Velký Novgorod! Potřebujeme tip o doktorovi!

Metastázy

Dívky! Mám ES! Můj doktor sám se vydá na výnos a příští týden budu registrován na 3 Zhk (u Torgovaya)... Řekni mi, kdo je lepší při registraci tohoto místa do rejstříku?

Jdu do druhé nemocnice, tam a na účet stála

Jdu do Kurašovské, to se mi líbí

Pokud teď Kerro pracuje, pak k ní.

Bohužel se jedná o to, kdo jde k rozhodnutí. Měla jsem svůj účet s prvním dítětem.

že Kerro jde do dekretu palacinky, a já jsem šel jít k ní, aby uviděl nějakou placku s nikým, kdo by jel teď?

Neměla jsem špatnou tetu u Konstantinova, a moje sestra jde do zhulan

něco nepochopilo: Konstantinově, zda jít? nebo jinému lékaři, ale ve stejné kanceláři?

Irina Konstantinova, pracuje v ženské kliniky číslo 3, nejvíce inteligentní ženy, profesionál s dlouholetými zkušenostmi a 100% úspěšné zkušenosti vedení stovky těhotenství, logickým vyústěním, který se stane při narození zdravé a donošených dětí. Posuzuji svou osobní zkušeností a úspěšnou zkušenost mnoha mých známých. Díky Irině Nikolaevně jsem bezpečně trpěla obě těhotenství a porodila zdravé, krásné dívky. Teď v očekávání třetího. Dlouho jsem žil v jiném městě, ale stále mám kontrolu nad Konstantinovou. Lékař mě pozná 16 let, po všechny ty roky jsem nikdy nepochybovala o lécích, které jí předepsal, nebo o volbě způsobu léčby. Proč? Protože vidím výsledek. Maximální zlepšení v nepřítomnosti vedlejších účinků léčby. Irina Nikolaevna předepisuje nejúčinnější léčbu, ale nikdy nepředepisuje léky, které přesahují normu, jen aby byly bezpečné, stejně jako ostatní lékaři, což nás vede ke zbytečnému vyhledávání. A nechodí na o hypermoderní fenoménu - důvěryhodnosti pouze prokázané léky po celá léta, nesleduje drahé inovace, které jsou aktivně inzerované, a píše, že v průběhu let pomohla a pomáhá její pacienty. A pacienti jsou spokojeni. Někdo z předchozích členů fóra napsal, že se lékař nelíbil. Možná je to vaše momentální dojem pod tlakem určitých okolností - vaše únava, špatná nálada, obrat, těhotenství. Ale co jste napsal, není o Konstantinově. Je profesionální ve všem - jak v léčbě, tak ve vztahu k pacientům. Irina Nikolaevna není jenom úžasný odborník, ale také ojedinělá oduševnělá osoba - laskavá, sympatická, pozorná, citlivá, soucitná. Pokud nemohu přijet na recepci, ale konzultace jsou velmi nutné, pak mohu zavolat Irinu Nikolaevnu a objasnit otázky, které mě zajímají telefonicky. Samozřejmě, snažím se zneužít jejího času. Normálně nemám psát recenze, ale jsem hledal na internetové stránce města Irina nebo jejího účtu v sociálních sítích, aby nedocházelo k volání na buňce (protože dnes je neděle, neobtěžujte o víkendech), a mám dotaz. A narazil jsem na někoho nesprávného komentáře. Nemohl jsem mlčet. Když jsem v Novgorodu, nejprve jdu do Iriny Nikolaevny, prostě bez jakéhokoli důvodu, abych zjistil, jak to je. No, a když je "příležitost" - pak ji Bůh nařídil. A nemůžu zmínit dalšího pozoruhodného člověka, který spolupracoval s Irinou Nikolaevnou. Toto je Konstantinova věrná společníka - zdravotní sestra Nadežda Ivanovna, profesionální zaměstnanec a jen výjimečná žena. Takoví specialisté, kteří se jednou setkávají na své životní cestě, musí pevně držet oběma rukama. Jsou zlaté!

Fórum hepatitidy

loading...

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Velký Novgorod. plz.. Informujte lékaře Sof + Dak.

loading...

Re: Velký Novgorod. plz.. Informujte lékaře Sof + Dak

Vaše zpráva kotofot53 »11. ledna 2017 00:48

Re: Velký Novgorod. plz.. Informujte lékaře Sof + Dak

Vaše zpráva russiano »21. února 2017 22:51

Re: Velký Novgorod. plz.. Informujte lékaře Sof + Dak

Vaše zpráva michael_80 »22. února 2017 11:30

Re: Velký Novgorod. plz.. Informujte lékaře Sof + Dak

Vaše zpráva russiano »22. února 2017 13:38

Re: Velký Novgorod. plz.. Informujte lékaře Sof + Dak

Vaše zpráva michael_80 »22. února 2017 14:21

Lékaři Velkého Novgorodu

loading...

Regionální onkologické centrum

Lékařské centrum "Avicenna"

Polyklinické číslo 4 TSKKB

Poliklinikum č. 1 Ústřední klinické nemocnice

Regionální onkologické centrum

Konzultace žen č. 3 regionálního mateřského domu

Poliklinikum č. 1 Ústřední klinické nemocnice

Polyklinické číslo 4 TSKKB

Regionální onkologické centrum

Lékařské centrum "Avicenna"

Regionální onkologické centrum

Polyklinické číslo 4 TSKKB

Konzultace žen č. 2 regionálního mateřského domu

Dětská polyklinická č. 1 TSKKB

Regionální dětská nemocnice

Regionální dětská nemocnice

Polyklinické číslo 4 TSKKB

Lékařské centrum "Avicenna"

Centrální městská nemocnice

Lékařské centrum "Avicenna"

Konzultace žen č. 2 regionálního mateřského domu

Dětský zubní poliklinik TSKKB

Polyclinic №3 TSKKB

Dětská polyklinická č. 1 TSKKB

Dětský zubní poliklinik TSKKB

  • Hlavní
    • Lékařské fórum
    • Kliniky Ruska
    • Lékaři Ruska
    • Všechny články
    • Otázky pro pediatra
  • Adresáře
    • Adresář příznaků
    • Referenční kniha léčiv
    • Seznam onemocnění
  • Důležité materiály
    • Plán očkování
    • Základní vitální a esenciální léky
  • Doctor-Pediatr.Ru je kognitivní lékařská pracoviště, plně věnovaná zdraví dětí. Cílem našeho pracoviště je seznámit rodiče s obecnými a soukromými otázkami týkajícími se zdraví jejich dětí.

    Veliky Novgorod - recenze lidí, kteří se přestěhovali

    loading...
    loading...

    Negativní zpětná vazba

    loading...

    Mnoho míst, kde bahno je neuvěřitelné pád / jaro / déšť. Kreml poněkud připomíná pevnost Petera a Pavla a chrámy na opačném břehu jsou Černigov. S dopravou je smutné, že na meziměstských autobusy to je. atd., expresní vlaky jdou na 2 vlakové stanice, jeden po druhém a pomalu téměř jako u všech zastávek. V průměru je dvojnásobné předměstské okresní centrum jako Kolomna, pouze s dopravou je horší. Silnice, mateřské školy, zábava - meziročně není nutné.

    Musel jsem přijít Novgorod na služební cestu, město této oblasti je těžké říkat, obec přítomen, plážový Kremlu je jen smích, žít v tomto městě nesouhlasila nikdy, a komunikoval s lidmi si uvědomit, že s / n 12000 je pro ně velmi dobře, jak říkají sami a pro 7 tisíc lidí pracují rádi, protože s tímto velkým napětím, ačkoli ceny v obchodech nejsou nižší než Piterski...

    Žiji v tomto městě po dobu 2 let. nic dobrého, co nemohu říct. město je vhodnější pro "ty, kterým je 50 let", protože všichni mladí lidé opouštějí město, aniž by se ohlédli. ceny jsou nepřiměřeně vysoké jak pro bydlení, tak pro jídlo.

    Platy jsou malé, je obtížné najít práci. klima je velmi vlhké a drobné. v zimě je obecně nepříjemné být na ulici. Zmrznete -10 na kosti. ty po jihu bude obzvláště nepříjemné, jako já)

    Co se týče vzdělání, NovGu však má skvělé jméno, ale nikde není vítaným jako kvalitní vzdělání. srovnáním tréninku v jiných regionech, dospěla jsem k závěru, že zde výuka je povrchní... učitelé ani nechodí do školy k praxi...

