Recenze

Diety

V naší sekci s recenze NATCO Pharma v Rusku může někdo sdílet své úspěchy v léčbě hepatitidy C, zanechat komentář, naučit spoustu nových zajímavých a užitečných informací od pacientů a lékařů.

Přípravky Natko založené na inovativních látkách Sofosbuvir, Daklatasvir a Ladipasvir prodávaly před pár lety. Vzhledem k přímému protivirovému účinku léčiva je pozorován pozitivní účinek v 97% případů. Současně, podle hodnocení, přípravky Natco Pharma jsou snadno přenášeny a poskytují minimální vedlejší účinky.

Proč sdílet hodnocení o Natco Pharma na webu?

Navzdory skutečnosti, že Natco Pharma každoročně potvrzuje svou kvalitu statistickými údaji, pozitivní zpětná vazba je stále nejlepší garantem kvality. Suchá statistika nikdy nenahradí příběhy skutečných lidí. Necháte-li na našich internetových stránkách informace o léčbě přípravky Natco Pharma, pomůžete ostatním pacientům, aby věřili v jejich obnově:

  • psát o stavu před léčbou, virovou zátěž, závažnost onemocnění,
  • sdílet výsledky vaší léčby,
  • psát o průběhu trvání, režimu léčby,
  • řekněte nám o zdravotním stavu a vedlejších účincích během kurzu,
  • Také budeme rádi přijímat Vaše připomínky k naší práci.

Stránka publikuje recenze o společnosti Natco Pharma nebo o práci naší společnosti v Rusku. Každý, kdo může nechat komentář, nemusí být pro naše zákazníky. Délka a formát zprávy nezáleží. Recenze, která obsahují informace, které neodpovídají předmětu webu, stejně jako obsahují reklamy nebo urážky, jsou vymazány.

Recenze k obchodu

Řekněte nám osobně, co si o nás myslíte.

Stěna je otevřená všem, kteří chtějí mluvit o naší společnosti. Nezáleží na tom, zda píšete něco špatného nebo dobrého. Pro nás záleží to, co si myslíte. Protože chceme naši službu lépe.
Zprávy nebudou smazány. S výjimkou těch zpráv, které obsahují mate, urážky a porušování ruských právních předpisů.

Napište recenzi

Dobrý den. Chci vám vyjádřit obrovskou vděčnost za pomoc při léčbě hepatitidy C. Po dvou měsících léčby virus odešel, PCR ukázala negativní. 3 měsíční kurz a pozorování na klinice infekčních onemocnění OI, polyklinik, Petrohrad, se uskutečnilo pod citlivým vedením. Děkuji za její péči a pozornost. Pokud trpíte touto chorobou, klidně kontaktujte INDIA PHARM, kontroluje se, vše funguje. Ještě jednou děkujeme, víte, že není žádný virus, je to obrovské štěstí.

Nakonec je moje řada napsat recenzi. Po tříměsíčním kurzu. Mohu říct, že mám těžké mínus. Hepatitida C 1b, fibróza 0-1, léčená cofosbuvirem a daklatasfirem. Již v pátém týdnu virus zachoval, zavolal jsem na farmu Indie. A řekl, že mi bylo doporučeno přidat rebetol. Ale dívka v telefonu se odrazila a řekla, že musíš čekat. Čekal jsem. V sedmém týdnu první minus. Na devátém ultra minusu. A nakonec včera výsledek poslední analýzy je stejný minus. Přeji vám všem zotavení! Mnohokrát díky indické farmě, která umožňuje lidem najít lék!

Chceme, aby celá rodina poděkovala společnosti a kuriérovi. Včera jsme objednali Lenilidomid 10. Domnívali jsme se, že doručení bude dnes (jak se obvykle děje), ale bohužel to bylo odloženo na zítra. Protože můj manžel nemůže přerušit začátek léčby - zavolal jsem společnosti, vysvětlil situaci. Naštěstí zde nejsou lidé, kteří pracují jako lide. Do naší pozice vstoupili. Lék byl dnes u nás. Zvláštní díky kurýrovi. Prostě Děkuji vám.

Dnes jsem udělal rozkaz. čekání na balíček s netrpělivostí) Ujistěte se, že píše o výsledcích! (HCV) F1

Objednal jsem lék Xbira, vhodné podmínky pro mne. Droga byla na objednávku, průměrná dodávka trvala 7 dní.
Zaplatil jsem při dodání, než jsem se podíval na balíček.
Budu zde i nadále objednávat, protože. dlouhodobé léčby.
Děkuji!

Objednal jsem hepcinat-lp. Po pátém týdnu nebyl virus detekován. Naštěstí nebylo žádné omezení! Jsem zdravá! Co přeju všem! Díky indii pharma

Komentář uživatele
Před pár lety jsem se o této nemoci dozvěděl. Po vyšetření a mluvení s lékařem jsem se rozhodl, že budu léčen generickými léky a začal vyhledávat na Internetu Sofosbuvir a Daklatasvir.
Existuje mnoho nabídek, ale převážně někteří z nich jsou podezřelé, nepochopitelné doručení, cena, peníze, není jasné, koho se má seznamovat. našel místo Indiapharma, nařídil drogy Hepzinat a Natdak, poradili mi s lékařem, vzali měsíc jako první a viděli, jak to bude. Po třech týdnech po zahájení léčby jsem podstoupil testy a došlo k poklesu virové zátěže, doktor řekl, že pije dále. Po koupi po zbývající 2 měsíce. Ve druhém měsíci už byl úplný "mínus". Teprve půl roku jako dokončená terapie ukázaly opakované testy stejné "mínus". Cítím, že nemluvím, abych věděl, že jsi zdravý, je to velké štěstí.
Veškeré léčení a dobré zdraví! Drogy se staly mnohem víc než před pár lety.

15.04 Dostal jsem 12 týdnů pohovky a kachny. Kvalitativní analýza ukázala nedostatek S. Ačkoli byl virus ještě 4 týdny starý. Obrovská vděčnost za vás, pro mě jste opravdoví hrdinové, protože za přijatelné ceny organizujete novou kvalitu života pro lidi. Všechno dobré!))

Dobrý večer
Objednal jsem velpatasvir v Omsku
Teď je to 28. den užívání drogy, testy jsou již velmi povzbudivé. Děkujeme za příležitost k vyléčení
Bez překladu se dostalo všeho spolehlivě a rychle.

Pozdravy všem!
Objednávám na dlouhou dobu a pravidelně Viraday, rok už je. Mám rád podmínky a platbu a doručení, zp obdržel a objednal, platí v den doručení. Děkuji indiafarma a všem zaměstnancům!

Od ukončení léčby uplynulo šest měsíců. Hepatitida C. Dnes obdržel další kontrolní výsledek RNA, nebyl nalezen! Pro každého pochybuje o radu, netahejte, kluci, získávejte léky na tomto webu a uspějete!

Dobrý den.
Objednávám každý měsíc Lenolidamid, objednávka je doručena rychle a včas. Někdy čekat trochu déle, až na doručení z Indie.
Děkuji vám za příležitost klidně se zacházet, jsem si jist, že všechno bude v pořádku.
Všechno zdraví.

