Dieta Ústavu výživy RAMS - přehled

Napájení

Adresa: Moskva, Kashirskoye shosse, 21

Kontaktní telefon: Recepce pro dospělé: +7 (499) 613-01-07, +7 (499) 613-14-92, recepce pro děti: +7 (499) 613-08-38

Nedostal se? Pomůžeme vám najít lékaře v Moskvě: 8 (499) 519-36-72

Vstup v nejbližší době, slevy až 30%

Další popis

Institut of Nutrition kliniky konstrukce zahrnuje klinickou výživu, která je jen multi-terapeutické a diagnostické a výzkumné zdravotní středisko v zemi, který kombinuje nejmodernější lékařské technologie s unikátními technikami klinické výživy, což zaručuje nejvyšší kvalitu a efektivitu zdravotní péče.

Na klinice provedl inpatient, ambulantní léčbu a rehabilitaci pacientů všech věkových kategorií v celé řadě nemocí, včetně onemocnění zažívacího traktu a jater, včetně chronické hepatitidy různých etiologií a stav po chirurgickém zákroku na trávicím traktu, onemocnění kardiovaskulárního systému, včetně stav po operacích na srdci a krevních cévách; různé metabolické poruchy, alergických onemocnění, metabolický syndrom, obezita, mentální anorexie a bulimie, a různé nemoci dětství.

Pouze v oddělení země dětských nutričních klinik jsou vysoce kvalifikovaní poradní a lékařskou pomoc pro pacienty ve věku od 2 do 17 let s nadváhou, obezitou, anorexie, potravinové alergie, atopické dermatitidy, onemocnění trávicího traktu, jater a potravinové alergie.
Klinika zahrnuje vědecké a konzultační (polyklinické) oddělení pro dospělé a děti, jehož odborníci provádějí ambulantní vyšetření a dynamické sledování pacientů s různými nemocemi.

Klinika má silnou laboratorní a klinickou a instrumentální základnu. Díky nejvyšší kvalifikaci odborníků pracujících na klinice a vybavení jeho pracovišť pomocí špičkových diagnostických přístrojů je možné provést důkladnou komplexní prohlídku pacienta.

Unikátním rysem léčby při léčbě ambulantní nemocnici klinice Institute of Nutrition a je možno učinit příslušná individuální dietní stravu pro dospělé a děti s využitím moderních technologií pro studium metabolických změn. To umožňuje významně zvýšit účinnost léčby a dlouhodobě konsolidovat výsledek.
Při léčbě pacientů, kteří navíc k přiměřené lékařské terapii a dietetika na klinice aktivně využívají celou škálu fyzikální terapie, včetně fyzioterapie, bláta a terapie vody, masáže a další. V konzultaci s ošetřujícím lékařem a lékařem a pacientem fyzioterapeuta může provést další průběh fyzioterapie, navštivte solárium a posilovnu.
Pacientům je poskytnuta příležitost absolvovat kardiologickou rehabilitaci, která je jednou z nejdůležitějších metod léčby onemocnění kardiovaskulárního systému.

Telefony jednotek Kliniky Ústavu výživy RAMS na Kashirce:

Průvodní klinika, přijímací místnost 8 (499) 613-92-57

Vědecko-poradní (polyklinické) oddělení:
Vedoucí oddělení 8 (499) 613-10-58
Senior sestra 8 (499) 794-37-13
Registrační kancelář 8 (499) 613-01-07, 8 (499) 613-14-92

Přijímací kancelář: recepční pokoj 8 (499) 613-17-13

Oddělení preventivní a rehabilitační dietetiky:
Zástupce vedoucího oddělení 8 (499) 613-19-96
Ordinatorskaya 8 (499) 613-17-72

Oddělení kardiovaskulární patologie:
Zástupce vedoucího oddělení 8 (499) 794-31-48, Ordinatorsky 8 (499) 794-35-52

Oddělení gastroenterologie a hepatologie:
Zástupce vedoucího oddělení 8 (499) 613-10-82, Ordinatorsky 8 (499) 794-35-62

Rozdělení metabolických onemocnění:
Zástupce vedoucího oddělení 8 (499) 613-11-95, Ordinatorsky 8 (499) 613-11-89

Oddělení dětské dietetiky:
Zástupce vedoucího oddělení 8 (499) 794-35-08, Ordinatorsky 8 (499) 613-71-01
Registrace pediatrického oddělení 8 (499) 613-08-38

Oddělení alergologie: Ordinatorskaya 8 (499) 794-36-12, Registratura 8 (499) 613-08-38
Oddělení fyzioterapie: kancelář 8 (499) 613-11-08
Laboratoř klinické biochemie a nutriční metabolizace: Kabinet vědců 8 (499) 613-16-15
Výživový sektor (výživa): Dietitian 8 (499) 794-36-92, vedoucí. výroba 8 (499) 613-08-58
Organizační a metodické oddělení 8 (499) 613-20-03
Služba pro styk s veřejností +7 (926) 608-68-88, 8 (499) 613-20-03
Smluvní oddělení (placené služby) 8 (499) 794-32-86
Pharmacy 8 (499) 613-91-80
Oddělení výživy 8 (499) 613-17-14

Výživová klinika RAMS. Může někdo přijít v pořádku.

Tato klinika je jednou z hlavních nemocnic v oblasti výživy v zemi. Oddělení alergologie je prostě nádherné, léčí atopickou dermatitidu, alergie, astma. Manažerka Revyakina Vera Afanasyevna osobně zkoumá všechny děti na primárním vstupu a kontroluje další léčbu. Podmínky pobytu jsou nádherné.

Také ve třetím patře je dětské oddělení dietetiky, gastroenterologie a hepatologie. Z celé země pocházejí děti, které mají být léčeny. Ale není to tak jednoduché...

Byli jsme v této klinice za rozpočet. To znamená, že zůstanou, jídlo a léčba zdarma po dobu 2 týdnů, ale průzkumy (testy, uzi) se platí. Po 2 týdnech, v závislosti na závažnosti onemocnění, může být rozpočet prodloužen.

