"Metrop-GP"

Diety

Mezinárodní název: Zlato (Mellis).

Forma dávkování: roztoku pro subkutánní podání.

Farmakologický účinek:
Má membránově stabilizující, hepatoprotektivní a antioxidační účinek; zvyšuje antitoxickou funkci jater.

Indikace:
Mastná degenerace jater různých etiologií, chronická hepatitida, toxické poškození jater.

Kontraindikace:
Přecitlivělost (včetně produktů včelařství). S opatrností. Diabetes mellitus.

Dávkovací režim: P / to, 1 ml 1 den za den. Průběh léčby je 10-20 dní.

Nežádoucí účinky: Alergické reakce.

Recenze tohoto produktu:
Larissě

Můj bratr po těžké formě mrtvice absolvoval kurz 10 injekcí Metrop GP. Teď spolu s celou rodinou používají harmonizátor. Zlepšil svůj zdravotní stav. Harmonizer odstraňuje únavu, zlepšuje spánek.

Mladý muž, 23 let. Zlomenina holeně bez předpojatosti. Okamžitě podkožně v dolní končetině. Langet byl použit. Chirurg řečeno - bude otoky, perebintuete (ležel doma). Nebyl téměř žádný edém. Používané Pektibon, inforce, BIM ADP pro pojivové tkáně, přes týden začalo odstraňování dlahy, který se používá střídavě TDM a Pektibon krém regenerační shin (ochranná páska a znovu). 3 (!) Weeks rentgeny ukázala úplné fúze. Restoreční léčba byla prováděna Resurfinem.

Žena, 92 let. Na podzim došlo k rozdrcení kyčelního kloubu. Lékař řekl, že zůstane lhát. Aplikujte Metrop podkožně blízko léze ve 3 dnech po dobu 1 měsíce, Pectibon 5 tobolek 3krát denně, Pectibon-krém se regeneruje zvenčí na stehenní ploše. Po 10 dnech jsme byli propuštěni. Šel jsem tiše, ale sám. Lékaři jsou překvapeni.

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Nový hepatoprotektor

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Sovok-59 »15 Úno 2012 10:32

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Sovok-59 »15 Úno 2012 10:32

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Naděje Orenburg »15 Úno 2012 11:12

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Gudvin »15 Úno 2012 12:04

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Sovok-59 »15 Úno 2012 12:17

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Naděje Orenburg »15 Úno 2012 12:25

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Legron12 »15 Úno 2012 22:24

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Sovok-59 »15 Úno 2012 22:55

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Legron12 »15 Úno 2012 23:16

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Sovok-59 »15 Úno 2012 23:34

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Legron12 »15 Úno 2012 23:41

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Legron12 »15 Úno 2012 23:44

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Legron12 »15 Úno 2012 23:45

Re: Nový hepatoprotektor

Vaše zpráva Legron12 »15 Úno 2012 23:47

Metrop GP

Výrobce: Samson-Med LLC Rusko

Výrobek: Tekuté dávkové formy. Roztok pro subkutánní podání.

Obecné charakteristiky. Složení:

Účinná látka: med 4,5 mg / ml.

Farmakologické vlastnosti:

Farmakodynamika. Metrop má na tělo membránový stabilizační a antioxidační účinek. Přirozený antihypoxikální komplex, který je součástí přípravku, v kombinaci s jeho nízkou tepelnou kapacitou významně zvyšuje vzájemné pronikání látek do těla v důsledku působení tepelné difúze. Technologie výroby je patentována.

Metrop má obecně posilující účinek, přispívá ke zlepšení kvality života, obnovení sil po chorobách a přenášených operacích, zvyšuje odolnost organismu vůči různým druhům infekcí. Droga významně zvyšuje fyzickou a duševní výkonnost a také normalizuje sexuální funkce.

Indikace pro použití:

-chronická hepatitida, mastná degenerace jater různé etiologie, toxická hepatitida, cirhóza jater;
-terapeutické a profylaktické účinky na kardiovaskulární nemoci a radiační poškození;
-antimutagenní účinek, snížení nežádoucích účinků ultrafialového záření, radioterapie, dlouhodobé účinky na stres;
-posttraumatické encefalopatie a akutní trauma;
-zlepšení kvality života a normalizace imunologických parametrů u pacientů s infekcí HIV;
-při komplexním léčení různých onemocnění pro zlepšení účinnosti terapie;
-v pooperačních a rehabilitačních obdobích.

