Sofosbuir přezkoumává minulou léčbu

Diety

Dobrý čas všichni! Dnes je den, kdy začínám bojovat s hepatitidou! Při podávání analýz u mě zjistila vzestup ALT a bilirubinu. Poslali k předání analýzy hepatitid, fibroscan. Výsledky mě zděšily - našel jsem hepatitidu S. Kde jsem se zvedl a až dosud nerozuměl. V in vitro hepatologist řekl, že léčba bez drog pouze s indickými drogami! A o interferonech a řeči nemůže být, když mi vysvětlil vedlejší účinky interferonu! Podle mých analýz byl zvolen schéma cofosbuviru + daklatasviru. Po nějaké době jsem o této společnosti věděl prostřednictvím svých přátel, našel jsem místo, zavolal mi a řekl mi celý proces nákupu drog! Počínaje objednávkou, končící tím, jak bude droga v mé ruce. Koupě na předplacení, takže se ukázalo mnohem levnější! Obecně už mám drogy) Začnu kurz! Výsledky budou zapsány v dalším přehledu! Všechno dobré!)

Chci vyjádřit svou vděčnost společnosti Gepamed! Dnes mám dovolenou! Mám hepatitidu C 3a, fibróza naštěstí chybí! Po dvou týdnech sophosbuviru a daklatasviru je analýza ptsr negativní! V dubnu letošního roku jsem se dozvěděl, že hepatitida C je léčena indickými generikami téměř bez drog a začala hledat, kde koupit drogu. Po nudné prohledávání na internetu a strachu z toho, že jsem narazil na padělané drogy, našel jsem tuto společnost. Zavolala jsem telefonicky a Anna mi řekla všechno o sophosbuviře a také o procesu objednávání s dodávkou léků. Udělal jsem rozkaz, uskutečnil jsem transfer do Indie a začal čekat a sledoval parcel na číslo stopy. 05.05.2018 přišlo dlouho očekávané drogy a okamžitě jsem zahájil léčbu. Během příjmu léků jsem nezaznamenal žádné vedlejší účinky! Děkuji všem a dobrému zdraví.

Myslel jsem si, že hepatitida - to může být jen pro opilce, narkomany atd. Typ lidí. Ale když se na lékařské prohlídce, kterou každý rok předáváme v práci, kde předáváme analýzy, včetně hepatitid, se výsledek ukázal jako pozitivní. Byl jsem velmi překvapen a až do posledního myšlení, že to byl nějaký vtip, ale bohužel výsledek se ukázal jako skutečný. Dlouho jsem si myslela, kde bych mohl tuto infekci zvednout. Následně po absolvování všech požadovaných testů bylo potvrzeno, že jde o hepatitidu C a nejnebezpečnějším genotypem je 1b. Můj infektiolog předepsal léčbu Sofosbuvirem + Ladipasvirem. Objednal jsem drogy na tomto webu a druhý den jsem zahájil kurz s dietou. Po 2,5 týdnu jsem absolvoval testy v Invitro, vysoce kvalitní PCR negativní a biochémie se vrátila zpět do normálu! V tuto chvíli pokračuji v léčbě, napíšu o všech změnách. Ale výsledek je velmi potěšen) Děkuji všem moc!)

Dobrý den, Před rokem jsem byl diagnostikován genotypem hepatitidy C 4. Výsledky analýz a prognóz zbyly hodně žádoucí. O léčbě neinterferonů s indickými léky můj táta, od jeho přítele z armády, se mě naučil, přesvědčil mě, že drogy nemají prakticky žádné vedlejší účinky a vedly k vynikajícím výsledkům. Bylo rozhodnuto začít bojovat proti viru. Šel jsem na kliniku a složil všechny testy, podle kterých jsem se dostal pod schéma léčení cofosbuviru + ladypasviru. Čtení recenzí na internetu narazilo na společnost GepaMed. Po nějakém čase, když jsem studoval všechny informace o této společnosti a vytvořil seznam otázek, zaregistroval jsem žádost o bezplatnou konzultaci s hepatologem. Na vlastní riziko a riziko jsem objednal předplacení, protože cena léků je mnohem nižší. Balík přišel rychle, každý den sledoval stopu. Léčiva jsou již na dosah ruky, jsou baleny vícevrstvými ve vrstveném filmu, ve vzhledu jako v popisu původního indického generika. Doufám, že drogy vám pomohou zbavit se viru!

Dobrý den! Jako známku vděčnosti společnosti píšu tuto recenzi! Zjistil jsem, že jsem byl na infekci hepatitidou C, když jsem byl zaměstnán UFSIN. Lékaři mi říkali, že se s nimi nyní léčí léky z Indie, že jsem se docela upokojil! Během jednoho večera vyhledávání na internetu jsem narazil na firmu GepaMed, telefonoval jsem s poradkyní Alenou a ona mi vysvětlila celý proces léčby, jak jsou placeny a doručovány léky. Po promyšlení všech věcí po absolvování všech testů po konzultaci s hepatologickým lékařem po konzultaci s příbuznými jsem se rozhodl učinit léky, které mi doporučil hepatolog. Řekla jsem si, Alena mi pomohla přeložit do Indie. Balík přišel podle slibů, včas. Obecně platí, že po 4 týdnech kurzu jsou testy PCR pro hepatitidu C v krvi negativní! Po zbývajících 8 měsících je výsledek nejcitlivější PCR negativní! Chci poděkovat specialitě konzultantovi Aleně a doktorovi hepatologovi Sergeji Vozhakovovi za to, že vše vysvětlovali a podporovali správně a jasně!

Náhodou jsem zjistil, o mých diagnózách! Tato zpráva samozřejmě byla velmi šokovaná, protože jsem věděl, že léčba přináší více škody než výsledek! Já jsem hledal informace na internetu o léčbě hepatitidy C, a narazil na videu Elena Malysheva, hostitel „žít zdravě“, kde mluvila o přípravě Sofosbuvir Indii který téměř žádné vedlejší účinky. Zjištěno, že společnost „GepaMed“ na internetu, zavolat na číslo na telefonu a on-line poradcem Anna odpověděla požádal všechny mé dotazy, děkuji za vaši trpělivost =) Upřímně řečeno, je to velmi děsivé objednávat léky, protože nejsou malé peníze a internet mnoho podvodníků. Předal všechny analýzy, které vyústily v genotyp 3a, bez fibrózy. Lékařský hepatolog Sergej Vojakov doporučil podstoupit 12ti týdenní léčbu léky: Sofosbuvirem, Daklatasvirem. Druhý den po objednání léků mi bylo zasláno číslo stopy, podle které jsem každý den sledoval svou zásilku. Přípravky přicházely v dobrém obalu, na krabicích se nenacházejí žádné škubnutí, na rozbalovacích místech je nalepen značkový holografický film, obecně vše je stejné jako na obrázku. Po 3 týdnech kurzu jsem prošel analýzou PCR - výsledek je negativní! V současné době je kurz dokončen zcela podle výsledků nejcitlivější analýzy PCR - negativní! Myslel jsem, že všechno bude mnohem komplikovanější, ale ukázalo se to. Možná, že se lék v budoucnu bude také zuřivě vyrovnávat s rakovinou! Děkuji všem!

