Monica Hospital, která ležela v pediatrické chirurgii, reagovala!

Léčba

Možná nebudeme lhát příliš dlouho..

a máte co a jak staré dítě?

Tady nevím, je to děsivé.

Lehněte si se svým synem na 1. září volitelný chirurgický zákrok, phimosis, velké starosti, nyní máme nudle a kašel, nevím, které mají být testovány, nebo počkat, možná nejsme tam skoro žít v pondělí volat všichni se jich zeptat, nemůže stát za mé kmeny sbírat, do Moskvy)

Je třeba se nejprve zotavit a po dvou týdnech ji vzít.

Všechno šlo dobře, podstoupil anestezii normálně. Po sled.deně po skončení operace se hraje

Nejvíce se bojím anestezie

Děkuji vám za odpověď, že jsme nemocní, chřipka, horečka, dětské ucho se často dotýká, zavolám v pondělí a zjistím,

MONIKI

Metro: Prospekt Mira

Adresa: Moskva, ul. Budova Shchepkin 61/2 1

Kontaktní telefon: Registrace BDO: 8 (499) 674-07-09 vícekanálové (od 9.00 do 16.00), referenční institut: 8 (495) 681-35-09, zaplacený med. služba: 8 (495) 681-03-03

Další popis

V současné době sídlí Ministerstvo obrany Moniky. M.F. Vladimirskij je jedinečný vědecko-léčebný a vzdělávací komplex v Rusku (ústav, poradní-diagnostické oddělení, nemocnice, fakulta). Nemocnice má 22 klinik chirurgického a terapeutického profilu pro 1105 lůžek.

Vědecko-výzkumná činnost v ústavu probíhá ve 40 oblastech lékařské vědy, zavádějí se nové lékařské technologie na světové úrovni.

GBUZ MO MONIKI je. M.F. Vladimirský je největší strukturou zdravotní péče v oblasti Moskvy a slouží jako regionální multidisciplinární centrum pro poskytování vysoce kvalifikované lékařské, diagnostické a poradenské pomoci obyvatelům regionu Moskvy.

Struktura ústavu má poradní a diagnostické oddělení, jehož funkce se liší od funkce klinik, a neposkytují pro vydávání předepsaných léčiv o kterých se uvolňují bezplatně populace, stejně jako 50 procent slevu.

Kontakty GBUZ MO MONIKI je. M.F. Vladimirsky:

Režisér: Paleev Philip N., tel. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Hlavní lékař: Kruglov Evgeny Efimovič, tel., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Vědecký tajemník: Kulikov Dmitrij Alexandrovich, tel., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Referenční nemocnice ústavu: 8 (495) 681-35-09
Referenční místnost pro hospitalizaci: 8 (495) 681-55-69
Informace o pohybu fronty pro hospitalizaci: e-mail: [email protected]
Referenční a rejstřík BWW (konzultační a diagnostické oddělení) (bezplatná lékařská péče, vstup na lékaře): 8 (499) 674-07-09 vícekanálové (od 9.00 do 16.00)
Komerční oddělení: 8 (495) 681-03-03 multikanálová ambulantní a ambulantně placená zdravotní péče
Fakulta 8 (495) 684-57-63

Pokyny: stanice metra Prospect Mira, výstup do Olympijského sportovního komplexu, poté po ulici Schepkina.

Monica Branch

Dívky, pomozte. Na 21. místě pojedeme do Monice v dětské oftalmologii. Tk dcera 9 měsíců a bude anestetizován nevím, co si se mnou vzít na jeden den. Jaké oddělení je tam? Jak je vše uspořádáno? Existuje mikrovlnná trouba, která udržuje dceru v teple? Nebo můžu přinést ohřívač lahví? Kde spí tyto děti? Dětské postýlky na oddělení nebo s vámi k posteli? No, všechno ostatní. Panicking.

Dívky, pomoc, potřebuji naléhavou operaci na uších. diagnózu otosklerózy, má někdo cestu k profesorovi v oddělení společnosti Monica Lor, přirozeně za poplatek. Děkujeme všem, kteří pomohou najít vhodného specialistu. Díky předem!

Dívky, jsme v Monice, že ozýváme slzný kanál. Předtím jsme provedli průzkumy v oblasti a nikam nechodili, jenom přivedli dítě a okamžitě ho odnesli. A pak to nejenom dali, ale také hodně testů, které mi a dítěti odevzdaly. Směr, který jsme dostali na klinice, tak si myslím, že to může být zmateno. Proč nám něco, co nerozumíme (((

Dívky, jejichž děti nedávno v MONIKI odstranily adenoidy zdarma nebo zaplacené? Jak to šlo? Kolik čekalo v řadě?

Je to opravdu tak strašné dětské chirurgické oddělení v Monice, jak píšou v recenzích na internetu? Možná někteří z nich mají zkušenosti s hospitalizací v této instituci za poslední rok. Dříve byli ve Výzkumném ústavu NDHIT. Roshal, ale teď se od Odintsova odvolává volný směr a posílá se do konzultace v Mytishchi. Je pravda, že můžete několik dní ležet, čekáte na operaci a návštěvy jsou zakázány. Budu vděčný za odpovědi). Děkuji.

Jak se ukázalo žádnou dmitr.bolnitse pulmologem Včera šel na kliniku, aby se směr v DZFS moniki..no mi řekl, že dokud testy nejsou Slam, nebudu ho nechat! A mám velmi silné útoky! Analýzy, jestli můžu ve svém stavu, určitě soberu..no teď potřebuji pomoc! může někdo vědět, kde se ve městě může uplatnit? i přesto, jak jsem pochopil bych zavolat sanitku, jsem byl odvezen do nemocnice tady v léčebném ústavu, ne? jak se léčí? Děkuji

Dívky, řekni mi, může to někdo vědět! Pro bezplatnou konzultaci a následný plánovaný chirurgický zákrok v Filatově nemocnici (oddělení mikrochirurgie) nám bylo řečeno, že se zaměříme na směr 057-y. Je poskytována v místě pobytu lékařem nebo pediatrem. Lékař máme polovinu.

V červenci můj syn a já budeme plánovat hospitalizaci v dětském chirurgickém oddělení společnosti Monica. Někdo tam ležel s dítětem? Odpověz mi!

Je čas se seznámit s porodní asistentkou v nemocnici a uspořádání. Přišla v mateřském domově do hlavní porodní asistentky všechny analýzy zbraní nebo ruky všech, až po analýzu manžela. Udělala mě šťastná, že jsem porodila porod. Jak? Všichni proto, že tato hloupá analýza 12 týdnů ukázala hepatitidu a nic, co jsem ji pak opakoval dvakrát a všechno je negativní, nic, že ​​existuje oficiální závěr ze Said centra, kde je napsáno, že nemám žádnou nemoc? Nic, všechno pro ně není zajímavé.

Před dvěma dny si všiml, že dásně byly oteklé na dva zuby, okamžitě běžel na kliniku. Odtud ho poslali do MONIKI - aby se s nimi naléhavě a v anestezii zacházelo. Zavolala jsem tam - anesteziologa na dovolené a v září jsme 4 a volná narkóza není položena. Jsem v strašlivé frustraci, ale včera jsem šel na konzultaci. Šli do zubního lékaře, který se Misha na ni dívala tak jemně a úzkostlivě, nikdy jsem neviděl takový vztah od kteréhokoli lékaře, i když je to žena.

