Centrum pro molekulární diagnostiku (CMD)

Metastázy

Vyberte povahu recenzí

Další recenze o firmách:

JSTE SPRÁVCE SPOLEČNOSTI A CHCETE UPRAVIT INFORMACE O SPOLEČNOSTI? ZAPISTE NÁS ŽÁDOST o [email protected]

Centrum pro kontrolu molekulární diagnostiky společnosti (CMD)

loading...

Přidejte svoji recenzi Centrum pro molekulární diagnostiku (CMD)

Děkuji za úspěšně poskytnuté služby zaměstnanců Vladislava Ruslanoviče a Novikova Nadežda. Nejvíce se líbilo, že služby byly poskytovány do současnosti.

Publikováno recenze: Семен

Salon krásy "Aldo Coppola" vyjadřuje vděčnost společnosti "Mistr parku" za včasnou a kvalitní opravu pa.

Publikováno recenze: Salon krásy Aldo Coppola

Salon krásy "Aldo Coppola" vyjadřuje vděčnost společnosti "Mistr parku" za včasnou a kvalitní opravu pa.

Publikováno recenze: Salon krásy Aldo Coppola

Budu i nadále používat pouze Varifort! Moc se mi to líbí a já vás radím, drahoušku, potřebujeme krásu našich nohou od raného věku.

Napsal recenzi: Láska

Neteř koupil byt a okamžitě začal opravovat. Byt s velkou předsíní, koupelnou, kuchyní. Pokud nebyly žádné problémy s pokoji s ostatními.

Ústřední výzkumný ústav epidemiologie Rospotrebnadzor

loading...

V roce 1963 byl Ústřední výzkumný ústav epidemiologie ustanoven vyhláškou Rady ministrů SSSR o vývoji vědecké základny pro antiepidemickou podporu populace země.

V roce 1967 uspořádalo ministerstvo zdravotnictví SSSR v Ústavu klinické oddělení infekční patologie.

Prvním ředitelem byl jmenován profesorem T.A.Nikolaeva (1963-1965 gg.), To bylo nahrazeno profesora A.A.Sumarokov (1966-1970 gg.), A od roku 1971 až do současnosti, Institut je vedena akademik, profesor na I.Pokrovský. V průběhu let se ústav stal se dobře známa nejen u nás, ale i v zahraničí, jako developer nových slibných trendy v epidemiologii a infekční patologie.

Od roku 1971 do roku 1999 struktura institutu zahrnovala Astrachánskou pobočku, která se později transformovala na Výzkumný ústav regionální infekční patologie Státní lékařské akademie v Astrachánu.

Ústav je vedoucí agentura vědecké rady o epidemiologii, infekčních a parazitárních nemocí, vytvořili společnou objednávku ministerstva zdravotnictví a lékařských věd, která koordinuje odborné znalosti a výzkumné práce v Rusku na problematiku epidemiologie a infekčních chorob.

FBUN TsNIIE provádí plodnou spolupráci s WHO, mezinárodními centry, zahraničními institucemi a univerzitami.

Na základě institutu existují centra Rospotrebnadzor: Federální vědecko-metodologické centrum pro prevenci a kontrolu AIDS, ruské centrum: pro nemocniční infekce; meningokoková infekce a purulentní meningitida; shigellóza; salmonelóza; zoonózy; na monitorování stavu kolektivní imunity vůči infekcím kontrolovaným prostřednictvím specifické prevence; Centrum molekulární diagnostiky infekčních nemocí; WHO spolupracující centrum pro zoonózy.

Ústav je jedním z hlavních vývojářů v zemi teoretických základů a koncepcí v oblasti epidemiologie, sociálně-ekonomického významu infekčních onemocnění, patogeneze, diagnostiky, terapie a prevence infekčních onemocnění.

Mezi pracovníky Ústavu lékařských věd 5 skutečné členy, 1 člen korespondent Akademie lékařských věd, 18 profesorů, 39 lékařů a 50 kandidátů věd 6 čestný vědec z Ruska, 6 vítězů státních vyznamenání, 15 vítězové Ceny ruské vlády.

Institut má Disertační radu D 208.114.01 prováděcí odbornosti prací, vedení ochrana magisterských a doktorských prací na speciality 14.00.30 „epidemiologie“ a 14.00.10 „Infekční nemoci“. GU TSNIIE udělali velký přínos pro výchovu vysoce kvalifikovaných pracovníků, pouze členové ústavu v té době 160 disertačních prací bránil, 48 z nich - doktoráty a 4 - zvolen akademik, 1 - člen korespondent Akademie lékařských věd. Mnoho laboratoří a oddělení hlavy TSNIIE, laboratoře a oddělení ostatních ústavů a ​​lékařských fakultách.

Institut má doktorský, postgraduální, klinický pobyt. Velké množství učitelů z univerzit, výzkumných ústavů a ​​praktických zdravotnických pracovníků provedlo a realizovalo práce pod dohledem pracovníků ústavu.

Institut má vzdělávací středisko a licenci k výkonu výuky v oblasti postgraduálního odborného vzdělávání. Každoročně se konají kurzy zaměřené na specializaci a pokročilé školení, včetně WHO.

Ústřední výzkumný ústav epidemiologie Rospotrebnadzor

loading...

Místo: Rusko, Moskva, Novogireevská 3 a

Kontaktujte nás

Nebyly zadány žádné kontakty

Komentáře

poznámky 4

neexistují žádné pozitivní strany.

