Fórum hepatitidy

Symptomy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Gandhi Medicos - spolehlivý dodavatel sophosbuvira z Indie

loading...
  • Přejít na stránku:

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Gudvin »04 září 2017 11:53

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Murgatroid »05 září 2017 12:58

řekni mi prosím. Poprvé zde)

Vaše zpráva Ananas »22. září 2017 09:33

Re: Prosím, prosím. Poprvé zde)

Vaše zpráva [GM] Dmitrij »22. září 2017 10:05

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Ananas »22. září 2017 10:30

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Ananas »22. září 2017 10:40

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Irusinda »24. září 2017 03:20

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Ruslan 1404 »25. září 2017 16:28

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Ruslan 1404 »2. října 2017 09:56

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva nekrasov »07 října 2017 16:53

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Pondělí »7. října 2017 18:42

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Gudvin »07 října 2017 19:02

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva [GM] Dmitrij »08 října 2017 10:01

Re: Gandhi Medicos je spolehlivým dodavatelem sophosbuvira z Indie

Vaše zpráva Utey »08.10.2017 17:35

Recenze

loading...

Dobrý den, jste si objednali lék proti geppatita c, složil předběžné testy, virus byl 2150000. Po třech týdnech prošel průběžnou analýzu a již našel viry 0. Děkuji!

Chtěla bych vyjádřit svou vděčnost všem zaměstnancům Ruska Gandhi Medicos za Vaši ušlechtilou práci, dobrotivý, trpělivý postoj k mým klientům a rychlou práci. Pomáháte stát se tolik lidí, aby se stali zdravými a šťastnými! Dnes jsem dostal svůj dlouho očekávaný balíček a to je jeden z nejšťastnějších dnů v mém životě! Přeji všem zaměstnancům zdraví, štěstí a prosperitu! Děkuji vám ze srdce!

Chci poděkovat všem vašim firmám za pomoc při léčbě hepatitidy C. mého manžela. Vzali jsme vaše léky asi šest měsíců, testy po zhruba 20 už byly dobré, vrátili se k normálu a doktor dokonce chválil rakovinu jater. Lékař říká, že budoucnost bude ještě lepší, věříme, doufáme. A je to díky vám, vašim přímým zásobám, bez podvádění. Všichni máte klid a osobní pohodu. Budu vám všem doporučovat a přednášet vám jen s laskavým slovem!

Velice vám děkuji svému obchodu! Když mi lékař nařídil lék a pak mi řekl, že jsem si stěžoval na cenu, už jsem ztratil dar slova. Říkal, že o tom přemýšlím a zamyslel jsem se na internetu. A téměř okamžitě našel vaše stránky, kde z nějakého důvodu byla vaše cena dvakrát nižší. Určitě jsem si myslel, že to bylo falešné, ale po několika dnech jsem se rozhodl zavolat všem. Tehdy mi dívky řekly, že to je obrovská přirážka v nemocnici! Obecně jsem vše, co jsem nařídil, všechno přišel do Petra za pár týdnů. Pořád piji, ale už jsem se zlepšila, znovu napíšu, ale prozatím děkuji za vaše poctivé ceny. Levnější, nikdy jsem ji nenalezl!

Fórum hepatitidy C o léčivých přípravcích (generika)

loading...

Diskuse o nových léčivech pro léčbu hepatitidy C (cofosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltapasvir a další)

Naděje K: pomoc při objednávání léků. Dostupné ceny, vše v dobrém svědomí. Zažijte 2 roky. Rusko, Bělorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atd.

loading...
  • Přejít na stránku:

Naděje K: pomoc při objednávání léků. Dostupné ceny, vše v dobrém svědomí. Zažijte 2 roky. Rusko, Bělorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atd.

Vaše zpráva Doufám, že »10. května 2015 23:57

Naděje K: pomoc při objednávání léků. Dostupné ceny, vše v dobrém svědomí. Zažijte 2 roky. Rusko, Bělorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atd.

Vaše zpráva Doufám, že »9. dubna 2017 13:28

Naděje K: pomoc při objednávání léků. Dostupné ceny, vše v dobrém svědomí. Zažijte 2 roky. Rusko, Bělorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atd.

Vaše zpráva Doufám, že »09 dubna 2017 13:34

Naděje K: pomoc při objednávání léků. Dostupné ceny, vše v dobrém svědomí. Zažijte 2 roky. Rusko, Bělorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atd.

Vaše zpráva Doufám, že »9. dubna 2017 13:49

Naděje K: pomoc při objednávání léků. Dostupné ceny, vše v dobrém svědomí. Zažijte 2 roky. Rusko, Bělorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atd.

Vaše zpráva prodavačka »18. dubna 2017 07:43

12 týdnů před lékem proti hepatitidě C

loading...

Gandhi medikos oficiální internetové stránky

loading...

Gandhi medikos oficiální internetové stránky

loading...

Schéma léčby pro všechny genotypy: SOFOSBUVIR + DAKLATASVIIR

+3010 р. kurýr nebo

+1510 р. kurýr nebo

+2500 r. kurýr nebo

+4000 rublů. kurýr nebo

+1 900 р. kurýr nebo

+3400 р. kurýr nebo

Sofosbuvir + Ladipasvir

loading...

Léčebný režim pro genotyp 1 a 4: SOFOSBUVIR + LEDIPASVIIR

Hepcinat LP

loading...

+4100 р. kurýr nebo

+6000 r. kurýr nebo

+5000 r. kurýr nebo

+4000 rublů. kurýr nebo

Sofosbuvir + Velpathaswir

loading...

Léčebný režim pro všechny genotypy 1 až 6: SOFOSBUVIR + VELPATASVIIR

Sofosbuvir z řemeslného gandi

loading...

Nové léky pro léčbu hepatitidy C

Moderní vývoj farmakologie je na takové vysoké úrovni, že mnoho nevyléčitelných onemocnění se stalo léčitelným. To se plně vztahuje na hepatitidu C, která podle zdravotnických pracovníků již není trestem a nejtěžší tragédií. Loutka naděje pro nemocné dala nové léky, které se objevily na světovém trhu za posledních čtyři až pět let. Jejich seznam zahrnuje Sofosbuvir, Daklatasvir a Ladipasvir, vytvořené zahraničními firmami a přicházející z Ruska z Indie.

Sofosbuvir - léčba hepatitidy C bez vedlejších účinků

Sovaldi (Sofosbuvir) se objevil v prodeji v roce 2013 a okamžitě získal své místo v seznamu vitálních léků, které pomáhají léčit hepatitidy různých genotypů. Lék má v porovnání s předchozími léky skupiny interferonu řadu nesporných výhod.

1. Jedná se o neškodnou drogu, která nezpůsobuje negativní reakci imunitního systému těla.

2. Sovaldi nemá negativní vliv na orgány a systémy těla, to znamená, že nemá téměř žádné vedlejší účinky.

3. Průběh terapie se snižuje o 2 až 4krát.

To znamená, že si koupíte Sofosbuvir, rychle se zbavíte onemocnění a léčba vám nepřinese další zdravotní potíže.

Princip tohoto léku spočívá v tom, že vytváří překážku šíření virů hepatitidy C, přestávají množit, v důsledku toho organismus očistí infekci. Průběh léčby trvá 12 nebo 24 týdnů, léčebný plán je vypracován lékařem, může být s ribavirinem nebo bez něj, stejně jako s interferonem alfa. Kombinace léků závisí na genotypu hepatitidy (1,2,3,4), ale hlavní výhodou léku je to, že je aktivní proti všem čtyřem odrůdám.

Sovvaldi si můžete objednat na oficiálních stránkách výrobce nebo jeho autorizovaných dealerů. Náklady na jeden balíček jsou asi 30 000 rublů. Pacienti mají možnost objednat generický Sophosbuvir s porodem. Je to pohodlné a stojí méně než nákup maloobchodní sítě obchodních lékáren. Jednou denně se užívá jedna tableta o hmotnosti 400 mg.

Daklatasvir, nutný pro komplexní léčbu hepatitidy C

Daklataswir nebo značka Daklinza je také lékem nové generace, které se v Evropě objevilo v roce 2014. Dnes ji lze zakoupit v Rusku na internetových stránkách společností zabývajících se výrobou drogy nebo od distributorů, kteří mají licenci k prodeji. Přípravek Daklenz se používá jako složka v kombinaci s jinými léky:

Složení lékových komplexů závisí na stupni onemocnění, které orgány jsou ovlivněny a kolik, a také na genotypu viru. Léčebný program je vypracován individuálně pro každého pacienta, takže před nákupem léků je třeba se poradit s lékařem. Léčba může trvat 12 nebo 24 týdnů, délka trvání zákroku závisí na virologické odpovědi těla pacienta

Daklinza je potahovaná tableta (30 nebo 60 mg). Denní dávka je určena lékařem, je vhodné užívat přípravek bez přerušení. Během léčby může pacient pocítit závratě, nevolnost, sucho v ústech a jiné nepříjemné příhody, ale nenesou přetrvávající zhoršení pohody. Jedná se o rychle se vyskytující jevy, které by neměly ve vás vyvolávat strach.

