Fórum hepatitidy

Metastázy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

hledá radu! Liver48

loading...

hledá radu! Liver48

Vaše zpráva olegius »05 Jul 2011 13:40

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva Gudvin »05 Červen 2011 15:47

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva olegius »06 Červen 2011 08:25

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva Sovok-59 »06 Červen 2011 10:24

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva Gudvin »06.6.2011 10:30 hod

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva olegius »07 Červen 2011 08:38

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva olegius »12 Červen 2011 11:09

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva Gudvin »12 Červen 2011 11:26

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva olegius »13.červenec 2011 13:34

Re: hledat radu! Liver48

Vaše zpráva Gudvin »13. 7. 2011 1:48 hod

Tablety na játra Játra podporují vitální podporu jater

loading...

Tablety "Liver-Aid" (LIVER-Aid) - čínské léky pro léčbu jater.

Akce

  • Normalizuje metabolismus lipidů a bílkovin,
  • podporuje aktivaci a ochranu enzýmových systémů závislých na fosfolipidech,
  • zlepšuje funkci detoxikace jater.

Složení léčiva, technologie jeho výroby a vynikající výsledky klinických studií naznačují jeho vysokou kvalitu a účinnost. V Číně se považuje za jeden z nejlepších domácích léků na léčbu onemocnění jater. Osvědčení o léčivých a hygienických přípravcích bylo vydáno v provincii Heilongjiang: ZZ-0200 (1993) č. 100302. Tento lék patří do skupiny základních léků Čínské lidové republiky.

Lék "jaterní pomoc" pro játra byl klinicky testován ve druhé klinické nemocnici na Harbinské lékařské univerzitě. Byla použita při léčbě chronických forem hepatitidy a dalších onemocnění jater. Současně se tento lék ukázal být částečně účinný u 95,8% a 70% případů je zcela účinný při léčbě hepatitidy.

Při léčbě cirhózy byly tyto ukazatele: 82,5% a 63%. Pokud jde o obnovu schopnosti jater metabolizovat lipidy a proteiny, byla tato droga částečně účinná v 98% případů a v 90% případů byla zcela účinná. Tento léčivý přípravek se ukázal jako velmi účinný při léčbě různých otrav.

Složení: Nasekaný žlučník z prasete, extrakt, zpevňující játra, extrakt z čínské révy z magnolie, mouka ze zlata, atd.

Indikace pro použití

Léčba je účinná při léčbě různých forem hepatitidy, počátečních stadiích cirhózy jater, rozpouští tvorbu kamenů.

Způsob aplikace

3krát denně pro 4 tablety vždy.

Balení: 100 tablet.

Podmínky skladování: Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřených obalech.

Tablety "Liver-Aid" (LIVER-AID) zásadní podpora jater

loading...

Popis přípravku:

  • normalizuje metabolismus lipidů a bílkovin,
  • podporuje aktivaci a ochranu enzýmových systémů závislých na fosfolipidech,
  • zlepšuje funkci detoxikace jater.
  • léčba různých forem hepatitidy,
  • počáteční stavy cirhózy,
  • rozpouští tvorbu kamenů.

Lék "jaterní pomoc" pro játra byl klinicky testován ve druhé klinické nemocnici na Harbinské lékařské univerzitě.

Byla použita při léčbě chronických forem hepatitidy a dalších onemocnění jater.

Současně se tento lék ukázal být částečně účinný u 95,8% a 70% případů je zcela účinný při léčbě hepatitidy.

Při léčbě cirhózy byly tyto ukazatele: 82,5% a 63%.

Pokud jde o obnovu schopnosti jater metabolizovat lipidy a proteiny, byla tato droga částečně účinná v 98% případů a v 90% případů byla zcela účinná.

Tento léčivý přípravek se ukázal jako velmi účinný při léčbě různých otrav.

To bylo vysoce oceněné renomovanými lékaři a farmakologové provincie Heilongjiang.

Složení léčiva, technologie jeho výroby a vynikající výsledky klinických studií naznačují jeho vysokou kvalitu a účinnost.