Vážení žadatelé! Žádám vás, abyste nikdy neztrácel čas ani na názory na volná místa této organizace a další dcery společnosti Rospotrebnadzor. (Z nich je 129) v Ruské federaci. Platy v ústředí této organizace jsou 18 ks na ruku a čtvrtletně 18 ks. Nemůžete se usadit bez spojení vůbec a nesnažte se to prostě nepotřebujete. Korupce se daří, hodnoty jsou dány náhodným lidem, klepy, pověsti, hrubost, gnoblenie.. všude v této organizaci. Tečoucí hrozné.. za 2 roky, téměř úplně změnit složení vedení a dokonce i šéf. Sociální sféra je tam vůbec (ani vstupenky na vánoční stromeček detyami, jako by to nebyla žádná legrace !! v lékařské organizace nemá na jeho kliniku. V jídelně povolena vseh..oschuschenie práci v restauraci nebo v stolovoyyu

Job viset v průběhu let, aktualizovány každý den, pozval na pohovor, rozhovor byl s kadrovichkoy (normální TA) požádáni o vyplnění dotazníku, vedoucí rozhovoru nebyl, pak ‚budeme říkat“... určitě ne zavolal. Nelze vybrat jednoho kandidáta ze všech shrnutí? Můj názor: buď nepotřebují zaměstnance a prostě vkládají do základny, nebo tam jsou nějaké blázen. Omlouvám se za čas a peníze (z metra - autobusem)

Plat je i nadále vyplácen bez prodlení, dokonce i mírně dřív. A díky...

Docela špinavý postoj ze strany "šéfů", ne přímý, ne, ale ten, s nímž osobně viděl třikrát. Vedoucí korejské vlády, inženýři kvality, technologové, přední technolog, šéf technologie - všichni tito skvělí lidé se chovají, jako kdyby všichni měli obrovskou laskavost, milosrdenství a práci. Neustále se cítíte jako klinický idiot a někdy dokonce i kotě, které se mu loupí v louži. Lopta, to je často - chybějící bod nebo neurčeno kurzívou. Tma je tma a jeho objemy rostou každou minutou. Všechno musí být provedeno najednou a rychle, všechny strašně naléhavé. Děkujeme, samozřejmě, že nikdo neřekne, ale všichni se snaží šít krk kolem krku. Vystavit skupinu idiotů jako idioti je posvátná záležitost v této nádherné instituci. Poměrně běžnou praxí, že - napsal zlobí dopisy s kopií hlavy NPL všechny bezvýznamné chyby, bez kterého v těchto svazcích jsou tak nudné a monotónní práce, samozřejmě, v žádném případě people're ne roboti. Všechny chyby jsou však odpuštěny všemi, kromě skupiny pro normalizaci.
Další skvělou věcí je potvrzení na konci zkušební doby. To není formálnost. Jedná se o skutečný výslech s vášní po dobu 40 minut, testováno na osobní zkušenosti, bohužel. Takže v blátě nezapadaly ani ty nejmrazivější učitele během zkoušek. Pouhá skutečnost, že takové posouzení s absolutní absencí výcviku již připadá směšné. Některé školení, které jsme již po certifikaci získali - jsme absolvovali až čtyři dny diagnostický kurz PCR. Během těchto čtyř dnů bylo nutné se naučit vše, co mají normální lidé alespoň pět let tréninku. Takže pokud náhle přijdete k rozhovoru a máte slíbenou tzv. Školení, pak mějte na paměti, že je to maximálně čtyři dny, pět přednášek o síle, jejichž smysl není tak hodně, jak bychom rádi.
Další příjemnost. Nemůže to být špatně. To znamená, že můžete, samozřejmě, bolest, jen na pracovišti. Nemocnice zde není vítána. Navíc v rozhovoru mohou požadovat slib, že vůbec nebudete nemocní. A také vyhláška, ne. Je třeba prokázat, že takové děti neplánujete, jinak se nedostanou do práce. Také by mělo být zaznamenáno dovolené. 28 dní tady, jo, ale nikdo neřekl, že tyto 28 dní jsou rozděleny do tří částí: dvakrát týdně a jednou denně můžete se projít. Nemůžete však jít na dovolenou v měsíci, kdy odjíždíte s jiným členem týmu pro normalizaci, a to iv jiných dnech. Taková jsou pravidla.
Při prvním rozhovoru a v samotném volném místě bylo řečeno o volných jídlech. Aha, právě teď! Tři měsíce platili odškodnění a pak všechno, kaput, není dovoleno! Celkově hodený. Dokonce i potrestání za peníze je ohroženo... Obecně, milost.
Ano, skoro jsem zapomněl. Všechno toto štěstí začíná designem personálního oddělení biskupa Madame Freimana. Ach, to je nevysvětlitelný zážitek! Možná jsem se poprvé cítil jako turd. Zkoumal mě přes brýle, Madame Freiman nechat je dole na špičku nosu, vytáhl pohrdavý tvář tvář, nazvaný oddělení náboru a zeptal se, díval se s odporem se na mě: ‚Co jsi mě poslal.‘ Obecně, od prvního hovoru, že mě nezdobila, rozhodla se, že jsem nehodná. Každá cesta k němu se skládá z předběžného prodlouženého razítka v kanceláři, protože Madame se nelíbí, když jsou v její kanceláři lidé a my musíme počkat na to, abyste byli milostivě přijati. Poprvé jsem za ní chodila za kancelář dvě hodiny. Eh, i když jsme museli běžet...
Obecně platí, že prefekt je místo, nikomu neříkám. Po měsíci takové práce je nutné, aby po dobu šesti měsíců klinicky ošetřovala neurózy pro rehabilitaci. Jedním slovem: fu!

Jak jsem poprvé myslel - přátelský tým (reklamní oddělení a jiní jako oni), ve skutečnosti - banka s pavouky. Šéf - Itskov O. je dostatečně zamyšlený, rozumný a vážný člověk, jeho žena pracuje jako vedoucí personálního oddělení. Z celého oddělení reklamy (podle mého názoru se jmenuje oddělení PR), doslova 1-2 zdraví lidé, zbytek jsou zlé tvory, kterým nemůžete pomoci s pomocí. Plat potěšila - 40 000 rublů (i když jsem pracoval doma, a objem prací byl malý), odstupné sn byl zvýšen na 50 000. To je vše pozitivní aspekty.

Ústav epidemiologie Rospotrebnadzor

loading...

