních testů za hodinu. Použité unikátních technologií, včetně systému detekce sraženin ve vzorku, technologie Flexrate - rozšíření dynamického rozsahu určitého enzymu, systém optimální alokace analýzy vyřizování objednávek, umožňují rychle a přesně provádět velké množství biochemických testů následujících částí: výměna barviva, proteiny, sacharidy, lipidy,, specifické proteiny, enzymy, elektrolyty a mikroelementy, diagnostika anémie.