Tam je také pobyt pro OMS, jak jsem pochopil, ve směru by měl být okamžitě uvedeno, "zůstat u CHI". Ale to také nezahrnuje vše, víc než jen rozpočet, ale stále se věnuje nějaký průzkum.

A konečně třetí možnost pobytu je kvóta. Všechno je zdarma, podle kvóty.

Zůstaňte rodiči s dětmi do 4 let - zdarma, více než 4 roky - 700 r, v odděleném oddělení 1700.

Není tak snadné se dostat na tuto kliniku. Příkazy jsou přijímány prostřednictvím Ministerstva zdravotnictví. Měli jsme však štěstí, že jsme byli z filatovské strany přímo před námi. V této klinice pracovala hlava alergologie ve Filatovské vlasti. Dívka ležela se svým synem, volala se na klinice, v tomto oddělení a naučila se, jak se dostat a co dělat. Mohu vám říct jistě - pomůže to! Zde je vizuální výsledek:

Strava po dobu 21 dní

Ideální fyziologické proporce těla, stejně jako miniaturní harmonie - rozlišovací znaky genetiky, které se mohou pochlubit pouze volených zástupců skutečně krásné a křehké poloviny lidstva.

Dieta po dobu 21 dní je vyvážená strava

Podle výsledků nezávislých studií provedených v roce 2014 dietetiky z Amerického výzkumného institutu má každá čtvrtá osoba na naší planetě předispozici k náboru nadbytečné tělesné hmotnosti nebo je již v raných a těžkých stadiích obézní. Proto se v životě moderního jedince stala zvláštní roli dietní techniky zaměřené na normalizaci metabolických procesů v lidském těle a v důsledku toho snížení číselných hodnot objemu a hmotnosti těla.

Navzdory obrovské množství možností pro nízkokalorickou dietu, a to zejména populární mezi lidmi, kteří byli schopni dosáhnout významných výsledků při hubnutí, uznal stravu po dobu 21 dnů, přičemž bilance, různé schválených výrobků a poměrně jednoduchým způsobem přípravy dietních jídel. Nyní budeme zkoumat zvláštností stravy po dobu 21 dnů a seznámit se s ženami zhubl, snížit svoji váhu tímto způsobem.

Dieta Ústavu výživy RAMS po dobu 21 dní: charakteristika

Snižte spotřebu cukru

Na rozdíl od naprosté většiny stravovacích návyků, jedinečný 21-denní strava je účinným nástrojem v boji proti přebytku tukové tkáně, které se nahromadily v hluboké vrstvy dermis v důsledku poruchy tuku, vody a soli metabolismu v těle.

  • Podstatná a dodatečná jídla by měla probíhat ve stejnou dobu. Tento princip přispívá k normalizaci gastrointestinálního traktu a také stimuluje rozvoj potravní kultury.
  • Veškerá jídla by měla být rozdělena, v rámci kalendářního dne doporučujeme zajistit stravu alespoň pětkrát.
  • Z denní stravy jedinců zcela vyloučilo potravu, lišící se velkým podílem sacharidů v jejím složení. Jedná se o fast food, polotovary, sladké ovoce s viskózní buničinou, některé druhy zeleniny, obiloviny.
  • Je zakázáno zahrnout do každodenní stravy mouku a sladké cukrovinky, není dovoleno jíst cukroví na fruktózu.
  • Spotřeba cukrového prášku a fruktózy, která se používá jako zesilovač pro chuť čaje nebo kávy, je zakázána.
  • Denní kalorie všech jídel spotřebovaných během jednoho kalendářního dne je ekvivalentní jedné a půl tisíce kalorií. V závislosti na stavu jednotlivce a množství dalších kilogramů se může tento indikátor snížit nebo zvýšit.
  • Během kalendářního dne se doporučuje pít asi dva litry vody, ještě minerální, obsahující minerální doplňky.
  • Alkoholické nápoje během období dodržování dietetická Institute of Nutrition metodiky RAMS je přísně zakázáno konzumovat, ale provokují zhoršení chuťových receptorů, zvýšení chuti k jídlu, může vyvolat poruchu.

Jak jste si mohli všimnout, založený na dietu po dobu 21 dnů na výživu Institutu řízení založené na principu frakční a vyvážené stravy. Je to lidské tělo začne přeměnit na energii tělesného tuku z hlubokých vrstev dermis, což umožňuje mužů a žen, jak zhubnout za 21 dní na sedm až deset kilogramů bez újmy na zdraví a stranou nepohodlné.

Dieta menu po dobu 21 dní: seznam povolených produktů a recenzí

Zelení a saláty mohou vstoupit do denního menu

Dieta, vypočtená za 21 kalendářních dnů, je jednou z nejúčinnějších metod opravy nadměrné tělesné hmotnosti v důsledku její rovnováhy a nízkého kalorického obsahu.

Přes skutečnost, že téměř všechny schválené produkty, podle principů stravy po dobu 21 dní, se neliší ve výživě, hlad není pocíta lidé, kteří ztrácejí váhu v rámci tohoto programu. Do 21 dnů můžete vařit a jíst následující potraviny:

  • Kyselé mléčné výrobky s obsahem tuku nejvýše dvě jednotky na sto gramů. Nabídka zahrnuje jogurty bez přídavku cukrového prášku, jogurtu, podmáslí, kefaru, tvarohu, mléka.
  • Zelená zelenina s množstvím hrubých vláken v molekulárním složení. Nabídka může obsahovat zelí, jeruzalémský artičok, ředkvička, lilek, dýně, mrkev apod.
  • Kyselé sladké ovoce a bobule v čerstvé nebo pečené formě.
  • Krůtí kuřecí maso, krůtí ve vařené nebo pečené formě.
  • Zelení a saláty s octovým dresinkem.

Pokud jíte pětkrát denně s předepsanými potravinami, můžete během pouhých tří kalendářních týdnů ztratit 10-14 kg. Množství recenzí a výsledků naznačují, že vizuální projevy pomerančového šupinového efektu jsou minimalizovány, dochází k menšímu prohnutí kůže a strií. Vaše váha bude normalizována a fyziologické rozměry se zlepší, pokud budete dodržovat dietní požadavky RAMS 21 dnů.

