Moskin Valery Georgievich

Diety

Příspěvky: 1

Rakovina prsu s metastázami kostí a jater

Dobrý den!
Moje tchyně asi před rokem si všimla pečeti na hrudi, nechodila k vyšetření, nikomu neřekla. Začátkem léta začala užívat léky na mamoplastiku bez konzultace s lékařem. V srpnu, stejně jako každý rok, aniž by kontaktovala lékaře, odešla měsíc na moři. Na začátku října se začaly rušit bolest v levém boku, zádech, lopatka a páteř, zavolal sanitku, pohotovostní lékař vstříkne injekci anestetika, doporučil adresovat neuropathologist. Poté, co kontrolující byl diagnostikován s osteochondróze, propíchnuté diklofenak, B6 a B12, léky proti bolesti periodicky zátěže PA + analginum-li to nutné, se stal o něco jednodušší. Během stejného období mě donutili udělat schůzku s onkológem a všiml si, že na prsou je skvrna. Nádor na hrudi byl již výrazný, modrý opuch, s prasklinami, asi 8 cm dlouhý a asi 7 cm široký. 30.října konečně přišel do onkolog in-law, vzal proražení biopsii, poslal na mamogram. Po 10 dnech, následovaná výsledky ve studii nebylo výslovně neřekl lékař nás vzal do jiné místnosti s „3 kilometrů“ frontě. Bohužel výsledek mamografie není po ruce, vzpomínám si na text: komprese v levém prsou, velikost cca. 8cm x 7,5cm.
Poté, co sedí ve frontě dostal schůzku s onkolog mammologist-in-law šel za ním sám, byl jsem nechal sedět na chodbě, jsem nesměl. V jejích slovech, doktor viděl, udělal několik poznámek o své lásce k slunečních lázní, a oznámil, že hodně zdržel pochod k němu. Jeho tchyně mu neřekli o bolestech. Lékař napsal postoupení dárcovství krve ze žíly a prstem, rozbor moči, kardiogram a EKG, a dal směr pro konzultaci 16.listopadu (analýza výsledků je nyní na straně tam, kvůli hlouposti, nebo neví, co potřebují, aby se kopie, zítra jdeme na recepci, snažíme se dělat kopie). Podařilo se nám vše předat a provést testy na konzultaci. 16 počet in-law dál beze mě, s přítelem, kde 2. onkologové vypadaly výsledky také zdůraznila, aniž by cokoliv řekl (od slova-in-law), ale „ošetřeno bude?“, Hlásil jen to, že podstoupí chemoterapii a chirurgii, a konečně lékařů zjistili, že má bolest v zádech, ramenní lopatku atd. Vyrobeno v případě MRI, výsledek: „V tomografické řadu ve třech rovinách viualiziruyutsya dvanáct hrudní obratel kyfózy zvýšené jednostranné skolióza 2. stupně obratlů nejsou sníženy, je poměr mezi obratli není porušen, okraje jsou natažené ploténky se sníží na výšku.... a hydrofilní, bez významného dislokací. Plošky dugootroschatyh klouby s degenerativními změnami. konturiruyutsya meziobratlových foramen, nesnižuje. mícha má obvyklou šířku, konfigurace, IP. míšní nervy bez viditelné. Vynakládat je páteřní kanál není zúžen na pohybový destruktivní změny byly detekovány paravertebrální měkké tkáně se nemění signál z kostní dřeně, s částmi mírným poklesem IP telefonní T1 úrovni TH2, Tn6 SHmorlja uzly na úrovni Tn7-8 Závěr:..... MRT picture of osteochondróze, spondyloarthrosis na pozadí kifoskolioticheskoy kmene 2. století. je nemožné zcela vyloučit sekundární změny v obratli, je doporučeno scintigrafie. "
18 počet tchyně se svým manželem odešel na recepci v onkologickém oddělení, lékař sám poslal na scintigrafii skeletu a uzi jater. Vzal jsem materiál z nádoru do trypanobiopsy.
Včera jel na výlet učinil toto scintigrafie, že to, jak to zní závěr: „Pokud v režimu oboru“ celého těla „po 3 hodiny na / v úvodu 555 MBq 99mTc-Tehnofor definován ohniska hyperfixation RFP různou intenzitou v zadním segmentu je odhad 9. pravém žebru (KDN 350%), těleso a rukojeť hrudní kosti (CPV 187%), tělo pravé kyčelní (CPV 256%), levé (CPV 145%) a pravé sedací kosti, stejně jako v levé ramenní kloub projekce Závěr :. Multiple fokální nemoc Efektivní radiační dávka je 3,2 m3V. "
Břišní ultrazvuk ukázal, poškození jater, závěr: „Játra se zvyšuje velikost, maximální vertikální rozměr pravého laloku 158.00mm SCR (norma150 mm), levý lalok 71,9 mm (normální 50 mm), o velikosti jater bilobarny úrovni brány 194,3 mm (normální 210mm ), je normální a má hladký a jasné kontury. Ehogennost parenchym nerovnoměrná, znak MTS lotsiruetsja kontaktní změny 7 segmentu tvorbě iso echogenním až do 45 mm, a vnitřní extrahepatální žlučových cest není rozšířena. Holedok není rozšířen, o velikosti 4,3 mm, vizaliziruetsya na všech prot vzhled. "
Zbývající orgány břišní dutiny jsou normální. Podle výsledku uzi bylo doporučeno provést CT břišní dutiny, objasnit povahu a rozsah poškození jater.
Na pokyn k scintigrafii mají diagnózu na začátku nečitelných písemných 2 písmeny, textu takto: „CQ vlevo prsa s T4 Nx Mx.“ A na konci otazník.
Dnes, 21. listopadu jsme opět na recepci onkologa, trypanobiopsy ještě nejsou připravené (čekáme na 28. den). Byli jsme posláni do Monice, do V.G. Moskina, říkali, že nejprve musíme udělat radiační terapii, ale v našem případě je docela pravděpodobné, že ji mohou odmítnout. Předepsali léky proti bolesti, včetně omamných látek, zítra je odnesu, zatím nejsou žádné jména. Také řekl, že musíte koupit korzet, kosti se mohou zlomit. Lékař řekl, že situace není špatná.
Řekni mi prosím, jaká diagnóza může mít? Je zřejmé, že to je rakovina, ale jaký stupeň a jaký je její stav? Co může být předpověď? Jen měsíc se člověk úplně rozpadl, mladá žena, jen 45 let. Ona je mučena bolesti, náladou, navzdory všem našim snahám se ji rozmíchat a pobavit, pesimistický.
Děkuji předem za vaši pomoc!

Join Date: Říjen 2003 Příspěvky:

Citace z "Pravidel":
Někdy posíláte dopisy, ve kterých nejsou žádné otázky - existují emoce a někdy i popis situace, která je pro vás pravděpodobně problematická, ale vždy nepochopíme, co přesně je problém?
Obecně platí, že jakákoli klinická situace vyžaduje vnitřní konzultace, ale samozřejmě existují určité otázky, které mohou být zodpovězeny prakticky - nezapomeňte je formulovat v dopisech, protože právě komentování svého emocionálního stavu, nemáme právo profesionální.

Moskin Valery Georgievich

Pedagogické obory - Onkologie.

Vyšší vzdělání.
Kvalifikace - Onkolog. Lékař je radioterapeut.
Certifikát "Onkologie", 2015.
Certifikát "Radioterapie", 2015.

Zeptejte se

Nechte odpověď

Sdílejte recenzi
nebo historii

Naše adresa
129110 Moskva, ul.Schepkina, 61/2

Pokyny
stanice metra Prospect Mira, výstup do Olympijského sportovního komplexu, poté po ulici Schepkina.

Jednoduše klikněte zde pro podrobné kontaktní údaje.