Dávkování a aplikace:

Lék se používá u dospělých. Podkožně podávejte 1 ml jednou denně. Průběh léčby je 10 - 20 dní.

Vlastnosti aplikace:

Opatrnost by měla být použita u pacientů s diabetes mellitus.

Recenze Metrop gp

Průměrné hodnocení
Nikdo nehodnotil

Vydáno bez předpisu

Výrobce

Canon-2
Reg. Číslo: ЛС-002655 od 10/26/12.

Zveme vás k vyjádření vašeho názoru, jakož ik účasti na diskusích prostřednictvím připomínek. V přehledech vítáme otevřenost. Správa instituce, pokud je to žádoucí, může reagovat na vaši zpětnou vazbu.

Napište recenzi nebo ohodnoťte tento lék

Pro tuto sekci zatím nejsou žádné recenze.

Online lékárník

Na tomto webu jsem shromáždil pokyny, názory a názory na různé lékařské přípravky.

Neexistují žádné objednané články a výdaje jsou hrazeny prostřednictvím reklamních bloků. Všechny názory, s výjimkou názorů významně zainteresovaných osob, jsou zveřejněny.

Na projektu pracuje certifikovaný lékárník - tedy já sám - a mohu se zeptat, nebuďte plachý. Děkuji!

Vyzkoušejte nejnovější příručku příprav na 10 000 článků s fulltextovým vyhledáváním:

Hepttrong

Dmitrij Sidelnikov 06.06.2015

Popis a instrukce léku Heptrogon

Heptrogon je hepatoprotektivní léčivo a imunomodulátor. Má protizánětlivý, antivirový účinek, aktivuje imunitní systém. Podporuje obnovu a zlepšení jaterních funkcí, regenerační účinek na buňky, snižuje zánětlivý proces, snižuje intenzitu různých projevů hepatitidy. Léčivou látkou je med.

Pod vlivem snížení krevního Geptronga činnosti ks markery, ALT, GGT, ACT, odpovědné za poškození hepatocytů, blokovány protein hepatitidy C virus regenerace jater je stimulována buněk. Je umístěna jako jediná látka, která podporuje zpětný průběh tukové hepatózy, proto je často předepsána pro alkoholické a toxické poškození jater. Obvykle je dobře tolerován, nevyvolává bolest v místě vpichu.

Heptrong se používá, pokud:

  • virová hepatitida všech typů;
  • léčivé a toxické, alkoholické poškození jater v jakékoliv fázi;
  • tuková hepatóza;
  • cirhóza jako součást komplexní terapie;
  • toxikóza během těhotenství v rámci komplexní terapie.

Je k dispozici ve formě roztoku o objemu 1 ml nebo 3 ml v ampulích, 10 nebo 5 v krabičce. Heptrogen má vysokou aktivitu po dobu 24 hodin, což umožňuje jeho užívání jednou denně. Podává se intramuskulárně, několik injekcí týdně (nebo 1 až 3 dny). Schéma léčení závisí na diagnóze a je určeno lékařem. Pokud je léčba prodloužena, opakujte léčbu po 2-3 týdnech.

  • Alergie na léčivo (včelí produkty);
  • Alergické reakce na kousnutí hmyzem.

S opatrností a pouze při kontrole glukózy v krvi. Heptrogon se používá pro diabetes mellitus, bronchiální astma, alergickou rinitidu a chronické infekce dýchacího traktu. Alkohol užívaný během léčby se nedoporučuje.

Nežádoucí účinky

Alergické reakce. V některých případech může být nespavost. Někdy dochází ke zvýšené chuti k jídlu kvůli aktivaci funkce jater. Předávkování léku do této doby nebylo pozorováno.

Analogy Hepttrong

Analogy Heptroginu jsou:

Cryomelt MN a Metrop GP jsou léky, které jsou kompletní analogy přípravku, se stejnou účinnou látkou - medem. Odlišují se tím, že obsahují enzymy a vitamíny, které se v heptarech nenacházejí.