V Číně se považuje za jeden z nejlepších domácích léků na léčbu onemocnění jater.

Osvědčení o léčivých a hygienických přípravcích bylo vydáno v provincii Heilongjiang: ZZ-0200 (1993) č. 100302.

Tento lék patří do skupiny základních léků Čínské lidové republiky.

Ministerstvo zdravotnictví ČLR a všechny výrobní společnosti zaručují kvalitu této drogy.

Průběh léku "Liver-Aid":

Prevence: 4 balení.

Léčba: 10 balení.

Výrobce: Harbin Pharmaceutical Factory Huayuy.

Nyní jídlo, jaterní detoxifier Regenerátor

loading...

Zaregistrujte se, abyste nechali recenzi.
Trvá méně než 1 minutu.

Aplikuji tento doplněk, když strávím plánované čištění těla na rýžovém vývaru, jen po dobu dvou týdnů mám jen mírně jen s rostlinnou výživou a rýžovým vývarem a berte tyto malé kapsle. Mám svůj vlastní přístup, okamžitě nepiji celou nádobu, jak doporučujeme. Z času na čas, jednou za pár měsíců ve 20 dnech, jsem si vzal 1-2 kusy. Chronické problémy s játry nemám, k jídlu a alkoholu mám mírný postoj, piji velmi, velmi zřídka a pak mám dvě sklenice vína. Proto v tomto plánu kapsle nejsou moji pomocníci, ale pomáhají mi odstranit toxiny, které naše tělo je struskované. Dokonce i vzduch je špatný, nejen voda a jídlo. Čištění je proto důležité. pití kapsle jako standard s vodou, teď nalévám obsah do třetiny sklenice vody nebo rýžového vývaru, míchám a vylijeme. Neexistuje žádný chuť-vůně, ale tak mám pocit, že tělo může snadno asimilovat všechny nezbytné součásti. Kompozice je 100% přírodní, to je kvalitní bylinná sbírka s vitamíny a aminy, co potřebujete očistit. Cítím se dobře, neměl jsem pilulky, i když jsem čekal něco, když jsem začal užívat kapsle. Sklenice Mám dost dlouho na to.

Vážně chodím do sportu po celý rok. Tentokrát jsem měl čas vyzkoušet různé geyners, proteiny a další sportovní doplňky. Ať už mé tělo je bralo špatně, nebo něco jiného, ​​ale po chvíli po jejich přijetí, moje játra začala bolet. Bolest se pravidelně objevovala i po skončení příjmu výherců. Manželka s Ayherbou si objednala výživový doplněk z potravin Now, který pomáhá játr v procesech "čištění" organismus od škodlivých toxinů. Opil jsem dvě plechovky bez přestávky, trvalo to 2 měsíce. Spotřebuji, jak bylo řečeno v návodu - 3 kapsle během jídla, okamžitě je polkli. Neviděl jsem žádné vedlejší účinky. Nejsem alergická osoba, takže nebyly žádné vyrážky. Bolest v játrech se zastavila až po první plechovce (nebo po 90 podaných kapslích). Teď se cítím jako zdravá osoba, nebojte se. Jsem si jist, že doplňky stravy fungují. Ovšem účinek je třeba očekávat, bez okamžitého čištění. Pro profylaxi vypije tento lék během několika měsíců. V kompozicích nerozumím, ale s Aikherbou se zdá, že všechny produkty jsou co nejblíže fyzikálním možným. Závěr: BAD je vynikající. Moje játra byla dobrá pomoc při předávkování sportovních doplňků.