Dobrou noc! Řekni mi, jak jednat. Na mne hrozné problémy s nosem jsou vyplněny obě dutiny. Jedna cysta, druhá s polypy a oba s sinusitidou. (novotvar nádoru je zpochybněn). K tomu všemu je perforace přepážky a mnoho malých problémů. V místním poločase, aby mě vzali, nechtějí platit také. Šel jsem k dobrému lékaři, řekl mi všechno, ukázal mi, dal mi předpovědi. Ale také se nepodrobil. Velmi vážný případ. Již jsem provedla 2 operace a poslední v NEP otorinolaryngologie. Zeptala jsem se na MONIKI.

dívky, krásná pomoc, je nutná konzultace s okulisty Kokarevem V.Yu. od Moniky někdo má své souřadnice a na jakou adresu se zabývá, snažil se zavolat Monice do registru, nikdo neposkytuje tyto informace, potřebujete telefon pro oční oddělení Moniky nebo jeho osobní číslo Vasily Jurijevič

Dobrý den, chtěl bych o této nemocnici vědět svůj názor, který tam byl, napište prosím, jak ano. V červenci byli v nás Monica také tam CT a daroval krev do genetiky (čeká se na výsledek), při vybíjení vybízeni k zařazování do MOPNDB. Teď tam zavolal a řekl mi, abych přišel s dítětem a jejich vypuštění do poradního úřadu (Zjistil jsem, že tam má všechno živé, jestli někdo měl zápis) Ul. I. Susanina, d1, "Psychoneurologická nemocnice pro děti s postižením CNS s duševními poruchami"

Dívky, otázka zní: Kdo tam ležel, nebo slyšel o oddělení urologie? Kolik opravdu se tam dostanu? Je to lepší než MONIC?

Mám velmi štěstí i s mým nejstarším synem. Dnes se znovu setkali s místní medicínou. Stuchnutý v krku. Viděl jsem to dobře, ale nedokázal jsem to - gag reflex funguje, to vůbec nefunguje. Manžel domu není přítomen, s teplotou 4. den - je veselý. Dobře, shromáždili se, zapustili do Pavlovovy kanceláře (řekli mi, že v sanitce by tam měli jít). Tam jsme uvedli na trh (řezání, 5 osob sedí, kteří do telefonu, který právě proto), a řekl, aby dětské nemocnici.

URGENTNÍ POMOC! Specializovaná sirotčinec Orekhovo-Zuevo naléhavě potřebují svobodný muž ve čtvrtek-pátek, který bude schopen sedět s dítětem (dítě do 2 let) v nemocnici Monica (v Moskvě).Obyazatelno med.knizhki přítomnosti (nebo osvědčení o zdraví).Usloviya man přijde na recepci nemocnice. Dítě je dodáváno do Moskvy zaměstnanci dětského domova. Kontakty: 8 (910) 496 54 58

Dívky, prosím, sdílejte. Čoskoro jdeme na MONIKI v chirurgickém oddělení, ani nevím, co mám se mnou vzít, co je tam, co není, jaká komory je koneckonců malé, ale žijeme ne tak blízko. Řekni mi, budu vděčný.

Nakonec se Danya otočil ze zády k břichu! Stalo se to včera ve 3 měsících. 26 dní.. Udělal to velmi líné a víc, dokud se to neopakovalo. Ale včera jsme konečně šli na očním oddělení naší CRH (musel vzít odmítnutí vedoucího oddělení, aby intubaci slzných kanálků na Monica..) Odmítnutí, že jsme dali, řekl: „Pokud budou všichni chiriyami Moskva jízdu, která pak tam bude! " Řekl, že "uděláme všechno tady." Napsal mi hodně testů. a zavolal.

Brishan se brzy vrátil na břicho, přes pravé rameno, na zdraví! Vzal jsem své kamarády do Moskvy v Nia Pediatrics k pediatrům, poté, co jsem vyšetřil Grishana a křičel, mi předala v raném věku žádost o vyšetření a rehabilitaci. Pak v.

Dívky, pomoc, potřebuji naléhavou operaci na uších. diagnózu otosklerózy, má někdo cestu k profesorovi v oddělení společnosti Monica Lor, přirozeně za poplatek. Děkujeme všem, kteří vám pomohou najít dobrého specialistu. Díky předem!

Dívky, ahoj všichni! Konečně jsme dceřiné vykonali operaci a odstranili jsme adenoid. Najednou někdo přijde vhod pro můj příběh. Byli jsme odstraněni nejen adenoid, ale také stříhali mandle, a také tekutinu čerpali z ucha. Jak se ukázalo, kvůli tomu máme 1 stupeň ztráty sluchu. Vyrobeno zdarma společností OMC v MONIKI na Prospect Mira. Zpočátku jsme šli k chirurgovi, pomohla nám, abychom si lehli a provedli operaci.

Rozhodl jsem se napsat své dojmy z MONIIAG, možná je to užitečné mít dobré i špatné))) Začnu s tím, co jsem diabetik, takže jakmile stál na účet, jsem byl poslán ke konzultaci endokrinologa v MONIIAG. Tam jsem se dostal do burumkulovoy FF, což je téměř za dveřmi začíná děsit, čelím 5kilogrammovogo dítě a napsat doporučení pro hospitalizaci v Monice. V Monicy vytřeštil oči: „Nechceme udržovat těhotná, to bylo to, co MONIIAG hospitalizace, tam není nemocnice.“ Na to mé komunikace se slečnou.

Můj zrod byl téměř 2 roky a před 2 měsíci. Trvaly téměř 13 hodin. Před porodem byla karta písemná - trombocytopenie, hypotenzní syndrom. Můj zrod byl se spoustou obav. Tam bylo silné strach z umírání během porodu, tam byl strach z EX. Nebyl žádný strach z bolesti, bylo strach, že se něco pokazí. Zdá se, že hormony byly bez hanby. Ale já, jak nejlépe mohu, jsem se stále postavil na pozici. Trochu pravěku - Za 38 týdnů jsem byl zařazen do oddělení patologie těhotných žen s podezřením na velký plod.

Nikdy bych si nepomyslela, že můj druhýkrát se bude lišit od prvního. První těhotenství bylo dokonalé. Mám 24 let a já jsem v podstatě zdravý. Celé těhotenství mám jednu neúspěšnou analýzu - krevní koagulace je vysoká, pijím se kvarantil a kardiomagnet. Jakmile se cítím nevolně a na obličeji jsou červené tečky prasklých cév. A jen jednou (v předvečer narození) jsem pod tlakem - namísto stojícího 120/80 - 140/90. Chodím do nemocnice s tlakem, večer mě tam dali, ale v noci.

HODNOTA BOLI ZRUŠENA. Bez chirurgického zákroku. Dnes jsme ve věku 2 měsíců a my už držíme skvělou hlavu, gulim a sladce usmívající se úsměv!)) A jako hlavní dáreč-léčitelný pupík. A bylo to takto: poté, co "placený chirurg" řekl, že všechno spadne a pomůže nám jenom zeleně a baneocin v prášku, trvalo tři dny pro takové postupy. A opravdu. Bubliny vysušily a tento hněv se zčernal. Ale třetí den byl pupek mokrý a tam se nahromadila síra. Eeeh. Výsledky testů přinesly dobré a žádné údaje.

Holky, aktualizované informace o návštěvě MONIIAG.Nachala telefonující call centrum na konci srpna - dostupnost září nebyl v záznamu října uzavřen.

Kdybych začal psát o ranách, možná si vzpomínám na nemoci staršího. Možná je pro někoho užitečné. První problémy s očima dcery se objevily v nemocnici. Na třetí den, pravé oko prosklené. Neonatolog si před vyprázdněním dabuloval albucid a uvolnil.