Klinické a diagnostické centrum Výzkumného ústavu epidemiologie Spolkové služby pro práva spotřebitelů a blahobyt Moskvy je jednou z předních institucí v oblasti diagnostiky a léčby imunitních, endokrinních, infekčních a jiných nemocí.

Pokyny

Do klinicko-diagnostického centra Výzkumného ústavu epidemiologie se můžete dostat z stanice metra "Šosse nadšenci" trolejbusem nebo kyvadlovým autobusem č. 30 do zastávky "Shop" Svět "; od stanice metra "Partizanskaya" autobusem nebo minibusem №211 do zastávky "Shop" Light "; od stanice metra "Vykhino" trolejbusem nebo minibusem №30 k zastávce "Novogireevskaya ulici".

Obrázky

loading...

Lékaři (28)

loading...

Kotlyar A.V.

4 hodnocení
gynekolog, endokrinolog
ul. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. patro.

Efremova O. S.

2 hodnocení
infekční choroby
ul. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. patro.

Batskikh SN

3 hodnocení
gastroenterolog, hepatolog
ul. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. patro.

Ponezheva Zh. B.

2 hodnocení
alergik, imunolog
ul. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. patro.

Reisis A.R.

2 hodnocení
pediatr
ul. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. patro.

Recenze (1)

loading...

Už jsem tu byl dvakrát: nejprve na radu mé sestry a pak jednoduše na vlastní vůli. Byli jsme tam naposledy, když bylo dítě nemocné. Ceny jsou zcela přijatelné, výsledky testů se objevují za den nebo dva před termínem. Vezměte prosím na vědomí, že ostatní nemocnice jsou zpožděny a ne za den, ale po celé týdny! Museli jsme se vzdát materiálu a museli jsme cestovat z druhého konce města, takže jsme byli pozdě. Kurýr přišel v jednu hodinu, vzal všechno, takže později to nestojí za to. Zavolal jsem jí, řekl jsem jí, že nemám čas s malým dítětem. Dívka, k mému velkému překvapení, šla na místo, řekla, že přijme materiál, i když dorazíme na dosah a zavoláme, jestli dorazí dřívější kurýr a není důvod jít. To je to, co chápu, dobrý personál! Nejen, že nebudou nenápadně, ale pomohou! Radím každému, aby sem šel!

Podobné kliniky

loading...

Výzkumný ústav urologie. Lopatkina

13 hodnocení
ul. Parkovaya 3rd, 51, s. 1

Hematologické centrum (SSC)

30 hodnocení
Nový Zykovský proezd, 4A

Nii epidemiologické recenze

loading...

Centrum molekulární diagnostika (CMD) - největší laboratorní a diagnostické centrum v Rusku, funguje na základě Ústředního výzkumného ústavu epidemiologie a poskytuje pacientům a lékařské instituce s širokou škálou laboratorní a diagnostické studie odborné úrovni ve všech oblastech laboratorní diagnostiky.

CMD je jedním z vedoucí postavení na trhu služby laboratorní a molekulární technologií v Rusku a v zahraničí, a to zejména provádět na základě moderních molekulárně genetických technik, jako je například PCR v reálném čase, na NASBA, sekvenování, pyrosekvenování, metodami hybridizace.

Vyvíjíme, vyrábíme a implementovat do svých diagnostických testů praktický zdravotní péče (výzkum) pro detekci infekčních nemocí, dědičné a geneticky podmíněných onemocnění člověka, z nichž mnohé jsou jedinečné a jsou prováděny pouze v CMD Central Research Institute of Epidemiology. Naše hlavní PCR testy mají značku CE v souladu se směrnicí 98/79 / ES pro výrobu přípravků pro diagnostiku in vitro.

Výhody a jedinečnost způsobená CMD laboratorní vědeckým potenciálem Ústředního výzkumného ústavu epidemiologie potvrdila, že kvalifikovaní pracovníci jsou aktivně spolupracuje se Světovou zdravotnickou organizací (WHO), Mezinárodní centrum pro prevenci a kontrolu nemocí přenosných, zahraničních klinik, ústavů a ​​vysokých škol; účast na ruských a zahraničních vědeckých a praktických akcích; publikovat svou práci v předních světových publikacích.

Centrum pro molekulární diagnostiku FBUN Centrální výzkumný ústav epidemiologie Rospotrebnadzor (cmd-online.ru) recenze

loading...

Kategorie:
Kliniky, nemocnice, lékárny

Specializace:
laboratorní diagnostika

Všechny odpovědi na Centrum pro molekulární diagnostiku FBUN Ústřední výzkumný ústav epidemiologie Rospotrebnadzor (cmd-online.ru)
LOHOTRON

Jsem si zcela jist, že testy nebyly provedeny. V prvním s odběrem vzorků dvou vzorků je cena druhého zapsána do rukou. Jaká byla odpověď na to? ]

porušení hygienických norem, hrůzy!

31/05/17 odvolal před očkováním s dítětem pro odběr vzorků krve v CMD kanceláři 1 Park D.11, dítě pláče moc již na cestě [. ]

Neodporuji

Dobrý den, chtěl jsem vám napsat komentář o vaší pobočce v Dolgoprudny. ve čtvrtek 15.09 jsem se přihlásil k návštěvě dermatologa a dostal certifikát [. ]

Na klinice pracují neprofesionálové

Dala jsem krevní testy v kanceláři CMD v Ozernaya. Kancelář se nachází v kosmetickém salonu "Mashenka", v sobotu ráno tam nikdo nebyl, [. ]

Deception by date

Můj manžel dostal pneumonii, lékař mi doporučil provést tři testy. Telefonovala doma, sestra telefonovala, že 2 analýzy budou připraveny na maximum [. ]

Nespokojen

Dobrý den! Před pár dny jsem měl možnost absolvovat všeobecné testy v této instituci. V první fázi se mi všechno líbilo, bylo přijato rychle a bez [. ]

Vybírají peníze, ale testy ne

Přibližně před měsícem jsem provedl analýzu s výsevem vzorku z nosu, podezření na sinusitidu. Jel jsem na kliniku po konzultaci s lékařem a ne moc [. ]

Nii Epidemiologická analýza

loading...