    Nejdůležitější věc, kterou všichni nováčci všimli... jsou "Novgorodiánci". Uzavřená nespojitelná osoba, nekontaktujte. Žijí v penězích a ti, kteří je mají. Je nemožné, aby se přátelili, protože mohou na vaši nabídku jednoduše mlčet, aby se posadili nad šálek čaje, což je pro mne například divoké.

    Na vašem místě bych hledal další město, aby se pohnulo). A je zde tak mnoho "Kremlu", jako tady v Rusku... a je ještě krásnější :) Zanecháme tady cestou k tvé straně, na jih. A zde podmínky pro život nejsou příliš příjemné. Hodně štěstí!

    . Všechno město poblíž Moskvy bude 100 krát lepší. A podle klimatu a poměru cen / cen a dostupnosti zboží a služeb. Není zde nic jednoduše, což není spotřební zboží. A pokud je něco o 20-30% dražší než v Petrohradě. Příklad pneumatiky pro automobily, značkové oblečení atd. Město s bohatou kriminální minulostí. Nyní se slyší jakýkoli projev trestného činu. Ale město není strašně rozvinuté ekonomicky a lidé jsou hloupí.

    Mám spoustu toho, abych se porovnal s tím, kde jsem žil.

    Kolik let všichni žijí v tomto městě, je čím dál silnější a silnější, že je zklamaný. Kdekoliv se podíváte, všechny stejné problémy. Na Shchusev smrdí (smradí) po celou dobu kanalizace, po mnoho let, i když byly zastřeleny, všechno nemůže být odebráno. Samotné město je nuda, i když jen jednou v jeho cestě k vidění Kreml za den nebo dva, a pak řez návnadu, protože toto město je nuda jako peklo, proč jsem se sem přistěhoval, není jasné. Moskva je lepší se svými plyny a prachem než toto město, kde se můžete pověsit.

    Ceny jako naše ubytování jsou drahé. Lidé jsou opravdu trochu trpkliví. Mnoho zeků jsou zločinci a jen bombardéři. Na centrální stanici se snažili řezat věci, které se musely chytit a potrestat. Vykřikli jsme, že říkají, že chtějí jíst. Byli v kanceláři budoucích společníků. Ráno jsme se pokoušeli zorganizovat koupání s dívkami. V 10 hod. Kávu s koňakem. Režisér je blátivý. Tiše se rozloučili a odešli. Bylo škoda, že v ruském Nižním Novgorodu došlo k promarnění času. Je to legrační, jakou ambici nad střechou.

    Šli jsme do produkce a bez jakýchkoliv problémů a tihle mediátoři po dobu půl hodiny všichni rozhodli. Ale musel jsem okamžitě opustit Nižny.

    Dobrý den všem. Budeme stěhovat ze svého malého města do druhého, více „civilizovaný“ město důvodů - nedostatek běžného provozu, nejsou spokojeni s klimatickými podmínkami (chladné zimy), životního prostředí a samotného skutečné město - dokonce jít nikam. Podíval jsem se na mnoho měst, volba padla na Veliký Novgorod. Mám rád samotné město, rád se mi líbí klima - je to přirozené to jen podle informací z celosvětové sítě.

    Vlastně bych chtěl vědět víc o bydlení, práci, kriminální situaci ve městě a další nuance a problémy. Za prvé, téma práce je přirozeně zajímavé. Já sám jsem fotograf / designér.

    Vděčný předem za všechny obyvatele tohoto města, kteří odpověděli

    Neutrální zpětná vazba

    loading...

    Autor a odkud se stěhujete? Můj manžel a já jsme tam pracovali jeden rok, nebo spíše můj manžel pracoval ve známém podniku ve městě a já jsem doma na různých malých projektech, abych něco udělal. Pracovali jsme rok, miloval se více či méně, jen jsem vykřikl z úzkosti. Ale my jsme z Moskvy, a jsou zvyklí na "rozsah" :) Pokud jste z malého města, bude to pravděpodobně jednodušší. Podnebí je tak-tak, srovnám se sami - v zimě je chladnější a den je poměrně krátký, protože město je severně od Moskvy, v létě je den déle než v Moskvě. V létě jsou mraky komárů, protože voda je všude kolem. S výrobky nejsou žádné problémy, mnoho obchodů, tam jsou lahůdky místní produkce. S oblečením, nábytkem atd. Je lepší jít do Petrohradu, v zásadě nedaleko. Nelze nic o onkologii slyšet, vystihla jsem tam jednu ženu, kterou jsem jí teď zvlášť napsala, ani neslyšela, říká, že je všechno v pořádku, protože takové pověsti jsou velmi nečekané.

    Stěžujte si na všechno a vždy! Přišel jsem do Novgorodu v 90. letech, usadil se, přivedl jsem přátele, našel jsem práci. Za ta léta se provdala, porodila děti (s mimořádně skvělými lékaři), otevřela vlastní podnik, prodala ji, otevřela jiný (výhodnější), koupila si byt (ne jeden). Celý názor je, jak se člověk zachází sám se sebou. Ano, Novgorodané jsou "buky". Souhlasím. Je téměř nemožné nalézt odpovídající pracovníky. Místní lidé mají velmi vysoký názor na sebe. Zároveň mohou sedět bez práce po celé měsíce, a dokonce i po celá léta, ale nebudou se snižovat tím, že pracují s platy 20 000 rublů. Obzvláště hodně mezi mladými lidmi se setkává: "Mám diplom, chci okamžitě pracovat jako režisér a můj plat, prosím, ne méně než 30.000." Noční můra. Můj názor je - Mohl bych dosáhnout toho, co mám jen proto, že nevěnoval pozornost k chudým, a ne tryndel že všude kolem viny, převzal práci, když bylo potřeba není zase až nos z čištění a posunut dopředu.

    Obecně jsem se musel přestěhovat do tohoto města díky práci, narodil jsem se ve Voroněži. Město je čisté, útulné, poměrně úhledné (zejména centrální ulice). Ačkoli to ještě není zvyklé: příliš malé. Osoba, která se narodila ve městě s milionem obyvatel, je obtížné zvyknout si na nový způsob života poté, co se přestěhovala do města v mnohem menším měřítku. I když to, co skutečně ušetříte, je přítomnost oblasti Leningradu a ve skutečnosti samotného Petrohradu, který sousedí s Novgorodem. Tam vždy skate, tam se cítím dobře.

    Klima v Novgorodu neříká, že je to úplně špatné, ale spíše vlhké. Je spousta srážek, je to vždy zakalené. Co se týče infrastruktury, je zde vše, co potřebujete k obvyklému prostý život.. Film Center, parky, pamětihodnosti, muzea, kavárny, bary, hypermarkety / supermarkety, lékárny, atd To vše se odehrává. V Novgorodu je chemický průmysl vysoce rozvinutý, stejně jako historické a archeologické obory.

    Ceny zde jsou přijatelné jak pro jídlo, tak pro bydlení. Odstraňte zde dobrý byt v hodnotě 9-12 tun r. může snadno. Také zůstane v životě s řádnou mzdou. A při koupi bytu jsou věci trochu jiné. Když jsem se přestěhovala do nového bydliště, musel jsem prodávat byt ve Voroněži a koupit jej zde (protože jsem se přestěhoval do práce bez možnosti návratu do mého města). Koupil jsem dvoupokojový byt za 2, 2 miliony od developera "Obchodní partner", vybral jsem vývojáře velmi pečlivě, aby se nakonec nelitoval. Jako výsledek, žiju a nemiluju, jak říkají. Dokonce si zvykl na malou plochu města, stále docela blízko a tam je outlet (v roli Petra), a někdy jsem navštívit Moskvu (dvakrát do roka jistě). Takže Veliky Novgorod - je to skvělé město pro ty, kteří mají rádi malé město, nebo náhodou přesunut do severozápadním Rusku, a chce uspořádat svůj život pohodlně, aniž by ztratila kontakt s oběma hlavními městy.

    No, jakmile takový trh šel, prostě nemohu odolat. Já jsem právě z "přijde ve velkých počtech". Zástavba v Novgorodu za měsíc za účelem koupě bytu.