Děvčata, díky těm, kteří nás podporovali, když jsme se dostali do nemocnice s krvácením. https://www.babyblog.ru/community/post/living/3146137 pojďme o víkendu. Po jednorázově uvolněné krvi v noci přijetí nebyla žádná bolest ani výtok. Ležel jsem a vložil můj utric. Analýzy jsou dobré. Dokonce i přes mou mrtvost a cyanózu hemoglobin 120! Prognóza je jen trochu příliš nízká 9.02. muset vložit 2 x 200 a HCG téměř 200000 A mimochodem, a to navzdory skutečnosti, že jdou na toaletu pro mě těžké před domem, ale v nemocnici, zřejmě ze strachu, všechno.

Holky, chci se podělit o své zkušenosti, takže skazat.Segodnya sondoval Monica, shromáždil spoustu testů před ním, byl v diagnostickém tsentre.Nam 5 mesyatsev.Srazu chci vás varovat, jakmile daný směr DC Serpukhov, zavolejte přímo na oddělení oka MES-ing, zaregistrovat, a pak rychle vozmuschayutsya.Itak lékaři, přijeli brzy ráno, hledali jsme optometristy, pak poslal všechny papíry v druhé budově na registrační kartu a zase zpátky v otdelenie.Bylo 6 děti s námi, že chisle.Za půlhodině téměř všechny sondoval! Děti plakaly

Obecně jsem, abych byl upřímný, nejedl správně. Nemám rád polévky, dušená masa, zeleninu, droby. Miluji rychlé jídlo a nemůžu žít bez cukru. Jsou věci, které neumím vařit. Například, vařit maso, nevím, jak a Yegor, který je tradičně v naší rodině se zabývá v mase, také nedostal chutné. Jsme konzumované a kyselé mléko, ale zřídka. Při takových představách bylo obtížné udělat dietu. Dieta s diabetem je velmi individuální. Po projednání s lékaři a diabetiky se zkušenostmi, kteří si přečetli moře.

Dívky měly náhodou intususcepci... Pokud se Dimka pokusí napisat vše souvisle. i když je obtížné ((

Recenze nemocnice MONIKI v Moskvě

Lékaři jsou dobří, ale oddělení hospitalizace je hrůza. Není možné telefonovat, být hrubý, spouštět potrubí, nejprve říkají jeden termín, pak to přehrají. Naléhavě měnit zaměstnance.

Jménem mé matky, který byl ošetřen v oftalmologii oddělení v lednu 2018, bychom rádi poděkovali všem oddělení pracovníků, zejména Nazarova Larisa Olegovna Tarabanko a Irinu. Za lhostejnost, profesionalitu a lidskost. Zdraví vám a všechno nejlepší.

Mám tolik emocí, že je obtížné formulovat správně. Poslali nás do nemocnice kvůli plánované operaci pro dítě. Komory jsou normální, každá má toaletu, sprchový kout na podlahu. Jídlo je monotónní, ale snesitelné. U mamin, sleď s bramborovou kaší na snídani, samozřejmě, poprsí. Ale co dělat, ne sanatorium. Provedli nám operaci. Chirurg se každodenně díval. A na operaci jako všichni je dobře. Ale dítě začalo kašlat, horečka 39 a průjem! V noci nám byla nabídnuta antipyretika a řekla: "Všechno je v pořádku." Druhý den přišel lékař a řekl: "To je v pořádku, v příštím pokoji má chlapec stejnou věc." Zavolám pediatru. " Pediatr přišel až v 17 hodin. Řekla: "To je v pořádku," a předepsal "Smektu" a stravu. Řeknu, že jsme si sami koupili všechny léky. Kromě injekcí se podává "Analgin" + "Dimedrol". Požádal jsem pediatra, aby nám dal nějaké testy, abychom pochopili příčinu průjmu. Lékař odpověděl, že nechá doporučení ošetřujícímu lékaři. Něco jako dítě jsem odešel: "Regidron", "Smecta", strava a příbuzné léky. Kašel stále zůstal. Na můj naléhavý požadavek bylo dítě poslechnuto a řekla: "Všechny normy." Desátý den po operaci se chirurg na nás podíval a řekl: "Všechno je dobře utěsněno, jdi domů." Od té doby jsme neprováděli žádné testy. V extraktu nenapsali kašel nebo horečku. Jen nás odvezli domů. V domě večer se kašel zvýšil u dítěte a průjem byl opakován. A jeli jsme nezávisle do nemocnice. Speransky. A tady jsme čtyři dny s bronchitidou a střevní infekcí. Místní lékaři jsou šokováni, protože nás v tomto stavu vyčerpali. U nás po dobu 4 dnů jsme provedli další analýzy, než jsme před operací předali, a nepožádali o koupi žádného léku. A pokud teplota dítěte stoupne nad 38 let, po 15 minutách na ošetřovně. Dobře dobře, šev po operaci v MONICAH a pravda se uzdraví dobře. Takže pokud očekáváte, že s vámi někdo jedná a vy jste pod dohledem v nemocnici, nejste v MONIKI. Tam je nutné si porazit sami sebe hodný postoj!

Přišel jsem směrem k Sargsyanu k dermatoskopii. V registru nemohly dvě dívky neslovanské mladé zadat mé údaje do počítače. Byl jsem tam už dříve, mé jméno se změnilo. Chyběl jsem na řadě. Řekli: "Karta bude v kanceláři lékaře". V důsledku toho lékař v kanceláři před sebou zřetelně položil hromadu karet, počítal příjmení: "Vaše karta není k dispozici!" A v blízkosti registru již existuje fronta. A tohle jsem vyšel z práce a procházel sluncem přes území hledáním správného trupu? Zmačkaný směr a hodil na podlahu v registru, noha už nebude tam.

Nikdy jsem neviděl takový rozvod! Byly řešeny při výměně kolenního kloubu. A to začalo! Průzkum a analýza stojí přibližně 50 000 r. Předběžný výpočet operace činí 125 000, rozvod je ten, že problémy s ledvinami a operace bude třikrát dražší. Pak konzultace a zaplatil 156.000 za operaci. Ale v posledním odmítnutí našli trofický vřed. Supravodiče! Všechno tady!

Pane, děkuji Bohu, že jsem v MONIKI. Díky všem z neurochirurgie, Anatolij Michajlovič Kiselev Andrey Anatolyevich - všechny lékaře, Ekaterina Konstantinovna, všechny sestry a všechny sanitarochkam (Zvláštní poděkování). Díky vám jsem živý a přiměřený a rok po dvou ořezových operacích píšu aneuryzma! Vzpomínám si na tebe! A já to miluju!

Rád bych řekl pár slov o muži s velkým dopisem, hlavou. oddělení kardiochirurgie Vladimir Dudakov. Poslali nás k ústavu z Podolska. Nebyla možná žádná operace k obnovení koronární arterie. V počáteční fázi doktor (nebudeme nazývat jeho jméno, aby nedošlo k urážce) nemohl přijít na video a diagnózu problému a dal nám těla. Dudakov VA A tady jsme se setkali s opravdovým profesionálem v jeho podnikání. Při prohlížení operace s videem doktor velmi pečlivě a rychle zjistil problém. Potom jsem doporučil, abyste pacientku neřízli, ale pokuste se vložit stent pro obnovení tepny. Poslal také další konzultace, dal to na kliniku a za pár dní jsme už byli propuštěni. Víte, je to zázrak, že na světě existují tak pozorní a sympatickí lékaři. Podle našich časů se vše měří v penězích. Takový skutečný profesionalismus a lidstvo jsem dlouho nesetkal. Velice vám děkuji, Bůh vám poskytne zdraví a štěstí. Postarejte se o tak cenného lékaře.

