Kolobov Vadim Vyacheslavovich

Metastázy

Kolobov Vadim Vyacheslavovich Psychoterapeut, narolog, psychiatr ve městě Moskva. Lékař pracuje v: hepatologickém centru "Klinika na zahradě" v Zubovském Bulvaru, 13.

Psychoterapeutické centrum "Dar"

Klinika Dr. Isaev

Psychiatrická nemocnice №12

Medico-psychologické centrum individuality

Klinika léčiv "Narcozdrav"

Klinika na klinice Narkologie a psychoterapie

Lékařské centrum "Přivoláno"

Narcologický dispensar №1

Psychoterapeutické centrum "Dar"

Psychiatrická nemocnice №5

Psychoneurologický dispensář №18

Psychiatrická nemocnice №14

  • Hlavní
    • Lékařské fórum
    • Kliniky Ruska
    • Lékaři Ruska
    • Všechny články
    • Otázky pro pediatra
  • Adresáře
    • Adresář příznaků
    • Referenční kniha léčiv
    • Seznam onemocnění
  • Důležité materiály
    • Plán očkování
    • Základní vitální a esenciální léky
  • Doctor-Pediatr.Ru je kognitivní lékařská pracoviště, plně věnovaná zdraví dětí. Cílem našeho pracoviště je seznámit rodiče s obecnými a soukromými otázkami týkajícími se zdraví jejich dětí.

    Kolobov vadim Vyacheslavovich recenze

    loading...

    Kolobov Vadim Vyacheslavovich

    loading...

    Kryzhanovskaya V.N.

    Hodonova zdravotní středisko pro imunokorporaci

    Stolyarova A.V.

    Klinika "Cecile Plus"

    Recenze (6)

    loading...

    Jaký je nesmysl požádat lékaře, aby vypnul telefon. před zasedáním musí udělat sám.

    Obsah:

    Ukáže se, že když vyrazíte, ztrácíte nervy, což není v pekle, budete léčeni, a pokud přijdete s nemocí, rozvedou vás a pošlou vás domů. No, ne-li ublížit. Pro mě tento "doktor" velmi silně uškodil.

    Dobré výsledky. Třída specialista. Líbilo se mi, že po zasedání jsem opravil léčbu telefonicky (zavolal mi!), Odpověděl na otázky, nevyhnutelné na cestě, upravil dávkování. Nepamatuji se, že během zasedání byl rozptýlen. Pokud se to zatáhne, můžete požádat o vypnutí telefonu. Můžete volat a objasnit vše, co potřebujete (mimochodem, bez dalších poplatků). S několikaletou přestávkou se překvapivě pamatuje na všechny.

    Kouzelný doktor! V Rusku už nežiji, ale vzpomínám si a děkuji mu. Vyšetřoval hlubokou depresi a úzkost po dobu 2 týdnů. Správný lék nebyl okamžitě zvednut. Musíte být trpěliví a realističtí, neočekávejte okamžité výsledky a neopouštějte léčbu. Po léčení jsem několik měsíců pracovala na Louise Hayové. Hluboká deprese se nevrací po dobu 7 let. Úzkost se vrací a brání se každodennímu životu. Opět se obrátit na lékaře Kolobova. A pokud se obáváte, že je zneklidněn voláním, požádejte ho, aby okamžitě vypnul telefon během vašich zasedání. Tady nevidím žádný problém.

    Nic se mi nelíbilo.

    Ošetřila svého manžela o alkoholismu na klinice v rámci PFUR. Po pozitivních výsledcích se lékař na klinice rozhodl požádat Kolobova Vadima Vyacheslavoviče, jako psychoterapeuta, o zlepšení rodinných vztahů. Po Kolobovově rozhovoru se mnou a mým manželem zmizely všechny pozitivní výsledky předchozí léčby. Můj manžel znovu začal spadat do pití, říkal, že v jeho alkoholismu jsem vinen. V důsledku léčby terapeut Kolobov Vadim Vyacheslavovich, jak zlepšit vztahy v rodině, méně než šest měsíců poté, co jsme se rozešli opilého skandál, ve kterém můj manžel pokusil se mě zabít. A méně než jeden rok po ošetření Kolobov a rozvod, manžel zemřel s diagnózou akutní nekrózy slinivky v důsledku dalšího flámu.