    • Polovina obyvatel pracuje jako realitní makléři.
    • Druhá polovina chce prodat / koupit bydlení, ale ani si neuvědomit, jak to dělá sám.
    • Realitních kanceláří pod touto tématikou aktivně mají každého, kdo se dostane na rameno a další části těla.
    • Sekundární více než 10 let je v hrozném stavu, a pokud majitelé měli pocit, že neskončí "zabít" byt, pak se tento stroj nazývá "vynikajícím stavem".
    • Vývojáři mají dvě šance na přežití, zbytek jsou v různém stupni agónie.
    • Město je opravdu krásné, čisté, dojmy jsou prostě vynikající. Co je nejvíce zasaženo - můžete chodit v noci a nedostat se do melounu. Zpravidla, pokud jste vytlačeni na ulici - omluvte se, pro nedostatek "kouře", také nikdy kůra, obecně, lidé jsou na 5 +++.

    Moje osobní rozhodnutí - "ponazhdat" nakonec, tím spíše, že jsem stále vylezl na stavbu.

    A o práci - to je podle mého názoru v každém městě štěstí.

    Je zde škola. Kulturně se uvolní. Všichni to chápou svým způsobem. Po Petrohradě se zdá, že Novgorod je mizerný. Na každém rohu nemáme zábavní zařízení. No, stále mě nezačal nudit. Takže se bavím. O parcích a stadionech už Igor napsal. P $: Novgorod je asi 2/3 Vasilijevského ostrova.

    Pozitivní zpětná vazba

    loading...

    Malé tiché, klidné město, jeden velký supermarket páska, několik nákupních center, ceny nemovitostí jsou mnohem nižší než ve městě, životní prostředí je dobré, letní šíleně krásná procházka v Kremlu, a obecně na venkově krásné, spousta katedrál, historických památek, velmi velký a informativní muzeum existuje filharmonická společnost, několik kin. obecně můžete žít, a od Petrohradu není daleko, ačkoli každý den vypnout, jít na podnikání nebo zábavu

    Narodila jsem se a vyrostla na Dálném východě v uzavřeném přístavním městě. Měli jsme všechno: dlouhá dovolená na teplé moře a šmutky, o kterých dokonce i v Moskvě mnozí jen snili. Pak jsem studoval v Tveru. Cestoval jsem do pobaltských měst, byl jsem zděšen postojem místních. Podáváme se svým manželem v Německu, to je ráj! A vždycky jsem se zajímala - a co je vlastenec? A až jsem navštívil Velický Novgorod, našel jsem odpověď na sebe - Veliký Novgorod - domov mé duše! V každém městě jsou potíže. Sociální závislost závisí na osobě. Ihned jsem našel své přátele po celý život. A moje děti vytvořily své rodiny v Velkém Novgorodě a nechtějí se nikam pohybovat. Dokonce i já v Itálii. Opravdu chybí Novgorod a pamatuji si novgorodskou hymnu - klekl jsem na zdi velkého Kremlu...

    Město samo o sobě je, jak bylo správně uvedeno výše, turistická destinace, protože toto město má co říct v historických, archeologických, kulturních plánech.

    Město je předurčeno k přesídlení. Navíc jsem sám znám spoustu přátel, kteří se zde přestěhovali. V podstatě jsou to samozřejmě lidé z Dálného severu, ale ze sousedních regionů + z Novgorodu jsou také vtaženi do regionálního centra.

    Za prvé, poměr cen k mzdám je zde optimální. Neexistuje žádná disonance, zhruba řečeno, litr mléka nepotřebuje desetinu platu.

    Za druhé, s územním plánováním v Novgorodu, je podnikání dobře zavedené. A také náklady na nákup domů jsou dobré. Jedna z nejslibnějších stavebních firem podle mého názoru je "Obchodní partner", "Lovex". Řekněme, poměr "cena-kvalita" je na úrovni.

    Za třetí, dobře zavedenou infrastrukturu. Neřekl bych, že zde žije život, ale oslavují se různé dny, konají se různé festivaly, domácí a některé zahraniční rockové skupiny, herní skupiny se mluví; zajímavé výstavy se konají v Muzeu výtvarných umění a v Dialogovém centru. A to není všechno.

    Za čtvrté, skutečně výhodná pozice mezi dvěma hlavními městy: Moskva a Petrohrad, stejně jako řada cizích zemí. A tato okolnost otevírá více hranic pro cestování.

    Průměrné platy zde nejsou vysoké (15-20 tisíc rublů). Ale pro dobré odborníky se zkušenostmi se zvyšuje částka. Účetníci v Novgorodu najdou místo, proto se nemusíte bát.

    Tiché, krásné město. Ne velký, ale ne příliš malý.

    Postoj vůči cizincům:

    Neutrální. Město je turistické, zejména v létě je mnoho Asiatů.

    Imprese místního obyvatelstva:

    Bastard je velmi malý, setkal se extrémně vzácně. Lidé jsou klidní a přátelští, kultivovaní, ne hrůzní (i když existují výjimky). Mnoho návštěvníků z Novgorod, Pskov a Leningrad oblast. Tam je také mnoho přistěhovalců ze Střední Asie.

    Podnebí je pro mě těžké. Docela deštivé město a velmi mokré

    Vzdělání (mateřské školy, školy, univerzity, konference):

    Dobře, stavěte na všech nových, hromadných školách. Pravdou je, že mnoho starých škol je v mrtvém stavu. Mnoho vysokých škol. Z vyshkinova a spousty poboček Moskevské a Petrohradské univerzity jsou ceny přijatelné. U mateřských škol překvapivě neexistují žádné problémy. Sadiki jsou dobří, jsou dobře připraveni, většina je dobře renovována.

    Kvalita léku (kvalita a cena):

    Dobře. Dobrá regionální nemocnice, s dobrou opravou, lékaři a moderní vybavení. Já také znám AZOT, takže se na něj vždycky dávejte pozor, většina lékařů je spíše nekompetentní, je lepší zemřít, než jít tam. Poliklinikou jsou dobré, pohodlné, elektronické fronty psát lékaři, lék se rozvíjí. Stále existuje nové onkologické centrum, ale o tom nevím, vypadá krásně a moderní, a to uvnitř - bez konceptu.

    Jazyk (učení místního jazyka a komunikace s místním jazykem):

    Ruské, cizí jazyky zná místní obyvatelstvo špatně.

    Doprava (automobilová dostupnost, kvalita silnic, úroveň jízdy, cena benzínu, veřejná doprava):

    Žádné minibusy, absolutně jen velké autobusy a trolejbusy. Většina autobusů je stará, vzájemné trasy jsou duplikovány, ceny za přepravu za takovou dopravu jsou nepřiměřeně vysoké (za měsíc za měsíc 1900 rublů). Existují nové autobusy, ale z nich není mnoho. Zastaví zabit. Trolejbusový park je opotřebovaný a pomalu umírá, myslím, že za pár let bude zcela uzavřen. Cesta do léta roku 2017 byla nechutná. Ale v létě se začaly aktivně opravovat ve velmi velké míře, ale stále je na nich hodně práce, nicméně obecně se situace zlepšila. Chodníky nejsou moc, ve městě jsou chronické problémy s livnevkou, a proto v období dešťů jsou často zaplaveny.

    Ceny (životní náklady, stravování, zábava):

    Pro město s populací 230 mt je spousta mt. Ceny, jako všude jinde, v sítích nejsou o moc nižší než v sousedním Petrohradě, netlačte.

    Práce (složitost vyhledávání, úroveň platů):

    S prací ve městě po roce 2015 se stalo zcela stresující. Usazený na dobrém platu (60 + tisíce) může, hlavně, jen na hlavní příčinu. A tak, pro osobu s praxí a dobrým vzděláním 35 tr. Přátelé však říkají, že často existuje podvod.

    Bydlení (cena, dostupnost, pronájem, nákup):

    Bydlení v Novgorod pro každou chuť. V podstatě, pro nákup, ne drahé 50-60 bilionů čtverečních metrů, předtím, než krize byla postavena velmi, nyní desetkrát méně. Pronájem bytu není také drahý, normální odnushku v ložnici-od 10tr

    Nechtěl jsem se dívat, můžete v noci tiše chodit.

    Ženy Muži (pro datování):

    Nevím, neudělal jsem

    Internet (dostupnost, cena):

    Ekonomika regionu (krize, inflace):

    Město není chudé, místní, v jeho většině žije docela špatné. Návštěva je obtížnější. Ve městě se vedle odvětví cestovního ruchu rozvíjí i chemie a potraviny, takže průmysl je docela rozvinutý společně se slavným a obrovským akronem. Přestože během krize došlo k velkým škrtům, problémy se staly slušnými. Město však stále není špatné a dynamicky se rozvíjí.