Sprcha a WC na pokoji. Krmení správně, nejsem labužník.

Neměl jsem rád postoj k práci. Je to fungovat. Diagnostiky jsou psány téměř od lucerny, spoléhají se pouze na slova pacienta. Měl pocit, že úmyslně zpomalují operaci a poté po několika týdnech byli propuštěni. V mém případě je 1,5 týdnů zůstat lékař podíval se na mě najednou, a pak, když se zobrazí CT podíval až po třetí upomínce, zbytek neobtěžujte. Sestry jsou líné a hamovatye. Ano, jindy jsem viděl obyvatele a poté, co se můj stav zhoršil po týdnu, kdy jsem nic nedělal. O připravovaných analýzách neříkej. Biochemie a cukr byly provedeny ihned po snídani. Jako výsledek, vyrazil na spoustu dalších lékařů, zjistil, že můj cukr po snídani se zvyšuje. Říkali, že potřebuji léčení a operaci. A když si dali do nemocnice, zdůraznili, že se má urychlit. Na této hlavní poznámce, a propuštěn. Stejně tak na sále byli dva sousedé. Mimochodem, cukr je 5,4 a po snídani 7,5. Napsali - "Diabetum". Obecně jsem to neočekával od ústavu.

Je to jen klidná hrůza. Personál je nezdvořilý. Byl jsem na recepci s lékařem Lyubimov N.G. Otolaryngologist (707 kabinet), mluvila, jako by něco dluží. Opravdu jsem neřekl nic o této nemoci, ale místo toho jsem si sedl a diskutoval (toto není tetovaná obočí, šle natáčení 200.000 rublů, a tak dále. D.). Po recepci, kterou jsem poslala sestře na pečeť, ani neví, jak mluvit s lidmi. Postoj je jednoduše strašný. Tady je pro tebe a volné léky. Přišla na diagnózu, nechala se diskutovat o sobě bez diagnózy a rozmazlené nálady!

Přišel jsem v určitou dobu, abych se podíval na doktora z kabinetu 614! Nevracejte se, konečně lidé sedí po dobu půl dne. Zaměstnanci boora! Úžasné místo. Zaměstnanci jsou hrubý všem.

Udělali jsme s dítětem (2 roky 8 měsíců) 24. března 2018 ve vážném stavu v dětské chirurgii (žaludek špatných a analyzuje příliš), chirurg povinnost a sestra pracoval rychle, že ne všechny potřebné postupy (ultrazvuk, rentgen, vyšetření, EKG). Naléhavě nutná k provozu, volal vedoucí Pykhteeva Dmitry Anatolyevich (který operoval a zachránil své dítě), mnozí díky němu a celé směny, který byl ve službě, která den. Personál je velice citlivý, pozorný. Máme lékaře od Boha! Bohužel ještě nevím jméno lékaře, který byl ve službě 24. března 2018, má také obrovskou vděčnost!

Dobré odpoledne, pracoval v oddělení neurochirurgie od 23.01. do 20.02. Vyjadřuji svou vděčnost za vědeckého spolupracovníka Igor Y. Lisitskyho. A.M. Kiselev, juniorští výzkumní pracovníci, med. sestry za svědomitou práci, pozorný postoj vůči pacientům. Zdraví, trpělivost, úspěch v práci.

Kvalifikovaný personál, dobrý přístup k pacientům od všech - od lékařů až po zdravotní sestry.

Nevyhovující postele, ale je to maličké minus.

Byli v léčbě v oftalmologickém oddělení (11. budova, 4. patro) od 4. do 10. dubna 2018 se svým synem. Operoval kvůli přátelskému strabismu. Po přečtení recenze o křupanský postoji, nekonečné fronty hladových dětí, které každý den byly převedeny datum transakce, jsem dorazil na Monica je ve stavu mírné hysterii. Naštěstí všechny mé obavy nebyly potvrzeny. V rukou jsme měli postoupení hospitalizace z kliniky a všech potřebných analýz, takže jsme vypracovali dost rychle, asi hodinu a půl - že společně s prohlídkou lékaře-oftalmologa a pediatra. Následující den byla plánována operace, která ráno strávila, takže dítě nemělo čas vyhladovět. Chtěla bych vám poděkovat velkému Vasiji Yuryjevičovi Kokorevovi, který nás provozoval. Je to muž, samozřejmě přísný a lakonický, ale superprofesionální a jeho ruce jsou zlaté. Zvláštní poděkování našemu anesteziologovi Nechaeovi Vladislava Vladimiroviči, to jsou jen dvě metry milosrdenství. Miluje děti a prostě ho zbožňují. Před operací jsem mluvila s dítětem a stala se přáteli. Syn je tak prodchnut Celkově se důvěra v něj, že chirurgický zákrok byl úsměv (nebo spíše seděl s potěšením v rukou anesteziologa, dohadoval se s ním, který je větší prase křečka nebo morče, a dokonce zapomněli mávat na mě). Po operaci se několikrát objevil Vladislav Vladimirovič, zajímal se o zdravotní stav a jeho propuštění jeho syn mu neříkal "dobrého lékaře". Celý personál je velmi pozorný. Děkujeme těm sestrám, kteří nám kapekali oči, někdy vytrvaly výkřiky a odpor. Díky spolupracovníkům, kteří nás krmili v jídelně, která naši místnost vyčistila. Obecně byly velmi spokojeny.

Chci vyjádřit vděčnost nádherné lékaři (jak se říká o Bohu) a Natalia Vitalievna internista Victoria Gennadevne (skvělý tým, nízká příď pro lidský postoj vůči svým pacientům jako nativní), pro řadu operací, který je schopen uklidnit a přizpůsobit se pozitivní. Zvláště bych si ráda všimla hlavu. Selina oddělení Vitaly Nikolaevich, zpočátku jsem byl naštvaný, že celý tento dlouhý proces kolotoč, ale jakmile tam si uvědomil, jak tento muž z jeho případu, ale je přísný, ale spravedlivý. Má v oddělení pouze lékaře se zlatými rukama! Moje vděčnost nemá žádné hranice, nebudou přestat obdivovat! Děkuji! Děkuji moc!

6 tělo oddělení transplantologie. Prostě hrůza! Pacienti po transplantaci jsou ve všeobecnosti oddělení. Není dostatečné vyměnitelné pastelové prádlo. Vyčištěné špatně, kolem nehygienické. Jídlo je velmi špatné. A za kolik let jsem se zacházel - nic se nezmění, jen se zhorší.

Byl dne 30.03.2018 pro konzultaci s endokrinologem s dítětem 1 rok. Četli jsme před návštěvou hrůz. Kupóny do registru u kupónu u lékaře. Fronty v kilometrech. Čekání na hodiny. Přijeli jsme v 12.00. V oddělení, které jsme potřebovali, přijel recepční. Vzal jsem všechny dokumenty k registraci. Ukázalo se, kde toaleta, kde jsou stolky pro děti, kde je kavárna. V kavárně, upřímně, nechodila, ale kompotovala, aby nám tam slibovala nápoj. Tak to je. Byli nervózní a starali se o návštěvu. Stejná dívka z rejstříku ujišťovala. Řekla, kolik lidí před přijetím přijelo a poslalo si procházku, uklidnit se (dobrou cestou). Nahrávání bylo v 13:30. V 12.45 byl lékař na svém místě a je už připravený nás přijmout. Doctor Aksenova Svetlana Igorevna (se středním jménem se mohu mýlit). Dětský endokrinolog. Pokojná komunikace. Odpovědi na všechny otázky. Můžete říct, že "žvýkali" jako děti. Byli jsme spokojeni. Všechny zážitky byly rozptýleny. Děkuji!

