Fórum hepatitidy

Metastázy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Začátek léčby. pegasus + ribavirin

Moderátor: Gudvin

  • Přejít na stránku:

Vybírám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18 Prosinec 2012 09:34

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Sovok-59 »18. prosince 2012 9:43

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18. prosince 2012 9:44

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18. 12. 2012 9:56

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Amritě »18. prosince 2012 10:03

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18. 12. 2012 10:08

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Serega »18 prosinec 2012 10:14

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18 prosinec 2012 10:15

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18. prosince 2012 10:18

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18.12.2012 10:26

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18.12.2012 10:28

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Serega »18 Pro 2011 10:31

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18 Pro 2012 10:39

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18 Pro 2012 10:40

Recenze společnosti Pegasys

Výrobek: malta

Michael (pozitivní zpětná vazba)

Můj bouřlivý mladík zanechal obrovský dojem na mé zdraví. Když jsem se vydal správnou cestou a založil rodinu, byla mi diagnostikována hepatitida B. Nepochopil jsem to, prošel jsem biochemický krevní test, ALT a AST se mnohokrát zvýšily. Oni začali chápat, provádět vyšetření a v důsledku toho hepatitidu B. Předepsali injekci přípravku Pegasys jednou týdně a Ribavirin. Četla jsem vedlejší účinky a to se stalo špatným, myslel jsem si, že to nedokážu. Lékař řekl, že pokud chci žít, musím se přizpůsobit dobrému a naléhavému zahájení léčby. Lék je velmi drahý, ale zdravotní péče je dražší a lékař slíbil, že pomůže získat zdarma Pegasys podle federálního programu. Špatné vedlejší účinky, bolesti po celém těle, závratě, znecitlivění v rukou a nohou, ale to vše nastane během několika hodin po injekci, další den se zlepšuje blahobyt. V sobotu jsem provedla injekci, která by v neděli a v pondělí pracovala. Průběh léčby je velmi dlouhý, alespoň půl roku, ale lépe je léčit rok. Byla jsem na těchto injekcích déle než 6 měsíců. Dvacetkrát jsem vzal testy, v mé krvi nebyl žádný virus, indikátory se blížily normě. Jsem rád, že léčba je ve prospěch, a pobochki to je hlavní vytrvalost, a podpora milovaných je také velmi důležitá. Když jste velmi nemocní a blízká rodina, je to jednodušší.

Kira (pozitivní zpětná vazba)

Dobrá antivirotika

Hepatitida C se objevila, když se vyskytly některé příznaky poškození funkce jater. Pegasysom byl léčen po dlouhou dobu po dobu 48 týdnů. Injekce se podává jednou týdně podkožně v žaludku. Říkám, že injekce je naprosto bezbolestná. Zpočátku se po injekci cítila velmi špatná bolest hlavy, zlobila se, ale postupně procházelo nepohodlí. O něco později začala deprese a nohy začaly bolet. Ale na konci kurzu byly testy dobré a viry zmizely, takže už se neukázaly. Je to špatné, že droga je velmi drahá, a proto každý nemá šanci na oživení.

HEPATITIS C - tajemný virus! Fórum je věnováno problematice rehabilitace po terapii, přirozených metod posílení imunity, zdravé výživy, příběhů o pacientech.

Navigační nabídka

Odkazy uživatelů

Informace o uživateli

Pravda o ribavirinu - o čemž lékaři mlčí.

Příspěvky 1 strana 48 z 48

Sdílejte to312013-08-25 23:58:49

  • Autor: Алина
  • Nováček
  • Registrovaní od: 2013-08-25
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Váš genotyp: 1b
  • Krevní skupina: 3
  • Znamení zvěrokruhu:
  • Využití na fóru:
    36 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-09-04 23:13:03

ahoj všichni! Řekněte nebo řekněte, kdo se ve Švýcarsku snažil léčit? jaký je výsledek?

Sdílejte to322013-08-29 14:59:19

  • Autor: Kosmonavt
  • Administrátor
  • Umístění: Spojené království
  • Registrovaný od: 2009-11-29
  • Pozvánky: 0
  • Online Příspěvky: 0
  • Respekt: ​​+10
  • Pozitivní: +19
  • Věk: 40 [1978-01-25]
  • Váš genotyp: 1
  • Krevní skupina: 1
  • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
  • Využití na fóru:
    1 den 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-11-18 15:52:06

Léky jsou všude stejné a výsledek bude stejný. Po terapii se objeví nové zdravotní problémy, hormonální systém bude létat, psychika se rozbije, apatie a deprese budou mučeni.
Hepatolog se rozvede rukama a poradí se s dalšími lékaři, specialisty z úzkého profilu a řekne: "Udělali jsme pro vás všechno a nyní léčíme vaše nové nemoci od jiných lékařů."
Takže to bylo s mnoha, nejen se mnou. A před terapií jsme byli zdraví, nic, žádné nemoci, kromě hepatitidy C.
Teď jsem 100% jistý, že léky proti hepatitidě nejsou léčeny, ale jsou zmrzačené.

Sdílejte to332013-08-30 13:20:19

  • Autor: Аська
  • Nováček
  • Místo: Краснодар
  • Registrovaní od: 2013-08-30
  • Pozvánky: 0
  • 3 příspěvky
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 38 [1980-05-16]
  • Váš genotyp: 1b
  • Krevní skupina: 2+
  • Znamení zvěrokruhu: Taurus
  • Využití na fóru:
    1 hodina 22 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-08-30 13:59:51

Jaká noční můra, kachna co dělat? Chcete se léčit a jak?

Sdílejte to342013-08-31 02:38:44

  • Autor: demis
  • Nováček
  • Registrovaný od: 2012-09-30
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Váš genotyp: 3
  • Krevní skupina: 2+
  • Znamení: škorpión
  • Využití na fóru:
    1 hodina 44 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-08-31 03:05:43

Léky jsou všude stejné a výsledek bude stejný. Po terapii se objeví nové zdravotní problémy, hormonální systém bude létat, psychika se rozbije, apatie a deprese budou mučeni.
Hepatolog se rozvede rukama a poradí se s dalšími lékaři, specialisty z úzkého profilu a řekne: "Udělali jsme pro vás všechno a nyní léčíme vaše nové nemoci od jiných lékařů."
Takže to bylo s mnoha, nejen se mnou. A před terapií jsme byli zdraví, nic, žádné nemoci, kromě hepatitidy C.
Teď jsem 100% jistý, že léky proti hepatitidě nejsou léčeny, ale jsou zmrzačené.

40 dní uplynulo od skončení pvt.fizicheski cítit luchshe.no bolesti hlavy a hluk vám nepropadne ucho, chuť v ústech a vlny jako ribovirinovye stávají méně nápadný, ale prisutstvuyut..pozvonochnik křivka stal.treschit.govoryat manualku že teprve po 3 měsících po hře.

Sdílejte to352013-11-04 23:23:53

  • Autor: Яна
  • Nováček
  • Registrovaní od: 2013-11-04
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Váš genotyp:
  • Krevní skupina: 1 +
  • Znamení zvěrokruhu: Střelec
  • Využití na fóru:
    10 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-12-05 10:13:37

Dobrý den, chci podělit se o svou léčbu s ribavirinem a interferonem. Když zjistila, že mám hepatitidu se mnou, jsem byla těhotná. V diagnostickém centru zaměstnanci řekli "je to v pořádku - vyléčíme se!" A poradil hepatologovi. Mimochodem, profesore. On zakázal porod, poslal na potrat a bylo mu řečeno, aby se s ním zacházelo po dobu šesti měsíců. Dítě chtělo být strašné, ale aby se narodil pacientovi? Nooooo. Rozhodli se: potrat, léčba a opět těhotenství. Půl roku pod touto těžkou, drahou léčbou se zdálo, že je to peklo. Jak fyzicky, tak duševně žije jen s nadějí, že se zotaví, znovu otěhotní a má zdravé dítě.
O šest měsíců později proběhly úspěšné testy. Virus zůstal v krvi, ale neměl by nikomu napadat. Pro mne a pro manžela mi hepatolog řekl: "za 4 týdny bude ukončena akce, která může skončit a může se stát" berimen ". Raději jsem těhotná za 4 týdny.
Jako výsledek, dítě se srdečním onemocněním a těžkou patologií zraku. Můj syn má 9 let. 9 let mučednictví pro nemocnice, skryty svědomí, on je zdravotně postižený, vidí 1 procento sto s jedním okem, zacházel dokonce i v Německu, 750 000 eur nepomohlo. Narodil se a za 10 dní první operaci na očích. Pak každý rok pro 2 operace.
Řekni mi, proč? Ale co mne bylo zacházeno a přátelé s hepatitidou B a C porodili zdravé děti?
Proč hepatologistka-profesorka zelí dovolila beremenům za 4 týdny, kdy jsou tyto drogy tak toxické?
Že v roce 2004, kdy se narodil můj syn, tato informace nebyla k dispozici hepatologům?
Jak mohu žít osoznovaya, že mé dítě je odsouzeno k životu, a na to je za to lékař.

