HEPATITIS C - tajemný virus! Fórum je věnováno problematice rehabilitace po terapii, přirozených metod posílení imunity, zdravé výživy, příběhů o pacientech.

Diety

Výrobek: malta

Michael (pozitivní zpětná vazba)

Můj bouřlivý mladík zanechal obrovský dojem na mé zdraví. Když jsem se vydal správnou cestou a založil rodinu, byla mi diagnostikována hepatitida B. Nepochopil jsem to, prošel jsem biochemický krevní test, ALT a AST se mnohokrát zvýšily. Oni začali chápat, provádět vyšetření a v důsledku toho hepatitidu B. Předepsali injekci přípravku Pegasys jednou týdně a Ribavirin. Četla jsem vedlejší účinky a to se stalo špatným, myslel jsem si, že to nedokážu. Lékař řekl, že pokud chci žít, musím se přizpůsobit dobrému a naléhavému zahájení léčby. Lék je velmi drahý, ale zdravotní péče je dražší a lékař slíbil, že pomůže získat zdarma Pegasys podle federálního programu. Špatné vedlejší účinky, bolesti po celém těle, závratě, znecitlivění v rukou a nohou, ale to vše nastane během několika hodin po injekci, další den se zlepšuje blahobyt. V sobotu jsem provedla injekci, která by v neděli a v pondělí pracovala. Průběh léčby je velmi dlouhý, alespoň půl roku, ale lépe je léčit rok. Byla jsem na těchto injekcích déle než 6 měsíců. Dvacetkrát jsem vzal testy, v mé krvi nebyl žádný virus, indikátory se blížily normě. Jsem rád, že léčba je ve prospěch, a pobochki to je hlavní vytrvalost, a podpora milovaných je také velmi důležitá. Když jste velmi nemocní a blízká rodina, je to jednodušší.

Kira (pozitivní zpětná vazba)

Dobrá antivirotika

Hepatitida C se objevila, když se vyskytly některé příznaky poškození funkce jater. Pegasysom byl léčen po dlouhou dobu po dobu 48 týdnů. Injekce se podává jednou týdně podkožně v žaludku. Říkám, že injekce je naprosto bezbolestná. Zpočátku se po injekci cítila velmi špatná bolest hlavy, zlobila se, ale postupně procházelo nepohodlí. O něco později začala deprese a nohy začaly bolet. Ale na konci kurzu byly testy dobré a viry zmizely, takže už se neukázaly. Je to špatné, že droga je velmi drahá, a proto každý nemá šanci na oživení.

Recenze Pegasys

loading...

Zachytili jsme skutečné recenze o Pegasysu, které publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Chronická hepatitida C:
- chronická hepatitida C u dospělých pacientů s pozitivní HCV RNA, bez cirhózy nebo s kompenzovanou cirhózou, vč. a s klinicky stabilní souběžnou infekcí HIV (monoterapií nebo kombinací s ribavirinem). Kombinace s ribavirinem u pacientů s chronickou hepatitidou C, kteří nebyli léčeni terapii, nebo předchozí neúčinnost monoterapii interferonem alfa (pegylovaným nebo nepegylovaným) a ribavirinem kombinované terapie. Monoterapie je indikována v případě intolerance nebo kontraindikace na ribavirin. Chronická hepatitida B:
- chronické hepatitidy B HBeAg pozitivní a HBeAg-negativních dospělých pacientů s kompenzovaným jaterním onemocněním, a příznaky virové replikace, zvýšená aktivita ALT a histologicky potvrzené zánět jater a / nebo fibrózy.

Diskuse

loading...

. můžete. Dávám PCR-ku za minus po dobu 1,5 roku, i když protilátky zůstaly po celý život. K dnešnímu dni je nejlepší lék na 2. generace v léčbě hepatitidy C yavlyaetsya PEGASYS injekcí a Rebetol, drogy jsou velmi jedovaté, a proto nemohou být přijata během těhotenství a kojení, pokud je lepší začít léčbu, když se dítě narodí a trochu vyrostou, jelikož je pro mladého člověka obtížné podstoupit léčbu, hodně pobochek, ale reverzibilní. K dispozici je v Kransodare přesněji státního programu, které poskytují léčbu zdarma, stačí se tam dostat, i když je obtížné získat již ty, kteří mají cirhózu a nereaguje na léčbu.. V těchto studijních programů již.

Právě jsem se vrátil z Alanye. Nejlepší pláž, dokonalý písek v síti Pegasys, jsou 3, 4 * a 2 * 5 *. 8 nocí 5 * (královské) pro 4 osoby jsme měli cenu 90t. Dokonalá odpočinek.

. кев от хепатит С, bylo ošetřeno po dobu půl roku, léčba drahá, pokud jde o, ale je možné zvítězit. Mám 1,5 roku po léčbě - MINUS. V současné době se jedná pouze o nejlepší léčivý přípravek Pegasys v injekci a přípravek Rebetol (všechny interferony). Ano, léčba je těžká, hodně pobochek, ale stojí to za to. Bylo zjištěno po roce po porodu, během těhotenství nebylo, dítě je zdravé, od matky k dítěti jsou přenášeny protilátky, může trvat až 3 roky, je třeba kontrolovat.

. s takovou zanedbávanou formou hepatitidy, jako můj syn, drogy nefungovaly. Při pravidelné konzultaci v RCCH lékař doporučil, abychom co nejdříve zahájili léčbu přípravkem Pegasys. Tento léčivý přípravek je však velmi nákladný. Nemůžu si to koupit sama. Vyzývám vás a doufám, že laskaví lidé budou reagovat a pomáhat Maximovi. Opravdu potřebuje Pegasys. To je naše jediná naděje na zotavení! " A mohl by vám připomenout: je dobré, že jste (vaše dítě) z hep-b již jste očkováni.