Navzdory skutečnosti, že v nemocnici to není vůbec příjemná věc, ale mám jen pozitivní dojem, že jsem v kardiochirurgickém oddělení (15 sborů). Přijel tam s diagnózou "perikarditidy" po "úspěšné" léčbě ve městě Domodedovo. Bylo v MONIK, to se ukáže, od 5. do 13. března. Když jsem mluvil o zásluhách, všechno se mi líbilo: postoj lékařů, zdravotních sester. Ve stejný den poté, co jsem byl převeden z léčby na toto oddělení, jsem byl propíchnut s perikardiem. Následně se často navštěvoval ošetřující lékař Ananko Vadim Aleksandrovič, který se zajímal o zdravotní stav. Kardiologka oddělení Irina Viktorovna (bohužel nevím její příjmení) poslouchala svou matku, odpověděla na všechny její otázky podrobně a srozumitelně; zvedl léčbu, pomocí které byl vyřešen můj zdravotní problém. Pokud budeme hovořit o není zdravotnický strana problému, totiž Chambers, byl jsem všechno domluvený: čistit každý den, odpadků nehromadí v kbelíku s nočním stolku nebyl žádný problém (v Domodědovo jsem nedostal tabulky v nemocnici), jídlo je také velmi dobrá, i když Ne vždy jsem to vzal. K dispozici je také lednička v pokoji.

Strašná nemocnice! A konkrétně - katedra urologie! Moje matka dostala pyelonefritidu. Po jedné operaci (vložit nephrostomy) v jednu maminku se stala špatná a potřebovala kyslíkovou masku! Lékaři to sotva našli, u 600 pacientů 1 masku. A přesto, na konci operace, pohovka, na které byla máma, padla! A lékař Bayserov Joseph Markovich, zpočátku roztomilý komunikuje, a pak peníze od pacientů není nemocně táhne!

Nedávno ležely s dítětem v oddělení CHF (15. budova, 10. patro). Pro bezplatnou nemocnici jsou zcela normální podmínky: toaleta, sprchový kout, šatní skříň. Jídelna je na podlaze. Zaměstnanci nejsou lži, ale dělají svou práci jasně, víc a ne nutně. Vzali si z žíly krev, moč, provedli elektrokardiogram po 3 dnech, kdy operovali. Stává se, že lidé opravdu dlouho čekají na operaci - je to kvůli velkému počtu lidí, ale je to rozpočtová nemocnice. Z mínusů, osobně pro mě, nedostatek židlí pro krmení dětí a nedostatek ani minimální herní zóny. Jeden rok staré dítě je těžké obsadit něco, aniž by dokonce i schopnost procházet. Ale tohle jsou všechny texty. Hlavní věc je způsobilost lékařů a zdraví mého dítěte. Děkuji všem za zdravotnický personál! A především Karachunsky Grigorij Mikhailovič! Tento muž je nepochybně na jeho místě! Pozornější doktor než Olga Andreevna jsem se nesetkal. Děkuji!

Zavolal jsem na telefon, který nám dal k hospitalizaci. Máme plánovanou operaci, dítě je staré 13 let. Žena vzala telefon, od kterého jsem se zeptal a zavolal diagnózu. Operace bude v tento den nebo v nějakém jiném. Musím plánovat, jak bych měl být sám. Jaký bláznivý postoj jsem nikdy neslyšel. Chápu všechno (nemusím políbit prdel), ale je jen člověkem možné odpovědět jen na mou otázku! Jsme všichni lidé a můžeme být v takové situaci! Jak? A ještě musíme jít do této nemocnice! Jednoduše horor, nemám žádné slova!

Byla jsem v urologickém oddělení, postoj lékařů byl velmi příjemný. Chci vyjádřit zvláštní vděčnost Hanalívi Ruslanovi Vyacheslavoviči. Velmi dobrý obyvatel, zodpoví všechny otázky a řekne všechno.

Můj syn ležel v oddělení dětské ordinace v nemocnici MONIKI. Nejen, že ležel takový týden, ani neudělal žádné průzkumy. O týden později, se zármutkem na polovinu, podstoupili operaci a zároveň položili křivé švy. Obecně je to jenom horor, ne nemocnice. Lékařský personál kouří odkudkoliv a chtěl bych věnovat zvláštní pozornost seniorské sestře Khokhlově, tato osoba je jen špičkou nedůstojnosti!

Zubní lékařství společnosti Monica se platí - ******! Přišel k utěsnění jednoho zubu. Vytvořil obrázek - panoramatické dvě čelisti na 1200 p! Na mě fík na mne zbytečné ozařování, pro rakovinu? Srevnaya Ekaterina Andreevna Botanova a dobře, jen prodejní personál, jen jazyk wag a jsou schopny množit za peníze, visel nudle místo těsnění je lepší dát keramické podložky, šel do ortopeda ukázalo takové podložky neexistují. **** Ortopedista mi natřel všechny uši o korunách a implantátech, stejně jako o nich nevím, nakonec jsem si vzal na prázdné bzučení 750 třepot. Rozpusťte žertíky na protetiky, tato terapie se nazývá Monica stomatologie. Těsnění nelze dodat a hepatitida nemůže být infikována prostřednictvím špinavého zařízení, ale implantáty také ukládají své železné korunky, které musíte nejprve odstranit nervy v zubech. Paraziti! A ceny jsou prostě vesmírné! Odešla, když přišla s dírou v jejím zubu a hledala další stomatologii. Ale zaplatila 2000 rublů. pro panoramatický výstřel dvou čelistí a prázdné chatrče ortopedisty je třeba, aby mosty, korunky a implantáty byly naléhavě spuštěny od ucha k uchu.

Přišli s dítětem, aby se poradili s zubním lékařem. Zuby stříbřené. Nerozumím tomu, co ještě udělali, ale dítě vykřikuje, žvýká tvrdě odmítá, ukazuje na zuby. Chovala mě s malým mlékem.

Připomínáme, že za žádných okolností děti v této nemocnici nemají, ani spíše v resuscitaci v 7. patře, v 15. budově. Náš syn byl prostě uzdraven do smrti, neexistují žádná slova, která by vysvětlovala náš žal, byl mu 7 měsíců.

Léčení je téměř nemožné. Budou konzultovat, dotýkat se, psát pilulky a rozloučit se, neprovádějte hardwarovou kontrolu.

Mnohokrát děkuji lékařům oddělení bolesti břicha! Velmi laskaví a pozorní lidé, vynikající odborníci! Jste nejlepší!

Jaká škoda, že moderní medicína, která má velké příležitosti pomáhat lidem v časných stádiích onemocnění, popírá lidi zdravotní péči. Kam jdeme? Celá regionální nemocnice nemá základní vybavení pro volnou operaci. Ale pokud zaplatíte za operaci, zobrazí se zařízení okamžitě. Chci být hrdý na svou zemi, ale kvůli některým lékařům je vůči našemu léku negativní postoj.