© 2018 SBMU MO MONIKI je. M.F. Vladimirsky

Nahrávání ke konzultaci

Konzultace na VMP

Vstup pro hospitalizaci

Nahrávání na CT

Nahrávání na MRI

Vstup do konzultace o politice CHI

Dne 1. května 2014 vstoupila v platnost Ministerstvo zdravotnictví řádu Moskevské oblasti №392 od 04.04.2014, dále jen „o postupu při rutinní konzultaci s trvalým pobytem v Moskevské oblasti na lékaře poradenství a diagnostické oddělení (MLC) ústavu.“

V tomto ohledu jsou pacienti zaznamenáváni pouze prostřednictvím systému "doktor-lékař" prostřednictvím jediného informačního portálu Ministerstva zdravotnictví regionu Moskva. Tak lékařské lékař vedou organizace (například kliniky, CDH) píše na lékaře BWW v elektronické podobě, a výstupy konzultaci memo pacienta s datem, kancelářských prostor, čas příjmu a jména doktorka BDO MONIKI.

Moskin valerii georgievich monica recenze

2.3 z 5

MONIKI je nejhorší nemocnice, jakou jsem kdy viděl. Kdo má možnost jít do této nemocnice - nepůjde spát! Byla od 13. září 2016 do 21. září 2016 v oddělení gastroenterologie. Je to tichá hrůza! V prvních 2 dnech se lékař nestal. Několikrát jsem šel na zdravotní oddělení s otázkou o lékaři, všichni je prostě odmítli. Dali se do oddělení, které bylo pozměněno z bývalé ordinace. Místnost není pro oddělení vůbec - pět lůžek, můžete jít pouze na stranu, není stůl, umyvadlo z nějakého důvodu v blízkosti okna - když si umyjete splash na nedalekém lůžku. Toaleta na druhém konci chodby, v noci Bůh zakázat, přijde do smyslů - budete blázen, dokud se k němu nedostanete. Studený pes v místnosti, není možné spát v noci. Přikrývka je pouze jedna, drobná, matrace na lůžkách jsou pevné buchty, na co odpadky napsaly tyto matrace. Nemyslela jsem si, že je to MONIKI, tak špatná nemocnice. No, to jsou všechny květiny! Berry je lékař. Neřeknu nic o ostatních, ale měla jsem Volchkovu - třetí den svého pobytu mi laskavě udělila tzv. Doktora. Obecně nic nedokončete, žádné ošetření, žádná diagnóza, žádná vyšetření. NIKDY. Proč to lékař nemůže projít vyšetřeními - denzitometrie nefunguje, MRI v MONICu také není. Po všechny dny, které jsem strávil v nemocnici, nebyla nikdy žádná objížďka, ale když jsem se podívala na svou kartu, ukázalo se, že Volčkova s ​​manažerem, kterého jsem neviděl v oku, byla vyšetřena. Stručně řečeno, všechno musí být zaplaceno. Protože někteří pacienti jsou šťastní a jsou zde lepší oddělení. Ale pokud poprvé ležíte a nejsou známí - vaše peníze jsou zbytečné. Volchkova tohle dokonce i milión zaplatí - bez použití. Ukázalo se, že musíme nějak zjistit - pro sebe, s kým musíme souhlasit, dát to. víte. Ne každý může to udělat pro cokoli, Proto, jít do MONIKI ve směru na lekci je prázdný, no, i když jen velké štěstí, což jsem silně pochyb. Diabol ví jen, s kým se zachází, jsou tam opravdu tolik známí? Četla jsem dobré recenze pacientů o vedoucí oddělení gastroenterologie, velmi jsem doufala, že se na mě podívá, budu být upřímný - byl jsem ochoten zaplatit. Ale je to obecně nepřístupné, lékařské kruhy, opakuji, není, takže není jasné, jak se s ním poradit. Pak se všechny tyhle noční můry obtěžovaly, to špehovalo, je to snazší, aby se vybraly peníze, čestné slovo, alespoň nervy, které ušetříš.

Pros klinice:
umístění je dobré

Nevýhody klinice:
Celá nemocnice je jediným mínusem

5.0 z 5

I vyjádřit své upřímné uznání a vděčnost k lékaři - neurochirurga Kocherozhkinu Boris Alexandrovič, Ildar Ramazanov Shamilevich, Mikhnevich Yuri Sergejevič a veškeré zdravotnický personál neurochirurgické oddělení pro úspěch mé operaci 01.18.2016. Velice vám děkuji za Vaši profesionalitu, laskavé srdce a zručné ruce. O takových specialistách říkají: doktor od Boha. Děkuji vám, že jste mě s velkým porozuměním a laskavostí zacházeli, když mě zavedli do své kanceláře. Věříme, že vaše pozornost a péče se stará nejen o pacienty, ale také o naše příbuzné. Každý den plnit své profesní povinnosti vytvoříte v nemocniční atmosféře atmosféru dobrého a naděje. Děkuji vám všem a všemu s nízkým lukem. Bůh vás ochraňuje za vaše ušlechtilou věc - zachránit a prodloužit lidský život! Žádám vám úspěch ve vaší práci ve vaší tvrdé práci! Láska, štěstí, štěstí, prosperita, zdraví, zdraví a zdraví opět po mnoho let. S vámi a obrovskou vděčností vám Galina K. a celé mé rodině.

Pros klinice:
Úspěšná operace

1,0 z 5

Zkoumám alergii, dusím se. Pokaždé, když procházím spirometrií - astma není zjevně nerentabilní. Specialisté v 1 případě jsou hloupí, nehledě na pacienta, ale pouze v sestavě. Lékař Morozova provádí výběr léků v počítači a nabízí. Zkuste to. Pitím to už rok, pak. A možná, že diagnóza není správná? A už nejsou peníze na nákup drahých drog. Lékař Pneumolog nepřijal (to byla prázdná, a řekl jsem jí o tom řekl, co mi bylo řečeno, že jsem okamžitě třást svá práva, že jsem přišel 100 km dospět zítra a neurolog nepřijal Ze stejného důvodu :. oni říkají, vzít tuto kartu a vracet další den, který máte k víte, kde pracuji, a Bůh chraň, budete muset čelit se mnou, jsem odpovědět. „to musíte přijít za měsíc.“ a vše, co jsme všichni z tohoto regionu, žijeme a za půl dne se dostaneme? Milí vůdci, vyloučíme patos a hrubost lékařů a udělíme vstup dalším odborníkům m za den pobytu! Byla to škoda, aby se podíval na babičku přišel z Serpukhov 300 km. Bylo jí řečeno, aby si lístek na zítřek. Lékaři, kde se vaše etika? Jste ohromeni, nebo co? Nebudu zacházet více do Monica. Děkujeme vám za vaši laskavost, pochopení a léčbě A mimochodem, výsledky testů jsou velmi odlišné od předchozích testů, vše je s nimi v pořádku!

Nevýhody klinice:
Ojednocení. Je těžké učinit schůzku s lékařem ve stejný den. Odborníci v jedné budově jsou hloupí.

3,0 z 5

Chtěl bych upoutat pozornost nemocniční správy na režim záznamu úřadu pro postup MRI. Velmi nepohodlný plán: trvá velmi dlouho, než počkáme na konec přestávky (od 10-30 do 13-00). Lékařští specialisté trvat 9-00 (dobře, pokud je doba bude trvat), a pak vypsat směr na MRI a bohužel jen zřídka být uložen před přestávkou, a poté začne dlouho čekat. Pokud máte štěstí, nahrávání začne v 13:00, ale existují také problémy - je postavena fronta nemocničního personálu, který přirozeně jde bez fronty. Takže čekací doba je zpožděna. Pokud můžete přehodnotit režim záznamu, bude to pro mnohé výhodné.

Pros klinice:
Je to normální.

Nevýhody klinice:
Velmi nepříjemný plán MRT.

1,0 z 5

Kind celý den. On byl poslán k MONICI pro vyšetření katarakty. Prošla nebo proběhla inspekce. Dali pokyny pro hospitalizaci. Předal hromadu analýz. Přišel, seděl 4:00 na chodbě, bylo zjištěno, že nejsou k dispozici žádné snímky, poslán domů k léčbě chronických onemocnění, které, bohužel, nejsou léčeny, tudíž tráví všechny své peníze Tyto manipulace a pojišťovnou, a zbytek - to vše je v pořádku. Obecně platí, že lékaři v MONIKI jsou dobří, ale bohužel je v každé hlavě medu lžíce...