    Vstupné Kolobov Vadim V. vede také velmi podivné, po celou dobu mimo volání paralelní nahrávání pacientů v recepci, to dává krátkou poradu. A peníze jsou za hodinu, úplně za čas strávený s vámi, a je třeba říci značně.

    Kolobov Vadim Vyacheslavovich

    loading...

    Recenze lékaře

    loading...

    Doktor je plně spokojen. I přes to, že jsme zůstali na chvíli, přivítali nás srdečně. Ze všech lékařů, které jsme navštívili, je ten jediný, kdo je o všem velice záměrný, nerozděluje se do dalších průzkumů, které nejsou potřeba. Celá situace, vše je jasné, vše je interpretováno na detaily, to vše v jednoduchém jazyce. Toto je první lékař, který nezapomněl na projevy, které se nás týkají. Přirozeně se podíváme na výsledky léčby, ale i teď se zdá, že všechno skončí šťastným koncem. Sami jsme se dostali k lékaři na zpětnou vazbu příbuzných a nyní o tom budeme reagovat úžasně.

    Měl jsem rád lékaře, úmyslně přistupoval k rozhodnutí o porušení se zdravím. Nejdůležitější je získat kontakt mezi lékařem a pacientem, abyste mu mohli důvěřovat. Z tohoto pohledu je lékař velmi dobrý! Jenom se mi líbí moje dojmy. Politík, dostal se do správné sféry, pracuje podle povolání, s radostí pracuji s ním. Velmi doporučuji tomuto lékaři. Vzhledem k tomu, že nám byly přiděleny další studie, rozhodně se k němu obráti.

    Dlouho nervózní s jedním problémem. Počkali jsme, dokud to nebylo možné, jak to je. Viděli toho doktora a rozhodli se jít k němu. No, tady je všechno jasné, že expert je odborník. Dostali jsme podstatně více užitečných informací, než jsme očekávali. Proto jsou všichni spokojeni, profesionální, hodnotní, všichni souhlasí. Další se nezaregistroval. Byl jsem ohromen, že volba byla naše.

    Fórum o zastávce.

    loading...

    Komunikační gepnik, eskulapov a ti, kteří se k nim připojili.

    Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    loading...

    Zde se můžete zeptat pouze na otázky lékaře.

    Přesvědčivý požadavek: Před položením své otázky - přečtěte si informační materiály na webu a odpovězte na předchozí otázky.

    Respektujeme odborníky a staráme se o jejich osobní čas!

    Komentáře a odpovědi nespecialistů jsou smazány.

    Váš názor je možné vyjádřit v plném rozsahu na jiných fórech.

    Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    03.6.2012, 8:26 hod

    Od roku 2000 do října 2009 byl hepatologem v Hepatologickém centru Výzkumného ústavu fyzikální chemie Ministerstva zdravotnictví Ruské federace.

    05. fibroscan (F1 - 6,4 kPa), které vám všechny přeju!

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice v Sadově

    Sep 03, 2012, 8:12 pm

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice v Sadově

    Sep 04, 2012, 1:54 pm

    Platíte za nás náklady na konzultaci a vyšetření. Ceny jsou průměrné nebo dokonce mírně nižší než průměr v Moskvě.

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice v Sadově

    29. srpna 2013, 11:23 hod

    Platíte za nás náklady na konzultaci a vyšetření. Ceny jsou průměrné nebo dokonce mírně nižší než průměr v Moskvě.

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice v Sadově

    29. srpna 2013, 2:28 hod

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice v Sadově

    06 září 2014, 15:29

    Děkuji předem!

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice v Sadově

    15. září 2014, 19:42

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    06.02.2015, 20:26

    Zatížení. 8,5 x 10 ^ 4 IU / ml: F0-F1

    HTP začátek 02.03.13: Pegasis 180, Rebetol 1000;

    04.05.13 Altevir 3 miliony / každý den. 02.06.13 Rebetol 800

    18 měsíců po HTV (-)

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    Duben 01, 2015, 5:44 hod

    Děkujeme za Bellu Leonidovu za vaše vřelé přivítání. všechno nejlepší a všechno nejlepší.