. Cokoliv obecně vynalezne takový lék a možná očkovací látku, pomocí níž se dá snadno vyléčit. Věda je vpřed. Inteferony ano, je to těžké, pořád jsem importoval zacházeno Pegasys a Rebetol, jednou injekcí týdně, lékařské ošetření byl víceméně stát, ale ten pocit únavy konstantní, ale nakonec to bylo těžké, já 2 týdny nebyly vráceny, minus byl na 2 výstřely, ale cín, po terapii salámu rozhodně není dětinské měsíc někam, myslel zbláznit, díky Bohu rodina mě podporovala, dobře udělal, co pomáhá vzdát.

Fórum hepatitidy

loading...

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Začátek léčby. pegasus + ribavirin

loading...

Moderátor: Gudvin

  • Přejít na stránku:

Vybírám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18 Prosinec 2012 09:34

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Sovok-59 »18. prosince 2012 9:43

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18. prosince 2012 9:44

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18. 12. 2012 9:56

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Amritě »18. prosince 2012 10:03

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18. 12. 2012 10:08

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Serega »18 prosinec 2012 10:14

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18 prosinec 2012 10:15

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18. prosince 2012 10:18

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18.12.2012 10:26

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18.12.2012 10:28

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Serega »18 Pro 2011 10:31

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Květina »18 Pro 2012 10:39

Re: Užívám drogy. Řekni mi, co je lepší.

Vaše zpráva Ovesné vločky »18 Pro 2012 10:40

Léčba hepatitidy s pegasisem a ribavirinem

loading...

Pegasis (Peginterferon alfa-2a) vyrábí švýcarská farmaceutická společnost F. Hoffmann-La Roche. Droga byla schválena americkou asociací pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) v roce 2001.

V Rusku byla lék oficiálně registrován a zaveden do radaru (registr léků). Náklady na Pegasisu 180 v Rusku se pohybují od 8 do 11 tisíc rublů na jednu injekční stříkačku, přičemž jedna injekce je určena pro týden léčby.

Jak vypadá Pegasys?

loading...

Lék je dostupný v injekčních lahvičkách, injekční stříkačce a injekčních stříkačkách.

Roztok obsažený v nich se používá pro subkutánní injekce. V tomto případě je v jedné jednotce léčivého přípravku obsaženo 135 μg nebo 180 μg peginterferonu.

Droga je prodávána v lékárničkové síti na předpis lékaře. Při nákupu "Pegasys" je nutné dodržovat podmínky jeho skladování a přepravy. Potřebuje teplotu +2 ° až +8 ° C, tedy teplotu chladničky. Pokud je přípravek skladován nesprávně, může být neúčinný nebo vyvolat silné vedlejší účinky.

Pegasys se týká imunomodulačních látek

Má určitou antivirovou a antiproliferační vlastnost. Léčba je směs produkovaná biosyntézou: lidský alfa-2-interferonový gen byl zaveden do buněk E. coli. E. coli produkuje konjugát tohoto interferonu a bis-monomethoxypolyethylenglykolového polymeru. Pegylovaný interferon má rozvětvenou strukturu. Rozvětvenost ovlivňuje farmakokinetické vlastnosti účinné látky: lépe se vstřebává do krevního oběhu a distribuuje se v tkáních a orgánech těla.

Po instilaci pod kůži se začne objevovat 180 μg peginterferonové účinné látky v krvi po 3-6 hodinách a dosáhne svého maxima za den. Je distribuován nerovnoměrně po celém těle: jeho největší množství je obsaženo v játrech, mozku a ledvinách. Vylučuje se hlavně močí. Poločas rozpadu je 84 až 353 hodin, což je mnohonásobně delší než poločas interferonu-alfa-2. Vzhledem k této vlastnosti PEG, jeho terapeutická koncentrace trvá déle v krvi.

Pegasys: návod k použití

V pokynech pro použití původního léku je uvedeno, jak správně vyrážet pricky s HCVG. Léčivo je předepsáno pro léčbu hepatitidy C v kombinaci s ribavirinem nebo jinými antivirovými látkami. Přípravek je podáván pod kůži jednou týdně. Zřídka se používá jako mono-prostředek. Dávkování ribavirinu pro terapii se zvolí individuálně pro každého pacienta podle jeho hmotnosti. "Pegasus" se obvykle injektuje pod kůži v přední břišní stěně, rameni nebo stehně.

Peginterferon pro monoterapii nebo v kombinaci s ribavirinem nebo jinými antivirovými látkami je předepsán pro:

  • hepatitida C bez cirhózy nebo s cirhózou v kompenzační fázi;
  • HCVG po neúspěšné předchozí léčbě interferonem;
  • HCVC u pacientů infikovaných HIV;
  • chronická hepatitida B s vysokou aktivitou ALT a kompenzační fáze jaterní fibrózy.

Doba trvání společné léčby peginterferonem

Léčba pegasem a ribavirinem závisí na genotypu viru hepatitidy C a pohybuje se od 24 do 48 týdnů. V tomto případě je dávka peginterferonu 180 mcg / týden a Ribavirin 1000 mg (s tělesnou hmotností 75 kg) nebo 1200 mg / den (u pacienta vážícího více než 75 kg). Při léčbě léčbou PEG a ribavirinem závisí stabilita reakce patogenu na léčbu, která je stanovena laboratorní metodou.

Reakce příčinných látek na peginterferon u pacientů s CVHC nastává ve dvou fázích. První (zanedbatelný) pokles viremie se vyskytuje 1-1,5 dne po první dávce léku. Stabilní virologická odezva se může objevit od čtvrtého do šestnáctého týdne po první dávce.

Navzdory tomu, že doporučení Světové zdravotnické organizace za předpokladu režimy s různou dobou trvání - 24 nebo 48 týdnů, ale mnoho hepatologem lékaři používají kombinované peginterferonovuyu terapie věřit, že experiment a nastavit dobu trvání léčby po dobu nejméně 48 týdnů, je nevhodný: příliš vysoké riziko recidivy nemoci.