Všechny blogy Neubližujte! →

Naučila jsem se o institutu výživy Kashirka náhodou.

Zajímala jsem se o otázku výživy a najednou jsem se dostal na květnové prázdniny! Zřejmě nikdo nechtěl jít spát, vzpomněli si na mě!

V Institutu je všem zacházeno s vyváženou stravou a pohybem! Rozhodněte se pro sebe: Jsem hypertenzivní, pít přípravu na snížení tlaku, 5 a v institutu na dietu bez soli se tlak snížil a musel jsem přidat silný čaj.

Nebo na tomto území chodí dítě s mumií - tvář z alergie všichni rozkvetla na kůry! Účinek příchodu do ústavu je okamžitě viditelný na obličeji!

Jaké je to tajemství - nevím, ale po návštěvě si přemýšlíte o hmotnosti naší misky se salátem, o množství pečiva, ruce dosáhne soli a posypeme solí, dáme sůl do špičky!

Za den musím jít 6 - 8 km. Zavolám svému zeťovi, půjdu sama na mléko, nechodím!

Institut má obrovské množství procedur - Charcot douche, perličkové koupele, terpentýn, tělocvičnu, cvičební terapii.

Zkoumání všech druhů - našel jsem zajímavý test na rovnováze výživy - ukázat na PC obrázky s cookies, palačinky, okurky, ptát se, kolik jíte chléb v den kusů? A kolik syrnikov? Chléb by měl být 100 gramů denně, to je 4 plátky.

A test je zajímavý, ukázal, kolik kostí, tuku, vody ve mně. A potom se rozhodne, že voda nebo tuk zmizí? Odborníci radí každý den.

Vhodili nás tam výjimečně dobře, ale bez soli. Každé dvě hodiny jíte něco!

První snídaně je hustá v 9h30m, pak po 2 hodinách - oranžové a plátek citronu. Hustá večeře ve 14h30 m a po 2 hodinách sklenka vývaru vystupuje boky! Večeře ve 18 hodin nejpozději v noci kefír!

Výsledkem ztráty hmotnosti různými způsoby. Mám 3 kg. Z čeho? Já sám nerozumím, často jíst a ztrácet váhu! Ve stravě ústavu je zahrnuto množství masa a kuřecího vaření. Nějak se jedná o velké tajemství, můj přítel ztratil 12 kg z velké váhy, ale to není cíl, hlavním úkolem je dostat se od chronické nemoci nebo jim nechat projít ne magickými tabletami, ale správnou výživou.

Konzultace bylo velmi snadné předat - vzala jsem pas a registr do okna bez jakéhokoli směru!

Chci správnou večeři?

Ryba vařená 100g

Ragout ze zeleniny s olejem 250 g

Mám mnoho otázek, na které se vás na to ptát, a máte otázku nebo odpověď, jak se nemůžete zotavit? Kolik se pohybuje?

Přeji vám skvělé zdraví! A být krásná s pomocí specialistů nebo bez jejich pomoci, od koho je položena prostě pro přírodu. A kdo má potíže - pak vědět o Ústavu výživy v Kashirskaya!

To není reklama, jsou to informace pro ty, kteří stejně jako já nevěděli, jak správně jíst?

Dieta institutu výživy

Maso, ryby, mléčné výrobky, nízkotučné. Neomezené množství ovoce a zeleniny (s výjimkou brambor a mrkve). A také voda. Nejvýše jeden a půl litru denně.

Současně se objevuje otázka: jak dlouho můžete trvat na takovém dieta pro hubnutí bez kaše? V jaké nejen rýže, pohanka nebo pšenice, ale také odstranit z jejich nabídky diety je docela ovesné vločky, krupice... Stručně řečeno, všechny významné zrna.

Vývojáři Diety Institutu výživy RAMS tvrdí, že taková strava může být bez problémů dodržována. K tomu, dietitians nejen vyvinuli řadu nabídek a zveřejněny na internetu, a jsou to zejména v nouzi nabídl podstoupit léčbu v ústavu. Zdá se, zdarma... "Naučil jsem se ceny v listopadu," píše Lisa. - Volný kromě toho, že „jako“... Léčba Pro mě v hodnotě téměř 20 až 1000 rublů, a pokud máte ruce všechny testy - dva tisíce méně... „“ Za peníze si můžete letět do Bangkoku - o tom slyšel, řekl Anastasia. - K dispozici je také mnoho klinik a efektů, jak se mi říkalo, mnohem lépe. "

"Ale věřím, že musíte být ošetřeni v nemocnici pro ty, kteří postrádají vůli," prohlásila Valery zkušenosti. - Dieta menu Ústavu výživy RAMS palice není snadné, ale po tom všem jste pod dohledem specialisty. Na konci léčby byl výsledek na mém obličeji. Strávil jsem měsíc u ústavu a klesl devět kilogramů. Ale pak jsem udělal chybu. Po napsání, jakmile se řetěz rozbil, všichni jedli a jedli. Musel jsem znovu jít do postele. "

Dieta Ústavu výživy RAMS

Ústav výživy výživy Ruska byl vyvinut od doby zhroucení Sovětského svazu (a možná ještě před tím). Její dieta je tisíc dvě stě tisíc a osm set kcal za den (v závislosti na hmotnosti člověka).

Současně dietetiáni doporučují postupné snížení kalorií. To je jiné než podobné strava amerického institutu výživy, který nabízí denní změnu počtu spotřebovaných kalorií. Takže první tři dny Američané doporučují konzumovat šest set kalorií denně. Následující čtyři dny - devět set, ve druhém týdnu stravy - už tisíc dvě stě. A pak se počet kalorií drasticky snížil na šest set a devět setů střídavě.

Než si přečtete menu, stojí za to číst a základní pravidla, která musíte dodržovat při dietě pro snížení tělesné hmotnosti.

Není tedy žádnou novinkou, která by měla být připomenuta, že je nutné jíst přísně určitou dobu pětkrát až šestkrát denně. Ne méně než padesát procent tuků ve stravě by mělo být rostlinný olej (odpovídajícím způsobem musí být výrobky vybrány s nejnižším obsahem tuku). Zajímavá je také rada, že denně nepijí víc než jeden a půl litru tekutiny - jiné dietní nápoje se obvykle doporučují mnohem více.

