Fórum hepatitidy

Symptomy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

cofosbuvir hepcinat (indium)

loading...

Moderátor: Gudvin

  • Přejít na stránku:

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva Martovskaja »01 květen 2015 20:22

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva DaDDie »01 květen 2015 21:00

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva maskot »01 květen 2015 21:14

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva maskot »01 květen 2015 21:21

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva maskot »01 květen 2015 21:23

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva DaDDie »01 květen 2015 21:54

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva DaDDie »01 květen 2015 22:08

Re: Софосбувир hepcinat (indie)

Vaše zpráva Paloma »01 květen 2015 22:15

Hepcinat-LP se Sofosbuvirem a Ladipasvirem pro léčbu hepatitidy C

loading...

Hepcinat-LP se Sofosbuvirem a Ladipasvirem je kombinovaným lékem proti viru hepatitidy. Dále vám řekneme, kde můžete drogu koupit, za jakou cenu a jak používat oficiální webové stránky společnosti. Dále uvedeme pokyny v ruštině a seznámíme se s recenzemi, které spokojené a zdravé zákazníky zanechaly.

Co je to přípravek Hepcinat-LP?

loading...

Hepcinat-LP je lék, který se projevuje v boji proti chronické hepatitidě C, doprovázenou genotypem 1 s přítomností nebo bez cirhózy. Sophosbuvir a Ladipasvir, které jsou součástí přípravku Hepcinat-LP, slouží k potlačení dvojice proteinů, které způsobují násobení viru.

Přejděte na webové stránky dodavatele

Hepsinat LP je oficiálně potvrzené generikum velmi drahé drogy, Harvoni. Navzdory absenci patentové ochrany je léčba tímto lékem ekvivalentní původní účinnosti a bezpečnosti, neboť je vyrobena v souladu s normami kvality.

Cena a koupit Hepcinat-LP

loading...

Byrokratický oběh zabraňuje uvolnění tak účinného nástroje, jako je Hepcinat-LP, takže i v lékárnách ve velkých městech (Moskvě apod.) Mohou nabízet pouze koupené značkové léky za vysoké ceny.

Vzhledem k popularitě drogy a jejímu účinku existuje riziko, že se stane obětí podvodníků, kteří jsou ochotni nabídnout nižší cenu. Struktura původního přípravku se skládá ze dvou účinných látek, které mají v kombinaci silný účinek: Sofosbuvir a Ledipasvir.

Oficiální stránky pracují přímo s výrobci z Indie, takže si objednejte generický Hepcinat-LP, potřebujete zpětnou vazbu a postupujte podle pokynů manažera online lékárny. Tato forma spolupráce vám umožní vydržet optimální náklady a splnit všechny požadavky na kvalitu léčiv.

Všechny produkty společnosti Hepzinat LP jsou certifikovány. Pouze původní lék, zakoupený od oficiálního zástupce, může zbavit tělo hepatitidy.

Kolik stojí Hepcinat-LP:

  • Moskva - 24000 rublů.
  • Petrohrad - 24000 rub.
  • Khabarovsk - 24000 rublů.
  • Ekaterinburg - 24000 rub.
  • Ukrajina, Kyjev - 10350 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 10350 UAH.
  • Minsk - 670 bel. rublů.
  • Almaty - 129000 tenge.

Přejděte na webové stránky dodavatele

Recenze lékařů o Hepcinat-LP

loading...

Většina lékařských recenzí o Hepcinat-LP je pozitivní. To je způsobeno skutečností, že mnoho pacientů bylo schopných dosáhnout pozitivního účinku na léčbu hepatitidy C. Lékaři ruských klinik sdílejí své zkušenosti s tímto lékem.

Můj pacient byl během operace v zahraničí infikován hepatitidou C. Pro mě na recepci přišla v slzách a panice. Ne každý si může dovolit koupit tak drahou drogu jako Harvoni. Pro širokou veřejnost jsou však k dispozici finanční prostředky, které se nazývají generikum - hodnou náhražkou podporovaných značek.

Rozhodl jsem se jí říct Geptsinat LP, jako dobrých zkušenostech z jejího použití proti hepatitidě typu C. Již jsem měl, tak jsem necítil strach, a byl přesvědčený o pozitivním účinkem, zejména proto, že v zemi výroby prostředků Indii, osvědčil v této oblasti. A opět jsem měl pravdu: po měsících analýzy zlepšila a prošel celý průběh léčby, byl zjištěn virus.

Aleksey Petrovich P., lékař-hepatolog (terapeut)

Poprvé jsem na jaře narazil na indickou drogu Hepzinat LP. Měl jsem již dost zkušeností s léčbou virové hepatitidy C, ale nikdy jsem se neodvážil použít tento lék. Pacient přišel ke mně, který sám navrhl a dokonce trval na léčbě Hepzinatu. Objednali jsme je na oficiálních stránkách. Souhlasil jsem, protože jsem věděl, že kombinace Sofosbuvir a Ladipasvir v kombinaci měla silný účinek na tuto chorobu a opakovaně četla recenze sám. Droga působila, silný antivirový efekt zachránil onemocnění. Chci zdůraznit, že léčba takovou drogou by měla probíhat pouze pod dohledem odborníků.

Elena D., specialistka na virové onemocnění

Recenze pacienta Hepcinat-LP

loading...

V současnosti Hepcinat-LP již získal hodně popularity, takže na internetu najdete řadu recenzí pacientů. Většina z nich má tendenci k tomu, že droga je silným nástrojem a může tuto chorobu překonat.

Poté, co jsem objevil tuto onemocnění, okamžitě jsem začal hledat nejúčinnější lék, protože to bylo velmi děsivé. Po přečtení četných recenzí na fóru o droze jsem se rozhodl koupit ji na oficiálních webových stránkách, které lékař oznámil, a nedopustil se chyb.

Už po prvním měsíci generikář ukázal první pozitivní výsledek, mé štěstí nebylo žádné omezení! Napil jsem kurz až do konce a úplně jsem se zbavil viru, radím všem!

Maria, 33, Rostov-na-Donu

Před nákupem Hepsinat LP jsem se rozhodl seznámit se složkami a účinnými látkami, protože někdy mám alergické reakce. Ale Ladipasvir, Sofosbuvir a další složky se mi ukázaly jako bezpečné.

Pravděpodobně jsem spěchal trochu, když jsem po prvních dvou týdnech léčby chtěl vidět lepší situaci, ale to se nestalo a lékař mi radil, abych trochu počkal a přijel alespoň měsíc a půl později. Udělal jsem to. Když jsem viděl výsledky, nemohl jsem uvěřit svým očím: virus zmizel! Opravdu doufám, že se znovu nevrátí.

Alexander, 41, Moskva

Návod k použití Hepcinat-LP

loading...

Pokyny k použití v ruštině indikují, co mají dělat a jak používat Hepcinat-LP Natco správně. Základní pravidla užívání, složení a kontraindikace užívání léku budou uvedeny níže.

Přípravek Hepzinat LP musí být užíván jednou tabletu jednou denně během jídla, a to současně.

Potraviny mohou být vysoce kalorické (1000 kcal) nebo méně - 600 kcal, zatímco 50% nebo 25% tuku. Pokyny také ukazují, že užívání drogy na prázdný žaludek nezhorší antivirový účinek.

Pokud z nějakého důvodu během léčby pacient vynechal schůzku, neznamená to, že příště budete potřebovat dvě tablety. Jako byste mohli přijmout více, mohou se objevit vedlejší účinky nadměrného množství v organismu Ladipasvira a Sofosbuvira a získat anafylaktický šok.

Lék je určen pro pacienty s hepatitidou 1. genotypu.

Existují jistá rizika relapsu, která závisí na následujících faktorech:

  1. Přítomnost nebo nepřítomnost jaterní cirhózy.
  2. Stupeň závažnosti onemocnění.
  3. Přítomnost infekce HIV.
  4. Přidružené viry.

Kontraindikace

Byly provedeny laboratorní studie kontraindikací k použití přípravku Hepcinat-LP. Pokyn uvádí, že v takových případech nemůžete přijmout nápravu:

  • pokud je pacient mladší 18 let;
  • během těhotenství a během kojení;
  • Protože je přípravek Sofosbuvir přítomen v přípravku, je třeba se vyvarovat předávkování;
  • není žádoucí současně užívat alkohol;
  • je zakázána u pacientů se závažnou jaterní cirhózou;
  • alergická reakce.

Existuje také seznam nástrojů, s nimiž Hepcinat-LP není kompatibilní. Aby nedošlo k nežádoucím účinkům a aby léčba hepatitidy byla účinná, užívání tohoto léku by nemělo být doprovázeno současným příjmem takových léků, jako jsou:

  • rifampin;
  • elvitegravir;
  • karbamazepin;
  • tipranavir;
  • Třezalku tečkovanou;
  • fenytoin;
  • rosuvastatin;
  • tenofovir
  • emtricitabin.

Jak odstranit Hepsinat LP z těla?

Lékaři říkají, že stažení extra Hepsinat LP z těla nebude fungovat. Vzhledem k tomu, že i po hemodialýze je velmi obtížné odstranit la Ladipasvir kvůli jeho těsné adhezi k plazmatickým proteinům.

Jak rozlišovat falešný Hepcinat-LP?

loading...

Vzhledem k tomu, že lék nelze připisovat levným lékům, je velmi důležité, aby nebyl falešný a věděl, jak tablety vypadají, protože jde o lidské zdraví.

Originální tablety přípravku Hepcinat-LP jsou oválné nazelenalé a mají speciální glazurou. Na jedné straně tabletu je nápis SL.

V každé značkové obálce bude 28 tablet a speciální gel z křemičitanu je umístěn uvnitř, aby absorboval vlhkost. Za účelem opětovného ověření pravosti výrobku je možné ověřit přítomnost těsnění, které je vyrobeno z polyesteru.

Indikace pro přípravek Hepcinat-LP

loading...

Hepcinat-LP, který obsahuje dvě aktivní složky Sofosbuviru a Ladipasvir, je určen k léčbě chronického viru hepatitidy C prvního genotypu pouze u dospělých. Bezpečné pro příjem těla poskytuje denní dávku přípravku Hepzinat LP, který by během jídla nebo na prázdný žaludek neměl překročit jednu tabletu. Je žádoucí, aby příjem drogy každý den ve stejnou dobu.

Co je součástí Hepzinat LP?

loading...