Ladipasvir

Ledipasvir - je to velmi čerstvá droga, která je ještě v poslední fázi testování. Lékaři se o tom již nadšeně mluví a nazývají se dlouho očekávaným lékem, který v kombinaci se Sofosbuvirem dokáže léčit hepatitidu C navždy. Obě složky v kombinaci působí jako zabijáci hepatovirů, zabraňují jejich reprodukci a zabraňují jejich vstupu do krve.

Nejdůležitější výhodou kombinace přípravku Ledipasvir + sofosbuvir je, že při léčbě hepatitidy C je možné provést bez ribavirinu nebo pegylovaného interferonu. To činí léčbu bezpečnější, bez škodlivých účinků vůbec.

Kombinovaná lék ze dvou složek se nazývá Harvoni, můžete ji koupit od důvěryhodných prodejců, kteří mají přímý kontakt s výrobci. Pohodlnou formou nákupu je objednávka na webu s doručením na adresu klienta. Je spolehlivý a pohodlný pro každého pacienta. Doba trvání léčby je 12 týdnů, se špatnou virologickou odpovědí - 24 týdnů. Potřebujete pít jednu tabletu s plným žaludkem.

Doporučené nové léky Sofosbuvir, Daklatasvir a Ladipasvir jsou nadějí pacientů s hepatitidou C k léčbě. Většina pacientů se podařilo porazit nemoc v průběhu šesti měsíců, což je velký úspěch v medicíně a farmakologii. Tento průlom dává každému pacientovi šanci rozloučit se s vážným onemocněním.

Všichni společně

loading...

Hepatitida [část 2]

loading...

Natalia 12.06.2015, 11:28

loading...


Příspěvek byl editován Nataляskou: 05.07.2016, 12:48:59

vyvrcholení 30.04.2016, 21:25

loading...

lyusinda 04/30/2016, 23:14

loading...

A co to řešit? No, je to nepříjemné. Ale ve skutečnosti je to zacházeno.. A byt už nemusí být prodáván, to by bylo vyléčeno. A dokonce i v lístcích do Bangkoku jsou nyní dražší než běh drog.

Víš, před rokem jsem se zeptal gastroenterology s epigastrickou bolestí. Kde a od koho jsem prostě nebyl vyšetřen. A nikdo mě nikdy neposlal k analýze, alespoň pro bezpečnostní síť. Bolest zůstala. Z toho, co nebylo určeno. Po téměř ročním spuštění biochemie se zvýšily jaterní enzymy. A pak je poslali k analýze. Takže jsem začal plakat, že jsem ztratil rok, pravděpodobně bych to už vyléčil. Doufám, že ten virus nebyl přinesen pod FGDS.

Vovanchik 05/01/2016, 01:29

loading...

Takže jsem začal plakat, že jsem ztratil rok, pravděpodobně bych to už vyléčil.

Před rokem to bylo, jako kdybyste mohl vyděsit. Tk nebo bylo nutné počkat na cirhózu, že by stát začal léčit vás, nebo prodávat byt a být s nimi léčen samostatně. Takže nelitujte. Nechcem plakat přes rozlité mléko. Předávkujte analýzy, ošetřujete, játra pravděpodobně vostanovitsja (bude po analýzách vidět).

Seitkerim 05/03/2016, 07:52

loading...

lyusinda 05/03/2016, 09:38

loading...

Luisinda, jaká je vaše fibróza? Indikátory enzymových pecí jsou zřetelně zvýšeny! Ale doufám, že to není kritické! Všichni Panic na začátku! Ale když se podíváte na to, kolik lidí zemřelo z důvodu nedostupnosti léčby v minulosti! Myslím, že jste měli štěstí (dát si svíčku na své zdraví!), Že jste se naučil diagnóze.. Kolik lidí nemá podezření na svou nemoci a pomalu odešle. A vy jste se narodili v košili, koupili si na fóru nebo si objednávali drogy a žili šťastně po všem!

Fibróza prvního stupně, uzi udělala, játra v normě nebo míře. Jaterní enzymy jsou 2x nadhodnoceny, bilirubin je také zvýšený. Správné hypochondrium bolí, ale myslím, že tady je více problémů s biliózou (přebytek a diskenezija a cholická bublina). S drogami dosud budu určitě brát. Chci se rychle zbavit toho hrdla.

Facebook

loading...

Obchodní společnost Gandhi Medicos

✅ Aktivní složka: anastrozol (anastrozol)
✅ Obecné jméno: ALTRAZ
✅ Výrobce: Alkem Laboratories / Indie
✅ Dávkování: 1 mg
✅...

Obchodní společnost Gandhi Medicos

✅ Aktivní složka: Dolotegravir (dolotegravir)
✅ Název generického produktu: INSTGRA
✅ Výrobce: Emcure Pharmaceuticals Ltd. / Indie
✅...

Obchodní společnost Gandhi Medicos

LEDIFOS (SOFOSBUWIR + LADIPASVIR)

✅ Léčivá látka: Sofosbuvir + Ladipasvir (Ledipasvir + Sofosbuvir)
✅ Obecné jméno: Ledifos
✅ Výrobce: Hetero...

Obchodní společnost Gandhi Medicos

LENALID 25 MG (LENALIDOMID)

✅ Léčivá látka: Lenalidomid (Lenalidomid)
✅ Název přípravku: Lenalid 25 mg
✅ Výrobce: Natco Pharma, Ltd. / Indie
✅...

Sofosbuir přezkoumává minulou léčbu

Dobrý čas všichni! Dnes je den, kdy začínám bojovat s hepatitidou! Při podávání analýz u mě zjistila vzestup ALT a bilirubinu. Poslali k předání analýzy hepatitid, fibroscan. Výsledky mě zděšily - našel jsem hepatitidu S. Kde jsem se zvedl a až dosud nerozuměl. V in vitro hepatologist řekl, že léčba bez drog pouze s indickými drogami! A o interferonech a řeči nemůže být, když mi vysvětlil vedlejší účinky interferonu! Podle mých analýz byl zvolen schéma cofosbuviru + daklatasviru. Po nějaké době jsem o této společnosti věděl prostřednictvím svých přátel, našel jsem místo, zavolal mi a řekl mi celý proces nákupu drog! Počínaje objednávkou, končící tím, jak bude droga v mé ruce. Koupě na předplacení, takže se ukázalo mnohem levnější! Obecně už mám drogy) Začnu kurz! Výsledky budou zapsány v dalším přehledu! Všechno dobré!)

Chci vyjádřit svou vděčnost společnosti Gepamed! Dnes mám dovolenou! Mám hepatitidu C 3a, fibróza naštěstí chybí! Po dvou týdnech sophosbuviru a daklatasviru je analýza ptsr negativní! V dubnu letošního roku jsem se dozvěděl, že hepatitida C je léčena indickými generikami téměř bez drog a začala hledat, kde koupit drogu. Po nudné prohledávání na internetu a strachu z toho, že jsem narazil na padělané drogy, našel jsem tuto společnost. Zavolala jsem telefonicky a Anna mi řekla všechno o sophosbuviře a také o procesu objednávání s dodávkou léků. Udělal jsem rozkaz, uskutečnil jsem transfer do Indie a začal čekat a sledoval parcel na číslo stopy. 05.05.2018 přišlo dlouho očekávané drogy a okamžitě jsem zahájil léčbu. Během příjmu léků jsem nezaznamenal žádné vedlejší účinky! Děkuji všem a dobrému zdraví.

Myslel jsem si, že hepatitida - to může být jen pro opilce, narkomany atd. Typ lidí. Ale když se na lékařské prohlídce, kterou každý rok předáváme v práci, kde předáváme analýzy, včetně hepatitid, se výsledek ukázal jako pozitivní. Byl jsem velmi překvapen a až do posledního myšlení, že to byl nějaký vtip, ale bohužel výsledek se ukázal jako skutečný. Dlouho jsem si myslela, kde bych mohl tuto infekci zvednout. Následně po absolvování všech požadovaných testů bylo potvrzeno, že jde o hepatitidu C a nejnebezpečnějším genotypem je 1b. Můj infektiolog předepsal léčbu Sofosbuvirem + Ladipasvirem. Objednal jsem drogy na tomto webu a druhý den jsem zahájil kurz s dietou. Po 2,5 týdnu jsem absolvoval testy v Invitro, vysoce kvalitní PCR negativní a biochémie se vrátila zpět do normálu! V tuto chvíli pokračuji v léčbě, napíšu o všech změnách. Ale výsledek je velmi potěšen) Děkuji všem moc!)