Pros klinice:
Lékaři v MONIKI jsou dobří

Nevýhody klinice:
Nemají místa v nemocnici, byli posláni domů k léčbě.

1,0 z 5

Byla včera na recepci v zubním lékařství MOSP od chirurga. Všechno to začalo tím, že na recepci mi starší žena vydala kartu na půl hodiny, zatímco pokračovala v podnikání (mluvila s jedním nebo druhým). Vyžadovala kopie zásad, nefungují tiskárny - předem si domluvte kopii. Když jsem se dostala k lékaři (potřebovala jsem konzultaci), doktor mi neřekl nic (zde se používá výraz: "spotřební materiál"), provedla analýzu punkce. Dala mi injekční stříkačku s analýzou a poslala do další budovy, pak začala hrůza. Trupy jsou rozptýleny po celém území dost daleko, jsem v pozici a žaludek se díval. Našel jsem, dal jsem injekční stříkačku, analýza, kvůli mému překvapení, byla vyplacena - 2030 rublů, ačkoli ve všech nemocnicích je tato politika zdarma. Poslali mě, abych se vrátil do budovy, kde jsem byl na recepci doktora, pouze vstup byl jiný. Po registraci a platbě, a to je opět různé skříně, vrátil se k případu, kde testy přijaly. A teprve poté mi dali kupon, který po třech týdnech dorazí. O týden později se očekává, že se s výsledky testů setkám s lékařem, nálada je pryč a před námi není žádná nálada. Tip: jestliže stále potřebujete jít do této nemocnice - nejdějte sami, ale s někým, kdo může být požádán, aby pobíhal kolem skříní, za formální podepisování nebo platbu potvrzení. A vzít peníze s vámi.

Pros klinice:
Takže sama nemocnice.

Nevýhody klinice:
Pomalý personál v registru. Na recepci mi doktor nic neřekl. Analýzy jsou zaplaceny.

1,0 z 5

Moje matka byla poslána na konzultaci s DA Andreevem. Ten doktor nám "otfutbolil", jak řekl, asistent, který se v pátém patře dostal do kanceláře. Takže jeho asistent nedokázal dokonce zjistit ultrazvukový obraz srdce, řekl, že tam nic nerozuměl a poslal mámu, aby znovu provedla ultrazvuk. Dokonce se ani nepodíval na záznam ošetřujícího lékaře, který s sebou přinesla maminka. Pravděpodobně se nechtěl obtěžovat, byl tak závislý na hře ve svém telefonu! Nečekal jsem, že tito kardiochirurgové pracují v MONIKI!

Pros klinice:
Nevím.

Nevýhody klinice:
Úžasně nekvalifikovaní lékaři.

3,0 z 5

V pediatrické ordinaci bylo vše provedeno rychle. Provoz a odhlášení za týden. Neexistují žádné zvláštní připomínky. Jídlo není dost, chtěl jsem víc. Můj syn lhal. To je to, co řekl. A tak je všechno v pořádku.

Pros klinice:
Rychlá a vysoce kvalifikovaná pomoc. Lékaři jsou dobří.

Nevýhody klinice:
Krmí málo.

4.0 z 5

Dobrý den. Mám strabismus od tří měsíců. Pro mě bylo 20 let, bylo rozhodnuto o provozu. Můj oční lékař mě poslal na MONIKI. Šel jsem ke své polyklinice, zapsal jsem se do elektronické fronty na KB Kunizhevu. O dva týdny později se vydala na MONIKI, aby ji viděla na recepci. V registru nebyla žádná fronta, protože jsem měl elektronický kupón z mé kliniky. Bylo mi řečeno, kam jít. Udělali jsme kartu, pak nás poslali do šestého patra. Prošel jsem před-nemocniční studií, kde jsem zkontroloval zrak a oční tlak. Obecně, přibližně za dvě hodiny jsem se dostal k lékaři. Volala chirurga V. Yu, Kokorevě, s ním jsem po hodině mluvil. Bylo to 12. března. On je obecně pediatrický chirurg, ale on souhlasil, že pracuje na mě, on jmenoval den hospitalizace - 1. dubna. První den dubna, v 8:30, jsem byl v recepci. O dvě hodiny později jsem byl už na oddělení. Následující den jsem byl pod operací anesteziologa Vladislava Vladimirovicha pod celkovou anestézou. Krmili to normálně do nemocnice. Byla v 11. budově ve 4. patře v oftalmologickém oddělení. Na oddělení je 6 osob. Měl jsem štěstí, ženy, které byly ve mně se mnou, byly velmi emocionální a veselé, díky, neměla jsem ani pocit, že jsem v nemocnici. V pokoji je lednice, toaleta a sprchový kout. Elektrické ohřívače jsou zakázány, ale my jsme používali na lstivé. Lékařský personál, lékaři, čističi jsou všichni dobrotiví. Oddělení jsou čistá. Obecně o této nemocnici nemohu říci nic špatného. Napsali mě 8. dubna. Horní oděvy jsou odebrány, takže jestliže vyjedete ven, vezměte s sebou náhradní svrchní oděvy, nekontrolujete tašky. Vzal jsem si s sebou nádobí, osobní hygienu, změnil jsem oblečení a ložní prádlo, vysoušeč vlasů, pantofle, ručník, studnu a přehrávač, knihu a občerstvení. Cukr a čaj, nebo káva, vezměte si s sebou. V nemocnici, pokud je to, je Dixie. Celkově mi strabismus byl opraven, ale ne na konec, ale doktor řekl, že pokud jste zapojeni do diplomacie, pak je vše opravitelné. Děkuji V. Yuovi Kokorevovi a anesteziologovi Vladislavovi Vladimirovičovi, bohužel neznám jména. Mimochodem, vše bylo provedeno zcela zdarma, podle zásady. Všechno zdraví a štěstí.

Pros klinice:
V domě je lednice, toaleta a sprcha. Jídlo je normální. Lékařský personál, lékaři, čističi jsou všichni dobrotiví. Doktoři jsou vynikající.

Nevýhody klinice:
Takové chvíle nebyly.

2.0 z 5

Leží spolu s dítětem, 2 roky. Pátá budova pediatrie MONICA je ve strašném stavu. Bláto, devastace. Budova je dvoupodlažní, Catherine 1 stavěla pro chudé! Neexistují dětské pokoje. Před spaním jsem četl recenze o tom, že tam rotavirus chodí, ale poslední recenze bylo v lednu 2015. A tak byla naděje, že se jim podařilo dostat tuto infekci. Bohužel, ne. Druhá noc dítěti zvracela! Na okraji je studený, vyfukuje z oken, jako na ulici. Byli jsme položeni, čistil jsem se půl dne. Dvě sady vlhkých ubrousků a láhev Miramistina strávily, snažily se je vymýtit, zpracovat. Ale dítě je zvyklé, že je doma. To znamená, že to jsou nekonečné poznámky k němu, aby neseděly na podlaze. Komorní singl, nuda. Dítě chtěl komunikovat s ostatními dětmi, hystericky utekl z našeho oddělení k ostatním. Sestry a lékaři neustále učinili pozorování, že jsme neopustili náš pokoj a okamžitě jim řekli, jestli má dítě zvracení, průjem. Bylo nutné okamžitě odejít po těchto varováních. Oni říkají přímo v prostém textu, že tato infekce je plná s nimi! My jsme koneckonců položili jen na kontrolu a v důsledku toho se vrátili domů s infekcí! Měl čas předat pouze analýzy. Bylo mi nabídnuto, abych z nich zůstal a léčil mé dítě z rotaviru. Ale za takových podmínek je to samozřejmě nerealistické. Toaleta pro matky na konci dlouhé chodby. Jídelna pro děti na podlaze, pro matky v prvním patře. V noci, kdy dítě začalo zvracet, byl doktor-člověk ve službě. Řekla jsem zdravotní sestře a nemohla ho probudit. Když dítě už po třetí hodinu zvracelo, už jsem v paniky křičela: "Pomozte" - a až teprve přišla k nám doktorka, vydala svíčku a "Regidron". Náš ošetřující lékař byl Dzis Marina Stanislavovna. Děkuji tolik! Obecně platí, že v naší době jsou tak vynikající odborníci vzácní! Studovala všechny informace o dítěti, počínaje tím, jak se dělo těhotenství. Pečlivý a srozumitelný jazyk vysvětluje, proč se to stalo a jak s ním jednat. Udělala si poznámky, poznámky pro sebe, studovala testy a vyšetření provedené dříve. Je nešťastné, že nepracovala úplně pod dohledem takového pozoruhodného specialisty. Ale předtím, než jsem napsal odmítnutí a odjeli jsme, podařilo se nám říct, o kterých analýzách již bylo připraveno, Marina Stanislavovna. Uvedl závěr s doporučeními, pokud jde o zacházení s tímto rotavírusem. Poskytl jsem mi psychologickou podporu, protože kvůli zoufalství a nelibosti proudily slzy. Byla upřímně líto, že se nám všechno udělalo dobře. Vážené vedení ministerstva obrany ministerstva obrany Moniky, věnujte pozornost podmínkám, za kterých se naše děti léčí!