Dlouho a upřímně věřím, že pokud existuje příležitost pomoci tělu stát se zdravějším a čistším, pak ho určitě potřebuji. Srdce, játra, imunita pro mě prioritní body. pro každý účel mám vlastní přísadu. pro imunitu se snažím nebo chutnám jinak a měním přísady často, a tady pro játra, kterou naši utilita našla. Detoxifier jater od společnosti Now Foods se rozhodl podle mnoha kritérií, především proto, že lék je určen právě těm lidem, jejichž játra trpí nadměrným příjmem léků. Jsem diabetik a mluví sama za sebe. Pár prášek ráno a večer injekci, myslím, že játra jsou v mém případě velmi důležitá. Za druhé složení. V tom jsou všechny látky správné a správné dávky a nejdůležitější je vitamin C, který zlepšuje jejich vstřebávání a je přínosem pro tento proces. Vezměte jeho potřeby odděleně. Mnoho bylin, obecně kompozice je zcela organická a to je dobré. Jediný čas pro sto procent účinnosti je, že užíváte 3 kapsle denně ve třech rozdělených dávkách, není moc pohodlné, ale můžete trpět tři týdny a dát si uzliny, aby si nezapomněli, aby se nedostavila na recepci. Pít kurzy, podle pocitů změny pouze ve skutečnosti, že pravidelně vznikající pocit hořkosti v ústech zmizel.

Po nuceném užívání antibiotik se snažím vyčistit játra, jelikož problémy v podobě bolesti v pravých pre-žeber, vyrážky na kůži, špatná práce v zažívacím traktu jsou již nyní. V podstatě je játr nabízen vlastními prostředky (hlavně na bázi bodláka), pro pankreas - vlastní. Játrový detoxifier se velmi zajímá o své složení, které kromě extraktu mléčného bodláčka má kořen pampelišky a bajkalský lebek. Obě rostliny jsou užitečné pro pankreas a žaludek, ale jejich účinnost je doplněna enzymy. Také v kapslích jsou složky posilujícího účinku (magnolia, hroznový extrakt, vitamin C), který v zimě není mimo místo. Rozhodla jsem se, že si tuto zimu zkusím přijmout ihned po svátcích na Nový rok. Denní norma je 3 kapsle, v balení je 90. Chuť je hořká, ale ve srovnání s čajem z kořene pampelišky je to docela normální. Průběh přijetí byl doprovázen dietními omezeními: vyloučil mastné, kořenité a kávové, stejně jako sladkosti. V podstatě jsem použil pečené kuřecí maso, ryby, zeleninové saláty, ochucené citrónovou šťávou a olivovým olejem a tři data denně. Během přijetí kurzu se rychle změnily téměř okamžitě normalizace stolice, kožní vyrážky prošly. Také velmi rychle se váha vrátila do normálu.

Nyní jídlo, jaterní detoxifier Regenerátor

loading...

Zaregistrujte se, abyste nechali recenzi.
Trvá méně než 1 minutu.

Aplikuji tento doplněk, když strávím plánované čištění těla na rýžovém vývaru, jen po dobu dvou týdnů mám jen mírně jen s rostlinnou výživou a rýžovým vývarem a berte tyto malé kapsle. Mám svůj vlastní přístup, okamžitě nepiji celou nádobu, jak doporučujeme. Z času na čas, jednou za pár měsíců ve 20 dnech, jsem si vzal 1-2 kusy. Chronické problémy s játry nemám, k jídlu a alkoholu mám mírný postoj, piji velmi, velmi zřídka a pak mám dvě sklenice vína. Proto v tomto plánu kapsle nejsou moji pomocníci, ale pomáhají mi odstranit toxiny, které naše tělo je struskované. Dokonce i vzduch je špatný, nejen voda a jídlo. Čištění je proto důležité. pití kapsle jako standard s vodou, teď nalévám obsah do třetiny sklenice vody nebo rýžového vývaru, míchám a vylijeme. Neexistuje žádný chuť-vůně, ale tak mám pocit, že tělo může snadno asimilovat všechny nezbytné součásti. Kompozice je 100% přírodní, to je kvalitní bylinná sbírka s vitamíny a aminy, co potřebujete očistit. Cítím se dobře, neměl jsem pilulky, i když jsem čekal něco, když jsem začal užívat kapsle. Sklenice Mám dost dlouho na to.