Váš obchod nás několikrát zachránil při nákupu léků. Poprvé jsme v srpnu roku 2017 podali žádost o soropenib a objednali jsme jedno balení. Dodali jste léčivý přípravek ve stanoveném termínu bez zpoždění. Dále, pokračování léčby, učinili objednávku na kurz a znovu bezodkladně. Lék nám opravdu pomohl v boji proti rakovině jater. Problém však nevyšel sám. našli hepatitidu C genotypu 1c a znovu zachránili váš obchod. Objednali jsme si jednu upakovochku ledipasvir + sofosbuvir, snažil se má léčit, pít 13. den, 15. března jsme jmenován analýzy, neboť se zdá, že lék funguje. Nyní objednáváme další 2 balíčky za každý kurz. Po obdržení testů napíšu výsledek. VŠECHNY DOPORUČUJTE TENTO OBCHOD. Léky jsou vyráběny v Indii a opravdu čisté.

Díky IndiaPharma - pracujte rychle a zdvořile! Velmi šťastní, kupujeme léky po několik let - žádné poznámky!

Dobrý den,
Chtěl bych upřímně poděkovat týmu společnosti IndiaPharma za jejich schopnost být zdravý. Můj tchán před 23 lety diagnostikoval hepatitidu C. K mé velké lítosti lékaři v polyklinice nemluvili o možnosti použití dovážených léků na léčbu v souvislosti s politikou Ministerstva zdravotnictví. V říjnu 2017 byla otázka léčby obzvláště akutní, léčba ve veřejných nemocnicích nevedla k žádným zvláštním výsledkům. Po konzultaci s hepatologistou bylo rozhodnuto hledat dovezený lék.
Po objednání léku na vašem webu, operátor rychle kontaktoval a upřesnil podrobnosti o dodávce. Samozřejmě, existovaly určité pochybnosti o kvalitě drogy, ale byly marné. Měsíc po zahájení příjmu výsledky analýz ukázaly významné změny k lepšímu. Za tři měsíce po zahájení recepce testy prokázaly absenci hepatitidy C, ale lékař doporučil, aby prodloužil vstupní dobu dalších 3 měsíců - do konce dubna. Děkuji operátorovi za to, že udělala další slevu na opakovaný průběh léku.
Obecně platí, že je velmi příjemné a překvapivé - zbavit se nemoci, se kterou žil již více než 20 let. Přejeme prosperitě společnosti IndiaPharma a všechno nejlepší. A těm, kteří trpí onemocněním - úplné uzdravení!

Užívám daklatasvir a sophosbuvir 2 týdny. Genotyp 1b. Když můžete provést testy pro číslo počítače. Někteří píší, že po 2 týdnech mají mínus.

Užijte si dobrý čas!
Chci se vyjádřit k mé podpoře každému, kdo bude léčen nebo již na terapii.
41 let, gep. C, genotyp 3a. F3. Začátek terapie 25. července, sophosbuvir + daklataswir Nathko. Po 4 týdnech stálého mínusu se ALT a AST vrátili zpět. Na konci léčby se trombocyty vrátily do normálu!
Tablety byly po večeři odebrány současně. Pobochki: hlava byla nemocná na začátku terapie.
Děkujeme za tuto stránku, zejména Sofia za všechny konzultace kdykoli.
Všechno zdraví je silné!

Děkuji. Dnes doručené drogy) Začnu, jakmile udělám fibroscan

Mohu užívat sophosbuvir a daklatasfir fosfoglukózou? A mohu vzít vitrum?

Dobrý den. Doufám, že vaše léky nejsou falešné. A recenze skutečných lidí. Doufám, že bude vaše upřímnost. Nechci ztratit peníze a čas marně.

Děkuji. Poprvé bylo vše jasné.
VN za měsíc téměř úplně zabil, zůstává trochu. Přeji vám úspěch a prosperitu. Příští objednávka udělám 5 plechovek, minimálně police.

Dobrý den, dnes 02.02 obdržel výsledky: Negativní. Není pochyb o tom, že to pomůže, ale radost byla prostě skvělá a vzrušení bylo samozřejmě!
Děkuji všem! Všechno zdraví a všechno nejlepší. )))))
Ano, byla léčba přípravkem Sofosbuvir + Daklatasvir (genotyp 3)

Dobrý večer! Objednané pilulky opravdu pomáhají po 12 týdnech analýzy

(Hepatitida C)

Šťastný nový rok!
Objednávám neustále naveky a tenir, které jí, dlouhodobou terapii. Všechno přichází včas, děkujeme vám za skvělou indii - pharma!
Přátelé zde objednali dodávku sophosbuvir a daklataswir, jsou léčeni, ale podle analýzy není žádný virus!
Díky znovu!

Dobrý den! Pro mě 45 let jsem nemocný nebo nemocný s hepatitidou Po dlouhých letech, po měsíci terapie včera 25. prosince 2017 jsem prošel analýzou PCR RNA kvantitativní, virus nebyl zjištěn. Děkujeme společnosti india-pharma. Neexistuje žádný limit pro radost.

Řekněte mi, o tom, kterým směrem musí být léky podány, Hepatitida C od roku 2014,
Nezná genotyp. Obecně platí, že analýza norem, nic neobtěžuje.

Pravidelně objednávám TENVIR EM na prevenci HIV před expozicí. Všechno je jasné a rychlé. Dodávka s předběžným voláním. Velmi pěkné.
Droga je správná, pravidelně dávám analýzu krve negativní.
Děkuji.

Dobrý den všem!
Dnes, 29.11.2017, šel na místo a nechal si komentář o své léčbě léky, které jsem si koupil na této stránce.
On byl diagnostikován s genotypem 1b hepatitidy C. Postup léčby byl výhradně na doporučení. Analýzy prošli, výsledek je negativní. Děkuji všem moc! Jediný incident, v posledním měsíci léčby, jsem neměl dvě tablety v jedné přípravě. Myslím, že je to nehoda a ne systémová chyba výrobce léku.

Dobrý večer! že máme: mám hepatitidu od roku 2008.
Před několika měsíci jsem nevěřil, že jsem nevěřil článkům o léčbě, nevěřil jsem těm, kteří se již vyléčili.
K dnešnímu dni už mám "Minus". Dokončím poslední hepcinat Lp.
Děkuji všem, zejména díky Sofii, děkuji vám za všechny vaše odpovědi (a často jsem volal, bylo velmi mnoho otázek, díky za pozornost.
Přátelé, prosím, buďte uzdraveni a dobře se!

Dobré odpoledne.
Chci se podělit o svou radost! dlouho očekávaný Minus, skončil třetí měsíc Hepzinat LP.
Děkuji vám za vykonanou práci, za vaši pozornost. Všechno zdraví!

Dobrý den! všechny jasně a jasně odpověděly. Balík se rychle dostal! Teď začnu léčbu hepatitidy C, 3 genotypu F-0. Chtěla bych každému přinést rychlé zotavení! A opět zvlášť díky společnosti INDIAPHARMA a Sofii.