Kombinovaná léčba Sofosbuvirem a peginterferonem

Kombinovaná terapie poskytuje dobré výsledky. Skládá se z přímého antivirová činidla ( "Sovaldi", "Harvoni", "Epklyuza" nebo "Daklinza") společně s peginterferonem ( "Pegasys", "PegIntron") a "Ribavirin". Účinnost takové kombinace dosahuje 98-100%. Namísto originálních léků ( „Sovaldi“ a další) mohou být použity svými levnými protějšky z Indie a Egypta.

Nedoporučuje se zkrátit trvání léčby u pacientů s genotypem hepatitidy C 1 s vysokým virovým zatížením. Pokud mají na pozadí antivirové léčby „Pegasys“ po 4 týdnech patogenu v krvi nelze zjistit, a dále není možné detekovat po 24 týdnech, ale i přes tyto optimistické doby léčby pokles hodnoty může vést k recidivě.

U pacientů s chronickou hepatitidou C s druhým a třetím genotypem trvá léčba 24 týdnů a nezávisí na počátečním virovém zatížení a kvalitě virologické odpovědi ve 4 týdnech. Nežádoucí účinky přípravku "Pegasys" ve srovnání s nefreylovaným interferonem jsou méně časté a méně výrazné.

Klinické studie přípravku Pegasys vedly k těmto vedlejším účinkům:

  • Dyspeptické poruchy (nauzea, zvracení, kolika, průjem);
  • neurologické poruchy (bolesti hlavy, migrény, závratě, nespavost, podrážděnost, úzkost, deprese, poruchy citlivosti, zvrácená chuť a vůně);
  • Bolesti svalů a kloubů, bolesti zad;
  • dýchavičnost, kašel;
  • kožní projevy (svědění, vyrážka, suchost, dermatitida), plešatost;
  • kandidóza, herpetická infekce
  • slabost, nízká horečka;
  • porušení hematopoézy (anémie, trombocytopenie);
  • zvětšené lymfatické uzliny;
  • hyper- nebo hypotyreóza.

Podle jejich frekvence nebyly vyjádřeny a předány nezávisle několik dní po zahájení aplikace. Spolu s ribavirinem ukázal sporadické případy zánětu infekčního cest dýchacích, peptický žaludeční vřed, krvácení z gastrointestinálního traktu, cholangitida, arytmie, perikarditida, autoimunitních onemocnění typu psoriázy, očních chorob.

Použití drogy je kontraindikováno, pokud:

  • individuální intolerance na pegylovaný interferon nebo pomocné složky léčiva;
  • autoimunní hepatitida;
  • selhání jater;
  • těžká fibróza a cirhóza jater ve fázi dekompenzace;
  • hyper- nebo hypotyreóza, těžký diabetes mellitus;
  • onemocnění kardiovaskulárního systému v dekompenzovaných stavech;
  • nosit dítě;
  • hrudní krmení.

Léky je zakázáno, aby do programu léčby děti do tří let věku kvůli přítomnosti benzylalkoholu jako pomocná součást. Není zakázáno, ale není doporučeno, aby „Pegasys“ lidi s lupénkou, autoimunitních onemocnění, kardiovaskulární onemocnění, poruchy krvetvorby, neurologických poruch v historii.

Pegasys: recenze

loading...

Přehledy pacientů léčených pro hepatitidu C s kombinacemi léčiv, včetně přípravku "Pegasys", jsou velmi nejednoznačné. Někteří pacienti byli nešťastní a říkali, že nežádoucí účinky se objevily po celou dobu léčby a byly docela výrazné, což jim brání ve vedení svého obvyklého životního stylu. Jiní říkají, že vedlejší účinky nejsou tak významné, že by léčbu zrušily nebo snížily dávkování.

S příchodem moderních antivirových prostředků na bázi sofosbuvir, velpatasvira, ledipasvira a daklatasvira „Pegasys“ a jeho ekvivalenty ( „PegIntron“ z „Schering-Plough“) ztratil svůj význam, ale ne úplně ztratili.

Fórum hepatitidy C o léčivých přípravcích (generika)

loading...

Diskuse o nových léčivech pro léčbu hepatitidy C (cofosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltapasvir a další)

Žádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

loading...

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Sovok-59 »16 prosinec 2011 06:50

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Oorfene Jus »16 pro 2011 11:12

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva dasha »16. prosince 2011 14:15

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva OksaNochka »16.12.2011 14:24

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Jsem Serega »11. březen 2013 18:33

Re: Požádám pomoc od těch, kteří kolizi pegasis 180

Vaše zpráva Serega »11 Mar 2013 23:18

Pegasus recenze

loading...

Recenze Pegasys

loading...

A na mě kolega pracujícího s pegasusem + ribavirinem, jen pod kontrolou doktora, přenesený nebo nesen jakýkoliv nepříjemný stav, nebyl hepatitida náhodně zjištěna pro prof. vyšetření provedlo analýzy, v této věci je velmi zásadní, a jak lékaři říkali velmi včas, pomáhal jí pegasus.

Tchyna se s ní po léčbě pegasis (náhodou objevila, a co je nejdůležitěji věděla, že se v průběhu času) neobtěžovala po průběhu viru, byla během léčby léčena nevolnost a slabost.

Pegasys je dobrým prostředkem proti viru hepatitidy C, pichla jsem svého souseda, přišla k ní a pomáhala v boji proti viru, ona dobře tolerovala zpočátku, tam byly onemocnění a pak prošly.

Před dvěma lety byl s Pegasysem ošetřen. Během léčby došlo k depresnyaku a bolesti nohou. Ale výsledek léčby je výborný - viry zmizely tak daleko, že se neobjevily. Analýzy předávám, ale doktor mluví, že jsem už zdravý. A mnozí moji přátelé nejsou léčeni, protože už mají problémy s játry.