Ahoj všichni! Protože ona sama často hledá potřebné informace o BB, rozhodla se také sdílet, možná že někdo přijde vhod. Moje dcera má 3 měsíce; V naší klinice (130 Krylatsky kopce) použít pouze domácí vakcínu, a dokonce i koupit sám Pentaxim k tomu může existovat nebude, rozhodli jsme se udělat někde jinde, ale jedná se o poplatek, ale to, co má dělat. Příbuzní nabídli zavolat pediatra, který je vždy očkuje, ale požádala 4 500 rublů. pro volání a vakcínu, pro nás je to drahé.

Velmi často vyhledávám odkazy na kliniky a lékaře. Takže jsem se rozhodl udělat náš seznam. nikdy nevíte, kdo přijde vhod), pokud máte zájem, budu odpovídat podrobně sprashivayte-) Dětské Psycho-Neurologické Hospital 18 (pr. Vernadsky) Dětské Medical Center Markushka (v Shchelkovo) Institute of Pediatrics (na Taldomskaya) kliniky jim. Semashko (na Frunze), "rodinný lékař" na sportu a Novoslobodskaja střídáním zdravotník (Balashikha) Evropská lékařské a chirurgické centrum (na levandule Boulevard) Hope Center (na ul.Habarovskoy) Institut pro alergie a imunologie (Kashirskoye) "Dr. Bogolyubov" (Balashikha, md.

Poslední analýza potvrdila Epshteinova barra a popírá herpetické viry typu 1-2, opětovně všechny Epidemiologie TOTAL! Žádný Epstein - barre, ale tam jsou viry 1-2 a 6 typů! a monocyty v krvi jsou zvětšeny. Hmm, ale kvůli těmto vztekáčům jsem nedal acilokvir a Oleg znovu na tváři herpesu šel. Totéž 1-2 TYP! VÍCE NEPŘEJEME NA HEMOTEST!

Hurray, konečně jsme provedli první očkování! Dlouho jsme byli rozptýleni! Pak se nachlazení, pak se pohybují, pak špatné testy. Konečně,

Dobrý den všem účastníkům klubu Babyblog! Zveme vás do našeho zdravotního střediska pro zdraví žen a rodiny společnosti UNIKUR v Kurkino. Nacházíme se na adrese: Kurkino, Rodionovskaya ul., D. 12 Cor.1, pom.4 zdraví žen poradenství ve všech gynekologických problémů, včetně problematiky neplodnosti a potratu, endokrinologie Přijímání gynekologa-onkolog Reception mammalogy Těhotenství Těhotenství program podpory „Standart“, „Premium“ pro všechny trimestru druhy ultrazvuku na těhotná stroj expert třídy Voluson E8 odborníka, včetně 3D, 4D ultrazvuk, ultrazvuk prenatální Screening lékařských expertů.

Účelem této knihy A.G.Kotoka - zavést do povědomí veřejnosti představu o nesmyslnosti a škod imunizace nabídnuta jako alternativa k metodám pseudomedical Homeo - a přírodně prevenci a léčbě infekčních chorob. Pro dosažení těchto cílů: (1) prezentace převráceným pseudovědeckých citací z klasické i současné literatury o očkování předpojatými výběr negativní materiál bez analýzy jejich pravdě; (2) při manipulaci s jakýmkoliv reálné a imaginární chyby očkování, reálné a přisuzovaných k očkování komplikací antimeditsinskih a anti-očkování populace dotčena; (3) amatérské (filistinské) myšlenky o epidemiologii, imunologii.

Pozor prosím! Klíšťová encefalitida a borelióza! Klíšťová encefalitida a lymeská nemoc a samotná prevence kousnutí klíštětem není nebezpečná, ale pokud je klíště infikováno klíšťové encefalitidy virus nebo lymskou boreliózou, že je hrozbou pro zdraví oběti. Smrtelné výsledky byly zaznamenány po kousnutí infikovaného klidu a více než 25% obětí bylo postiženo. Věděli jste, že výstup z klíšťat z přístřešků po zimě může být prodloužen na několik měsíců. Je známo, že vrchol výtoku roztočů po zimě nastane, když vybuchnou pupeny bříz. Denní činnost klíšťat je spojena s osvětlením (v noci.

Adresy, kde lze provádět analýzy (přesné analýzy) - na radu našeho dermatologa z KVD! 1. Mokhovaya St., 11, tel. 273-31-05 2. 17 řádek VO, d.16, tel. 321-46-87 (-32-62) 3. Volkovský pr., 77, tel. 490-50-35 (přeneseno na I / g a prvok pro 250 rublů, odpověď za 10 minut). - SES sám našel další číslo DHS 5 (Nemocnice Filatov) na ulici Bukurešť, 134, tel. 771-77-77 a dalšího výzkumného ústavu Epidemiologie a mikrobiologie Pasteura na ul. Mira, 14 let, tel. 232-48-83, fax 232-92-17.

Nedávno bylo populární tvrdit, že dysbióza je vynálezem sovětské medicíny a že "na západě" se nepovažuje za chorobu. Z tohoto tvrzení mnozí usoudili, že dysbakterióza neexistuje, nemusí být identifikována a léčena. • Užitečné bakterie ve střevě jsou nezbytné pro normální fungování imunitního a zažívacího systému, takže narušení složení flóry způsobuje bolest, problémy s stolicí, vyrážka na kůži a další projevy nesnášenlivosti jídla. • Dysbakterióza je základem pro vývoj onemocnění trávicího ústrojí a alergií, takže není.

No, slíbil jsem - píšu: Na doporučení jedné matky se zaprivovochnitsy rozhodl podat žádost na ministerstvo zdravotnictví. Pro vakcíny.

Nii epidemiologické recenze

loading...