Pros klinice:
Dzis Marina Stanislavovna je dobrý lékař.

Nevýhody klinice:
Krpus pediatrics MONIKI ve strašném stavu. Bláto, devastace. Neexistují dětské pokoje. Dítě si v této nemocnici zvedlo rotavirus. Na okraji je studený, vyfukuje z oken, jako na ulici.

1,0 z 5

Přijato 24. března. Vložte do oddělení asi 2 hodiny, na oddělení černou vrstvu v rohách na parapetu (vrstvu prachu). Obecně nebyla celá místnost vyčištěna, postele poskakovala, z polštářů se nafoukla peří, lednice byla velmi hlučná (zejména v noci). V jídelně krmí strašně, jakmile podali slanou mannu kašičku na snídani a hodili omeletu do obchodu. Maso je naprosto bez chuti a "pryž", veškeré jídlo není slané a není sladké. Jediná věc, kompota tady je normální A džus, jen s chutí fantomu. Během prázdnin jsme šli spát, všechna sedadla byla obsazena a jedna dívka byla přesunuta z jednoho místa na druhá 7krát! Další sestra se často zlobí (pro cokoli). V dětském pokoji páchne kouření. Obecně nechceme sem přijít znovu!

Pros klinice:
NE!

Nevýhody klinice:
Na okraji je černou vrstvou v rohožích na parapetu (vrstva prachu). Místnost nebyla vyčištěna, postele poskakovaly, z polštářů vyčnívaly perníky, chladnička se velmi zduřila. Jídlo je ošklivé. V dětském pokoji páchne kouření. Zlé zdravotní sestra.

1,0 z 5

Nechutné místo, nedoporučuji vám, abyste sem šli! Jsou velmi špatně krmena, bezstarostný přístup lékařů k pacientům (jak dětem, tak dospělým).

Pros klinice:
V blízkosti stanice metra.

Nevýhody klinice:
Jsou velmi krutě a bezstarostně ošetřovány lékaři vůči pacientům.

2.0 z 5

Celou hodinu, která hledala oddělení zubního lékařství, žádný z pracovníků nemohl říct, kam jít. Když jsem to našel, ukázalo se, že v této budově není známo ani jméno hlavního lékaře, který pracuje na patře výše, byl poslán do jiné budovy! Závěr: registr a bezpečnost neodpovídají držené pozici.

Pros klinice:
Nevím.

Nevýhody klinice:
Registrace a ochrana nezodpovídají pozici, která drží.

3,0 z 5

Dobrý den, Chci napsat o našem pobytu s dítětem v pediatrické ordinaci MONIKI. Lhal na počátku dubna 2015 s diagnózou kryptorchidismu. Řeknu vám okamžitě, jak to skončilo: dítě mělo na třetí den horečku a my jsme byli posláni domů. 1) Jak se dostavili (dorazili na 10-30): nejprve jděte na operaci dítěte, bez dítěte s dokumenty. Zkontrolují testy, předloží vízum a odešlou na recepci. V prvním okně jsou znovu zkontrolovány dokumenty a analýzy. V jiné místnosti si dítě prohlédnou, zkontrolují teplotu a pošlou je na chodbu, aby počkali (fronty jsou všude, je lepší si s sebou vzít občerstvení a pít). Pak ze třetí skříňky vykřikují vaše jméno a ten smuteční přijde. Sestra nám rychle řekla věci, které stál za ní, do auta. A dostali jsme se do budovy na gazely s dokumenty a dalšími věcmi. Táta může držet až do haly v 6. patře. Co se mi nelíbilo: výňatek po 12 letech a přijetí zbrusu nových pacientů na 12. V důsledku toho jsem často viděl dlouho očekávat hospitalizaci nešťastných rodičů s dětmi. A nebyly tam žádné volné postele. Vrchní oblečení by mělo být dáno obsluze, ale mnozí z nich mají možnost jít do obchodu. 2) Co se týká podmínek pobytu: Je to docela čisté. Čerstvé opravy. Umyjte se každý den. Komory pro 4-5 osob (4 děti a 4 matky). Většinou matky s dětmi na stejné posteli s jedním polštářem. Ale pro ty nejmenší jsou tu postýlky. Moje dítě je 1,7. Neměli jsme mít hernu. Docela slušné. Mnoho hraček: invalidní vozíky, auta, panenky, lego a podobně. K dispozici je televize s disky Masha a medvěd. Zkušení matky nás okamžitě varovaly, že nepotřebujete jít do herny, je zde infekce. Šli jsme. Jelikož není možné zastavit můj hurikán. A kromě hry není nic co dělat. Chodba s dveřmi a vše V přízemí je lékárna a nějaký stroj s čajem a kávou. Všichni běží po dohodě se zdravotními sestrami v "Dixie" přes silnici. Všichni přísahají, že nosí kmeny. A jak bez nich? Hrnce jako tam dávají. Čajové konvice jsou možné. Na každém pracovišti je toaleta, umyvadlo, lednice a trashcan. Jeden skříň vůbec. Každý noční stolek a židle. Sprchový kout jeden na podlaze. V tom nebyla žádná teplá voda. K dispozici je prádelna, k dispozici je také koupelna. Jedli jsme v něm. Suché oblečení může být pouze v této "prádelně". 3) Stravování: snídaně, oběd a večeře. Nezdálo se mi, že je to hrozné. Na snídani kaše nebo omeletu, kastrol, těstoviny, chléb. Oběd: polévka a druhá a tenká kaše. Večeře: obloha a kotleta nebo něco takového. Někdy se dává ovoce. Kefír, Ryazhenka. Nebudeš hladový. Co se mi líbilo: vždycky je nějaká volba. Vzal jsem 2 talíře a 2 šálky a požádal jsem o různé jídlo. Přinejmenším něco, ale mé dítě jedl. Existují dvě Ikeanské křesla pro krmení. V jídelně je povoleno pouze jídlo. Ale stejně jako jinde existují samozřejmě výjimky. Vzal jsem si sýr, pár párků v předem vařené, rozvedenou kaši. A nakrmila mládě. V jídelně je k dispozici mikrovlnná trouba ve volném přístupech a hory. Voda v konvici. Desky, šálky, stůl. Přístroje vlastní. 4) Termín pobytu: Téměř hned po našem vypořádání přišel náš lékař (chirurg). Podíval jsem se na některé dokumenty a podepsal je a řekl, že se zítra připravujeme na operaci a od 6:00 hod. To je nejhorší! Je to horko na oddělení. Dítě neustále žádá pít. My jsme jenom navlhčili rty a plakali, pak háčknul, aby mohl hledat noční stánky jiných lidí a šel do domů, aby prosili. No, hrůza! V hodinách ve dnech 10-11 nám bylo řečeno, že nebude žádná operace. Snídaně v té době skončila. Zde jsme také potřebovali krmení. Druhý den to samé: nepijte, nejed. Tady u nás také vyskočila teplota. Obiobidno. Ale ještě více urážlivě byl soused v oddělení, který se také připravoval a hladoval s dcerou. Bylo jim řečeno, že operace byla odložena, jíst. Měli čas jíst 3-4 lžíce a pít vodu, když přišel lékař a řekl, že místo bylo uvolněno a oni by byli provozováni na. Ale když zjistili, že jedli, přirozeně je nebrali. Takže tam můžete lhát po dobu jednoho týdne, nebo dokonce i dvou. O víkendech nefungují. V pátek také ne vždy (den umývání). Mnoho dětí v nouzi je přineseno. Děti od 5 let (jako) jsou bez rodičů. A matky přítomné v oddělení by měly pomoci těmto dětem. Nemůžete tak navštívit. Ale všichni přicházejí a vidí v hale u výtahů. 5) Denní rutina: snídaně v 9. Bypass v 10-10. 30. U 13 obědů. Od 14 do 16 hodin klidná hodina. U 18 je to jako večeře. Večer kolem 22. Všechny kola jsou velmi podmíněná v čase +/- hodin. Personál je zdravý. Nikdo na nás nevykřikl, nikdy neřekl škaredé věci - to není špatné. Ultrazvuk byl mimochodem. Bez fronty a očekávání jsme právě přišli do jídelny, říkají, že jdou do ulice. Přišli jsme a neměli jsme žádné problémy. Velmi milý a upřímný doktor tam. Našel naše ztracené vejce a uklidnil věčně bouřlivou matku. Nemůžu říct nic špatného. Je to jen to, že pro mě bylo malé dítě kvůli jeho hyperaktivitě a společnému nedostatku zdraví pro nemocnice. Čekání na operaci je samozřejmě zátěž. Mohu vám poradit, abyste okamžitě dostali trpělivost (budou fungovat rychle - bude to příjemné překvapení). Skladte se s kipferony, viferony, chřipkou a dalšími antivirovými léky. Hodně štěstí všem nám a našim dětem!