Dobrý den, Před rokem jsem byl diagnostikován genotypem hepatitidy C 4. Výsledky analýz a prognóz zbyly hodně žádoucí. O léčbě neinterferonů s indickými léky můj táta, od jeho přítele z armády, se mě naučil, přesvědčil mě, že drogy nemají prakticky žádné vedlejší účinky a vedly k vynikajícím výsledkům. Bylo rozhodnuto začít bojovat proti viru. Šel jsem na kliniku a složil všechny testy, podle kterých jsem se dostal pod schéma léčení cofosbuviru + ladypasviru. Čtení recenzí na internetu narazilo na společnost GepaMed. Po nějakém čase, když jsem studoval všechny informace o této společnosti a vytvořil seznam otázek, zaregistroval jsem žádost o bezplatnou konzultaci s hepatologem. Na vlastní riziko a riziko jsem objednal předplacení, protože cena léků je mnohem nižší. Balík přišel rychle, každý den sledoval stopu. Léčiva jsou již na dosah ruky, jsou baleny vícevrstvými ve vrstveném filmu, ve vzhledu jako v popisu původního indického generika. Doufám, že drogy vám pomohou zbavit se viru!

Dobrý den! Jako známku vděčnosti společnosti píšu tuto recenzi! Zjistil jsem, že jsem byl na infekci hepatitidou C, když jsem byl zaměstnán UFSIN. Lékaři mi říkali, že se s nimi nyní léčí léky z Indie, že jsem se docela upokojil! Během jednoho večera vyhledávání na internetu jsem narazil na firmu GepaMed, telefonoval jsem s poradkyní Alenou a ona mi vysvětlila celý proces léčby, jak jsou placeny a doručovány léky. Po promyšlení všech věcí po absolvování všech testů po konzultaci s hepatologickým lékařem po konzultaci s příbuznými jsem se rozhodl učinit léky, které mi doporučil hepatolog. Řekla jsem si, Alena mi pomohla přeložit do Indie. Balík přišel podle slibů, včas. Obecně platí, že po 4 týdnech kurzu jsou testy PCR pro hepatitidu C v krvi negativní! Po zbývajících 8 měsících je výsledek nejcitlivější PCR negativní! Chci poděkovat specialitě konzultantovi Aleně a doktorovi hepatologovi Sergeji Vozhakovovi za to, že vše vysvětlovali a podporovali správně a jasně!

Náhodou jsem zjistil, o mých diagnózách! Tato zpráva samozřejmě byla velmi šokovaná, protože jsem věděl, že léčba přináší více škody než výsledek! Já jsem hledal informace na internetu o léčbě hepatitidy C, a narazil na videu Elena Malysheva, hostitel „žít zdravě“, kde mluvila o přípravě Sofosbuvir Indii který téměř žádné vedlejší účinky. Zjištěno, že společnost „GepaMed“ na internetu, zavolat na číslo na telefonu a on-line poradcem Anna odpověděla požádal všechny mé dotazy, děkuji za vaši trpělivost =) Upřímně řečeno, je to velmi děsivé objednávat léky, protože nejsou malé peníze a internet mnoho podvodníků. Předal všechny analýzy, které vyústily v genotyp 3a, bez fibrózy. Lékařský hepatolog Sergej Vojakov doporučil podstoupit 12ti týdenní léčbu léky: Sofosbuvirem, Daklatasvirem. Druhý den po objednání léků mi bylo zasláno číslo stopy, podle které jsem každý den sledoval svou zásilku. Přípravky přicházely v dobrém obalu, na krabicích se nenacházejí žádné škubnutí, na rozbalovacích místech je nalepen značkový holografický film, obecně vše je stejné jako na obrázku. Po 3 týdnech kurzu jsem prošel analýzou PCR - výsledek je negativní! V současné době je kurz dokončen zcela podle výsledků nejcitlivější analýzy PCR - negativní! Myslel jsem, že všechno bude mnohem komplikovanější, ale ukázalo se to. Možná, že se lék v budoucnu bude také zuřivě vyrovnávat s rakovinou! Děkuji všem!

Před dvěma lety jsem zjistil, že mám hepatitidu C (genotyp 3a). Nebylo pochyb o léčbě interferonem. Poté, co jsem studoval informace na internetu, byla moje volba založena na společnosti GEPAMED. V týdnu jsem dostal lék v Primorsky Krai. Léčba pohovky + dac začala 27. prosince 2017. 7. února 2018 proběhly první testy (kvantitativně - NEODDĚLENÉ, PCR - NEODDĚLENÉ). Díky všem zaměstnancům společnosti GEPAMED, jmenovitě manažerovi Anna a doktoru Sergejovi Valerevičovi, kteří byli vždy v kontaktu a radili mi o všech vznikajících záležitostech. Zdraví pro vás a vaše blízké.
A moje rada pro vás - nikdy dal první analýzy po ošetření v té klinice, kde stojíte na účtu od 1. února 2018, která byla podrobena testu na „kvalitě“ - výsledek byl pozitivní (byl jsem v šoku). Jednoduše, naši "hodnotní" laboratorní technici a lékaři nemohli uvěřit, že tato nemoc je léčitelná. A aby se chránili a pak se nedostali "do čepice", rozhodli se zapsat do výsledků analýzy (+). Všechno zdraví a všechno nejlepší.

Dobrý den, Po 11 letech jsem byl nemocný hepatitidou. Slyšela jsem o hepatitidě, když jsem byla těhotná, jako kus na hlavě. Kde, proč a proč? Všechny tyto roky žila v nějakém strachu pro sebe, pro děti! Náhodou na internetu narazili na tyto zázračné pilulky. Přemýšlel jsem o týden! Pak jsem nařídil, rychle přišel. Výsledek je výborný! Radím vám, abyste se rychle zbavili tohoto hrozného onemocnění. Všechno zdraví, štěstí a pohodu.

Dobrý den, Rozhodl se dnes napsat recenzi pro pochybovače, kteří mají být léčeni, nebo ne. Trpím hepatitidou C (genotyp 1b) od roku 2000. Jsem důchodce a stále se rozhodnu využít šanci. Nejdřív jsem koupil 1 balení ledu. + Sof.. Přinesl jsem to rychle. Pak si myslím, že budu analyzovat za 2 týdny a ostatní si objednám. Ale o týden později jsem riskoval a objednal další 2 balení, protože jsem ho nemusel pít po dobu 12 týdnů. Jako důchodce dokonce dělal slevu. Teď už jen zůstává pro mě pít týden. Před novým rokem prošly testy. Hepatitida nebyla nalezena. Když se objevily testy, dokonce jsem se bál otevřít e-mail. Děkuji moc a konzultantovi Anně a webu obecně. Kdo jiný pochybuje! Nepochybujte, buďte léčeni a buďte zdraví!

Dobrý den, Po 11 letech jsem byl nemocný hepatitidou. Slyšela jsem o hepatitidě, když jsem byla těhotná, jako kus na hlavě. Kde, proč a proč? Všechny tyto roky žila v nějakém strachu pro sebe, pro děti! Náhodou na internetu narazili na tyto zázračné pilulky. Myslel jsem si týden? Pak jsem nařídil, rychle přišel. Výsledek je výborný! Radím vám, abyste se rychle zbavili tohoto hrozného onemocnění. Všechno zdraví, štěstí a pohodu.

Děkuji Hepamedovi. Anna, Aleno, jsi pro svou podporu v nízkém úklonu. Emoce přemoci. Po čtyřech týdnech léčby není hepatitida C detekována, doufám, že po celém kurzu bude. Neexistuje žádná hepatitida C. To opravdu funguje. Dnes jsem nevěřil ani do 21. 21. 2017. Veškeré štěstí v boji proti nemoci.