Také ošetřeno pegasis - trvání trvalo 48 týdnů. Ale zbavil jsem se virů. Zpočátku to bylo těžké - po injekci byla hlava neustále nemocná, ale pak všechno odešlo. Zkoušky se staly běžnými po ukončení léčby a viry zmizely z krve před ukončením léčby. Lékař proto říká, že existuje velká šance na zotavení.

Prošel před léčbou pegasisom před dvěma lety. Dokonce i tehdy užíval ribavirin. Byl zacházeno po dlouhou dobu, ale naštěstí to bylo účinné. Zpočátku jsem po injekci zvracel špatně, ale pak všechno odešlo. Už za rok laboratoře nezjistí viry. Ano, a pohoda se zlepšila.

Pegasus mi pomohl zbavit se hepatitidy C. Byl jsem léčen interferonovými léky, ale účinek byl dočasný. A s pegasisovými viry zanechala krev po 12 týdnech léčby. Zpočátku jsem byl trýznivý bolesti hlavy a závratě, ale do konce měsíce léčby bylo vše upraveno. Jedna špatná věc je velmi drahá, ale je to skutečná šance na oživení.

Hepatitida C je můj společník po mnoho let. Během let mi ošetřující lékař nabídl různé léky na léčbu. Nemohla jsem se léčit, protože činnost virů je velmi vysoká, což by vedlo k rychlému zničení jater (cirhóza) a smrti. Před lety jsme se rozhodli zkusit své štěstí s Pegasem. Byl bodnut s ribavirinem. O šest měsíců později nebyly v krevních testech detekovány částice viru. Doufám, že se jedná o obnovu. Obecně platí, že léčba probíhala normálně, ale zpočátku byli potíráni problémy s střevami a pak došlo k depresi,

Můj strýc dostal hepatitidu C po operaci. Neměl žádné stížnosti. Ale výsledky testů byly špatné. Lékař vysvětlil, že tento virus pomalu ničí játra a výsledkem bude cirhóza. Můj strýc se rozhodl podstoupit léčbu pegasisem, protože cirhóza je věta. Během příjmu pegasis, kromě problémů se žaludkem (někdy bolest v žaludku byla narušena), měl strašnou depresi, dokonce musel jít na psychologa za pomoc. Ale strýc, jako vědomý člověk, neodmítl léčbu. O šest měsíců později se výsledky testů výrazně zlepšily, což nám dává naději

Pracuji jako zdravotní sestra - proto jsem byl požádán, abych dal injekci sousedovi, který trpěl hepatitidou C. V průběhu komunikace mi řekl, že se už dlouho nemůže vypořádat s onemocněním, což vedlo k vážnému poškození jater. A ačkoli Pegasys byl velmi drahý, rozhodli se zkusit své štěstí. Po léčbě se zdravotní stav pacienta zlepšil a testy se zlepšily. Velkou výhodou léku je to, že byl injekčně podáván jednou týdně, což dovoluje osobě pokračovat v práci, což je velmi důležité v souvislosti s náklady na léčbu.

Přehledy léčby hepatitidy s pegasem s ribavirinem

loading...
Hodnocení léčby sophosbuvirem a daklatasvirem
Může pes dostat hepatitidu C od osoby

HEPATITIS C ‥ tajemný virus! Fórum je věnováno problematice rehabilitace po terapii, přirozených metod posílení imunity, zdravé výživy, příběhů o pacientech.

loading...

Navigační nabídka

loading...

Odkazy uživatelů

loading...

Informace o uživateli

loading...

Pravda o ribavirinu je o tom, o čem mlčí lékaři.

loading...

Zprávy 1 strana 30 z 48

loading...

Sdílejte to18 (800) 511 36 18:27:47

  • Autor: Kosmonavt
  • Administrátor
  • Umístění: Spojené království
  • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
  • Pozvánky: 0
  • Online Příspěvky: 0
  • Respekt: ​​+10
  • Pozitivní: +19
  • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
  • Váš genotyp: 1
  • Krevní skupina: 1
  • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
  • Využití na fóru:

1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Syntetický přípravek uzavírá strukturu s nukleotidem guanosinu. Má široké spektrum účinnosti proti mnoha DNA a RNA-obsahujícím virům a vysokou toxicitu.

    Přecitlivělost na ribavirin.

    Závažné selhání jater a / nebo ledvin.

    Těžké srdeční selhání.

    Dekompenzovaný diabetes mellitus (s ketoacidózou).

    Tromboembolizmus plicní arterie.

    Onemocnění štítné žlázy.

    Deprese, sebevražedné tendence.

    Ribavirin pro inhalaci se používá pouze ve specializovaných jednotkách intenzivní péče. Lékařský personál pracující s tímto léčivem by měl vzít v úvahu jeho teratogenitu.

    Použijte lék ve formě roztoku pro inhalaci u kojenců, kteří jsou na IVL, měli by lékaři, kteří jsou dobře zběhlí v technice inhalace.

    K ochraně zdravotnického personálu je vdechnutí ribavirinu povoleno pouze za použití speciálního rozprašovače.

    Těhotenství. Ribavirin má teratogenní účinek, proto je kontraindikován v těhotenství a je nebezpečný v případě těhotenství u ošetřujícího personálu.

    Kojení. Ribavirin je při kojení přísně kontraindikován.

    Pediatrie. Inhalační podávání je povoleno pouze u dětí s serologicky potvrzenou RSV infekcí.

    Zhoršená funkce ledvin a jater. Ribavirin je kontraindikován u pacientů s těžkou renální a / nebo jaterní insuficiencí.

    Sdílejte to28 (800) 511 36 18:32:23

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Ribavirin pro inhalaci se používá pouze ve specializovaných jednotkách intenzivní péče. Lékařský personál pracující s tímto léčivem by měl vzít v úvahu jeho teratogenitu.