    Зп od 10 a výše.. Ceny jsou různé, tam jsou také jako na Sachalin, na sezónu ovoce-zelenina jsou levné. Mléko je dobré. O práci, kterou nemohu říci, se mi zdá, že to není snadné, může to záviset na specialitě. Studenti získají peníze v kavárnách. Školy - jen první změna, potěší. Volba vzdělávací instituce po škole je široká, sekundární i vyšší. Mimoškolní novsu.ru tam může vidět (to vám nemůžu říct. Neměli jsme šanci, byla zahájena na taneční školy, dítě nechtěl tehdy) sem a kluziště je přesně to, plochá, v závislosti na oblasti. Prioritou je na straně Sofie. Obchodní strana domu je stará. Řekněme, že v shku South I-2 prodal brezhnevki zde koupil nové rozložení dvushku 53 metrů čtverečních. m a stále po celý život, opravy, nábytek. Internet Nemám žádný limit 400 re měsíčně, můžete získat levnější a dražší - mám dost můj.

    Žádné přerušení světla a vody. Léto po dobu 2 týdnů zakázat horké (prevence) a za studena v tomto okamžiku je teplo a teplo na ulici - a to ani patrné, že neteče teplá voda Co se mi líbí klima není tak suchá, dle jiné části kontinentu. Něco podobného Sachalinovi, ale léto je slunečné, obloha je vysoká.

    Zimy jsou teplé, smutné, téměř bez sněhu posledních pár let.. je tam málo, když.. bílé noci v létě.

    Do Veliky Novgorod jsem se přestěhovala zhruba před 7 lety. Obecně jsem navštívil mnoho míst v Rusku: pak jsem v důsledku služebních cest jen cestoval. Navštívil jsem jak na jihu, tak v Uralu, v centrálním Rusku a na severozápadě. Když poprvé navštívil Novgorod, věnoval mu velkou pozornost. Faktem je, že jsem se chtěla přestěhovat do Ruska: koneckonců jsem také žil v Atyrau (město je prakticky ohraničeno Astrachanem) a Rusko je lepší z hlediska životní úrovně. A Novgorod - samotné město je malé, což je pro mě důležité a velmi krásné, dobře upravené. A na klimatu v Novgorodu se mi líbí mnohem víc než na jihu: teplo je plné pořádku, v tomto městě to taky nenajdete. Zde uživatel s přezdívkou "strangalia" poznamenal, že při výstavbě nového bydlení neexistují žádné problémy. Takže to je: po celém městě některé budovy, ano postavené. Jednou jsem byl velmi šťastný, aby si byt od stavitele "Obchodní partner" v té době jen držel kampaň k ukončení doby dodání bydlení. Takže v tomto plánu se Fortune na mě usmála.

    V Novgorodu s prací ve skutečnosti je všechno velmi dobré, přinejmenším v oblasti IT, zdraví a strojírenství. Průměrná mzda je 15-20 tisíc rublů. Docela snášenlivě. Infrastruktura není špatná, i když všichni preferují kontakt s Petrohradskými společnostmi pro některé služby (až na něj, jet 3 hodiny, na jeho auto a ještě rychleji).

    Pokud jde o mě, město si zaslouží pozornost. A rozhodnete se, zda stojí za to, nebo ne.

    Ano, podle mého názoru stojí za to přejít do Velkého Novgorodu. Zvláště lidé z Uralu, Dálného severu, Arktidy. Zde je měkčí klima. Přesunula jsem se sem, abych žila z Nizhnevartovska, asi před 5 lety, nelitovala ani minutu. Neřekl bych, že je to příliš živé, vůbec žádný noční život: klidné a tiché město. Kontingent v Novgorodu je pěkný, i když trochu odpojený (v tuto dobu jsem se nezískal skutečných přátel, i když je spousta známých). Většinou zavřené, trochu izolované na sobě a jejich problémy lidé.

    Neustále můžete cestovat do Petrohradu, Moskvy, v blízkých regionech; Cestovat po zemích severní a východní Evropy sousedícím s Leningradským krajem.

    Ceny zde jsou božské a docela příjemné. Ale s platy, všechno není tak hladké. Průměrná teplota činí 15-18 tun., ale v závislosti na odborné kvalifikaci vyšší nebo nižší než průměrná statistická značka. Obvykle vyšší, samozřejmě.

    Ubytování zde je poměrně levné. Pronájem dobrý byt s 1 ložnicí může být 10 tun. Podle mého názoru je cena prostě směšná) Ale přišla jsem tady sem a rozhodla se koupit si byt, a ne chlubit na snímatelné. Po několika měsících pozorného sledování města a lidí jsem samozřejmě udělal obtížné rozhodnutí. Tam je spousta developerů a obecně ve městě v různých oblastech se neustále provádí výstavba budov. Takže mohu s jistotou říci: zde zde není žádný nedostatek bydlení.

    Recenze lékaře z velkého Novgorodu

    loading...

    Níže je možnost přidat na webovou stránku svůj komentář nebo připomínku.

    Milí pacienti!

    Upozorňujeme na skutečnost, že při vyplňování formuláře zpětné vazby je nutné uvést aktuální kontaktní údaje. Správně zadané údaje o pacientech zjednodušují a zajišťují rychlé zpracování odvolání.

    Komentáře (84) na téma "Nechat odpověď"

    loading...

    V předvečer svátku „Den zdravotnických pracovníků“ Chci pogratulovat a poděkovat za práci celého štábu urologického oddělení NOKB. Mými lékaři jsou Dzhabrailov Vil Ruslanovich a Zakharov Andrey Vladimirovich; obvazová sestra - Vysotská Tatiana Mikhailovna; procedurální sestra - Kaisyn Tatyana Aleksandrovna; všechny středního a mladšího zdravotnického personálu. Každý odborník je dobré v jejím případě, panuje v prostoru čisté a uklizené, Kinder vztah k pacientům. To vše, myslím, díky vynikající ve všech ohledech, člověk - vedoucí sestra - Poplavskaya Alekseevne Zoe, ona, stejně jako nádherné hostesky, vše je vždy pod kontrolou. Přeji vám zdraví, prosperitu vašim rodinám a obrovské díky.

    Vyjadřuji svou vděčnost za pozoruhodnou specialistku Lyudmila Semyonovna Apelbaum za její profesionální přístup a respekt k pacientovi. Provedli postup FGSD kvalitativně a rychle.

    Chtěli bychom vám poděkovat velkému Ďenskoi Alexandrovi Mikhailovičovi za rychlou, kvalifikovanou pomoc naší malé dcery, která tvrdě zasáhla hlavu. Navzdory skutečnosti, že v neděli jsme nemuseli čekat ani minutu, Alexander Mikhailovič nás vyšetřoval, doporučil, aby se scházeli. A co je nejdůležitější, našli jsme přístup k našemu dítěti, který nepřijímá lékaře pro sebe.
    Velice vám děkuji za Vaši profesionalitu a váš upřímný lidský postoj!

    Chci vyjádřit svou vděčnost lékaři Zibarevovi Igorovi Anatolieviciovi! Aplikovali jsme po zranění celkem 5 různých nemocnic v různých městech a všude, kde nám nebylo pomáháno, dokonce i © - ignorance jejich podnikání je úžasná. Protože děkuji za vaši profesionalitu, čas, kompetence, práci. Po návštěvě vám je naděje na náš lék. Díky také recepci děkujeme za vaši pomoc.

    V listopadu roku 2017 jsem podstoupil operační endoprotétiku kyčelního kloubu. Provádějí operace trauma chirurg Igor Zibarí Anatolevich.Ochen chtěl zmínit svou vysokou odbornou úroveň a otvetstvennost.Ya zaváhal pro chirurgii a někdy i více než rok trpěl nesnesitelnou bolestí, dělat prakticky nic, co by nemohl ani posadit, a ležel jen spine.Na Druhý den po operaci jsem už vstala z postele a dokázala jsem si sloužit.
    Teď už uplynulo dost času a mohu říci, že operace je dělána skvěle. Prakticky jsem zapomněla na bolestivé bolesti. A komplikace po operaci net.Nizky přikývnout takovým profesionálům jako Igor A..
    Obrovská vděčnost panu Antipovovi Pavlu Jurevičovi a všem zaměstnancům traumatologického oddělení za jejich nezaujatou péči a péči o pacienty.