Pegasus recenze

Recenze Pegasys

A na mě kolega pracujícího s pegasusem + ribavirinem, jen pod kontrolou doktora, přenesený nebo nesen jakýkoliv nepříjemný stav, nebyl hepatitida náhodně zjištěna pro prof. vyšetření provedlo analýzy, v této věci je velmi zásadní, a jak lékaři říkali velmi včas, pomáhal jí pegasus.

Tchyna se s ní po léčbě pegasis (náhodou objevila, a co je nejdůležitěji věděla, že se v průběhu času) neobtěžovala po průběhu viru, byla během léčby léčena nevolnost a slabost.

Pegasys je dobrým prostředkem proti viru hepatitidy C, pichla jsem svého souseda, přišla k ní a pomáhala v boji proti viru, ona dobře tolerovala zpočátku, tam byly onemocnění a pak prošly.

Před dvěma lety byl s Pegasysem ošetřen. Během léčby došlo k depresnyaku a bolesti nohou. Ale výsledek léčby je výborný - viry zmizely tak daleko, že se neobjevily. Analýzy předávám, ale doktor mluví, že jsem už zdravý. A mnozí moji přátelé nejsou léčeni, protože už mají problémy s játry.

Také ošetřeno pegasis - trvání trvalo 48 týdnů. Ale zbavil jsem se virů. Zpočátku to bylo těžké - po injekci byla hlava neustále nemocná, ale pak všechno odešlo. Zkoušky se staly běžnými po ukončení léčby a viry zmizely z krve před ukončením léčby. Lékař proto říká, že existuje velká šance na zotavení.

Prošel před léčbou pegasisom před dvěma lety. Dokonce i tehdy užíval ribavirin. Byl zacházeno po dlouhou dobu, ale naštěstí to bylo účinné. Zpočátku jsem po injekci zvracel špatně, ale pak všechno odešlo. Už za rok laboratoře nezjistí viry. Ano, a pohoda se zlepšila.

Pegasus mi pomohl zbavit se hepatitidy C. Byl jsem léčen interferonovými léky, ale účinek byl dočasný. A s pegasisovými viry zanechala krev po 12 týdnech léčby. Zpočátku jsem byl trýznivý bolesti hlavy a závratě, ale do konce měsíce léčby bylo vše upraveno. Jedna špatná věc je velmi drahá, ale je to skutečná šance na oživení.

Hepatitida C je můj společník po mnoho let. Během let mi ošetřující lékař nabídl různé léky na léčbu. Nemohla jsem se léčit, protože činnost virů je velmi vysoká, což by vedlo k rychlému zničení jater (cirhóza) a smrti. Před lety jsme se rozhodli zkusit své štěstí s Pegasem. Byl bodnut s ribavirinem. O šest měsíců později nebyly v krevních testech detekovány částice viru. Doufám, že se jedná o obnovu. Obecně platí, že léčba probíhala normálně, ale zpočátku byli potíráni problémy s střevami a pak došlo k depresi,

Můj strýc dostal hepatitidu C po operaci. Neměl žádné stížnosti. Ale výsledky testů byly špatné. Lékař vysvětlil, že tento virus pomalu ničí játra a výsledkem bude cirhóza. Můj strýc se rozhodl podstoupit léčbu pegasisem, protože cirhóza je věta. Během příjmu pegasis, kromě problémů se žaludkem (někdy bolest v žaludku byla narušena), měl strašnou depresi, dokonce musel jít na psychologa za pomoc. Ale strýc, jako vědomý člověk, neodmítl léčbu. O šest měsíců později se výsledky testů výrazně zlepšily, což nám dává naději

Pracuji jako zdravotní sestra - proto jsem byl požádán, abych dal injekci sousedovi, který trpěl hepatitidou C. V průběhu komunikace mi řekl, že se už dlouho nemůže vypořádat s onemocněním, což vedlo k vážnému poškození jater. A ačkoli Pegasys byl velmi drahý, rozhodli se zkusit své štěstí. Po léčbě se zdravotní stav pacienta zlepšil a testy se zlepšily. Velkou výhodou léku je to, že byl injekčně podáván jednou týdně, což dovoluje osobě pokračovat v práci, což je velmi důležité v souvislosti s náklady na léčbu.

Recenze Pegasys

Zachytili jsme skutečné recenze o Pegasysu, které publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Chronická hepatitida C:
- chronická hepatitida C u dospělých pacientů s pozitivní HCV RNA, bez cirhózy nebo s kompenzovanou cirhózou, vč. a s klinicky stabilní souběžnou infekcí HIV (monoterapií nebo kombinací s ribavirinem). Kombinace s ribavirinem u pacientů s chronickou hepatitidou C, kteří nebyli léčeni terapii, nebo předchozí neúčinnost monoterapii interferonem alfa (pegylovaným nebo nepegylovaným) a ribavirinem kombinované terapie. Monoterapie je indikována v případě intolerance nebo kontraindikace na ribavirin. Chronická hepatitida B:
- chronické hepatitidy B HBeAg pozitivní a HBeAg-negativních dospělých pacientů s kompenzovaným jaterním onemocněním, a příznaky virové replikace, zvýšená aktivita ALT a histologicky potvrzené zánět jater a / nebo fibrózy.

Diskuse

. můžete. Dávám PCR-ku za minus po dobu 1,5 roku, i když protilátky zůstaly po celý život. K dnešnímu dni je nejlepší lék na 2. generace v léčbě hepatitidy C yavlyaetsya PEGASYS injekcí a Rebetol, drogy jsou velmi jedovaté, a proto nemohou být přijata během těhotenství a kojení, pokud je lepší začít léčbu, když se dítě narodí a trochu vyrostou, jelikož je pro mladého člověka obtížné podstoupit léčbu, hodně pobochek, ale reverzibilní. K dispozici je v Kransodare přesněji státního programu, které poskytují léčbu zdarma, stačí se tam dostat, i když je obtížné získat již ty, kteří mají cirhózu a nereaguje na léčbu.. V těchto studijních programů již.

Právě jsem se vrátil z Alanye. Nejlepší pláž, dokonalý písek v síti Pegasys, jsou 3, 4 * a 2 * 5 *. 8 nocí 5 * (královské) pro 4 osoby jsme měli cenu 90t. Dokonalá odpočinek.

. кев от хепатит С, bylo ošetřeno po dobu půl roku, léčba drahá, pokud jde o, ale je možné zvítězit. Mám 1,5 roku po léčbě - MINUS. V současné době se jedná pouze o nejlepší léčivý přípravek Pegasys v injekci a přípravek Rebetol (všechny interferony). Ano, léčba je těžká, hodně pobochek, ale stojí to za to. Bylo zjištěno po roce po porodu, během těhotenství nebylo, dítě je zdravé, od matky k dítěti jsou přenášeny protilátky, může trvat až 3 roky, je třeba kontrolovat.

. s takovou zanedbávanou formou hepatitidy, jako můj syn, drogy nefungovaly. Při pravidelné konzultaci v RCCH lékař doporučil, abychom co nejdříve zahájili léčbu přípravkem Pegasys. Tento léčivý přípravek je však velmi nákladný. Nemůžu si to koupit sama. Vyzývám vás a doufám, že laskaví lidé budou reagovat a pomáhat Maximovi. Opravdu potřebuje Pegasys. To je naše jediná naděje na zotavení! " A mohl by vám připomenout: je dobré, že jste (vaše dítě) z hep-b již jste očkováni.

. Cokoliv obecně vynalezne takový lék a možná očkovací látku, pomocí níž se dá snadno vyléčit. Věda je vpřed. Inteferony ano, je to těžké, pořád jsem importoval zacházeno Pegasys a Rebetol, jednou injekcí týdně, lékařské ošetření byl víceméně stát, ale ten pocit únavy konstantní, ale nakonec to bylo těžké, já 2 týdny nebyly vráceny, minus byl na 2 výstřely, ale cín, po terapii salámu rozhodně není dětinské měsíc někam, myslel zbláznit, díky Bohu rodina mě podporovala, dobře udělal, co pomáhá vzdát.