    Teratogenní účinek (z řečtiny. # 964, # 949, # 961, # 945, # 964, # 959, # 962, "zrůda, zrůda, monstrosity") - porušení embryonálního vývoje pod vlivem teratogenních faktorů - některé fyzikální, chemické (včetně léčiv) a (např. viry) s výskytem morfologických anomálií a malformací.

    Zvláště silný důraz na problematiku teratogenitě léků byl vypracován v polovině XX století, po skandálu s prášky na spaní - thalidomid, což způsobilo evropským zemím masivní porušování vývoj končetin u dětí, jejichž matky se během těhotenství používat tento lék, v tomto případě s názvem později „Talidomidovoy tragédie“ a byl důležitý při tvorbě systému kontroly léčiv.

    Sdílejte to38 (800) 511 36 18:39:54

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Odstranění ribavirinu z těla je pomalé. Vylučuje se v moči ve formě metabolitů a nezmění se. 10% se vylučuje stolicí. T1 / 2 požitím jedné dávky - 27-36 hodin, přičemž bylo dosaženo stabilního spojení - 151 ‥ 298 hodin, což ukazuje, že jeho pomalé vylučování z jiných míst těla, než plazmy. Po ON / v 19% léčiva je vylučován ledvinami v nezměněné formě během 24 hodin a 24% za 48 hodin. Po podání inhalací z 30-55% vylučuje ledvinami v průběhu 72-80 hodin.

    Pozorované účinky jsou obecně reverzibilní, neovlivňují účinnost léčby a přestanou po ukončení hospitalizace. Většina odchylek laboratorních indikátorů může být upravena pomocí výběru dávky.

    Z nervového systému: bolesti hlavy, nespavost, astenický syndrom, deprese.

    Z kardiovaskulárního systému: arteriální hypotenze, bradykardie, srdeční zástava (extrémně vzácné).

    Ze strany hemopoezy: hemolytická anemie, leukopenie, neutropenie, granulocytopenie, trombocytopenie (ve většině případů málo vyjádřeno). Nejčastějším nežádoucím účinkem je hemolytická anémie. Hemolýza je hlavním toxickým účinkem ribavirinu. V klinických studiích však v žádném případě nemusela léčbu zastavovat pouze kvůli poklesu obsahu hemoglobinu. Po dočasné redukci dávky je pozorována normalizace hemoglobinu.

    Na straně dýchacího systému: dyspnoe, kašel, bronchospazmus, plicní edém, hypoventilační syndrom, pneumotorax, plicní atelectáza, apnoe (při inhalacích).

    Na straně trávicího systému: anorexie, ztráta hmotnosti, nevolnost, bolest žaludku, nadýmání, zvýšená hladina nepřímého bilirubinu v krvi.

    Alergické reakce: kožní vyrážka, kopřivka, bronchospasmus, anafylaxe, exantém, jevy podobné chřipce s teplotou, bolesti kloubů atd.

    Jiné: vypadávání vlasů, změny obsahu TSH (dysfunkce štítné žlázy), příznaky autoimunitních onemocnění (extrémně vzácné).

    Při injekční stříkačce je možné provádět zimnici (proto se doporučuje podávat lék pomalu, během 10-15 minut).

    Lékaři, kteří provádějí inhalační podávání léku: bolest hlavy, svědění, hyperemie očí nebo otoky očních víček.

    Zvláštní pokyny a bezpečnostní opatření:

    Před zahájením léčby, 2, 4, 8 týdnů a více se provádí podle potřeby, je třeba držet referenční laboratorní vyšetření (kompletní krevní obraz s leukocytů a krevních destiček, monitorování elektrolytů analýzy na obsah hemoglobinu, funkční jaterní testy, kreatinin, bilirubin a kyselina močová v séru).

    Během léčby ribavirinem se maximální snížení hemoglobinu vyskytuje ve většině případů po 4-8 týdnech od začátku léčby. Při poklesu hemoglobinu pod 11 g / dsl by měla být dávka dočasně snížena na 50% počáteční dávky. Ve většině případů doporučené změny dávek zajišťují obnovení hemoglobinu. Nicméně pokud hemoglobin klesne pod 8,5 g / den, léčivo by mělo být zastaveno.

    I když ribavirin nebyla charakterizována přímým účinkem na kardiovaskulární systém, anemie spojené s ribavirinem může způsobit posílení srdečního selhání a / nebo zhoršení příznaků ischemické choroby srdeční. Z tohoto hlediska by měla být léčba ribavirinem podávána s opatrností pacientům se srdečním onemocněním a teprve po odpovídajícím vyšetření. Během léčby vyžadují tito pacienti speciální pozorování. V případě jakéhokoli zhoršení kardiovaskulárního systému je třeba léčbu přerušit.

    Ribavirin by měl být používán s opatrností při léčbě pacientů se závažným plicním onemocněním (zejména chronickou obstrukční plicní chorobou) nebo diabetes mellitus s ketoacidózou. Opatrnost by měla být pozorována i v případě poruchy srážlivosti (například s tromboflebitidou, plicní embolií) nebo významné suprese kostní dřeně.

    V souvislosti s možným zhoršením funkce ledvin u starších pacientů je třeba před použitím léku určit funkci ledvin, zejména klírens kreatininu.

    V případě akutních alergických reakcí (kopřivka, angioedém, bronchospasmus, anafylaxe) by mělo být léčivo přerušeno a měla by být předepsána vhodná léčba. Přechodné vyrážky neslouží jako základ pro přerušení léčby.

    Bezpečnost léku v léčbě hepatitidy C u dětí a dospívajících není stanovena, proto se jeho použití u pacientů do 18 let s touto patologií nedoporučuje.