Před dvěma lety jsem zjistil, že mám hepatitidu C (genotyp 3a). Nebylo pochyb o léčbě interferonem. Poté, co jsem studoval informace na internetu, byla moje volba založena na společnosti GEPAMED. V týdnu jsem dostal lék v Primorsky Krai. Léčba pohovky + dac začala 27. prosince 2017. 7. února 2018 proběhly první testy (kvantitativně - NEODDĚLENÉ, PCR - NEODDĚLENÉ). Díky všem zaměstnancům společnosti GEPAMED, jmenovitě manažerovi Anna a doktoru Sergejovi Valerevičovi, kteří byli vždy v kontaktu a radili mi o všech vznikajících záležitostech. Zdraví pro vás a vaše blízké.
A moje rada pro vás - nikdy dal první analýzy po ošetření v té klinice, kde stojíte na účtu od 1. února 2018, která byla podrobena testu na „kvalitě“ - výsledek byl pozitivní (byl jsem v šoku). Jednoduše, naši "hodnotní" laboratorní technici a lékaři nemohli uvěřit, že tato nemoc je léčitelná. A aby se chránili a pak se nedostali "do čepice", rozhodli se zapsat do výsledků analýzy (+). Všechno zdraví a všechno nejlepší.

Dobrý den, Po 11 letech jsem byl nemocný hepatitidou. Slyšela jsem o hepatitidě, když jsem byla těhotná, jako kus na hlavě. Kde, proč a proč? Všechny tyto roky žila v nějakém strachu pro sebe, pro děti! Náhodou na internetu narazili na tyto zázračné pilulky. Přemýšlel jsem o týden! Pak jsem nařídil, rychle přišel. Výsledek je výborný! Radím vám, abyste se rychle zbavili tohoto hrozného onemocnění. Všechno zdraví, štěstí a pohodu.

Dobrý den, Rozhodl se dnes napsat recenzi pro pochybovače, kteří mají být léčeni, nebo ne. Trpím hepatitidou C (genotyp 1b) od roku 2000. Jsem důchodce a stále se rozhodnu využít šanci. Nejdřív jsem koupil 1 balení ledu. + Sof.. Přinesl jsem to rychle. Pak si myslím, že budu analyzovat za 2 týdny a ostatní si objednám. Ale o týden později jsem riskoval a objednal další 2 balení, protože jsem ho nemusel pít po dobu 12 týdnů. Jako důchodce dokonce dělal slevu. Teď už jen zůstává pro mě pít týden. Před novým rokem prošly testy. Hepatitida nebyla nalezena. Když se objevily testy, dokonce jsem se bál otevřít e-mail. Děkuji moc a konzultantovi Anně a webu obecně. Kdo jiný pochybuje! Nepochybujte, buďte léčeni a buďte zdraví!

Dobrý den, Po 11 letech jsem byl nemocný hepatitidou. Slyšela jsem o hepatitidě, když jsem byla těhotná, jako kus na hlavě. Kde, proč a proč? Všechny tyto roky žila v nějakém strachu pro sebe, pro děti! Náhodou na internetu narazili na tyto zázračné pilulky. Myslel jsem si týden? Pak jsem nařídil, rychle přišel. Výsledek je výborný! Radím vám, abyste se rychle zbavili tohoto hrozného onemocnění. Všechno zdraví, štěstí a pohodu.

Děkuji Hepamedovi. Anna, Aleno, jsi pro svou podporu v nízkém úklonu. Emoce přemoci. Po čtyřech týdnech léčby není hepatitida C detekována, doufám, že po celém kurzu bude. Neexistuje žádná hepatitida C. To opravdu funguje. Dnes jsem nevěřil ani do 21. 21. 2017. Veškeré štěstí v boji proti nemoci.

Velké díky GepaMedovi. Anne a Alyona děkuji za podporu, porozumění a pomoc při mém zotavení. Chci říct svůj příběh. Jsem 50 let. Malý, stroynenkaya. 19. července 2017 si kolegové při práci všimli žlutého v očích. Běžel jsem do nemocnice. Předal analýzy. Biochemie je strašná, ALT-600, AST-500. Diagnóza je akutní hepatitida. O týden později byly testy potvrzeny. Na mne hepatitidu s. Krátce v hlavě otázka odkud? V naší nemocnici lékaři uvedli, že hepatitida C není léčena. až do září byl na kapátcích: heptrální a fosfoglu. Analýzy se snížily o polovinu. Bilirubin je téměř normální. Byli propuštěni z nemocnice s celoživotní stravou. Je tak skvělé, že žijeme ve věku internetu. Přátelé slyšeli něco o indických tabletách. A okamžitě se dostanu na místo Hepamedu. Byl jsem tak strach, že jsem vytočil telefon. A povzbuzuje hlas Anny, který mi dal naději. Hepatitida C je léčena! Objednal jsem tablety. Přijeli jsme rychle. Nemáte tušení, jak jsem je čekal. Ale nedokážete si představit, co mám rodinu a já jsme měli radost, když se v týdnu staly ideálními testy. Po 8 týdnech jsem dal PCR a znovu jsem vyhrál. Nebyl zjištěn virus. Mnohokrát děkuji a málo pro společnost Gepamed. Zvláštní poděkování lékaři s kapitálem Vozhakovem Sergejem Valerevichem, který doprovázel mou léčbu. Se svými dvaceti let jsem byl třetí ve své praxi s akutní hepatitidou C (je třeba říci, že žloutnou v hepatitidy C-5% případů, a mám v těch 5%). Slabý klan pro tebe, Sergej Valerevich. Zdraví pro vás a vaše blízké. Úspěchy v práci. Znovu, všechny obrovské díky. Šťastný nový rok. Omlouvám se za zmatek - je to z přebytku pocitů. S OZNAČENÍM, OLGA. Smolensk oblast

Dobrý den! Začal jsem se nemocí s hepatitidou C v roce 1998 a s touto chorobou jsem prošel téměř 20 let. A tak bych šel, dokud jsem se nedostal do nemocnice s diagnózou apendicitidy, kde jsem vzal testy a připomněl mi, že tento virus žije ve mně. Chirurg říkal, že se s touto chorobou zachází a doporučuje, aby šel na specialistu na infekční onemocnění. Po propuštění z nemocnice jsem okamžitě šel na specialistu na infekční onemocnění. A okamžitě se zeptal, jak může být vyléčen. Říkala, že existuje tradiční způsob a existuje takový lék, jako je sophosbuvir a daklataswir. Znělo jsem, jak moc to stojí za to a radil mi, abych četl o tomto nádherném léku. Nebudu vám dále říkat. V důsledku toho jsem před podáním předal analýzy, které ukázaly, že u mě je hepatitida s genotypem 3a. A tak jsem začal užívat tento lék, o měsíc později jsem šel znovu vzít testy, to je zázrak, žádný virus nebyl nalezen. Jaké štěstí bylo číst tato slova. Teď pokračuji v léčbě, piju druhý měsíc. Samozřejmě je zvláštní, proč nelze tento lék legalizovat v Rusku, protože to opravdu funguje.

Dnes je první den, co mohu říci, že jsem už nemocný s virem hepatitidy C za téměř 30 let, byl jsem nemocen, infikovány mi do vzdálených devadesátých letech během provozu, takže krevní transfúze. Zjistil jsem, že jsem v roce 2005 byla nemocná. Šok, vyšetření, pak jsem zněla množství, které bude potřebné k léčbě - opět šok. Nabízejí, že zapisují do fronty kvótu, slíbili, že zavolou, nikdy nevolali. Známý chirurg doporučil, aby tuto chorobu neinformoval, aby nebyl obtěžován v práci, vyprávěl příběh svého přítele, za který jsem velmi vděčný. Život s hrozným onemocněním, které musíte skrývat před ostatními. Zvyšující se zdravotní problémy a bez naděje na obnovu. A pak přišla zpráva o těchto zázračných drogách z Indie. Dlouho si vybral stránky, vybral tyto stránky a nedopustil se chyb. Dívčí operátoři byli ohromeni, tolik taktů, cítili, že se bojíte podvodu, trpělivě vysvětlíte všechno a vysvětlíte. Děkuji velice! Štěstí a zdraví. Děkuji všem zaměstnancům společnosti, kteří skutečně pomáhají lidem vyléčit se z této hrozné nemoci. Dnes jsem dostal výsledek analýzy PCR pro virus typu hepatitidy C - číslo 0. Za měsíc léčby. Na počátku léčby bylo 2,5 × 10 v 6 stupních, po dvou týdnech vstupu bylo ve třetím stupni 3,3 × 10. Po měsíci léčby - 0. Přeji všem úspěšné léčbě, GepaMed-prosperita!