Ribavirin, Sofosbuvir, Pegasys: jemnosti účinné terapie

Léčba hepatitidy C jakéhokoli genotypu se provádí komplexním způsobem, to znamená, že lékař předepisuje dvě nebo tři léky a v případě neexistence virologické odpovědi se schéma koriguje. Během léčby se nepoužívají změny dávky, ale léky, které pacient přidává nebo nahrazuje. Jedním z nejúčinnějších prostředků jsou: Ribavirin, Pegasys, Sofosbuvir - řada nejnovějších produktů od zahraničních lékárníků.

Jak se provádí komplexní léčba hepatitidy C?

Pokud se rozhodnete zahájit boj s nebezpečnou jaterní patologií, musíte začít s návštěvou lékaře, provést řadu testů a předepisovat léčebný režim. Spolu s Daklatasvírem lékaři předepisují takové léky, jako jsou:

  • Ribavirin - účinně blokuje protein viru, zatímco samotná imunita bojuje proti hepatitidě, má minimální počet kontraindikací;
  • Sophosbuvir - nejoblíbenější lék používaný ve spojení s daklatasvirem a jinými léky, pomáhá zabránit šíření viru tělem;
  • Pegasis - nový lék, který má podobný princip účinku, je předepsán Ribavirin a Sofosbuvir jako pomocný mechanismus terapie. A i když má přípravek vedlejší účinky, většina pacientů si je nevšimne.

Nejedná se o úplný seznam účinných a testovaných léků nové generace, nicméně jejich použití s ​​vysokou pravděpodobností dá pozitivní výsledek za několik týdnů.

Jak přípravek Pegasys užívat a jiné léky?

Použití přípravku Pegasys v kombinaci s jinými léky může zkrátit dobu léčby, a to i dvakrát. Souhlasíte, dobrý výsledek, vzhledem k vysokým nákladům na drogy? Pegasys, na rozdíl od jiných léků, by měl být vzat v úvahu tyto vlastnosti:

  • Pacient bere jednu pilulku jednou týdně - zatímco Ribavirin je denně opilý;
  • Dávkování neměňte, aby se zlepšil výsledek;
  • Použití drogy je možné pouze ve spojení s jinými léky;
  • Mohou se vyskytnout mírné závratě, nevolnost, bolesti hlavy, ale pokud jsou nežádoucí účinky špatně vyjádřeny, léčba by měla pokračovat;
  • Během léčby je nutné zdržet se nebezpečné práce a povolání, které vyžadují soustředění pozornosti.

Taková jednoduchá doporučení vám pomohou začít a úspěšně provádět účinnou léčbu a zapomínat na vážnou nemoci. Virus bude poražen a vaše játra - zcela zdravá, ačkoli pravidelné kontroly nebudou nadbytečné.

Cena přípravku Ribavirin a vlastnosti nákupu

U mnoha pacientů se stává záhadou, proč jsou Ribavirin a další léky používané při léčbě hepatitidy C tak drahé. Cena léků je dána skutečností, že na farmaceutickém trhu neexistují žádné analogy - produkty byly vytvořeny před několika lety, pro jejich vývoj vyžadovaly obrovské investice a nyní chce výrobce uhradit náklady.

Cena Ribavirinu je také způsobena náklady na suroviny, nutnost přilákat pracovní síly. Pokud však nemáte dostatek peněz na původní produkty, můžete si zakoupit licencovanou generickou drogu, která je vyráběna v Indii nebo v Egyptě pod dohledem západních specialistů.

Koupit generiky v Rusku a zemích SNS není tak jednoduché kvůli byrokratickým zpožděním, a pokud neplánujete jít do země výroby, objednávejte například s námi. Léky se přinesou v co nejkratším čase a bez zbytečných potíží - je to výhodné, výhodné a velmi lákavé pro všechny pacienty. Dodávka se provádí v jakýchkoli oblastech, pro naše zákazníky jsou slevy a propagační akce. Zahajte léčbu Sofosbuvirem, Ribavirinem a Pegasysem již nyní a vaše játra budou zdravá a nebezpečný virus bude schopen snadno porazit!

Pegasys

Popis je aktuální 02/10/2015

  • Latinský název: Pegasys
  • ATX kód: L03AB11
  • Aktivní složka: Peginterferon alfa-2a (peginterferon alfa-2a)
  • Výrobce: F.Hoffmann-La Roche (Švýcarsko)

Složení

  • Jedna lahvička přípravku Pegasys je 180 nebo 135 μg alfa-2a peginterferon.
  • V jedné injekční stříkačce přípravku Pegasys je 180 nebo 135 μg alfa-2a peginterferon.
  • V jednom přípravku ProKlik s přípravkem ProKlik je přípravek Pegasys 180 nebo 135 μg alfa-2a peginterferon.

Pomocné látky: kyselina octová, chlorid sodný, benzylalkohol, polysorbát 80, octan sodný, voda.

Forma vydání

Transparentní, bezbarvý nebo s odstínovým roztokem pro subkutánní injekci.

  • 1 ml roztoku v injekční lahvičce, jednu nebo čtyři lahvičky v balení z lepenky.
  • 0,5 ml roztoku v injekční stříkačce s injekční jehlou a jednou injekční stříkačkou v krabičce z lepenky.
  • 0,5 ml roztoku v autoinjektoru ProKlik, jeden autoinjektor s injekční stříkačkou a jehlu v kartonu.

Farmakologický účinek

Farmakodynamika a farmakokinetika

Farmakodynamika

Struktura účinné látky přímo ovlivňuje její klinické a farmakologické vlastnosti. Například velikost a rozvětvení struktury určuje stupeň absorpce, distribuce a odstranění alfa-2a peginterferon.

Vlastní antiproliferativní a antivirotika činnosti. U osob s hepatitida C snížení obsahu RNA virus v reakci na léčbu tímto léčivem se vyskytuje ve dvou fázích. První stupeň nastane po 2 pro injekci, druhý stupeň - po dobu 1-3 měsíců. Ribavirin nemá vliv na kinetiku viru v prvních 6 týdnech u jedinců, kteří dostávají kombinovanou léčbu Ribavirin a alfa-2a pomocí peginterferonu.

Farmakokinetika

Po subkutánním podání se lék začne detekovat v krvi po 4-6 hodinách. Po dalších 20 hodinách koncentrace dosáhne 80% maxima. Doba maximální koncentrace je 3-4 dny. Absolutní biologická dostupnost se blíží 84%.

To se vyskytuje ve velkých koncentracích v krvi, ledvinách, játrech a kostní dřeni. Lék je vylučován hlavně močí. Poločas po intravenózním podání dosahuje 80 hodin a po subkutánním podání přibližně 7,5 dne.

Farmakokinetika u mužů a žen se neliší.

Subkutánní podání léku by mělo být prováděno v oblasti břišní stěny v přední a boky, protože stupeň absorpce v těchto místech je vyšší o 20-30%.

Indikace pro použití

  • Hepatitida C chronický typ u dospělých s pozitivními HCV RNA, a to i na pozadí infekce HIV. Kombinovaná léčba Ribavirin pacientům hepatitida C, dříve nebyla podána žádná léčba nebo v případě neúčinnosti monoterapie alfa-interferonem a kombinované léčby Ribavirin. Monoterapie Pegasysem se provádí v případě kontraindikací pro vstup Ribavirin.
  • Hepatitida B chronický typ HBeAg-pozitivní a HBeAg-negativní u pacientů s kompenzovanou funkcí jater a příznaky virové replikace, zvýšená aktivita ALT a potvrzeno histologicky zánětlivým procesem jater nebo jeho jater fibróza.

Kontraindikace

  • Autoimunitní hepatitida.
  • Těžká forma hepatální nedostatečnost.
  • Dekompenzovaná jaterní cirhóza.
  • Cirhóza jater s více než šesti body stupnice Child-Pugh na pozadí koinfekci HIV-hepatitidy C, pokud tento indikátor není vyvolán hyperbilirubinemiekvůli přijetí Atazanavir, Andinavir a podobné léky.
  • Dekompenzace závažných forem kardiovaskulárních onemocnění.
  • Věk kratší než 3 roky (kvůli dostupnosti přípravku benzylalkoholem).
  • Těhotenství a kojení.
  • Senzibilizace na alfa interferony, přípravky získané pomocí genetického inženýrství E. coli nebo kteroukoli ze složek přípravku.