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    29. září 2015, 9:27 hod

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    19. listopadu 2015, 11:43 hod

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    25. listopadu 2015, 15:54

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    26. ledna 2016, 14:58

    Re: Hepatologické centrum GEPATIT.RU na "Klinice na zahradě"

    11. června 2016, 12:58

    1. Chronická hepatitida C, genotyp 1b, cirhóza - 80% poškození, je již tak těžké, že stlačuje nádoby nahoru.

    2. Chirurgové na Kashirce byli odsouzeni - jeho játra není operabilní. 7 malých nádorů v pravém laloku a velké v levé části, které rostly do žíly. Metastáza není přítomna, v jiných orgánech rakoviny také není odhalena.

    3. Ústav pro transplantaci k léčbě hepatitidy byla odeslána a přijímat antineoplastických tablety ke snížení počtu nádorů a cirhózy zmírnění nemoci, po kterém to bylo jen dát do fronty pro transplantaci.

    Krok 4. Přiřazení hepatolog terapie hepatitidy C - Sof 400 mg + Dac + 60 mg 800 mg žebra, ale je otázkou, vzhledem k tomu, žádné kontraindikace a RIBA pobochki obecně přežít, pokud játra měl tak intenzivní terapie.

    5. Stejný plus terapie z gep. (Nexavar) 200 mg (Sorafenib), které jsou také těžké a toxické.

    6. Chemická ani celé těleso nebo prostřednictvím cévami tumoru specificky se příliš kontraindikováno vzhledem k postiženému portální žíly (nádor vyrostl do ní) a krevních cév, stejně jako obecný stav je velmi těžké jaterní.

    Nakonec se ho všichni pokusí vyrazit a položit kříž na něj a poslat ho, aby polkl pilulky.

    Řekni mi, můžu přijít na vaši kliniku se všemi dokumenty a rozbory pro kvalitní poradenství, možná revizi a keoorektsiey terapii? Všechny testy, MRI, ultrazvuk a další jsou čerstvé. Můj strýc se cítí dobře a nechci ho přetahovat do nemocnic.

    Kolobov Vadim Vyacheslavovich

    loading...

    Recenze lékaře Kolobova Vadim Vyacheslavovich:

    Zatím nebyly přidány žádné recenze.

    V roce 1972 absolvoval s vyznamenáním lékařskou fakultu Lékařského institutu I Leningrad. akademik I.P. Pavlov a po specializaci pracoval jako neuropatolog. Má první kvalifikační kategorii v neurologii. Od roku 1976, po specializaci v psychiatrii, pracoval jako psychiatr v Oblastní klinické psychiatrické léčebně Omsk. Vedle obecných psychiatrických problémů byl hluboce zapojen do epileptologie, neuróz, hraničních a krizových stavů. Zároveň absolvoval výcvik v lékařské psychologii na Leningradském vědeckém výzkumném psychoneurologickém institutu. VM Bekhterev a na stejném místě, aniž by se oddělil od praktické práce, v roce 1991 bránil svou práci. Je psychiatrem nejvyšší kvalifikační kategorie. Poté, po hlubokém výcviku v oblasti narologie, akupunktury a psychoterapie, se poslední desetiletí zaměřilo více na léčbu narcologických onemocnění a různých druhů závislostí. Je profesorem katedry psychoterapie a narkologie Fakulty pro pokročilé vzdělávání lékařů Ruské univerzity přátelství národů.

    Kromě výuky pokračuje ve vědeckém výzkumu. Je autorem dvaceti tří vědeckých prací, metodického vývoje a původních programů léčby závislosti.

    V praxi se hlásí k principům komplexního individuálního přístupu a vedle léčby široce používá akupunkturu, různé metody psychoterapie včetně hypnózy a techniky neurolinguistického programování.