Pozdravy všem, kteří budou číst mé recenzi, jmenuji se Alex a já mám mnoho let trpěl onemocněním, jako je hepatitida C. More v roce 2001 léčit toto onemocnění nebylo reálné, av zásadě, to byla myšlenka, že hepatitida není léčena. Podpůrné pily Eseniale, mléka a další rostlinné přípravky. Ale všechno to nevyřešilo problém a hepatitida pokračovala v nelítostném zničení mého zdraví a jater. Naučil jsem se o nových lécích sophosbuvir a daklatasvir z Indie, rozhodl jsem se objednat tyto léky a začal hledat internetovou lékárnu. Zastavil se na oficiálním webu společnosti "Gepamed", protože viděl spoustu skutečné zpětné vazby a získal kompetentní konzultaci s dívčími manažery. Okamžitě se ukázalo, že tito lidé pomáhali stovkám jako já a měli obrovský zážitek, byli mě posláni k analýze a pomáhali zachránit tím, že dali adresy levných laboratoří. Udělal jsem předplacenou objednávku přímo z Indie, vybral jsem přípravky sofovir a daclahep od firmy Hetero. V banku došlo k převodu na potřeby, všechno bylo velmi jednoduché. tam byla instrukce. Po dvou dnech jsem dostal číslo své zásilky a já jsem ji sledoval denně. Když jsem začal užívat pilulky, cítil jsem slabé bolesti hlavy, ale to se nedalo nazvat vedlejšími účinky, všechny nepohodlí se zastavily po týdnu, kdy jsem doporučil pitnou vodu. Virus vyšel ve čtvrtém týdnu a nyní po léčbě se cítím mnohem lépe, únava byla pryč a jako by tam byla více energie. Doporučuji všem společnosti "Gepamed", objednat si léky zde, nic nehrozíte a získat opravdu podporu týmu lékařů a profesionálů!

Dobrý den všem! Jsem nekonečně rád, že mě osud dal příležitost napsat pozitivní recenzi o společnosti! Jsem zdravý! Abych byl upřímný, byl jsem podezřelý z nových drog (ne v lékárně, nové, cizí). Ne slyšením vím, že existují nečestné společnosti, které sledují pouze jeden cíl - získat. Sledoval jsem informace na internetu, protože některé společnosti právě prodávaly drogy a zmizely, nepřišly online. Rozhodla jsem se však zjistit, že jsem zavolala na telefonní linku, dívka odpověděla příjemně, řekla mi, které testy musí projít, jak začít s léčbou, a poslat podrobnosti o zaplacení. Objednané! Při předplatném je levnější) Číslo zásilky bylo odesláno prostřednictvím SMS, odeslání bylo přijato do dvou týdnů, dokonce dříve, než bylo řečeno. Zkrácený průběh - zotavil se) Pravda byla jednou vedlejším účinkem - lékař po prohlídce mírně snížil dávku ribavirinu a to je ono! To je otázka toho, co je potřeba pod dohledem lékaře - mimochodem v Hepamed a radil! Všichni pozorovali! Rigorózně! Co chcete! Děkuji Hepamed, jsi skvělý!

Píšu recenzi o společnosti Gepamed, i když léčba byla nedokontsa.. hands svědí po celý týden - výsledky testů, prosím! Lékařské centrum řeklo všechno podle plánu! Byly zde otázky ohledně léků, mám špatnou zkušenost s léčbou, nesnášenlivost byla způsobena vedlejšími účinky. Na horké lince jsem zavolal - manažer Anna odpověděl, řekla, že v mém případě namísto 99 procent stovek se dobře, 97-98 podle oficiálních statistik. Na obrázku není špatná, příliš, se rozhodl vyzkoušet, a to zejména proto, že jejich (gepamedovskoy) statistiky, téměř všichni, kteří dodržují pravidla jednoduché ošetření vyzdoroveli.Vsem poradí nyní cestu, koupil po třetím zazvonění - kladené otázky... Chcete-li mít jistotu. Takže konzultujte telefon - je to zdarma a na úrovni! Vezmeme peníze za to :)

Vyslovuji svou srdečnou vděčnost a velmi vám děkuji.

Od 99 let byl nemocný hepatitidou, dosáhl druhé fibrózy - "Oficiální terapie" nepomohla, byl léčen, jak jen mohl, ale onemocnění postupně postupovalo. Dokonce i postižení narušení - alkohol byl v roce 2005 unášen. Sotva jsem se dostal z nálevky! Pak se zastavil, jen kouřil a kouřil. Ale je to před léčbou. Lékař-hepatolog byl pozorován - v roce 2016 doporučil firmě "Gepamed", že podle jejich názoru se hodně uzdravuje. Upřímně řečeno jsem byl velmi šťastný! Protože existuje mnoho návrhů - a výsledky jsou jiné, kdo říká něco. Cena není nijak malá, takže nechcete nakupovat od toho, komu nerozumíte. A pak jsem objednal hovor a když jsem zavolal, okamžitě jsem podal žádost - sof + kachna. Ředitelé říkali, že si můžete zakoupit kusy po částech, ale pořád jsem celý kurz (a tak je klidnější a levnější to se ukázalo).

Dokonce jsem těžké věřit, že jsem vyléčen! Chlapci, děkuji za vaše laskavá slova! Děláte takovou věc! Byl jsem v nemocnici jednou řekl, že nemůžeme koupit nikde jinde sofosbuvir a Daklatasvir - nutno objednat na internetu.. Já rozhodně nevadí peníze pro sebe, ale musíte si být jisti, že správná věc přijde, a že všechno přijde! Přítel (také s hepatitidou, jen jiným genotypem), když byl jeho lékař pozorován, byl informován vaší společností Hepamed. A objednal jsem si s ním. Je to už stálá mínus. A já a on.. Nekonečně vděčný vám, nezastavte, rozvíjejte, každý úspěch!

Viděl jsem to! Ale s takovým lidským postojem se velmi zřídka setkáváme! HepaMed je ještě lepší než v reklamě! Pomoc při každém kroku, provádění plateb, sledování zásilky, doručení atd. Sberbank udělala chybu při zasílání peněz do Indie a začalo to. Dokud jsou peníze vráceny. DALŠÍ SOF + DAKLAT. Na základě důvěryhodnosti a lidského postoje, díky podpoře vedoucího týmu GepaMed a zvláštnímu poděkování specialistovi ALENE. Což vedlo k situaci, a to is spořitelny, nejedná se o týden zkušeností, podpory a profesionality zaměstnanců ve výšce, jak s nemocí netahejte! Využijte služeb GepaMed je důvěra 100% ve své uzdravení. Doporučuji to všem! S HI. Jurij. Nový Urengoy. YaNAO.