Genotyp 1b bez fibrózy s nízkou aktivitou, který lék je účinnější než Velpanat nebo Hepainat LP?

Dobrý den, jsem občanem Republiky Kazachstán s bydlištěm na jihu v Taraze (dříve Dzhambul). Hepatitidu B je možné objednat generický TAF HepBest (je přesně vyroben pod licencí Gilead)? Navíc existují další generace TAF? Děkujeme vám za pozornost!

Terapie šla dobře, bez pobokochek. Sophosbuvir + daklatasvir byl podán po dobu 3 měsíců.
Spasitel je skvělý pro kvalitní služby! Rychle dodáno, zaplatil kurýra. Manželka je nyní léčena sosofosbuvirem + lepidavirem, již "Minus".
Doporučuji!

Jmenuji se Alexey, objednal jsem drogu Sofosbuvir + daklatasvir, protože Po mnoho let jsem nemocný s hepatitidou C a dlouho jsem o něm věděl. Začala jsem hledat možnosti koupit, zvažovala jsem egyptské a čínské varianty, ale přesto jsem se usadil na výrobě sophosbuvir a daklatasvir v Indii. Studoval jsem hodně recenzí a zjistil jsem, že po léčbě indiánem sophosbuvirem nedošlo téměř k žádným relapsům, což je velmi důležité, protože se může vyvinout rezistence vůči lékům. Našel jsem firmu Indiapharma.ru. Poměrně spolehlivá společnost, znám lidi, kteří byli léčeni léky nařízenými prostřednictvím společnosti Indiapharma.ru, a mohu s jistotou říci, že to není falešné a drogy jsou originální a originální. Po obdržení zkoumal I Sofosbuvir tabletových formulací hepatitidy C Daclatasvir a 400 mg tablety pro léčbu hepatitidy C, 60 mg, se používají v kombinaci při léčení všech genotypů. Jsem přesvědčen o tom, že stejná čísla jako balení a hologramy, a uvědomil si, že to bylo opravdu originální a sofosbuvir výroba daklatasvir «Natco Pharma Ltd» Indie.

Nelze najít vaši skupinu v kontaktu! Bylo mnoho užitečných informací.

Dobrý den, Koupil jsem léky pro svou matku - Sofosbuvir a Daklatosfir. Po 3 týdnech léčby vykazují testy téměř 100% zotavení. Moje matka byla nemocná hepatitidou, ve věku 18 let byl infikován v nemocnici. Joys no boundaries))) Děkuji zaměstnancům společnosti Indiapharm za pozorné zacházení se zákazníky a rychlou dodávku (drogy dorazily dříve). Bůh vám dá všechnu zdraví.

Již jsem napsal recenzi, ale rozhodl jsem se znovu! Koupil jsem Sofosbuvir a Daklatasfir na tomto místě v zimě 16. prosince. !! Žádné problémy s dodávkou nebyly! Všechno je rychlé, jasné. Ve Ferale, 17 let, skončil (před 7 měsíci) terapií a zapomněl říct. to bylo asi 10 let. Nevím přesně, kdy mě napadlo. Třikrát od února do dneška jsem vzal testy. Všechny testy, biochemie, všeobecné, zatížení! Více krátce analyzuji jako u dítěte)) Píšu pro ty, kteří pochybují. Lidé Hepatitida C je léčitelná. Radost není žádná omezení) díky zaměstnancům společnosti Indiapharma.ru za nový život.

Třetí RNA je negativní. Hepatitida C je léčitelná. Kurz byl dobrý, pro třetí měsíc žiju bez problémů! Chlapci, jste léčeni a nepochybujte o tom, že léky jsou vysoce kvalitní a místo není falešné, s dodávkami nebyly žádné problémy. Pro všechny, kteří se zbavili této nemoci, doporučuji vám nechat zpětnou vazbu, tk. stále mnoho lidí neví, co a jak dělat, a ve skutečnosti hepatitida C již není nerozpoznatelným problémem, je nutné ji přinést k lidem a pouze tímto způsobem budeme schopni porazit toto zlo

Proč tak nízká cena lenalidomidu? Zaručujete, že toto není falešná? Je nám líto, ale těžko uvěřit. S vámi.

Dobrý den! Můj manžel našel gepatitS.U nás bylo shok.Vash webu jsem našel náhodou, vaše ceny jistě ustroili.Byli strachy najednou falešné okazhetsya.Ya ceněno hodnocení zákazníků a nařídil vám lekarstva.I tady je můj manžel vylechilsya.Analizy ukázal negativní rezultat.Ya objednal dodávku do místa dávkování s následnou koupí v poluchenii.Hochu poděkovat svůj obchod pro chestnost.Seychas mnoho jsou zpeněží na někoho jiného gore.Mozhet moje hodnocení pomůže těm, kteří mají strach z běhu do dávek poddelku.Vseh do vašeho obchodu!

Řekněte a kurýr předá tento lék Bělorusku

Dobrý den, chci se podělit o dobrou zprávu o RNA hepatitidě C - nenalezeno na 40. den drogy, doručení včas do Astrachaň po dobu 5 dnů, platba na potvrzení, velmi pohodlné. Doporučuji, včas existovaly pochybnosti, tk. spousta rozvedených internetových strojníků. Zvláštní poděkování společnosti!

Řekni mi prosím, kolik času dostanou Sofasbuvir a Daklataswir do Běloruska

Dobrý den.
Chci koupit Velpanat (Velpatasvir a Sofosbuvir), pokuste se zahájit léčbu.
Genotyp 3, fibróza F4, nemocná přibližně 15 let: (
K dnešnímu dni, jak chápu Velpanat (Velpatasvir a Sofosbuvir), toto je jediné řešení mého problému pro 80% zotavení.
25. července 25,26,27 Budu v Petrohradě. Jak mohu koupit za hotovost?

Dobrý den, moc děkuji za Vaši společnost v době analýz na můj manžel zjistil, hepatitida vyšplhal na mnoha místech, ale přesto se rozhodla objednat od vás a kolik nelituji po ukončení léčby 12 týdnů po testování hepatitidy není nalezen, moc děkuji

Dobrý den! Řekni mi, prosím, jak dlouho bude velpanat přijít na Vologdu? A jak rozumíte pravosti drogy?

Nemocné s chronickou hepatitidou C Bole 7 let, jsem se dozvěděl o hodně čtení dzhineriki konzultovat s lékaři a jeden a všichni byli poučeni, aby se pokusili. začal hledat na internetu nejlevnější zde nejprve objednal 28 tablet (Ledipasvir 90 mg + Sofosbuvir 400 mg (+ Ledipasvir sofosbuvir) Hepcinat-LP Natco Pharma) pro.korobka vzorek byl dokonce týrané špatné nalepen štítek zpočátku váhal, jak dobře vyřešen a vzali první týden po nástupu únavy slabo po požití pilulky spát po dobu 15-20 minut ný 2 týdny už cítil lépe a nařídil zbytek kurzu.Po skončení kurzu šel zkontrolovat -sdal testy ani očekávat, že zcela vyléčen z viru sníží množství myšlení O měsíc později se znovu nabídl tuto radu analýzy.sayt vše je čestný bez podvádění.First mého zpětnou vazbu na místě, napíšu k tomu, že by to bylo špatně, když jsem viděl, žádný strach byl léčit a vyléčit.
po skončení kurzu se objeví vedlejší účinky, které jsem měl bolesti hlavy, nespavost, bolest na svalovině a tak po dobu dvou týdnů. No, všechno je přijatelné.