Vážně chodím do sportu po celý rok. Tentokrát jsem měl čas vyzkoušet různé geyners, proteiny a další sportovní doplňky. Ať už mé tělo je bralo špatně, nebo něco jiného, ​​ale po chvíli po jejich přijetí, moje játra začala bolet. Bolest se pravidelně objevovala i po skončení příjmu výherců. Manželka s Ayherbou si objednala výživový doplněk z potravin Now, který pomáhá játr v procesech "čištění" organismus od škodlivých toxinů. Opil jsem dvě plechovky bez přestávky, trvalo to 2 měsíce. Spotřebuji, jak bylo řečeno v návodu - 3 kapsle během jídla, okamžitě je polkli. Neviděl jsem žádné vedlejší účinky. Nejsem alergická osoba, takže nebyly žádné vyrážky. Bolest v játrech se zastavila až po první plechovce (nebo po 90 podaných kapslích). Teď se cítím jako zdravá osoba, nebojte se. Jsem si jist, že doplňky stravy fungují. Ovšem účinek je třeba očekávat, bez okamžitého čištění. Pro profylaxi vypije tento lék během několika měsíců. V kompozicích nerozumím, ale s Aikherbou se zdá, že všechny produkty jsou co nejblíže fyzikálním možným. Závěr: BAD je vynikající. Moje játra byla dobrá pomoc při předávkování sportovních doplňků.

Dlouho a upřímně věřím, že pokud existuje příležitost pomoci tělu stát se zdravějším a čistším, pak ho určitě potřebuji. Srdce, játra, imunita pro mě prioritní body. pro každý účel mám vlastní přísadu. pro imunitu se snažím nebo chutnám jinak a měním přísady často, a tady pro játra, kterou naši utilita našla. Detoxifier jater od společnosti Now Foods se rozhodl podle mnoha kritérií, především proto, že lék je určen právě těm lidem, jejichž játra trpí nadměrným příjmem léků. Jsem diabetik a mluví sama za sebe. Pár prášek ráno a večer injekci, myslím, že játra jsou v mém případě velmi důležitá. Za druhé složení. V tom jsou všechny látky správné a správné dávky a nejdůležitější je vitamin C, který zlepšuje jejich vstřebávání a je přínosem pro tento proces. Vezměte jeho potřeby odděleně. Mnoho bylin, obecně kompozice je zcela organická a to je dobré. Jediný čas pro sto procent účinnosti je, že užíváte 3 kapsle denně ve třech rozdělených dávkách, není moc pohodlné, ale můžete trpět tři týdny a dát si uzliny, aby si nezapomněli, aby se nedostavila na recepci. Pít kurzy, podle pocitů změny pouze ve skutečnosti, že pravidelně vznikající pocit hořkosti v ústech zmizel.

Po nuceném užívání antibiotik se snažím vyčistit játra, jelikož problémy v podobě bolesti v pravých pre-žeber, vyrážky na kůži, špatná práce v zažívacím traktu jsou již nyní. V podstatě je játr nabízen vlastními prostředky (hlavně na bázi bodláka), pro pankreas - vlastní. Játrový detoxifier se velmi zajímá o své složení, které kromě extraktu mléčného bodláčka má kořen pampelišky a bajkalský lebek. Obě rostliny jsou užitečné pro pankreas a žaludek, ale jejich účinnost je doplněna enzymy. Také v kapslích jsou složky posilujícího účinku (magnolia, hroznový extrakt, vitamin C), který v zimě není mimo místo. Rozhodla jsem se, že si tuto zimu zkusím přijmout ihned po svátcích na Nový rok. Denní norma je 3 kapsle, v balení je 90. Chuť je hořká, ale ve srovnání s čajem z kořene pampelišky je to docela normální. Průběh přijetí byl doprovázen dietními omezeními: vyloučil mastné, kořenité a kávové, stejně jako sladkosti. V podstatě jsem použil pečené kuřecí maso, ryby, zeleninové saláty, ochucené citrónovou šťávou a olivovým olejem a tři data denně. Během přijetí kurzu se rychle změnily téměř okamžitě normalizace stolice, kožní vyrážky prošly. Také velmi rychle se váha vrátila do normálu.