Připravte se na přípravu výživářů bez soli. Pokud to nemůžete udělat bez soli - před podáním. Obecně platí, že pro jejich použití doporučují nejvýše jednu čajovou lžičku denně.

Kromě toho, rajčata, okurky, zelenina, jedním slovem - zelenina (s výjimkou mrkve a brambory), ovoce a bobule mohou být konzumovány v jakémkoliv množství (to nepochybně jako "hladovění"). A mělo by být poznamenáno, že jsou základem stravy této stravy pro hubnutí. Kromě zeleniny doporučují institutoví dietisté drůbež, chudé ryby, telecí maso, hovězí maso, vejce, tvarohový tvaroh a jogurt. Je zajímavé, že ve velmi malých množstvích ve zvláštních případech dieta stále umožňuje vstup do menu obiloviny s nízkým glykemickým indexem (například ovesné vločky). Je však třeba poznamenat, že mezi recepty této stravy je velmi obtížné najít takové menu (i když dlouhou kopu na internetu).

Není tak šetřící a efektivnější - kefírová strava Larisa Dolina.

Kefírova strava Institutu výživy

Téměř každá jídelní strava Ústavu výživy Ruska obsahuje kyselý mléčný výrobek - sušené jogurty.

Navíc dietitians zvlášť pro ty, kteří chtějí zhubnout, vyvinuli skutečnou stravu kefír, navrženou na tři týdny. Je zajímavé, že když se jedí, nabízejí se v malých porcích každé dvě hodiny. A samozřejmě se soustředí na to, že po šest večer nebude jíst.

Hlavním bodem této diety podle jeho tvůrců je postupné snížení obsahu kalorií spotřebovaných produktů. Důrazně se však doporučuje vyloučit z něj chléb, brambory, pečivo, smažené, mastné, slané. Je povoleno maso, ryby, ovoce, zelenina bez škrobu.

V zásadě je vše stejné jako zbytek stravy vyvinuté v tomto institutu. Ale... to je, když se o absorpované kapalině zmíní... Jeden a půl litru, který by měl být absorbován odborníky na výživu, by měl představovat jeden litr kefír. No, nebo jiné produkty z kyselého mléka. A co je pozoruhodné, zeleninová šťáva může sloužit jako alternativa k nim. Takže kefír může být docela pokusný.

O tři týdny později, kefír ve stravě Ústavu výživy doporučujeme odstupovat postupně, stejně jako po každém jiném. V první den lékaři doporučují používat takzvané lehké potraviny, například vývar, obiloviny bez oleje a soli, vařené nebo předvařené maso (nebo ryby).

"Líbilo se mi strava," řekla Natasha, "i když jsem to nemohla udělat bez doktora. Za tři týdny jsem odhodil deset kilogramů. Upřímně, ani jsem si nemyslela, že to bylo možné. Kromě toho jsem rád, že tělo se zbavilo všech toxinů a toxinů. "

Ústav výživy výživy RAMS

Ústav výživy výživy Ruska je často kritizován. "Věřím," říká Lera, "že v této stravě je zřejmé, že v této stravě není dostatek bílkovin a to může mít negativní dopad na zdraví. Navíc, na základě produktů, které tato strava nabízí, tělo má patnáct kalorií denně není dokonce ani blízko. " Tuk tělu potřebuje, "souhlasí Dasha. - Přípustný rostlinný olej vlastně obsahuje velmi málo tuku Omega-3. Navíc nabízejí, aby každé jídlo vypili tekutinou a to je přísně zakázáno! "

Jednou z nejprogresivnějších a nejnovějších diet je Mayo Clinic Diet.

"Nějak jsem porovnal dietu Amerického institutu výživy s ruským," řekla Katya, "a upřímně řečeno, nenalezl jsem žádné zvláštní rozdíly. Zajímalo by mě, které z nich se objevily dříve? " Opravdu - souhlasí se svou Masou. - Existují rozdíly v některých malých věcech. V Americe můžete pít víc tekutiny, věří se, že úspěšně odstraňuje toxiny a toxiny z těla. Můžete také jíst mrkev a vařené brambory (na rozdíl od našeho). No a poslední jídlo, které mají z nějakého důvodu v pět večer. " Kromě toho mohou Američané pít kávu a čaj, ve stravě Institutu Ruska není povzbuzováno. A můžete také jíst chléb, - Albina se připojila k jejich srovnání. - Zajímalo by mě, jestli je to proto, že během americké stravy můžete jít na sport, ale naše není: ticho nestačí. "

Ve skutečnosti musím říci, že mnoho účastníků fóra kritizuje Institut výživy. Zvláště se to netýká ani samotné stravy, jako nemocniční léčba, nebo spíše její cena.

"Lidé mě vždycky překvapili, připraveni zaplatit spoustu peněz za to, že ztratili váhu," řekl Glasha. "Je to jako jít ven a nechat je jít." Osobně jsem ztratil padesát kilogramů sám se zřetelem na dietu, kterou jsem našel na internetu a na tělesné výchově. "

"A co když nemohu zhubnout sám? - Sophia se jí k ní postavila. - Doma je tu jedna věc, která brání, pak další. U ústavu jsem zůstal dva týdny a sundal jsem osm kilogramů tuku. A také to pochopilo: klíčem k úspěchu je správná výživa a sport. Po opuštění nemocnice nevyhazovala stravu - a ztratila další dvacet kilogramů (už sama). "

"Stejně tak si myslím, že se nemůžete dostat do takového stavu, který by vyhovoval stravě, jde na kliniku - nesouhlasí s ní Praskovja. - Léčba musí začít s hlavou. Pokud jíte, dostanete tuk a nemůžete zastavit - určitě v mozku jsou některé problémy. Již je třeba kontaktovat psychologa. Možná, že příslušní lékaři budou tlačit správným směrem. A po tak drahé léčbě, kterou chcete - nechcete, ale pokračujte ve stravě. Získáte nějaké peníze, zvětšíte váhu - a znovu budete chtít léčit. A zkušení specialisté mohou kompetentně "dát" na léčbu, pravidelně drahé vyšetření a postupy. Je lepší vzít v ruce doporučení, které od nich přijali, a nadále pracovat na sobě nezávisle. "

Klinika Výzkumného ústavu výživy RAMS

Adresa: Moskva, Kashirskoye shosse, 21
Hlavní lékař: Zainudinov Zainudin Musaevich
Webové stránky: dietology-ion.ru

Lékaři:

Hodnocení:

Vynikající zubař. Proč je to skvělé, protože to dělá se svou duší. S pozdravem Andrei Evgenijevič.