Dobrý den, Tenofovir na tomto místě objednávám vícekrát. Spokojen se všemi. Velice vám děkuji indiapharma, za to, co jste a za to, že jste dali možnost koupit drogu za přijatelnou cenu.

Abych byl upřímný, objednal si s opatrností, syn řekl, že to nestojí za to bát, že reputace firmy je dražší. Problémy - NE. Dokonce i den doručení drogy na mou žádost. Před doručením se uskutečnilo několik telefonátů a dvě volání - kolik času bylo pro mě příjemné obdržet objednávku. Před zaplacením objednávky jsem zkontroloval obsah balíčku a zaplatil ho. Děkujeme, že jste tam byli! Všechno výborné.

ahoj. Nebudu popisovat, jak dlouho jsem nemocný, ukazatele. Pokud v takovém případě, pak jsem konečně viděl milovaný Minus!
objednávka šla rychle, doručení včas. Díky za práci!

Řekni mi prosím, jaké barevné tablety?

Dobrý večer, jak dlouho bude dodávka do regionu Samara a správně chápu, že mohu zaplatit za drogy s hotovostí na přijetí?

Dvojité pořadí. Cena je přijatelná (tenofovir). Zpracování a doručení SPSR do Krasnodaru v co nejkratším čase. Zpětná vazba je dostatečná a rychlá. Děkuji.

Dobré odpoledne. Objednávka 872 byla přijata dnes. Všechny neporušené a bezpečné. Ocenění.

Díky, můžete napsat jeho popis?

Dobrý den Prosím, řekněte mi velpatasvir dobré tablety a kdo je výrobce?

Dobrý den, Řekněte mi, prosím, a při nákupu bude k dispozici licence nebo certifikát a kolik to bude stát za 3 měsíce sophosbuvir + daklatasvir? A co je lepší s 1b a 3a?

Chronická hepatitida C byla zjištěna počátkem tohoto roku. O virové zátěži a pr.govory nebudu, nebylo to důležité. Užívám sophosbuvir + daklatosvir. Po 5 týdnech léčby jsem prošel analýzou a dnes jsem získal výsledek - nebyl zjištěn! Takže neváhejte, přátelé, dobře se a zlepšujte! Po skončení terapie ji určitě zapíšu.

Dobrý den všem!
No, to je Minus! řekni, že jste velmi šťastní, nic neříkejte!
Prošel před léčbou 3 měsíce.
Z celé rodiny - velmi vám děkuji INDIAPHARMA. Sofia za to, že je vždy v kontaktu, což je velmi uklidňující, jasné odpovědi byly dány všem našim otázek.
Všechno zdraví! Jsou léčeni!

A podle literárních zdrojů můžete používat antialergické prerates s ascitem?

Můžete získat odkaz na zdroj na předchozí otázku? Vděčný v předstihu

Existují nějaké zkušenosti s použitím hepcinatu lp v ascites na pozadí cirhózní HCV

a tablety (hepcinatLP) jsou označeny? A druhou otázkou, kterou budete v předstihu informovat o příjezdu kurýra?

Prosím, řekněte mi, jakou barvu by měl být kontejner a sami sofobusvira + ledipasvira (hepcinat LP) tablety a internet jsou v různých barvách (bílá a zelená kontejnerů a pilulky žlutá a zelená)

Dobrý den, objednal jsem si tenofovir 26.04.17, ale neposlal jsem číslo sledování.

Dobrý den. Lékař předepsal léčbu rheumamidem v dávce 25 mg, přípravek Rewimid by měl být užíván spolu s dexamethasonem. Prosím, řekněte mi, kolik dní jsou potřebné pro dodávku Revlimid v Moskvě, jaké jsou náklady na dodávky za cenu Revlimid 25 mg $ 290 stejně, prosím, poradit, zda se Revlimid objednání deksametozon?
Děkuji předem.
S pozdravem, Serge.

Hooray, dnes jsem dostal příkaz, vše je v provozu. Díky všem zaměstnancům za jejich úctyhodnou komunikaci. Počátek je kladen, doufám, že očekávaný výsledek je "NOT DETECTED".

Dobré odpoledne, můžete objednat isentress 400, retaglovir, na Krymu Simferopol

Řekni mi prosím, kolik dní bude zboží dodáno do Kislovodska

A přesto, strava následuje, postarat se o léčbu. Zdraví všem!

Salam alaykum všichni zakořeněný!
Dnes jsem získal výsledky po pěti týdnech negativně. Chtěla jsem poradit těm, kteří již mají léčbu, aby se podívali na datum testů. Dostal jsem dvakrát stejný kus papíru. Je dobré, že moje žena si všimla data starých testů. Jděte kratší než vyléčit, po vašem zubu se stále léčí. Nečekejte, dokud se neobjevíte. Pouze klystír může být dnes zdarma. Děkujeme vám všem, kteří se zlobili, zvláště indiáni, kteří je vyrábějí

Dnes jsem udělal rozkaz na pohovku + ledu jeden balíček, chci okamžitě objednat ještě jednu, aby se objednávka dostala v jeden den, co mám dělat? Děkuji

Při nákupu kurzu po dobu 12 týdnů je sleva?

Ahoj, kdo je nemocný hepatitidou c! 15.02.17. objednat Sof + DAK dodány čtyři dny později se ve městě Engels, Saratov obl.Nachal vzít ráno po zavtraka.19.04.17 rozhodl předat analýzu RNA, „není detekován“ „kvalita“ hepatitis C 22.04.prishel odpovědi Joy žádný limit! prodalzhay ošetření před 10:05.17. Děkuji Indiapharma a který vyvinula a vyrábí léky! Je to škoda, že u nás nevyrábí ani neprodává sofosbuvir Daklotasfir.Grosh cenu a ty pravítka, kteří se starají o své lidi.

Děkuji vám za odpověď!

Dobrý den, Chci si objednat jeden balíček virada, pokud ještě mohu objednat. Žiji v Soči. Řekni mi, prosím, doručení v Soči za kolik dní.

Nezapomeňte se chránit před hepatitidou (B), provést 3 očkování. Díky společnosti Denis a vaší společnosti jako celku, po roce, virus nebyl nalezen! (Hep C virus gen 1 měli větší 6m vyléčen geptsinatom LP za 3 měsíce) PS))) prostě nevědí, co si počít s zubaře, kteří stále kašle. :-( A pokud jde o léčebný režim předepsané lékařem, který je více))) Více než polovina lékařů v současné době neslyšeli takové léky, tak o jakýkoli systém dle doporučení lékaře nelze hovořit. Musí se spoléhat na poradenství; ))) Děkuji. a zdraví pro všechny.