Velké díky GepaMedovi. Anne a Alyona děkuji za podporu, porozumění a pomoc při mém zotavení. Chci říct svůj příběh. Jsem 50 let. Malý, stroynenkaya. 19. července 2017 si kolegové při práci všimli žlutého v očích. Běžel jsem do nemocnice. Předal analýzy. Biochemie je strašná, ALT-600, AST-500. Diagnóza je akutní hepatitida. O týden později byly testy potvrzeny. Na mne hepatitidu s. Krátce v hlavě otázka odkud? V naší nemocnici lékaři uvedli, že hepatitida C není léčena. až do září byl na kapátcích: heptrální a fosfoglu. Analýzy se snížily o polovinu. Bilirubin je téměř normální. Byli propuštěni z nemocnice s celoživotní stravou. Je tak skvělé, že žijeme ve věku internetu. Přátelé slyšeli něco o indických tabletách. A okamžitě se dostanu na místo Hepamedu. Byl jsem tak strach, že jsem vytočil telefon. A povzbuzuje hlas Anny, který mi dal naději. Hepatitida C je léčena! Objednal jsem tablety. Přijeli jsme rychle. Nemáte tušení, jak jsem je čekal. Ale nedokážete si představit, co mám rodinu a já jsme měli radost, když se v týdnu staly ideálními testy. Po 8 týdnech jsem dal PCR a znovu jsem vyhrál. Nebyl zjištěn virus. Mnohokrát děkuji a málo pro společnost Gepamed. Zvláštní poděkování lékaři s kapitálem Vozhakovem Sergejem Valerevichem, který doprovázel mou léčbu. Se svými dvaceti let jsem byl třetí ve své praxi s akutní hepatitidou C (je třeba říci, že žloutnou v hepatitidy C-5% případů, a mám v těch 5%). Slabý klan pro tebe, Sergej Valerevich. Zdraví pro vás a vaše blízké. Úspěchy v práci. Znovu, všechny obrovské díky. Šťastný nový rok. Omlouvám se za zmatek - je to z přebytku pocitů. S OZNAČENÍM, OLGA. Smolensk oblast

Dobrý den! Začal jsem se nemocí s hepatitidou C v roce 1998 a s touto chorobou jsem prošel téměř 20 let. A tak bych šel, dokud jsem se nedostal do nemocnice s diagnózou apendicitidy, kde jsem vzal testy a připomněl mi, že tento virus žije ve mně. Chirurg říkal, že se s touto chorobou zachází a doporučuje, aby šel na specialistu na infekční onemocnění. Po propuštění z nemocnice jsem okamžitě šel na specialistu na infekční onemocnění. A okamžitě se zeptal, jak může být vyléčen. Říkala, že existuje tradiční způsob a existuje takový lék, jako je sophosbuvir a daklataswir. Znělo jsem, jak moc to stojí za to a radil mi, abych četl o tomto nádherném léku. Nebudu vám dále říkat. V důsledku toho jsem před podáním předal analýzy, které ukázaly, že u mě je hepatitida s genotypem 3a. A tak jsem začal užívat tento lék, o měsíc později jsem šel znovu vzít testy, to je zázrak, žádný virus nebyl nalezen. Jaké štěstí bylo číst tato slova. Teď pokračuji v léčbě, piju druhý měsíc. Samozřejmě je zvláštní, proč nelze tento lék legalizovat v Rusku, protože to opravdu funguje.

Dnes je první den, co mohu říci, že jsem už nemocný s virem hepatitidy C za téměř 30 let, byl jsem nemocen, infikovány mi do vzdálených devadesátých letech během provozu, takže krevní transfúze. Zjistil jsem, že jsem v roce 2005 byla nemocná. Šok, vyšetření, pak jsem zněla množství, které bude potřebné k léčbě - opět šok. Nabízejí, že zapisují do fronty kvótu, slíbili, že zavolou, nikdy nevolali. Známý chirurg doporučil, aby tuto chorobu neinformoval, aby nebyl obtěžován v práci, vyprávěl příběh svého přítele, za který jsem velmi vděčný. Život s hrozným onemocněním, které musíte skrývat před ostatními. Zvyšující se zdravotní problémy a bez naděje na obnovu. A pak přišla zpráva o těchto zázračných drogách z Indie. Dlouho si vybral stránky, vybral tyto stránky a nedopustil se chyb. Dívčí operátoři byli ohromeni, tolik taktů, cítili, že se bojíte podvodu, trpělivě vysvětlíte všechno a vysvětlíte. Děkuji velice! Štěstí a zdraví. Děkuji všem zaměstnancům společnosti, kteří skutečně pomáhají lidem vyléčit se z této hrozné nemoci. Dnes jsem dostal výsledek analýzy PCR pro virus typu hepatitidy C - číslo 0. Za měsíc léčby. Na počátku léčby bylo 2,5 × 10 v 6 stupních, po dvou týdnech vstupu bylo ve třetím stupni 3,3 × 10. Po měsíci léčby - 0. Přeji všem úspěšné léčbě, GepaMed-prosperita!

Pozdravy všem, kteří budou číst mé recenzi, jmenuji se Alex a já mám mnoho let trpěl onemocněním, jako je hepatitida C. More v roce 2001 léčit toto onemocnění nebylo reálné, av zásadě, to byla myšlenka, že hepatitida není léčena. Podpůrné pily Eseniale, mléka a další rostlinné přípravky. Ale všechno to nevyřešilo problém a hepatitida pokračovala v nelítostném zničení mého zdraví a jater. Naučil jsem se o nových lécích sophosbuvir a daklatasvir z Indie, rozhodl jsem se objednat tyto léky a začal hledat internetovou lékárnu. Zastavil se na oficiálním webu společnosti "Gepamed", protože viděl spoustu skutečné zpětné vazby a získal kompetentní konzultaci s dívčími manažery. Okamžitě se ukázalo, že tito lidé pomáhali stovkám jako já a měli obrovský zážitek, byli mě posláni k analýze a pomáhali zachránit tím, že dali adresy levných laboratoří. Udělal jsem předplacenou objednávku přímo z Indie, vybral jsem přípravky sofovir a daclahep od firmy Hetero. V banku došlo k převodu na potřeby, všechno bylo velmi jednoduché. tam byla instrukce. Po dvou dnech jsem dostal číslo své zásilky a já jsem ji sledoval denně. Když jsem začal užívat pilulky, cítil jsem slabé bolesti hlavy, ale to se nedalo nazvat vedlejšími účinky, všechny nepohodlí se zastavily po týdnu, kdy jsem doporučil pitnou vodu. Virus vyšel ve čtvrtém týdnu a nyní po léčbě se cítím mnohem lépe, únava byla pryč a jako by tam byla více energie. Doporučuji všem společnosti "Gepamed", objednat si léky zde, nic nehrozíte a získat opravdu podporu týmu lékařů a profesionálů!

Dobrý den všem! Jsem nekonečně rád, že mě osud dal příležitost napsat pozitivní recenzi o společnosti! Jsem zdravý! Abych byl upřímný, byl jsem podezřelý z nových drog (ne v lékárně, nové, cizí). Ne slyšením vím, že existují nečestné společnosti, které sledují pouze jeden cíl - získat. Sledoval jsem informace na internetu, protože některé společnosti právě prodávaly drogy a zmizely, nepřišly online. Rozhodla jsem se však zjistit, že jsem zavolala na telefonní linku, dívka odpověděla příjemně, řekla mi, které testy musí projít, jak začít s léčbou, a poslat podrobnosti o zaplacení. Objednané! Při předplatném je levnější) Číslo zásilky bylo odesláno prostřednictvím SMS, odeslání bylo přijato do dvou týdnů, dokonce dříve, než bylo řečeno. Zkrácený průběh - zotavil se) Pravda byla jednou vedlejším účinkem - lékař po prohlídce mírně snížil dávku ribavirinu a to je ono! To je otázka toho, co je potřeba pod dohledem lékaře - mimochodem v Hepamed a radil! Všichni pozorovali! Rigorózně! Co chcete! Děkuji Hepamed, jsi skvělý!

Píšu recenzi o společnosti Gepamed, i když léčba byla nedokontsa.. hands svědí po celý týden - výsledky testů, prosím! Lékařské centrum řeklo všechno podle plánu! Byly zde otázky ohledně léků, mám špatnou zkušenost s léčbou, nesnášenlivost byla způsobena vedlejšími účinky. Na horké lince jsem zavolal - manažer Anna odpověděl, řekla, že v mém případě namísto 99 procent stovek se dobře, 97-98 podle oficiálních statistik. Na obrázku není špatná, příliš, se rozhodl vyzkoušet, a to zejména proto, že jejich (gepamedovskoy) statistiky, téměř všichni, kteří dodržují pravidla jednoduché ošetření vyzdoroveli.Vsem poradí nyní cestu, koupil po třetím zazvonění - kladené otázky... Chcete-li mít jistotu. Takže konzultujte telefon - je to zdarma a na úrovni! Vezmeme peníze za to :)

Vyslovuji svou srdečnou vděčnost a velmi vám děkuji.

Od 99 let byl nemocný hepatitidou, dosáhl druhé fibrózy - "Oficiální terapie" nepomohla, byl léčen, jak jen mohl, ale onemocnění postupně postupovalo. Dokonce i postižení narušení - alkohol byl v roce 2005 unášen. Sotva jsem se dostal z nálevky! Pak se zastavil, jen kouřil a kouřil. Ale je to před léčbou. Lékař-hepatolog byl pozorován - v roce 2016 doporučil firmě "Gepamed", že podle jejich názoru se hodně uzdravuje. Upřímně řečeno jsem byl velmi šťastný! Protože existuje mnoho návrhů - a výsledky jsou jiné, kdo říká něco. Cena není nijak malá, takže nechcete nakupovat od toho, komu nerozumíte. A pak jsem objednal hovor a když jsem zavolal, okamžitě jsem podal žádost - sof + kachna. Ředitelé říkali, že si můžete zakoupit kusy po částech, ale pořád jsem celý kurz (a tak je klidnější a levnější to se ukázalo).