Ahoj, v roce 2015 jsem našel s protilátkami proti hepatitidě C, naše specialisty na infekční onemocnění řekli, že provedou analýzu k určení genotypu viru. Analýza ukázala genotyp 3a a doktor řekl, že potřebuji podstoupit léčbu interferonem a předtím, než mohu projít opistorickou analýzou, léčit opisthorchiázu. Lékař okamžitě řekl, že se musíte připravit psychicky, protože. budou se objevovat vedlejší účinky, jako je bolest hlavy, horečka, že se musíte vzdát alkoholu a mastných potravin.
Podložky mě vyděsily, nepomohl jsem s léčbou a odložil to až později, když kdysi přišli přátelé z Indie. Řekli mi o nových lécích z hepatitidy C s generickým sophosbuvirem a daklataswirem. Vzali je někde do Goa a kontakt se nezachoval. Začala jsem hledat oficiální místo natco pharma v Rusku, kde si můžete objednat sophosbuvir a daklataswir z Indie. Po prostudování návrhu jsem si vybrala společnost „Gepamed“ a nařídil léky a Geptsinat Natdak předplacených v Indii, protože to bylo mnohem levnější. Bylo také snadné zaplatit: zaplatil prostřednictvím služby Alfa-Click online. On dostal kompetentní konzultaci s doktorem Vozhakovem Sergejem zcela zdarma, poslal mě pro testy v "Invitro". Kvantitativní zatížení ukázalo více než milion kopií viru a fibrózu. Léky přišli za 20 dní a okamžitě začali léčbu. Po 3 týdnech jsem prošel kvalitní analýzou PCR s citlivostí 60 jednotek. a výsledek byl negativní, takže biochémie se vrátila k normálu za pouhé 3 týdny! Po opilosti léčby sophosbuvirem po dobu 12 týdnů jsem prošel nejcitlivější analýzou 15 jednotek. a on ukázal "negativní", 3 měsíce po léčbě, analýza ukázala totéž - NEGATIVNÍ.
Díky týmu "Gepamed" za jejich pomoc a péči v průběhu léčby nechť Bůh požehná vám a vašim milovaným, protože stojí za to drahé, dáváte naději.

Droga sofosbuvir «HEPCINAT LP» pořídit za velmi blízko ke mně, abych byl upřímný, donedávna nevěřil v „zázrak“, jsem si myslel, jako vždy na někoho jiného neštěstí někdo chce zbohatnout. Ale o dva týdny později, bylo zjištěno, že negativní, jsem začal plakat, ale tam byly slzy radosti. Konec konců, když lidé blízcí námi všechno v pořádku, a my všichni horosho.NA světlo je stále žádná slova vděčnosti, které by vyjadřují Gepamed svých společností. „a děkuji dívku Annu, která si vždy najde čas poslouchat a sdílet radu Hodně štěstí všem! A to by nebylo ve vašem životě hlavní věc není rozpadnout se a přesvědčit se k VÍTĚŘI;)

Dobrý den, jmenuji se Marina, chtějí vědět, jak jsem za dva týdny vyléčil hepatitidu? V únoru letošního roku jsem se dostala do nemocnice a když mě vyšetřili, diagnostikovala jsem hroznou diagnózu hepatitidy s genotypem 3a. Je strašné popsat slovy můj pocit. Nemám tušení, kde ho chytil, vedl zdravý životní styl, sportoval a nechodil k lékařům. V průběhu měsíce dodání analýz a Bezsonov noci jsem ztratil 6kg, předal jsem se analyzuje v laboratoři a tam správce Hemotest mi radil, abych jít na stránky sofosbuvir léky. Zhromaždila jsem všechny informace, četla jsem recenze a začala hledat lékaře na infekční onemocnění. Žiju v Krymu a nemáme lékaře, který by s těmito léky pracoval, a pokud existuje, nepozná mě. To mě velmi těžko a naladěno a já jsem se rozhodla mít šanci, neměl jsem na výběr, jak objednat přípravy na internetu u firmy GepaMed! A tady je moje volání na horkou linku. Poradce odpověděl Aleně, vysvětlil všechno podrobně, odpověděl na všechny moje otázky a podnítil potřebné analýzy. Byl jsem rozhodnut být okamžitě ošetřeny s poradcem a těchto léků, jsem nešel do místního infkktsionistu nestala na účtu, a vymanil z procházky peklem! Přišel jsem den, kdy jsem byla připravena podat objednávku a můj konzultant se stal Anna. Zanechala své osobní telefonní číslo a řekla, že zavolá nějaké otázky. Po 6 dnech jsem balík obdržel, když jsem ji otevřel, zkontroloval jsem dostupnost a teprve potom jsem ji zaplatil. Byl jsem jmenován genotyp sofosbuvir daklatasfir a obecně přešel mě lehce z boku jen bolest hlavy Půjčil jsem tsitramona. První testy dva týdny po zahájení postupu a první výsledky! Včera 12.04.17 telefon zazvonil telefon, který lékař zavolal z laboratoře, hemostas řekl, že vyšetřili svou analýzu a v krvi nebyl žádný virus. Řezání objasnit, zda antivirová preparat.k mám před dvěma týdny tam byl virus v krvi, řekl jsem, ano, to je pravda, že je mi srdečně blahopřál a já, a já se plazit slzy radosti a nespoutané nadšení! Okamžitě jsem volal Anna sdílet dobré zprávy, můj kvantitativní analýza 0. chci poděkovat zaměstnanci společnosti GepaMed za to, že jsou poctiví pracující lidé získat zpět radost a vždy v kontaktu! Je tak hezké se vypořádat s kompetentními lidmi! Mám strach představit si, že mám léčbu bez nich, co by mě čekalo, je jen hádat. Objednal jsem pilulky na druhý měsíc léčby, protože je to tři, takže před a pouze vpředu ve dvou týdnech půjdu vytvořit kvalitní! Děkuji za to, že jste tam! S pozdravem Marina PG Evpatoria

Sofosbuir recenze

Lék na léčbu hepatitidy typu C, koinfekce, HIV. Obchodní název - Sowaldi, tam je také generický - Hepzinat. Bezpečná a vysoce účinná látka, která zpomaluje nebo potlačuje proces násobení viru. Výsledek je dosažen po 3 měsících, u 90% případů je zaznamenána stabilní virologická odpověď. Používá se také při kombinaci hepatitidy C s jaterní cirhózou atd.

Je droga registrována?: podívejte se na ☜

Lék přidal: 2010-10-10.
Pokyn aktualizován: 2017-07-06

Analogy a náhrady

☠ Pozor prosím! Léčivé drogy - jak chovat Rusy nebo co nemůžeš utrácet peníze!

Stručný návod k použití, kontraindikace, složení

Indikace (z čeho pomáhá?)
Hepatitida C u dospělých pacientů.
Kontraindikace
Neužívejte Sofosbuvir:
- do 18 let;
- přecitlivělost na složky;
- kdy se narodí plod;
- během kojení;
- při použití rifamycinu, třezalky, fenytoinu, telapreviru, fenytoinu, boceprevira a zejména Amiodaronu.

Způsob aplikace (dávkování)
Na recepci má Sofosbuvira spoustu nuancí, takže je třeba sledovat ošetřujícího lékaře podle všech pokynů.
Jeden den vezměte 400 mg, v době jídla, v určitém okamžiku pro nejjednoměrnější vstup do těla. Pokud jste zapomněli a v uplynulém čase nebyla pilulka opitá, ale trvalo méně než osmnáct hodin, vezměte to, a tak musíte počkat na další dávku. Pokud dojde k zvracení po podání (nejpozději do 120 minut), je nutné použít další dávku. Snad zpomaluje reakční rychlost a nedostatek pozornosti.
Spravedlivě se užívá společně s antivirovými léky. Schémata léčení a léky jsou různé, individuálně jmenován lékařem.