V současné době je Heptrog a jeho synonyma v lékárnách obtížné koupit. Dříve jej bylo možné nalézt v síti lékáren v Petrohradě. Je registrován společností NUVOMED Ltd. (Rusko).

Můžete si koupit analogy levnější než heptrogeny, které jsou ve skutečnosti podobné a patří do stejné farmakologické skupiny. To je Heptrál, Glutargin, Tiotriazolin, Essentiale atd. Je třeba konzultovat s lékařem, který lék je lepší nahradit Heptrog.

Recenze na Hepttrong

Ve skutečnosti je heptrogin roztokem medu s vodou, takže mnoho lidí nedůvěřuje nové droze, protože se zajímá o její účinnost. Nicméně, recenze na lidi Heptromg, kteří užívali tento lék, jsou převážně pozitivní. Existuje pozitivní dynamika v léčbě různých onemocnění jater, stejně jako úplné vyléčení virové hepatitidy B, C, jaterní cirhózy.

V současné době nejsou údaje o výrobě Geptrong zveřejněny. Existují informace, že v Kazachstánu byla registrována vylepšená verze léku nazývaného N-Cyclomedon, nicméně je také problematické koupit.

Podle některých zdrojů byla cena Geptrong za jeden balíček dřívější asi 5 tisíc rublů.

Moskevské metro

13 doporučuje pracovat ve společnosti.

82 nedoporučujeme společnosti zaměstnání.

Kancelářská fotografie

Přetáhněte fotky do tohoto okna nebo vyberte soubory

Fotografie Moskva metro

Recenze metra v Moskvě

Inspektor DZ

Výhody: Nejsou. Připomínají mi mrkev na hlavě osla, takže běží a utíká, ale když tuto mrkev nezachytil.