Tablety "Liver-Aid" (LIVER-AID)

loading...

Složení léčiva, technologie jeho výroby a vynikající výsledky klinických studií naznačují jeho vysokou kvalitu a účinnost. V Číně se považuje za jeden z nejlepších domácích léků na léčbu onemocnění jater. Osvědčení o léčivých a hygienických přípravcích bylo vydáno v provincii Heilongjiang: ZZ-0200 (1993) č. 100302. Tento lék patří do skupiny základních léků Čínské lidové republiky.

Lék "jaterní pomoc" pro játra byl klinicky testován ve druhé klinické nemocnici na Harbinské lékařské univerzitě. Byla použita při léčbě chronických forem hepatitidy a dalších onemocnění jater. Současně se tento lék ukázal být částečně účinný u 95,8% a 70% případů je zcela účinný při léčbě hepatitidy. Při léčbě cirhózy byly tyto ukazatele: 82,5% a 63%. Pokud jde o obnovu schopnosti jater metabolizovat lipidy a proteiny, byla tato droga částečně účinná v 98% případů a v 90% případů byla zcela účinná. Tento léčivý přípravek se ukázal jako velmi účinný při léčbě různých otrav.

Vitaminy, které piji: září 2013, jmenování kurzu

loading...

Zesílil jsem sílu a dokončil druhou část příspěvku o všech vitamínech, které mám a které piji doposud neprošel a tři týdny. Snažil jsem se krátce napsat a zakrýt všechny, ale pak existují nápady psát o některých kopii odděleně.

Abych to lépe četl, rozdělil jsem všechny "denní vitamíny" do několika částí, ale ne všechny odpovídají sekcím na fotografii. Myslím, že všechno bude snadné pochopit, co je pro to Tak pojďme!

Vitamíny a komplexy, které piji

Detoxikace jater Solaray, Total Cleanse Játra

Komplex je určen k čištění jater a vyčištění detoxikace je velmi dobré na jaře a na podzim. Jeho složení je gramotné: NAC neutralizuje toxické látky a zbytky drog a zároveň přispívá k rozvoji vlastního glutathionu v těle. Bodlák a artyčok obnovují poškozené játra a chrání je.

Nyní se tento detox neprodává a je vhodným doplňkem - to jsou komplexy Solgar, Herbal Liver Complex a Nutricology NAC. Kombinací těchto látek získáme dobrou náhražku za Total Cleanse Liver.

Probiotika Multi Dophilus Solgar, Pokročilý vícebilión Dophilus, 60 Veggie Caps - 16,96 dolarů

DOPHILUS multi - to jar jsem uloženy v chladničce (ačkoli oni nepotřebují jej) jako náhrada LINEX a použity v rozporu s rovnováhu střevní mikroflóry, v případě, že budete muset pít antibiotika, nebo pít kurzu v případě, že kůže se stává problematickým. Komplex se skládá z laktobacily a bifidobakterie, je vytvořen metodou dvojitého zapouzdření, přičemž se bakterie nejsou zničeny v žaludku a střev. Aktivita - 5 miliard bakterií v 1 tobolce. U dospělých je dávka 1-2 tobolky denně.

Odborníci doporučují projít denní příjem probiotik 2-3krát ročně. To je tato technika, která pomáhá udržovat střeva a chrání naše vlastní prospěšné bakterie.

Tyto probiotiky piju samozřejmě, padají a jaro. Probiotika Kiolik nejsou tak aktivní jako Solgar, ale jsou cenově výhodné a vhodné pro celou rodinu. Můžete je denně pít, abyste posílili imunitu, chránili proti volným radikálům, aby si s sebou vzali na výlety do zemí s neznámým jídlem.

Ale v těchto probioticech je takové zvýraznění - obsahují kmeny Bifidobacterium longum, které podle studií, snížení reaktivity citlivé pokožky.