Nežádoucí účinky
Sofosbuvir sám dokáže vyvolat jen vzhled slabé slabosti a bolesti hlavy. Hlavním negativním účinkem jsou další léky.
Nežádoucí účinky Ribavirinu - snížení koncentrace hemoglobinu v krvi, nespavost, někdy také zvyšuje index bilirubinu, začíná zvracet. Ve vzácných případech jsou možná anémie, kašel, svědění, deprese, poruchy GI, křeče atd.
Z interferonu alfa a ribavirinu - anémie, závratě, nespavost a excruciates průjem, zvýšené bilirubin, člověk se stane podrážděný a snížené hladiny lymfocytů a krevních destiček se objeví zvracení, bolesti svalů, kožní vyrážky, snížení chuti k jídlu, nevolnost, bolesti kloubů, teplota stoupá. Vzácně - deprese, migréna, zácpa, hrudníku a zad, muž se stává neklidný, narušené vidění, vlasy vypadávají.
Ri Ribavirin a Peginterferon mají často bolesti hlavy, je těžké usnout, vysiluje se únava, je vám špatně. Někdy dochází k anémii, vyrážce, horečce se zvedá, chvění, snižuje chuť k jídlu, bolesti svalů atd.
Riziko nežádoucích účinků se zvyšuje s trváním terapie. Doporučuje se také zanechat škodlivé potraviny a návyky.

Předávkování
Účinky předávkování Sophosbivirem nejsou známy.
Vykonávají se toxikologické studie, sledují se podmínky a vitální funkce. Lék je vylučován hemodialýzou, jsou přijata obecná podpůrná opatření.

Forma vydání
Oválné tablety 400 mg, prodávané v balení po 28 kusů.

Doporučení / přehledy lékařů: máme na webu velkou část konzultací, kde 57 případů pacientů a lékařů diskutuje o léčivém přípravku Sofosbuvir - viz

Recenze Přidat recenzi

Eldar, 50 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, 3 genotyp, F3, virové zátěž - 5,2 × 10 * 7

Doktorské jmenování:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, délka kúry 12 týdnů

Hepatitida nalezená v 90. letech. V té době neexistovala žádná taková progresivní terapie, bylo nutné pracovat, nebyl čas na zvracení, neustále plavání. Podepisoval jsem si hepatoprotektory, spíše pro osobní pohodlí, nemyslím si, že to zvlášť pomohlo. V minulých letech jsem se o léčbu zmátla, byla jsem v infekční nemocnici, uzdravila mě, pila jsem heptrální, abych snížila virovou zátěž. A před šesti měsíci mi lékař řekl, že už existují nové léky za přijatelné ceny, které ukazují vysokou účinnost, předepsal mi schůzku, která se říká, že se dívá na internet. Jen dejte pozor, abyste narazit na falešný ženou jsem hledal, jsem nešel do, mám to v tomto zvláštním případě, mrtvé trápení, ale bude jí chybět a bude lepší, takže jsem byl v klidu. Ukázalo se, že není daleko, všechno je v Krasnodaru, na skladě. Příjemné ceny mě překvapily, doktor volal vyšší sazby. Volné doručení tentýž den, vzal závod Hetero, byl jsem doporučen jeho doktorem. Přípravy se všemi označeními, dokonce i cena v indických rupích, je certifikát z rostliny, halogram. Takže jsem spokojen s produktem, kvalitní výrobek, důrazně doporučuji. Nebudu popisovat celý proces léčby, vše proběhlo v pořádku, tam byly drobné zdravotní potíže, ale on mi to ani trochu, jsem byl připraven, ale je to všechno maličkosti, výsledek byl! Když jsem tolik let odhodil, nemyslel jsem si, že bych se ho tak snadno zbavil, na to jsem na to už zvykl na mnoho let. Jak šťastní jsme, že musíme žít takovými technologiemi a prodloužit roky našeho života radostí dětí a vnoučat.

Dmitry, 38 let,
Moskvě

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 2, virové zátěž - žádné údaje, fibróza - F1

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, daklatasvir 60 mg, délka trvání 12 týdnů

Věděla jsem o své nemoci dlouho, o důsledcích mého mladého mládí. Ale byl jsem příliš velký strach z předcházejících vedlejších účinků léčby interferonem, byl svědkem, a byla zpracována tak, aby jeden velmi špatném byl, podobně jako virus získal, ale zdraví je sražen k zemi, dokud chladném lechilsya..Dumal, prostě normální pocit, a nebudu obtěžovat. Ale nedávno bylo několik hospitalizovaných pacientů, kteří už byli v předkvalitě, a já jsem se vyděsil. Začalo se učit, že ano, jako teď, ukázalo se, že existuje nová terapie, indiánové generiká, které nemají tak těžké pobochek. Prohledal jsem internet, vhodnou volbu pro cenu a podmínky doručení. Zastavil se v internetovém obchodě Medfarm. Zajistila cenu a absenci zálohy. Léky, které mají, jsou k dispozici, takže po dobu 4 dnů bylo vše v rukou, dodávka byla prováděna kurýrní službou EMC. Poslali mi číslo stopy po odeslání zásilky, sledovat provoz na webu, kurýra na kontakt se mnou, než se dostane do přípravy soupisu zboží připojených k možnosti otevření zboží před zaplacením. Všichni, kteří byli prozkoumáni v souladu s předpisy, předem vykopáni na fórech, zjistili hlavní body, kterými můžete ověřit pravost. Mají také webové stránky, kde je také video, kde můžete vidět, jak vypadají jejich přípravy. Obecně nebylo nic špatného. O lechenii- cítil v pohodě, nijak neliší od normálního stavu, je samozřejmě Byl jsem velmi překvapen, když si přečetl, že pobochki minimální, no, to mě provádí s nimi všemi)) dva týdny uplynuly PCR kvantitativní, byla výrazně snižuje množství viru. A za měsíc jsem nevěřil svým očím, virus se neukázal! Takže nemohu litovat, že tak dlouho jsem se táhl s léčbou, ale s minimálními škodami, omlouvám se těm, kteří byli předtím nuceni trpět interferony. Děkuji klukům za kvalitní služby, slušnost a trpělivost, ani trochu z nich nezdvořilí, jejich pečlivé dotazy.

Valery, 41 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, fibróza F4, virové zátěž - 7,3 x 10 * 7

Doktorské jmenování:
Velpatasvir 100 mg, Sophosbuvir 400 mg, délka 24 týdnů

Měl jsem hepatitidu asi 7 let, je to jen to, že vím. Abych byl upřímný, nepočítal jsem se s žádným zvláštním výsledkem. V oddělení infekčních onemocnění byl lékařovi zaslán telefon a místo Medfarm, mnoho lidí si je vzalo a mělo pozitivní výsledek. Koupil jsem díly, protože to není malá částka přišla z toho, že jsem byl jmenován k pití, stejně jako 6 měsíců, by dal první 3 měsíce s ribavirinem, ale musím to pobochka silná, musel vzít ribavirinu a prodloužit léčbu až 6 měsíců. Poprvé jsem převzal kontrolu po dobu jednoho měsíce, pak pro dva, z druhého jen ukázal nepřítomnost hepatitidy. Léčbu jsem dokončila před novým rokem, v březnu 2018 píšu recenzi. Teď doufám, že se játra začnou zotavovat po cirhóze, stále ještě musíme pracovat.

Rolands, 50 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, 1 genotyp, virové zátěž - žádné údaje, fibróza F3

Doktorské jmenování:
Sophosbuvir 400 mg, Velpathaswir 100 mg
Délka kurzu je 12 týdnů.