Hepcinat-lp byl nařízen. Výborný. Rychlé doručení, příjemný personál, inteligentní kurýr. A co je nejdůležitější, ura- koncentrace virových částic klesla více než 100krát za 4 týdny. Doufám, že je to skvělé;)

Dobrý den, můj doktor, který infekční agent doporučil přijmout pro hepatitidu b TERRAIR
máte takovou drogu ve firmě, pokud existují nějaké náklady, o doručení před zaplacením před nebo po dodání

HELLO! MOJE JMÉNO SERGEY! ŽIJE V EKATERINBURGU! 36 let.
V roce 2016 byla diagnostikována chronická genotypová virová hepatitida C v minimální aktivitě.
Nebudu specifikovat zatížení.
V létě roku 2016 jsem zakoupil SOFOSBUVIR 400 ml + DACLATASVIR 60 ml pro tři lahve, podle průběhu léčby mého genotypu.
Vzal jsem jednu tabletu po jídle, v noci.
Výsledek je působivý, bez bočních příznaků, pohody, šel na dvě pracovní místa a dokonce měl čas chodit!
VÝSLEDEK: V únoru 2017, výsledek metod molekulárně biologického výzkumu (PCR). Kvalitativní RNA IGS NENÍ DETEKOVÁNA.
V současné době pod dohledem!
Ti, kteří pochybují nebo si nejste jisti, doporučují tyto léky (obecné).
CALL, GET KONZULTACE.
VŠECHNY NÁSLEDKY A JAK NAKUPOVAT!

HepC 3A, Sof + Dac, 3 měsíce. Nezjištěno. Zdravý! Děkuji.

Dobrý den, Genotyp 1a. HIV schéma Kaletra, tenofovir, amiviren. Fibróza F3-F4. Řekni mi prosím, jaký schéma a délka kurzu? Díky předem.

Dobrý den, mám hepatitidu C genotypu 1b a doktor mi řekl, že fit a tablety sofosbuvir daklatasvir.no vzhled pro lidi s genotypem jak jsem doporučil sofosbuvir a zda ledipasvir.podhodyat mně pilulek, které beru Sof + daklatasvir?

Prosím, řekněte mi: Jaká schéma je doporučena pro HCV 3a / b?

Vyzvěte, jaké přípravky je lepší objednat při hepatitidě s 1b? A kolik stojí léčba? Dodací lhůta a platební podmínky?

Dobrý den! Řekni mi, jaké drogy se opíjí o jednu tabletu cofosbuviru + daklatasfri nebo sophoste + lepidaspir?

Sophii, ještě jednou děkuji a těm tvrdým pracovníkům kurýrní služby! nejen že mám mínus. Děkujeme vám za pochopení a podporu.
Lidé, buďte pozorni na sebe a své zdraví, netahejte, nemluvte!

Dobrý den, Řekni mi, prosím, jak dlouho bude dodávka do Kaliningradu?

Dobrý den! Mám HBsAG více než dva roky. Fibróza F0. Koncentrace DNA je pod lineárním rozsahem. Jaké léky se léčí lépe?
Děkuji

Dobré odpoledne! Píši vám poděkovat za to dobrý rabotu.vy delo.segodnya dostal výsledky testů byly nalezeny! A to po 2 týdnech léčby a sofosbuvir léčbu daklatasvir.prodolzhayu a doufejme, že se zbavit tohoto bolezni.ogromnoe děkuji.

Dobrý den!
přijal Teravir, všechny operativně dohodnuté. Děkuji! bude stanovena léčebná terapie.

Dobrý den, Blahopřeji vám k svátku jara! A chci ti sprosit.ya začátek léčby a přijímám sofosbuvir během jídla, a hodinu daklatasvir a ještě jsem se daklatasvirom něco skushat.mozhno jestli se pohybuji daklatasvir hodin ranshe.uzh velmi nepříjemné.

Dobrý večer a kolik stojí kurz velpethasvir + sophosbuvir 12 týdnů

Dobrý den, Řekněte mi prosím, zda je možné užívat SOFOSBUVIR + daklatasvir s ribavirinomem? Pro lepší efekt))

Na mne stále je otázka, zda za 4 týdny bude virus nalezen, je nutné ještě přidat to, co nibud přípravku?

Dobrý den, Koupil nebo koupil u Vás přípravky sophosbuvir a daklatasvir. Přijímám 7 dní. Mám otázku ve 4 týdnech, musím předat kvalitní nebo kvantitativní analýzu?

Je čas a já napíšu recenzi! Jsem 35 let! Nevím, kolik jsem nemocná, ale myslím, že je to asi 8. Z 5 let jsem se dozvěděl o hepatitidě. Mám genotyp 3A. Moc se mi moc neobtěžoval, s výjimkou pomalosti a bolestivého kloubu, ale v této záležitosti byl osvícený, jasně pochopil, že hepatitida C mě zabije, jen otázkou času! Každým rokem se náklad zatěžuje. Přijímat terapii dlouho se neodvažuje, protože jsem viděl, že terapie poslední generace na interferonu. Slyšela jsem dokonce i tohle: radši bych zemřel. než začal vzít to. Obecně jsem se bál, i když jsem slyšel, že od Sofosbuvira a Daklatasvira téměř žádné vedlejší účinky! Začalo užívat sophosbuvir + daklatasvir před 4 měsíci! Přátelé, k mému překvapení, nebyly žádné vedlejší účinky! Během terapie jsem žil normálním životem.

O hepatitidy C genotypu 1b dozvěděl najednou přede vším nemohl chápat, co se děje s tělem, konstantní únava, bolesti kloubů, tíha v játrech, fibróza zřejmě již začaly projevovat.
Obecně bylo všechno špatné. 16. února 2012., narazil na toto místo, objednal, přijal a začal léčbu, po první recepci již zažil úlevu, doufám, že doufám, že fosfát + lak mi pomůže zbavit se tohoto "láskyplného vraha".
Bude to výsledek (jakýkoli) nutně se odhlásit, a zatímco já jen třetí den přijímám léky.

Řekni mi, prosím, kolik bude stát věda za 1 měsíc?

Dobrý den. Diagnóza cirhózy jater HCV-etiologie, subkompenzovaná, třída B od Childe-Pugha. Jakou drogu bych měl koupit? Děkuji.

Dobrý den, Mám hepatitidu C s genotypem 3A. Jaký způsob léčby a jaké léky potřebuji?

Dobrý den, a najdete cenu sophosbuvir + Ladipasvir! Genotyp 1c

Dobré odpoledne, řekni mi, že lék na hepatitidu C je a objednali jsme si od vás, děkujeme vám za rychlé dodání. ale lék na hepatitidu B plánuje uvolnit?

Dobré odpoledne. Řekni mi, prosím, je na obalu přípravku Sophosvel hologram?