    Jménem celé mé rodiny vyjadřuji svou vděčnost Neurochirurgickému oddělení. Zvláštní poděkování lékaři, který provedl operaci na zádech, Ilya Mikhailovich Brenner. Je hezké si uvědomit, že mladí profesionální lékaři pracují v našem regionu.
    Od chvíle konzultace se doktor nachází k sobě, vše je přístupné a jasně vysvětlilo, rozptýlilo obavy a pochybnosti. Operace byla úspěšná, o dva dny později už byly postaveny na nohy.
    Děkuji moc, Ilya Mikhailovič! Zlaté ruce! Zvedl se na nohy předního trenéra basketbalu žen v oblasti.
    Přeji vám kariérní růst a úspěch ve vaší tvrdé práci!

    S úctou,
    Julia Yuryevna Terekhina.

    18.3.18. Padl jsem špatně a zranil jsem se. Sanitka mě přivedla na oddělení regionální nemocnice. Kde mě vzali tým lékařů. Všechno se stalo jako nejlepší americké filmy: rychle, pečlivě a dokonce s magnetickou rezonancí! Pozoruhodný doktor Nikolaj Vladimirovich Belyakov a jeho báječná sestra profesionálně (operovali mi víc než jednou) mi provedli operaci.
    Děkuji moc! Držte to!
    A regionální vůdci: profesionalita by měla být respektována a plat lékařského personálu by měl být hoden jejich hrdinné práce. Děkuji

    Upřímně chtějí uctívat a poděkovat celému týmu z čelistní oddělení, naprosto bez výjimky !! v srdci postojem a skutečným soucitu, příbuzenský vztah k pacientům, pro mě osobně. Sekundární osud mě přivádí k těmto odborníkům a podstoupil operaci dvakrát, 12.01.2011g Berkunovym Viktor Nikolajevič a Saydayev Zelimkhan Khamidovich-19.12.2017g,, díky své profesionalitě a obětavosti, nezištná služba pro dobrý zdravotní stav lidí, kteří opouštějí oddělení s pocitem smutku z loučení s spolehlivé, milí a milovaní přátelé. Děkuji za sílu a podporu morálního, Svetlana A. Kandidatova a svou pravou ošetřovatelského týmu (a sestra mi, byl jediným člověkem, který mě má opravdu rád, je neomylná autorita!), Protože po léčbě se pacient cítí plné mentálně a nepoškozen nejhorší diagnózou a fyzicky obnoven normou plnohodnotné existence. Můj hluboký úklon k vám a nejvíce upřímné a laskavé přání.

    Dobrý den, Tak oni říkají, a to nejen pokud chtějí pozdravit, ale když chci, abys byl zdravý. Chci vyjádřit svou srdečnou vděčnost tomu nádhernému doktorovi, hlava. Klinika otorinolaryngologie Ukhanova Elena Alexandrovny, který mi již úspěšně proběhlo high-tech ovládání pomocí mikrochirurgické techniky. Stejně jako všechny starší a mladší zdravotnického personálu, který soustavně pracuje věrně pod jejím vedením. Zvláštní poděkování anesteziologa Shamrai DV.. Děkuji vám za vaši odbornost, pozorný a přátelský přístup k pacientům. Přeji vám pohodu ve vaší snadné, ale velmi potřebné práci, zdraví pro vás a vaši rodinu!

    Chci poděkovat nádhernému lékaři zubního oddělení Garamov Svetlana Nikolaevna. Citlivý, citlivý a hlavně velmi kompetentní doktor! Děkuji vám za dokonalost a toleranci vůči vašim pacientům!

    Chci vyjádřit svou vděčnost traumatologovi doktorovi Braslavetsovi Gennadiyovi Valeryevičovi a všem zaměstnancům traumatického oddělení.

    Celá země je 01.3.2018 pozoroval a poslouchal Poselství prezidenta Ruské federace Federálního shromáždění, která byla věnována velká pozornost kvalitě života ruského obyvatelstva, rozvoj medicíny a veřejného zdraví... Chci říct, o lidech, kteří mi dali možnost pokračovat v aktivní život: setkání s mladými lidmi, my veteráni války a práce, účastní se společenského života města a regionu a jen chodí.
    Stalo se, že za pár let jsem se mohl pohybovat jen se dvěma holemi (bilaterální gonartróza třída IV), pravou ohnutá noha v koleni, bolest v koleni spoje byly trvalé povahy, a když se pohybuje bolest intenzivnější. Trvale museli užívat silné léky proti bolesti.
    Knee Replacement - V červenci a prosinci 2014 v oddělení traumatologie Novgorod Regionální klinické nemocnice (hlava trauma oblasti vedoucí pracoviště Antipov Pavel Yurevich) mi byly provedeny dvě složité operace.
    Chci vyjádřit svou spokojenost a vděčnost operačnímu lékaři za kvalitativně provedenou operaci a vrácenou příležitost chodit. Jsem velmi rád, že naše regionální nemocnice má vysoce profesionální lékaři, které jsou schopny provádět vysoce kvalitní a úspěšné složité operace, o nic horší než na kapitálových specialistů. Není třeba jít do Moskvy a Petrohradu pro získání high-tech zdravotní péči, významné odborníky mistry „zlaté ruce“ a máme. Mnoho díky primáře Khoroshevskoe Ilyinichna Allais, šéf traumatologist oblast Antipov Pavel Yurevich a celého štábu trauma jednotky GOBUZ „NOKB“ pro vysoce kvalifikované práce, péči, trpělivost a oddanost ušlechtilý, ale není snadné k rozvoji medicíny a zdravotní péče v našem regionu.
    S pozdravem, hrdina socialistické práce, předseda regionální sekce "Pracovní hodnota Ruska" Fomichev MA

    Ze všeho již rytmicky bijícího srdce chci poděkovat všem pracovníkům oddělení cévní chirurgie za laskavost a schopnost reagovat na pacienty. Je to tak důležité během onemocnění daleko od blízkých lidí. Zvláštní poděkování DOCTOR - Krot Vadim Igorevich. Vaše profesionalita a odhodlání způsobují obdiv a ocenění vaší tvrdé, ale tak potřebné práce. Velice vám děkuji za LIFE v novém rytmu.

    Děkujeme očnímu oddělení. Zvláštní poděkování patří Shilo Tamaru Aleksejevně za její profesionalitu a pozorný přístup k pacientům!

    Chci poděkovat celé oddělení hrudní chirurgie GOBUZ „NOKB“.V konkrétním vedoucí odboru Sulimanovu Rushan Abdulhakovichu.Vrach s velkým počátečním písmenem se zlatými rukama. Nízký úklon k vám a dlouhý život.

    Vyjadřuji svou obrovskou vděčnost Kashirině Julii Aleksandrovně za její operaci, za její citlivost, pozornost vůči všem zaměstnancům oddělení, děkuji moc

    Vyjadřuji srdečnou vděčnost proktologii Alexandrovi Malyshevovi a všem zaměstnancům ve 9 hodin. Chci poděkovat za profesionalitu a dobrou vůli vůči pacientům. Přeji vám zdraví a úspěch ve vaší tvrdé práci! Zvláštní poděkování sestře Eleně Valeryevně za laskavost, pozornost. Dobrá pohoda pro vás a vaše blízké. Děkuji moc za všechno.

    Odděleně, neurologie, diagnóza Head of Neurology Margarita Viktorovna Vlasova, všichni zaměstnanci všichni zaměstnanci neurologie vyjádřit vděčnost za srdečné, pozorný a profesionální přístup k nemocným, ty dobré zdraví, dlouhá životnost úspěch v těžké práci.
    Polyakova, Fedotová. Staraya Russa.

    Rád bych vyjádřil svou vděčnost neurochirurgovi Antonovi Vladimirovičovi Barinovovi, sestřičkám a všem účastníkům tří operací. Děkuji tobě za pozornost vašim pacientům, za vaši péči a trpělivost. Bůh vám poskytne vše dobré zdraví! A všem vašim milovaným!

    Chci říct nejsilnější slova lékaři Urologického oddělení Abbasov Mirza Husajnovič.
    Nejste jen kompetentní odborník, ale také jen laskavý a srdečný člověk.
    S celým srdcem přeji dobru, zdraví a prosperitu.
    A velmi vám děkuji sestrám, jste prostě krásní)

    V prosinci 2017, můj manžel měl insult.On byl ve velmi obtížných sostoyanii.Tolko díky koordinované a profesionální práci lékařů a med.sester resuscitační regionální cévní centra se zhiv.Hochu dnes říct o této velké lidské díků. Nízký úklon k vám za svou práci, za vaše ruce a zlaté srdce, pro pozornost každého pacienta a jeho příbuzných!
    Jsme bez tebe, lidé v bílých kabátech,
    Víte, nemůžete,
    Velmi často na nemocničních odděleních
    Ušetříte naše životy.