Adenoidy a mandle byly odstraněny dne 27.12.17. Placené místnosti, koupili jsme úplně, cena je 7500 dní. Jsou dobře krmení. Odstranil lékaře Mustafayev Javanshir Mamedovich. My jsme v něm byli léčeni v "Neuroprofi". Všechno šlo dobře, vzal dítě v 10:00, přinesl už v 10:45. Trochu křičel, pak usnul, probudil, pil, pak snědl pár hodin a všechno bylo v pořádku. Teplota může vzrůst na 37, ale to je norma. Zítra je 28.12. Všechno šlo dobře. Díky Mustafajevovi a hlavě. oddělení Galina Sergeevna pro vřelé přivítání. Velmi dobří odborníci. Radím všem.

Chci napsat pro ty, kteří budou konzultovat MONICI za imunologa. Pokud existuje volba, pak se vyhnout kampani do Moskalet, ztrácet čas. Nevěřím v pozitivní recenze. Na jednom místě jsem se snažil opustit opravdový tip, byl mi tam odepřen přístup. V druhém roce nemůžu diagnostikovat polykliniku, poslali mě moskevskými testy do MONIKI. Chcete-li jít daleko, požádal jsem souseda, aby viděl dítě. Tam byl kupon, ale zapomněl na směr, protože vážné problémy s pamětí a možnost zaměření pozornosti z důvodu nemoci začal. Potkali mě negativně, po dlouhou dobu a pečlivě vyrazili do počítače vše, co potřebovali. Dále na všech mých stížnostech odpověděl sarkasmus, nevypadal žádný rozbor, celou dobu mi dejte vědět, že nejsem zdravá hlava. Napsal jsem k závěru, že známky imunodeficience ne, a to navzdory tomu, že jsem měl hrozné kandidóza genitálií a opary na rtech, ESR byla 40 v té době. Byl jsem štěstí, že jsem se dostal do hepatologem Trofimova zde Monica, že jsem naslouchal zkoumal délku a šířku jater, eliminuje hepatitidy B a C, obsahuje doporučení a také řadu dalších testů, který vykazoval velmi nízký feritin (železné) a zvýšené TTG shchitovidki. Byla vysvětlena celá řada příznaků. Navíc, po Novém roce budu dělat skenování mozku CT, protože moje symptomy jsou vztaženy k hlavě, existuje podezření, že tam může být příznakem infekce, což je důvod, proč jsem ztratil svůj zrak a paměť. Moscalets od lékaře, že jsem v šoku, když nejenže nepomůže v žádném případě, ale také způsobilo, že jsem traumata, argumentovat, že jen potřebují pomoc terapeuta.

Oddělení chirurgie dětí v šestém patře je prostě hrozné, není možné tam být. Pokud žádáte dítě o přísadu, neposkytuje jídlo, společné komory jsou plechovky, není tam žádná horká voda, maminky nemají kam umýt. Platená místnost stojí 5000 rublů. v den, kdy není nic, stojí za to. Tento lék jsme si koupili na vlastní náklady, dokonce ani bez zeleně, postoj je pro všechny lhostejný. A to je téměř v centru Moskvy.

Rádi bychom se z celého srdce poděkovala doktory dětském chirurgickém oddělení Monica, a zvlášť Jurij Nikolajevič chirurg pro předložený životě naší holčičce, po zbytek krásného léta pro podzimní listí klesnout na vánoční stromeček, pro tento svět! Nízký úklon k vám! A všichni zaměstnanci naší rodiny pro naše štěstí!

Moje dítě bylo odsouzeno k adenoidům po dobu tří let. 11.12.2017 v budově nemocnice 2 strávil čtyři hodiny, od 10 do 14, oddělení ORL bylo vyšetřeno na neštovice. Dokud jsem nepřišel do sboru k hlavnímu lékaři, abych si stěžoval. V odpoledních hodinách jsme dostali dům ve tři hodiny. Toto uzavírá naše utrpení. Následující den jsme provozovali DM Mustafayev a anesteziolog Tatyana Viktorovna (nepamatuji si příjmení). Operace proběhla dobře, večer již ten kluk běžel kolem oddělení. Lékař navštívil dítě dvakrát ve stejný den a zíral na dítě následující ráno. Mustafayev moc děkuji! Zaměstnanci nepožadují peníze, spolu s dětmi. Ano, oddělení je přeplněné, oddělení pro děti a dospělé společně. Spíte na stejné posteli s dítětem, je to jedno. Ale hlavní věc je výsledek! Přeji všem dobré zdraví!

Přišel jsem z Moskevské oblasti, ze Serpukova, směrem. Opravdu děsil, vůbec nic neorganizoval. Ve frontách strávíte 3-4 hodiny, i když je zaznamenána včas. Zaznamenané na jeden den - přišel, ale ukázalo se, že doktor nyní pracuje na jiných dnech. Obecně vzbuzoval dojem, že za hlasitými nápisy "zasloužené" a "vyšší kategorie" jsou prázdní lidé a samozřejmě se nezabývají vlastním životem. A pak je celý personál takový.

tam dostali s cysta mozku v náručí byly výsledky snímkování, hledá je a vyslechl můj příběh o tom, jak mám bolesti hlavy, nejprve navrhoval pít „Diakarb“ a každý rok opakovat skenování. Když jsem se začal ptát sám sebe, co mám dělat, aby nějakým způsobem snížit výskyt bolestí hlavy, končí zvracením, oči Lékař se rozšířily, když se dozvěděl, že mám zkušenosti s bolestí hlavy začne zvracení, a řekl mi, že musím pracovat. Samozřejmě, že jsem byl strach a začal se ptát, jak se můžete vyhnout operaci nebo může mít nějaký jiný alternativní bezpečnější než kraniotomii, je to nebezpečné, či nikoli, jaké následky by mohly být. K čemuž jsem okamžitě napsal, že jsem operaci odmítl a neodpověděl na jednu z mých otázek a pouze za rok nabídl "Diakarb" a opakoval tomografii. Takže jsem odešel s ničím. Ale nakonec jsem četl, že mám tlak, teplotu a srdce v normě. Ačkoli doktor nic nezměnil a neposlouchal. Výsledek: Já - další "klíšťata", abych dostal plat, a oni se o nás úplně nestará, protože mě to bolí, a ne s nimi.

Je jenom umřít. To je místo, kde je sakra na zemi. Od sestry po lékaře. Placené nebo zdarma - na tom nezáleží. Sestra říká pacientovi, který umírá, že se předstírá, že je její manžel, že je zraněná. Doktorka Vysotskaya předepisuje léky proti bolesti, které nejsou přítomné a klidně jde o víkendy, zatímco pacient trpí bolesti kvůli penny lékům. Peklo.

Je to strašné. Podáváme jak zdarma, tak i zdarma. Peníze na vítr, čas strávený. Nyní se objevila otázka, na níž bychom mohli pracovat. Prostě nechci. Postoj mnoha specialistů je negativní. Fronty na kilometr. Podle mého názoru je Monica přetížena pacienty. Odkud přijde postoj?

Budu stručný: přišel do společnosti Monica kvótou v cévní chirurgii (7. patro, budova 15). Postoj lékařů, lékařů je strašný. Dívají se na tebe jako na peněženku. Provedli operaci a jemně vyděsili sto padesát tisíc, Kolesnikov Yuri Jurijevič vyděsil. Ano, všichni jsou svázaní, lidé plačí, ale 90% platí - mají strach z jejich zdraví. Jsem šokován, každý o tom ví, ale s těmi, co neudělali nic.