Příprava Hepcinat-LP, kromě dvou hlavních složek, a to sofosbuvir (400 mg) a Ledipasvira (90 mg), zahrnuje několik neaktivní látky, které patří:

  1. Oxid křemičitý (koloidní).
  2. Stearát hořečnatý.
  3. Buničina celulózy.
  4. Copovidone.
  5. Sodná sůl croscamelózy.

Téměř stejné pomocné látky jsou součástí léku pro léčbu hepatitidy Harvoni, nové generické léky, kterou je Hepzinat LP.

Dvě aktivní složky, Sofosbuvir a Ledipasvir, vykonávají funkci blokování reprodukce enzymů, které jsou zodpovědné za progresi viru v lidském těle.

Analogy

loading...

Vzhledem k tomu, Hepcinat-LP Natco Pharma Limited sám je analogový drogy Harvoni, je rozumné vzít v úvahu v jejich blízkosti podle složek formulace, které se liší ve stejné farmakologické aktivity a soutěžit se stejnými jaterních onemocnění jako Hepcinat-LP.

Jeden z nejvíce zřejmých z nich je Ledifos. Stojí to o málo méně než Hepcinat, ale zahrnuje stejné 400 mg Sofusbuviru a 90 mg Ladipasvir.

Dalším hodným analogem je Natdac od stejného výrobce Nacto Pharma. Droga je aktivní v boji proti hepatitidě C 1, 2, 3, 4th genotypu. Jeho účinnými látkami jsou Daklatasvir a Sofosbuvir, které léku umožňují účinně bojovat s onemocněním jater.

Sofosbuir recenze

loading...

Lék na léčbu hepatitidy typu C, koinfekce, HIV. Obchodní název - Sowaldi, tam je také generický - Hepzinat. Bezpečná a vysoce účinná látka, která zpomaluje nebo potlačuje proces násobení viru. Výsledek je dosažen po 3 měsících, u 90% případů je zaznamenána stabilní virologická odpověď. Používá se také při kombinaci hepatitidy C s jaterní cirhózou atd.

Je droga registrována?: podívejte se na ☜

Lék přidal: 2010-10-10.
Pokyn aktualizován: 2017-07-06

Analogy a náhrady

☠ Pozor prosím! Léčivé drogy - jak chovat Rusy nebo co nemůžeš utrácet peníze!

Stručný návod k použití, kontraindikace, složení

loading...

Indikace (z čeho pomáhá?)
Hepatitida C u dospělých pacientů.
Kontraindikace
Neužívejte Sofosbuvir:
- do 18 let;
- přecitlivělost na složky;
- kdy se narodí plod;
- během kojení;
- při použití rifamycinu, třezalky, fenytoinu, telapreviru, fenytoinu, boceprevira a zejména Amiodaronu.

Způsob aplikace (dávkování)
Na recepci má Sofosbuvira spoustu nuancí, takže je třeba sledovat ošetřujícího lékaře podle všech pokynů.
Jeden den vezměte 400 mg, v době jídla, v určitém okamžiku pro nejjednoměrnější vstup do těla. Pokud jste zapomněli a v uplynulém čase nebyla pilulka opitá, ale trvalo méně než osmnáct hodin, vezměte to, a tak musíte počkat na další dávku. Pokud dojde k zvracení po podání (nejpozději do 120 minut), je nutné použít další dávku. Snad zpomaluje reakční rychlost a nedostatek pozornosti.
Spravedlivě se užívá společně s antivirovými léky. Schémata léčení a léky jsou různé, individuálně jmenován lékařem.

Nežádoucí účinky
Sofosbuvir sám dokáže vyvolat jen vzhled slabé slabosti a bolesti hlavy. Hlavním negativním účinkem jsou další léky.
Nežádoucí účinky Ribavirinu - snížení koncentrace hemoglobinu v krvi, nespavost, někdy také zvyšuje index bilirubinu, začíná zvracet. Ve vzácných případech jsou možná anémie, kašel, svědění, deprese, poruchy GI, křeče atd.
Z interferonu alfa a ribavirinu - anémie, závratě, nespavost a excruciates průjem, zvýšené bilirubin, člověk se stane podrážděný a snížené hladiny lymfocytů a krevních destiček se objeví zvracení, bolesti svalů, kožní vyrážky, snížení chuti k jídlu, nevolnost, bolesti kloubů, teplota stoupá. Vzácně - deprese, migréna, zácpa, hrudníku a zad, muž se stává neklidný, narušené vidění, vlasy vypadávají.
Ri Ribavirin a Peginterferon mají často bolesti hlavy, je těžké usnout, vysiluje se únava, je vám špatně. Někdy dochází k anémii, vyrážce, horečce se zvedá, chvění, snižuje chuť k jídlu, bolesti svalů atd.
Riziko nežádoucích účinků se zvyšuje s trváním terapie. Doporučuje se také zanechat škodlivé potraviny a návyky.

Předávkování
Účinky předávkování Sophosbivirem nejsou známy.
Vykonávají se toxikologické studie, sledují se podmínky a vitální funkce. Lék je vylučován hemodialýzou, jsou přijata obecná podpůrná opatření.

Forma vydání
Oválné tablety 400 mg, prodávané v balení po 28 kusů.

Doporučení / přehledy lékařů: máme na webu velkou část konzultací, kde 57 případů pacientů a lékařů diskutuje o léčivém přípravku Sofosbuvir - viz

Zpětná vazba od našich zákazníků

loading...

"Byla diagnostikována hepatitida C po dobu 14 let. V roce 2007 mi byla přidělena léčba interferonem. To mě bohužel neléčilo, ale zpomalilo růst onemocnění. V roce 2017 mi lékař na infekčním oddělení doporučil, abych se léčil 3 měsíce. Objednal jsem si na internetu v rámci společnosti Generic Group, již si objednali moji přátele. Před léčbou jsem provedla testy, abych zajistil, že mi budou předepsány přesně ty pilulky, které mi pomohou v mém případě. Na genotypu jsem dal biochemii. Lékař řekl, že po třech týdnech léčby jsem podstoupil testy, ale udělal jsem to jen uprostřed léčby. Výsledek analýzy byl uveden, stejně jako u absolutně zdravé osoby. Během podávání léků nedošlo k žádným silným vedlejším účinkům, rozhodl jsem se, že je večer vezmou, pilulky způsobily ospalost, občasnou apatii a únavu. Vždycky jsem však pochopil, že po léčbě budu naprosto zdravý, energický, silný člověk a dává mi sílu. Zbývá to trvat 2 týdny. Poté, co znovu uvedu testy. "

"V říjnu 2016 jsem začal užívat Ledipasvir a Sofosbuvir Hepcinat-LP. Kurz byl plně -12 týdnů, ale první zkoušky jsem absolvoval do dvou týdnů po zahájení postupu a první výsledky! Virus hepatitidy C v krvi NENÍ detekován. Biochemie je normální! Při přijímání terapie organismus nezasahoval do přijímání léků. Pili dobře, bez vedlejších účinků. Třikrát od října 2016 do současnosti (minulý září 2017) jsem prošel analýzami - kvalitativní a kvantitativní analýza ukazuje negativní hodnoty. Kvalita drogy je samozřejmě kontrolována sama! Děkuji, chlapům z Jenrik Group! "

"Dobrý den, chci napsat svůj posudek o tom, jaký lék se děje! Můj manžel a já jsme viděli virus hepatitidy C od roku 2000, byli léčeni kapátky, podporovali drogy, ale zátěž viru rostla jenom! Snažili se podstoupit léčbu přípravkem Pegasys s ribovirinem, virus neodcházel a léčba byla ztracena kvůli vážným vedlejším účinkům! Naučili jsme se o léku nové generace Ladipasvir a Sofosbuvir, objednali jsme to! Toto je indická generika, která není nižší než americký originál! Před objednáním konzultovala s ošetřujícím lékařem několik testů. Vzhledem k tomu, že jsme infikováni HIV a předtím jsme léčili, lékař nám ​​předepsal dvojí léčbu, tedy ne tři měsíce, ale šest! Začali jsme přijímat, nebyly vůbec žádné vedlejší účinky, po třech týdnech jsme prošli analýzou detekce viru v krvi! Odpověď: Virus v krvi není pozorován. Analýzy ji nemůžou připojit k lékaři na mapě, dokonce jsme je neviděli v oku. Ano ošetřené přípravky Novisof L, Anastasia manažer díky tomuto léku se doporučuje, protože oni nemohli vzít dražší Natco Hepcinat LP, což je totéž jen levnější způsob, jak box dokonce napsali vyroben NATCO »

V rámci přípravy na léčbu nových antivirotik, každý člověk si myslí, že o tom, kde je lepší a bezpečnější kupovat drahé léky, některé nežádoucí účinky léčby jsou nejčastější, a co je nejdůležitější, jaké procento zotavení po jejich přijetí. Doufáme, že jste pochopili tuto zkušenost pomůže lidem, kteří úspěšně ukončili léčbu hepatitidy C a Sofosbuvir Daclatacvir drogové zpětnou vazbu, která by opustil místo je dalším potvrzením naší profesionální práci.

Recenze

loading...

_______________

loading...

Tito profesionálové jsou tam!

loading...

Měl jsem štěstí, že používám služby IMMCO! Ve skutečnosti, skutečné štěstí a štěstí, protože v dnešní době není často najdete pozorný a právě lidský postoj k problémům druhých lidí, a zaměstnanci IMMCO neustále obklopena pozorností a péčí. Budete pomáhat jak při zasílání peněz, tak při doručení a dokonce i během přepravy. Můj přítel to také čelil. Byl velmi rozrušený, když při převodu peněz do jiné země došlo k problému s bankou, došlo k nějakému selhání v počítačovém programu a peníze nebyly společnosti přijaty. Specialisté IMMCO dokonce vyřešili problém s bankou! Přítel byl poslán balíček založený pouze na důvěře, protože zpoždění při dodání by bylo špatné pro vaše zdraví. To je možné pouze zde. Pokud máte zdravotní potíže, kontaktujte pouze společnost IMMCO! Takže ušetříte nejen zdraví, ale i víru v opravdové profesionály!

_______________

loading...

Díky za manžela

loading...