Komentář uživatele
Děkujeme vám znovu za vaši poctivost a slušnost, nejpohodlnější službu při doručování semen, které jste se naučili! Konzultujeme, vysvětlujeme vše, doručujeme.
Po léčbě, skoro 20 týdnů, nebylo nalezeno. Cítím se dobře, mnohem lepší než předtím HTP. Přátelé, nebojte se objednat a léčit. čím starší, tím lépe to stojí za to.

Dobrý den. Chtěl bych vědět, která lék je nejúčinnější v genotypu viru 1a? A pokud zjistíte cenu za celý kurz.

Dobrý den, jak dlouho trvá, pořadí + poštovné Barnaul a náklady Daklinza (Daklatasvir) 1p 60 mg / den + 1p Sofusbuvir 400 mg / d - 12 týdnů

Komentář uživatele
Předprat objednal tady, přítel napil kurz (z Jekatěrinburgu, neboť dnes má stabilní minus)
Pokračuji v terapii!
Děkujeme Vám za zodpovědný přístup k dodání, vše nejlepší.

Dobrý den piju ledipasvir + sofosbuvir a již objednal druhou sklenici, ale v posledních pěti dnech jsem měla suché oči a mírná závrať.Skazhite není to děsivé a můžete získat ošetření dál?

Dobrý den, pokud si objednáte lék přes kolik přijde do města Novokuznetsk?

Komentář uživatele
Dobrý den!
Velice vám děkuji za Vaši pomoc a reakci! Protože odpověděli na všechny otázky, které se v Sofii týkají (bylo mnoho z nich), stále jsem se rozhodla a objednávala drogy!
Dnes jsem dostal výsledek testů po 4 týdnech - nebyl zjištěn! Věřím a nevěřím.
Pokračuji v léčbě! VÍKÁŠ DĚKUJI DĚKUJI VÁM PŘÁTELÉ.

Komentář uživatele
Dobré odpoledne. Výsledky testů jsem dostala po 4 týdnech, mám kvalitativní a kvantitativní negativní výsledky.
Kdo čte, nepochybuji. Tak tolikrát jsem se natáhl a zazvonil, kde to můžu dostat.
Zde dodávka trvala 5 dní, současně byla neplánovaná. Kdo chce přenést peníze do neznáma, a tady jsem zaplatil za to po obdržení, po kontrole obsahu.

Hepatitida C genotyp 3a fibróza 4 lžíce.
ALT / AST 250 350 byla ponechána půl roku

Veškerý příjemný den! Chci vám poděkovat za operační pomoc při akvizici společnosti Hepcinat LP. Všechno to začalo tím, že dne 20.12.16 telefonicky jsem kontaktoval a učinil objednávku, byl jsem informován, že před mým městem bude maximální dodací lhůta kurýrní službou 5-6 pracovních dnů. Příští den jsem dostal řadu nákladních listů, na kterých bylo možné sledovat pohyb zásilky na internetu. Lék přišel do kanceláře mého města dne 23.12.16. 24. a 25. prosince proběhlo víkend. V pondělí 26.12.16 se kuriér obrátil na mne a dohodl se na čase dodání zásilky do mého domu. Když však dorazil na určenou adresu, ukázalo se, že v poznámce "nevybalil před platbou" neměl poznámku. Kontaktovala jsem manažera telefonem a identifikovala ji s tímto problémem, ke kterému řekla, že teď bude vše rozhodnuto. Ve skutečnosti asi o hodinu později jsem zavolal z Moskvy, otec se ospravedlnil a řekl, že je to jejich chyba, po které jsme se dohodli na novém příjezdu kurýra do mého domu. Když dorazil kurýr a podal mi balíček, otevřel jsem ho s sebou, ujistil jsem si pravost drogy a pak jsem zaplatil. Mimochodem, platba by mohla být provedena jak hotově, tak bezhotovostně, což je velmi výhodné. Děkujeme za skvělou službu, rychlost dodání.

Dobrá zpětná vazba podíl den.hochu na společnosti Indie farma.zakazala pro manžela antivirotik Sovihep a Dacihep 4banochki na 2mesyatsa.U It 2 ​​genotyp. Virové zátěže nebolshaya.Zakazali 15.11zakazali, a21.11 kurýr SPSR přinesl posylku.vse kontroluje na místě a rasplatilis.Ochen pohodlné, spolehlivé a kachestvenno.i druhý týden ptsr_ne obnaruzhen.budem objednávku i za poslední měsíc lecheniya.spasibo velkých firem a konzultantů pro pomoc a pomoc, dám ji na konci terapie, všechny rychlé a stabilní minus.

Komentář uživatele
Dnes vzal výsledek (negativní) radosti, že neexistuje žádný limit! Pokračuji v terapii!
díky obrovské indiapharmu a všem mastným zápachům as příchodem.

Napište prosím, zda je nutné kombinovat ledipasvir sociability 28 tab. 400 mg. s jinými léky k léčbě nebo pouze s tímto jedním lékem samotným.

Dobrý den! U hepatitidy C (fibróza 2) 1 je genotyp s vysokou vir. zátěž (10 až 6 stupňů) terapie Hepzinat-LP od 2. listopadu, výsledek 12. prosince - PCR 10 v 1 stupni, jsou biochemické testy normální. Terapie trvá až do doporučených tří měsíců. Děkuji zaměstnancům společnosti IndiaPharma za jejich rychlé, přesné a laskavé postoje. Všechno zdraví v příštím roce a po celý život!

Dobrý večer! Jaká je nejlepší příprava pro fibrózu 1 genotypu 1c?

Dobrý den, Dokončil jsem terapii 9. prosince, měl jsem léčbu po dobu 12 týdnů, vzal jsem Hepcinat-LP, genotyp 1b. Předal analýzu přítomnosti viru v krvi, výsledek byl negativní. neexistuje žádný virus. Takže droga opravdu uvrhla virus. Obecná analýza biochemie v krvi se zlepšila. V březnu nabídl opakování testu na přítomnost virusa.Ogromnoe díky za práci zaměstnanců „Indiafarma a doručovacích služeb, vše, jak bylo dohodnuto v srok.Vsego dobro! Přeji vám brzké uzdravení a stabilní dlouhodobou minus!

Komentář uživatele
Dobrý den, Prošel nebo se uskutečnil pro dnešní 4 týdny léčby Hepcinat-LP, provedl kvalitativní analýzu krve (citlivost 60 МЕ / ml). Zkouška ukázala mínus - virus v krvi nebyl detekován. V důsledku toho se i nadále odhlásím, ale hlavní věc je již jasná - všechno funguje. Opakovaně doporučuji všem podezřelým, aby si koupili léky od společnosti Indiapharm, pracují čestně a rychle! Zvláštní poděkování za práci kurýrní služby SPSR!

Komentář uživatele
Díky boshoe, všechny doručené, kurýr jen šel ke mně 2 krát, před svátky velkou zátěž. Velmi rád, že bez předplatného!
Přinesli jste - placené!
Pokračuji v terapii.