Kliniku už dlouho používám. Chci vyjádřit svou vděčnost vedení za organizaci práce všech zaměstnanců. Ceny za služby jsou naprosto přijatelné. Ale nejdůležitější je samozřejmě tým lékařů. Chtěla bych zmínit práci pozoruhodných specialistů z mé věci: Oksana Plotnikova, Galina Nikolayevna Engelhardtová a všichni lékaři pracující v této nádherné klinice. Po dobu tří měsíců jsem ztratil váhu o 14 kg, dále pracujeme na úbytku hmotnosti, bylo provedeno kompletní vyšetření celého těla. Zmizel, cítil jsem se mladší a hezčí! Můžu posoudit úroveň léčby, která se provádí ve srovnání se zahraničními klinikami. Děkuji, že víš, jak dáváš laskavost a lásku tvému ​​srdci! Elena Grigorevna, pacientka katedry metabolických onemocnění výživové kliniky

Odvolal se Golubeva, Alexandře Andreevna, aby provedl echokardiografii. Vždy víte, jak najít správná slova. Povzbudí je, aby paniku nezpůsobily paniku. Kontroly na něm jsou pozoruhodné. Všechno naprosto zkontroluje. Při recepcích pacient bez pozornosti a připomínek prostě nezůstane. Děkuji.

Obecně jsem slyšel spoustu dobrých věcí, viděl příklady fotografií, když ukázali váhu těla před a po návštěvě na klinice. Někteří lidé jsou ohromeni a nuceni přemýšlet o tom, že tam jdou. Jenom bych okamžitě řekl každému, že byste si neměli myslet, že budete mít přesně to samé jako ostatní. Ne, vše je velmi individuální, takže můžete ztratit tolik kilo, kolik byste chtěli. Teď jsem se tak stalo, ale já jsem stále s výsledkem spokojeni, je velmi jistý a není shozen, ne zvyknout na disciplínu výživy a pravidelného pohybu.

Odvolal se k lékaři, aby zpočátku předal záznam na recepci. A ona, tak milá a soucitná osoba, že jsem zároveň zkoumala. Trpěla vážným kašlem. Doktor mě vyšetřoval od hlavy k patě, zkontroloval všechno: můj hrdlo a naslouchal. A udělal diagnózu - silný ARD. Okamžitě šel na jmenování drog, předepisující antibiotika. Jsem jí velmi vděčný za takovou recepci. Prosím, nelitujte to.

Lékař je jen profesionál. Vykonává práci na nejvyšší úrovni. Vlastní svou profesi v dokonalosti. Má zlaté ruce a dobré srdce. Obrovské lidské díky.

Lékař si zaslouží nejvyšší chválu. Byla nutná žena, aby se obrátila na tohoto specialistu. Neutrali jsme s tím, že jsme k tomu přišli. Mnohé již všechny metody léčby uplynulo a to vše bez výsledku. Pečlivě pronikla do esence a až poté předepsala léčbu. To poměrně účinně pomohlo mé ženě. Teď je vše v pořádku. Děkuji.

Trpěl jsem tím, že jsem často měl hypertenzi. Na radu mé kolegyně jsem se obrátil na Alexandru Andrejevnu Golubevu o pomoc. Neexistovala žádná naděje. Ale doktor "mě postavil na nohy." Je to vynikající odborník. Děkuji vám moc.

Líbilo se mi přístup k léčbě Inny Borisovny. Znají hodně a uplatňuje své znalosti v praxi. Lékař používá moderní metody léčby. Velmi efektivní. Děkuji!

Doktor, můžeš říci, mě vytáhl z druhého světa. Po vážné operaci mi zacházel. Jsem jí velmi vděčná za to. Děkuji vám moc. Cítím se mnohem lépe!

Doktor je velmi dobrý. Pomohla mi, mému manželovi a dceři. Jsme spokojeni. Lékař se k léčbě gama blížil, přičemž zohlednil individualitu každého z nich. Děkuji moc!

Inna Borisovna mi pomohla. Grammatno přistoupilo k řešení mého problému. Děkuji za to. Cítím se skvěle, jen díky tobě. Poradím Invě Borisovně všem, kteří potřebují pomoc.

úžasný doktor. Již více než 15 let bylo uchováno 11 tuleňů a 2 zuby! matka i já - jen pro ni. Děkuji. Golovina Valentina a Natalia.

Doktorka Tin Irina Felixovna mi zachytila ​​velmi účinnou stravu pro hubnutí. Po tři měsíce za sebou jsem každý měsíc upustil pár kilogramů. Jsem tak šťastná s výsledky! Ale bez Iriny Feliksovny bych to nedosáhla. Všem díky!

Byla na konzultaci! Velmi dobrý odborník!

Inna Borisovna Pupko je doktor od Boha. Skvělý profesionál. Vzácný případ, kdy doktor nezajímá nemoc, ale pacient. Hlavní věc je, jak kombinovat techniky vyvinuté domácí medicínou s pokročilými zahraničními metodami. Bude to víc než lékaři - není třeba jít do žádného Izraele a Německa.

Inna Borisovna je doktor od Boha. Skvělý profesionál. Vzácný případ, kdy doktor nezajímá nemoc, ale pacient. Hlavní věc je, jak kombinovat techniky vyvinuté domácí medicínou s pokročilými zahraničními metodami. Bude to víc než lékaři - není třeba jít do žádného Izraele a Německa.