Chtěl bych vyjádřit svou vděčnost týmu IMMCO! Zachránil jsi mě nejbližší muž-manžela, otce dětem a synovi tvého matky! Stalo se to tak, že před dvěma lety v krvi manžela našel protilátky proti hepatitidě C. Muž - ještě mladý muž a taková analýza pro nás zněla jako verdikt. Lékaři mu přiřadili řadu testů, které potvrzovaly onemocnění, a odhalily genotyp viru. Začali jsme se připravit na léčbu psychicky, protože lékaři okamžitě varoval, že teď, když její manžel musí být přísnou dietu (bez tuku a kořeněná jídla, alkohol vyloučen), kromě toho můžeme očekávat bolesti hlavy, teplota skoky a trochu nepohodlí. Manžel byl tak zneklidněný, že měl depresi, mávl rukou, odmítl léčbu a dokonce i kategoricky neuposlechl stravu. Jak řekl: "Nyní je mi jedno." Příbuzní a přátelé začali pomoci co nejlépe. Mluvili s ním, byli přesvědčeni, naučili se nové účinné léky, odpovídali lidem, kteří tuto nemoc překonali. Tak jsme se setkali s firmou IMMCO, kde objednali Natdaka a Hepzinata. Nicméně předtím nás radil nádherný člověk, doktor Serpukhov Sergey. Mimochodem, jeho rady jsou zcela zdarma! Doporučil, aby si ve společnosti Invitro provedl testy, ale co je nejdůležitější, přesvědčil svého manžela, že léčba by měla být okamžitě zahájena, a pak můžete úplně vyléčit. Teprve poté manžel objednal léky a pokračoval v léčbě. Analýzy nebyly příliš komfortní - bylo zjištěno víc než milion kopií viru a fibrózy. Ale Vozhakov byl schopen podpořit svého manžela a přesvědčit ho, aby neodložil léčbu. Léky přišli za 2 týdny a okamžitě jsme začali léčbu. Po 20 dnech užívání léků můj manžel prošel analýzou PRC (citlivost 60 jednotek). Analýzy byly negativní. To je nemožné uvěřit, ale onemocnění zcela ustoupilo. Biochemická analýza také neukázala nic, vše bylo normální! Ale drogu jsme užívali jen 20 dní! Léčbu jsme nezastavili, byli léčeni sophosbuvirem dalších 12 týdnů a poté jsme prošli testy (15 jednotek), nejcitlivějšími. Ale oni také přišli s "negativní" razítko! Manžel se změnil bez uznání! Z toho tupého chlápka nebyla žádná stopa, jako starý muž. Nyní je to člověk, který nafoukne zdraví, energii, lásku k životu a další! A díky této obrovské díky specialistům společnosti "IMMCO". Nevzdávejte se! Otočte se k této společnosti a budete vám pomáhat všemi prostředky.

Arina, Novosibirsk

_______________

loading...

Nebojte se věřit

Sophosbuvir "HEPCINAT LP" koupil kamarád, když už byla naděje na oživení. Nejdřív jsem to nechtěl vzít, myslela jsem si, že další rozvod je kvůli vydírání peněz. Ale... co nemůžeš udělat, abys se dobře. Když jsem po třech týdnech získal negativní testy, ani jsem tomu nevěřil! Nemohl jsem věřit v zázrak. Ale onemocnění ustoupilo. Prostě nemohu vyjádřit, jak moc jsem IMMCO vděčná! Je to... Profesionálové s velkým písmenem! Zvláště chci poděkovat Alině, která byla neustále v kontaktu a ví, jak mluvit s pacienty! Jsem zdravý. Ještě jednou, nízké luk pro zaměstnance "IMMCO"!

_______________

Život je krásný a úžasný

Dobrý den, jsem Lena ze St. Petersburgu. Mám 34 let a já jsem se za celý život považoval za neúspěšný. Do mého věku jsem neměl rodinu, děti a dokonce práci, která se mi nelíbí. Ale nebyla to ta nejhorší věc. Ke všem mým neúspěchům na mě upadl skutečný smutek - hepatitida (pro genotyp). Bylo urážlivé slzám - prostě neměl nikam jít! Na chodbách nemocnice byly zahájeny výpravy - doručení testů. Každý den byl opravdový test, strašně jsem strašně ztratil váhu, přestal jíst, šel ven na ulici, nemohl dlouho spát v noci. Nechtěla jsem s nikým komunikovat. Tam byl jen internet, kde jsem našel drogy sophosbuvir. Na stejném místě jsem se obrátil na odborníka na infekční onemocnění, který se mnou mluvil a odpověděl na všechny otázky. Našel jsem několik společností, které by mohly zajistit dodávku drogy, nicméně po rozhovoru s Alenou - zaměstnancem společnosti IMMCO, všechny ostatní společnosti zmizely v pozadí. Byla to Alena, která mi vysvětlila všechny detaily, odpověděla na všechny moje otázky a poradila mi, kde a jak předat potřebné testy. Informace byly tak vyčerpávající, že jsem nemusel hledat lékaře v mém městě, jít do dalších recepcí, které mi odnesou nervy a čas. Navíc jsem měla svého osobního konzultanta - Annu, a mohla bych jí kdykoli zavolat. Když parcela přišla, zaplatila jsem ji až poté, co jsem si ji sám osobně zkontrolovala. Na základě mých analýz mi byly přiděleny sophosbuvir a daklatasfir. Na recepci u mě došlo k bolesti hlavy, tyto vedlejší účinky jsem vyčistil nebo odstranil obvyklý tsitramonom. Ale testy, které jsem dala po 2 týdnech, jsem byl ohromen! Zavolal jsem hemostatickou laboratoř a byl jsem informován, že virus nebyl nalezen v krvi. Kvantitativní analýza byla 0. Ano, reagoval jsem na tuto zprávu přesně, protože jsem nejprve ani nevěřil. A teprve o něco později to přišlo ke mně, NIKDY. Jsem zdravá. A přesto jsem se považoval za selhání. Doktorka sama byla překvapená, věděla, že před dvěma týdny byla analýza pozitivní. Řekla jsem jí, co dělá, co dělá, a ona byla šťastná se mnou. Mimochodem, poté, co jsem jí vyprávěl o drogách a konzultantech společnosti IMMCO, řekla, že mnoho bývalých pacientů má na tuto společnost velmi pozitivní výsledky. Samozřejmě jsem o této radosti informoval moji konzultantku Anna, byla také potěšena, ale připomněla mi, že je nutné projít všemi všemi. Okamžitě jsem si objednal drogy, protože teď znám cestu k úplnému léčení! Děkujeme IMMCO. Jednoduše prostě. Byli to, kteří mě doslova vyvedli ze strašlivé nemoci! Blížili ke mně v těch nejhorších dnech! Byli to ti, kteří ukázali, jak krásný a úžasný je život, který si ne vždycky vážíme! Udělali mi radost! Jsem mladá, krásná žena! A moje rodina je ještě před námi. A budu mít děti, protože jsem zdravý! Děkuji!

Lena, Petrohrad

_______________

Opravdu je to možné?

Děkuji. Děkuji za váš život!

Možná můj dopis bude matoucí, ale je to z velké radosti. Před dvěma lety jsem byl vážný otec rodiny, otec dvou synů, dříč, se dozvěděl, že mám žloutenku, 3 genotyp, fibrózu 3. Pro mě to byl blesk z čistého nebe. Vždycky jsem věřil, že takové nemoci - osud znevýhodněných lidí - se ukázaly být ne. Ale zpočátku jsem v duchu nepadl - začal jsem léčbu. Měl jsem terapii interferonem, trpěl jsem velmi špatně. Myslela jsem, že jsem tuto chorobu překonala, ale virus nebyl zcela zničen a nemoc se vrátila. Už jsem nevěděl, co dělat. Tam byl návrh od lékařů - terapie s sophosbuvir, ale množství bylo prohibitive, a nikdo nedal záruky. Ztratila veškerou naději. Upřímně, i když jsem se dostal na toto místo, nevěřil jsem léčení. Ale tolik znovuzrozených lidí napsalo odpovědi, tady jsou, živé a zdravé, takže jsem se rozhodl. Zde mi všechno řekli, vysvětlil, odpověděli na všechny otázky, dokonce i moje pochybnosti byly vyvráceny. A přesto jsem nečekal, že bych se s tímto prokletým virem mohl rozloučit. Objednal jsem však přípravu. Bojí se, že drogy přijdou nějaké "vlevo", falešné, to nebylo, můj konzultant Anna mi řekla, jak mohou být kontrolovány. A protože jsem zaplatil balíček poté, co jsem ji sám otevřel a zkoumal všechno, neměl jsem strach z falzifikátů. V léčbě však nebyla žádná víra. Proto, a vytáhl s analýzou na poslední, byl strach, jako dítě. Ale když jsem po čtyřech týdnech přijetí, stále jsem se odvážil vzít testy, byly jako astronaut! Žádné porušení! Bylo to tak nečekané... ne, čekal jsem, tak jsem čekal! Děkuji! Děkuji všem týmům IMMCO a zejména Anechkovi, který byl se mnou po celou dobu v komunikaci! Jsem opravdu šťastná, protože nejdůležitější věcí je zdraví! Vím, že existují lidé, kteří jako já trpí, hledají spásu, popadnou nějakou slámu a velmi často se stanou snadnou kořistí pro podvodníky. Pomohou v přítomnosti. Nebojte se, nestrácejte čas, kontaktujte nás přímo tady! Jsem vděčný Bohu, že mi poslal takové lidi! Děkuji!

Dmitrij, Irkutsk

_______________

Jen díky!

Nevím, jak moc psát, ale nemůžu mlčet - jen díky! Žádné stížnosti, všechno bylo tak, jak to mělo být. Analýzy celkových nula!

Egor, Volgograd

_______________

Spolehlivost - především

Jsem velmi rád, že v těžké době (hepatitida, genotyp 1) od společnosti IMMCO vedle mě existují spolehliví lidé. Rychlé doručení, kvalitní zboží (okamžitě jsem zkontroloval všechny léky na kurýru), dostupnost dokumentů, plné konzultace o všech problémech - všechno je na vrcholu. Přišel jsem led + led, léčba začala okamžitě. Po prvním balení nebyl virus viru hepatitidy detekován, biochemická analýza byla normální. Byli jsme ohromeni! Překvapen! Obecně jsem zmatená. Pro všechny "moje" a "ne mé" doporučuji pouze tuto společnost. Spolehlivé. Rychle. Efektivně!

_______________

Naše vítězství!