    A ve své obvyklé práci,
    Zapomeň na někdy spát,
    Žijete vaší péčí,
    Doktor a v době míru, hrdina! Děkujeme vám.

    V prosinci 2017 jsem měl plánovanou operaci na kolenním kloubu. Lékař-traumatolog Zibarev Igor Anatolyevich provedl operaci. Je to nádherný, zodpovědný chirurg a jen laskavý člověk.
    V době hospitalizace nebylo v oddělení traumatologie žádné místo a musel jsem ležet v jiném oddělení. Upřímně jsem se bál, že by na mě mohl zapomenout doktor. Ale Igor Anatoljevič přišel každodenně na odbočku, dokonce i v sobotu po noci.
    Přeji vám zdraví, prosperitu, úspěch ve všem, úspěch v ušlechtilé práci, Igor Anatolievich!
    Také chci poděkovat lékaři-anesteziologovi Ignashovovi Galině Konstantinovně. Před nadcházející operací jsem se trochu obával, bojím se anestezie. Ale Galina Konstantinovna řekla, že všechno bude v pořádku. Děkuji. Všechno se stalo.

    Na konci listopadu 2017 jsem podstoupil operaci - náhradu kyčelního kloubu, - podle kvóty ošetřujícího lékaře Khomyakova AV Chci vyjádřit svou spokojenost a vděčnost operačnímu lékaři za kvalitativně provedenou operaci a vrácenou příležitost chodit. Jsem velmi rád, že v naší regionální nemocnici existují vysoce kvalifikovaní lékaři schopní provádět kvalitativně a úspěšně komplexní operace nikoli horší než odborníci z hlavního města. Není třeba jít do Moskvy a Petrohradu, abychom dostali špičkovou lékařskou péči, máme také dobré odborníky. Velice vám děkuji, drahý Alexandr Vasilyevich.

    Vyjadřuji svou upřímnou vděčnost a plazit Antipov Pavel Yurevich a doktor Volodin Dmitrij Pavlovič starší sestra Zaitseva Irina Ivanovna, můj syn Daniel Zajcev. Chci poděkovat všem za lidstvo, milosrdenství, profesionalitu a porozumění svým pacientům. Všichni velmi gramotní, vysoce profesionální, taktní, pozorní.
    Také bych chtěl poděkovat celému týmu za práci neurochirurgie z těchto zdrojů, čistí, pečuje a dokončovací lékař Yegor Kuznetsov a vedoucí oddělení Ivanyuk Albert Alexandroviče z citlivosti ke svým pacientům. Oddělení vytvořilo téměř domácí prostředí, které umožňuje úspěšnou péči o pacienty, z nichž většina je těžká.
    Můj syn se dostal do spolehlivých rukou po těžké cestě jeho zotavení.
    Oba oddělení traumatologie a neurochirurgie mají v příštím roce dobrou náladu a splní všechny touhy! Děkujeme za zachránění našich životů.

    Chci vyjádřit svou vděčnost k poranění hlavy jednotky Antipova PAVEL Jurjevič, lékař Zibareva Igor a všichni pracovníci oddělení pro jejich profesionalitu a důrazem na mou matku Aliyeva NA o (76 let), kteří podstoupili komplikovanou operaci v souvislosti s zlomeninou stehenní kosti.
    Děkujeme vám za citlivost, svědomitý postoj k vaší práci a hlavně za úspěšný výsledek - moje matka začala chodit 3 dny!
    Požádat vedení, aby zvážila podobné postoje k práci, profesionalitu, vstřícný přístup ke všem pacientům trauma jednotka v čele s vedoucím katedry (jako vyhrazené jako Pavel Yurevich, jednotky) v distribuci stimulační platby!
    Přeji všem dobré zdraví, dobré, úspěchy ve své práci!

    Vyjadřuji upřímnou vděčnost všem zdravotnickým pracovníkům traumatického oddělení za citlivý a pozorný postoj, za profesionalitu a schopnost reagovat! Přišla jsem z Kaliningradu, abych se postarala o svou matku Khlopko Galinu Vasiljevnu a byla příjemně překvapena teplem, péčí a pozorností v této nemocnici pro pacienty. Kazantseva Alena Olegovna je zdravotní sestra,
    Zaitsevoy Irina Ivanovna - senior zdravotní sestra - děkuji moc
    pro pozornost, laskavost, lidský postoj. Zvláštní poděkování a díky děkujícímu lékaři Khomyakovovi Aleksey Vasilievicovi za jeho vysoce kvalifikovanou práci, trpělivost a smysl pro humor, které pomáhají pacientům urychlit opravu. Bůh přiznává, že všichni doktoři jsou jako vy. Zdraví pro vás, úspěch a dobrá štěstí!
    Selivanova Tatyana Fedorovna. 12/07/2017

    Vyjadřuji svou vděčnost urologickému oddělení a osobně Leonidovi Anatoljevičovi Flyaginovi za profesionalitu, pozornost a dobročinnost poskytovanou při léčbě! Děkuji moc!

    Vážený zdravotnický personál regionálního zdravotního střediska, jsme Zhenzheruhi žena, děkuji za Váš citlivý a vysoce profesionální přístup k pacientům bolnitsy.Osobuyu vyjádřit vděčnost Dean Rushanovne Sulimanovoy, jemný lékař, přátelský člověk reaguje na bolnym.Ona zachází s nimi nejen sama jako kardiolog, ale také pošle do dalších specialistů na analýzu a získat radu na tu či onu zabolevaniya.Spasibo všechny z vás, našeho drahého vrachi.Zhelaem zdraví, blagopoluchiya.uspehov vaší bl

    Dobrý den. Chci poděkovat ortopedickému chirurgovi Braslavetsovi Gennadyovi Valerevicovi za jeho profesionalitu a citlivý a pozorný přístup k pacientům. Děkujeme všem zaměstnancům traumatologického oddělení za jejich vysoce kvalifikovanou práci, trpělivost a oddanost jejich ušlechtilé, ale tvrdé práci.

    Dobré ráno. Žádám vás, abyste poděkoval lékaři-gastroenterologovi Apelbaum Lyudmila Semyonovně. Dokonalý lékař, profesionálně vede. Pozor na nemocné. S pozdravem Bulanova. S.V.

    Chci vyjádřit svou velkou vděčnost za postoj člověka, kvalifikovanou pomoc hlavy. Oddělení proktologie bohů Vasily Michajlovič a veškerý zdravotnický personál, projevující se během operace av pooperačním období. Děkuji!

    Chci vyjádřit svou velkou vděčnost FONIATRU Regionální klinické nemocnice v Novgorodu - TIMOFEEVOY Olesya ALEKSANDROVNE!

    Nemluvím o ní poprvé, takže můj otec je v její léčbě.
    Jedná se o nejcitlivější, pozornější, kompetentnější, sympatický, dobrotivý doktor, profesionál ve svém oboru!

    Děkuji vám za práci, úspěch, prosperitu a přiměřené pacienty.

    S pozdravem,
    Natalia Veselová.

    Na mém vlastním jménem a na žádost místnost №310 pohotovost NOKB pacienta přijat k ošetření 10/10/2017 poděkoval všem shromáždil kolektivní traumatologii.
    Zvláště DĚKUJEME traumat chirurgů a ortopedů DRESVYANNIKOVU Andrey Borisovich, Zibareva Igor a Nikolaev Ivan S. odpovědného, ​​pečování a laskavým přístupem k pacientům, u vysokých odborných dovedností a úspěšné provádění operací. Bereme na vědomí, profesionální práce sester psát №1 (Elena, Larissa, Marina a další), aby jim poděkoval za jejich trpělivost, pochopení, spolehlivost a milosrdenství. Díky starší sestra Irina Ivanovna Zaitseva z dosahu, pomoc při řešení neočekávaných problémů a jednoduše k jejich citlivosti vůči pacientům.
    S pozdravem Yakovlev LF, Andreeva K., Ivanova I, Frantseva LV, Yakovleva NK

    Chci poděkovat lékaři-proktologovi 9h.o. Orlov Vyacheslav Igorevich, za profesionalitu, přesnost, taktnost a jemnost. Díky zdravotním sestrám, zejména Eleně a Oksanovi))) za jejich teplé, jemné ruce za jejich laskavost a schopnost reagovat. ))))

    V srpnu jsem se dostala do traumatologického oddělení nemocnice (operace na krku stehna mojí matky, Khlopko GV). Bylo příjemně ohromeno profesionálním, dobrotivým, sympatickým, sympatickým a pozorným postojem zdravotnického personálu k pacientům. Mnohokrát děkujeme sestrám, zdravotním sestrám a ošetřujícímu lékaři - Khomyakov Alexey Vasilievich! Jménem lidí, kteří potřebují vaši pomoc - díky za Vaši tvrdou, ale potřebnou práci!