Přidám pět centů. První léčba byla provedena před sedmi lety, injekce - pegylované interferony s ribavirinem, byl návrat téměř okamžitě po léčbě. Můj doktor, gastrointestinální lékař, kterého vidím s břichem, mi vyprávěl o nové léčbě pilulkami v roce 2016, ale musím začít léčbu teprve v prosinci 2017. Při jmenování lékaře jsem vzal sophosbuvir + Velpathasvir Velpanat firmu Natko. Léčba nebyla úplná, po prvním měsíci nebyla zjištěna hepatitida. Pokračoval jsem v analýze v březnu 2018, všechno je v pořádku, léčba byla úspěšná. Drogy, které jsem objednala prostřednictvím společnosti Medfarm, mi doporučil můj lékař.

Alexander, 48 let,
Rostov-on-Don

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěž 12 milionů, fibróza F2.

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Stejně jako většina, kdy a kde jsem tuto infekci zvedl, nevím. Vzhledem k jmenování do našeho lékárny jsem před zahájením léčby nejprve plaval, protože jsem měl velké zatížení.

Lékárnu MedPharm jsem našla prostřednictvím internetu, bylo to nejbližší místo od nás, kde byla cena víceméně uspořádána, jak jsem se později dozvěděl, bylo možné získat ještě levnější, ale musíte počkat půl měsíce a zaplatit předem. Získal jsem výsledek za druhý měsíc, nebral jsem to dříve. Ribavirin vypil pouze první dva měsíce.

Chtěl bych si přát více organizace, těch, kteří jsou zodpovědní za vaše doručení, čekal jsem na čtyři dny odeslání, pak další kurýř řídil můj rozkaz dva dny v Rostově, nemohl projít. Obecně jsem byl spokojen, použil jsem testy, které jsem dokončil na konci léčby.

Andrew, 39 let,
Simferopol

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 1, virové zátěž - žádné údaje.

Doktorské jmenování:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Dlouho jsem chtěl začít léčbu, ale já jsem se neodvážil, nebylo jasné, jak si je z Indie objednat, jak se dostat do falešného. Dlouhodobě studoval recenze a sledoval návrhy na internetu. Rozhodl jsem se, že se k nám blíž podíváme v Krasnodaru. Navíc mi poslali dobírku, v tom případě bych mohl odmítnout.

Objednal kurz na 3 měsíce - sophosbuvir, výroba daklatasvir Natco + Zydus, dobrá hodnota za peníze. Balík přišel za 4 dny. Vzhled léku uspořádaný, vše kontrolované, číslo šarže, certifikát. Zpočátku byla příjemnost mírně špatná, konzultovala s lékařem, říkal to možná, řekl více, aby pili vodu a častěji na čerstvém vzduchu.

O týden později vše prošlo a následovalo pokyny. Během kurzu mě nic netrápilo, přestal jsem kouřit. V měsíci, kdy virus již nebyl zjištěn, na konci kurzu byl výsledek dosažen. Lékař říká, že virus se nevrátí. Řekl, že mu dá za šest měsíců.

Anna, 32 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěž 3,2 milionu, fibróza F2-F3.

Doktorské jmenování:
Sophosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 800 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Virus hepatitidy C se s největší pravděpodobností dostal do operace, pokud ano, pak jsem měl celkově 13 let. Jednalo se o druhý pokus o léčbu, první byl v roce 2010, to prošlo šestiměsíční průběh léčby interferonem s Pegasys a ribavirinem, sotva přežil tak říkajíc, jako pobochki byly pro mě velmi vážná, po 16 měsících, virus je zpět. Před rokem mi kontaktoval lékař, který mě vedl po všechny ty roky, navrhl vyzkoušet nové léky, neměl jsem po neúspěšné terapii moc důvěry.

Četl jsem na internetu, že mnoho lidí již bylo léčeno indickými generikami Sofosbuvira a Daklatasvira a má trvalý výsledek. Doktor mi dal telefonní číslo a adresu místa, takže jsem neměl pochybnosti o důvěře. Léčba byla snadná, mám něco srovnat. První testy byly provedeny po dobu 15 dní, ukázaly silný pokles virové zátěže z 3,2 milionů na 700 tisíc za měsíc, kdy virus již nebyl detekován. V době psaní mé recenze bylo 6 měsíců po ukončení léčby, druhá analýza potvrdila kompletní léčbu.

Bogdan, 41 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 1a, b, virové zátěže 4,2 milionu, fibróza F4, cirhóza.

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Délka kurzu je 24 týdnů.

Hepatitida se mnou je pohlaví života. Přivedl mi játra téměř k úplnému zhroucení. Léčba byla odložena kvůli neúčinnosti injekcí, které byly léčeny dříve, s mým genotypem pozitivní výsledek by mohl být pouze v 50% případů. Před pěti lety jsem se dozvěděl o nové léčbě pilulkami, ale cena byla vysoká. V letošním roce mi bylo řečeno o generikách z Indie a skutečnosti, že jsou zodpovědnými cenami, díky bohu za hinduisty, nám dali příležitost, abychom byli léčeni za přiměřenou cenu. Lékař ze SKIBy mi dal schůzku a po konzultaci jsem šel on-line hledat Sofosbuviru a Daklataswira.

Existuje mnoho návrhů, ale většina z nich je v pochybách, nepochopitelné doručení, podhodnocené ceny, prodávající není jasné, kde, v Moskvě, nebo dokonce v Indii. Poté, co jsem našel místo Medpharmy, objednal jsem tablety Natco Hepzinat a Natdak, které mi poradil lékař, nejdřív měsíc, abych to řekl v soudu. Jeden měsíc po zahájení léčby jsem podstoupil testy a ukázal jsem dobrou dynamiku, jak o nich můj lékař komentoval.

Poté jsem je koupil za zbývající měsíce. Ve druhém měsíci už bylo úplné mínus, hepatitida se neukázala. Od ukončení léčby uplynul rok, opakované testy ukázaly stejné mínusy a nejdůležitější v průběhu roku se fibróza vrátila zpět na F3, i když doktor řekl, že změny mohou být až po 3 letech. Všechno zacházeno! Nyní je k dispozici.

Виктор, 57 let,
Anapa

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 1a, virový zátěž 2,5 milionu, fibróza F1-F2.

Doktorské jmenování:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Velmi dlouho jsem sledoval internet, hledal jsem spolehlivou možnost a čestnou cenu. Objednávka z Moskvy byla odmítnuta, protože jsem chtěla dostat všechno bez předplacení a na místě.

Přišel jsem na tuto stránku, chlapci se ukázali být blízko. Udělal jsem rozkaz, vzal jsem si to do Krasnodaru. Při prvních analýzách po zahájení léčby to za měsíc - "virus není nalezen", tak to bylo napsáno v certifikátu, potěšení nebyla kaple, po 6 letech nemoci jsem konečně zabila plaz.

Vyjadřuji vděčnost za pomoc při nákupu léků dětem od společnosti MedPharma.

Vitaly Vitalievich, 50 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěže 5,3x10 * 5, fibróza F4, cirhóza.

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Délka kurzu je 24 týdnů.
Po třech měsících byla schéma změněna na Velpathaswir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Mám velmi obtížný případ. Hepatitida vedla moje játra do žalostného stavu, měla jsem na počátku léčby cirhózu, jestli upřímně neexistovala žádná naděje na zotavení. Po zahájení léčby byl po třetí měsíc stále detekován virus, navíc zátěž začala růst, doktor měl podezření na mutaci.

Byla zde otázka ohledně zrušení léčby nebo změny přípravků. Pomohla mi výměna dříve získaných Sofosbuvir a daklatasvir za Velpatasvir a Sofosbuvir, tato kombinace je účinnější při cirhóze. Změna režimu léčby přinesla pozitivní výsledky, o měsíc později jsem měla první negativní. V době psaní recenze, už tři měsíce jsem dokončil terrapii.