12/24/2013 v 10:17

Můj úsudek osobní hodnoty: nbspnbspvakansii viset v průběhu let, aktualizovány každý den, pozval na pohovor, rozhovor byl s kadrovichkoy (normální TA) požádáni o vyplnění dotazníku, vedoucí rozhovoru nebyl, pak „budeme říkat.“ samozřejmě nevolali zpět. Nelze vybrat jednoho kandidáta ze všech shrnutí? Můj názor: buď nepotřebují zaměstnance a prostě vkládají do základny, nebo tam jsou nějaké blázen. Omlouvám se za čas a peníze (z metra - autobusem)
nejsou

Tým
Komfort
Platba
Ostatní

Ústřední výzkumný ústav epidemiologie Rospotrebnadzor

Anonymní

12.07.2013 v 18:48

Můj úsudek osobní hodnoty: nbspnbspSovershenno hrozné postoj „šéfů“, ne přímo, nikoliv jako takové, s jinou osobou o síle třikrát viděl. Vedoucí korejské vlády, inženýři kvality, technologové, přední technolog, šéf technologie - všichni tito skvělí lidé se chovají, jako kdyby všichni měli obrovskou laskavost, milosrdenství a práci. Neustále se cítíte jako klinický idiot a někdy dokonce i kotě, které se mu loupí v louži. Lopta, to je často - chybějící bod nebo neurčeno kurzívou. Tma je tma a jeho objemy rostou každou minutou. Všechno musí být provedeno najednou a rychle, všechny strašně naléhavé. Děkujeme, samozřejmě, že nikdo neřekne, ale všichni se snaží šít krk kolem krku. Vystavit skupinu idiotů jako idioti je posvátná záležitost v této nádherné instituci. Poměrně běžnou praxí, že - napsal zlobí dopisy s kopií hlavy NPL všechny bezvýznamné chyby, bez kterého v těchto svazcích jsou tak nudné a monotónní práce, samozřejmě, v žádném případě people're ne roboti. Všechny chyby jsou však odpuštěny všemi, kromě skupiny pro normalizaci. Další skvělou věcí je potvrzení na konci zkušební doby. To není formálnost. Jedná se o skutečný výslech s vášní po dobu 40 minut, testováno na osobní zkušenosti, bohužel. Takže v blátě nezapadaly ani ty nejmrazivější učitele během zkoušek. Pouhá skutečnost, že takové posouzení s absolutní absencí výcviku již připadá směšné. Některé školení, které jsme již po certifikaci získali - jsme absolvovali až čtyři dny diagnostický kurz PCR. Během těchto čtyř dnů bylo nutné se naučit vše, co mají normální lidé alespoň pět let tréninku. Takže pokud náhle přijdete k rozhovoru a máte slíbenou tzv. Školení, pak mějte na paměti, že je to maximálně čtyři dny, pět přednášek o síle, jejichž smysl není tak hodně, jak bychom rádi. Další příjemnost. Nemůže to být špatně. To znamená, že můžete, samozřejmě, bolest, jen na pracovišti. Nemocnice zde není vítána. Navíc v rozhovoru mohou požadovat slib, že vůbec nebudete nemocní. A také vyhláška, ne. Je třeba prokázat, že takové děti neplánujete, jinak se nedostanou do práce. Také by mělo být zaznamenáno dovolené. 28 dní tady, jo, ale nikdo neřekl, že tyto 28 dní jsou rozděleny do tří částí: dvakrát týdně a jednou denně můžete se projít. Nemůžete však jít na dovolenou v měsíci, kdy odjíždíte s jiným členem týmu pro normalizaci, a to iv jiných dnech. Taková jsou pravidla. Při prvním rozhovoru a v samotném volném místě bylo řečeno o volných jídlech. Aha, právě teď! Tři měsíce platili odškodnění a pak všechno, kaput, není dovoleno! Celkově hodený. A dokonce i potrestáni za peníze jsou ohroženi. Obecně, milost. Ano, skoro jsem zapomněl. Všechno toto štěstí začíná designem personálního oddělení biskupa Madame Freimana. Ach, to je nevysvětlitelný zážitek! Možná jsem se poprvé cítil jako turd. Zkoumal mě přes brýle, Madame Freiman nechat je dole na špičku nosu, vytáhl pohrdavý tvář tvář, nazvaný oddělení náboru a zeptal se na mě dívá s odporem: „Co jsi mě poslal?“. Obecně, od prvního hovoru, že mě nezdobila, rozhodla se, že jsem nehodná. Každá cesta k němu se skládá z předběžného prodlouženého razítka v kanceláři, protože Madame se nelíbí, když jsou v její kanceláři lidé a my musíme počkat na to, abyste byli milostivě přijati. Poprvé jsem za ní chodila za kancelář dvě hodiny. Ach, i tehdy bylo nutné běžet. Obecně platí, že prefekt je místo, nikomu neříkám. Po měsíci takové práce je nutné, aby po dobu šesti měsíců klinicky ošetřovala neurózy pro rehabilitaci. Jedním slovem: fu!
Plat je i nadále vyplácen bez prodlení, dokonce i mírně dřív. A díky za to.

Recenze konzultačního a diagnostického centra Výzkumného ústavu epidemiologie v Moskvě

loading...

Fandeyeva E. V. se vyznačuje vysokou profesionalitou! Velice vám děkuji za vaše srdce a zlaté ruce, které se při pohledu na vás snadno důvěřují! Nejste jen vynikající lékař, ale také krásná žena! Děkuji!

Lékař, který jsem se opravdu líbil, byl zdvořilý, pozorný a citlivý. O. V. Chigarková mě poslouchala, analyzovala všechny výsledky a pro mě napsala potřebné léky. Kurz pro mě byl dlouhý, ale výsledek byl prostě skvělý! Chigarková byla pro mě velice milá, poskytla přesné odpovědi na všechny otázky a skutečně mi pomohla překonat nemoc. Radím každému, aby s touto profesionálkou odvážně jel, protože opravdu může a chce pomáhat svým pacientům.