Bylo těžké uvěřit, že budu zdravý, mám chronickou hepatitidu - s ním jsem už více než 15 let. Diagnóza - hepatitida s fibrózou 3. Za ty roky, které jsem jen neprošla nebo se neuskutečnila. Lékaři byli léčeni, ale skutečný výsledek nebyl. A přesto, kdykoli doktoři nabídli něco nového. Kolik jsem již zkoušel tuto "novou"! Navrhovali jste, abyste se obrátili na IMMCO. Je jasné, že jsem nevěřil, ale neexistuje žádná cesta. Obrátil se. Po rozhovoru s dívkami z této společnosti se nějakým způsobem okamžitě probouzí důvěrou. Bylo mi řečeno, že je to další rozvod za peníze, ale už jsem se rozhodl, že si naříkám drogy a budou se s nimi zacházet. A správně! Sophosbuvir a Daklatoswir se napsali a okamžitě objednali kurz po dobu 24 týdnů. Užívali jste léky podle předepsaných pokynů, vše podle potřeby. Psali, že existují vedlejší účinky, bolesti hlavy nebo něco jiného, ​​ale nic jsem neměl. Dokonce i někde jsem byl zmatený, ale je to lék? Ale výsledek testů ukázal - drogy jsou skutečné a hlavně jim pomáhají! V krvi se virus nenachází! Nevěřil jsem svým očím! 15 let léčby, a tady je! Negativní. Toto je naše pravé vítězství! Děkuji!

Ivan, město Ekaterinburg

_______________

Spása je blízko!

A oni mi řekli "další rasvodilovo!" A řekli mi, že se nezapojuji! Jsou snadné říct, že jsou zdravé, a co když máte hepatitidu C, genotypu 1 a dokonce fibroscany F4? Byla jsem připravená zaplatit nějaké peníze, abych se zbavila této infekce. Prošel jsem přes internet, spoustu míst, všechno nebylo správné. Peníze se prosí o zběsilého, který se prostě nemůže dostat nikde, pak o pochybném předplacení, pak o dalších alarmujících požadavcích. Pouze ve společnosti IMMCO se lidé okamžitě postavili. Bezprostředně se ukázalo, že jsou to odborníci, profesionálové, kteří vážně chápou problém a skutečně chtějí vám pomoci. Odpověděla na všechny otázky (a já jsem měl hodně z nich!), Upokojil, řekl, že taková diagnóza není vůbec rozsudkem. To je to, co jsem hledala tak dlouho. A neklatili! Droga byla dodána za pár dní, pravost potvrzených dokumentů a kurýr sám doporučil zkontrolovat dostupnost léků (objednal jsem si Sofosbuvir + Daklatasvir). Uplynuly čtyři týdny a zde jsou první výsledky - kvantitativní analýza nebyla zjištěna. URRRAAA. Před dalšími 12 týdny léčby, ale teď věřím, záchrana je velmi blízko! Všichni zaměstnanci společnosti IMMCO - obrovské, obrovské díky.

_______________

Díky za život!

Chci poděkovat všem zaměstnancům společnosti "IMMCO"! Děkuji, že jste mi pomohli vyrovnat se s hepatitidou C! Udělal jsem to! Vzal jsem drogy po dobu 12 týdnů a okamžitě jsem ukázal dobré výsledky. Léčba ještě neskončila, kontrolní analýza bude po posledním jmenování lékaře. Ale již játra, krevní obraz, celý organismus se vrátil zpět do normálu. Přijímaný daklatasvir a sophosbuvir jsou výsledky vynikající. Neznám jakákoli slova, která by mohla mé vděčnosti přinést. Děkuji! Děkuji! Díky za život! Chci říct ostatním - kontaktujte "IMMCO", nezanechávají vás zde, pomáhají vám a vyléčí vás! Jsem o tom sám přesvědčen.

Stas, Rostov-on-Don

_______________

Nečekal jsem to

Nedávno se můj život dramaticky změnil. Vždy jsem se považoval za zdravého a silného muže. Nemohla jsem ani myslet, že by se mi mohla stát hrozná věc - v mé krvi jsem měl virovou hepatitidu. Objeven náhodou - chtěla darovat krev na pomoc kamaráda, měl nehodu, ale po absolvování zkoušek vyšel doktor a řekl mi předat podrobnou analýzu pro identifikaci hepatitidy C. Dokonce jsem se zasmál a pak neastolko byl jistý v jeho zdraví. A když testy prokázaly přítomnost tohoto viru, bylo to pro mne opravdu špatné. Odkud? Kde mohu získat tento virus? Zpočátku byl uprchnout, ale jeho manželka se vyhnula z takového stavu - bylo třeba hledat způsoby léčby a nepochybovat nesmyslné otázky. A začali jsme se podívat. Jeden týden o této nemoci jsem se naučil stejně, jako neví všichni lékaři. Bylo mnoho návrhů na léčbu a léky, které stály více než dobrý stroj, lidové metody a program interferonu. Ale zastavil jsem se na drogy a společnost si vybrala "IMMCO". Proč je to jejich? Protože okamžitě poznamenal vážný a rozumný přístup k problému. Poradce Irina doporučil obrátit se na známého lékaře - infektsionistu. S ním jsem byl neustále v kontaktu. Sergei Valeryevich ze mě zvláštní díky. Přesvědčil mě, abych se s ním zacházel klidně, bez hysteriky, ale velmi pečlivě, bez chybějícího více než jednoho léku. Řekl, že teprve poté dokončí obnovu. A teď už několik měsíců mám vynikající krevní obraz, ale není tam žádný virus. Jsem velmi šťastný, velmi vděčný mým záchranářům a chci jim přinést největší úspěch v jejich práci! Méně pacientů k vám!

Leonid, Barnaul

_______________

Dary od Boha

Když se můj syn nemocil hepatitidou, celá naše velká rodina začala hledat způsoby, jak ho zachránit. Dcery a synové seděli na internetu, manžel se zeptal na přátele od přátel a já jsem se modlil, abych ještě mohl. A Bůh slyšel mé modlitby - dívky našly na internetu dobrou, čestnou a slušnou společnost, která pomohla mému synovi se zotavit. Společnost se nazývá "IMMCO". Děkuji více. A především chci poděkovat Irině, s níž můj syn neustále odpovídal a volal - řekla, co dělat, jak se zacházet. Jsme všichni velmi vděční těmto lidem, děti se chválí, že dokážou najít takové doktory a jsem si jist, že vás sám Pán poslal ke mně! Kéž všechny vaše dny budou jasné! Přijměte můj malý luk. Děkuji za tvého syna.

_______________

Osoba bez diagnózy

Jsem muž bez diagnózy! Zdraví lidé! Jsem stejně jako vy všichni! Já jsem také zdravý. A naposledy jsem měl ve mně virus viru hepatitidy. Je to strašné. Chcete-li žít a vědět, že máte hepatitidu, genotyp 1, fibróza 3 je strašná. Ale teď to není a já jsem šťastný. Ne více než 6 měsíců !! Zaměstnanci společnosti "IMMCO" mi v tom pomohli, mé celoživotní uznání a nejhlubší úctu k nim!

_______________

Nikdy příliš pozdě

Nikdy mě nezajímala žádná informace o onemocnění, jako je hepatitida C. Myslela jsem, že se ho rozhodně nedotknu, nejsem v nebezpečí, mám správnou výživu, zdravý životní styl, sportuji, jaký druh hepatitidy? Ale když moje babička objevila tuto nemoc, byla naše rodina prostě zmatená. Ukázalo se, že zákeřný virus může ohrozit každého! Naše babička vedla příkladný, příkladný život! Mimochodem, virus se vyskytuje zcela náhodně babička určena lékařům zcela zanedbatelné hmoty, ale ukázalo se, že má hepatitidu C (genotyp 1). Ukazatele ALT a ASAT byly pro ni příliš vysoké, léčba byla nutná. Množství, které nám lékaři dali, bylo fantastické pro naši rodinu. Neměla ani žádného, ​​kdo by vzal. A naše babička zcela odmítla veškerou léčbu. Rozhodně se rozhodla počkat na konec. Ale není úplně stará, je jí jen 75 let. Ale ten muž spustil ruce, rezignoval a začal se připravovat na stažení. Samozřejmě, že nikdo nebude sedět a v tom bude čekat na smrt. Na monitory seděli tatínek, matka a já a dokonce i mladší bratr. První na firmě "IMMCO" narazila na svou matku. Zavolali jsme, mluvili s Irinou a měli jsme naději. Dodací a platební podmínky, které jsme dohodli. Je pravda, trochu překvapení cenou (zpočátku jsme vyjádřili lékaři báječné postavy), ale vysvětlil nám, proč a jak se takovéto částky objevují. Obecně jsme objednávali, kurýr ji přinesl, zkontroloval vše, co bylo v balíku, vyplatilo a ráno babička začala brát sofa a kachna. Když uplynulo dva týdny, babička prošla první testy. Čekali jsme na ně s celou rodinou a... Kvantitativní RNA ukázala, že nebyl zjištěn žádný virus. Bylo nutné vidět, jak se naše milovaná babička za vteřinu zrychlila! O měsíc později, znovu, analýza a kvalita, "nebyl nalezen"! AlAt - 17, ASAT ukázal 12! Nebylo to jen štěstí, bylo to REVIVAL! Babička sama nazývá Irina, pláč, zmatený z důvodu, ale rozhodl jsem se napsat teplé a laskavé recenzi, ať všichni vědí, že můžete zbavit hepatitidy B! Nikdy není příliš pozdě na to, aby se léčil! Pouze je nutné podstoupit léčbu svědomitými odborníky, jako je "IMMCO"!

_______________

Nová zatáčka

Před 10 lety, při ošetřování zubu bylo infikováno virem hepatitidy C. Všechny tyto roky léčených pro vážné léků užívaných Hepa Merz, TSikloferon, Urosulfan, ale podporují pouze játra, velmi stejný virus zůstává v těle. Genotyp 1, fibróza. Teď už užívám sophosbavir a dactolasvir. Toto je zcela nové kolo mé léčby, které není zaměřeno na udržování samostatného těla, ale na vyhubení samotného viru. A nechte tento postup vést k oživení. Zatímco nemohu nic říkat, právě jsem prošel testy. Zítra mi řeknu výsledky. Obávám se strachu, ale věřím, že všechno bude v pořádku. Pak se odhlaste.