    08/03/2017, podstoupila operaci nahradit kyčelní kloub. I vyjádřit své srdečné díky ortoped trauma jednotky GOBUZ NOKB Novgorodu v čele s Pavlem Antipov Yurevich, lékař Volodin Dmitrij Pavlovič, starší sestra Irina Ivanovna Zaitseva kolem medu. personál pro profesionalitu, porozumění, dobrou vůli. Díky. S pozdravem Valentina Grigorieva. Volot.

    Vyjadřuji svou hlubokou vděčnost k lékaři Saydayev Zelimkhan Khamidovich a celého štábu Oddělení čelistní chirurgii nejvyšší profesionality a dobré, pozorný a citlivý přístup. Přeji vám zdraví a úspěch ve vaší tvrdé práci, ale je to velmi důležité a důležité!

    Chci poděkovat lékař traumatologist Zibareva Igor za pomoc dne 17. července 2017, dobro a dobrý přístup a profesionalita. Úspěch vám v těžké, ale velmi důležité činnosti! Mnohokrát děkuji!

    V roce 2008 jsem měl operaci odstranit nádor v nose, chci poděkovat zaměstnancům zdravotnického oddělení ORL a oddělit svého doktora Nazarov Ilya Vladimirovich, moc děkuji za pozorného postojem a profesionalitou. S pozdravem Belyaev Ivan Nikolaevich.

    Blahopřeji dne Mediků s hlavním městem Zibarevem Igor Antonovičem a Antipovem Pavlem Jurevičem. Děkuji moc, koleno mi neublíží))

    Děkujeme nádhernému lékaři Zibarevovi Igorovi Anatoljevičovi za jeho pozorný postoj, profesionalitu a dobrotivost! Také děkuji zaměstnancům traumatologického oddělení, kde jsem měl příležitost k léčbě, na laskavost a schopnost reagovat! Zdravím vám!

    Chtěl bych poděkovat pracovníkům traumatologického oddělení a osobně Pavlu Antipovovi za jeho citlivý postoj a profesionalitu.

    Ráda bych vyjádřila svou hlubokou vděčnost vedoucímu odboru ORL Eleny Aleksandrovně Uhanově za její profesionalitu a pozoruhodný postoj k pacientům. Děkujeme za práci, teplo, citlivost a citlivost!
    Děkuji vám osobně a všem zdravotnickým pracovníkům pobočky ENT! Přeji vám úspěch ve vaší práci. Děkuji!

    20. dubna letošního roku uspořádala konzultační vyšetření, mezi lékařem a pacientem nemocnice GOBUZ „Novgorod Regionální klinické nemocnice,“ Chtěl bych vyjádřit svou vděčnost kardiolog - Lykova Oksana Nikolaevna svého druhu, citlivém přístupu k pacientům, vysokou profesionalitu a zodpovědnost. Děkuji Mikhailova Lyubov Viktorovna, kancelář kardiologie sestry, pro teplo, laskavost a spoluúčasti. Z celého srdce děkuji Ch. Lékař traumatologist Antipov Pavel Yurevich a sestra vydat kvóty pro druh operatsiyu.Ochen, sympatického doktora. Děkujeme lékaři ortopedovi Ambrosenkovovi VN a zdravotní sestře této kanceláře. Velmi citliví, profesionální lékaři. Děkujeme, urologa (bohužel nevím, její iniciály) a očního lékaře. Nízká příď pro všechny, pro ně takovou nezbytnou a profesionální práci. Buďte zdraví, úspěšní, prosperující a milovaní! S úctou - Galina Nazarová. Lyubytínský okres.

    Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost lékaři gynekologovi Nikolai Samoshkin za profesionalitu a zodpovědnost při složité operaci. Děkujeme za práci, teplo, citlivost a citlivost!
    Děkujeme vám osobně a všem zdravotnickým pracovníkům! Přeji vám úspěch ve vaší práci. Děkuji!

    Chci vyjádřit vděčnost ošetřujícího lékaře, vedoucí oddělení Pulmonology Novgorod Regionální klinické nemocnice Konstantin Solovjov, stejně jako celý zdravotnického personálu oddělení pro jejich profesionalitu a důrazem na pacienty. Děkuji tobě za práci. Obnova lidského zdraví je Boží dar. Zasloužíš si to. Díky znovu!
    S úctou, Bugaj Jury Petrovich, čtvrť Novgorod.

    Chci poděkovat Antipovi P.Yu. a kolektivním traumatologickým oddělením pro pozorný postoj k pacientům.
    V nemocnici s zlomeninou byla ošetřena moje matka, Pavlova LA. Nyní je rehabilitační období, pokračujeme v léčbě doma s prováděním lékařských doporučení.
    Zvláště se chci zmínit o profesionalitě a citlivosti Braslavets Gennady Valeryevich (ošetřující lékař). Je to báječný člověk, věnovaný svému povolání, pečující a pozorný vůči svým pacientům.
    Nechte svou práci plodnou, vděčnou a uspokojivou!
    Přeji vám zdraví, profesionální růst a prosperitu!
    Děkuji!

    Děkuji svému lékaři, Andreji Borisovičovi Dresvyannikovovi za jeho profesionalitu, kompetentnost, pozornost a dobrotivý postoj.
    S pozdravem, Maria Vladimirovna Vasilieva

    Rád bych vyjádřil svůj dík tajemníkovi primářem.sps brát dokument vlevo 152kab.prohodivshy průzkumu Zuev Ivan s Demyansk. (Díky dívka bere dokumentu.) Jsou dobří lidé s dushoi, práce tam! Děkuji vám ze spodní části srdce.

    Úplně děkuji svému lékaři Nikolaiovi Ivanoviči Sergejeviči za jeho péči, profesionalitu, pozornost a duchovní vlastnosti. S pozdravem Tatyana V. Klimenko

    Vyjadřuji vděčnost ošetřujícím lékařem Dresvyannikovu Andrey Borisovich, pro svou profesionalitu, pozornost a péči, stejně jako všechny zaměstnance travatologii odboru. S pozdravem Mukosei Olga

    ahoj. Znovu začít můj otec onemocněl dát do Valdai nemocnici, ale za tři dny, zatímco on ležel, nic nezměnilo to jen zhoršila, a požádal je, aby směr Novgorod přivedl jsem ho v Novgorodu, ale otočí směrem řekl, že odmítl gospitpalizatsii a stanovit její nikde a není tam žádný prostor, ale tam jsou dobří lidé, kteří pracují v medetsyne který našel místo a druhý den byl můj otec operoval.Z celého srdce děkuje všem zaměstnancům chirurgického oddělení a chirurgii Grigory LEVA

    Chci vyjádřit svou velkou vděčnost zaměstnancům oddělení přijímání a oddělení hrudní chirurgie NOCB. Jsem ze Sankt Petěrburgu. Po nehodě mě sanitka přivedla do čekárny, kde byla poskytnuta první pomoc a byly provedeny nezbytné úvodní prohlídky. Diagnóza: zlomenina hlavy a zlomenina sterna. Lékař v pohotovosti vám důrazně doporučil, abyste zůstali ve své nemocnici pro pozorování.
    Byla jsem v oddělení hrudní chirurgie. Je velmi vděčný za pozorný, citlivý postoj a vysokou profesionalitu celého personálu katedry. Zvláštní poděkování ošetřujícímu lékaři Spassky Evgeny Sergejeviči.
    Chápu, že bez jisté práce vedoucího oddělení Sulimanova Rushana Abdulkhakoviče a administrace nemocnice by nebylo možné vytvořit takový profesionální a dobře koordinovaný tým.
    Neviděl jsem takový pozorný postoj k pacientovi kdekoli ve městě.