MSM, zdroj dostupných síry Solgar, MSM Prášek v prášku - 10,38 USD

MSM je vynikající kousek pro pokožku, udržuje ji v její normální podobě a brání přechodu od mastného až po velmi mastný. Obecně platí, že pro svou problémovou kůži je síra jedinou účinnou věcí, která ji udržuje v rovnováze, a to zvnějšku i zevnitř. MSM také posiluje vlasy a nehty. Existuje dokonce zvláštní schéma pro příjem síry MSM spolu s biotinem a kolostrem k urychlení růstu vlasů.

Když jsem ve stravě, ztrácím váhu a nejen že piji

Zelená v bance Solgar, Zemský zdroj, Zelení Více, 270 g prášku - 27,98 dolarů

Je vhodné přidávat zeleninu do ranní tvaroh a jogurt, aby se hladké. Obsahuje velké množství různých nástrojů, včetně spirulina, Chlorella, práškové klíčit pšeničných klíčků, vojtěška, atd, stejně jako brokolice, pektiny a všech známých hub - Shiitake, Reishi, Maitake. Každý den je zapotřebí pouze 1 polévková lžíce, aby tělo poskytlo užitek a energii. Tato zelenina se již neprodává, viz můj výběr zelených komplexů v tomto příspěvku

Psyllium psyllium celulóza Solgar, Psyllium Husks Fiber, 500 mg - 14,32 dolarů

Ve vodě rozpustné vlákno působí jemněji v těle, na rozdíl od pevného nerozpustného vlákna, jako jsou otruby. Pomáhá jíst méně, podporuje dlouhou sytost, čistí střeva. V kapslích užívejte pohodlně 2 kapsle denně, den a večer. O vlákně mám dobrý příspěvek Pts zde

Pikolinát chromu Solgar, Chromium Picolinate, 500 mcg, 120 Veggie Caps - 9,58 dolarů

Pikolinát chrómu Piju kurzy, po dobu dvou týdnů (předtím po dobu tří týdnů), přerušte 2-3 týdny nebo více, když budete muset znovu pít, budete cítit sami. Začali jste snít o mouce a sladkosti? pak tělo opět chybí chróm. Pokud hrajete sport, chróm je pravděpodobně nutný k častějšímu pítování a přestávky dělají méně - cvičení se rychle vymyjí chrome. Dávkování - 1 tobolka denně.

5-htp (5-hydroxytryptofan) Solgar, 5-HTP, 100 mg, 90 Veggie čiapky nebo tato Nutricology, 5-HTP, 150 Veggie Caps

Dvě sklenice od různých výrobců koupím ten, který je k dispozici. Napsal jsem o něm tolik nadšených slov, že je již těžké napsat to samé. Proto budu říkat ve dvou slovech - nezbytnou věc, jak zvýšit svou náladu, s pms, v noci útoky na ledničku, s nervózní poruchami, když jíte kvůli nervozitě a únavě.

Účinek hydroxytryptofanu ne kumulativní, se odehrává za půl hodiny, proto je lepší pít během tohoto času, aby měl čas.

Jedná se o přirozenou aminokyselinu, která kromě různých pomůcek ještě zůstává Používá se k léčbě závislostí - alkoholu a cukru. S nekontrolovatelnou touhou po sladkosti by měla být přijata 1-2 gramů l-glutaminu, nejlépe s lžící mastné smetany a nesnesitelná vášeň pro sladkosti.

S nízkokalorickou dietou působí glutamin jako cenově dostupný zdroj energie bez uhlohydrátů, takže není tak těžké a smutné sledovat stravu s glutaminem.

Tento diuretik je můj mastév. Sociální není konstantní, ale za pár dní před a během PMS - je nezbytné, pokud děláte kurz drenážní anticelulitidní zábaly - vždy po rovině - vždy, pokud v noci jedla solené ryby - je nezbytná. Efekt je velmi mírný, nemusíte běžet na toaletu, ale je tam! A to je patrné!

Doplňky pro cestování a občas

Valerijský výtažek Solgar, Valerian Root, 100 Veggie Caps - 9,58 dolarů

Valerij - na noc, 1-2 kapsle, kdy je nespavost kvůli únavě, nebo tolik myšlenek v mé hlavě, že je těžké usnout, nebo... mnoho možností. Ale valerián se dobře uvolňuje v noci a podporuje klidný spánek. A také posiluje imunitní systém, o tom mám ve svém příspěvku o valeriánovi.