Doktor je profesionál s velkým dopisem. Byla pozorována od roku 2001 v těhotenství, a pak také vždy vysvětlovat všechno, vyvolá to. V tuto chvíli je přeinstalována na jiný LCD displej, ale přejdu znovu k ní. Neviděl jsem nejlepšího gynekologa.

Velmi pozorný, přátelský lékař. Vše bude vysvětlovat, klidné, ukázat. Velmi, velmi dobrý doktor. Pak jsme ji sledovali. Jsou spokojeni. Doporučeno pro všechny.

Kompetentní specialisté, všechno vysvětluje přístupný jazyk, všechno bude ukazovat a říkat, vždy pozorné a přesné, je to hezké se zabývat takovým specialistou.

Udělal mu plánovaný ultrazvuk v 1. a 2. trimestru. Ve třetím trimestru, taky jen pro něj! Velmi zdvořilý, což je důležité! Odpovězte na všechny otázky. Obecně nemohu říci nic špatného.

Velmi potěšen Eleanor Anatolyevna, jako doktor a jako osoba. Velmi dobrá povaha, pro sebe. Okamžitě to je vidět, odborník na podnikání. A co je velmi důležité, neexistuje žádný komerční přístup k pacientovi, který je nyní v soukromých klinikách velmi vzácný! Zajímá se o zdraví klienta!

Díky skvělé Eleonore Anatolievně jí poradím všem svým přátelům a známým.

Velmi dobrý doktor. Pozorný, citlivý, kompetentní. Syn je s ní již více než 6 let, velmi spokojen.

Trpěl jsem alergií na dlouhou dobu. Pak jsem se dostala unavená, šla k lékaři a vyprávěla mu o mých potížích. Léčení, které mi nabídl Alexandr Vadimovič, se pro mě ukázalo jako spása. Už jsem mu prošel dvě kursy, opravdu mi to pomáhá. Reakce není tak silná, můžete normálně žít s ní, ne to předtím, neustálý snot, omlouvám se za detaily. Myslím, že alergičtí lidé mě plně porozumí. Takže chci poděkovat velkému Alexandrovi Vadimoviči. On je můj spasitel.

Nejlepší doktor, který pozoroval mé těhotenství. Velmi dobrý a sympatický specialist. Narodila se pod její kontrolou nádherně dlouho očekávaná dívka. Děkuji vám moc.

Pozoruji Fandeyeva Ye V., nádherný doktor, pozorný, sympatický, individuální přístup k problémům a správné jmenování léčby! V ženských konzultacích chodíte velmi milým, zdvořilým a usměvavým personálem! Zdravotní sestra v proceduře nápadně vezme krev z žíly, vždy přátelská a přátelská k pacientům!

Chtěli bychom poděkovat AS Vikhrovi za jeho kompetentní ultrazvuk. Ušli nám americké šchitovidky dcery sedmi let. Vyšla ven a řekla, že musíte naléhavě provést testy a porady s endokrinologem. Před tím, než jsme byli v polyklinice napojeném na dům a do školy, byly všechny v pořádku. Zpočátku jsme byli samozřejmě překvapeni, proč tato naléhavost, protože všechno šlo do školy. A pak, když jsme se dostali k endokrinologům dětí, v oddělení už bylo řečeno, že pokud to není pro tento ultrazvuk, není známo, co by se stalo s naším dítětem. Děkuji vám, že jste viděli problém od prvních sekund. Doktoři oddělení byli potěšeni, že takové nuance byly sledovány na milimetr. A opět A.Sh Vihrova děkuje za Vaši profesionalitu, za vaše sympatie a za trvání na léčbě.

Po nedávné návštěvě LB Kistenevy se v chronickém onemocnění mého dítěte (infekce cytomegalovirusem) objevují zlepšení. Neustále pozorujeme u tohoto lékaře, my dostáváme efektivní léčbu svého dítěte. Je kompetentní specialista, schopný pracovat s dětmi i s jejich rodiči. Přeji si její úspěch!

Díky Andrei Jurijevičovi jsme ušetřili více než 750 000 rublů na léčbu. Velmi vděčný, doporučuji.

Radugina N. V. vedla mé první těhotenství. Bylo velmi příjemné přijít na její recepci. Všechny nezbytné testy dávají, panice zabíjí na vinici. Jednoduše - nejtišší osoba. Nikdy křičí a nehřeje se. Vysvětlí vše srozumitelně a řekne co a proč. Měla jsem štěstí. Týden před narozením Radugina NV vzal sám stážistu či stážistu na asistenta, který by šťastnou shodou okolností byl v nemocnici v den mého narození a ve všech směrech a pomohla mi, psychicky i fyzicky. Vylila vodu a podala nápoj v silných bitvách. Nevím její jméno, ale měla jsem s tebou velkou štěstí! Díky vám jsem měla dceru a o rok později se narodil druhý, protože pocity z těhotenství a porodu byly pro mě nejlepší! Děkuji! Bylo pozorováno od července 2013 do srpna 2014. Poté se přestěhovali a museli změnit gynekologa.

Doktor Toptygina AP - kompetentní odborný specialist. Vždy pozorný. Pomohlo nám to hodně, moc děkujeme.

Najednou jsem začal svědčit nedávno ve slabinách. Teď jsem se obrátil na urologa Kazachenka Andrewa, předepsal pro mě speciální masť a všechno bylo přes den.

Gastroenterologist Avakov Alexander Alexandrovich úspěšná diagnostika. On dobře zjistil příčinu nemoci a jmenoval správnou léčbu. Může doporučit.

Velmi pomohla s obezitou, děkuji za vykonanou práci! Jsem jí tak vděčný, že nemůžu sdělit mé slovo.

Kutz je vynikající doktor, byl jsem pozorován celé těhotenství, jsem šťastný, žádné poznámky k lékaři, ale jen díky za péči.

Dobrý gynekolog, přišel s zánětu přídavky, že ho vidí, rychle vyléčen, domnívám se, že správný průběh léčby jmenován mluvit o tom, že odborník je dobře, děkuji, lékař doporučí.