Souhlasím s přípravkem Isentress (generický přípravek Zepdon) ve druhém měsíci s Truvadou, žádné vedlejší účinky. Bylo to průjmy, které dlouho trýznělo.

Ahoj, máš Hetero? Jaká je cena pohovky + kachny po dobu 12 týdnů? Jaký je rozdíl od Natka?

Ahoj a poslat do Kazachstánu?

Sofosbuvir 400 mg

A odkdy začali uvolňovat tuto drogu a používat ji k léčbě viru?

Dobrý den! A existuje nějaký důkaz, že virus se po použití antivirové terapie vrací? A pak všechny recenze od roku 2016, ale existují statistiky o jiných lécích, které se virus vrátí

Julie
O něco, co je infikováno virem hepatitidy C, zjistil náhodou, když darovali krev v průběhu těhotenství, se pronajímá bez napětí, neboť několik měsíců před těhotenstvím již předala tuto analýzu, protože léčit ledviny a potřebné testy dobře, prostě vše v řadě, a analýza je negativní. Když došli k výsledku, že prostě ohromil, ne věřit v realitě situace Jen jsem po celou dobu těhotenství retook 10 krát a pokaždé, když je pozitivní! Jak se vrhnout mnoho slz, hepatitida C, znělo to jako trest smrti, v nemocnici, lékaři prohlášen za neschopného vůbec ve sněmovně, že mám hepatitidu, matky se začal vyhýbat ode mne, a od dítěte, jako malomocné. Ach, kolik slzy ronit a mnoho šedé vlasy objevil a kolik myšlenek, kde bych mohl chytit, kdy a proč jsem a co se stane s dětmi. V vremyaberemennosti jsem začal studovat účetnictví v infekční a jednou dírou a odstavené spěchal k lékaři s otázkou, co mám dělat?! Blago byl chycen normální a příslušného lékaře, který mi řekl o této drogy, a řekl, že v Rusku není sertefitsirovan a objednat, a jako lékař, nemá právo jmenovat, ale jako osoba je povinna sdělit lidem o tom. cena není malá, ale ne zcela nesnesitelná. Dlouho jsem zaváhal, ale rozhodl jsem se, že nemám co ztratit jen s penězi a riskoval to. Měl jsem 1 genotyp hepatitidy c. Objednal jsem si to, dal alarm na telefon a striktně jej současně vzal. Po 1 balení je PCR negativní. K mému štěstí neexistuje žádný limit. Jsem vděčný lékaři a lidem, kteří tyto léky dodávají Rusku. Píšu s jedním účelem, možná někdo pochybuje a můj názor pomůže rozhodnout. Hlavní věc je hledat spolehlivé dodavatele. Všechno nejlepší! Přeji všem rychlé zotavení!

Dobrý den, jaký druh doručení a platba za objednávku a doručení do regionu Sachalin

Má tři měsíční průběhy příprav přípravku Hepsinat + Natdac na tomto místě, proč - pravděpodobně není třeba vysvětlit, výsledek je 100%. Neexistují žádné pilulky. Kurýrní služba, která se zabývá dodávkou, pracovala dobře.

Dobrý den, děkuji za rychlé dodání léku, vydal se 16/11/2016 ao dva dny později, kurýr přinesl do domu, hodnotil stav, přítomnost hologramu, je vše v pořádku, a že naděje na úspěšné zotavení v náručí, obrovské díky společnosti INDIA PHARMA a Sofie za profesionalitu, porozumění. Léčba začne za 1 týden o výsledcích, které budu psát později.

Dobrý den, balíček může být zkontrolován, otevřený, než zaplatíte?

Dobrý den, a na území Krasnodar, jak doručíte léky, poštu nebo kurýra?

Řekněte nebo řekněte a je možné, že přípravky sophosbuvir a daklatasvir (hepatitida s typem 1) přijmou při diabetes 2 typů?

Dobrý den. Mám hepatitidu B, zatížení je minimální. biochemie byla normální. druhá nekontrolovala. Četla jsem recenze, otázka zní: někteří lidé vypili několik příprav - NATCO, HEPCINAT a NATDAC. co mám pít. Nemáte lékaře?

Komentář uživatele
Dobrý den, moc děkuji za rychlé doručení. Celá rodina se obávala, balíček přišel, jak to bylo dohodnuto - podíval se, zkontroloval sklenice.
zaplaceno za kurýra Dnes je výsledek nenalezen Biochemické indexy jsou normální, dokončím terapii, odhlásím se na konci.

Komentář uživatele
Dobrý den, chtěl jsem vám velmi poděkovat, mám stabilní minus)), rád bych si objednal další měsíc pro doručení v říjnu 26-28 v Tyumenu. Opět mnohokrát děkujeme!

Děkuji! Děkuji společnosti India Pharma za její rychlé dodání. Objednala jsem Hepcinat-LP okamžitě 3 banky, dózy dodané kurýrem, všechny tři sklenice kontrolovány, všechny skutečně licencované, drogy z Indie. Prošel nebo se konal 3 dny, jak začal přijímat, "pobochek" zvláštní nejsou přítomny, necítím dyscomfort, jsem vedl obvyklý způsob života. Možná je to jen v prvních dnech užívání drogy. Řekněte a nepochybujte, byl přesvědčen. Společnost opravdu poskytuje licencované generiká z Indie. Takže děkuji za Vaši poctivost a slušnost. Doporučuji tuto společnost všem. Postarejte se o sebe.

Děkuji moc! Napíšu recenzi pro ty, kdo pochybují! Objednal jsem drogy před měsícem kurýrní dodávkou! Objednané Hepcinat (Sofosbuvir) a natdac (daklatasfir). Po zaplacení zprávy jsem zaplatil peníze! Mám hepatitidu C. Genotyp 3A! Je to týden od nalezení viru. Chlapci, 3 týdny a už minisy. Všichni lékaři mi řekli roky, že toto onemocnění je nevyléčitelné! Lidé, neposlouchejte nikoho, všechno funguje! Nežádoucí účinky, které mě taky vyděsily. Naopak jsem se začal cítit lépe. Mladší. Energie se zvýšila. Neexistují žádná slova. Chlapci, děkuji moc!

Dobrý den, A kde jinde číst recenze o vás? Děkuji

Jsem velmi vděčný společnosti a Sofii. Chlapci, to není falešný! Léky fungují! Můj manžel a já jsme byli opatrní, objednali jsme Daklatasvira a Sofosbuvira na jeden balíček (1 genotyp). Všichni přišli včas. Všechna byla zkontrolována. Začala pít. Po 10 dnech je vše v pořádku! A o měsíc později - nebylo nalezeno! Objednali jsme zbývající sklenice. I nadále přijímám. Tento obchod můžete bezpečně důvěřovat. Sofia Děkuji vám za Vaši práci a upřímnost.