Dieta Institutu výživy RAMS s komentářem trenéra

Dnes je mnoho lidí posedlá ztrátou hmotnosti a udržováním všech druhů stravy. Mezi velkou rozmanitostí stravy existují ruské "vynálezy", například strava Institutu výživy ruské akademie lékařských věd, vyvinutá nativními odborníky na výživu a testována na našich občanech.

Strava Ústavu výživy RAMS je určena na 18 dní - to je dost natolik, abyste obnovili stravu a změnili své stravovací návyky.

Podstatou stravy je snížení obsahu kalorií ve stravě asi na 1200-1800 kcal denně.

- Pokud je váha váží až 60 kg, denní kalorická hodnota na dietě RAMS bude 1200 kcal;
- Od 60 do 70 kg se dávka zvyšuje na 1500 kcal;
- Více než 70 kg - 1800 kcal denně (zvýšením počtu porcí);

Snížení příjmu kalorií je způsobeno pouze sacharidy (většinou jednoduchými) a tuky. Spotřeba bílkovin se zvyšuje, což vám umožní úspěšně snížit váhu bez pocitu hladových a negativních účinků na zdraví.

Co může a nemůže být konzumováno ve stravě RAMS?

Hlavní potraviny jsou:
- chudé maso, kuřecí maso, ryby, mořské plody,
- vejce,
- mléko a kefír bez cukru a nízký obsah tuku,
- tvaroh a sýr s nízkým obsahem tuku (jako "domácí"),
- zelenina, kromě brambor a mrkve,
- nesladené ovoce,
- olivový olej.

Zde je obecně to všechno. Koření, sůl a tuky (zelenina a máslo) se spotřebovávají velmi mírně. Samozřejmě, tekutá voda, neslazený čaj a bylinné čaje by měly být opilé nejméně 1,5 litru denně. "Základ" krmné dávky se skládá ze zeleniny a bílkovinných produktů.

Ve skutečnosti taková strava nám dává potřebné minimum živin, což vám umožní zhubnout bez poškození zdraví. Širší seznam zakázaných produktů, obsahuje všechny pečivo, koláče, brambory, celé pražené, solené, uzené, klobásy, mastné omáčky, polotovary, rychlé občerstvení, atd Způsob vaření - vaření, vaření, pečení, vaření.

Na první pohled je strava velmi tvrdá, nicméně vyloučené produkty jsou většinou zdrojem "prázdných" kalorií, tuku, cukru a soli. A užitečné kupony, chléb a brambory se musí vrátit do vaší stravy, ale o něco později.

Přibližné denní menu stravy RAMS

Menu jednoho dne vypadá takto:

Pro změnu je zde druhá možnost nabídky:

Jak funguje výživa Ústavu výživy RAMS?

Tato strava, vynalezená před mnoha lety silně, vypadá jako moderní "bílkovinné" diety, které prokázaly svou účinnost. Ztrácíme váhu tím, že snižujeme kalorie, dáváme sladké a tučné, zbavíme se otoku. Protein pomáhá udržovat svalovou hmotu a metabolismus, což také pomáhá spalování tuku. Sportování během této stravy je možné, ale ne tak snadné - bez sacharidů, trénink je obtížný (zkontrolovat sami).

Výsledky stravy

Podle některých zpráv může 18 dní takové výživy ztratit až 10 kg hmotnosti! Ale jednak to závisí na vaší počáteční hmotnosti a počtu dalších kilogramů. Úplné lidi a ti, kteří mají hodně nadváhy, snižují hmotnost. A ti, jejichž hmotnost je více než normální o 5-7 kg, budou schopni snížit tělesnou hmotnost o 2-4 kg. A za druhé - klesající váha není jen z tuku, ale také vody a lituje se podrobností obsahu střev.

Strava Institutu výživy RAMS patří do kategorie nízkokarbohydrátů a omezí sůl, takže vykazuje dobrou přebytečnou tekutinu. Zelenina a ovoce čistí střeva. Obecně platí, že výsledek je - dobrý a trvalý, za předpokladu, že na jeho konci nebudete narazit na pizzerii nebo vaření.

Na konci výživy by se nemělo okamžitě vrátit do obvyklé stravy - jinak se všechny výsledky ztratí. Vaším cílem je určit výsledek. Změna menu nestojí za to, stačí přidat složité sacharidy - obiloviny, obilný chléb, luštěniny, samozřejmě, v moderování.

Dieta RAMS může být vynikajícím "začátkem" pro ty, kteří právě začínají snižovat váhu a dobrou volbou pro ty, kteří už klesli o několik kilogramů. Přibližně je to poměr sportovců, kteří snižují váhu před konkurencí - nic zbytečné, ale má vše, co potřebujete. Tato strava není vhodná pro všechny. Lidé, kteří mají problémy s ledvinami a játry, by měli před zahájením takové stravy konzultovat s lékařem. Není vhodné pro mladé kojící matky, těhotné ženy. Podle mého názoru, od žen takové diety budou vyžadovat sílu síly železa, zejména pro ty, kteří mají rádi sladkosti.

Recenze našich čtenářů: (9)

No s 1200 kalorií je to opravdu smích, takže nemnoho ani dívek s váhovou hmotnost 50 zabývajících se kulturistikou před soutěží nejezdí, padnete a nebudete vstát! Tajemství úspěchu je, že alespoň 3 základní techniky plus 2 občerstvení, více bílkovin je méně než rychlé sacharidy (okraj od rána k jídlu), pít vodu 1,5-2 litrů denně. a skutečnost, že jste na této stravě po dobu 2-3 týdnů a není žádný výsledek, pak tělo stále "nerozumělo", že nemusíte zachránit, že bude vždy krmení, když chce...

A pak, jak zhubnout, zvýšit aktivitu bez snížení obsahu kalorií, tak co?

A pak co dělat? Jak zhubnout? Nebo jak udržet váhu už tenkou.