Co lze zlepšit: Chlapci, upřímně mrzí na bezpečnostní službu, mladou službu, která byla založena před pěti lety, zničena. Začnu všechno v pořádku, posaďte se, nalijte čaj, vezměte pechenyushki a poslouchejte. V únoru 2017 jsem dostal práci v bezpečnostní službě. Upřímně řečeno, byl šokován, jak HR oddělení, linka, lidé berou 50 minut, alespoň v kanceláři a 3 pracovnice personálního oddělení, nebo spíše to, že každou vzdálenost oddělení lidských zdrojů a na RRG i lidských zdrojů, to znamená, že pochopit, jak personalistů, celé druhé patro je obsazena jimi putují z kanceláře do kanceláře, která je koordinována a jít kouřit po dobu jedné hodiny třikrát. Obecně lze odečíst hodin od 25-30 minut více, a proč tak dlouho se tě zeptat, vše je jednoduché, ale jsou také „dívky“, které jsou v patách, až později, až se dostanete do kuřárny, než se vrátit zpátky, zatímco vyzvednutí něco takového závitů. politika společnosti je, že osoba, přivedl k certifikátu policejní vůle, osvědčení z IPA, a osvědčení od drogovou závislost klinice, můžete argumentovat dlouho takové nesmysly, to je celý bezpečnostní a dokáže rozbít člověka, proč čekat po dobu jednoho měsíce pouze potvrzení o bezúhonnosti, ale ne, mají důležitější věci, o kterých vám řeknu později. Soubor dokumentů, které je potřeba pro zaměstnanost poslední tři odkazy, které jsem zmínil mít, je třeba vzít v jeho klinice prohlášení beleznyah v posledních pěti letech a zdravotní pas, tj pas s všechna potřebná očkování, které děláte, a kteří uplynula lhůta, můžete provést přímo na místě ve své klinice (já osobně provozovat čtyři dny za zdravotní sestra, která je v očkování, můžete mít štěstí a můžete pobíhat i déle). Ale myslíš, že všechno? Ne, skoro máte práci s policií nebo jiným mocenským orgánem. Nyní je čas projít lékařskou prohlídku na klinice metra))) v případě, že ruce a nohy tam, pak se a napsat, že i))) V obecném vědomí, že pracovní strávíte asi 1,5 až 2 měsíců. Pak studovat))) oh je to obecně strmý kus. Dovolte mi vysvětlit, proč, nějak jsem skončil ve sbírce, když to všechno nebylo, a nyní vstupuje do učňovské smlouvy, která stanoví, že pokud se po měsíci přípravy se vzdát zkoušky, dostanete peníze na vzdělání a přístup k trainee stanice po dobu 4 dnů, a poté začnete pracovat na změně, dobře, pokud jde o změnu, budu popisovat všechno níže. Ptáte se na otázku, ale pokud neudělám, budou všichni vyhnáni hanbou a nebudou moci pracovat? Ne, uklidněte se, prostě vám nebude zaplaceno za tento měsíc výcviku a vy už máte 3 měsíce bez peněz. Jakmile se dostal do směny, a to na papíře, ale ve skutečnosti lidé strašně schází, je začít pracovat ze dne na den, pak tři noci za sebou, pak otsypnoy, pak pět dní v řadě, říkáte, všechen čas vrácení off, ale ty Doba, kterou obdržíte bude pouze v případě, že budou posuny obsazeny, na stanici jsem měl celkem jen tři měsíce. Lidé jsou vypalovány, některé z nich jsme odvodili vzorec, 5 důchodců činil 5, ale po tréninku 2 jít sami poté, co program pokračuje i 2 osoby a zůstává jednou, ale tohle je nejčastěji člověk více než 45 let, což je zvláště ne pokud vzít, tady drží, ale jeho nervy nejsou železo a on opustí šest měsíců nebo rok. Zeptáte se, v jaké fázi havaroval systém? Odpověď: Od okamžiku, kdy začali přijímat bývalé důstojníky a vojáky do bezpečnostní služby. Proč se ptáte, vědí, jak splácet dluh do vlasti. Může, ale ne všichni. Většina policistů, kteří stojí na stanici údery na černém, protože pracoval s 90 až střední-00, a tam to bylo normou vytáhnout skla, když jste ve službě v noci nebo v zisku po změně sedí v kanceláři a jak hloupé to je posiluje. Vojaki ze stejných let, alkohol, moonshine ušlechtilé příčiny ve službě na stopku. A kteří šéfové výše (znovu, ne všechny) je použitelný jak říkají, armáda (square Katie, kolo Carry, objednávky nejsou projednány) v kancelářích na Shchepkina diskutovat o závažných otázkách, jako je, kdo je teď s někým v ping-pong se hraje ve druhém patře kdo, co bude dělat, bude diskutovat o tom, jak správně je napsán jeden nebo jiný příkaz. Všechny objednávky jsou vydávány a podepsány. A o propuštění jsem obvykle mlčel. Během čekání na šéfa mě, on podepsal prohlášení o propuštění dívky jsou mladé, kolej