Pros klinice:
Personál je zdravý. K dispozici je herna. Čerstvá oprava. Na každém pracovišti je toaleta, umyvadlo, lednice a koš.

Nevýhody klinice:
Komory pro 4-5 osob. Pokoj je horko..

1,0 z 5

Byla jsem diagnostikována rakovina v této nemocnici. Řekli mi, abych provedl potřebné testy a přišel do ozáření v daný den. Když byly všechny testy připraveny, šel jsem. Lékař byl velmi překvapen, že jsem absolvoval všechny testy zdarma. A pak se začaly vyslovovat ospravedlnění, že zpočátku je třeba provést řadu procedur chemoterapie a pak je jenom přijet. V místě bydliště vydal nový směr. Od okamžiku, kdy to doktor diagnostikoval, to trvalo měsíc, ačkoli oni říkali, že každá minuta je drahá, ale teď vykopávají nemocnice a dělají bezmocné gesto. A tito lidé také přísahali!

Nevýhody klinice:
Vykopávají nemocnice a ruce.

2.0 z 5

Během února 2015 ležel na dětském oddělení (v raném věku). Nízké luk pro sestru Pylyaeva Nina Alekseevna - muž duše, podnikání! Její postoj vůči malým pacientům (všem, jako sobě) je velmi citlivý, sympatický, v práci vždy v dobré náladě, s veselostí. Mnohokrát díky lačné tetě v kuchyni (s čtyřkolkami), nikdy, nic (v jídle) nevadí! Chtěl bych (jednotlivě) zmínit kuchyňku, chtěl být milý svým malým pacientům, nemohou zůstat na jednom místě a to musí být pochopeno!

Pros klinice:
Lékařská služba je dobrotivá, taktná, zdravotnický personál, zdravotní sestry a pracovníci kuchyně (individuálně). Účinná lékařská prohlídka. Léčba je účinná. Komfort v pokojích je dobrý (pastelové prádlo je čisté, pokud se něco změní).

Nevýhody klinice:
Dětská herna chybí. Můžete jít pěšky, ale jednou denně (i když podle plánu, pokud neexistuje žádná lékařská terapie, 2, stráž nedovolí, i když ošetřující lékař nechá jít). Jídlo nechává hodně žádoucí, dávají malému mléku, nakupují se.

4.0 z 5

23.02.15. Od 22. ledna do 12. února 2015 jsem byl ošetřen v GBUZ MO MONICA na neurochirurgické oddělení (budova 11, 2. patro). Během této doby jsem měl operaci k odstranění tumoru (meningiom). Operace byla provedena ošetřujícím neurochirurg Shipilin SN Pokud jde o mě, ze zdravotních důvodů k dnešnímu dni, byla operace úspěšná. Když jsem četl recenze na internetu, na stránkách MONIKI, byl jsem příjemně ohromen tím, co jsem viděl. Každý pokoj má sprchu, WC, umyvadlo. Teplá a studená voda kdykoliv během dne. Všechny pokoje jsou čisté a uklizené. Léky jsou přísně předepsány lékaři. Stravování podle plánu. Kvalita vaření a rozmanitost pokrmů s největší pravděpodobností odpovídá profilu zdravotnického zařízení. Lékařský personál je dobrotivý, sympatický, kvalifikovaný. Chtěl bych, aby každý, kdo se přímo podílel na mé léčbě, poděkoval celým svým srdcem, co jste udělal pro mě, a jak jsem viděl, pro všechny pacienty v naší podlaze. Také bych chtěl osobně poděkovat anesteziolog Mokhov AS sester: Kovyrin TA, Lifatovu IV, Vasiljev OA, Ivannikova VN a samozřejmě mě dělá operaci, neurochirurg Shipilina S. N.

Pros klinice:
Dobří lékaři. Každý pokoj má sprchu, WC, umyvadlo. Teplá a studená voda kdykoliv během dne. Všechny pokoje jsou čisté a uklizené. Léky jsou přísně předepsány lékaři. Napájení je normální.

1,0 z 5

Jaká dobrá zpětná vazba může být? Vyjížděli svou dceru s čtyřletým dítětem, dvakrát z 2 sborů do 15 let, ačkoli měla v ruce směr. Zde je to naše ruská medicína. Bardak.

Nevýhody klinice:
Bardak. Jdou od doktora k lékaři.

1,0 z 5

Oddělení pediatrie MONICA - léky obecně ne, nic nedělají. Předpokladem "sovětských časů", od té doby nebyla žádná oprava. Postoj veškerého zdravotnického personálu je lhostejný (to dětem, že jejich matkám). Jídlo je jen nechutné: zelí je dušené prázdné, kaše je prázdná, brambory jsou prázdné, s takovou a takovou vůní a tak dále.

Pros klinice:
Pohodlně geograficky.

Nevýhody klinice:
Neexistují žádné léky, nedávají nic. Předpokladem "sovětských časů", od té doby nebyla žádná oprava. Postoj celého zdravotnického personálu je lhostejný. Jídlo je nechutné.

3,0 z 5

Lékaři v nemocnici mi neopravňují svůj názor, považuji lékaře hlavního města za asami, bohužel.

Pros klinice:
Komunikace s novými lidmi v odděleních, stejně, zbavená laskavosti a péče o zdravotnický personál.

Nevýhody klinice:
Lékaři úplně nemluví s pacienty, o nás to nestará, hospitalizace 2 týdny před operací, během této doby můžete sklíčit brýle.

4.0 z 5

Chci poděkovat kardiochirurgům Ivashkinovi B. V. a Martakovi M. A. Dítě mé bylo provozováno po dobu 4 let. Všechno šlo dobře. Vzpomínám si s vděčností!

Pros klinice:
Kardiochirurgové Ivashkin B.V. a Martakov M.A. jsou skvělí odborníci.

Nevýhody klinice:
Jídlo je špatné.