Rostlinné enzymy Solgar, vegetariánská trávicí pomůcka, 250 tablet - 23,12 dolarů

Enzymy - pijí 2 kusy místo mezima, když jdu na dr, barbecue, v kavárně. Vzhledem k tomu zvyklí samostatného napájecího zdroje, pak i další provedení, žaludek reaguje již zapomněl na váhu, a enzymy pomáhají vyrovnat se s tímto nepříjemným pocitem a trávení potravy rychleji. Je důležité, aby enzymy byly rostlinné, bezpečnější, ale jsou měkčí než stejné mezim. Jsem rád, že závislost a lenost těla nezpůsobí. Také v cestování, bez nich nikde.

Melatonin Solgar, Melatonin, 3 mg, 120 Nuggetů - 7,11 dolarů

Melatonin 3 mg - další nepostradatelná věc pro cestování. Ale někdy je můžete použít, když potřebujete velmi rychle usnout. Využívám tyto kouzelné triky pro výlety a lety při změně časových pásem. Melatonin pomáhá rychle se přizpůsobit časovým pásmům.

Pomáhá také při mírné nespavosti. Velmi malé tablety, doslova na dně plechovky, zbytek je pln bavlnou. Vezměte si večer asi 30 minut před spaním. Můžete se pokusit začít s dávkou 1 mg, tady s těmito například Life Extension, Melatonin, 1 mg, 60 tobolek

Vitamíny a doplňky k ochraně proti nachlazení

Zinek Přírodní cesta, pastilky zinku, přírodní berry, 60 pastilky - 3,77 dolarů

Zinek v kojeneckých pastilkách je vynikající věc pro onemocnění krku. Pomáhá však pouze tehdy, když okamžitě zachytite okamžik, kdy se hrdlo začne mírně udušit, nebo se to stane bolestivé polykat. Za den můžete rozpustit 5-7 věcí, jsou velmi příjemné s malinovou příchutí. Obvykle potřebuji dva dny, abych zapomněl na počáteční problémy s krkem. Kromě zinku, v extraktu echinacea a vitamínu C.

Colostrum Symbiotics, Colostrum Plus, 240 kapslí

Mlezivo (kolostrum) má vysokou koncentraci biologicky a imunoaktivních činidla, ale také obsahuje řadu jedinečných prvků, které se nevyskytují v jakékoli jiné potravinářské výrobky. Používá se k podpoře a posílení vlastní imunity jak u dospělých, tak u dětí. O jeho samostatném příspěvku zde.

Doplňky z podráždění a stresu

Gaba Solgar, GABA, 500 mg, 100 Veggie čiapky - $ 16.56 Co

GABA v angličtině a v ruštině je GABA, kyselina gama-aminobutyrová. Je to jak aminokyselina, tak neurometrická. Tělo produkuje samo o sobě, ale při vystavení estrogenu, volným radikálům, chemickým přísadám v potravinách a nedostatku minerálů se produkce této aminokyseliny snižuje. A když mozku chybí GABA, deprese, úzkost, podrážděnost se vyvíjejí.

Gaba je považována za nejbezpečnější a nejmilší trankvilizér, ale současně efektivní. Dávkování s podrážděností a úzkostí - od 500 mg do 4 g denně, ale v případě deprese je lepší vidět lékaře.

Hodnocení jaterní pomoci

loading...

Konzultant 10 00 - 19 00

8 926 214 86 53

Obchod 10 00 - 18 00

8 499 394 48 04

Aritmetické slevy: více - plaťte méně! 10 000 - 10%, 15 000 - 15%, 20 000 - 20%!

  • Kategorie
  • Značky

8 926 214 86 53 Konzultant 10 00 - 19 00

8 499 394 48 04 Obchod10 00 - 18 00

Pracujeme s oficiálními dodavateli, proto garantujeme vysokou kvalitu všech produktů!