pravděpodobně jen skončil s 4, 3, 5-podlažní 40 minut najít mě na ulici vešel do kuřárny 7krát, 7-krát. Tak fungují. Požádal mě pálit na vlastní pěst, šéf začal být považován za dva týdny, aby se říci, mimochodem, napsal 23 čísel, z nějakého důvodu Napočítal jsem vystřelil 13 pátou řadu. Byl jsem překvapen, říkám, ale jak jste se cítil? Říká, že všechno je jednoduché (máme den, noc, otsypnoy, den volna), řekl mi posuny a počítal. Zeptala jsem se na následující otázku, která ho vedla ke slepé uličce a kdybych pracoval den a noc přes tři, odpustíš mě za dva měsíce? A on řekl: I vám tyto informace aktualizovat, pravím, můj poslední den v kalendářním týdnu dva, pokud budeme pracovat na Zákoníku práce skončí 5 čísel, protože zákoník práce stanoví, že dva kalendářní týdny plní zaměstnance. Já ho velmi rozzlobil a pak ten inteligentního pokynu, ale proč byli přijati s vyšším vzděláním?) A teď se ponořit do světa zázraků, které se konají na stanici. A tak cestující tě nenávidím, zapomenout na vše, co bylo v tréninku řekl, že změna 4 osoby jsou na jedné straně a 4 osoby na straně druhé, na maximum, pokud budete mít štěstí, jste na tom s KAPPochkoy (tímto babička, která sedí v kabině a nic víc, než vůbec žádná vám nepomůže), bude mít štěstí, když babička je klidná a jen spát nebo číst časopis, a pokud se jedná o konflikt, vy tryndets, na konci směny věří v Boha, pokud jste nevěřil předtím. Proč? Ano, protože Bůh vás ušetřen trestu yazhmat jehož dcera to babička neměla chybět, protože to může a táta přiběhnou, kteří chtějí lesk tato babička tvář, no, měli byste mít jeden, že stará žena jí neuklidnil, řekni mi, jak se dělal na policii? Ale ne, že tam není, je to všude, ale ne vedle tebe, když jsem musel změnit na své stanici, jsem vybudoval velmi dobrý pracovní vztah s policií a byli vždy k dispozici pro nás, prostě to vše závisí na vedoucího směny a hlavou objekt. Vzdálil od tématu, stojíte babičkou Kapoma, na druhém výstupu, pokud chladný štěstí, že to stojí dva muži, a pokud najednou, budete cítit nutkání, pak budou mít čas, aby vás na změnu, ale často se stává, na jedné straně Jste KAPPochkoy a další inspektoři s KAPPochkoy, bude inspektor přijde k vám z ostatních stanic a dá těmto breaky 20 minut každé ráno a večer, pokud máte čas, dobře a oběd po dobu jedné hodiny každé. Vysvětlit, v špičky všichni stojí na oblasti a velký bratr se dívá, ne, nehodnotí někdo podezřelý, nebo že je v seznamu hledaných, že tě sleduje celá služba, která získala ocenění byla vytvořena pro tento účel, který by trestal, aby se inspektor za to, že chyběl batoh. Máme systém palet, musíte přiložit každý kovový k sáčku, batohu, balíčku. Dovolte mi vysvětlit: kovový v rukou inspektora může detekovat žádný kov, stejně jako rám přes kterou cestující, to znamená, že inspektor musí vést cestující do kontrolní zóny a řídit zavazadla mořské vydry nebo inspektorem, pak vidí, že tam je, ale to může dělat lidi s kategorií, kteří byli vyškoleni na záření a jsou často nestačí, pak manuál říká, že ti, kteří nemají kategorii nechť nyní MIone (zařízení, které pohlcuje pachy, které jsou v příručním zavazadle) jako všechny cool, najdeme n To znamená, že provoz zbraní a střelných zbraní může být stanovena pomocí metru, ale vás jako inspektor podepsal papír, že nesete trestní odpovědnost, pokud se něco stane, to znamená, že v případě, že zbraň vystřelila a nit vede k tomu, že ty a ty předán nemohli ho identifikovat, seděli na vás a ne kluci z Shchepkin, kteří hrají ping-pong a obdrželi více než 100 tisíc. Voobshchem přemýšlejte s vámi, trávíte čas na klaunství nebo hledáte hodnou práci. Rád bych řekl následující shrnutí. Co může být zlepšena v práci Rady bezpečnosti: 1 Zavést dokument, aby byl v digitálním formátu, takže komunikace mezi stanicemi a záchrannou část byl pomocí počítače, a nikoli prostřednictvím telefonu, telefon musí být nouzový kontakt. 2- inovace slyšet lidi, kteří jsou na stanici, pro efektivní fungování bezpečnostní služby 3 open sekundární speciální vzdělávání v oblasti bezpečnosti dopravy, a za 5-7 let již nebude obrovský nedostatek zaměstnanců, pracovat na perspektivně spíše než žít jeden den. Děkuji a omlouvám se, jestli někdo urazil.