3,0 z 5

30.10.2014 v 11:30 obdržel elektronickou vstupenku do rejstříku č. 269, před mě 14 osob. V 12:00 přišlo tah. Karta byla vydána a vydala kupón velmi rychle. V 12:15 jsem byl u lékaře. Před mnou je muž z 10, někteří čekají v 9 hodin (?), Doktor trvá až 15 hodin. Přibližně 10-15 minut, a asi 30-40, plus výhody z fronty jsou vhodné. V důsledku toho se čeká v ordinaci dostal na začátku čtvrté (když lidé ve frontě začali obávat „bude-not bude prosperovat, nemám čas“), Dr. uklidnil všechny, která bude mít všechny „dobré vůle“. Nakonec vše začalo. Závěr: v "MONICI" nehrujte tmavě, pár hodin před otevřením, "s prvním koněm"! Můžete klidně jíst snídani, klidně se shromažďovat, přijít, rychle se zaregistrovat do registru a pokud odborník, který potřebujete, čeká na vaši "hodinu". P. S. Ti, kteří byli ve frontě bylo v ordinaci po 5-6 hodinách čekání (ano, a stál ve frontě před otevřením registru), a já jsem se vůbec o to byla asi 4 hodiny! Nepředpokládám, že bych řekl, že všechno, co bylo popsáno výše, se týká všech odborníků společnosti MONICA, osobně jsem byl na recepci s endokrinologem. Vyjádřete své závěry.

Pros klinice:
Normální lékaři.

Nevýhody klinice:
Frontu.

1,0 z 5

Tam byl případ, ležící s dítětem (1 měsíc) v této nemocnici. Za měsíc jsme se několikrát změnili. Když jsme se rozhodli, že poslední - vpravo, jmenován nebo nominován provoz druhý den, ale v noci to bylo zrušeno, jakož i následná 2. Asi po dvou týdnech jsme se konečně dočkal. Bandáž po operaci se nezměnila - 3 krát! Samotný osobně běžel po zelené a zpracoval švy. Obejdete každý den - ráno a před spaním - od 9:10 do 21:22. Ve čtvrtek ráno, mají mega-Tour, delegace vpadne do komory (osobou, 7, někdy i déle) kopy matek, o něčem přiznávají, a mlčky odjíždíme (pocit, jako v zoo, tak malá zvířata byli my!). Upřímně řečeno, já ani nevím, kdo jsme léčili a provozuje, a to všechno proto, nikdo z nich nikdy se představil, a nikdo nemá odznak, a není jasné, který z nich byl lékař, který je čistší. Mimochodem, poslední umýt podlahy v místnosti každý den, ale parapety v uplynulém měsíci třel 1 krát, ze skříňky - ne jednou, ale tam je způsob, jakým vrstva prachu je 1,5 cm (osobně kontroluje sám). Z oken strašné údery, lékaři vědí, ale nic se děje, a oni milují větrat místnosti po večeři, kvůli které jsou silné návrhy, můžete snadno chytit rýmu. Většina lékařů a zdravotních sester je velmi mladá. Sestry jsou pozorné, existují samozřejmě i klushi. Zvláštní poděkování Mary, Janovi a Mary. Dívky, jsi super! Ultrazvuková skříňka je jen pohádka. A sedí opravdu expert. Starší zdravotní sestra Khokhlov, pamatujte si toto jméno! Tato žena zjevně nemá své děti, nepříjemnou osobu! Jídelna je velmi pěkný, ale jídlo zdaleka není žádoucí, kaši v dopoledních hodinách, při obědě první a druhé, většina z hrachová polévka, polévka, rýže, brambory, večeře, často Solyanka nebo brambory. Stručně řečeno, za měsíc jsem nenáviděl zelí s bramborami a soudě podle prázdné jídelny, nejsem sám. Celkově byl tento měsíc pro nás peklem! Mnoho věcí, které mohu psát víc, "Válka a mír" bude tenčí a bohužel více minus než plusy! Bůh nechte někoho, aby se tam dostal! Postarejte se o své děti, sami a své blízké!

Pros klinice:
Jídelna je vyzdobena velmi pěkně. Sestry jsou pozorné.

Nevýhody klinice:
Několikrát změnila diagnózu. Bandáž po operaci byla změněna pouze třikrát! Síla není moc dobrá. Z oken strašně vyfoukne.

4.0 z 5

Dobrý den. Byla s nemocnicí spokojená. V dětském očním oddělení, v 11. budově, pozorných lékařů. Dobrý přístup k dětem. Čisté ložní prádlo. Vyslovuji svou upřímnou vděčnost.

Pros klinice:
Dobrý přístup k dětem. Čisté ložní prádlo.

Nevýhody klinice:
Mohlo by to být lepší.

1,0 z 5

Buďte velmi opatrní, když jdete do této nemocnice, a pokud máte problémy s kůží - je lepší vybrat jinou nemocnici! V mém případě došlo k nesprávné diagnóze 2 lékaři. Předepsali léčbu, nestarali se o peníze, ale vypili jsem spoustu léků a injekčně podstoupili injekci z nemoci, kterou nemůžu mít! Samozřejmě, není to jediná nemocnice, kde jsem ji požádala a vybrala to na doporučení a teď chci plakat! Promiňte za čas, který jste strávili! V oblasti lékařství neexistují kvalifikovaní odborníci! Ve skutečnosti, dát psoriázu! A byla atopická dermatitida! Kolik nervů bylo vynaloženo! Naučte se lépe před užitím pacientů a pokud nevíte, jak s nimi zacházet, je to pro lidské životy mnohem užitečnější!

Pros klinice:
Čisté, čisté.

Nevýhody klinice:
Nesprávně diagnostikovali 2 lékaře. Předepsali léčbu, nestarali se o peníze, ale vypili jsem spoustu léků a injekčně podstoupili injekci z nemoci, kterou nemůžu mít!

1,0 z 5

Gastroenterologie. Doktor Tsodikova OM Strašlivý a nekompetentní doktor. Nehleděla jsem ani neviděla analýzy, aniž jsem se podívala nebo neviděla historii případů, a zeptala se mě s tím, co přišlo. Řekla jsem jí, že mám jaterní cirhózu. V reakci jsem byl nazýván alkoholikem, řekl jsem, že cirhóza je pouze z alkoholu a musím jít k němu k vyšetření. Představte si, že na mém místě, kdy člověk nikdy nepije ve svém životě, byl napsán do alkoholiků bez rozdílu. To vůbec nevstoupí do bran. Horor, nikdy do této nemocnice nepůjdu.

Pros klinice:
nebyl nalezen

Nevýhody klinice:
Tsodikova OM Strašlivý a nekompetentní doktor. Ojednocení.

1,0 z 5

Oddělení dětské chirurgie. Lékaři nedbale ošetřují svou práci, sestry jsou líné - neustále si chatují, pijí čaj, sledují televizi (v ošetřovatelství), nebudou dávkováni. Stálou "válkou" a velkým nedorozuměním mezi odděleními: pediatrickou ordinací a oddělením intenzivní péče o děti, anesteziti nevybíravě vyžadují "vděčnost" - ještě před operací.

Nevýhody klinice:
Lékaři nedbale ošetřují svou práci, sestry jsou líné.

3,0 z 5

Zůstaňte v nemocnici - v zásadě se vám to nelíbí. Ale tři dny zůstanou v létě 2013 a operace k odstranění fibroadenomů byla vynikající. Zpočátku jsem se v této nemocnici bojím postoje a byrokracie. Byl jsem odhodlán bojovat až do konce, podle zákona. Ale nic nebylo zapotřebí. Ano, design je stále ještě málo zpožděný a fronta pro plánovanou operaci může být dlouho čeká. Začal jsem zkoušet a registrovat se v březnu. Na konci června byla již v nemocnici a bez peněz. Pokud tedy můžete počkat, má to smysl. Ale připomenout si, že to stojí za to. Opravdu mají hodně práce a to je především pro vás. Po tom všem designu jsem si uvědomil, proč všichni kolem jsou tak zlí: psaní, vysvětlení, ukazuje, co dělat. Lidé tvrdohlavě nevidí, neslyší a okamžitě začnou rozhořčit! Trpělivost u lidí není neomezená. Během uvedení fronty na operaci jsem nikdy nebyl zlobivý! Vše vysvětlil a řekl. Nikdo nepožádal o peníze. Možná byla operace samozřejmě pluh, ale stále. Upřímně jsem se snažil nabídnout před operací. Nevzdali mě. Postoj lékařů i zdravotních sester je dobrý. Všichni pozorně a citlivě reagují, pokud je to možné, na jejich rozsah práce! Tito lidé potřebují dát památky! Každý den čelit nemocným, rozhořčeným a někdy zoufalým lidem - je to velmi obtížné. Byla v oddělení hrudní chirurgie, ošetřující lékař Krieger (tichý, přísný doktor). Operoval, soudil podle certifikátu, mladý lékař nebo intern, protože jméno bylo jiné, bohužel si nepamatuji. Ale šev na hrudi je velmi elegantní a neviditelný: všichni lékaři, kteří později prozkoumali, obdivovali estetickou krásu. Po propuštění ze spodní části srdce jsem poděkoval zdravotním sestrám a doktorovi. Bůh jim udělí zdraví!