Výsledky opakovaných analýz ukázaly nepřítomnost viru hepatitidy v krvi.

Igor, 24 let,
Kurganinsk

Na začátku léčby:
3 genotyp, fibróza F3, virové zátěž - žádné údaje.

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

V důsledku toho, tak mluvit, byla turbulentní mládež obdržela ocenění hepatitidy typu S. Necítil jsem to zvlášť, ale rodiče to zažili velmi špatně. Rozhodli jsme se získat peníze a zacházet s nimi. Lékař řekl, že jsou nyní indické drogy a existuje možnost úplného zotavení.

Začal jsem hledat výrobky na internetu, nechtěla poslat peníze na neznámé a čekat na kočku v sáčku a kupovat výrobky osobně, zkoumat je, tak v Moskvě neodvážil objednat a našel místo Medfarm Krasnodar. Ze všech nabídek mi nějakým způsobem okamžitě jejich stránky líbilo, vše je jasné, spousta informací a obrázků jsou přípravky. Ale přesto jsem se bál, že jsem nehodil. Zavolej mi poradit dotazy o svém fibrózou, a nevěděl jsem, lékař neměl kontrolovat, máme některé z těchto léků znát žádný sharyat viditelné. Ukázalo se, že je velmi důležité léčit dívku požádal o odpovědném přístupu k této problematice a přijít na Krasnodar předat, dal mi adresu.

Ukázalo se, že jsem F3 fibrózu a genotyp jsem byl 3, dívka se znovu zavolal Medfarm, prohlásila, že tato kombinace je lepší přidat ribavirin, zvyšuje účinky léků být bezpečné t.k.lechenie nemusí být efektivní a byl poradcem na adresu pro poradenství specialistovi z Krasnodaru, který lépe rozumí těmto lékům, všechny tyto nuance. Infektsionku aplikován na hraně, všichni potvrdil, a ustanovil, aby sofosbuvir, Daklatasvir a Ribavirin 1 měsíc, a pak na situaci. To jsem já, a vštípil důvěru v Medfarm mi pomohla postavit správně léčbu, a kam se obrátit, a tak by propyl a peníze. Koupil jsem je od 60 let., Přijel do Krasnodaru, jsem se setkal kurýrem na vhodném místě pro mě, všechno vypadalo, kvalitní obal, obal je napsáno, co se vyrábí v továrně NATCO, certifikát v ceně, platí se na místě, obecně, vše co jsem chtěl.

On zahájil léčbu, prošel testy ve druhém týdnu, měl pozitivní změny, a měl další měsíc k pití Ribavirin, latter nepil druhý. Na konci léčby testy ukázaly, že virus nebyl detekován. Neexistuje žádný limit pro radost, zejména mezi rodiči.

Inna, 36 let,
Rostov-on-Don

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 2, virové zátěž - 2,3 × 10 * 5.

Doktorské jmenování:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

O pár let věděla o svém onemocnění, ale neodvažovala se léčit, byla drahá a terapie byla těžká, soudit podle recenzí.

Nedávno jsem se prostřednictvím přítele dozvěděl o těchto lécích a okamžitě jsem se přihlásil na schůzku s doktorem. Jmenovali se Sofosbuvir a Daklatasvir, kde mi doporučili koupit prostřednictvím známých. Šli jsme s mým manželem do Krasnodaru, abychom se zvedli, byli jsme na místě, které nám ukázal kurýr, jsme se setkali, v tašce byly přípravky a osvědčení. Vzali Natka. všechno správné kvality, jsme se předem dozvěděli, jak by měla vypadat příprava této firmy. Na mne už v druhém týdnu nebyl zjištěn virus, s radostí jsem vydechl, všichni se zažili silně.

Cítil jsem se v podstatě jako obvykle, vypil jsem spoustu vody a jen v případě, že si dieta respektuje. Už předala opakovanou analýzu do 3 měsíců po ukončení nebo ukončení léčby, není přítomen virus v krvi.

Inna, 27y.o.,
Primorsko-Akhtarsk

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěž - žádné údaje, fibróza F1.

Doktorské jmenování:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Pravděpodobně, jako mnozí, byl velmi rozrušený, aby se dozvěděl, že mám hepatitidu. Nepochybuji ani o tom, že se to stalo v salonu manikúry, prostě nebylo kam jít jinam. Hněv má neuvěřitelné, nezodpovědnost někoho ochromuje život nevinných lidí, kteří za to platí i peníze! No to bylo objeveno v počáteční fázi, i když to bylo náhodou.

Hledal jsem někoho na internetu, který to dělá v Krasnodaru, protože tam jsem tam doktor, nemáme tu moc znalosti o těchto lécích. Našel jsem několik lokalit, které jsem volal všude, se mi líbilo, jak jsem se poradil s Medpharmem, protože jsem o těchto společnostech moc nerozuměl. Vzala Alcim, levnější. Všechno je jasné, srozumitelné a navíc zdarma kuriérovým doručením. Líbilo se mi, že nemusím nikam chodit, když jsem odešel z lékaře, dostala jsem se přímo na kliniku. Příjemný kurýr, později v certifikátu mi dali praktická doporučení, co dělat, aby to nebylo špatné, dobře, a všechny užitečné nuance, o kterých lékař neřekl.

Začala léčbu, jako by nic netušila, ale všimla si, že když zapomněla vypít dostatek vody, začala se zlobit, jakmile se spotřeba vyrovnala, vše prošlo. První analýza byla provedena někde ve 3 týdnech, než to nefungovalo. Doktor řekl dobrou dynamiku, pít i dále. Po 3 měsících jsem se těšil na výsledky, s neopísatelnou radostí se dozvěděl, že výsledek byl pozitivní, virus nebyl detekován. Děkujeme za kvalitní pomoc Medfarme!

P.S. Manikúra se nyní provádí sama.

Lydia, 40 let,
Gelendzhik

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 1, virové zátěž - 1,3x10 * 5

Doktorské jmenování:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Lékařské testy a nechtěně odhalila hepatitidy C byl zpočátku velmi rozrušená, ale obrátil se k hepatologem, zjistil, že je nyní úspěšně léčit indických generik. Jsem rád, že jsem se alespoň objevil v rané fázi, mám podezření, že se dostali během operace.

Prošel jsem spoustu nabídek, obával jsem se objednat z Moskvy, našel jsem firmu v Krasnodaru - Medfarm. Vybrali jste si doručení osobního kurýra, o něco dražší než kdyby poslali EMS, ale chtěl jsem jim přinést nějakou osobu, protože je to tak klidnější. Vzal jsem si lék Ladipasvir rostlina Zydus, slyšel jsem o něm dobré recenze, poměrně známou indickou rostlinu.

Úctyhodný chlap dorazil v určený čas, všechny přípravky byly kvalitně zabaleny, byl zde k dispozici certifikát v angličtině. Léčba byla bez vedlejších účinků. Již za dva měsíce nebyl virus nalezen v krvi. Teď jsem úplně zdravý!

Lidiya Aleksandrovna, 65l,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěže 2,3x10 * 6, fibróza F2.

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, daklutasvir 60 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Požádal jsem mého syna, aby mi pomohl, napište mi špičku. Hledal jsem drogy, aby mě neklamali, nic neprošla. Syn řekl, že našel dobré místo, Medfarm, věřím mu. Vybral jsem drogy, vzal mě dražší, vždycky se staral o to nejlepší, co jsem měl.