Nežádoucí účinky přípravku Pegasys

  • Nežádoucí účinky ve formě infekcí: bronchitida, infekce dýchacích cest, jednoduché herpes, kandidóza ústní dutiny, pneumonie, kožní infekce, endokarditida, Otitis u vnějšího ucha, jiné bakteriální nebo plísňové infekce.
  • Novotvary: novotvary jater (benigní a maligní).
  • Účinky z krve: lymfadenopatie, anémie, trombocytopenie, pancytopenie, aplasie kostní dřeně.
  • Účinky imunity: anafylaxe, thyroiditida, systémový lupus erythematosus, sarkoidóza, trombocytopenická purpura, revmatoidní artritida, angioedém.
  • Účinky hormonální oblasti: diabetes, hyperthyroidismus, hypotyreóza, diabetická ketoacidóza.
  • Účinky metabolismu: anorexie, dehydratace.
  • Účinky z psychie: úzkost, deprese, nespavost, agrese, emoční poruchy, nervozita, sebevražedná myšlenka, deprese libido, halucinace, vražedné myšlenky.
  • Účinky nervové aktivity: parestézie, bolesti hlavy, třes, závratě, zhoršené koncentraci a paměti, slabost, synkopa, migréna, hyperestézie, hypoestézie, noční můry, ospalost, koma, periferní neuropatie, křeče, zánět obličejového nervu, ischemická mrtvice.
  • Účinky vidění: poruchy vidění, retinopatie, bolest v očích, zánětlivé léze očí, xerophthalmia, retinální krvácení, změny v retinálních cévách, vřed na rohovce, ztráta zraku, oddělení sítnice.
  • Účinky na sluch: bolest v uchu, vertigo, ztráta sluchu.
  • Účinky z oběhu: tachykardie, periferní edém, arteriální hypertenze, infarkt myokardu, stagnuje srdeční nedostatečnost, supraventrikulární tachykardie, anginy pectoris, krvácení v mozku, fibrilace síní, Kardiomyopatie, perikarditida, vaskulitida.
  • Účinky z dechu: dušnost, kašel, nazofaryngitida, krvácení z nosu, opuch dutin, rinitida, intersticiální pneumonitida, bolest v krku, plicní embolie.
  • Účinky trávení: průjem, plynatost, peptický vřed, nevolnost, bolest břicha, zvracení, trávení, ulcerace sliznic úst, glossitis, krvácící dásně, stomatitida, gastrointestinální krvácení, pankreatitida.
  • Účinky z hepatobiliárního systému: cholangitida, porucha funkce jater, jaterní dystrofie mastný charakter, hepatální nedostatečnost.
  • Účinky na pokožku: dermatitidy, alopecie, suchá kůže, svědění, vyrážka, zvýšené pocení, kopřivka, ekzém, fotosenzitivita, Stevens-Johnsonův syndrom, toxická epidermální nekrolýza, multiformní erytém.
  • Účinky muskuloskeletálního systému: křeče, myalgie, svalová slabost, artralgie, artritida, bolest zad, myositida, rabdomyolýza.
  • Účinky z oblasti genitourinární: impotenci, renální nedostatečnost.
  • Obecné účinky: horečka, asténie, bolest, podrážděnost, slabost, bolest na hrudi, malátnost, chřipkového syndromu, inhibice, žízeň, horké záblesky, ztráta hmotnosti.
  • Laboratorní změny: zvýšená aktivita ALT, hyperglykémie, hyperbilirubinemie, hypokalcemie, hypokalémie, hypofosfatémie, hypoglykémie, hypertriglyceridémie.

U 1-5% pacientů byla tvorba protilátek proti interferon.

Návod k použití Pegasisa (metoda a dávkování)

Pokyn pro společnost Pegasys předepisuje léčbu léky pouze pod dohledem kvalifikovaného odborníka, který má zkušenosti s léčbou hepatitida B a C. Během kombinované léčby by měl být ribavirin použit v souladu s pokyny pro tento lék.

Standardní režim

Lék se podává subkutánně v oblasti břišní stěny před nebo v stehně jednou za 7 dní.

Kdy HBeAg-pozitivní a HBeAg-negativní hepatitida B chronický typ léku se doporučuje v dávce 180 mikrogramů jednou za 7 dní po dobu 48 týdnů.

Kdy hepatitida C 180 μg jednou denně po dobu 7 dnů ve formě monoterapie nebo společně s Ribavirin.

Při společném příjmu s Ribavirin trvání léčby a dávkování Ribavirin přímo závisí na genotypu patogenu a jsou vyvinuty zkušenými specialisty.

Forma léku v dávce 135 mg se používá v případech poruch ledvin nebo jater.

Předávkování

Se zavedením několika dávek léku najednou nedošlo k závažným a nepříznivým účinkům na léčbu.

Hemodialýza Neúčinný. Selektivní protilátka chybí.

Interakce

Farmakokinetická interakce mezi Pegasysem a Pegasysem Ribavirin (nebo Lamivudin) nebyla zjištěna u pacientů s chronickou hepatitidou C nebo B.

Lék, když je používán společně, může zvýšit koncentraci Metadon.

Kombinace s Telbivudin může zvýšit riziko vývoje neuropatie periferní typ.

Nedoporučuje se kombinovat léčivo s jinými léčivými přípravky, protože studie o jejich kompatibilitě nebyly provedeny.

Obchodní podmínky

Nákup je možný pouze na předpis.

Podmínky skladování

Léčivo by mělo být skladováno na tmavém místě při teplotě 2-8 ° C, je zakázáno zmrznutí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Datum vypršení platnosti

Tři roky pro stříkačky a dva roky pro auto injektory.

Zvláštní instrukce

Pokud se při léčbě drog objeví známky duševních poruch nebo sebevražedných myšlenek, doporučuje se ukončit léčbu přípravkem Pegasys a zahájit potřebnou léčbu.

Zahájení léčby pomocí léku je možné s následujícími počátečními hodnotami ukazatelů: krevních destiček více než 90 000 prvků / μl; neutrofilů více než 1500 prvků / μl, hormony TTG a T4 v mezích normy, CD4 + lymfocyty více než 200 prvků / μl, HIV-1 RNA méně než 5000 kopií / ml u osob s HIV.

Po zahájení léčby by měly být laboratorně testovány pravidelně.

Farmakoterapie je spojena s dočasným snížením počtu krevních destiček, leukocytů a neutrofilů, které se vrátily na původní úroveň.

Pegasys má malý vliv na schopnost spravovat mobilní zařízení. Pokud se objeví ospalost nebo slabost, doporučuje se tyto aktivity opustit.

Analogy

Pegferon Peg, Alfaferon, Blastoferon, Genferon, Viferon, Peg-Interferon, Rebif, Silatron, PegIntron, Algeron.

Algeron nebo Pegasys, což je lepší?

Algheroon je relativně mladá droga, ale její tvůrci tvrdí, že je účinnější než jiné analogy a způsobuje méně nežádoucích účinků. Složení přípravků je podobné, ale ne stejné (liší se strukturou a poměrem izomerů účinné látky). Cena: Algheroon o řádu nižší, což je u většiny pacientů hmatatelné. To poskytuje přístup k léčbě hepatitidy mnoha lidem, kteří z ekonomických důvodů si nemohli dovolit léčbu pegylovaných interferonů.

Pegintron nebo Pegasys, což je lepší?

PegIntron, Stejně jako Pegasys je účinným lékem proti viru hepatitidy, ale první má více forem produkovaných dávek. Další léky se neliší (náklady, způsob a četnost přijetí). Volba by měla být provedena kvalifikovaným odborníkem na základě genotyp příčinného činitele a klinice onemocnění.

Děti

Řešení léku zahrnuje benzylalkohol, který může způsobit vážné komplikace u dětí do 3 let, včetně smrtelných.

U osob ve věku 5-17 let užívajících přípravek Pegasys a Ribavirin, po 48 týdnech léčby bylo zjištěno zpoždění ve fyzickém vývoji.

Během těhotenství a laktace

Droga je v těchto obdobích přísně zakázána.

Recenze Pegasys

Názory Pegasysu na fórech jsou protichůdné, ale většina z nich svědčí, ne-li o léčení, o významném zlepšení stavu. V některých případech se zaznamenává ztráta hmotnosti, nevolnost, podrážděnost a neúčinnost. To je částečně způsobeno skutečností, že účinnost léčby závisí mimo jiné na genotypu viru a individuálních charakteristikách pacienta, přítomnosti koinfekce.

Cena Pegasys, kde koupit

Koupit Pegasys v Moskvě 180 mkg # 1 bude stát 6 600 až 11 000 rublů, cena Pegasys 180 μg č. 1 v průměru v Rusku se téměř neliší od výše uvedeného.

Cena na Pegasysově přípravě stejné formy uvolňování na Ukrajině je téměř 2,950 grivnů.

Ve vzácných případech je droga zrušena a kvůli vysokým nákladům a pacient se snaží prodat nezávisle nakoupené drogy a umístit reklamy jako "Prodej Pegasysu". Je třeba si uvědomit, že nákup těchto drog na sekundárním trhu, jejich účinnost není zaručena.