Dokonce jsem těžké věřit, že jsem vyléčen! Chlapci, děkuji za vaše laskavá slova! Děláte takovou věc! Byl jsem v nemocnici jednou řekl, že nemůžeme koupit nikde jinde sofosbuvir a Daklatasvir - nutno objednat na internetu.. Já rozhodně nevadí peníze pro sebe, ale musíte si být jisti, že správná věc přijde, a že všechno přijde! Přítel (také s hepatitidou, jen jiným genotypem), když byl jeho lékař pozorován, byl informován vaší společností Hepamed. A objednal jsem si s ním. Je to už stálá mínus. A já a on.. Nekonečně vděčný vám, nezastavte, rozvíjejte, každý úspěch!

Viděl jsem to! Ale s takovým lidským postojem se velmi zřídka setkáváme! HepaMed je ještě lepší než v reklamě! Pomoc při každém kroku, provádění plateb, sledování zásilky, doručení atd. Sberbank udělala chybu při zasílání peněz do Indie a začalo to. Dokud jsou peníze vráceny. DALŠÍ SOF + DAKLAT. Na základě důvěryhodnosti a lidského postoje, díky podpoře vedoucího týmu GepaMed a zvláštnímu poděkování specialistovi ALENE. Což vedlo k situaci, a to is spořitelny, nejedná se o týden zkušeností, podpory a profesionality zaměstnanců ve výšce, jak s nemocí netahejte! Využijte služeb GepaMed je důvěra 100% ve své uzdravení. Doporučuji to všem! S HI. Jurij. Nový Urengoy. YaNAO.

Ahoj, v roce 2015 jsem našel s protilátkami proti hepatitidě C, naše specialisty na infekční onemocnění řekli, že provedou analýzu k určení genotypu viru. Analýza ukázala genotyp 3a a doktor řekl, že potřebuji podstoupit léčbu interferonem a předtím, než mohu projít opistorickou analýzou, léčit opisthorchiázu. Lékař okamžitě řekl, že se musíte připravit psychicky, protože. budou se objevovat vedlejší účinky, jako je bolest hlavy, horečka, že se musíte vzdát alkoholu a mastných potravin.
Podložky mě vyděsily, nepomohl jsem s léčbou a odložil to až později, když kdysi přišli přátelé z Indie. Řekli mi o nových lécích z hepatitidy C s generickým sophosbuvirem a daklataswirem. Vzali je někde do Goa a kontakt se nezachoval. Začala jsem hledat oficiální místo natco pharma v Rusku, kde si můžete objednat sophosbuvir a daklataswir z Indie. Po prostudování návrhu jsem si vybrala společnost „Gepamed“ a nařídil léky a Geptsinat Natdak předplacených v Indii, protože to bylo mnohem levnější. Bylo také snadné zaplatit: zaplatil prostřednictvím služby Alfa-Click online. On dostal kompetentní konzultaci s doktorem Vozhakovem Sergejem zcela zdarma, poslal mě pro testy v "Invitro". Kvantitativní zatížení ukázalo více než milion kopií viru a fibrózu. Léky přišli za 20 dní a okamžitě začali léčbu. Po 3 týdnech jsem prošel kvalitní analýzou PCR s citlivostí 60 jednotek. a výsledek byl negativní, takže biochémie se vrátila k normálu za pouhé 3 týdny! Po opilosti léčby sophosbuvirem po dobu 12 týdnů jsem prošel nejcitlivější analýzou 15 jednotek. a on ukázal "negativní", 3 měsíce po léčbě, analýza ukázala totéž - NEGATIVNÍ.
Díky týmu "Gepamed" za jejich pomoc a péči v průběhu léčby nechť Bůh požehná vám a vašim milovaným, protože stojí za to drahé, dáváte naději.

Droga sofosbuvir «HEPCINAT LP» pořídit za velmi blízko ke mně, abych byl upřímný, donedávna nevěřil v „zázrak“, jsem si myslel, jako vždy na někoho jiného neštěstí někdo chce zbohatnout. Ale o dva týdny později, bylo zjištěno, že negativní, jsem začal plakat, ale tam byly slzy radosti. Konec konců, když lidé blízcí námi všechno v pořádku, a my všichni horosho.NA světlo je stále žádná slova vděčnosti, které by vyjadřují Gepamed svých společností. „a děkuji dívku Annu, která si vždy najde čas poslouchat a sdílet radu Hodně štěstí všem! A to by nebylo ve vašem životě hlavní věc není rozpadnout se a přesvědčit se k VÍTĚŘI;)

Dobrý den, jmenuji se Marina, chtějí vědět, jak jsem za dva týdny vyléčil hepatitidu? V únoru letošního roku jsem se dostala do nemocnice a když mě vyšetřili, diagnostikovala jsem hroznou diagnózu hepatitidy s genotypem 3a. Je strašné popsat slovy můj pocit. Nemám tušení, kde ho chytil, vedl zdravý životní styl, sportoval a nechodil k lékařům. V průběhu měsíce dodání analýz a Bezsonov noci jsem ztratil 6kg, předal jsem se analyzuje v laboratoři a tam správce Hemotest mi radil, abych jít na stránky sofosbuvir léky. Zhromaždila jsem všechny informace, četla jsem recenze a začala hledat lékaře na infekční onemocnění. Žiju v Krymu a nemáme lékaře, který by s těmito léky pracoval, a pokud existuje, nepozná mě. To mě velmi těžko a naladěno a já jsem se rozhodla mít šanci, neměl jsem na výběr, jak objednat přípravy na internetu u firmy GepaMed! A tady je moje volání na horkou linku. Poradce odpověděl Aleně, vysvětlil všechno podrobně, odpověděl na všechny moje otázky a podnítil potřebné analýzy. Byl jsem rozhodnut být okamžitě ošetřeny s poradcem a těchto léků, jsem nešel do místního infkktsionistu nestala na účtu, a vymanil z procházky peklem! Přišel jsem den, kdy jsem byla připravena podat objednávku a můj konzultant se stal Anna. Zanechala své osobní telefonní číslo a řekla, že zavolá nějaké otázky. Po 6 dnech jsem balík obdržel, když jsem ji otevřel, zkontroloval jsem dostupnost a teprve potom jsem ji zaplatil. Byl jsem jmenován genotyp sofosbuvir daklatasfir a obecně přešel mě lehce z boku jen bolest hlavy Půjčil jsem tsitramona. První testy dva týdny po zahájení postupu a první výsledky! Včera 12.04.17 telefon zazvonil telefon, který lékař zavolal z laboratoře, hemostas řekl, že vyšetřili svou analýzu a v krvi nebyl žádný virus. Řezání objasnit, zda antivirová preparat.k mám před dvěma týdny tam byl virus v krvi, řekl jsem, ano, to je pravda, že je mi srdečně blahopřál a já, a já se plazit slzy radosti a nespoutané nadšení! Okamžitě jsem volal Anna sdílet dobré zprávy, můj kvantitativní analýza 0. chci poděkovat zaměstnanci společnosti GepaMed za to, že jsou poctiví pracující lidé získat zpět radost a vždy v kontaktu! Je tak hezké se vypořádat s kompetentními lidmi! Mám strach představit si, že mám léčbu bez nich, co by mě čekalo, je jen hádat. Objednal jsem pilulky na druhý měsíc léčby, protože je to tři, takže před a pouze vpředu ve dvou týdnech půjdu vytvořit kvalitní! Děkuji za to, že jste tam! S pozdravem Marina PG Evpatoria

Recenze

Vážení přátelé, prosím, nechte své připomínky. Fotografie můžete přidat k recenzím. Necháte-li vaši zpětnou vazbu, pomůžete ostatním činit správné rozhodnutí. Přejeme všem dobré zdraví a prosperitu. S pozdravem, tým Indiamedic.

Přidat komentář Zrušit odpověď

70 komentářů

Adilshayeva

Webové stránky horoshiy.my nám skutečně rezervovali rychlé zpětné volání, a po 5 dnech na Krymu již obdrželi platbu na poluchenii.prishlo všechno pěkné a akuratno.stavlyu 5 +.Spasibo velkém!

Sergey

Dodáno přípravy zásilek Velpanat NATCO asi před měsícem, nyní prošel testy ALT transamináz, efekt je skutečně existovaly pod 300 jednotek, a nyní téměř normou - 48 edinits.Tak zde prodávají skutečné léky nejsou padělané nebo falešné, jestli někdo pochybuje pak zrya.Kommentary také není registrován, že jsem skutečný pacient «c street“.Smelo přijmout a realizovat.

Indiamedic

Dobrý den, musíte předložit další analýzu množství krve virem. Jedná se o hlavní analýzu, která není nutná.