Marina, město Stavropol

_______________

Ray naděje

Dokázala jsem překonat hepatitidu! A v 90. letech jsem se s nimi zletil. Lidé, kteří v té době žili, vědí, jak těžké je získat účinný lék, a dokonce i o interferonech a neříkat nic. Můj ošetřující lékař jen upřímně mávl rukou, neměl co nabídnout. Ale po všechny ty roky jsem se nezklírnila. Je těžké žít bezstarostně, když nosíte vlastní vraha. A ne tak dávno mi bylo známo, že lék z Indie dává vynikající výsledky. Byl to paprsek naděje. Koupil jsem 12-týdenní kurz pro Sofosbuvir + Daklataswir. V této věci mi pomohli specialisté IMMCO. Poprvé, když jsem drogu vzal s velkým strachem, už jsem užíval tolik léků a mnoho z nich mělo takové vedlejší účinky, že je těžké je udržet. Proto, když jsem po přijetí neměl žádné vážné okamžiky, dokonce jsem se pichl, ale pomůže to, ale je pravda, že příprava je přirozená? Ano, byl mírný závrat nebo mírná ospalost, ale prakticky jsem si toho ani nevšiml.

Výsledky se projevily ve dvou týdnech - biochemické a klinické krevní testy jsou pro mě lepší než pro mé nemoci! V Invitro jsem absolvoval testy a znovu, absolutně čisté výsledky! Je to možné!

Chci říct... ne, křičejte všem - NESPRAVUJTE! Podívej, bojuj a dobyl ten nenávistný virus! Nyní jsou drogy, které ho zabijí. A být zdravý!

Valentina, Astrakhan

_______________

Silná platba

V mládí jsem měl všechno. Celé procházky a nemyslila na zdraví. A kdo mezi námi myslí mladí o zdraví. Nicméně dost mysli, a co je nejdůležitější - síly odlepovat jehlu, ale v „dar“ z minulých žerty jsem hepatitidy C a fibróza stupeň 3-4 F. Naléhavá léčba byla nutná. A pak jsem popadl hlavu. Vzhledem k tomu, že jsem se shchitovidkami nepřihlásil k interferonům, drogy sami stály v rozmezí 800 až 1,5 milionu rublů. A kde je získat tyhle miliony? Ale kvůli mé štěstí jsem dostal částečného lékaře, poradil mi, abych kontaktoval IMMCO. Upřímně, pouze jeho autorita mě přinutila, abych se k této adrese obrátil, protože IMMCO pak ještě málo věděl, že nemají vlastní webové stránky ani stránku na internetu. Ale věřila jsem lékaři a obrátila se. Bylo to ve věku 2-16 let, po novoročních svátcích, 11. ledna. K ošetření brát vážně, takže nedávají zbytek nikomu- buď se svým lékařem nebo poradce Irina, jsem věděl, že musí být vedlejší účinky léků, a oni nebyli. Byla jsem přesvědčena, uklidnila, vysvětlila... Nyní je dokonce škoda, jak moc jsem přinesl těmto nádherným lidem. Teď se po prvním měsíci léčby můžu klidně podívat na vše, dostal jsem výsledky, které vedly k šoku - krev byla čistá!

Samozřejmě jsem volal mé záchranáře, řekla jim všemožná slova vděčnosti, ale moje manželka mi přinutila, abych zde psala, najednou pomohu někomu jinému rozhodnout o skutečném zacházení. Takže píši - rozhodněte se! Nebojte se nic, zavolejte, objednávejte a poslouchejte svého konzultanta. V IMMCO, ti lidé, kteří neposkytují špatné rady, budeš v bezpečí, řeknu ti upřímně. Ano, a další... Přemýšlejte o svém zdraví od mladého věku.

Artem, Nizhny Novgorod

_______________

Slova ze srdce

Vážení zaměstnanci společnosti IMMCO! Přijměte slova nejodvážnější vděčnosti. Více než 10 let trpí hepatitidou C a vy jste jí jen pomohli zbavit se! Nebyl jsem nemocný rok, v mých rozborech je stále mínus, ale stále se bál psát, náhle se virus vrátí (to bylo). Ale jen s vaší pomocí virus úplně zmizel. Obrovská vděčnost za mé zdraví. Zvláště se chci poklonit Irochkovi, mému konzultantovi, který mě nedovolil. DĚKUJEME VÁM!

_______________

Respekt!

Drogy si objednaly na naléhání přátel. Nevím, jak se budou chovat, výsledky testů budou teprve druhý den, ale... doručit zásilku během několika dnů (a já na okamžik, bydlím v Jakutsku!), Ověřil jsem si vše sám na poště, a teprve pak platí - již ucházet o dodržování. Konzultant každou minutu po telefonu, nebyl čas, po kterém jsem se nedostal - inspiruje důvěru. No... příklad přátel, kteří už nejsou nemocní - dává naději. Proto, zatímco Respektu, a tam uvidíme (po výsledcích analýzy).

_______________

Děkuji!

Děkuji. Já všichni trpím štěstím, ale nemohu najít slova! Spasiteli! IMMCO je nejlepším podnikem! Nepomohli mi jen, abych se vyléčil z hepatitidy C, prostě mě zastavili! Podporovali se, řekli, že všechno bude v pořádku, a když mi padnou ruce, zakážou mi panika a hysterický. A teď jsem zdravý. Děkuji.

_______________

Tady je lepší

No, smutně, ale fakt, také jsem nemohl projít touto infekcí - hepatitidou C, 1 genotypem. Za prvé, jak to má být, slzy, hysterika, pak deprese a pak touha žít. Divoká touha. No... Začal jsem hledat stejné chudé lidi na internetu jako já. Bylo zjištěno, že z nich nebylo tak málo. Zde, kde je vzdělávací program pro medicínu! Každý má svůj vlastní léčebný režim, každý si vezme svůj lék a brání jeho léčbu. Jeden chlápek mě naléhavě vyzval, abych kontaktoval IMMCO. Nevěřil tomu všemu, ale když rozložil skrze své analýzy, uvažovali. Osobně jsem ani nemyslel, okamžitě jsem ho zpochybnil, šel na místo a... A moje skutečná léčba začala. Nejvíce úžasná věc je, že výsledek byl viditelný po 3 týdnech! A byl to skvělý výsledek! Dala jsem ho také do mé skupiny. Upřímně řečeno, nemilovat někoho, ale jen ukázat, že můžete vyléčit! Že nemusíte utrácet bláznivé peníze! Že na internetu existují normální lidé, kteří pracují stejným způsobem jako běžní lékaři, pouze sedí v kanceláři, ale "přijmou" své pacienty z dálky. A opravdu vyléčit! A děkujeme jim za to obrovské! Teď jsem zdravý. Naprosto. Přeji vám to samé!

12 týdnů před lékem proti hepatitidě C

Hepcinat sophosbuvir recenze

Sofosbuvir: základ úspěšné léčby hepatitidy C

sophosbuvier koupit v moskvě recenze

Sofosbuvir (sofosbuvir), vyvinutý v roce 2013, přinesl revoluci v léčbě hepatitidy C. Předtím byla léčba bolestivá a neúčinná. Používání interferonů má katastrofální účinek na zdraví pacientů, zatímco šance na zotavení jsou zanedbatelné. Bohužel, až do roku 2013, neexistovala žádná jiná možnost, jak bojovat proti nemoci. Dnes si na našich stránkách můžete koupit sophosbuvir, daklatasvir, ladypasvir a velpatasvir!

Hepatitida C byla považována za téměř nevyléčitelnou a byla na stejné police s HIV.

Nicméně, po vzhledu sophosbuvira se všechno změnilo. Zadala farmaceutická firma Gilead Science klinické studie ukázaly ohromující výsledek. O sofosbuvir mluví významní hepatologů. Informace o novém léku se rychle šíří. V Rusku je nové zařízení se hlasitě vyhlášena v jednom ze svých programů notoricky známý televizní moderátor Elena Malysheva, ačkoli mnozí pacienti jsou si vědomi sofosbuvir dlouho před tím, získávání informací od západních zdrojů. Na mnoha lékařských konferencích pořádaných v Rusku hepatology byla podána informace o této drogy.

V roce 2015 byl certifikován v Rusku, ale v lékárnách se nezjistil kvůli báječné ceně desítek tisíc dolarů. V rozpočtu, bohužel, nebyly peníze na nákup této drogy.

Jednalo se o paradox - všichni slyšeli o Sofosbuvire, lékaři měli právo předepsat předpis na tuto drogu, ale jen málo si to mohlo dovolit. Dosud bylo mnoho pacientů v Rusku léčeno interferony, ačkoli Světová zdravotnická organizace přímo zpochybnila jejich účinnost.

K dnešnímu dni, WHO oficiálně doporučuje sophosbuvir jako základ pro léčbu jakéhokoli genotypu viru.

sophosbuvier koupit v moskvě recenze

Sofosbuvir je základem úspěšné terapie.

Stojí za to vědět, že jako monoterapie se sofosbuvir nepoužívá. Toto je hlavní složka, která je základem jakéhokoli průběhu terapie.

Níže uvádíme nejúčinnější a nejznámější kursy a kombinace včetně sophosbuviru. Všechny mají oficiální status a výsledky jsou potvrzeny klinickými studiemi.

U genotypu 1 (a, b) - sophosbuvir a lepidavir nebo sophosbuvir a velpathaswir. Obvykle se vyrábějí v jedné tabletě. 98-100% šance na zotavení.

Genotypy 2,3 - sofosbuvir a daklatasvir nebo sophosbuvir a velpathasvir. 96-100% šance na zotavení.

Genotypy 4,5,6 - софосбуир и велпатасвир. 97-100% šance na zotavení. V Rusku nejsou tyto genotypy běžné.

Minimální kurz je 8 týdnů. Doba trvání se stanoví v závislosti na virové zátěži, rychlosti jejího poklesu, zda pacient dosáhl dříve neúspěšného léčení a stupně fibrózy.

Maximální rychlost je 24 týdnů.

Jednoduché způsoby, jak zhruba určit potřebný čas pro budoucí terapii:

Při cirhóze je přítomnost neúspěšné léčby v minulosti doporučována jako kurz po dobu 24 týdnů (jakýkoli genotyp / jakákoliv kombinace), který také stojí za přidání Ribavirinu.

V případě pomalého snížení virové zátěže se do kurzu přidává také ribavirin.

V případě nízkého virového zatížení (až 6 milionů) se žádné předchozí pokusy o léčbu, žádná fibróza - 8 nebo 12 týdnů (podle výsledků testů během léčby).