Fórum hepatitidy C o léčivých přípravcích (generika)

Diskuse o nových léčivech pro léčbu hepatitidy C (cofosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltapasvir a další)

Žádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Sovok-59 »16 prosinec 2011 06:50

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Oorfene Jus »16 pro 2011 11:12

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva dasha »16. prosince 2011 14:15

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva OksaNochka »16.12.2011 14:24

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Jsem Serega »11. březen 2013 18:33

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Serega »11 Mar 2013 23:18

PEGASYS

PEGINTERFERONUM ALFA-2a L03A B11

Roche

SLOŽENÍ A FORMA VYDÁNÍ:

rr d / in. 135 mcg injekční stříkačky 0,5 ml, č. 1, č. 4

Další složky: chlorid sodný, polysorbát 80, benzylalkohol, octan sodný, kyselina askorbová, voda pro injekci.

rr d / in. 180 mcg injekční stříkačky 0,5 ml, č. 1, č. 4

Další složky: chlorid sodný, polysorbát 80, benzylalkohol, octan sodný, kyselina askorbová, voda pro injekci.

№ 323 / 07-300200000 od 21.08.2007 do 21.08.2012

peginterferon alfa-2a připravit navázáním biosyntetické rekombinantní interferon alfa-2a (připravený zavedením klonovaného genu interferonu lidský leukocytární v bakterii E. coli a jeho exprese) s PEG (bis-monomethoxypolyethylenglykol).
Struktura PEG přímo určuje farmakokinetické vlastnosti přípravku Pegasys. Obzvláště velikost a stupeň větvení PEG s molekulovou hmotností 40 kD určuje úroveň absorpce, distribuce a vylučování účinné látky - interferonu alfa-2a. Ten, který představuje aktivní část Pegasysu, má antivirové a antiproliferační účinky.
Interferony se váží na specifické receptory na povrchu buněk, čímž spouští komplexní intracelulární signální mechanismus a rychlou aktivaci transkripce genu. Interferonem stimulované geny modulují různé biologické účinky, včetně inhibice virové replikace v infikovaných buňkách, inhibice proliferace buněk a imunomodulace.
Snížení koncentrace RNA viru hepatitidy C u pacientů s virovou hepatitidou C po léčbě přípravkem Pegasys se vyskytuje ve dvou fázích. První fáze snížení koncentrace u pacientů s odpovídajícím terapeutickým účinkem je 24 až 36 hodin po první dávce přípravku Pegasys, druhá v příštích 4-16 týdnech. Pegasys v dávce 180 μg týdně urychluje vylučování virionu a zlepšuje výsledek virologické kontroly ve srovnání se standardním interferonem alfa.
Pegasys v závislosti na dávce stimuluje produkci efektorových proteinů, jako sérového neopterinu a 2,5-oligoadenylát synthetasy. Stimulace produkce 2,5-oligoadenylát synthetasy po podání jedné dávky Pegasys 135-180 mcg - maximum a zůstala tak týdenních intervalech mezi dávkami. Úroveň a trvání syntetázy aktivity 2,5-oligoadenylát stimulované Pegasys, snížena u osob starších než 62 let a u pacientů se závažným selháním ledvin (clearance kreatininu 20-40 ml / min). Klinický význam této skutečnosti ještě nebyl stanoven.
Účinnost
Chronická hepatitida B
V režimu monoterapie 48 týdnů Pegasys je účinný v léčbě HBeAg-pozitivní a HVeAg-negativní / anti-HBeAg pozitivní chronickou hepatitidou B v replikaci fázi určenou úrovní DNA viru hepatitidy B (HBV) v krvi, zvýšené ALT a jaterní biopsie, která potvrdila chronickou hepatitidu. terapie Pegasys v porovnání s monoterapií v dávce 100 mg lamivudinu a kombinace Pegasys / Lamivudine v dávce 180 mg / 100 mg. Úroveň HBV DNA byla měřena pomocí testu COBAS AMPLICOR HBV MONITOR (detekční práh: 200 kopií / ml). Monoterapie přípravkem Pegasys s HBeAg pozitivní chronickou hepatitidou B vede k HBeAg sérokonverze u 32% pacientů ve srovnání s 19% ve skupině přijímající lamivudin, snížení HBV DNA pod stanovení prahové hodnoty na 32 a 22% pacientů a normalizace ALT na 41 a 28% pacientů.
Monoterapie přípravkem Pegasys u pacientů s HBeAg negativní chronickou hepatitidou B virologické odpovědi (snížení hladin HBV DNA pod hranicí detekce) byla pozorována u 43% pacientů ve srovnání s 29% u pacientů s monoterapií lamivudinem biochemické odpovědi (normalizace hladin ALT), 59 a 44 % pacientů.
V obou studiích byla pozorována sérokonverze HBsAg u 2-3% pacientů pouze u skupin užívajících Pegasys. Výhody kombinovaného užití Pegasysu s lamivudinem nebyly odhaleny.
Chronická hepatitida C
Klinické studie ukázaly, že Pegasys v monoterapii nebo v kombinaci s ribavirinem je účinný při léčení pacientů s hepatitidou C, včetně pacientů s kompenzovanou cirhózou a pacientů s koinfekcí virem HIV / hepatitidy C
Virologická odpověď, která se vyjadřuje v dosažení úrovně HCV RNA, která není určena měřeno COBAS AMPLICOR HCV-testu, verze 2 (detekční limit 100 kopií / ml, což je ekvivalentní 50 IU / ml) SVR je definována jako negativní 24 týdnů (přibližně 6 měsíců) po ukončení léčby.
Pegasys monoterapie poskytuje výraznější setrvalé virologické, biochemické a histologické odezvy ve srovnání s běžnými interferonotherapy v jakékoliv skupině pacientů, zejména infikovaných rezistentních genotypech, u pacientů s vysokým stupněm virémie, s cirhózou a u černochů, zlepšuje histologické Studie jater u pacientů bez virologické remise. Pegasys monoterapii dávka 180 mikrogramů / týden po dobu 48 týdnů SVR pozorovanou v 28-39% pacientů s chronickou HCV bez cirhózy a cirhózy, kteří předtím nebyli léčbě interferonem ve srovnání s 11-19% pacientů během léčby interferon alfa-2a v dávce 6 milionů IU / 3 miliony IU po dobu 48 týdnů.
Pacienti bez jaterní cirhózy a cirhóza jater terapie Pegasisom v dávce 180 mikrogramů a ribavirinu 1000/1200 mg / den po dobu 48 týdnů vede k vývoji setrvalé virologické odpovědi na 54 a 65% pacientů. Virologická odpověď závisí na genotypu viru. Studie získat zdůvodnění výběru režimu na základě genotypu. Rozdíly v podmínkách ošetření nemají vliv na virovou nálož a ​​přítomnost nebo nepřítomnost cirhózy, takže doporučení pro genotyp 1, 2, 3, nejsou závislé na těchto počátečních parametrů. Po kombinovaná terapie Pegasys 180 ug / týden a ribavirinem 800 mg / den po dobu 24 týdnů u dospělých pacientů s kompenzovanou chronickou hepatitidou C, zvýšené hladiny ALT a histologické diagnóze hepatitidy C, kteří nebyli léčeni před léčbou interferonem a (nebo) ribavirin, setrvalé virologické odpovědi bylo dosaženo u 84 a 85% pacientů s genotypem 3/2 (s vysokou a nízkou virovou zátěží, v tomto pořadí). Kombinace Pegasys 180 mcg / ne ribavirinem 1000/1200 mg / den byla účinná v 65 a 47% pacientů s genotypem 1 (s vysokou a nízkou virovou zátěží, v tomto pořadí). Většina pacientů léčených Pegasys, normální nebo snížené aktivity sérové ​​ALT. Nicméně indikátor ALT může být normalizována k dokončení léčby Pegasisom i u pacientů, jejichž HCV RNA zmizí C. Bez ohledu na parametru normalizace ALT, virové koncentrace RNA umožňuje spolehlivější vyhodnotit účinnost léčby Pegasys. Výhodou terapie Pegasys ve srovnání s terapií interferonem alfa-2a je demonstrováno výsledky histologické studie, včetně pacientů s cirhózou a pacientů infikovaných HIV / virem hepatitidy C léčiva poskytuje úplnou inhibici replikace viru hepatitidy C v celé 7-denního intervalu dávkování.
Možnost snížit délku léčby na 24 týdnů u pacientů s genotypem 1 a 4 viru a rychlé virologické odpovědi v týdnu 4 léčby se na základě výsledků výzkumu, podle nichž je SVR bylo dosaženo u 93% těchto pacientů.
Chronická hepatitida C u pacientů, kteří nereagovali na předchozí léčbu interferonem
Ve studii MV17150, pacienti, kteří nereagovali na předchozí kombinované léčby pegylovaného interferonu alfa-2b a ribavirinem byli randomizováni do 4 různých léčebných skupin: Přípravek Pegasys 360 ug / týden po dobu 12 týdnů, následuje 180 mcg / týden po dobu 60 týdnů; Pegasis 360 μg / týden po dobu 12 týdnů, pak 180 μg / týden po dobu 36 týdnů; Pegasus 180 μg / týden po dobu 72 týdnů; Pegasus 180 μg / týden po dobu 48 týdnů. Všichni pacienti dostávali ribavirin (1000 nebo 1200 mg / den) v kombinaci s přípravkem Pegasys. Doba sledování po ukončení léčby trvala 24 týdnů. Výsledky léčby (SVB) jsou uvedeny v tabulce. 1.
Tabulka 1
SVB u pacientů, kteří neodpověděli na předchozí léčbu pegylovaným interferonem alfa-2b / ribavirinem