Jurij Alexandrovič je jedním z lékařů, s kterými má moje dítě s potěšením. Pěkný slušný lékař, pokud priboleem pak předepíše úspěch léčby, obvykle 4-5 dní a zcela studený jako ruka výhonky, ale musíte poslouchat jeho doporučení a v souladu s jejich jasné, doktor vždycky říká o případu, takže doporučuji.

Nevím, jak by se věci udělaly, kdyby nebyl tak zkušený pediatr Kisteneva LB. Díky svým doporučením a předpisovým lékům se mé dítě zotavilo z vážného onemocnění. Obrovská vděčnost za to.

Chodím jí za poslední dva měsíce, byl jsem u 5 gynekologů v různých otázkách, hledal jsem "svého" doktora. Takže nashla.Vse jasně vysvětluje, jak trávit nezbytný čas, jmenovat šetrné zacházení, aniž by obrovský seznam hloupých léků na několik tisíc pečlivě prostudoval celý průběh nemoci, výsledek: výsledky testů jsou dobré, a to díky ní. Radím vám.
Také doporučuji Pharmazov - dva lékaři, kteří inspirují sebevědomí, nebojí se jít. Podívejte se na svého "lékaře".

Velmi drsná, jakmile přijdeš z neklidného výrazu její tváře, rád bych utekl. Zrcadlo tak zavedeno, že o dva dny později to bolelo uvnitř. Neposkytuji rady (

Máme dlouhou dobu problém s tím, že naše dítě na klinice bylo velmi špatně odebrané krev pro testy a lékaři předepsali velmi drahé a silné léky. Konečně jsme z toho unaveni a toto centrum jsme našli. K dispozici je speciální dětská léčebna, kde pracují skuteční profesionálové. Sestry jsou velmi přátelští s malými pacienty, rychle, kvalitě a bezbolestně berou krev. Konečně naše dítě nevykřikuje po tomto postupu! Pediatři jsou také velmi dobří, doporučují hodně, v podstatě píší léčbu bylinami. Teď už jen tady. Díky personálu pro pohodlí a pozornost!

Okamžitě jsme dostali hormony. Dítě bylo hospitalizováno z důvodu takové léčby. Nastalo strašné svědění drogy. Byli jsme v šoku! O jeho dobrých recenzích a on nám nejen pomohl, ale dokonce i ublížil! Pečlivě s volbou lékaře as jeho jmenováním.

Kouzelný doktor! Velmi pozorný, přemýšlivý! Pokud máte vysoké riziko onkogenního rizika 16 nebo 18, pak je to lékař, který Vás bude poradit.

Přinesl infekci, když si vzal nátěr. Dvě měsíce pro nemocnice jako výsledek.. Takže nerozumím rave recenzi

Ohromující lékař. Otehotněla s ní. Byla stále těhotná. Specialista, který si své klienty osobně pamatuje (někdy si dokonce pamatuje i počet testů). Věřím jí 100%.

Dobrý den! Své zkušenosti sdíleji: v on-kliniky je to úplná hanba! Odtrhli spoustu peněz, zastrašovaní diagnózami a také ošetření pro 25 000 předepsaných. Byl jsem téměř tak blázen v této noční můře. Na mé MCH mame a babičce porodníka-gynekologa, ale pro ně jsem se ze zřejmých důvodů styděl, že jdu, a tady se rada zeptala. Poslali mě do centra Gabrichevskogo, ten, že vodní stadion (něco Microbiology Institute tam, nebo něco takového), ceny jsou také slušné, ale ve srovnání s soukromé kliniky, kde je zřejmé, že dal na mince. Předala všechny analýzy znovu - vyvrátila 80% diagnóz z ON-klinik. Předepsali jsme léčbu, ale já nachaltourila: (Myslela jsem, že jsem se vrátila a dostala se k jinému lékaři, Eleanor Panasovská.) Obecně mě vyléčily, zacházely mě lidsky, líbilo se mi to. pravidelné prohlídky jdu do místního státu, ale všechny testy dám pouze tam. Doufám, že někdo pomohl :)

Věřím, že Elena V. Fandeeva je nejlepší v oboru medicíny. Po mnoho let byla pozorována a nikdy jsem neměl důvod k nespokojenosti.

Doporučuji všem svým přátelům, aby se ucházeli pouze o Fandeyeva Elena Viktorovna. Sledoval jsem ji již čtyři roky a jsem šťastný se všemi. Je vynikajícím specialistou. Dělá vše, co na něm závisí, to vyléčí pacienta.

Chci vyjádřit svou vděčnost a ocenění vynikajícímu specialistovi, skutečnému profesionálnímu Fandeyeva Elena Viktorovně. Je velmi málo lékařů, jako je ona.

Báječný lékař. Pomohla nebo pomáhala otěhotnět. Vysoká profesionalita. Velmi pozorný vůči pacientům, vždy detailně a pochopit všechno, co říká.

Fandeeva Elena Victorovna Moc se mi líbí jak odborník. Pracuje kompetentně, profesionálně. Bez námitek může odpovědět na jakoukoli otázku a poskytnout potřebné konzultace. Děkuji velice za tento postoj k práci.

Chci poděkovat Eleně Viktorovně za její vysokou profesionalitu ve své práci a úžasný vztah k lidem. Je pěkné jít na recepci, protože doktor pracuje kompetentně a dovedně. Doporučuji.

Udělali dítěti ultrazvuk břišní dutiny. Doktor - Nesterov Denis Jurijevič. Postup trval 2 minuty. Poprvé to vidím. Na jiných místech taková studie z nějakého důvodu trvá asi 10-15 minut. Myslíte, že je možné opravit po dobu 2 minut pro vyhodnocení velikosti jater, žlučníku, slinivky břišní, sleziny, při použití pouze jednoho senzoru (nemění přístroj trysky). "Je to další dlouhý pohled, ale už vidím všechno," řekl tento "odborník". A za to stále platili peníze? Gastroenterolog po tomto ultrazvuku právě na palpaci a pak ještě více odhodlaný. Nechutný a špinavý, nedoporučuji mu, aby se obrátil! A já nechápu, jak takové "slavné lékaře" zůstávají v tak slavné instituci.