Long monitor všechny nabídky naší divoké trhu, byl nejvhodnějším společnost přinesl vše rychle na ten samý den, kurýr placené kartu za týden budu pít, píšu tuto recenzi pro ty, kteří stejně jako já hledá samoléčby a současně spolehlivého dodavatele bez zálohové platby

Děkuji vám za takovou rychlou práci!
objednané preporaty.za dodáno 6 dní

Dobrý den, chci vyjádřit svou velkou vděčnost společnosti a osobně do Sofie. On objednával hepsinat lp za 4 dny dostal v Čeljabinsku. Po měsíci užívání (ptsr) nebyl virus detekován. Vírus je hepatitida od roku 2003. Tablety pracují.

Děkujeme za rychlé doručení společnosti Len. 1. 07 objednané HEPCINAT a NATDAC po dobu 12 týdnů 5.07 doručeno. Jeden z těchto dnů začnu terapii, o výsledcích se odhlásím.

Dobrý den, tým INDIAPHARMA. Objednal jsem NATCO-HECCINAT a NATDAC. Je to po celou dobu, a to i před tím, než kurýrní tablety umožněno otevření obalu. Vše je na místě. 12 dní od přijetí a již MINUS.. Nechte si dražší než ostatní, ale neposílejte peníze, aniž by věděl, kdo a dáte po udostoverilsya.SPASI Vy všichni Pánu. S respektem Zimin Kirill Valerievich. [email protected]

Zdrastvujte. A doručíte na Ukrajinu? A kdo může říct, co přesně potřebujete koupit a kolik, od hepatitidy c.

Dobrý den. Jsem z Běloruska, chci poděkovat všem zaměstnancům společnosti a osobně do Sofie za jejich ušlechtilou práci. V květnu koupil hepcinat LP v Moskvě, po 4 týdnech odběru výsledků PCR, virus nebyl detekován. Pokračuji v léčbě. Léky fungují! Znovu vám děkuji za vaši reakci, správnost a efektivitu práce!

Objednat gepsinat LP obdržel po 7 dnech na způsobu platby po kontrole, začal pít po 14 dnech předán výsledek PCR analýzy minus pokračovat v pití po skončení kurzu odhlásit sodrudnikam Děkuji všem výkonnosti společnosti v odesílání a přijímání pořadí doporučuji tuto společnost

Dobrý den, Chci se podělit o své pozitivní zkušenosti s vztahem k této společnosti. Drogy byly skutečně účinné a byly doručeny na slíbené datum. V současné době léčba pokračuje, ale již existují pozitivní výsledky. Chci radit každému na místě, aby si dal další drogu. Platba, způsob platby jsou velmi výhodné a nemají žádné riziko podvodu a podvodu. Ráda bych především poděkovala všem dispečerům za rychlé přijetí objednávek a interakci se zákazníky.

A to není podvod? jak zjistit, jakákoli banka může být falešná

Mám hepatitidu C genotyp 1b. Po dlouhých pochybnostech o generikách si uvědomila, že je to zřejmě nejvíce přijatelná možnost a měla by začít. Docela dlouho hledá, kde koupit spolehlivější. Našel jsem spoustu možností pro nákup a na internetu a mezi dalšími pacienty a dokonce i lékaři. Společnost společnosti Indiapharm se zdála jako nejspolehlivější a také za cenu zařídila. Někde hluboko uvnitř existovaly pochybnosti, ale najednou byly podvedeny. Ale všechno se ukázalo jako velmi cool a snadné. Telefonovala jsem na Sophii a druhý den mi poslala dvě hezké LP sklenice. Sofia zavolala zpět na odeslání a dala číslo parcelu, podle něhož je možné sledovat průchod parcelu na internetu, což jsem udělal. V kanceláři kurýrní služby byl parcel otevřen a zkontroloval všechny hologramy na krabicích, které potvrzují pravost léku a vyplácejí. Zdá se mi, že je klidnější, když se léky již nacházejí ve vašich rukou, než posílat peníze do Indie nebo převést peníze na kartu prodávajícímu. 8. dubna 2016 Začal jsem užívat léky 20. dubna, prošel jsem test na množství virové zátěže a jaterních parametrů. Výsledek, virus nebyl nalezen ALT a AST v normě před zahájením léčby byly zvýšeny 4-krát. Proto apeluji na všechny, kteří hledají možnosti nákupu léků - neklamají drogy. Děkuji společnosti Indiapharm a Sofii. V blízké budoucnosti si objednám třetí jar a po 12týdenní terapii budu psát o výsledcích.

Ve večeru 29. února objednali jednoho pro svého manžela! jar Hepcinat-LP Natco Pharma (takhle mluvit o kontrole účinku drogy :))
1. března byla poslána k nám, a dne 2. března již obdržel na EMS pošty v Petrohradě (ačkoli on by mohl přinést i kurýr, ale rozhodli jsme se vybrat) a okamžitě zahájit příjem. Po 2 týdnech od obdržení výsledků analýz s velkým poklesem virové nálože, okamžitě nařídil odpočinout 2 sklenic H-LP, tentokrát obdržel od kurýra SPSR, také rychle po dobu tří dnů a vyhledávaný lék vy)). 4 týdny a dlouho očekávaný "nebyl nalezen". Takže, moji přátelé! objednat zde, vše funguje. Uveďte, prosím, podrobnosti o našich OEM v komentářích pod léku, pokud Vás zajímá;), celá zdraví!
Děkuji týmu společnosti IndiaParm za jejich rychlé odeslání a obecně za to, čím jste, a pomozte lidem nakupovat drogy. Sonechka, jste zvláštní díky, jste velmi přátelští!

Děkujeme za rychlé doručení na Sachalin, v pátek 25.3. Zítra začnu pít tabletky a výsledky otpishus.spasibo Sofia.

Objednala jsem 3 plechovky Hepcinat-LP s kartou na kurýra. Nebylo možné zaplatit kartu kurýrce (terminál byl rozbitý), ale všechno se ukázalo v klientské hale doručovací služby. Díky Sofii za rychlé odeslání balíku, zdvořilost a pozornost. Dnes jsem dostal výsledky testů po dvou týdnech užívání drogy. Výsledek "-" - nebyl nalezen. Tabletochki práce! Děkujeme vaší společnosti za to, že dáte lidem šanci na vyléčení!

V pátek večer jsem objednal Hepcinat-LP, v pondělí jsem už dostal vše v Petrohradě. Rychle! Děkuji!

Drogy přijaté za 7 dní doručení kurýrem. Myslím, že je to velmi dobré, vzhledem k tomu, že Sachalin je nejvzdálenější region Ruské federace. Líbí se mi způsob platby, můžete si vybrat vhodnou možnost. Další kurz, který vám objednám. Děkuji vám všem zaměstnancům společnosti! Jste velmi užitečný pro lidi s hepatitidou C.

Elena Ilina, Jušno-Sachalinsk
Dobrý den!
Mám nejpříznivější dojmy ze služby vašeho obchodu.
Chci věnovat zvláštní pozornost práci Sofie. Pozornost na potřeby klienta, dobrá vůle a schopnost vést dialog v telefonu vytvářejí touhu po další spolupráci. Také chci zaznamenat příznivé ceny.

Řekněte mi, existují další poznámky od lidí, kteří s vámi spolupracovali, kde je můžete číst?