    1. kandidát lékařských věd, psychiatr, narcolog, psychoterapeut, akupunkturista;
    2. doktor nejvyšší kvalifikační kategorie;
    3. vedoucí přednášejícího katedry psychoterapie a narcologie fakulty zlepšování odborné způsobilosti zdravotnických pracovníků;
    4. učitel společného rusko-amerického cyklu zdokonalování lékařů v narcologii v roce 1996;
    5. autor originálních léčebných programů pro různé druhy závislostí.

    pomůže vám a vaší rodině:

    • zbavit se nežádoucích návyků a bolestivých závislostí (alkoholismus, drogová závislost, kouření, hazard, nadváha, "nešťastná láska");
    • zbavit se špatné nálady, úzkosti, deprese;
    • zbavit se nejasných tělesných onemocnění a poruch v práci vnitřních orgánů, od bolesti hlavy, vegetovaskulární dystonie;
    • zbavit se neuróz a neurotických poruch, posedlých obav a obav, z posedlých tik a dalších posedlostí;
    • zbavit se epilepsie a podobných podobných paroxysmálních stavů, spánek, nočních terorů;
    • zbavit enurézy (močová inkontinence);
    • zbavit se dalších různých onemocnění a poruch neuropsychiatrické oblasti;
    • obnovení a udržení dobré sebeúcty, efektivity a nálady;
    • překonat psychický stres a jeho důsledky;
    • najít cestu ze slepé uličky;
    • obnovit, zachovat a zlepšit vztahy s lidmi blízkými vám a kolegům v práci;
    • změňte požadovaný směr své postavy a bez pomoci léků, abyste se naučili, jak řídit práci těla při různých onemocněních a poruchách.

    Jak se zbavit alkoholu, drogy a tabák závislost poskytuje integrovaný přístup ke všem stádiích léčby, odejmutí alkoholu, drog a tabáku absistentsii (kocoviny, „lámání“) a pouze radikální metody:

    • Psychologické kódování;
    • Různé varianty blokády biologických léků: "Sit", "Nit", "Alcomixte", "Torpédo";
    • Elektrostereokódování;
    • "Neurofyzikální blokáda";
    • Kombinace několika metod - "Double Block", "triple blok", "ACAT".
    • Komplex využívá různé psychoterapeutické metody a programy, léčbu, akupunkturu a alkoholismus "Korespondenční léčba".

    Pitný otec

    loading...

    Přejděte na stránku

    Cloud

    Ale problém je, že pije večer. Ne každou noc, ale skoro každý. Když je to s mírou, jen pijete, ale často se opít.

    Může říct, že nebude pít, ale tajně od nás a jeho matky může pít někde na ulici, zatímco není doma. Protože nevidíme. Samozřejmě tam byly slzy, výkřiky, demontáž, byly kódovány. Rok nepil. ale teď pije znovu. Netvoří násilné, zlé nebo agresivní. Právě jde do sebe, řeč je rozbitá, celé červené (má problémy s tlakem), je nechutné. Když je opilý, nevidím v něm toho otce, kterého tak moc miluji. Myslím, že vůbec. Slibuje, že nepije a stále pije, tajemství od nás. skrývá někde alkohol. Pouze k pití.

    Hepatologické centrum "Klinika na zahradě"

    loading...

    Hepatologické centrum "Klinika na zahradě": oficiální internetové stránky, 13 lékařů, 29 recenzí pacientů o klinice a lékařů, ceny, vstup pro vstup. Jak se tam dostat - se nachází v blízkosti metra Park kultury a Frunzenské na Zubovském Bulvaru, 13.

    Víš, je to vynikající lékař, operoval mě v roce 2007. To je doktor od Boha. Teď se s ním zachází s manželem, ani jsem se nehledal na jiného lékaře, ale okamžitě přišel k němu. Ano, je trochu vtipný, ale na takových odborníků naše zdraví drží. Obrovské díky mu doporučuji všem.

    Děkujeme Eleně Lvově. Včas pomohla mé dceři. Má srdce ze zlata. Nechť Bůh udělí její zdraví a všechno nejlepší!

    Martazinová je nejlepší perinatolog. Všechny UZysty budou schopny měřit délku kostí, ale pokud Bůh zakáže otázku vážné diagnózy plodu - je to jen pro ni. Má publikace o nitroděložní definici syndromu Shershevského-Turnerova syndromu. Stručně řečeno, pokud potřebujete odborný ultrazvuk plodu, bezpečně se zaregistrujte pro Martazinova S.K.

    Skvělý doktor! Pomohla mi hodně! Elegantní profesionální a milý člověk. Poslechla mnoho dobrých recenzí o své práci a ujistila se o její osobní zkušenosti.

    Marina Leonidovna je doktor - nemyslíte na nic lepšího. Chytrý, citlivý, pozorný, pečlivý a velmi citlivý. Doporučuji to všem.