Snažil jsem se samozřejmě ztrácet váhu. Ale nakonec se obrátila na origuyu - pod dohledem lékařů, bez bolesti v žaludku je podle mého názoru klidnější a bezpečnější

Je možné jíst obiloviny takovou dietou? (hnědá rýže, ovesné vločky, pohanka)

Na základě hluboké mnohostranný výzkumný pracovník Ústavu principů výživy dietní léčby nejčastějších onemocnění byly vyvinuty a navrhla systém číslování diety, které až donedávna byl použit ve všech zdravotnických zařízeních v zemi.

anja, díky za informace!

Proč nemůžete snížit příjem kalorií pod 1200 kalorií

Úroveň bazálního metabolismu je množství kalorií, které telo vynakládá na udržování svých funkcí - dýchání, palpitace a tak dále. Když tělo začne pravidelně přijímat méně kalorií, tělo přejde do nouzového režimu "Má hlad!" A podniká kroky ke snížení svých výdajů. Dávejte pozor na to - nezačíná se zbavovat tuku, snižuje náklady. U průměrného člověka je hladina bazálního metabolismu přibližně 1200 kalorií.

Denní potřeba organismu v kaloriích je úroveň bazálního metabolismu + kalorií pro další výdaje (chůze, sedění, duševní práce, fyzická aktivita). Průměrná zdravá osoba potřebuje 1500-3000 nebo více kalorií denně.

Typický příběh typického úbytku hmotnosti s typickým výsledkem.

Na konkrétním příkladu s vysvětlením.

Počáteční data:
Hmotnost: 73 kg.
Množství tuku v těle: 32% (z celkové tělesné hmotnosti)
Množství kalorií potřebných pro udržení těla v současném stavu je 2000 kalorií denně.
Účel: zhubnout až do 57 kg.

1. Chcete-li zhubnout, musíte utrácet více kalorií, než konzumovat - to ví každý.
Ztráta hmotnosti sedí na stravě o 1500 kalorií denně, čímž vzniká deficit 500 kalorií.

2. Prudký pokles množství spotřebovaného jídla dává tělu signál, že přišli hladové časy. Tělo obsahuje automatické mechanismy přežití a naučí se pracovat na 1500 kalorií denně.

3. Těleso se přizpůsobuje, zbavuje se vody a svalů na prvním místě (protože udržování svalové hmoty spotřebovává největší počet kalorií) a druhé - od tuku. Tuk je nejdůležitější pro další přežití skotu, takže tělo to opouští. Studie ukazují, že při každých 5 kg hmotnosti, kterou ztrácejí diety, je třeba přibližně 3 kg svalů a 2 kg tuku.

4. Jak se svaly zmenšují (tudíž náklady na jejich udržení se snížily), tělo se přizpůsobilo na 1500 kalorií denně a ztráta hmotnosti zaniká.

5. Chcete-li nadále zhubnout, ztráta hmotnosti by měla znovu snížit množství spotřebovaných kalorií. Od roku 1500 přepíná na 1000 kalorií denně.

6. Tělo se znovu zbaví svalů a tuku, aby se přizpůsobilo.

7. Když se tělo upraví na 1000 kalorií denně, ztráta hmotnosti se zastaví.

Výsledky za tento moment:
Hmotnost: 62 kg (minus 11 kg od původního, včetně: 5 kg tuku, 6 kg svalů)
Obsah tělesného tuku: 30% (z celkové tělesné hmotnosti) (- 2)
Počet kalorií pro udržení těla v aktuálním stavu je 1000 kalorií denně (-500)

V tomto okamžiku je situace následující. Vzhledem k tomu, že tělo je ve stavu chronického hladovění, zahrnuje další prostředky k šetření energie - omezuje se funkce endokrinního systému. Kromě toho, protože téměř polovina ztráty hmotnosti byla svalová, metabolismus se snížil a došlo k letargii a ospalosti. Letargie vede k nedostatku pohyblivosti a tělo spálí ještě méně kalorií než dříve.

Není tam jinde jít. Snížení příjmu kalorií je nemožné. Vypálit také kalorie, zejména nic - svalová hmota se významně snížila, metabolismus zpomalil, endokrinní systém je pomalý. Za těchto podmínek je téměř nemožné zhubnout, ale můžete snadno vytočit: pocit hladu se v tomto okamžiku stává obtížným a obtížně kontrolovatelným.

Pak se stane nevyhnutelné.

Protože tělo se adaptoval na 1000 kalorií denně pro udržení těla v jeho současném stavu, současná úroveň fyzické aktivity (lepší), dodatečné kalorií nevyhnutelně vede k nárůstu tělesné hmotnosti, které je subjekt se konvertuje na tuk. Vzhledem k tomu, že pocit hladu se stal v tomto okamžiku netolerovatelný, dříve nebo později se člověk rozpadne a začíná období intenzivního žaludku. Množství tuku v těle se zvýší na původní a vyšší, protože tělo získá v rezervě v případě další neočekávané hladovění (totiž dietu).

Co máme za rok:
Hmotnost: 78 kg (+ 5)
Množství tuku: 38% (+ 5)
Počet kalorií pro udržení těla v aktuálním stavu: 1500 (-500).

Tuk se stal víc, ale teď je nutné sedět na dietu, takže se nezvyšuje!

Ti, kteří často a dlouho seděli na libovolné omezující stravě, mohou metabolismus klesnout do takové míry, že se začnou ztuhnout i při pohledu na dorty. Spadají do no-win situace: buď jíst nějaké okurky, trpí hladem, nebo získat tuk z každého střídky chleba, a v tomto případě všechny z nich jsou stále ještě hodně přebytečný tuk.

Již týden na takové stravě vůbec nehromadí ((((

Ústav výživy RAMS

Vše na světě je nudné, kromě jídla.

Dieta recept Ústavu výživy RAMS

Druh výživy - nízkokalorické

Hubnutí - 8-10 kg

Doba trvání - 18-20 dní

Ústav výživy Ruska se nemohl vyhnout a vyvinul vlastní stravu pro hubnutí. Stejně jako všechny stravy od odborníků na výživu je to poměrně dlouhé, kalorický obsah produktů v něm není tak snížen, že by pocítil neustálý pocit hladu a hlavně je to docela vyrovnaný. Kromě toho může být používán po dlouhou dobu bez velkého poškození zdraví. Místo toho fotodiet.ru doporučuje ji na dlouhou dobu pro hubnutí.