Přehledy léčby hepatitidy s pegasem s ribavirinem

Hodnocení léčby sophosbuvirem a daklatasvirem
Může pes dostat hepatitidu C od osoby

HEPATITIS C ‥ tajemný virus! Fórum je věnováno problematice rehabilitace po terapii, přirozených metod posílení imunity, zdravé výživy, příběhů o pacientech.

Navigační nabídka

Odkazy uživatelů

Informace o uživateli

Pravda o ribavirinu je o tom, o čem mlčí lékaři.

Zprávy 1 strana 30 z 48

Sdílejte to18 (800) 511 36 18:27:47

  • Autor: Kosmonavt
  • Administrátor
  • Umístění: Spojené království
  • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
  • Pozvánky: 0
  • Online Příspěvky: 0
  • Respekt: ​​+10
  • Pozitivní: +19
  • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
  • Váš genotyp: 1
  • Krevní skupina: 1
  • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
  • Využití na fóru:

1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Syntetický přípravek uzavírá strukturu s nukleotidem guanosinu. Má široké spektrum účinnosti proti mnoha DNA a RNA-obsahujícím virům a vysokou toxicitu.

    Přecitlivělost na ribavirin.

    Závažné selhání jater a / nebo ledvin.

    Těžké srdeční selhání.

    Dekompenzovaný diabetes mellitus (s ketoacidózou).

    Tromboembolizmus plicní arterie.

    Onemocnění štítné žlázy.

    Deprese, sebevražedné tendence.

    Ribavirin pro inhalaci se používá pouze ve specializovaných jednotkách intenzivní péče. Lékařský personál pracující s tímto léčivem by měl vzít v úvahu jeho teratogenitu.

    Použijte lék ve formě roztoku pro inhalaci u kojenců, kteří jsou na IVL, měli by lékaři, kteří jsou dobře zběhlí v technice inhalace.

    K ochraně zdravotnického personálu je vdechnutí ribavirinu povoleno pouze za použití speciálního rozprašovače.

    Těhotenství. Ribavirin má teratogenní účinek, proto je kontraindikován v těhotenství a je nebezpečný v případě těhotenství u ošetřujícího personálu.

    Kojení. Ribavirin je při kojení přísně kontraindikován.

    Pediatrie. Inhalační podávání je povoleno pouze u dětí s serologicky potvrzenou RSV infekcí.

    Zhoršená funkce ledvin a jater. Ribavirin je kontraindikován u pacientů s těžkou renální a / nebo jaterní insuficiencí.

    Sdílejte to28 (800) 511 36 18:32:23

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Ribavirin pro inhalaci se používá pouze ve specializovaných jednotkách intenzivní péče. Lékařský personál pracující s tímto léčivem by měl vzít v úvahu jeho teratogenitu.

    Teratogenní účinek (z řečtiny. # 964, # 949, # 961, # 945, # 964, # 959, # 962, "zrůda, zrůda, monstrosity") - porušení embryonálního vývoje pod vlivem teratogenních faktorů - některé fyzikální, chemické (včetně léčiv) a (např. viry) s výskytem morfologických anomálií a malformací.

    Zvláště silný důraz na problematiku teratogenitě léků byl vypracován v polovině XX století, po skandálu s prášky na spaní - thalidomid, což způsobilo evropským zemím masivní porušování vývoj končetin u dětí, jejichž matky se během těhotenství používat tento lék, v tomto případě s názvem později „Talidomidovoy tragédie“ a byl důležitý při tvorbě systému kontroly léčiv.

    Sdílejte to38 (800) 511 36 18:39:54

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Odstranění ribavirinu z těla je pomalé. Vylučuje se v moči ve formě metabolitů a nezmění se. 10% se vylučuje stolicí. T1 / 2 požitím jedné dávky - 27-36 hodin, přičemž bylo dosaženo stabilního spojení - 151 ‥ 298 hodin, což ukazuje, že jeho pomalé vylučování z jiných míst těla, než plazmy. Po ON / v 19% léčiva je vylučován ledvinami v nezměněné formě během 24 hodin a 24% za 48 hodin. Po podání inhalací z 30-55% vylučuje ledvinami v průběhu 72-80 hodin.

    Pozorované účinky jsou obecně reverzibilní, neovlivňují účinnost léčby a přestanou po ukončení hospitalizace. Většina odchylek laboratorních indikátorů může být upravena pomocí výběru dávky.

    Z nervového systému: bolesti hlavy, nespavost, astenický syndrom, deprese.

    Z kardiovaskulárního systému: arteriální hypotenze, bradykardie, srdeční zástava (extrémně vzácné).

    Ze strany hemopoezy: hemolytická anemie, leukopenie, neutropenie, granulocytopenie, trombocytopenie (ve většině případů málo vyjádřeno). Nejčastějším nežádoucím účinkem je hemolytická anémie. Hemolýza je hlavním toxickým účinkem ribavirinu. V klinických studiích však v žádném případě nemusela léčbu zastavovat pouze kvůli poklesu obsahu hemoglobinu. Po dočasné redukci dávky je pozorována normalizace hemoglobinu.

    Na straně dýchacího systému: dyspnoe, kašel, bronchospazmus, plicní edém, hypoventilační syndrom, pneumotorax, plicní atelectáza, apnoe (při inhalacích).

    Na straně trávicího systému: anorexie, ztráta hmotnosti, nevolnost, bolest žaludku, nadýmání, zvýšená hladina nepřímého bilirubinu v krvi.

    Alergické reakce: kožní vyrážka, kopřivka, bronchospasmus, anafylaxe, exantém, jevy podobné chřipce s teplotou, bolesti kloubů atd.

    Jiné: vypadávání vlasů, změny obsahu TSH (dysfunkce štítné žlázy), příznaky autoimunitních onemocnění (extrémně vzácné).

    Při injekční stříkačce je možné provádět zimnici (proto se doporučuje podávat lék pomalu, během 10-15 minut).

    Lékaři, kteří provádějí inhalační podávání léku: bolest hlavy, svědění, hyperemie očí nebo otoky očních víček.

    Zvláštní pokyny a bezpečnostní opatření:

    Před zahájením léčby, 2, 4, 8 týdnů a více se provádí podle potřeby, je třeba držet referenční laboratorní vyšetření (kompletní krevní obraz s leukocytů a krevních destiček, monitorování elektrolytů analýzy na obsah hemoglobinu, funkční jaterní testy, kreatinin, bilirubin a kyselina močová v séru).

    Během léčby ribavirinem se maximální snížení hemoglobinu vyskytuje ve většině případů po 4-8 týdnech od začátku léčby. Při poklesu hemoglobinu pod 11 g / dsl by měla být dávka dočasně snížena na 50% počáteční dávky. Ve většině případů doporučené změny dávek zajišťují obnovení hemoglobinu. Nicméně pokud hemoglobin klesne pod 8,5 g / den, léčivo by mělo být zastaveno.

    I když ribavirin nebyla charakterizována přímým účinkem na kardiovaskulární systém, anemie spojené s ribavirinem může způsobit posílení srdečního selhání a / nebo zhoršení příznaků ischemické choroby srdeční. Z tohoto hlediska by měla být léčba ribavirinem podávána s opatrností pacientům se srdečním onemocněním a teprve po odpovídajícím vyšetření. Během léčby vyžadují tito pacienti speciální pozorování. V případě jakéhokoli zhoršení kardiovaskulárního systému je třeba léčbu přerušit.

    Ribavirin by měl být používán s opatrností při léčbě pacientů se závažným plicním onemocněním (zejména chronickou obstrukční plicní chorobou) nebo diabetes mellitus s ketoacidózou. Opatrnost by měla být pozorována i v případě poruchy srážlivosti (například s tromboflebitidou, plicní embolií) nebo významné suprese kostní dřeně.