Aziza

Dobrý den, virová zátěž, kterou jsem vám poskytla v únoru, vám nyní pořídí lék, ať už potřebujete opakovat virovou zátěž před tím, než začnete užívat léky. Děkuji

Indiaamedic

Dobrý den, ano, potřebujete znovu zachytit virovou zátěž, abyste sledovali dynamiku léčby.

Lyudmila

Artem

Jak dlouho trvalo zaplacení bankovního účtu?

Indiamedic

Dobrý den, pokud se provádí platba na indický bankovní účet, průměrně 7 pracovních dnů. Někdy platby trvají déle, zejména ty, které jsou uskutečněny prostřednictvím Spořicí banky Ruska. Sberbank v rámci sankcí a plateb jsou testovány v bankách, takže čas se zvyšuje.

Aziza

Dobrý den, prosím, napište jak se lék přenáší a zda jsou alergické reakce? Na mě gep S genem 3a 3v můj lékař doporučil rezervovat na vás prostě jsem alergik a velmi hodně zkušenosti při této příležitosti.

Indiamedic

Dobrý den, obecně dobře. Ale nemůže existovat jednoznačná odpověď. Vezměte si kurz na 1 měsíc a začněte užívat. Sledujte týden, pokud je vše v pořádku, objednejte si zbytek kurzu.

Světlana

Chtěla bych vám poděkovat zaměstnancům vaší společnosti a osobně Catherine, která byla zodpovědná za mé objednávky. Vyjadřuji velkou upřímnou vděčnost za profesionální přístup, hluboké lidství a poskytování skutečné pomoci pacientům. Objednal jsem Ladypasvir + Sofosbuvir. Přípravy přišly rychle, kurýr byl doručen do bytu. Všechny druhy balíčků byly na skladě. Začínám přijímat. Díky celému týmu. Děláte velmi dobré a důležité podnikání. Objednejte, uzdravte se, zotavení!

Tatiana

Dobrý den! Chci se podělit o své zkušenosti s objednáváním léků pro Indiamed. Byl jsem předepsán Velasoft za genotyp 1 b, v hodnotě 59,000. Platba byla provedena prostřednictvím měnového účtu (jak se to stalo). Lék byl odeslán z Indie 3.04, dnes jsem ho dostal, 19.04. Jak slíbil kurýr na adresu, osobně v ruce. Existovaly pocity, že číslo stopy na stránkách Ruské pošty nebylo dlouho sledováno. Pokud s tím budete držet krok, nemějte strach, všechno je v pořádku. Jakmile se lék dostane na území Ruské federace, začne se sledovat vše. Zítra začnu zacházet, Bože, jak dlouho na to čekám.

Díky tvůrcům této stránky a celého týmu. Chci říci zvláštní poděkování Julii manažerovi, za její pomoc, za to, že jste stále v kontaktu a pomáhal s problémy, které vznikly.

Přeji vám všechna zdraví, zdraví a zdraví.

Denis

Dobré odpoledne. Odpověď, která byla doručena rychle a včas, se nestala okamžitě, protože když jsem začal přemýšlet o léčbě, byl jsem nejvíce znepokojen výsledkem, nikoliv rychlostí nebo způsobem porodu. a nyní po měsíci léčby byl výsledek analýzy Hepatitida C 1b. NOT DETECTED. zbývá 2 měsíce, nyní můžete zanechat recenzi. Po úplném předplatném jsem vzal balíček na 10. den, všechno je v pořádku. Operátoři jsou odděleni, moc děkuji. Zvláště Julia. VŠECHNY DOVOLENÉ ZDRAVÍ.

Marina

Objednával si Sofosbuvir a Daklatasvir před měsícem a pol s předplacením 53 200 rublů čekal 14 dní. Můj manžel byl zařazen do hepatitidy C 3. genotypu. Můj manžel pil měsík a podstoupil test a hepatitida nebyla nalezena v krvi. Nevěřil jsem, že tyto pilulky mohou pomoci tak rychle. Kurz je hotový, a hlavně její manžel neměl žádné vedlejší účinky! Děkujeme Julii, dobrému specialistovi! K rychlému vybití. Tyto pilulky jsou prostě zázrak.

Catherine

Velice vám děkuji, balíček do Vladivostoku dosáhl jen 11 dní a požádal jsem o 100% předplacenou sazbu za 59 000 (Velasof).

Zvláštní poděkování Julii za objednávku a poradenství)))

sergey

Po měsíci léčby hepatitidou C je výsledek negativní.

All privet.zakazal léčba hepatitidy S.cherez 2 týdnech užívání pilulky dal analizy.rezultat otritsatelnyy.analizy jen super.osobaya díky Catherine pomoc designu zakaza.Zakazyval 100% predoplatoy.ochen perezhival.vse tselosti.dostavka přišel do 3 týdnů na Ekaterinburga.OGROMNOE Děkuji a větší prosperitu

Sergey

Objednal jsem si zboží a dachihep na tři balíčky, plnou sazbu předplacených za 52,200k. Objednávka do Omsku byla doručena do domu dvanáct dní. Samozřejmě se bál posílat peníze, ale dostal jsem šanci. Je to mnohem levnější a hodně. Od zítřka začnu to brát. Za měsíc napíšu, jak se léčba děje.

P.S. Nebojte se a objednejte si předplatbu mnohem levněji, radím.

NATALIA

Dobrý den, V květnu 2016 jsem se dozvěděl, že mám hepatitidu C, rok jsem sledoval lékaře, ale žádné změny byly všechny indikátory mimo měřítko. Lékař mi požádal, abych koupil medicínu LediHep, kterou si můžete objednat na webových stránkách Galaxy Med.in. Volal jsem na operátorovi hotline, kde jsem konzultovala Elvira a okamžitě jsem objednal po dobu tří měsíců léčby. Po zaplacení jsem dostal lék do 2 týdnů, zůstal v Rusku, kurýr doručil balíček domů. 09.12.2017 Pan mi, jak jsi zpíval první pilulku a po 28 dnech (4 týdny léčby), jsem dostal první výsledky, kde je moje štěstí neznalo mezí HCV RNA se nezveřejňuje Všechny výsledky ALT a AST se vrátil do normálu, a tak jsem řezání vše léčba, 8 týdnů HCV RNA kvalitativní stanovení je negativní, 12 týdnů HCV RNA kvalitativní stanovení negativní ALT a AST, tak zůstane jako obvykle. Obrovská díky Elviře za její práci mi zavolala a napsala mi všechny své otázky.

Nikolai

Dobrý den, Objednal jsem drogu na předplacení, protože je mnohem levnější. Dosáhli jste 12 dní, vše je dobře zabalené. Také chci vyjádřit svou vděčnost konzultantovi Julii za kvalitní práci při registraci objednávky. Výsledek bude napsán po ukončení léčby.

Catherine

Bylo doporučeno toto místo v nemocnici. Velmi výhodné, jak v objednávkách, tak i v platebních podmínkách. Lék přišel dost rychle, kurýr doručil. Děkuji vám hodně zaměstnanců! Doporučuji tyto stránky uživatelům.

Igor

Bylo doporučeno, aby si tento web objednal v nemocnici. Objednal jsem drogy 10. ledna 2018. Důvěryhodné a hradené okamžitě, protože je výhodné zaplatit okamžitě. Platba je nabízena k výběru. Léky byly doručeny 23. ledna 2018 kurýrem. Léky jsou baleny v krabičce pěny a utěsněny v kartonové krabici. Léčba ještě nezačala, brzy půjdeme k lékaři.

Chci, aby tento text byl zveřejněn v recenzích, takže se lidé nebaví nařizovat drogy.

Alain

Dobrý den, Zjistil, že pacient byl obrovský deprese, lékař po průzkumu vydal brožuru Indie doktora a řekl, že se rozhodnete psát nebo naši terapii, ale dodala, že přípravky sofosbuvir a daklatasvir dynamika oživení nebo statistiky na straně druhé nad ním je velmi rád, že tam byly tyto léky. Rozhodně jsem si nemyslel, že dlouho a nařídil, přišel na drogách po 3 týdnech na PC, takže začátek 17 dnů prošel kvantitativní analýzu a nemohl uvěřit svým očím nebyl nalezen! S radostí jsem se rozplýval i v kanceláři. Jeden z těchto dnů se budu zabývat kvalitou, doufám, že se mi to bude líbit. ALT a ACT před zahájením léčby bylo 80 po 17 dnech léčby ALT ACT 30 a 34 a mírou všech 31 bitů nadhodnocené, po 80 -34 já taky spokojený. Děkujeme Iniamedic za tuto příležitost stát se zdravým. Všechno nejlepší pro vás a prosperitu.