Hlavní principy stravy Institutu výživy Ruské akademie lékařských věd

- kalorický obsah jídel ve stravě může být od 1 200 do 1 800 kalorií, v závislosti na vašich cílech a denním výdeji kalorií;

- počet jídel by měl být nejméně 5-6krát denně;

- by neměly obsahovat stravitelné sacharidy obsažené v cukrovinkách, pečení, bramborách;

- což by mělo snížit množství tuku v důsledku používání libového masa, ryb, mléčných výrobků s nízkým obsahem tuku;

- doporučujeme jíst malou škrobovou zeleninu a ovoce;

- množství kapaliny je omezeno na 1,5 litru denně s přihlédnutím k obsahu vody obsažené ve výrobcích;

- spotřeba soli je také omezena na 1 čajovou lžičku denně;

Přibližné dietní menu Institutu výživy Ruska za den ve výši 1500-1600 kcal (bez chleba):


První verze stravy instituce výživy

Dieta Ústavu výživy RAMS

Pokud jste dlouho chtěli začít bojovat s nadváhou, ale nevíte, kde začít, potom je strava Institutu výživy RAMS toho, co potřebujete! Tato strava byla používána již 20 let předními dietními, popovými a filmovými hvězdami, slavnými političkami a prostými ženami. Navíc plán stravy pro Ústav výživy RAMS byl vyvinut odborníky v oboru, jmenovitě zaměstnanci, lékaři a vědci ústavu. Proto není potřeba pochybovat o vědecké platnosti metody diety této stravy. Autoři stravy naznačují, že zcela změníte své stravovací návyky, aniž byste "porušovali" své tělo a neomezovali se na chutné jídlo. Podrobnější informace o hlavních principech výživy Ústavu výživy ruské akademie lékařských věd budou popsány v naší dnešní publikaci.

Funkce stravy

Hlavním rysem stravy je to, že to neznamená významné omezení v potravinách, ale naopak, naznačuje začátek zhubnout s více kalorií, postupně snižovat energetickou hodnotu stravy, aby nedošlo k poškození metabolismu. To znamená, že ztráta hmotnosti, stejně jako přizpůsobení novému stylu výživy, se objeví postupně. Dieta obsahuje denní příjem 1200-1800 kcal. Současně jsou všechny produkty používané ve stravě Institutu výživy Ruské akademie lékařských věd poměrně levné a dostupné. Podle všech doporučení a pravidel stravy se postupně dostanete ke zdravější stravě s nízkým obsahem tuku a zapomenete na nadváhu, "jako strašný sen". Co se týče výživy stravy, její menu je založeno na použití velkého množství zeleniny a ovoce, na druhém místě - nízkotučné zdroje bílkovin a třetí - složité sacharidy (obiloviny s nízkým glykemickým indexem). K autorizovaným produktům stravy Institutu výživy RAMS patří:

  • dušená cuketa, zelí nebo dušené zelí, rajčata, okurky, jiná zelenina, ale bez přídavku oleje as malým množstvím soli;
  • kuřecí a krůtí maso, odtučněný tvaroh a jogurt, chudé ryby a mořské plody, telecí a hovězí maso, vejce;
  • jablka neslazené odrůdy, meloun, meloun a neslazené bobule.

Odpad by měl být ze smažených a mastných potravin, konzerv a marinád, okurky, cukrovinky a moučné výrobky. Doporučujeme také, abyste v malých porcích jedli nejméně čtyři jídla denně.

Budeme uvažovat o podrobnějších doporučeních týkající se dietní nabídky Ústavu výživy ruské akademie lékařských věd.

Dieta menu Ústavu výživy RAMS

Jak již bylo zmíněno dříve, dietní princip Ústavu výživy RAMS je postupné snižování obsahu kalorií ve stravě. Proto je třeba během prvních dvou týdnů dodržet dietu o hmotnosti 1800 kcal, po níž se přesunete na intenzivnější úbytek hmotnosti a snižujete počet spotřebovaných kalorií na 1200. Po dosažení požadovaného výsledku se můžete vrátit k první verzi dietní nabídky.

Takže menu jednodenní stravy pro 1800 kcal vypadá takto:

  • Snídaně: salát z kapusty s citrónovou šťávou, omeleta ze dvou vajec, čaj s nízkotučným mlékem.
  • Druhé snídaně: vývar z dogrose, nízkotučný tvaroh.
  • Oběd: salát z čerstvé zeleniny, zelná polévka, kompot nebo vývar z divoké růže, kuřecí prsa.
  • Svačina: sklenici odstředěného mléka, odvar z růžových boků nebo džusu.
  • Večeře: zeleninová guláš nebo dušená zelenina (bez brambor), 100 g vařené ryby nebo jeden kotlík na paru, čaj.

Menu jednoho dne stravy pro 1200 kcal vypadá takto:

  • Snídaně: celozrnný chlebový sendvič s kusem vařené telecí, zeleným hráškem, čajem bez cukru.
  • Druhé snídaně: 50 g tvarohu, jedno pečené jablko se skořicí.
  • Oběd: zeleninová polévka bez brambor, salát z čerstvé zeleniny, kus ryby, kompot.
  • Svačina: vývar z dogrose nebo čajové karkády bez cukru.
  • Před spaním: sklenici nízkotučného kefíru.

Výhody a nevýhody stravy Ústavu výživy RAMS

Výhody stravy Institutu Ruské akademie lékařských věd zahrnují jeho vysokou účinnost bez poškození zdraví. Dieta obsahuje širokou škálu produktů, které vám umožňují vytvářet různé nabídky a ne zlomit. Kromě toho stravování Ústavu výživy RAMS umožňuje tělu a psychiku rekonstruovat do nového systému zdravé výživy.

Co se týče nedostatků, mají dietu institutu výživy RAMS zanedbatelnou: potřebu spočítat kalorie a udržovat diář výživy. Nicméně, pro ty, kteří chtějí dosáhnout harmonie bez poškození zdraví, počítání kalorií přinese radost.

Následující Článek

Fórum hepatitidy