Byl jsem velmi znepokojen, kdybych odolal terapii, měl jsem cukrovku a tlak. Doktor řekl, že potřebujete pít více vody, bylo to pro mě velmi těžké. Dal své číslo a řekl, aby zavolal, jestli je to špatné. Podle souběžných léků, které piji, jsem řekl, že vše může být provedeno jako předtím. Byl jsem velice překvapen, že mě nic netrápilo, někdy byla slabost, ale co mám vzít, ten starý už. Syn řekl, pít vodu všichni projdou, dobře a nějak se pravda stala snadnější.

A dívka z Medfarmu také volala, zajímala mě, jak se cítím, dozvídám se o výsledcích, a řekla mi, že i v případě potřeby zavolám. Ve druhém týdnu nebyl virus detekován, na konci kurzu byl virus pryč. Byl jsem velmi šťastný, i když budu žít ještě déle, chci vidět své vnoučata.

Vyjadřuji svou vděčnost Medfarme, že tak slušní lidé byli zachyceni.

Michael, 55 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěž - 4,2x10 * 6

Doktorské jmenování:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Nakonec jsem se rozhodl zacházet se svou játrou, i když jsem se cítil naprosto normálně, ale přesto bych nechtěl umřít z něžného vraha, a moje žena byla také velmi znepokojená. Proto, jakmile se dozvěděli o přípravě nové generace bez vedlejších účinků, začali šetřit peníze. Lékař navrhl výběr ze dvou režimů - Sophosbuvir a daklatasfir nebo sophosbuvir a velpatasvir (v jedné tabletě).

Po prozkoumání informací jsem si uvědomil, že Velpataswir je novou účinnější náhradou za první schéma. Je pravda, že je o něco dražší, ale zdraví je ještě dražší. Lékař navíc varoval, že třetí genotyp je nejpřísnější ze všech a je lepší nešetřit, protože existuje riziko, že nebude dosaženo požadovaného účinku. Proto si vybrala rostlinu Velpatasvir Hetero, jednu z nejlepších rostlin v Indii. Celá terapie se cítila jako obvykle, nedošlo k žádné indispozici, zesílil jsem, vypadal jsem mladší, cítil jsem se ještě lépe na konci kurzu.

Na konci obdržela cennou analýzu s výsledkem, že VIRUS NENÍ DETEKOVANÝ.

Michael, 37 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virové zátěž - žádné údaje, fibróza F0-F1.

Doktorské jmenování:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Bylo velmi rozrušeno, když jsem se dozvěděla, že mám hepatitidu C, odkud si nevzpomíná... Zdá se, že se náhodou někde zvedl. Začal jsem studovat indické generiká, protože ten, americký originál, který se prodává v lékárně, stojí obrovské množství peněz.

A četla jsem, že hinduský patent byl udělen na výrobu, a droga je naprosto totožná a kromě toho se odehrává veškerá výroba v Indii v továrně Natko pod kontrolou této americké firmy.

Vybral, kam trvat dlouhou dobu, všechny volal, zvolený Medfarm, protože vše je vyloženo v detailu, je zřejmé, že chápou, v tomto případě není tak dlouho, dokud prodat.Dlya vlastní klid vybral dražší sofosbuvir Heptsinat a Daklatasvir Natdak, řekl, že rozdíl mezi žádných drogách, ale přesto jsou pro mě slavnější.

Dopravu zdarma Krasnodar, bych se samozřejmě zkoumat všechno sám, ale na druhou stranu, samozřejmě, že se věk internetu, online obchody nabízejí nižší cenu, musíme věřit. No, nemám s tím žádné problémy, naše stará generace se stále bojí toho všeho. Říkali, že na místě, než platit vše, co vidíte, zkontrolujte hologram, číslo šarže, celá videa vypadalo to by měly být v této drogy.

K nákupu byly rovněž připojeny certifikáty závodu. V zásadě všechno vyhovovalo, ačkoli to bylo zmačkané balení, náklady na dopravu. Na začátku recepce byla malá teplota, myslela jsem, že jsem nejprve nemocná, bylo mi řečeno, že to je možné ve vzácných případech, pak všechno zmizelo a nebyly žádné zvláštní nemoci. Po ukončení léčby analýza ukázala nepřítomnost viru. Předala opakovanou analýzu v patře roku.

Olga, 38 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, 1 genotyp, zatížení virové zátěže 1,5x10 * 6, fibróza F0-F1.

Doktorské jmenování:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Opožďoval jsem léčbu po dlouhou dobu, obávám se, že po terapii se cítím špatně, ale musím pracovat. U mě první genotyp proto přijal Ledipasfira, zvláště pro tento genotyp. Na stránkách medfarma.info. Vybral ZodusHeptiza, cena hrála roli, protože kvalita nezažila, protože. Tuto otázku jsem sám studoval. A pak se vše opakuje, pouze NatkoHepcinatLP, všechno ostatní je falešné.

Chci nějak pomoci těm, kteří také pochybují, ale chtějí být levnější. Měl jsem nějak intuici pocit, že je to stereotyp neopodstatněný. Zjistil jsem informaci, že tato rostlina je opravdu distributor Natko rostlin a sám je v Indii velmi dobře znám, a ještě mnohem starší (někde ve foru jako přečtené), takže všechny obavy o pravosti rozptýlené, zvláště když poradenské svůj výzkum potvrzuje.

V prvním týdnu jsem měl stav, vypadá to jako katarál, teplota je slabá slabost. Myslela jsem si, že to, co jsem se bála, mám to. Ale vše postupovalo. Ve druhém týdnu, kdy prošel kvantitativní analýzu, došlo k významnému snížení zátěže, to bylo první potvrzení se mi, že s drogou jsem měl pravdu !!

Během zbývající doby jsem necítil žádné vedlejší účinky. A dlouho přišel, virus nebyl nalezen.

Sergey, 34 let,
Krasnodar

Na začátku léčby:
Hepatitida C, genotyp 3, virový zátěž 5,5 milionu, fibróza F3, jaterní hepatóza.

Doktorské jmenování:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Délka kurzu je 12 týdnů.

Koupil jsem Sofosbuvir a Daklataswir v MedParm na doporučení osoby, která už byla vyléčena
a vzali tu drogy.

Objednávku jsme vybrali na další den, vezli jsme léky společně vyráběné společností Emcure a Natco.
Léčba byla obtížná, protože se ukázalo, že hlavní dávka byla podána Ribavirinem.

Z vlastního podnětu jsem přestal užívat po dvou týdnech, s mojí fibrózou to nebylo moc dobré.
Minus obdržel pouze třetí měsíc léčby.

Stanislav, 33 let,
město Soči

Na začátku léčby:
Hepatitida C, 1 genotyp, virový zátěž 3,0x10 * 5, fibróza F0.

Vzal drogy Medfarm, 60 TR, distributor Zydus Heptiza, uvedl, že rozdíl mezi léky nebo co ne, jsou vyrobené z NATCO, jen různé továrny koupit od nich, a prodávat pod vlastní značkou. Se známkou marketingu jsem se rozhodl nepřeplňovat, zvláště pokud jde o Zudus, recenze jsou také vynikající na internetu.

Abych šel daleko do Krasnodaru, rozhodl jsem se, že ušetřím ušetřené peníze a nechám je doručit do Soči.
Jejich kurýr mi přinesl vše, co doma zaplatil.

Léčba byla bez jakýchkoliv malých otvů, dokonce i mírně zapojených do sportu, že je užitečné i minimální zatížení. Bylo těžké pít vodu neustále, táhli si láhev s sebou, aby nezapomněl. Také v Medfarmu doporučil, aby to všechno vyskočilo.

Po skončení kurzu nebyl virus detekován. K tomu a je to velmi vděčné!

Předchozí Článek

Fórum hepatitidy

Následující Článek

Dieta v případě onemocnění jater