    Z mých vlastních potíží jsem na dovolené zachytila ​​zima, vydělal jsem si takový problém jako cystitida. Nejdřív jsem předepsal lék (dobře, lékárníci mi řekli v lékárně), vzal jsem to, pomohl. A vrátil se domů a po chvíli se znovu objevil zánět. Teď to nebylo bez návštěvy lékaře. Byla jsem na recepci s Badri Roinovičem, ukázal se, že je prvotřídním specialistou. V komunikaci byl nesmírně zdvořilý a taktný. Potvrdil jsem, že to ve skutečnosti je cystitidou a vysvětlil jsem, proč je nebezpečné zacházet sami. Předepsal mi správné léky, pomohl mi poměrně rychle. Kurz uplynul a 9 dní jsem se s tou chorobou zabýval. Také jsem získala cenné rady od lékaře, jak zabránit dalšímu opakování problému. Je to velmi dobré, když doktor ví, jak pomoci a varovat. Poradil bych tento urolog pro každého, kdo se setkal s podobným problémem, jako jsem měl.

    Stejně tak, že z důvodu známé jsem se dozvěděl o této nádherné lékaři jako Martazinova S. K.. Když jsem se dostal do svého jmenování, byla příjemně mě překvapila jeho dobrý přístup a profesionalitu. Zkouška byla provedena správně, klidně a co je nejdůležitější - doktor dokázal pochopit, co mě trápí. Chtěla bych vám poděkovat Martazinové, že reagovala na svou práci tak zodpovědně a svědomitě a že mi pomohla, správně diagnostikovala. Více takových nádherných lékařů v naší medicíně! Radím Martazinovovi všem!

    Úžasný doktor, milý, kompetentní, pozorný. Bude to víc než lékaři, vše vysvětluje, že je přístupná a inspekce se provádí velmi přesně. Žádná minuta netušila, že jsem se dostala k Věře Efimovně.

    Kouzelný doktor! Velmi zodpovědná a stejně pozorná vůči všem pacientům. Děkuji vám za vaši práci. Bylo by to víc než lékaři.

    Dr. Tanashchuk Elena Lvovna, dobrý gastroenterolog se znalostí této specializace se blíží k jeho práci. Recepce je zdvořilá a zdvořilá. Otázky odpověděly podrobně, ačkoli v jemnosti neinformuje.

    Lékař - gastroenterolog Tanashchuk Elena Lvovna - odborník vysoce kvalifikovaný. Proto, když jsem měl problémy s pankreasem, okamžitě jsem se s ní obrátil. Teď se po léčbě cítím mnohem lépe. Předepsaná léčba mi pomohla. Pro které mnoho děkuje Elena Lvovna. Je citlivou, ohleduplnou osobou.

    Pravý profesionál. Lékař s velkým písmenem. Děkuji vám za odpovídající léčbu, díky které mám syna.

    Skutečný profesionál. Lékařka s velkým dopisem.. Ano, nemá sračky, ale je to gynekolog, nikoliv vesta pro slzy. Vděčná za její přiměřenou léčbu, díky které mám dítě!

    Zklamaný priemom.otdala a nic nového za 10 minut nepoznal! Lékař postrádá všechen lidský, velmi znepokojivý postoj!

    Diagnóza byla provedena velmi rychle, výsledky vyšetření se objevily okamžitě. Operace byla také prováděna sama, nezakrývá nic od pacienta, vše vysvětluje a ukazuje. Je to hezké se s takovým doktorem poradit.

    Nelly Nikolaevna je nádherný doktor. Velmi pozorná. Vždy vede pacienta z. Velmi profesionální přístup k řešení všech problémů. Zvláště potěšilo, že mezi pacientem a lékařem nevytváří stěny. Abyste dostali odpovědi na naléhavé otázky, jednoduše volejte.

    Živé. Emocionální. Velmi dobrý pocit pacienta vždy ví, co čas nastavit jako pacient, ale je to zatraceně těžké, protože práce je většinou u lidí nemocných s virovou hepatitidou, ve kterém emocionální stav je velmi depresivní.

    Byla mým doktorem více než rok. A úspěchy, kterých jsme se podařilo dosáhnout - je to určitě její zásluha, protože si zvolila správnou taktiku léčby, podporovala ve všech fázích terapie a provedla správné úpravy.