specialista na práci s cestujícími

Výhody: včasné vyplácení mzdy

Co lze zlepšit: Zastrčte existující informační stojany Live Communication a vložte nové v souladu s pracovními zákony a hygienickými normami. Změna na pultu 11 hodin v chladu a průvanu. Divoká nečistota, nikdo nenarazí na stojan, takže čisticí prostředek alespoň utírá podlahu mopem, po kterém musíte běžet půl dne. Musíme dýchat všechny hromady pouličních nečistot, všude černé vločky prachu. Hrozné dýmy naplněné společné prostory, kouř a pokladny tam jdou a seděli a policisté neustále chodili na toaletu po tomto skutečném problému - začnete se udusit. Konstantní dohled nad zaměstnanci, vězeňský režim nějakého druhu. Šel na toaletu - zavolej starší, vrátil se - zavolal zpět, čas se označí. Plat za takové podmínky je jen jedna trhlina - 35 tr. Ale musíte být laskaví a přátelští k cestujícím, jako zaměstnanec hotovostního oddělení známého rychlého občerstvení, jsou sledováni. Také musíte prodávat suvenýry za 3% prémie, které jsou rozděleny na všechny profesionály, kteří pracovali na pultu za měsíc. Hemoroidy jsou nepopiratelné, protože Tam je práce s pokladníkem, vyplňování účtů, všechny nedostatky z kapsy, chyby - de-represe. Všimněte si nekompetentního vedení. Obsluha manažerů s RZD najednou zcela přinesla. Po dobu dvou let od regálů nevyšel kdokoli kariéry. Vedení nepotřebuje vaši kandidaturu v kanceláři. Specialisté považují regály za maso, nejsou vnímáni jako lidé. No, poslední funkce - vedení přivolává hang-chat, kde jsou všichni násilně přidáni. A začíná zábava - hlava regálů se při každodenních příležitostech posmívá běžným zaměstnancům v chatu, aby ukázala, jak účinný je vůči svým nadřízeným. A nekompetentnost a nepochopení šéfa stojanů je prostě okázalá! Můžete pracovat na regálech živé komunikace pouze z úplné zoufalství.

Metrop GP (Metrop GP)

Farmakologická skupina

Podmínky pro skladování léku Metrop ® GP

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Doba použitelnosti léku Metrop ® GP

Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vytištěné na obalu.

Nechte svůj komentář

Registrační certifikáty Metrop ® GP

Aktuální index poptávky po informacích, ‰

  • Sada první pomoci
  • Online obchod
  • O nás
  • Kontaktujte nás
  • Kontakty vydavatelství:
  • +7 (495) 258-97-03
  • +7 (495) 258-97-06
  • E-mail: [email protected]
  • Adresa: Rusko, 123007, Moskva, ul. 5. Magistralnaya, 12.

Jsme v sociálních sítích:

© 2000-2018. REGISTRUM LÉČIV RUŠÍN ® RLS ®

Všechna práva vyhrazena.

Komerční využití materiálů není povoleno

Informace jsou pro zdravotníky

Metrop GP (Metrop GP)

Všechny registrované formy vydání (16)

  • roztok pro subkutánní podání (16)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, obal z lepenky 1; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, lepenkovou obal 2; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, karton 5; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, obal z lepenky 10; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 10, balení kartónu 1; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 10, balení kartónu 2; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 10, balení z lepenky 5; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nucenou ampulí, obalovou obrubou 10, balení kartónu 10; № ЛС-002655, 2012-10-26 od společnosti Canon-2 (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, obal z lepenky 1; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, lepenkovou obal 2; EAN kód: 4602072021639; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, karton 5; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 5, obal z lepenky 10; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 10, balení kartónu 1; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 10, balení kartónu 2; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nožovou ampulí, obalovou obrubou 10, balení z lepenky 5; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)
    • MetroPro GP roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml; ampule s objemem 1 ml s nucenou ampulí, obalovou obrubou 10, balení kartónu 10; Č. LС-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusko); výrobce: Samson-Honey (Rusko)

Farmakologická skupina

  • Hepatoprotektory

Podmínky pro skladování léčiv Metrop® GP

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Doba použitelnosti produktu Metrop ® GP

Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vytištěné na obalu.

Vzhled zboží nemusí odpovídat fotografii, která má zjišťovací charakter.

* Nepředáváme léky na dálku, protože dodávka léků doma, dodávka léků v Moskvě zakázaný RF vládní vyhláškou ze dne 02.6.2002 N 81 (ed. z 04.10.2012) „ao změně a doplnění pravidel prodeje určitého zboží do seznamu...“, s výjimkou případů stanovených právními předpisy Ruské federace, zejména dodávku lékárny pouze pro privilegovanou kategorii občanů na základě federálního zákona Ruské federace ze dne 9.01.1997 č. 5-FZ " O poskytování sociálních záruk hrdinům socialistické práce a plným pánům Řádu slávy práce"Článek 2 (ve znění ze dne 2. července 2013) a zákon Ruské federace ze dne 15.1.1993 N 4301-1"O stavu hrdinů Sovětského svazu, hrdinů Ruské federace a plných kavalírů Řádu slávy»Články 1.1 a 4. Všechny objednávky jsou tvořeny v lékárně (licence) a jsou přijímány pouze kvalifikovanými lékárníky. Léky jsou vydávány pouze v případě, že máte lékařský předpis. Online lékárna Současné vědecké informace jsou zobecněné a neměl by být použit pro rozhodnutí o použitelnosti konkrétního léku. Existují kontraindikace, poraďte se s lékařem.