Univerzální způsob, jak určit dobu trvání kurzu: poté, co analýza ukázala, že virální zátěž je nulová, zbývající doba trvání by měla být dvakrát delší než doba, která uplynula před úplným zmizením virové zátěže. Tak, 2/3 celého průběhu pacienta musí podstoupit při nulovém virovou zátěž. To je současná praxe medicíny.

sophosbuvier koupit v moskvě recenze

Je známo, že sophosbuvir byl propuštěn na trh americkou společností Gilead Science v roce 2013. Byl však objeven a syntetizován daleko dříve. V roce 2007 syntetizoval určitý Michael Sophia (Sofia - sophosbuvir). Založil společnost Pharmasset, ale nenalezl žádné prostředky pro provádění kompletních klinických testů nového léku. Fondy byly zjištěny, když farmaceutický gigant Gilead koupil společnost Pharmasset, provedl potřebný výzkum a uvolnil drogu na trhu.

Mají patent a monopol na tento účinný lék, Gilead Sinc., Rozhodne se co nejvíce "vytlačit". Ceny za Sowaldi (tzv. Droga, která zahrnuje cofosbuvir) jsou stanoveny na přibližně 100 000 dolarů za 12-týdenní kurz.

To v mnoha zemích způsobilo nesčetné nespokojenosti. Společnosti byly prezentovány s ultimátnami a Gilead se musel vzdát. Asi 170 zemí, jejichž úroveň příjmů je uznána za nízkou, má právo vydávat licencované analogy. Rusko, které se týká zemí s vysokými příjmy, není zahrnuto do tohoto seznamu.

Existoval ještě jeden paradox: v Bangladéši nebo v Indii cena drogy činila 1500 dolarů za kurz za 12 týdnů, v USA nebo v Jižní Koreji - 30 000 dolarů na balíček. Současně byly licencovaným zemím pod hrozbou zbavení licence zakázáno dovážet drogu kdekoli, a je povoleno ji prodávat pouze v rámci svých hranic občanům.

K dnešnímu dni jsou nejkvalitnější analogy, včetně kompozice sophosbuvir, považovány za indické drogy vyráběné pod licencí Gilead.

sophosbuvier koupit v moskvě recenze

Naše společnost není vázána přísnými licenčními podmínkami a nebojí se soudních sporů z Gileadu. Dodáváme z Indie do Ruska sophosbuvir a všechny další složky pro léčbu jakéhokoli genotypu viru za dostupné indické ceny.

Každá strana, která k nám přichází před implementací, je poslána na laboratorní vyšetření. Dáváme 100% záruku účinnosti léku a léčení (zdokumentované), jinak se zavazujeme vrátit veškeré prostředky vynaložené pacientem.

Dodávka v Moskvě během 2-3 hodin, v Rusku - od jednoho dne (expresní doručení) do týdne (bezplatná dodávka).

Žádné předplacené platby. Pacient zaplatí lék poté, co ho dostal do rukou, poté, co provedl všechny nezbytné kontroly. Poskytujeme podrobné pokyny k použití, protokoly laboratorních studií, přípravu potřebného kursu a řízení pacienta až do zotavení, nepřetržité konzultace a vše ostatní nezbytné pro úspěšnou léčbu.

Stačí, když zavoláte telefony na telefonní linku a začnete léčbu používat.

Sofosbuir přezkoumává minulou léčbu

Dobrý čas všichni! Dnes je den, kdy začínám bojovat s hepatitidou! Při podávání analýz u mě zjistila vzestup ALT a bilirubinu. Poslali k předání analýzy hepatitid, fibroscan. Výsledky mě zděšily - našel jsem hepatitidu S. Kde jsem se zvedl a až dosud nerozuměl. V in vitro hepatologist řekl, že léčba bez drog pouze s indickými drogami! A o interferonech a řeči nemůže být, když mi vysvětlil vedlejší účinky interferonu! Podle mých analýz byl zvolen schéma cofosbuviru + daklatasviru. Po nějaké době jsem o této společnosti věděl prostřednictvím svých přátel, našel jsem místo, zavolal mi a řekl mi celý proces nákupu drog! Počínaje objednávkou, končící tím, jak bude droga v mé ruce. Koupě na předplacení, takže se ukázalo mnohem levnější! Obecně už mám drogy) Začnu kurz! Výsledky budou zapsány v dalším přehledu! Všechno dobré!)

Chci vyjádřit svou vděčnost společnosti Gepamed! Dnes mám dovolenou! Mám hepatitidu C 3a, fibróza naštěstí chybí! Po dvou týdnech sophosbuviru a daklatasviru je analýza ptsr negativní! V dubnu letošního roku jsem se dozvěděl, že hepatitida C je léčena indickými generikami téměř bez drog a začala hledat, kde koupit drogu. Po nudné prohledávání na internetu a strachu z toho, že jsem narazil na padělané drogy, našel jsem tuto společnost. Zavolala jsem telefonicky a Anna mi řekla všechno o sophosbuviře a také o procesu objednávání s dodávkou léků. Udělal jsem rozkaz, uskutečnil jsem transfer do Indie a začal čekat a sledoval parcel na číslo stopy. 05.05.2018 přišlo dlouho očekávané drogy a okamžitě jsem zahájil léčbu. Během příjmu léků jsem nezaznamenal žádné vedlejší účinky! Děkuji všem a dobrému zdraví.

Myslel jsem si, že hepatitida - to může být jen pro opilce, narkomany atd. Typ lidí. Ale když se na lékařské prohlídce, kterou každý rok předáváme v práci, kde předáváme analýzy, včetně hepatitid, se výsledek ukázal jako pozitivní. Byl jsem velmi překvapen a až do posledního myšlení, že to byl nějaký vtip, ale bohužel výsledek se ukázal jako skutečný. Dlouho jsem si myslela, kde bych mohl tuto infekci zvednout. Následně po absolvování všech požadovaných testů bylo potvrzeno, že jde o hepatitidu C a nejnebezpečnějším genotypem je 1b. Můj infektiolog předepsal léčbu Sofosbuvirem + Ladipasvirem. Objednal jsem drogy na tomto webu a druhý den jsem zahájil kurz s dietou. Po 2,5 týdnu jsem absolvoval testy v Invitro, vysoce kvalitní PCR negativní a biochémie se vrátila zpět do normálu! V tuto chvíli pokračuji v léčbě, napíšu o všech změnách. Ale výsledek je velmi potěšen) Děkuji všem moc!)

Dobrý den, Před rokem jsem byl diagnostikován genotypem hepatitidy C 4. Výsledky analýz a prognóz zbyly hodně žádoucí. O léčbě neinterferonů s indickými léky můj táta, od jeho přítele z armády, se mě naučil, přesvědčil mě, že drogy nemají prakticky žádné vedlejší účinky a vedly k vynikajícím výsledkům. Bylo rozhodnuto začít bojovat proti viru. Šel jsem na kliniku a složil všechny testy, podle kterých jsem se dostal pod schéma léčení cofosbuviru + ladypasviru. Čtení recenzí na internetu narazilo na společnost GepaMed. Po nějakém čase, když jsem studoval všechny informace o této společnosti a vytvořil seznam otázek, zaregistroval jsem žádost o bezplatnou konzultaci s hepatologem. Na vlastní riziko a riziko jsem objednal předplacení, protože cena léků je mnohem nižší. Balík přišel rychle, každý den sledoval stopu. Léčiva jsou již na dosah ruky, jsou baleny vícevrstvými ve vrstveném filmu, ve vzhledu jako v popisu původního indického generika. Doufám, že drogy vám pomohou zbavit se viru!

Dobrý den! Jako známku vděčnosti společnosti píšu tuto recenzi! Zjistil jsem, že jsem byl na infekci hepatitidou C, když jsem byl zaměstnán UFSIN. Lékaři mi říkali, že se s nimi nyní léčí léky z Indie, že jsem se docela upokojil! Během jednoho večera vyhledávání na internetu jsem narazil na firmu GepaMed, telefonoval jsem s poradkyní Alenou a ona mi vysvětlila celý proces léčby, jak jsou placeny a doručovány léky. Po promyšlení všech věcí po absolvování všech testů po konzultaci s hepatologickým lékařem po konzultaci s příbuznými jsem se rozhodl učinit léky, které mi doporučil hepatolog. Řekla jsem si, Alena mi pomohla přeložit do Indie. Balík přišel podle slibů, včas. Obecně platí, že po 4 týdnech kurzu jsou testy PCR pro hepatitidu C v krvi negativní! Po zbývajících 8 měsících je výsledek nejcitlivější PCR negativní! Chci poděkovat specialitě konzultantovi Aleně a doktorovi hepatologovi Sergeji Vozhakovovi za to, že vše vysvětlovali a podporovali správně a jasně!

Náhodou jsem zjistil, o mých diagnózách! Tato zpráva samozřejmě byla velmi šokovaná, protože jsem věděl, že léčba přináší více škody než výsledek! Já jsem hledal informace na internetu o léčbě hepatitidy C, a narazil na videu Elena Malysheva, hostitel „žít zdravě“, kde mluvila o přípravě Sofosbuvir Indii který téměř žádné vedlejší účinky. Zjištěno, že společnost „GepaMed“ na internetu, zavolat na číslo na telefonu a on-line poradcem Anna odpověděla požádal všechny mé dotazy, děkuji za vaši trpělivost =) Upřímně řečeno, je to velmi děsivé objednávat léky, protože nejsou malé peníze a internet mnoho podvodníků. Předal všechny analýzy, které vyústily v genotyp 3a, bez fibrózy. Lékařský hepatolog Sergej Vojakov doporučil podstoupit 12ti týdenní léčbu léky: Sofosbuvirem, Daklatasvirem. Druhý den po objednání léků mi bylo zasláno číslo stopy, podle které jsem každý den sledoval svou zásilku. Přípravky přicházely v dobrém obalu, na krabicích se nenacházejí žádné škubnutí, na rozbalovacích místech je nalepen značkový holografický film, obecně vše je stejné jako na obrázku. Po 3 týdnech kurzu jsem prošel analýzou PCR - výsledek je negativní! V současné době je kurz dokončen zcela podle výsledků nejcitlivější analýzy PCR - negativní! Myslel jsem, že všechno bude mnohem komplikovanější, ale ukázalo se to. Možná, že se lék v budoucnu bude také zuřivě vyrovnávat s rakovinou! Děkuji všem!