Lyudmila

Chci říct, každý, kdo je nemocný s hepatitidou C -v jsou léky, které zabíjejí infekce a vrátit člověka do normálního života. Tyto produkty-sofosbuvir Daklatasvir.Etimi přípravky a zpracované můj příbuzný, který byl napaden transfuzí s touto infekcí krovi.Borolis 2 goda.Snachala lékař jmenovaný algeron a ribavirinem, po třech týdnech léčby krevních destiček klesl ve výši 270-300, aby 19.Eto léčba muselo být zrušeno, protože některý krvácení by mohlo mít za následek pechalno.No měl velkou touhu stát se zdravější člověk, a pak lékař dal telefonní číslo, na které můžete odvolat a nařídil společnosti preparaty.Obrativshis indické Medic obdržených kvalifikovat nnuyu pomoc, učinit objednávku na drogách Indii.Zakaz uzavřená 2x raza.Pervy drogy přišli po 18 dnech, podruhé ve 14 pohybu dney.Vse můžeme sledovat zásilky přes internet.Lechenie trvala 6 mesyatsev.Posle léčbě analýzy byly provedeny virus nebyl nalezen. Po 2 měsících, pokud je zjištěn virus, člověk prostě vystoupit z rejstříku a my zapomenout tuhle noční můru jako zlý sen! Chci vyjádřit svou velkou vděčnost zaměstnancům společnosti za jejich touhu pomoci nemocným lidem! Také by bylo žádoucí, aby se u nás konečně objevily takové přípravy!

Chci vám poděkovat indiamedis za to, co jste.

Pro zprostředkování nemocí a zdraví.

Děkuji vám dát naději, že v procesu stává realitou, přijatou vaše léky, rychlost řezu, a hle, jsem neměl hepatitidy C, takže v novém roce jsem přišel s zdravé játra. Hodně štěstí a zdraví pro všechny

Dmitry

Tatyana a Julia děkuji za pomoc při registraci.

Eug

Dobré odpoledne. Objednávka byla dodána 15 dní po úplném předplatném, všechno je dobře zabaleno v plné bezúhonnosti. Správní a vzpomínaní manažeři vždy odpovídali na otázky. Děkuji za vaši práci. Doufám, že bude mít pozitivní výsledek léčby.

Ruslan

Zaplatil jsem, obdržel jsem balíček, již jsem léčil téměř dva měsíce, na konci prvního měsíce byla PCR již negativní.

Ainura

Děkuji Julia rychlé odbavení zakaza.Posylka přišel 5 dnů před účinností Omska.Zakazyvala bratr tenofovir disoproksil fumarat.Ob později psát.

Elena

Dobré odpoledne, šťastní lidé, kteří jsou vyléčení a kteří jsou již léčeni! Řekni mi prosím, jak jsi zaplatil za lék? Musím také vykoupit, dokonce ani nevím, jak postupovat, prosím, sdílejte. Děkuji.

Indiamedic

Ahoj, Eleně! Na této stránce kupující nechávají svou zpětnou vazbu. Pro všechny vaše dotazy můžete získat odpověď tím, že nás zavoláte na telefony nebo opustíte aplikaci na hlavní stránce webu. Budete kontaktováni jedním z našich operátorů a poradíte se.

Catherine

Dobrý den, Děkuji vám všem lidem, kteří se podílejí na mém úplném zotavení. Bůh vám dá zdraví.

30. srpna 2017 jsem na tomto webu zakoupil 12-týdenní kurz. Pila 3 měsíce. Čekala jsem 2 týdny a prošla testy. Dnes jsem dostala výsledky výzkumu. PCR nebyl detekován. Droga byla zakoupena, ten, který byl k dispozici (obávaný na objednávku), platba a příjem z ruky do ruky. Nebojte se koupit. Děkuji znovu obrovskému.

Děkujeme za rychlou registraci vaší objednávky. Balíček přišel přesně 14 dní. Po úplném kurzu přidám přehled o účinnosti. Objednal 12-týdenní kurz sophosbuvira.

Catherine

Dobrý den, Obdržela jsem balíček, to bylo jen 2 týdny. Díky obrovské Elviře pro konzultaci a pomoc při registraci. Objednal jsem z této stránky na doporučení lékaře. Začínám psát o výsledcích! Všechny rychlé zotavení! A soudruzi, neboj se objednat léky, nikdo tě nebude oklamat, je to 100% testováno. Buďte zdraví!

Sergey. Kamensk-Uralský

Dobrý den, Dnes jsem dne 18. listopadu 2017 dostala (cofosbuvir / velpatasvir - 400/100 mg). Děkuji společnosti INDIA MEDIC a všem zaměstnancům, zejména Ekaterině. Doporučuji tento web všem!

natalia

proč nepíše o hepatitidě B?

Indiamedic

K léčbě hepatitidy B je zapotřebí další terapie. Máme také léky na hepatitidu B, ale je lepší dostat schůzku od ošetřujícího lékaře.

Victoria

Dobrý den, Dostal jsem dnes pilulky, přišel velmi rychle, za pouhé 2 týdny! Obrovská díky zaměstnancům společnosti IndiaMedic, zejména konzultantovi Elvira. Doporučuji všem, aby si na tomto místě objednali léky! Jakmile dokončím průběh léčby, nechám podrobný přehled!

Victoria

Po 13 dnech je virus negativní. Teď se sejdeme s doktorem po úplném užívání léků, cítím se dobře, únava a apatie odešla. Velmi doporučuji přípravám této společnosti, a to díky díky společnosti Elvira. Po 1,5 měsíci nejsou žádné nežádoucí účinky.

Paul

Dobrý den, Srdečně děkuji. Moje první vítězství. PCR dá negativní výsledek. Oddělit DĚKUJÍCÍ JULIĚ, za práci. Budte zdraví, štěstí pro vás.

Valery

Dobrý den. Dnes 29. října 2017 obdržela zásilku z Indie. Chtěl bych říci obrovské DĚKUJEME každému, kdo se podílel na vývoji těchto léků. A díky díky svému konzultantovi Elvirovi za pomoc s objednávkou. Udělal jsem video, ale nevím, jak ho poslat sem. Ale určitě to udělám. Chtěl bych přát všem dobré zdraví. A zotavení těm, kteří jsou nemocní. Objednejte si a nebojte se. Žijte šťastně až poté.

Elena

Ahoj všichni! Takže jsem dnes dostával pilulky na léčbu hepatitidy C. Po dobu 12 týdnů! Chci vyjádřit svou vděčnost Indii Medikovi za její rychlou práci při zaslání objednávky. A samozřejmě Elvira. Byla jsem vždy v kontaktu a odpovídala na všechny otázky. Doporučuji všem, aby si objednali prostřednictvím společnosti IndiaMedic. Neztrácejte! Nyní odešel do hlavního města, aby byl vyléčen!

Maria

Elena

Děkujeme za zpětnou vazbu. Počkám na další video. Přeji si rychlé zotavení.

Galina

Dobrý den! Děkuji všem zaměstnancům společnosti a osobně operátorovi Tatyaně za její pozornost a pomoc při návrhu

objednávat. Před rokem byl jejímu manžela diagnostikována hrozná diagnóza genotypu 1 hepatitidy C. Rok léčby neposkytl žádné uklidňující výsledky.

Nedávno jste se dozvěděli o existenci vaší společnosti, která pomáhá pacientům s diagnózou, jako je můj manžel. Po absolvování

plný průběh léčby, do 3 měsíců, s tímto lékem překonal všechny očekávání, muž je zdravý a hepatitida C je poražena,

Ještě jednou děkuji všem, dobrému zdraví pro vás.

Paul

Dobrý večer! Velice vděčím všem zaměstnancům, a zejména operátorovi Julie, za pomoc a podporu při zadávání objednávky. Doručení léčiv do Uralů bylo méně než 3 týdny po registraci. Doporučuji to všem.

Elena (Jekaterinburg)

Dobrý večer, děkuji všem zaměstnancům, a zejména Julii za pomoc a při objednávce. Dodání léků z Indie asi 2 týdny po vyčištění.

Alexey

Dobrý večer. Chtěla bych vám poděkovat velkému manažerovi Julie za efektivitu, čestnost a podporu, zatímco léky šly. Léky přišli do dvou týdnů po 100% předplacení. Přeji všem dobré zdraví.

Maxim (Irkutsk)

Děkujeme za efektivitu společnosti a zaměstnanců. Julia manažer je zvláštní děkuji! Jasné a srozumitelné vysvětlení všech otázek. Kdo se bojí provést zálohu, může být placen kurýrem, když dostává drogy, udělal jsem to. Všechny zkontrolované a zaplacené. Po ošetření sepsám výsledek. Místo bylo ošetřeno mým ošetřujícím lékařem ohledně zpětné vazby mých pacientů. Všechno zdraví!

Polina

Chci vyjádřit svou vděčnost manažerovi společnosti Julia za Vaši pozornost, reakci a kvalitní poradenství ohledně nezbytných příprav. Tablety byly obdrženy méně než měsíc po objednávce. 100% předplacení mě jistě znepokojilo, ale manažer byl vždy v kontaktu a odpověděl na všechny otázky, které nastanou. Bůh vám dá zdraví!