O intenzivní péči o děti v 7. patře v 15. budově. Přinesli novorozeně dceru. Říkaly různé nemoci, že mozek je atrofován, není snadné, strašné srdeční onemocnění. Diagnózy nebyly potvrzeny, s výjimkou malého nedostatku, který nemusí být provozován. Všichni lékaři jsou jiní, nemůžete se zeptat nic, velmi hrubý. Pracují na otvali. Nešťastná místnost, absolutně pro novorozence absolutně nedůstojná, dítě je chladné a děsivé. Rodičům je zakázáno jít k dítěti, nevědí, co se živí a kdy, mateřské mléko nemůže být přineseno, naše dítě ztratilo váhu. Na otázku, jaké léky dávají, není odpověď. K volání o stavu dítěte jsou dány stejné odpovědi. Bůh vám zakáže, že se tam dostanete! Jsem vděčný pouze za to, že jsem zachránil život naší dívky a přiznávám, že moje neschopnost dala filatovskému dětskému směru.

Dobré odpoledne. Mnoho negativních recenzí, ale měli jsme štěstí. V květnu 2017 ležel na endokrinologickém oddělení. Vinogradova doktorka Anna je velmi milá, milá a kvalifikovaná lékařka. Provedla všechna nezbytná vyšetření a postupy, všechno je jasné, rychlé. Děkujeme. S pozdravem Elena Akinina.

Dobrý den, Nikdy jsem psal recenze, ale nemám sílu, aby tuto bolest v sobě! Chci se podělit o své dojmy z nemocnice Monica! Můj táta se dostal do této nemocnice pro nouzovou operaci v oddělení cévní chirurgie v pátek 29.10.2017. Tato diagnóza byla zklamáním a čas strávený v jiné nemocnici také hrál roli a věk jeho otce také nebyl v jeho prospěch. Všechno se stalo ráno v 9:00, nazývalo sanitku, byl odvezen do nemocnice ve městě Domodedovo. 12 hodin zavolal a řekl, že tam odešel, ale když jsme se tam dostali, a to v oblasti 15.30, bylo nám řečeno, že má akutní zánět slinivky břišní, byl převezen do Monica. Při teplotě asi 18 hodin jsme obdrželi výzvu z nemocnice Oddělení Monice a bylo mi řečeno, že ji připravit na nouzové operaci kvůli prasknutí aorty v břiše. Operace bude trvat 6-7 hodin, zanechá telefon, který můžete volat. Celá noc prošla jako cín. Já sám jsem lékař, a já jsem pochopil, že míra přežití pro takovou diagnózu a vynechanou dobu není větší než 10%. Jsem zdravotní sestra a vždy respektuji lékaře, ale to, co začalo příště, nebude snít ve "strašlivém snu". Všechno ráno v sobotu od 10:00 jsme se pokoušeli zavolat telefonu, který nám byl ponechán. Mladý hlas neustále odpověděl: "Zavolejte za 30 minut" (zřejmě rezident nebo zdravotní sestra). Nakonec jsem zavolal do 15.00 a mladý muž odpověděl, že se lékaře přiblížil. Pak jsem slyšela slova, která mě vyděsila, doktor řekl mladému muži, doslovně říkám: "Zbav se všech." Nevědomý rezident nebo zdravotní sestra odpověděli, že příbuzní volá každých 30 minut. Lékař nakonec zvedl telefon a chladný hlas zeptal, kdo jsem odpovědi na všechny jeho otázky, řekl, že diagnóza, řekl, za jakých hodinách můžete volat, léky mají všechno, nemusí přijít. V noci znovu proběhla bez spánku. V neděli v určeném čase jsem opět začal volat, ale nikdo zvedl telefon. Na kanálech jsem se dozvěděl o jeho stavu, a v 23:30 jsme obdrželi výzvu a bylo mi řečeno, že můj otec zemřel, a přijít od 10 do 11 hodin se svými dokumenty, ale dokumenty, měl po celou dobu. Pak nás začali jen posměch. Cestou nás zavolali a zeptali se, jestli je třeba udělat pitvu nebo ne. Odpověděli jsme, že to neuděláme. Do 11 hodin jsme dorazili do nemocnice, výtah poprvé tam je prostě nemožné, musel čekat 15 minut v době jeho příjezdu plněný obrovské množství lidí, a to trvá jen „bouři“, ale ne všichni uspět. Když vstala na podlahu, po chvíli sestra odešla a dala nám své dokumenty a osobní věci. Pak vyšla další sestra a řekla nám, abychom šli do márnice a čekali tam. Žádný z lékařů: ani lékař oddělení, který ho vzal, ani chirurg, který ho provozoval - nikdo nevyjel a nemluvil s námi. Ale ti lidé, kterým důvěřujeme, žijí. Ve skutečnosti to nebylo ani dvě minuty, kdy mluvit člověkem a vysvětlovat s příbuznými, protože to je jejich přímá povinnost. V márnici začala další část našeho trápení. Zaprvé byl registru umožněn vyplnění formuláře pro odmítnutí pitvy, protože předem věděl, že ho nikdo nepodepsá. Byl to "stub" papíru, s kopií prázdného papíru s rozmazanými malými písmeny, že ani s brýlemi nebylo možné zjistit, co je tam napsáno. Když jsme ho naplnili, znovu jsme se obrátili na registr a my jsme byli opět poslán do 15. budovy lékaři, který obdržel jeho otce. Bez čekání na výtah jsme šli do kanceláře. Na postě nebyl nikdo. Po asi deseti minutách vyšla zdravotní sestra z nemocničního pokoje, požádala jsem ji, kde najít doktora, vzala si formulář a opět šla do zdravotnického oddělení. Lékař se znovu nevyjel. Po chvíli vyšla sestra a poslala nás k hlavnímu orgánu správy. Na ulici toho dne byl silný déšť a vítr a správní budova je na samém začátku, u hlavního vchodu do nemocnice a 15 a 13 sborů - na samém konci. Hlavní lékař tam nebyl, obrátili jsme se na svého zástupce, který byl nesmírně překvapen, že musí rozhodnout o tom, co je v působnosti lékaře oddělení. S odkazem na federální zákon o pitvě pacientů, kteří zemřeli v nemocnici, nás odmítl. Jsem si jist, že všichni lékařští pracovníci této nemocnice znají tento zákon. Z tohoto důvodu slíbil, že urychlí proces vydávání těla. Poté, co čeká v márnici déle než čtyři hodiny, pravidelně přichází do recepčních, které nám bylo řečeno, že neexistují žádné informace, příběh ještě nebyl snížen, když pitva, nevědí. Ale množství čaje, které vypili, mohlo být "roztrženo". A konečně, po čtyřech a půl hodiny, jeden z registrátorů řekl, že čekat nestojí Vernisáž se uskuteční v dopoledních hodinách, a přijít nezbytné před 12.00 příběh nepřišel dolů, v nejlepším případě do 14.00, t. K., A pomáhat se můžeme dostat nejdříve v 14.00. Také, proč sestry nebyly nabízeny najednou vykonat, a ne aby okamžitě zavolat agenta, ale viděl, že budeme sedět a čekat na nějakého důvodu, a informoval je, že čerpáme skrze ně. Po 40 minutách dorazil agent, my jsme všichni navrhli. Mělo by být poznamenáno, že fungují dobře a hladce, vše bylo organizováno na nejvyšší úrovni. Děkujeme Eleně Vladimirovnovi a Ekaterině Georgievně, dobře vědí jejich podnikání. Chtěl bych, aby tento přezkum viděl vedení této nemocnice. Milí lékaři! Buďte humánnější a respektujte lidi, kteří ztratili své domorodé lidi. Všechny tyto problémy nelze vyřešit rychleji a jinak, aniž bychom mučili lidi, a tak jsme přerušili srdce!