Před dvěma lety jsem zjistil, že mám hepatitidu C (genotyp 3a). Nebylo pochyb o léčbě interferonem. Poté, co jsem studoval informace na internetu, byla moje volba založena na společnosti GEPAMED. V týdnu jsem dostal lék v Primorsky Krai. Léčba pohovky + dac začala 27. prosince 2017. 7. února 2018 proběhly první testy (kvantitativně - NEODDĚLENÉ, PCR - NEODDĚLENÉ). Díky všem zaměstnancům společnosti GEPAMED, jmenovitě manažerovi Anna a doktoru Sergejovi Valerevičovi, kteří byli vždy v kontaktu a radili mi o všech vznikajících záležitostech. Zdraví pro vás a vaše blízké.
A moje rada pro vás - nikdy dal první analýzy po ošetření v té klinice, kde stojíte na účtu od 1. února 2018, která byla podrobena testu na „kvalitě“ - výsledek byl pozitivní (byl jsem v šoku). Jednoduše, naši "hodnotní" laboratorní technici a lékaři nemohli uvěřit, že tato nemoc je léčitelná. A aby se chránili a pak se nedostali "do čepice", rozhodli se zapsat do výsledků analýzy (+). Všechno zdraví a všechno nejlepší.

Dobrý den, Po 11 letech jsem byl nemocný hepatitidou. Slyšela jsem o hepatitidě, když jsem byla těhotná, jako kus na hlavě. Kde, proč a proč? Všechny tyto roky žila v nějakém strachu pro sebe, pro děti! Náhodou na internetu narazili na tyto zázračné pilulky. Přemýšlel jsem o týden! Pak jsem nařídil, rychle přišel. Výsledek je výborný! Radím vám, abyste se rychle zbavili tohoto hrozného onemocnění. Všechno zdraví, štěstí a pohodu.

Dobrý den, Rozhodl se dnes napsat recenzi pro pochybovače, kteří mají být léčeni, nebo ne. Trpím hepatitidou C (genotyp 1b) od roku 2000. Jsem důchodce a stále se rozhodnu využít šanci. Nejdřív jsem koupil 1 balení ledu. + Sof.. Přinesl jsem to rychle. Pak si myslím, že budu analyzovat za 2 týdny a ostatní si objednám. Ale o týden později jsem riskoval a objednal další 2 balení, protože jsem ho nemusel pít po dobu 12 týdnů. Jako důchodce dokonce dělal slevu. Teď už jen zůstává pro mě pít týden. Před novým rokem prošly testy. Hepatitida nebyla nalezena. Když se objevily testy, dokonce jsem se bál otevřít e-mail. Děkuji moc a konzultantovi Anně a webu obecně. Kdo jiný pochybuje! Nepochybujte, buďte léčeni a buďte zdraví!

Dobrý den, Po 11 letech jsem byl nemocný hepatitidou. Slyšela jsem o hepatitidě, když jsem byla těhotná, jako kus na hlavě. Kde, proč a proč? Všechny tyto roky žila v nějakém strachu pro sebe, pro děti! Náhodou na internetu narazili na tyto zázračné pilulky. Myslel jsem si týden? Pak jsem nařídil, rychle přišel. Výsledek je výborný! Radím vám, abyste se rychle zbavili tohoto hrozného onemocnění. Všechno zdraví, štěstí a pohodu.

Děkuji Hepamedovi. Anna, Aleno, jsi pro svou podporu v nízkém úklonu. Emoce přemoci. Po čtyřech týdnech léčby není hepatitida C detekována, doufám, že po celém kurzu bude. Neexistuje žádná hepatitida C. To opravdu funguje. Dnes jsem nevěřil ani do 21. 21. 2017. Veškeré štěstí v boji proti nemoci.

Velké díky GepaMedovi. Anne a Alyona děkuji za podporu, porozumění a pomoc při mém zotavení. Chci říct svůj příběh. Jsem 50 let. Malý, stroynenkaya. 19. července 2017 si kolegové při práci všimli žlutého v očích. Běžel jsem do nemocnice. Předal analýzy. Biochemie je strašná, ALT-600, AST-500. Diagnóza je akutní hepatitida. O týden později byly testy potvrzeny. Na mne hepatitidu s. Krátce v hlavě otázka odkud? V naší nemocnici lékaři uvedli, že hepatitida C není léčena. až do září byl na kapátcích: heptrální a fosfoglu. Analýzy se snížily o polovinu. Bilirubin je téměř normální. Byli propuštěni z nemocnice s celoživotní stravou. Je tak skvělé, že žijeme ve věku internetu. Přátelé slyšeli něco o indických tabletách. A okamžitě se dostanu na místo Hepamedu. Byl jsem tak strach, že jsem vytočil telefon. A povzbuzuje hlas Anny, který mi dal naději. Hepatitida C je léčena! Objednal jsem tablety. Přijeli jsme rychle. Nemáte tušení, jak jsem je čekal. Ale nedokážete si představit, co mám rodinu a já jsme měli radost, když se v týdnu staly ideálními testy. Po 8 týdnech jsem dal PCR a znovu jsem vyhrál. Nebyl zjištěn virus. Mnohokrát děkuji a málo pro společnost Gepamed. Zvláštní poděkování lékaři s kapitálem Vozhakovem Sergejem Valerevichem, který doprovázel mou léčbu. Se svými dvaceti let jsem byl třetí ve své praxi s akutní hepatitidou C (je třeba říci, že žloutnou v hepatitidy C-5% případů, a mám v těch 5%). Slabý klan pro tebe, Sergej Valerevich. Zdraví pro vás a vaše blízké. Úspěchy v práci. Znovu, všechny obrovské díky. Šťastný nový rok. Omlouvám se za zmatek - je to z přebytku pocitů. S OZNAČENÍM, OLGA. Smolensk oblast

Dobrý den! Začal jsem se nemocí s hepatitidou C v roce 1998 a s touto chorobou jsem prošel téměř 20 let. A tak bych šel, dokud jsem se nedostal do nemocnice s diagnózou apendicitidy, kde jsem vzal testy a připomněl mi, že tento virus žije ve mně. Chirurg říkal, že se s touto chorobou zachází a doporučuje, aby šel na specialistu na infekční onemocnění. Po propuštění z nemocnice jsem okamžitě šel na specialistu na infekční onemocnění. A okamžitě se zeptal, jak může být vyléčen. Říkala, že existuje tradiční způsob a existuje takový lék, jako je sophosbuvir a daklataswir. Znělo jsem, jak moc to stojí za to a radil mi, abych četl o tomto nádherném léku. Nebudu vám dále říkat. V důsledku toho jsem před podáním předal analýzy, které ukázaly, že u mě je hepatitida s genotypem 3a. A tak jsem začal užívat tento lék, o měsíc později jsem šel znovu vzít testy, to je zázrak, žádný virus nebyl nalezen. Jaké štěstí bylo číst tato slova. Teď pokračuji v léčbě, piju druhý měsíc. Samozřejmě je zvláštní, proč nelze tento lék legalizovat v Rusku, protože to opravdu funguje.

Dnes je první den, co mohu říci, že jsem už nemocný s virem hepatitidy C za téměř 30 let, byl jsem nemocen, infikovány mi do vzdálených devadesátých letech během provozu, takže krevní transfúze. Zjistil jsem, že jsem v roce 2005 byla nemocná. Šok, vyšetření, pak jsem zněla množství, které bude potřebné k léčbě - opět šok. Nabízejí, že zapisují do fronty kvótu, slíbili, že zavolou, nikdy nevolali. Známý chirurg doporučil, aby tuto chorobu neinformoval, aby nebyl obtěžován v práci, vyprávěl příběh svého přítele, za který jsem velmi vděčný. Život s hrozným onemocněním, které musíte skrývat před ostatními. Zvyšující se zdravotní problémy a bez naděje na obnovu. A pak přišla zpráva o těchto zázračných drogách z Indie. Dlouho si vybral stránky, vybral tyto stránky a nedopustil se chyb. Dívčí operátoři byli ohromeni, tolik taktů, cítili, že se bojíte podvodu, trpělivě vysvětlíte všechno a vysvětlíte. Děkuji velice! Štěstí a zdraví. Děkuji všem zaměstnancům společnosti, kteří skutečně pomáhají lidem vyléčit se z této hrozné nemoci. Dnes jsem dostal výsledek analýzy PCR pro virus typu hepatitidy C - číslo 0. Za měsíc léčby. Na počátku léčby bylo 2,5 × 10 v 6 stupních, po dvou týdnech vstupu bylo ve třetím stupni 3,3 × 10. Po měsíci léčby - 0. Přeji všem úspěšné léčbě, GepaMed-prosperita!

Pozdravy všem, kteří budou číst mé recenzi, jmenuji se Alex a já mám mnoho let trpěl onemocněním, jako je hepatitida C. More v roce 2001 léčit toto onemocnění nebylo reálné, av zásadě, to byla myšlenka, že hepatitida není léčena. Podpůrné pily Eseniale, mléka a další rostlinné přípravky. Ale všechno to nevyřešilo problém a hepatitida pokračovala v nelítostném zničení mého zdraví a jater. Naučil jsem se o nových lécích sophosbuvir a daklatasvir z Indie, rozhodl jsem se objednat tyto léky a začal hledat internetovou lékárnu. Zastavil se na oficiálním webu společnosti "Gepamed", protože viděl spoustu skutečné zpětné vazby a získal kompetentní konzultaci s dívčími manažery. Okamžitě se ukázalo, že tito lidé pomáhali stovkám jako já a měli obrovský zážitek, byli mě posláni k analýze a pomáhali zachránit tím, že dali adresy levných laboratoří. Udělal jsem předplacenou objednávku přímo z Indie, vybral jsem přípravky sofovir a daclahep od firmy Hetero. V banku došlo k převodu na potřeby, všechno bylo velmi jednoduché. tam byla instrukce. Po dvou dnech jsem dostal číslo své zásilky a já jsem ji sledoval denně. Když jsem začal užívat pilulky, cítil jsem slabé bolesti hlavy, ale to se nedalo nazvat vedlejšími účinky, všechny nepohodlí se zastavily po týdnu, kdy jsem doporučil pitnou vodu. Virus vyšel ve čtvrtém týdnu a nyní po léčbě se cítím mnohem lépe, únava byla pryč a jako by tam byla více energie. Doporučuji všem společnosti "Gepamed", objednat si léky zde, nic nehrozíte a získat opravdu podporu týmu lékařů a profesionálů!