    V předchozích komentářích jsem četl mnoho slov vděčnosti gynekologovi NG Samoshkinovi. Osobně mi připadá obtížné popsat slovy můj názor na něj, tk. je to jen lékař od Boha. Neslyšel jsem takový citlivý a pečlivý postoj vůči pacientům, dokud jsem ho neviděl. Kontroly jsou vždy velmi pečlivě a zcela bezbolestné! Nikolai Grigorjevič je nejen úžasný odborník, který zná jemnosti a nuance své profese, ale také sympatizující a citlivou osobu, která je připravena pomoci nejen v pracovní době. Ze své vlastní zkušenosti vím, že může být kdykoliv povolán a vždy se poraduje, řekne mi, co mám dělat a v případě potřeby se uklidní. Díky němu můj manžel a já máme skvělou dceru. Je velmi nešťastné, že v našich nemocnicích zřídka vidíte takové lékaře! Chci přivést Nikolaje Grigoryjeviče vděčným pacientům v práci, ale v životě jen to nejlepší a nejlepší.

    Velice vám děkuji za pomoc gynekologovi Nikolai Grigorievičovi Samoshkinovi! Tento doktor nejen opravdu léčí, ale také pomáhá hodně morálně. vždy naladěno pouze na pozitivní výsledek, což také není nedůležité! Při nastavení léčby vysvětluje Nikolai Grigorevich podrobně, co je zamýšleno a co, jaký výsledek by měl být nakonec. vždy velmi mobilní, může pomoci i vzdáleně,
    Velice vám děkujeme, opět za výsledek, který nás brzy uspokojí!

    Děkujeme za profesionalitu a zodpovědný postoj k plnění svých povinností, Samoshkin Nikolai Grigorievich. Dobrý doktor, vždy léčí své pacienty s dobročinností. Velmi bych chtěl mít tolik z těchto lékařů jako Nikolai Grigorievich.

    Chci vyjádřit svou srdečnou vděčnost doktorovi Samoshkinovi Nikolai Grigorieviciovi za jeho svědomitý postoj k jeho profesi, individuální přístup ke každému postoji. Pro dobrou léčbu a porozumění. Ze všech doktorů vyléčil můj nemoc pouze Nikolai Grigorjevič. Děkuji vám moc. Bylo by to víc než lékaři.

    Chci vyjádřit svou vděčnost lékaři gynekologovi Nikolai Samoshkinovi... Teď má moje dítě 33 týdnů.
    Děkuji!

    Chci odejít díky a nejteplejším slovům N.G. Samoshkinovi (gynekologické oddělení)! Specialista a člověk s velkým písmenem! Před rokem a půl jsem ležel pod jeho dohledem a komplexní operací. Skutečnost, že brzy budeme rodiče, velmi v mnoha ohledech jeho zásluhy! Bylo to ještě v rozpacích, že Nicholas G. pozorně naslouchal naši historii, kdybychom byli domorodci, pomáhal slovem i skutkem, a to i poté po propuštění slyšela žádnou výtku, že kontaktoval po několika hodinách s ním!
    Děkujeme vám osobně zdravotnickému personálu! Úspěch v práci, vděční pacienti, zdraví!

    Dobrý den! V roce 2014, apeloval na regionální nemocnice s diagnózou závažné ke gynekologovi Samoshkin Nicholas Grigorevichu.Vrach musel na operaci, poté byl jmenován lechenie.Kak ukázala MRI a ultrazvukové onemocnění je vlevo a sleda.Do dosud pozorován pouze v tomto lékaře.Nikolay G. lékař od Boha, opravdový profesionál ve svém oboru! Vždy poslouchat, klidu, odpovědět na všechny otázky, předepíše účinnou léčbu. Nicholas G. a pomohli mí přátelé, kteří mají mnoho let měl problémy s početím detey.On naznal účinnou léčbu, výsledek na sebe nenechala dlouho zhdat.Seychas přítelkyně jsou polozhenii.Spasibo, Nicholas G., pro professiolny práce a lidským přístupem! Díky tobě, jsme zdraví a šťastní! Protože být matkou je velké štěstí!

    Děkuji Nikolai Grigorievici Samoshkinovi za jeho profesionalitu, odpovědný postoj k práci a lidský postoj k lidem. Když všichni doktoři řekli, že jsem blázen znovu otěhotněla tři měsíce poté, co minul potrat, věřil, a řekl, že všechno bude horosho.22 07. 2014 se narodila moje dcera, zdravé, růžové a velká holka! Děkuji Nicholas G., že ty jsi!

    Dobrý den, Ležel jsem v endokrinologii oddělení 404 14 dní s komplikacemi diabetu od 12. 10. 2016 do 27. 2016.10 vděčný lékařů a zdravotních sester.Pro jejich práce Děkuji Lugovskoy Yulia Nikolaevna, pro její pochopení, trpělivost a správný přístup k našim pacientům. Pro zlaté ruce Oksany Yuryevny Malinovské. Děkuji všem.

    Chci vyjádřit velké poděkování BERKUNOVU Viktor a celý tým čelisti - ošetření obličejové chirurgie a péče o mé matce, Naděžda Andrejevna rohovník, díky za vaši práci, profesionalitu, teplo, citlivost, pozornosti a citlivosti! Štěstí, zdraví a prosperitu na vás a vaše rodiny s dětmi! Velký dík.

    Chci vyjádřit svou vděčnost diabetické noze kanceláře, celému týmu, přátelské, pozorné a profesionální lidi ze své práce.

    Obrovský člověk díky Pavlu Antipovovi, vedoucímu traumatologického oddělení, za operaci na kolene. I vzhledem k jejich nízkému věku se poprvé tváří v tvář jak chirurgii a pobyt v nemocnici a zkušenosti pouze pozitivní - lékaři empatický a trpělivě odpovídat na otázky, Komory liší, je jasné, že celý tým po celý den plné ruce práce s jeho prací v kanceláři (a dokonce i v operačním sále) pro mě jako pacient byl velmi pohodlný.

    Elena.
    Píšu sem, abych poděkoval skvělým zaměstnancům vaší nemocnice.
    na začátku července tohoto roku. můj otec měl mrtvici, ale byl hospitalizován v první městské nemocnici, kde teprve po čtyřech! dnů léčby byla provedena správná diagnóza (MRI vyšetření prováděné ve 4. den ukázalo přítomnost rozsáhlého intrakraniálního hematomu).
    Po konzultaci s lékařem, neurochirurgem, bylo rozhodnuto pracovat a otec byl převeden na NOCB. A jen díky nádhernému lékaři Donskoiovi Alexandrovi Mikhailovičovi je náš otec stále naživu. Lékař nám ​​dal naději, navzdory skutečnosti, že šance v té době byly minimální (a čas byl vynechán). Obnova byla zdlouhavá. Tři týdny strávené v jednotce intenzivní péče poskytly své pozitivní výsledky. Děkujeme všem oddělením pro zaměstnance vaší tvrdé práce - vedoucí katedry: Hristoforova Alexander Alexandroviče; Lékaři: guvernér Alexander, Bukin Jurij Vasiljevič Fedotenkovu Vladimir Alexandrovič, Druzhinin Andrey Anatolievich, Bragin Evgeny, Alexander V. Silichevu. A také chci vyjádřit svou velkou vděčnost zdravotním sestrám a sestrám za poskytování medu. péče a péče o pacienta.

    Pak byl můj otec přesunut na neurochirurgické oddělení, kde se provádí komplexní vyšetření a léčba pacientů s neurochirurgickou patologií. Obrovské fyzické a morální zatížení, které leží na ramenou personálu, je prostě úžasné. Ale tady jsou skuteční, upřímní profesionálové jejich podnikání. Hodně lze říci o nich, že jsou lidé, kteří se za každou žádost okamžitě reagují a chtějí se obrátit o pomoc... A v oddělení většinou ležících pacientů vyžadujících zvláštní péči.
    Děkuji ošetřujícím lékařům oddělení: Vladimir Shopin, Nikolaj Vladimirovich Belyakov a opět Donskoy Alexander Mikhailovich.
    Samostatná vděčnost a uznání péče o pacienta, manipulace sester: senior. m / c Chumakova Tatyana Petrovny a Polyanin Vera Nikolaevna Volkova Valentina Vyacheslavovna, Dutov Lyudmila, Tarakanova Elena Borisovna.
    A juniorský zdravotní personál - Mitrofanova Elizaveta Vladimirovna, Elizaveta Dmitrievna Rezvyov, Mikhailova Julia Viktorovna, sesterská domácnost. Pavlova Valentina Pavlovna.
    Pohodě všem a vašim rodinám, DĚKUJEME za váš citlivý a ne lhostejný postoj k nemocným!
    Rodina Lavrovů. V. Novgorod.