Jmenuji se Elena, chtěla bych sdílet své emoce, které byly přijaty v Monice. Naše matka byla pozorována již 12 let v oddělení gastroenterologie, za jejíž zvláštní poděkování patří Natalia Nikitina, velmi kvalifikovaný, sympatický doktor. Ale, bohužel, nemoci mé matky byly neslučitelné se životem. Zavolali jsme z kanceláře a vyprávěli hořké zprávy. Byli jsme požádáni, abychom příští den dorazili v osm hodin, čekáme z Moskvy, dorazili jsme v 9:00. Po provedení všech prací na pracovišti dorazili do márnice v 9:30. Zde začaly naše problémy. Historie onemocnění - nemohl najít, kde se ztracený (byl odbor poslal do márnice, márnice říká, že nepřináší), jako výsledek, v 12:00, nakonec příběh byl v márnici. Sedíme a čekáme. Když máte márnice rituální služby bychom rádi poděkovali Elena Vladimirovna Tsvetkov a Ekaterina Georgijevna, velmi pozorný a zodpovědný přístup ke své práci, servis na každé kabelky, dělat vše pro lidi, ne proti nim. Co nemohu říci o pracovnících márnice. V jednu hodinu, moje matka už ležel na stůl a čekal na lékaře (zdravotník říkal, že to byl jeden v márnici), ve dvě hodiny, naše trpělivost je vyčerpána, jsme šli do čela Gaganov Leonid E., že je kinglet, shovívavě podíval se na nás. Pak jsem zjistil, že nikdo není nikdo, souhlasil s tím, že bude mluvit jen s dcerou, nejdůležitější bylo, že začal rozruch. Pitva šel půl hodiny, a pak přišel lékař a požádal nás o odpuštění a všechno řekl a varoval, že pokud dívky v recepci udělal chybu, to je pořád tady. A dívky v registru dělaly všechno kromě naší pomoci. Opakovaně jsem je oslovoval, zavřeli okno před mým obličejem, za hodinu a půl požadovali dokumenty, které potvrdily vztah. Je to po tolika hodinách čekání! Napsali všechny stejné informace (zástupce rituálních služeb seděl s námi, také ověřil certifikát, díky opět Ekaterině Georgievně). Pohřeb musel být samozřejmě odložen. z márnice jsme odešli v 17:50, a bez úmrtního listu nic neuděláme. Chci říci: lidé, zůstaňte lidmi, protože takové neštěstí samo o sobě je těžké přežít.

Pracovali jsme na kataraktu levého oka. Operace byla komplikovaná. A chci vyjádřit svou vděčnost Yugai Maria Pavlovně! Velmi profesionální, pozorný a pečující doktor! Jak říkají, doktor je od Boha! A celá oftalmologická služba děkuji moc! Podmínky pobytu jsou vynikající, jako doma!

8. října ležel s dítětem v 15. budově v 9. patře, zaplatil box. Adenoidy byly odstraněny k dítěti, všechno šlo dobře, postoj je dobrý, koupelna je v místnosti, lednice, TV, bezplatné Wi-Fi. Mínus - spali na stejné posteli. Náklady za den 5500 jedna lůžka. Společná jídelna s rychlovarnou konvicí, chlazením, nádobím. Jen dítě je krmeno.

Ležící s dítětem v chirurgii, odbor ORL, odstranil adenoidy. Všechno je jasné, čisté. Spali jsme s dítětem v jedné posteli, ale postel je poměrně široká (v jiných nemocnic v celé už), tvrdé matrace, polštáře a dobré pro maminku a dítě. Je potěšeno, že koupelna na pokoji: WC, umyvadlo, sprcha. Na oddělení je Dezar. Čistota je sledována. Personál není hrubý, lékaři jsou kompetentní, zdravotní sestry nejsou lhostejné. Jídlo bylo dokonce chutné, ale někdy hrozné. Mám ledničku, nemám kam si zahrát jídlo. Celkový dojem je příznivý.

Byla přijata na chirurgické oddělení hrudníku 9. října 2017 ze zdravotních důvodů. Při vyšetření byla provedena kompetentní a profesionální diagnóza. Chci poděkovat svému lékaři Anipčenkovi AN a jeho klinickému rezidentovi Ryabchikovi IV za profesionalitu, citlivost, pozornost a porozumění. Lékařský personál - každý plní svou misi a je nadějí pro své pacienty. Děkujeme Thoracic Departmentu. Přeji vám zdraví, štěstí a prosperitu.

Lékař polykliniku poslal naléhavou (!) Konzultaci endokrinologovi o punkci štítné žlázy. Výsledkem 40minutové konzultace je telefonní číslo, na kterém se musíte zaregistrovat k punkci. Volám, navrhuji, abych se přihlásil do února příštího roku (více než 4 měsíce čekání). Neměl jsem čas otevřít ústa a zeptat se, zda je možné provést tuto zkoušku rychleji a nákladněji, protože zaměstnanec upustil telefon. Snažil jsem se zavolat, můj pokoj byl zablokován! Snažil jsem se zavolat zpět z jiného čísla, neberou telefon! Kromě skutečnosti, že to není příliš kulturní, je neprofesionální a upřímně hloupé z komerčního hlediska. Klinika poskytuje placené služby a to je způsob, jak odstranit potenciální zisky. Nakonec jsem našel jinou kliniku. Dobrá volba je skvělá. No, být křečkem je soukromá záležitost pro každého, ale ne na pracovišti.

Recenze

Recenze

Chci vyjádřit svou vděčnost horečce Frolov Alexeji Vladimirovich, anesteziolog Anipchenko Natalia Nikolaevna za jejich profesionalitu, sympatie, porozumění, laskavé a zručné ruce, pozorný postoj! A také všem zdravotnickým pracovníkům - obrovské vděčnosti za citlivost, podporu, pozornost a porozumění! Asistentka Valenko Ivan Aleksandrovič, anesteziologka Ivanova Elena Vladimirovna. Děkuji všem. Květen 2018

Jsme velmi vděční Fedulovovi Alexandrovi Vladimirovičovi. Operace na krypticismu v MONIKI byla provedena pro dítě. Alexander Vladimirovich velmi pečlivě zkontroloval a kontroloval před operací dítěte, stanovil konečnou diagnózu. Druhý den mé dítě bylo provozováno. Druhý den po operaci můj syn už běžel! Operace byla velmi úspěšná! Lékař Alexander Vladimirovich má zlaté ruce, laskavé srdce, profesionální, odborník na svou práci! Jsme velmi rádi, že osud přivedl našeho syna Hermana Alexandrovi Vladimirovičovi. Chválím vám, Alexandrivi Vladimirovici. Celý váš život vám poděkujeme.

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost celé hrudní chirurgii MONICA. V žádné jiné zdravotnické instituci jsem neviděl takový postoj k pacientům. Děkuji všem dětem. zaměstnanci oddělení za jejich pozornost a laskavost!
Samostatně se chci zmínit a poděkovat svému lékaři - Volenkovi IA za jeho kompetence, pozornost a péči o pacienty, reakci, ostražitost a pečlivost. Ivan Alexandrovich je nepochybně profesionál ve svém oboru, který má opravdu zájem o zdraví a pohodu pacientů. Díky tomu, že existuje takové oddělení a odborníci, kteří mohou poskytnout opravdu kvalifikovanou a včasnou pomoc!