MetroPro GP

Roztok pro subkutánní podání.

Složení (1 ml):

  • účinná látka: med 4,5 mg.

1,0 ml v ampulce bezbarvého skla první hydrolytické třídy o objemu 2 ml se speciálními značkami pro bodování, kroužek. Vložím na ampulku! štítku z papíru nebo štítku nebo samolepícího štítku.

5 ampulí v kazetovém obrysovém obalu z polyethylentereftalátu nebo polyvinylchloridové pásky. 1 nebo 2 kazetové obrysové obaly s návodem k použití v kartonu.

Kontraindikace:

  • Přecitlivělost na léky a včelí produkty.
  • Děti do 18 let.
Zajímavé:

Léčba je kontraindikována pro použití během těhotenství a během kojení.

Předávkování: Žádné případy předávkování. Zvláštní pokyny:

Vliv na schopnost řídit vozidla, mechanismy

Použití drogy neovlivňuje schopnost provádět potenciálně nebezpečné činnosti. vyžadující zvýšenou koncentraci pozornosti a rychlosti psychomotorických reakcí (kontrola vozidel, práce s pohyblivými mechanismy, práce dispečera a obsluhy).

Na tmavém místě při teplotě 15-25 ° C.

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Účinná látka: Halogenové analogy podle účinné složky:

  • Heptrogon®
  • Cryomelt MN
Formy vydání:
  1. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 10, lepenkové balení 1 Č. РУ: № ЛС-002655, 2006-12-29, ampulka s ampulí 1 ml, konturový obalový obal 10, kartónový obal 1, roztok pro podkožní injekci, Canon-2, Rusko
  2. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 10, lepenkové balení 10 № РУ: № ЛС-002655, 2006-12-29, ampulka s ampulí 1 ml, konturový obalový obal 10, lepenkové balení 10, subkutánní injekční roztok, Canon-2, Rusko
  3. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 10, lepenkové balení 2 № РУ: № ЛС-002655, 2006-12-29, ampulka s ampulí 1 ml, konturový obalový obal 10, kartonový obal 2, roztok pro podkožní injekci, Canon-2, Rusko
  4. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 10, lepenkové balení 5 № РУ: № ЛС-002655, 2006-12-29, ampulka s ampulí 1 ml, konturový obalový obal 10, kartonový obal 5, podkožní injekční roztok, Canon-2, Rusko
  5. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 5, lepenkové balení 1 Č. РУ: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampulka s ampulovým nožem, obalová obálka 5, kartónová obal 1, roztok pro podkožní injekci, Canon-2, Rusko
  6. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 5, kartónový obal 10 № RU: № LS-002 655, 2006-12-29, ampule s 1 ml ampulí nůž balení obrysu buňky 5, balíček krabice 10, pro subkutánní podávání roztoku, Canon-2, Rusko
  7. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 5, lepenkové balení 2 № RU: № LS-002 655, 2006-12-29, ampule s 1 ml ampulí nůž balení obrysu buňky 5, balení kartonu 2, pro subkutánní podávání roztoku, Canon-2, Rusko
  8. Metrop® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 5, lepenkové balení 2, № RU: № LS-002 655, 26.10.2012, čárový kód: 4602072021639, ampule s 1 ml ampulí nůž balení obrysu buňky 5, balení kartonu 2, roztok pro subkutánní podání 4,5 mg / ml, Canon-2, Rusko
  9. Metrop ® GP, ampulka 1 ml s ampulovým nožem, obalový obalový obal 5, kartonový obal 5 № RU: № LS-002 655, 2006-12-29, ampule s 1 ml ampulí nůž balení obrysu buňky 5, balení z lepenky 5, pro subkutánní podávání roztoku, Canon-2, Rusko