Pros klinice:
Milí pacienti a jejich příbuzní! Zachovejte lidi, jak chcete, aby s vámi zacházeli. Nečekejte lékaře, abyste trik a požadovali peníze a všechno bude s vámi v pořádku! Zdraví pro vás a vaše blízké.

Nevýhody klinice:
Ne moc chutné jídlo, nebo spíše - ne chutné vůbec. Oddělení je naprosto samo sebe, sprcha a WC v pokoji. Jediná věc, která se po celou dobu týkala, byla rakovina, s kterou jsem lhal. Je to velmi, velmi těžké morálně. Pokud zůstanete v nemocnici déle než 3 dny, stále stojí za to diskutovat s lékařem o možnosti samostatného oddělení. Ale toto, samozřejmě, je již pravděpodobně pro denyuzhku. Neptal jsem se. 3 dny byly pro mne morální zkouškou.

1,0 z 5

Fronty jsou obrovské. Zapíšete předem, kupon určuje čas příjmu, takže ještě sedíte a počkáte. Osobně jsem byl ve frontě po dobu 5 hodin. Zdravotničtí pracovníci chodí bez fronty, já samozřejmě rozumím všemu - ale lidé z celé oblasti Moskvy se chystají, sedí hodinu, než se dostanou na recepci. Udělejte tedy určité hodiny vašim zaměstnancům. Postoj samozřejmě. Všichni na nervy, křičí.

Nevýhody klinice:
Fronty jsou obrovské. Všichni na nervy, křičí.

Monica Branch

Dívky, pomozte. Na 21. místě pojedeme do Monice v dětské oftalmologii. Tk dcera 9 měsíců a bude anestetizován nevím, co si se mnou vzít na jeden den. Jaké oddělení je tam? Jak je vše uspořádáno? Existuje mikrovlnná trouba, která udržuje dceru v teple? Nebo můžu přinést ohřívač lahví? Kde spí tyto děti? Dětské postýlky na oddělení nebo s vámi k posteli? No, všechno ostatní. Panicking.

Dívky, pomoc, potřebuji naléhavou operaci na uších. diagnózu otosklerózy, má někdo cestu k profesorovi v oddělení společnosti Monica Lor, přirozeně za poplatek. Děkujeme všem, kteří pomohou najít vhodného specialistu. Díky předem!

Dívky, jsme v Monice, že ozýváme slzný kanál. Předtím jsme provedli průzkumy v oblasti a nikam nechodili, jenom přivedli dítě a okamžitě ho odnesli. A pak to nejenom dali, ale také hodně testů, které mi a dítěti odevzdaly. Směr, který jsme dostali na klinice, tak si myslím, že to může být zmateno. Proč nám něco, co nerozumíme (((

Dívky, jejichž děti nedávno v MONIKI odstranily adenoidy zdarma nebo zaplacené? Jak to šlo? Kolik čekalo v řadě?

Je to opravdu tak strašné dětské chirurgické oddělení v Monice, jak píšou v recenzích na internetu? Možná někteří z nich mají zkušenosti s hospitalizací v této instituci za poslední rok. Dříve byli ve Výzkumném ústavu NDHIT. Roshal, ale teď se od Odintsova odvolává volný směr a posílá se do konzultace v Mytishchi. Je pravda, že můžete několik dní ležet, čekáte na operaci a návštěvy jsou zakázány. Budu vděčný za odpovědi). Děkuji.

Jak se ukázalo žádnou dmitr.bolnitse pulmologem Včera šel na kliniku, aby se směr v DZFS moniki..no mi řekl, že dokud testy nejsou Slam, nebudu ho nechat! A mám velmi silné útoky! Analýzy, jestli můžu ve svém stavu, určitě soberu..no teď potřebuji pomoc! může někdo vědět, kde se ve městě může uplatnit? i přesto, jak jsem pochopil bych zavolat sanitku, jsem byl odvezen do nemocnice tady v léčebném ústavu, ne? jak se léčí? Děkuji

Dívky, řekni mi, může to někdo vědět! Pro bezplatnou konzultaci a následný plánovaný chirurgický zákrok v Filatově nemocnici (oddělení mikrochirurgie) nám bylo řečeno, že se zaměříme na směr 057-y. Je poskytována v místě pobytu lékařem nebo pediatrem. Lékař máme polovinu.

V červenci můj syn a já budeme plánovat hospitalizaci v dětském chirurgickém oddělení společnosti Monica. Někdo tam ležel s dítětem? Odpověz mi!

Je čas se seznámit s porodní asistentkou v nemocnici a uspořádání. Přišla v mateřském domově do hlavní porodní asistentky všechny analýzy zbraní nebo ruky všech, až po analýzu manžela. Udělala mě šťastná, že jsem porodila porod. Jak? Všichni proto, že tato hloupá analýza 12 týdnů ukázala hepatitidu a nic, co jsem ji pak opakoval dvakrát a všechno je negativní, nic, že ​​existuje oficiální závěr ze Said centra, kde je napsáno, že nemám žádnou nemoc? Nic, všechno pro ně není zajímavé.

Před dvěma dny si všiml, že dásně byly oteklé na dva zuby, okamžitě běžel na kliniku. Odtud ho poslali do MONIKI - aby se s nimi naléhavě a v anestezii zacházelo. Zavolala jsem tam - anesteziologa na dovolené a v září jsme 4 a volná narkóza není položena. Jsem v strašlivé frustraci, ale včera jsem šel na konzultaci. Šli do zubního lékaře, který se Misha na ni dívala tak jemně a úzkostlivě, nikdy jsem neviděl takový vztah od kteréhokoli lékaře, i když je to žena.

Dobrou noc! Řekni mi, jak jednat. Na mne hrozné problémy s nosem jsou vyplněny obě dutiny. Jedna cysta, druhá s polypy a oba s sinusitidou. (novotvar nádoru je zpochybněn). K tomu všemu je perforace přepážky a mnoho malých problémů. V místním poločase, aby mě vzali, nechtějí platit také. Šel jsem k dobrému lékaři, řekl mi všechno, ukázal mi, dal mi předpovědi. Ale také se nepodrobil. Velmi vážný případ. Již jsem provedla 2 operace a poslední v NEP otorinolaryngologie. Zeptala jsem se na MONIKI.

dívky, krásná pomoc, je nutná konzultace s okulisty Kokarevem V.Yu. od Moniky někdo má své souřadnice a na jakou adresu se zabývá, snažil se zavolat Monice do registru, nikdo neposkytuje tyto informace, potřebujete telefon pro oční oddělení Moniky nebo jeho osobní číslo Vasily Jurijevič

Dobrý den, chtěl bych o této nemocnici vědět svůj názor, který tam byl, napište prosím, jak ano. V červenci byli v nás Monica také tam CT a daroval krev do genetiky (čeká se na výsledek), při vybíjení vybízeni k zařazování do MOPNDB. Teď tam zavolal a řekl mi, abych přišel s dítětem a jejich vypuštění do poradního úřadu (Zjistil jsem, že tam má všechno živé, jestli někdo měl zápis) Ul. I. Susanina, d1, "Psychoneurologická nemocnice pro děti s postižením CNS s duševními poruchami"

Dívky, otázka zní: Kdo tam ležel, nebo slyšel o oddělení urologie? Kolik opravdu se tam dostanu? Je to lepší než MONIC?