    Muži a ženy v plodném věku během léčby a do 7 měsíců po ukončení léčby by měly používat účinné antikoncepce.

    Lékařský personál pracující s tímto léčivem by měl vzít v úvahu jeho potenciální teratogenitu.

    Řešení pro intravenózní infuze a inhalace se používá pouze v nemocnici se specializovaným resuscitačním oddělením.

    Použijte lék ve formě roztoku pro inhalaci u kojenců, kteří jsou na ALV, by měl pouze lékařský personál seznámit se s tímto způsobem podávání (pomocí speciálního přístroje). Pro inhalační terapii by měl být použit kyslíkový stan nebo kyslíková maska.

    Krém není určen k léčbě očních myší. Pro zvýšení účinnosti terapie je nutné začít s výskytem prvních symptomů onemocnění.

    Vliv na schopnost řídit a pracovat se stroji:

    V průběhu léčby, které zakoušejí únavu, ospalost nebo zmatenost, by se měli zdržet řízení motorových vozidel a jiných tříd. Potenciálně nebezpečné činnosti, které vyžadují vysokou koncentraci a psychomotorického tempa reakce.

    Sdílejte to48 (800) 511 36 18:42:48

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Mechanismus účinku ribavirinu není dobře známa. Bylo zjištěno, že ribavirin inhibuje inosinmonofosfátdehydrogenázy Tento efekt vede k výraznému snížení hladiny intracelulárního guanosintrifosfátu, což je doprovázeno potlačením syntézy virové RNA a viru specifické proteiny. Ribavirin inhibuje replikaci nových virionů, která zajišťuje snížení virové zátěže, selektivně inhibuje syntézu virové RNA bez ovlivnění syntézu RNA v normálně fungující buňky.

    Sdílejte to58 (800) 511 36 18:49:24

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Nemocní muži a jejich partneři ‥ ženy v plodném věku musí také používat spolehlivé metody antikoncepce. Ribaryin se akumuluje intracelulárně a vylučuje se z těla velmi pomalu. K vyloučení možného teratogenního účinku přípravku Ribarin by každý partner měl během léčby užívat účinnou antikoncepci a také alespoň 7 měsíců po ukončení léčby.

    Není známo, zda se vylučuje jakákoli složka přípravku Ribarin s mlékem. Vzhledem k vysokému riziku nežádoucích účinků přípravku Ribarin na dítě by mělo dojít k přerušení kojení před zahájením léčby.

    V experimentálních studiích na zvířatech bylo prokázáno, že ribavirin má embryotoxické a teratogenní účinky při významně nižších dávkách, než jsou doporučené pro klinické použití. U zvířat způsobuje ribavirin změny spermií v nižších dávkách než jsou terapeutické dávky.

    Sdílejte to6.8 (800) 511 36 18:00:44

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Vědci zkoumají nové formy ribavirinu, které mohou být při požití účinnější a méně toxické. V procesu vývoje jsou levovirin a viramididin ‥ dvě léčiva, podobně jako ribavirin. Při experimentech na zvířatech bylo zjištěno, že tyto léky mají méně nežádoucích účinků, jelikož jsou zaměřeny na játra a mají méně škodlivý účinek na červené krvinky.

    Sdílejte to7.8 (800) 511 36 18:25:44

    • Autor: Phoenix
    • Aktivní člen
    • Umístění: Itálie
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 34 příspěvků
    • Respekt: ​​+7
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: Beran / Taurus
    • Využití na fóru:

    11 hodin 22 minut

  • Poslední návštěva:

    takže pokud je to tak toxické a škodlivé, stojí za to, že se vůbec podrobí terapii. stojí za to?

    Sdílejte to8.8 (800) 511 36 18:38:32

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    takže pokud je to tak toxické a škodlivé, stojí za to, že se vůbec podrobí terapii. stojí za to?

    Nikdo o tom neřekl před terapií, každý spěchal, aby zahájil léčbu a co nejdříve se zbaví viru.

    Co bude po terapii nezáleží. protože hloupí byli.

    Mnoho lidí lituje, že se s nimi zacházelo, ale mlčeli o tom.

    Sdílejte to9.8 (800) 511 36 18:11:00

    • Autor: Phoenix
    • Aktivní člen
    • Umístění: Itálie
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 34 příspěvků
    • Respekt: ​​+7
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: Beran / Taurus
    • Využití na fóru:

    11 hodin 22 minut

  • Poslední návštěva:

    Já jsem nyní začíná mít na paměti, před pár mesyazav jsem predlozgili to, že léčba, řekli, že musím první den přes krevní testy zdaval do dvou měsíců, podle které by opredilili průběh léčby pro mě naznachit..no mé lenosti, nemám tyto analizy..i mohlo zdat tak úplně zabyla..ya, že teď, že UTB o této terapie je shla..potomu vzpomínám o terapii, mluví o by bylo velmi silný lék, a že ne všichni jeho mozhno..znachit my příliš líný, aby mě zachránil. Poslouchej, astronaut, protože se vytvrzuje, nebo ne. pravděpodobně zveřejněny někde na této krásné otázka, ale nemám ještě nashla..ty mi odpustit..

    Sdílejte to108 (800) 511 36 18:14:02

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Nebyl jsem vyléčen! Můj virus je příliš mnoho let. V roce 1978 jsem dostal krevní transfuzi, zřejmě pak přivedli hepatitidu S. Zjevně budeme neoddělitelní až do samého konce

    Sdílejte to118 (800) 511 36 18:21:47

    • Autor: Phoenix
    • Aktivní člen
    • Umístění: Itálie
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 34 příspěvků
    • Respekt: ​​+7
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: Beran / Taurus
    • Využití na fóru:

    11 hodin 22 minut

  • Poslední návštěva:

    Zjevně budeme neoddělitelní až do samého konce

    No, tady to vnímám jako souseda na kommunalce, Tipo ho neobtěžujte, no, nenechte to být vy.