Antonova nikdy nepracuje přes rukávy! Dosud nezná odpovědi na všechny otázky, které má zájem, a pacient se nepustí, a tento přístup k práci přináší vynikající výsledek!

Po dlouhou dobu jsem nemohla otěhotnět, pro kterou jen lékaři nechodili. Dr. Panasovskaya pomohl vyřešit tento problém. Předepsaná léčba nebyla drahá a poskytla pozitivní výsledek.

Na Eleonoru Anatolievnu jsem našla v heratské klinice v Zheleznodorozhny. Zde jdu tam. Doktor opravdu má rád.

Byla na recepci s touto horskou specialitou. uzi pánevních orgánů. Naplánoval jsem vše tak, popis není přesný (a varoval jsem, že každý milimetr vaječníků a struktura endometria je pro mě důležitá). nejprve napsal, že endometrium neodpovídá fázi cyklu. Poté za mnou běžel z kanceláře a řekl: "Ne, ne." postup trval jen minutu. Popis s chybami v každém slově. velmi nejisté odpovědi na mé otázky. tak jsem neslyšel, proč jsem přišel!

Velmi kompetentní a kompetentní lékař. Na vrcholu všeho: pozornost na pacienta, povědomí pacienta, profesionalita. Pomohl mi při léčbě mé nemoci! A také pomohla otěhotnět! Přípravky předepisují záměrně a snaží se nepoškodit ani mladou matku, ani její dítě.

Panasovská republika také předepsala spoustu bioadditiv. Četl jsem o nich na internetu. Nejvíce zmatený kapalný chlorofyl. Pomáhá od všeho. Ostatní doplňky stravy jsou úzce zaměřeny, ale nemohou být nahrazeny léky, které podstoupily nějaké ověření? A Panasovská republika neprovedla žádné testy, léčbu předepsanou z mých stížností (zatímco jsem neměla gynekologa více než 3 roky). Řekl nebo řekl, že je nutné léčit střeva (zácpa) a napsal BADy za své "léčbě".

Pokud jde o gynekologa Panasovskaya, existuje spousta bioadditiv! Léky předepisují správné, ale nutně přidávají doplňky stravy. Jednou obecně celý recept sestával z 5 ks. bioadditivy!

Odpověď zaměstnance Anonymní o zaměstnavateli Centrálního výzkumného ústavu epidemiologie Rospotrebnadzor

loading...
Pozitivní aspekty

Sleva na služby, stabilní bílá

Negativní aspekty

Pracoval v této "báječné organizaci" po dobu 2 let, nic dobrého nelze říci o tom. Hlavy drobných tyranů, kteří se nestarají o stanovisko podřízených, jako kdyby vůně smažené ujít příležitost nahradit důstojníka nižší hodnosti „potraviny“ g..., ale ne sociální dávky, ne umístění přinejmenším pohodlnější. Jediným plusem je sleva na služby. Ale o všechno v pořádku. Pracoval jsem ve společnosti po dobu 2 let, myslím, že teď se můžu zúčastnit jakéhokoli týmu! Prvních pár měsíců jsem nechápal, co se věnuji na všechny otázky týkající se přípravy a učební pomůcky ode mne propuštěn, přivádí snídaně, jeho přímý nadřízený, nemusel si to, a když se objeví na pracovišti, buď nebyla nálada, nebo bylo příliš mnoho práce. O čtyři měsíce později - začalo to, dostal jsem úkol přinést nové zákazníky (můj nástroj byl internet a telefon), žádné kontakty, databáze atd. Nebylo mi dáno. Nechali sypký chléb, dostali rozmazané pokyny z hlavy, nemluvě o školení. V zásadě je to to, co jsem udělal po zbývající dobu, na cestě plnění úkolů, které nejsou součástí mých pracovních povinností. Když jsem přinesl nového zákazníka, aby se dohodly na smlouvě, navázat na práci kurýrní služby, zákazník vstoupí do provozu (zvláště pokud to není standard) bylo nutné projít 7 kruhy pekla. Vedoucí oddělení nemají čas navždy, nebo se rozhodnutí několikrát změní nebo nevyhovuje velikosti písma a mnohem více odlišných. V důsledku toho zákazníci měli po nějaké době otázku: "Kdo chce pracovat s námi, nebo vy?". A s tím, co znovu, od okamžité hlavy pomoci nemuselo čekat, bylo nutné pochopit sebe. Výsledné klienty byly udržovány výlučně na milých osobních vztazích. Na vedení, nebo spíše na linkových manažerů chci říci odděleně. V této organizaci, jakmile se člověk objeví v něčím podání, roste "koruna". Považuje za svou povinnost ponižovat a ukázat svou nadřazenost všemi možnými způsoby. Adekvátní odpovědi na tyto otázky nemají, všemi možnými způsoby bere svou odpovědnost, budou muset vypořádat s písmeny, ale všechno není snadné (odpovědi obvykle ozdobený, nebo vůbec žádné), ale pokud jste si dovolil rozhodovat úplně sám tyknut nos a zkuste to nahradit. Chcete-li kopnout na to, co se každý pokouší, ne jen správce linky. Neexistuje žádná naděje na jakoukoli bezpečnost ze strany zaměstnanců nebo vrcholového managementu, všichni se opět navzájem odvolávají. Pokud se rozhodnete získat zásobené nervy, být připraven na ponížení, aby přijali myšlenku, že budete volat v době mimo hlavy, vzdát normální existenci. Nebo ne jít na pohovor a nevěřil slibům (nebudou provedeny, je to zkontrolovat na osobní zkušenosti).

Předchozí Článek

Tučná játra

Následující Článek

Alergická Monica