Dobrý den všem! Jsem nekonečně rád, že mě osud dal příležitost napsat pozitivní recenzi o společnosti! Jsem zdravý! Abych byl upřímný, byl jsem podezřelý z nových drog (ne v lékárně, nové, cizí). Ne slyšením vím, že existují nečestné společnosti, které sledují pouze jeden cíl - získat. Sledoval jsem informace na internetu, protože některé společnosti právě prodávaly drogy a zmizely, nepřišly online. Rozhodla jsem se však zjistit, že jsem zavolala na telefonní linku, dívka odpověděla příjemně, řekla mi, které testy musí projít, jak začít s léčbou, a poslat podrobnosti o zaplacení. Objednané! Při předplatném je levnější) Číslo zásilky bylo odesláno prostřednictvím SMS, odeslání bylo přijato do dvou týdnů, dokonce dříve, než bylo řečeno. Zkrácený průběh - zotavil se) Pravda byla jednou vedlejším účinkem - lékař po prohlídce mírně snížil dávku ribavirinu a to je ono! To je otázka toho, co je potřeba pod dohledem lékaře - mimochodem v Hepamed a radil! Všichni pozorovali! Rigorózně! Co chcete! Děkuji Hepamed, jsi skvělý!

Píšu recenzi o společnosti Gepamed, i když léčba byla nedokontsa.. hands svědí po celý týden - výsledky testů, prosím! Lékařské centrum řeklo všechno podle plánu! Byly zde otázky ohledně léků, mám špatnou zkušenost s léčbou, nesnášenlivost byla způsobena vedlejšími účinky. Na horké lince jsem zavolal - manažer Anna odpověděl, řekla, že v mém případě namísto 99 procent stovek se dobře, 97-98 podle oficiálních statistik. Na obrázku není špatná, příliš, se rozhodl vyzkoušet, a to zejména proto, že jejich (gepamedovskoy) statistiky, téměř všichni, kteří dodržují pravidla jednoduché ošetření vyzdoroveli.Vsem poradí nyní cestu, koupil po třetím zazvonění - kladené otázky... Chcete-li mít jistotu. Takže konzultujte telefon - je to zdarma a na úrovni! Vezmeme peníze za to :)

Vyslovuji svou srdečnou vděčnost a velmi vám děkuji.

Od 99 let byl nemocný hepatitidou, dosáhl druhé fibrózy - "Oficiální terapie" nepomohla, byl léčen, jak jen mohl, ale onemocnění postupně postupovalo. Dokonce i postižení narušení - alkohol byl v roce 2005 unášen. Sotva jsem se dostal z nálevky! Pak se zastavil, jen kouřil a kouřil. Ale je to před léčbou. Lékař-hepatolog byl pozorován - v roce 2016 doporučil firmě "Gepamed", že podle jejich názoru se hodně uzdravuje. Upřímně řečeno jsem byl velmi šťastný! Protože existuje mnoho návrhů - a výsledky jsou jiné, kdo říká něco. Cena není nijak malá, takže nechcete nakupovat od toho, komu nerozumíte. A pak jsem objednal hovor a když jsem zavolal, okamžitě jsem podal žádost - sof + kachna. Ředitelé říkali, že si můžete zakoupit kusy po částech, ale pořád jsem celý kurz (a tak je klidnější a levnější to se ukázalo).

Dokonce jsem těžké věřit, že jsem vyléčen! Chlapci, děkuji za vaše laskavá slova! Děláte takovou věc! Byl jsem v nemocnici jednou řekl, že nemůžeme koupit nikde jinde sofosbuvir a Daklatasvir - nutno objednat na internetu.. Já rozhodně nevadí peníze pro sebe, ale musíte si být jisti, že správná věc přijde, a že všechno přijde! Přítel (také s hepatitidou, jen jiným genotypem), když byl jeho lékař pozorován, byl informován vaší společností Hepamed. A objednal jsem si s ním. Je to už stálá mínus. A já a on.. Nekonečně vděčný vám, nezastavte, rozvíjejte, každý úspěch!

Viděl jsem to! Ale s takovým lidským postojem se velmi zřídka setkáváme! HepaMed je ještě lepší než v reklamě! Pomoc při každém kroku, provádění plateb, sledování zásilky, doručení atd. Sberbank udělala chybu při zasílání peněz do Indie a začalo to. Dokud jsou peníze vráceny. DALŠÍ SOF + DAKLAT. Na základě důvěryhodnosti a lidského postoje, díky podpoře vedoucího týmu GepaMed a zvláštnímu poděkování specialistovi ALENE. Což vedlo k situaci, a to is spořitelny, nejedná se o týden zkušeností, podpory a profesionality zaměstnanců ve výšce, jak s nemocí netahejte! Využijte služeb GepaMed je důvěra 100% ve své uzdravení. Doporučuji to všem! S HI. Jurij. Nový Urengoy. YaNAO.

Ahoj, v roce 2015 jsem našel s protilátkami proti hepatitidě C, naše specialisty na infekční onemocnění řekli, že provedou analýzu k určení genotypu viru. Analýza ukázala genotyp 3a a doktor řekl, že potřebuji podstoupit léčbu interferonem a předtím, než mohu projít opistorickou analýzou, léčit opisthorchiázu. Lékař okamžitě řekl, že se musíte připravit psychicky, protože. budou se objevovat vedlejší účinky, jako je bolest hlavy, horečka, že se musíte vzdát alkoholu a mastných potravin.
Podložky mě vyděsily, nepomohl jsem s léčbou a odložil to až později, když kdysi přišli přátelé z Indie. Řekli mi o nových lécích z hepatitidy C s generickým sophosbuvirem a daklataswirem. Vzali je někde do Goa a kontakt se nezachoval. Začala jsem hledat oficiální místo natco pharma v Rusku, kde si můžete objednat sophosbuvir a daklataswir z Indie. Po prostudování návrhu jsem si vybrala společnost „Gepamed“ a nařídil léky a Geptsinat Natdak předplacených v Indii, protože to bylo mnohem levnější. Bylo také snadné zaplatit: zaplatil prostřednictvím služby Alfa-Click online. On dostal kompetentní konzultaci s doktorem Vozhakovem Sergejem zcela zdarma, poslal mě pro testy v "Invitro". Kvantitativní zatížení ukázalo více než milion kopií viru a fibrózu. Léky přišli za 20 dní a okamžitě začali léčbu. Po 3 týdnech jsem prošel kvalitní analýzou PCR s citlivostí 60 jednotek. a výsledek byl negativní, takže biochémie se vrátila k normálu za pouhé 3 týdny! Po opilosti léčby sophosbuvirem po dobu 12 týdnů jsem prošel nejcitlivější analýzou 15 jednotek. a on ukázal "negativní", 3 měsíce po léčbě, analýza ukázala totéž - NEGATIVNÍ.
Díky týmu "Gepamed" za jejich pomoc a péči v průběhu léčby nechť Bůh požehná vám a vašim milovaným, protože stojí za to drahé, dáváte naději.

Droga sofosbuvir «HEPCINAT LP» pořídit za velmi blízko ke mně, abych byl upřímný, donedávna nevěřil v „zázrak“, jsem si myslel, jako vždy na někoho jiného neštěstí někdo chce zbohatnout. Ale o dva týdny později, bylo zjištěno, že negativní, jsem začal plakat, ale tam byly slzy radosti. Konec konců, když lidé blízcí námi všechno v pořádku, a my všichni horosho.NA světlo je stále žádná slova vděčnosti, které by vyjadřují Gepamed svých společností. „a děkuji dívku Annu, která si vždy najde čas poslouchat a sdílet radu Hodně štěstí všem! A to by nebylo ve vašem životě hlavní věc není rozpadnout se a přesvědčit se k VÍTĚŘI;)

Dobrý den, jmenuji se Marina, chtějí vědět, jak jsem za dva týdny vyléčil hepatitidu? V únoru letošního roku jsem se dostala do nemocnice a když mě vyšetřili, diagnostikovala jsem hroznou diagnózu hepatitidy s genotypem 3a. Je strašné popsat slovy můj pocit. Nemám tušení, kde ho chytil, vedl zdravý životní styl, sportoval a nechodil k lékařům. V průběhu měsíce dodání analýz a Bezsonov noci jsem ztratil 6kg, předal jsem se analyzuje v laboratoři a tam správce Hemotest mi radil, abych jít na stránky sofosbuvir léky. Zhromaždila jsem všechny informace, četla jsem recenze a začala hledat lékaře na infekční onemocnění. Žiju v Krymu a nemáme lékaře, který by s těmito léky pracoval, a pokud existuje, nepozná mě. To mě velmi těžko a naladěno a já jsem se rozhodla mít šanci, neměl jsem na výběr, jak objednat přípravy na internetu u firmy GepaMed! A tady je moje volání na horkou linku. Poradce odpověděl Aleně, vysvětlil všechno podrobně, odpověděl na všechny moje otázky a podnítil potřebné analýzy. Byl jsem rozhodnut být okamžitě ošetřeny s poradcem a těchto léků, jsem nešel do místního infkktsionistu nestala na účtu, a vymanil z procházky peklem! Přišel jsem den, kdy jsem byla připravena podat objednávku a můj konzultant se stal Anna. Zanechala své osobní telefonní číslo a řekla, že zavolá nějaké otázky. Po 6 dnech jsem balík obdržel, když jsem ji otevřel, zkontroloval jsem dostupnost a teprve potom jsem ji zaplatil. Byl jsem jmenován genotyp sofosbuvir daklatasfir a obecně přešel mě lehce z boku jen bolest hlavy Půjčil jsem tsitramona. První testy dva týdny po zahájení postupu a první výsledky! Včera 12.04.17 telefon zazvonil telefon, který lékař zavolal z laboratoře, hemostas řekl, že vyšetřili svou analýzu a v krvi nebyl žádný virus. Řezání objasnit, zda antivirová preparat.k mám před dvěma týdny tam byl virus v krvi, řekl jsem, ano, to je pravda, že je mi srdečně blahopřál a já, a já se plazit slzy radosti a nespoutané nadšení! Okamžitě jsem volal Anna sdílet dobré zprávy, můj kvantitativní analýza 0. chci poděkovat zaměstnanci společnosti GepaMed za to, že jsou poctiví pracující lidé získat zpět radost a vždy v kontaktu! Je tak hezké se vypořádat s kompetentními lidmi! Mám strach představit si, že mám léčbu bez nich, co by mě čekalo, je jen hádat. Objednal jsem pilulky na druhý měsíc léčby, protože je to tři, takže před a pouze vpředu ve dvou týdnech půjdu vytvořit kvalitní! Děkuji za to, že jste tam! S pozdravem Marina PG Evpatoria

Následující Článek