Olga

Dobré odpoledne chci poděkovat operátorovi Tatianě za její profesionalitu a lidský postoj vůči klientům. Tatiana, děkuji moc!

Vladimir

Edward

Pro všechny pozdravy. Trochu pozadí: rozhodl se jít bezplatné lékařské vyšetření v místě bydliště k prevenci, já sám aktivně zapojeni do sportu nekouří nepiju, jsem prošel všemi testy. Později, na recepci místní terapeut řekl, že moje krev je 4-5 krát vyšší než běžné sazby, a dodal, že je pravděpodobné, že hepatitida, jsem na „Upravit“ předat vše analyzuje speciálně pro hepatitidu. Testy Potvrdit opravdu, mám hepatitidu C. jsem začal analyzovat, jak jsem je všechny mohli chytit (nedělají drogy. Oženil se a odešel NO NO.), A najednou jsem si uvědomil, že před několika lety a rozhodl se ušetřit peníze na laciné má tetování od cizinec mě člověk. Morální je dělat tetování salonů tam vše sterilní (dobře, nebo lepší nedělat to!). Začal hledat prostředky k potírání této katastrofy a seznámil se s firmou "india medic", s níž volal a konzultoval. Chci vyjádřit svou vděčnost

společnost a konkrétně provozovatele společnosti Julia. Než jsem dosáhl drogy za dvanáct dní, bydlím v Uralu a předem mi doručil kurýra voláním všeho velmi rychle. Platba byla provedena v plné výši, riziko bylo oprávněné))) Takže doporučuji každému této společnosti. Zdraví pro všechny a rychlé zotavení.

Indiamedic

Eug

Eugene byl Cherepovets.Gepatit C byla zjištěna u interferonu 1995g.Lechil není poluchilos.Lechaschy lékař mi doporučil objednat na tomto webu dzheneriki.I nezrya.Vse přišlo přes nedelyu.3 měsíce léčby a jsem zdravý! Děkujeme vám Kate a Julii a vše, co pro každého.

Nadyusha

Dobrý den!)

Objednával drogy 17. dubna (Sverdlovsk region), velmi obavy, ale balíček dostal 03.05 všechno dobré.

Velmi vděčný! Začali jsme léčbu)))) doufáme v pozitivní výsledek.

Maria

Doufám, dobré odpoledne. Teď jsem v aktivním hledání společnosti, která si tuto drogu může objednat. Řekni mi, v jakém městě žiješ? Já sám jsem z Jekatěrinburgu. Nemohu s nikým sdílet svůj problém, mluvit, diskutovat o choulostivých okamžicích - taky. Chtěl jsem poznat osobu s podobným problémem a mluvit.

Světlo

Dobrý den! Chtěla jsem o této společnosti nechat odpověď. Kontaktovala jsem operátorku Julii. Velice hezká holka. Všichni odpověděli na všechny otázky. Stejně jako mnozí se obávali zálohy, ale marně se to ukázalo. Jak bylo slíbeno, všechno bylo doručeno včas. Děkuji vám moc.

Indiamedic

Svetlana, děkujeme za vaši zpětnou vazbu, přejeme rychlé zotavení.

Elena

Sveta, prosím, napište jak byla léčba? Rád bych to věděl.

Vladislav

Děkujeme vám, objednávka je spuštěna v určeném čase. Zaměstnanci společnosti pracují rychle, reagují.

Maxim

Předčasné splacení vždy způsobuje malou důvěru, rozhoduje se a objednává. Děkujeme vám za doručení, zaslané 09.01.17, obdržené 18.01.17. Ověřeno, můžete věřit.

Sergey

Udělil jsem příkaz, zaplatil, 11.01.17. zásilka byla odeslána, 19.01.17. byl přijat v Syktyvkaru. Děkujeme za rychlou práci a spolehlivost. Po skončení kurzu odepsám výsledky.

Vera Leonidovna, město Voronež

Chtěl bych vyjádřit svou vděčnost zaměstnancům společnosti, konkrétně provozovateli společnosti Julia a obchodnímu zástupci Ilya! Děkuji vám moc kluci. Přiznávám se, že když zaplatili zálohu, trochu se báli. Najednou drogy nepřijdou? A kolik času bude trvat, než se znovu dostanete správné množství léku? Ale vy jste byli neustále v kontaktu a podporovali nás. Platba byla provedena 16. prosince 2016 a 6. ledna byla zásilka doručena do domu. Nebudu se přestat opakovat díky, děkuji vám, děkuji. Bůh vám dá zdraví a všechny pozemské požehnání po mnoho let!

Indiamedic

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, přejeme rychlé zotavení.

Sergey, Kyjev

Chci poděkovat lidem za jejich práci a službu lidem. Mnoho lidí se dívalo přes lidi, kteří tyto drogy prodávají, ale Ilya se vnitřně zastavil a nasměroval nás k Ruslanu. Všichni jasně poslali peníze, po dvou týdnech užívali drogy. Šli jsme do Ruska za to, rozhodli se chránit s doručením. Takže se ukázalo, že drogy byly v pátek odloženy a analýza kvantitativní PCR neprošla, začala pít drogy v sobotu, v pondělí prošla analýzou, ale je to negativní. V tomto jsme nemohli uvěřit, nuceni v laboratoři k dvojí kontrole, a opravdu, potvrdil-otritsalny. Po měsíčním negativním pokračuji v léčbě))) Děkuji vám Ilya a Ruslanovi a přeji vám to nejlepší. Jste šumiví a věřící lidé a díky lidem, jako jste vy, upřímný a slušný, náš svět je stále zdravější a lepší.

Dietrich

Dobrý den, Chtěl bych vyjádřit vděčnost všem, kteří se v tomto obchodě zabývají, a zejména Ruslan, s nimiž jsem hovořil přímo! Předplatila se, trochu se obávala, ale ukázalo se, že marně! Přípravy v Ufa byly doručeny kurýrem po dobu 14 dnů. Díky znovu! A všechno zdraví.

Dobrý večer všem! Rád bych zanechal pozitivní reakci na tuto společnost a na práci s klienty. My, stejně jako všichni, se bojíme objednávat drogy, nevědíme, zda přijdou nebo ne, a komu převádíme peníze, udržovali jsme kontakt s operátory (velmi citlivé dívky). A také vyplnil otázky Ruslan, který byl vždy v kontaktu a odpověděl na všechny zprávy. Chceme vám poděkovat za přesnost a přesnou práci. Léky přišly ve dvou týdnech, jak slibovali, všichni v hermeticky uzavřených obalech. Po převodu finančních prostředků jsme je bezprostředně odhlášeni při jejich obdržení na účet příjemce a o několik dní později jsme poslali číslo stopy, pomocí které jsme sledovali zásilku! Znovu vám děkuji za váš soucit a pochopení.

Alexander

Dobrý den! Chci říci všem, že před objednáním léky, jsem četl hodně, volat na internetových stránkách společnosti, která nabízí produkty, protože plat není znát někoho a být jisti, že nechcete hodit v naší době, je to jen nebezpečné, ale komunikoval s pracovníky této společnosti, líbí se mi to získal jsem důvěru, mluvil jsem s režisérem i operátorem. Pak se setkal s Ruslan a začal se s ním, aby se zapojily do přímého dialogu o akvizici drogy, víte, že tam bylo dlouhé rozhovory o vaší objednávky, ještě jsem chtěl vědět, jak a kde mohu získat tyto produkty, a co je nejdůležitější, byl jsem zájem o to, co mám dělat, když jsem si to ? Ale objednávání léků Ledipasvir a sofosbuvir LedyHep po 12 týdnech lék přišlo velmi rychle po dobu 13 dnů a vzal jsem ho do domu kurýra. Nyní se tyto léky, doktor mi řekl, že můj stav běhu musím brát 24 týdnů, bude brzy znovu nařízeno toq samozřejmě dotáhnout do konce. Víš, že jsem stál na účet s hepatitidou C, bylo mi řečeno, že léčba něm stojí 600 až 700 tisíc. Rublů, a tam jsou nežádoucí účinky, které nevědí, že je lepší přijmout či nikoliv. Ale když viděl, jak reklama na místě jednoho ze společnosti o generických léků, se stal velmi zajímají a nyní přijmout to, doufám, že pro pozitivní výsledek, jak jsem mluvil s lidmi, kteří jej užívají, než si ho objednat sám, lidí bylo řečeno, že vyléčen a recenze říká že pravděpodobnost 90%, lékaři neschvaloval to všechno je pravda, ale mnoho velmi dobrých recenzí o tom, mám dám doktory, které jsem jen nepsal a kdo prostě neměl sdělit všechny uvedené dobré věci. Řeknu jednu věc, můžete si zde objednat a nebojíte se ho házet. Děkuji

Předchozí Článek

Léčba