    Sdílejte to298 (800) 511 36 18:18:41

    • Autor: Мармеладка
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 3
    • Krevní skupina: 1
    • Hvězdné znamení: beran
    • Využití na fóru:

    34 minut

  • Poslední návštěva:

    Nebuďte tak kategorický. ne všichni litují o HTP. mnozí ji prošli, zabili virus, znovu získali sílu a žili šťastně. A přemýšlet: "je dobré, že neletím", - je to trochu flippant. nezapomeňte, že ani Gepps není zima.

    Sdílejte to13. místo8 (800) 511 36 18:26:08

    • Autor: lars
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Využití na fóru:

    19 minut

  • Poslední návštěva:

    Ano, i když virus bičuje, nepřidává to na zbytek zdraví.

    Sdílejte to14. místo8 (800) 511 36 18:39:09

    • Autor: Cat
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Využití na fóru:

    53 minut

  • Poslední návštěva:

    chlapci, máte příliš málo informací o své bolesti, pokud vyvodíte závěr "Pojďme s ním paralelně, nikdo nikomu neruší," řekl.

    Sdílejte to15. místo8 (800) 511 36 18:42:05

    • Autor: Cat
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Využití na fóru:

    53 minut

  • Poslední návštěva:

    Lars, bohužel, ale jiným způsobem ‥ byaka vážná a že její čistý jednoduchý askorbinku bohužel nelze řídit ((((tedy kromě užívání léků a injekcí, je dobré, aby byli v části immunki zdraví posílit ‥ posilovny, procházky a zdravé výživy, atd. a tak dále, a hlavní duchu oživení.)))

    Sdílejte to168 (800) 511 36 18:48:57

    • Autor: Анжелика
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 1 pozitivní
    • Znamení zvěrokruhu: Panna
    • Využití na fóru:

    1 hodina a 13 minut

  • Poslední návštěva:

    Fyzická zátěž je zapotřebí, četla jsem na nějakém fóru pacientů s hepatitidou, že ten chlap byl vyléčen každodenním běháním, samozřejmě že jídlo také nevylučovalo. Zde je nutné komplexně přistupovat

    Sdílejte to17. místo8 (800) 511 36 18:57:05

    • Autor: Галина
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 2 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: II +
    • Znamení zvěrokruhu:
    • Využití na fóru:

    49 minut

  • Poslední návštěva:

    Ahoj všichni! Jsem na PVT (3. měsíc) lijferron ‥ 3 ml. každý druhý den a 1000 mg rabavirinu. Mám genotyp hepatitidy C 1. Léčba je velmi obtížná, lékaři říkají, že v průběhu času se tělo přizpůsobuje a zlepšuje pohodu, ale zatím je vše velmi obtížné. Než se léčba vůbec neublížila, kromě toho, že jednou za rok. Od začátku léčby se všechny nemoci, zejména virové ARI, neustále lpí. Denní teplota je 37,5 večer 38,5, bolesti v kloubech, více než měsíc trpící srdečným kašlem, suchou kůží, vypadávání vlasů, ztráta hmotnosti na tři měsíce terapie ‥ 8 kg. Teď má váhu 59 kg. se zvýšením o 164. na začátku léčby 67 kg. byl. Trvalá slabost a pocení, zimnice, špatná paměť, pocit čistý listquot, v hlavě, který nemůže ovlivnit práci. Kdo nyní předá HTP nebo už to prošlo? Jak upravíte svůj stav ke zlepšení kvality života?

    Sdílejte to18.8 (800) 511 36 18:20:40

    • Autor: Галина
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 2 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: II +
    • Znamení zvěrokruhu:
    • Využití na fóru:

    49 minut

  • Poslední návštěva:

    Jaké jsou šance na léčbu hepatitidy genotypu 1? Ještě 1 rok léčby. Zjistili jsme náhodně, připraveni pro provoz v roce 2010. Když jsem se nakazil, nevím. Manžel a dítě jsou zdravé. Oženil se 17 let. Je zajímavé, že v roce 1999, kdy jsem měl porod, provedla testy na hepatitidu C? Pokud jste si vzal, tehdy jsem byl zdravý. Potom po roce 1999 jsou zubní a gynekologové. Vím, že prognóza léčení závisí také na délce infekce. V roce 2010 virového nagruzka8 (800) 511 36 18 je definován 1 genotyp v roce 2011 říjen, neošetřené zatížení klesla na 4600 RNA v nízkém kontsetratsii a genotyp nebyla stanovena, 2029 virové nagruzka8 (800) 511 36 18 genotyp byl znovu stanoven 1. Únor 2029 začal HTP, po prvním měsíci léčby, zatížení kleslo na 4100, ALT a AST byly normální. Ale doktor řekl, že existuje odpověď od těla, ale bylo by lepší být negativní. Brzy se znovu podívám na léčbu virovou zátěží (3. měsíc), velice doufám, že to bude mínus. Stále moc chtěl mít všechny mé bolesti a úsilí v boji proti tomuto viru není předán zrya.Ochen chcete obnovit, a rychle zotavit.

    Sdílejte to198 (800) 511 36 18:56:30

    • Autor: Irinka-obrázek
    • Nováček
    • Umístění: Rostov-on-Don
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 30 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 2 +
    • Znamení zvěrokruhu: Panna
    • Využití na fóru:

    51 minut

  • Poslední návštěva:

    Dobrý den! A co víte o Pegasysovi? Byla jsem mu přidělena, aby ho bodla 1 rok. Mám 1b.