    Velmi doporučuji tento odborník.

    Bella Leonidovna Lurie - profesionální nejvyšší třída a jen hezká osoba. Dostal jsem se k ní na recepci právě nedávno, prošel jsem nezbytnými testy, teď čekám na výsledek. Vysvětlil mi, že je všechno k dispozici, ujistil jsem, že není třeba se obávat, že se nemusíte bát. Teď čekám na výsledky, doufám, že je vše v pořádku.

    Několik let jsem byla nemocná a během této doby jsem se setkal s ne sto doktory. Velmi často při komunikaci s nimi jsem měla dojem, že pacienti jsou pro ně "peněženky". Výjimky z pravidel mohou být nazývány pouze specialisty centra v Sadovoye. Zde jsou pacienti velmi upřímně, s opravdovou péčí. Lékaři na mezinárodní úrovni v klinice Sadovaya jsou docela přístupné. Zaregistrovat je na recepci může být velmi rychle. Obrovské poděkování vedoucímu klinice Lurie Belle Leonidovna za konzultace a efektivní pomoc. Buďte zdraví a obnovte zdraví co nejvíce pacientů.

    Během celého života budu děkovat Bohu za to, že mi poslal Vera Efimovu. Je to lékař od Boha, a to díky svým vyrůstajících mými dětmi, všichni doktoři mi řekli, že není šance otěhotnět, jen Vera Efimovna inspiroval mi naději a je neviditelná. Malý úklon k ní. Je škoda, že není tolik lékařů od Boha!

    Doporučuji Dr. Paškovovi Jevgenij Yuryevně. Obrátil jsem se k ní s problémem váhy. Lékař byl pozorný, jmenoval testy a vysvětlil léčbu.

    Dr. Pashkovi E.Yu jsem apeloval na doporučení milovaného člověka, doktor plně splnil mé očekávání. Velmi grammotnaya, zdvořilý a pozorný. S odpovědností a pečlivostí vykonává svou práci. Vše detailně vysvětluje a vysvětluje. Jsem svobodná.

    Dr. Pashkovskaya E. Yu je skutečný profesionál. Plně uspokojila mé očekávání od konzultace. Vpechetleniya jen to nejlepší, díky za kompetence a pozornost.

    Lékaři poradili Paskovi E. Yu., Bylo mi doporučeno ji navštívit z dálky. Doktor plně odůvodnil mou důvěru, ukázal se na nejlepší straně. Velmi přátelský, přátelský a oboyatelnaya lékař. Znalec v jeho podnikání.

    Věřím mému zdraví nyní pouze v profesionalitě Dr. Paškové Yevgenije Yurievny. To zcela odpovídá mým představám o ideálním doktorovi.

    Byl jsem odstraněn z cysty s pravým vaječníkem a mnozí říkali, že je třeba užívat hormonální přípravky. Vera Efimovna se doporučuje, aby se s těmito léky neobtěžovala a v tuto chvíli je všechno v pořádku, neexistují žádné odchylky. Děkuji.

    Díky Věře Efimovně mám dceru, která je již 14 let.

    Pohrdavý postoj, nebo jsem se dostala do špatné nálady. Velmi zklamán.

    super lékař. Udělal nebo udělal v něm nebo on operaci na urethra týkající se striktury po 2 neúspěšných operacích. Teď je vše v pořádku.

    Diskuse

    loading...

    WHITE seznam

    loading...

    0 příspěvků

    Napište, prosím, první řádek města a jméno odborníka, aby bylo možné lépe se orientovat.

    A chtěl bych chválit jednoho z právníků z Petrohradu. Mluvil jsem s Vladimírem Viktorovičem Kulkovem. Pomohl naší rodině vyřešit problém s posedlými sběrateli, kteří v žádné z nás nechtěli zaostávat, i když jsme už splatili náš dluh. A říkali, že údajně neudělali a žádali o peníze. Takže Vladimír Viktorovič s chápáním reagoval na náš problém a pomohl vyřešit problém u soudu v naší prospěch, po níž se sběratelé usadili. Zde jsem velmi vděčný. Považuji ho za opravdového profesionála.