Hodnocení jaterní pomoci

loading...

Úspěšně jste se přihlásili k odběru bulletinu

Důležité! Ihned po potvrzení objednávky jej předáme kurýrní službě a žádné další změny (změny zboží, čas, adresa dodání) nejsou možné! V případě takové změny je předchozí objednávka úplně zrušena a je vydána nová objednávka, při nové objednávce může být dodací lhůta přesunuta na jiný den.

Sportovní výživa
Náhodný certifikát
všechny zprávy

Věnujte pozornost BCAA systému Power System L-glutamin, 450 g (doba použitelnosti do 31/05/17) a Power System Amino Liquid, 500 ml (doba použitelnosti až do.

Od prvního dne podzimu jsme rozšířili náš sortiment a obchod očekává nové příjezdy v průběhu září. Máte čas dělat úspěšné.

Doprava:
v Moskvě - 250r,
v regionech - v kurzech ruské pošty, pro známost
klikněte na odkaz

Antiretrovirová terapie online

loading...

Kalkulačky

Místo je určeno pro lékařské a farmaceutické pracovníky 18+

HAART a sportovní výživa

loading...

Je zajímavé, že při užívání sportovní výživy (bílkoviny, aminokyseliny, l-karnitin, kreatin atd.) Má nějaký vliv na účinnost terapie? Udělali jste nějaký výzkum na toto téma? A přesto, názor je zajímavý pro společný příjem anabolických léků a terapie.

Výzkum byl karnitinu aby se zabránilo toxickým účinkům NRTI na mitochondrii. její pozitivní účinek byl pozorován proti periferní polyneuropatie, normalizaci lipidového profilu a podobně. Předpokládá se, že to způsobuje regeneraci poškozených nervových vláken, snižuje oxidační stres, podporuje syntézu DNA v mitochondriích a zvyšuje koncentraci růstového faktoru nervů v neuronech. Podívej
Acetyl-L-karnitin v antiretrovirové toxické neuropatii asociované s HIV,
Přehled patofyziologie a novější přístupy k léčbě periferních neuropatií,
Acetyl L-karnitin, kyselina lipoová Boost imunitního systému u pacientů s HIV.
Pokud jde o použití jiných nutričních složek v kontextu ARVT, nebyly nalezeny žádné studie. Nicméně, bez ohledu na stav HIV, stojí za to pamatovat možnost "přetížení bílkovin" ledvin.

Výzkumné aplikace anabolické steroidy u pacientů užívajících ARVT, byly provedeny v souvislosti se syndromem vyčerpání. Na pozadí přijímání oxymetholone tělesné hmotnosti pacienta po dobu 4 měsíců se zvýšil o 3-3,5 kg (ti, kteří dostávali placebo, se přidá v průměru pouze 1 kg). Nicméně, často to registrováno toxické účinky na játra: při příjmu anabolické 3 krát denně na 35%, když se vezme dvakrát denně - 27% (cm.).
Existuje důkaz zvýšení hladiny lipidů, což může vést ke zvýšenému riziku kardiovaskulárních onemocnění.
Je třeba také vzít na vědomí, že steroidy na principu negativní zpětné vazby způsobují pokles produkce testosteronu.
A jejich nežádoucí vedlejší účinky zahrnují depresi, mánii a zvýšenou agresivitu. Odkaz.

Takže shrnutím výše uvedeného:

  1. Pravděpodobně neexistují žádné zvláštní kontraindikace pro příjem proteinových přípravků na pozadí ARVT.
  2. Použití karnitinu může být užitečné, ale tato informace nemá "čerstvé" potvrzení.
  3. Anabolické steroidy byly dříve použity ze zdravotních důvodů. Nyní s včasnou účinnou ARVT by neměla vzniknout potřeba jejich aplikace. A pokud je to jen pro krásu, pak. Anabolics má velké množství vedlejších účinků, včetně v budoucnosti nebezpečné pro život. Některé nežádoucí účinky mohou zhoršit vedlejší účinky ARVT (např. Zvýšené hladiny lipidů).