    Sdílejte to208 (800) 511 36 18:30:10

    • Autor: Kosmonavt
    • Administrátor
    • Umístění: Spojené království
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • Online Příspěvky: 0
    • Respekt: ​​+10
    • Pozitivní: +19
    • Věk: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 1
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    1 den 2 hodiny

  • Poslední návštěva:

    Nejdůležitější věc, o které lékaři mlčí, jsou vedlejší účinky, které po terapii pokračují. Z mých přátel, kteří byli léčeni, není jediný zcela zdravý člověk, přestože před terapií byli všichni prakticky zdraví lidé. Ženy se zotavují rychleji, ale problémy s psychikou zůstávají po zbytek života. Účinky léčby jsou obecně nevratné. Výrobci léků neinformují o tom, protože nechtějí ztrácet zákazníky a obrovské zisky. Nezapomeňte na toto při vyzvednutí tzv "léčení" z hepatitidy c.

    Sdílejte to218 (800) 511 36 18:46:00

    • Autor: Влад
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Pohlaví: Muž
    • Věk: 37 [8 (800) 511 36 18]
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení zvěrokruhu: Rakovina
    • Využití na fóru:

    3 hodiny 47 minut

  • Poslední návštěva:

    Zdá se, že všechno to HTP, rozvod. Spiknutí lékárníků a lékařů.

    Sdílejte to228 (800) 511 36 18:36:29

    • Autor: owl
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 2 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1a
    • Krevní skupina: 2
    • Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
    • Využití na fóru:

    55 minut

  • Poslední návštěva:

    Souhlasím s Vladem. vše je spíš jako spiknutí. Lékaři jsou nakaženi a ošetřeni. a léčba je velmi drahá a neexistuje záruka obnovy

    Sdílejte to238 (800) 511 36 18:37:26

    • Autor: marmaris
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1
    • Krevní skupina: +1
    • Znamení zvěrokruhu: Panna
    • Využití na fóru:

    25 minut

  • Poslední návštěva:

    ahoj mi velmi vtipné s názorem PVT. doslova vyloučeni z jednoho velmi slavného fóra věnované hepatitidě. Byl jsem doslova nucen jít na pt. a řekli, nebo jděte na pwt, budeme s vámi komunikovat nebo necháte kdekoliv nafig. Také jsem seděl a hádal se s nimi. tak jste byli léčeni a pak je všechno špatně. a před terapií někteří dokonce neměli fibrózu. ale právě teď na den.. na terapii. Myslím, že je to nutné, když neexistuje žádná cesta ani naděje na další léčbu. Co si myslíš?

    Sdílejte to248 (800) 511 36 18:58:35

    • Autor: dmitrii
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 3
    • Znamení: škorpión
    • Využití na fóru:

    53 minut

  • Poslední návštěva:

    POSLE 1 MESEATA PRIEMA-PEGASISA I COPGUSA. PODNEALISI TRANSMINAZIII OCENI. VRAC SKAZÁLA CEREZ 2 NEDELI POVTORITI ANALIZI I DALISE POSMOTRIM. U KOGOTO TAKOE BILO.

    Sdílejte to258 (800) 511 36 18:21:30

    • Autor: Марта
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: ‥
    • Znamení: Blíženci
    • Využití na fóru:

    18 minut

  • Poslední návštěva:

    Četla jsem a slyšela hodně, že v Indii je žebro používáno k léčbě chřipky.

    Sdílejte to268 (800) 511 36 18:23:49

    • Autor: Марта
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 3 příspěvky
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: ‥
    • Znamení: Blíženci
    • Využití na fóru:

    18 minut

  • Poslední návštěva:

    Také je mnoho informací o sobě o nákladech na tento hack. A my jsme se vznášet za to, průměrná cena tablety je 10 UAH.

    Sdílejte to278 (800) 511 36 18:10:45

    • Autor: Svetlanka
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b nemocný 14 let
    • Krevní skupina: ||
    • Znamení zvěrokruhu: Střelec
    • Využití na fóru:

    25 minut

  • Poslední návštěva:

    Ahoj.. Takže se s tím nenechávejte zacházet. Mám 1b genotypovou fibrózu f0 virové zátěže8 (800) 511 36 18 je normální. IL 28B C-T a T-G jsou obtížné podstoupit léčbu.. Rok je řekl..

    Tak se mi zacházet nebo ne. Můžete získat odpovídající odpověď

    Sdílejte to288 (800) 511 36 18:16:30

    • Autor: Артем
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 1b
    • Krevní skupina: 2
    • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
    • Využití na fóru:

    20 minut

  • Poslední návštěva:

    měsíc léčen stejně jako imunita klesla pod nekuda.ranshe není nemocný vůbec dnes u soudu měsíce července seděl s bolestmi v krku, bolest ucha, krvácení z dásní, a nechtějí, aby i nadále est.chto nebojí představit ((I am ošetřené Pegasys a ribavirin

    Sdílejte to298 (800) 511 36 18:52:47

    • Autor: demis
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 3
    • Krevní skupina: 2+
    • Znamení: škorpión
    • Využití na fóru:

    1 hodina 44 minut

  • Poslední návštěva:

    Nikdo o tom neřekl před terapií, každý spěchal, aby zahájil léčbu a co nejdříve se zbaví viru.

    Co bude po terapii nezáleží. protože hloupí byli.

    Mnoho lidí lituje, že se s nimi zacházelo, ale mlčeli o tom.

    Zde jsem také spěchal.

    Sdílejte to308 (800) 511 36 18:09:50

    • Autor: евгения
    • Nováček
    • Registrováno: 8 (800) 511 36 18
    • Pozvánky: 0
    • 0 příspěvků
    • Respekt: ​​+0
    • Pozitivní: +0
    • Váš genotyp: 3
    • Krevní skupina: 3
    • Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
    • Využití na fóru:

    22 minut

  • Poslední návštěva:

    Nebuďte tak kategorický. ne všichni litují o HTP. mnozí ji prošli, zabili virus, znovu získali sílu a žili šťastně. A přemýšlet: "je dobré, že neletím", - je to trochu flippant. nezapomeňte, že ani Gepps není zima.