Mám velmi štěstí i s mým nejstarším synem. Dnes se znovu setkali s místní medicínou. Stuchnutý v krku. Viděl jsem to dobře, ale nedokázal jsem to - gag reflex funguje, to vůbec nefunguje. Manžel domu není přítomen, s teplotou 4. den - je veselý. Dobře, shromáždili se, zapustili do Pavlovovy kanceláře (řekli mi, že v sanitce by tam měli jít). Tam jsme uvedli na trh (řezání, 5 osob sedí, kteří do telefonu, který právě proto), a řekl, aby dětské nemocnici.

URGENTNÍ POMOC! Specializovaná sirotčinec Orekhovo-Zuevo naléhavě potřebují svobodný muž ve čtvrtek-pátek, který bude schopen sedět s dítětem (dítě do 2 let) v nemocnici Monica (v Moskvě).Obyazatelno med.knizhki přítomnosti (nebo osvědčení o zdraví).Usloviya man přijde na recepci nemocnice. Dítě je dodáváno do Moskvy zaměstnanci dětského domova. Kontakty: 8 (910) 496 54 58

Dívky, prosím, sdílejte. Čoskoro jdeme na MONIKI v chirurgickém oddělení, ani nevím, co mám se mnou vzít, co je tam, co není, jaká komory je koneckonců malé, ale žijeme ne tak blízko. Řekni mi, budu vděčný.

Nakonec se Danya otočil ze zády k břichu! Stalo se to včera ve 3 měsících. 26 dní.. Udělal to velmi líné a víc, dokud se to neopakovalo. Ale včera jsme konečně šli na očním oddělení naší CRH (musel vzít odmítnutí vedoucího oddělení, aby intubaci slzných kanálků na Monica..) Odmítnutí, že jsme dali, řekl: „Pokud budou všichni chiriyami Moskva jízdu, která pak tam bude! " Řekl, že "uděláme všechno tady." Napsal mi hodně testů. a zavolal.

Brishan se brzy vrátil na břicho, přes pravé rameno, na zdraví! Vzal jsem své kamarády do Moskvy v Nia Pediatrics k pediatrům, poté, co jsem vyšetřil Grishana a křičel, mi předala v raném věku žádost o vyšetření a rehabilitaci. Pak v.

Dívky, pomoc, potřebuji naléhavou operaci na uších. diagnózu otosklerózy, má někdo cestu k profesorovi v oddělení společnosti Monica Lor, přirozeně za poplatek. Děkujeme všem, kteří vám pomohou najít dobrého specialistu. Díky předem!

Dívky, ahoj všichni! Konečně jsme dceřiné vykonali operaci a odstranili jsme adenoid. Najednou někdo přijde vhod pro můj příběh. Byli jsme odstraněni nejen adenoid, ale také stříhali mandle, a také tekutinu čerpali z ucha. Jak se ukázalo, kvůli tomu máme 1 stupeň ztráty sluchu. Vyrobeno zdarma společností OMC v MONIKI na Prospect Mira. Zpočátku jsme šli k chirurgovi, pomohla nám, abychom si lehli a provedli operaci.

Rozhodl jsem se napsat své dojmy z MONIIAG, možná je to užitečné mít dobré i špatné))) Začnu s tím, co jsem diabetik, takže jakmile stál na účet, jsem byl poslán ke konzultaci endokrinologa v MONIIAG. Tam jsem se dostal do burumkulovoy FF, což je téměř za dveřmi začíná děsit, čelím 5kilogrammovogo dítě a napsat doporučení pro hospitalizaci v Monice. V Monicy vytřeštil oči: „Nechceme udržovat těhotná, to bylo to, co MONIIAG hospitalizace, tam není nemocnice.“ Na to mé komunikace se slečnou.

Můj zrod byl téměř 2 roky a před 2 měsíci. Trvaly téměř 13 hodin. Před porodem byla karta písemná - trombocytopenie, hypotenzní syndrom. Můj zrod byl se spoustou obav. Tam bylo silné strach z umírání během porodu, tam byl strach z EX. Nebyl žádný strach z bolesti, bylo strach, že se něco pokazí. Zdá se, že hormony byly bez hanby. Ale já, jak nejlépe mohu, jsem se stále postavil na pozici. Trochu pravěku - Za 38 týdnů jsem byl zařazen do oddělení patologie těhotných žen s podezřením na velký plod.

Nikdy bych si nepomyslela, že můj druhýkrát se bude lišit od prvního. První těhotenství bylo dokonalé. Mám 24 let a já jsem v podstatě zdravý. Celé těhotenství mám jednu neúspěšnou analýzu - krevní koagulace je vysoká, pijím se kvarantil a kardiomagnet. Jakmile se cítím nevolně a na obličeji jsou červené tečky prasklých cév. A jen jednou (v předvečer narození) jsem pod tlakem - namísto stojícího 120/80 - 140/90. Chodím do nemocnice s tlakem, večer mě tam dali, ale v noci.

HODNOTA BOLI ZRUŠENA. Bez chirurgického zákroku. Dnes jsme ve věku 2 měsíců a my už držíme skvělou hlavu, gulim a sladce usmívající se úsměv!)) A jako hlavní dáreč-léčitelný pupík. A bylo to takto: poté, co "placený chirurg" řekl, že všechno spadne a pomůže nám jenom zeleně a baneocin v prášku, trvalo tři dny pro takové postupy. A opravdu. Bubliny vysušily a tento hněv se zčernal. Ale třetí den byl pupek mokrý a tam se nahromadila síra. Eeeh. Výsledky testů přinesly dobré a žádné údaje.

Holky, aktualizované informace o návštěvě MONIIAG.Nachala telefonující call centrum na konci srpna - dostupnost září nebyl v záznamu října uzavřen.

Kdybych začal psát o ranách, možná si vzpomínám na nemoci staršího. Možná je pro někoho užitečné. První problémy s očima dcery se objevily v nemocnici. Na třetí den, pravé oko prosklené. Neonatolog si před vyprázdněním dabuloval albucid a uvolnil.

Děvčata, díky těm, kteří nás podporovali, když jsme se dostali do nemocnice s krvácením. https://www.babyblog.ru/community/post/living/3146137 pojďme o víkendu. Po jednorázově uvolněné krvi v noci přijetí nebyla žádná bolest ani výtok. Ležel jsem a vložil můj utric. Analýzy jsou dobré. Dokonce i přes mou mrtvost a cyanózu hemoglobin 120! Prognóza je jen trochu příliš nízká 9.02. muset vložit 2 x 200 a HCG téměř 200000 A mimochodem, a to navzdory skutečnosti, že jdou na toaletu pro mě těžké před domem, ale v nemocnici, zřejmě ze strachu, všechno.

Holky, chci se podělit o své zkušenosti, takže skazat.Segodnya sondoval Monica, shromáždil spoustu testů před ním, byl v diagnostickém tsentre.Nam 5 mesyatsev.Srazu chci vás varovat, jakmile daný směr DC Serpukhov, zavolejte přímo na oddělení oka MES-ing, zaregistrovat, a pak rychle vozmuschayutsya.Itak lékaři, přijeli brzy ráno, hledali jsme optometristy, pak poslal všechny papíry v druhé budově na registrační kartu a zase zpátky v otdelenie.Bylo 6 děti s námi, že chisle.Za půlhodině téměř všechny sondoval! Děti plakaly

Obecně jsem, abych byl upřímný, nejedl správně. Nemám rád polévky, dušená masa, zeleninu, droby. Miluji rychlé jídlo a nemůžu žít bez cukru. Jsou věci, které neumím vařit. Například, vařit maso, nevím, jak a Yegor, který je tradičně v naší rodině se zabývá v mase, také nedostal chutné. Jsme konzumované a kyselé mléko, ale zřídka. Při takových představách bylo obtížné udělat dietu. Dieta s diabetem je velmi individuální. Po projednání s lékaři a diabetiky se zkušenostmi, kteří si přečetli moře.

Dívky měly náhodou intususcepci... Pokud se Dimka pokusí napisat vše souvisle. i když je obtížné ((

Předchozí Článek

Známky onemocnění jater

Následující Článek

Cévní játra