    V souvislosti s možným zhoršením funkce ledvin u starších pacientů je třeba před použitím léku určit funkci ledvin, zejména klírens kreatininu.

    V případě akutních alergických reakcí (kopřivka, angioedém, bronchospasmus, anafylaxe) by mělo být léčivo přerušeno a měla by být předepsána vhodná léčba. Přechodné vyrážky neslouží jako základ pro přerušení léčby.

    Bezpečnost léku v léčbě hepatitidy C u dětí a dospívajících není stanovena, proto se jeho použití u pacientů do 18 let s touto patologií nedoporučuje.

    Muži a ženy v plodném věku během léčby a do 7 měsíců po ukončení léčby by měly používat účinné antikoncepce.

    Lékařský personál pracující s tímto léčivem by měl vzít v úvahu jeho potenciální teratogenitu.

    Řešení pro intravenózní infuze a inhalace se používá pouze v nemocnici se specializovaným resuscitačním oddělením.

    Použijte lék ve formě roztoku pro inhalaci u kojenců, kteří jsou na ALV, by měl pouze lékařský personál seznámit se s tímto způsobem podávání (pomocí speciálního přístroje). Pro inhalační terapii by měl být použit kyslíkový stan nebo kyslíková maska.

    Krém není určen k léčbě očních myší. Pro zvýšení účinnosti terapie je nutné začít s výskytem prvních symptomů onemocnění.

    Vliv na schopnost řídit a pracovat se stroji:

    V průběhu léčby, které zakoušejí únavu, ospalost nebo zmatenost, by se měli zdržet řízení motorových vozidel a jiných tříd. Potenciálně nebezpečné činnosti, které vyžadují vysokou koncentraci a psychomotorického tempa reakce.

    Sdílejte to48 (800) 511 36 18:42:48

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Mechanismus účinku ribavirinu není dobře známa. Bylo zjištěno, že ribavirin inhibuje inosinmonofosfátdehydrogenázy Tento efekt vede k výraznému snížení hladiny intracelulárního guanosintrifosfátu, což je doprovázeno potlačením syntézy virové RNA a viru specifické proteiny. Ribavirin inhibuje replikaci nových virionů, která zajišťuje snížení virové zátěže, selektivně inhibuje syntézu virové RNA bez ovlivnění syntézu RNA v normálně fungující buňky.

    Sdílejte to58 (800) 511 36 18:49:24

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Nemocní muži a jejich partneři ‥ ženy v plodném věku musí také používat spolehlivé metody antikoncepce. Ribaryin se akumuluje intracelulárně a vylučuje se z těla velmi pomalu. K vyloučení možného teratogenního účinku přípravku Ribarin by každý partner měl během léčby užívat účinnou antikoncepci a také alespoň 7 měsíců po ukončení léčby.

    Není známo, zda se vylučuje jakákoli složka přípravku Ribarin s mlékem. Vzhledem k vysokému riziku nežádoucích účinků přípravku Ribarin na dítě by mělo dojít k přerušení kojení před zahájením léčby.

    V experimentálních studiích na zvířatech bylo prokázáno, že ribavirin má embryotoxické a teratogenní účinky při významně nižších dávkách, než jsou doporučené pro klinické použití. U zvířat způsobuje ribavirin změny spermií v nižších dávkách než jsou terapeutické dávky.

    Sdílejte to6.8 (800) 511 36 18:00:44

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Vědci zkoumají nové formy ribavirinu, které mohou být při požití účinnější a méně toxické. V procesu vývoje jsou levovirin a viramididin ‥ dvě léčiva, podobně jako ribavirin. Při experimentech na zvířatech bylo zjištěno, že tyto léky mají méně nežádoucích účinků, jelikož jsou zaměřeny na játra a mají méně škodlivý účinek na červené krvinky.

    Sdílejte to7.8 (800) 511 36 18:25:44

    • Autor: Phoenix
    • Aktivní člen
    • Umístění: Itálie
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 34 příspěvků
    • Respekt: ​​+7
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: Beran / Taurus
    • Využití na fóru:

    11 hodin 22 minut

  • Poslední návštěva:

    takže pokud je to tak toxické a škodlivé, stojí za to, že se vůbec podrobí terapii. stojí za to?

    Sdílejte to8.8 (800) 511 36 18:38:32

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    takže pokud je to tak toxické a škodlivé, stojí za to, že se vůbec podrobí terapii. stojí za to?

    Nikdo o tom neřekl před terapií, každý spěchal, aby zahájil léčbu a co nejdříve se zbaví viru.

    Co bude po terapii nezáleží. protože hloupí byli.

    Mnoho lidí lituje, že se s nimi zacházelo, ale mlčeli o tom.

    Sdílejte to9.8 (800) 511 36 18:11:00

    • Autor: Phoenix
    • Aktivní člen
    • Umístění: Itálie
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 34 příspěvků
    • Respekt: ​​+7
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: Beran / Taurus
    • Využití na fóru:

    11 hodin 22 minut

  • Poslední návštěva:

    Já jsem nyní začíná mít na paměti, před pár mesyazav jsem predlozgili to, že léčba, řekli, že musím první den přes krevní testy zdaval do dvou měsíců, podle které by opredilili průběh léčby pro mě naznachit..no mé lenosti, nemám tyto analizy..i mohlo zdat tak úplně zabyla..ya, že teď, že UTB o této terapie je shla..potomu vzpomínám o terapii, mluví o by bylo velmi silný lék, a že ne všichni jeho mozhno..znachit my příliš líný, aby mě zachránil. Poslouchej, astronaut, protože se vytvrzuje, nebo ne. pravděpodobně zveřejněny někde na této krásné otázka, ale nemám ještě nashla..ty mi odpustit..

    Sdílejte to108 (800) 511 36 18:14:02

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Nebyl jsem vyléčen! Můj virus je příliš mnoho let. V roce 1978 jsem dostal krevní transfuzi, zřejmě pak přivedli hepatitidu S. Zjevně budeme neoddělitelní až do samého konce

    Sdílejte to118 (800) 511 36 18:21:47

    • Autor: Phoenix
    • Aktivní člen
    • Umístění: Itálie
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 34 příspěvků
    • Respekt: ​​+7
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: Beran / Taurus
    • Využití na fóru:

    11 hodin 22 minut

  • Poslední návštěva:

    Zjevně budeme neoddělitelní až do samého konce

    No, tady to vnímám jako souseda na kommunalce, Tipo ho neobtěžujte, no, nenechte to být vy.

    Sdílejte to298 (800) 511 36 18:18:41

    • Autor: Мармеладка
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 3
    • Krevní skupina: 1
    • Hvězdné znamení: beran
    • Využití na fóru:

    34 minut

  • Poslední návštěva:

    Nebuďte tak kategorický. ne všichni litují o HTP. mnozí ji prošli, zabili virus, znovu získali sílu a žili šťastně. A přemýšlet: "je dobré, že neletím", - je to trochu flippant. nezapomeňte, že ani Gepps není zima.

    Sdílejte to13. místo8 (800) 511 36 18:26:08

    • Autor: lars
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Využití na fóru:

    19 minut

  • Poslední návštěva:

    Ano, i když virus bičuje, nepřidává to na zbytek zdraví.

    Sdílejte to14. místo8 (800) 511 36 18:39:09

    • Autor: Cat
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Využití na fóru:

    53 minut

  • Poslední návštěva:

    chlapci, máte příliš málo informací o své bolesti, pokud vyvodíte závěr "Pojďme s ním paralelně, nikdo nikomu neruší," řekl.

    Sdílejte to15. místo8 (800) 511 36 18:42:05

    • Autor: Cat
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Využití na fóru:

    53 minut

  • Poslední návštěva:

    Lars, bohužel, ale jiným způsobem ‥ byaka vážná a že její čistý jednoduchý askorbinku bohužel nelze řídit ((((tedy kromě užívání léků a injekcí, je dobré, aby byli v části immunki zdraví posílit ‥ posilovny, procházky a zdravé výživy, atd. a tak dále, a hlavní duchu oživení.)))

    Sdílejte to168 (800) 511 36 18:48:57

    • Autor: Анжелика
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 1 pozitivní
    • Znamení zvěrokruhu: Panna
    • Využití na fóru:

    1 hodina a 13 minut

  • Poslední návštěva:

    Fyzická zátěž je zapotřebí, četla jsem na nějakém fóru pacientů s hepatitidou, že ten chlap byl vyléčen každodenním běháním, samozřejmě že jídlo také nevylučovalo. Zde je nutné komplexně přistupovat

    Sdílejte to17. místo8 (800) 511 36 18:57:05

    • Autor: Галина
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 2 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: II +
    • Znamení zvěrokruhu:
    • Využití na fóru:

    49 minut

  • Poslední návštěva:

    Ahoj všichni! Jsem na PVT (3. měsíc) lijferron ‥ 3 ml. každý druhý den a 1000 mg rabavirinu. Mám genotyp hepatitidy C 1. Léčba je velmi obtížná, lékaři říkají, že v průběhu času se tělo přizpůsobuje a zlepšuje pohodu, ale zatím je vše velmi obtížné. Než se léčba vůbec neublížila, kromě toho, že jednou za rok. Od začátku léčby se všechny nemoci, zejména virové ARI, neustále lpí. Denní teplota je 37,5 večer 38,5, bolesti v kloubech, více než měsíc trpící srdečným kašlem, suchou kůží, vypadávání vlasů, ztráta hmotnosti na tři měsíce terapie ‥ 8 kg. Teď má váhu 59 kg. se zvýšením o 164. na začátku léčby 67 kg. byl. Trvalá slabost a pocení, zimnice, špatná paměť, pocit čistý listquot, v hlavě, který nemůže ovlivnit práci. Kdo nyní předá HTP nebo už to prošlo? Jak upravíte svůj stav ke zlepšení kvality života?

    Sdílejte to18.8 (800) 511 36 18:20:40

    • Autor: Галина
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 2 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: II +
    • Znamení zvěrokruhu:
    • Využití na fóru:

    49 minut

  • Poslední návštěva:

    Jaké jsou šance na léčbu hepatitidy genotypu 1? Ještě 1 rok léčby. Zjistili jsme náhodně, připraveni pro provoz v roce 2010. Když jsem se nakazil, nevím. Manžel a dítě jsou zdravé. Oženil se 17 let. Je zajímavé, že v roce 1999, kdy jsem měl porod, provedla testy na hepatitidu C? Pokud jste si vzal, tehdy jsem byl zdravý. Potom po roce 1999 jsou zubní a gynekologové. Vím, že prognóza léčení závisí také na délce infekce. V roce 2010 virového nagruzka8 (800) 511 36 18 je definován 1 genotyp v roce 2011 říjen, neošetřené zatížení klesla na 4600 RNA v nízkém kontsetratsii a genotyp nebyla stanovena, 2029 virové nagruzka8 (800) 511 36 18 genotyp byl znovu stanoven 1. Únor 2029 začal HTP, po prvním měsíci léčby, zatížení kleslo na 4100, ALT a AST byly normální. Ale doktor řekl, že existuje odpověď od těla, ale bylo by lepší být negativní. Brzy se znovu podívám na léčbu virovou zátěží (3. měsíc), velice doufám, že to bude mínus. Stále moc chtěl mít všechny mé bolesti a úsilí v boji proti tomuto viru není předán zrya.Ochen chcete obnovit, a rychle zotavit.

    Sdílejte to198 (800) 511 36 18:56:30

    • Autor: Irinka-obrázek
    • Nováček
    • Umístění: Rostov-on-Don
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 30 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 2 +
    • Znamení zvěrokruhu: Panna
    • Využití na fóru:

    51 minut

  • Poslední návštěva:

    Dobrý den! A co víte o Pegasysovi? Byla jsem mu přidělena, aby ho bodla 1 rok. Mám 1b.

    Sdílejte to208 (800) 511 36 18:30:10

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Nejdůležitější věc, o které lékaři mlčí, jsou vedlejší účinky, které po terapii pokračují. Z mých přátel, kteří byli léčeni, není jediný zcela zdravý člověk, přestože před terapií byli všichni prakticky zdraví lidé. Ženy se zotavují rychleji, ale problémy s psychikou zůstávají po zbytek života. Účinky léčby jsou obecně nevratné. Výrobci léků neinformují o tom, protože nechtějí ztrácet zákazníky a obrovské zisky. Nezapomeňte na toto při vyzvednutí tzv "léčení" z hepatitidy c.

    Sdílejte to218 (800) 511 36 18:46:00

    • Autor: Влад
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Muž
    • Věk: 37 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení zvěrokruhu: Rakovina
    • Využití na fóru:

    3 hodiny 47 minut

  • Poslední návštěva:

    Zdá se, že všechno to HTP, rozvod. Spiknutí lékárníků a lékařů.

    Sdílejte to228 (800) 511 36 18:36:29

    • Autor: owl
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 2 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1a
    • Krevní skupina: 2
    • Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
    • Využití na fóru:

    55 minut

  • Poslední návštěva:

    Souhlasím s Vladem. vše je spíš jako spiknutí. Lékaři jsou nakaženi a ošetřeni. a léčba je velmi drahá a neexistuje záruka obnovy

    Sdílejte to238 (800) 511 36 18:37:26

    • Autor: marmaris
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: +1
    • Znamení zvěrokruhu: Panna
    • Využití na fóru:

    25 minut

  • Poslední návštěva:

    ahoj mi velmi vtipné s názorem PVT. doslova vyloučeni z jednoho velmi slavného fóra věnované hepatitidě. Byl jsem doslova nucen jít na pt. a řekli, nebo jděte na pwt, budeme s vámi komunikovat nebo necháte kdekoliv nafig. Také jsem seděl a hádal se s nimi. tak jste byli léčeni a pak je všechno špatně. a před terapií někteří dokonce neměli fibrózu. ale právě teď na den.. na terapii. Myslím, že je to nutné, když neexistuje žádná cesta ani naděje na další léčbu. Co si myslíš?

    Sdílejte to248 (800) 511 36 18:58:35

    • Autor: dmitrii
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 3
    • Znamení: škorpión
    • Využití na fóru:

    53 minut

  • Poslední návštěva:

    POSLE 1 MESEATA PRIEMA-PEGASISA I COPGUSA. PODNEALISI TRANSMINAZIII OCENI. VRAC SKAZÁLA CEREZ 2 NEDELI POVTORITI ANALIZI I DALISE POSMOTRIM. U KOGOTO TAKOE BILO.

    Sdílejte to258 (800) 511 36 18:21:30

    • Autor: Марта
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: ‥
    • Znamení: Blíženci
    • Využití na fóru:

    18 minut

  • Poslední návštěva:

    Četla jsem a slyšela hodně, že v Indii je žebro používáno k léčbě chřipky.

    Sdílejte to268 (800) 511 36 18:23:49

    • Autor: Марта
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: ‥
    • Znamení: Blíženci
    • Využití na fóru:

    18 minut

  • Poslední návštěva:

    Také je mnoho informací o sobě o nákladech na tento hack. A my jsme se vznášet za to, průměrná cena tablety je 10 UAH.

    Sdílejte to278 (800) 511 36 18:10:45

    • Autor: Svetlanka
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b nemocný 14 let
    • Krevní skupina: ||
    • Znamení zvěrokruhu: Střelec
    • Využití na fóru:

    25 minut

  • Poslední návštěva:

    Ahoj.. Takže se s tím nenechávejte zacházet. Mám 1b genotypovou fibrózu f0 virové zátěže8 (800) 511 36 18 je normální. IL 28B C-T a T-G jsou obtížné podstoupit léčbu.. Rok je řekl..

    Tak se mi zacházet nebo ne. Můžete získat odpovídající odpověď

    Sdílejte to288 (800) 511 36 18:16:30

    • Autor: Артем
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 2
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    20 minut

  • Poslední návštěva:

    měsíc léčen stejně jako imunita klesla pod nekuda.ranshe není nemocný vůbec dnes u soudu měsíce července seděl s bolestmi v krku, bolest ucha, krvácení z dásní, a nechtějí, aby i nadále est.chto nebojí představit ((I am ošetřené Pegasys a ribavirin

    Sdílejte to298 (800) 511 36 18:52:47

    • Autor: demis
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 3
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: škorpión
    • Využití na fóru:

    1 hodina 44 minut

  • Poslední návštěva:

    Nikdo o tom neřekl před terapií, každý spěchal, aby zahájil léčbu a co nejdříve se zbaví viru.

    Co bude po terapii nezáleží. protože hloupí byli.

    Mnoho lidí lituje, že se s nimi zacházelo, ale mlčeli o tom.

    Zde jsem také spěchal.

    Sdílejte to308 (800) 511 36 18:09:50

    • Autor: евгения
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 3
    • Krevní skupina: 3
    • Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
    • Využití na fóru:

    22 minut

  • Poslední návštěva:

    Nebuďte tak kategorický. ne všichni litují o HTP. mnozí ji prošli, zabili virus, znovu získali sílu a žili šťastně. A přemýšlet: "je dobré, že neletím", - je to trochu flippant. nezapomeňte, že ani Gepps není zima.