    Za kolik let naše společnost spolupracuje se stejnou bankou, ale pak náhle začaly přijít zprávy o tom, že dluh vznikl a sankce již přišly. Jak se později ukázalo, banka jednostranně změnila podmínky smlouvy o půjčce - to již objasnil odborník z AK č. 45 města Minsk GKKA, kterého jsme najali, abychom chránili naše práva a zájmy. Spolupracovali jsme s Olgou Orlovou Alekseevnou, která pečlivě zkoumala všechny doklady a platby, připravila pro nás soudní žalobu a poradila, jak se chovat s věřitelem. Zkušební řízení skončilo v našem prospěch, neoprávněné zvýšení úrokové sazby bankou bylo zjištěno za nezákonné díky profesionalitě našeho právníka.

    MOSKVA. Savin Vasily Alexandrovich.

    Vynikající právník. Profesionálně vyškolený případ. Doporučuji. Obdržel jsem ukončení případu podle článku 158 trestního řádu Ruské federace, a to i přes zbývající odsouzení a nikoliv jedno. Spravedlnost mírového místa 431 TiNAO. Obviněný - Loginov D.

    Chci vám poděkovat a porozumět vynikajícímu právníkovi pro lékařské záležitosti Grishin Sergey Mikhailovich! Po komplikovaném narození jsem musel být ošetřen za platbu měsíce a půl měsíce. Kromě toho, že je to zdraví, je to také spousta peněz, které jsme dali za neschopnost lékařů, kteří berou dodávku! Samozřejmě, že bych nebyla nervózní, ale můj manžel trval na tom, že má soudní řízení s nemocnicí a najal si právníka Grishina Sergeje Mikhailoviča (zdá se, že pracuje na univerzitě "Celt"). Po téměř ročním boji na soudu jsme nakonec žalovali peníze na léčbu a zotavení! Soud vzal naši stranu! Děkujeme vám za to právníkovi!

    Chtěl bych popsat moji schůzku s dobrým mužem a kompetentním právníkem - Sergejem Shepelevem, Jaroslavlem

    Byla to nehoda, ne kvůli mé vinu, ale za jiných okolností, které byly proti mně, jsem se dostal na soudní zasedání.

    Sergej souhlasil, že mi pomůže v obraně. Studoval dokumenty, shromáždil důkazy a našel nezávislého odborníka s vědeckou hodností, který vysvětlil soudu, že tyto okolnosti nejsou odůvodněné a nemohou poukazovat na mou vinu.

    V závěrečném soudním řízení Sergei kompetentně a velmi přesvědčivě složil logický řetězec a vysvětlil soudci všechno. Soudce zastavil výsledek o správním porušení. Moje pověst zůstala čistá, voda zůstala přímo u mě. Dále byla podána stížnost proti rozhodnutí soudce z inspektora Státní inspekce bezpečnosti silničního provozu. Na okresním soudu však byla stížnost zamítnuta, rozhodnutí soudce zůstává nezměněno.

    Pro ty, kteří se setkali s podobnými nebo jinými problémy v životě, důrazně doporučuji tomuto právníkovi Sergeji Evgenievičovi Shepelevovi, tel.

    Již jsme napsali výše, že na pozitivní straně sama o sobě dokázala. Sám jsem se s ním obrátil na velmi nepříjemnou záležitost. Silně podrobně nechci jít, ale řekněme to. Problém byl spojen s mým manželem, když byli policisté zbití za nic. Následně nás Vladimir Viktorovič Kulkov velmi pomohl vyřešit a dokázat vinu těch chlapů (ačkoli jste pochopili, kolik to není jen v naší zemi). Jeho telefon.2

    Dobrý den! Jménem naší rodině bychom chtěli vyjádřit svou vděčnost advokátovi Vladimir, za jejich práci, za jejich pomoc při téměř beznadějný případ. Všechno v poryadku.Muzha zasadil vSIZO 1 velmi těžké st.158 CH4, V. hrozilo pevná srok.Vladimir vzal naše věc není slibují zázraky, ale zázrak přesto svershilos.Snachala on odvodil z případů u lidí, které přitahovaly policii jako spolupachatel po změně článku 4 k 3.Konchilos skutečnost, že její manžel dostal podmíněný trest se vrátil všechny zabaveny při domovní prohlídce věcí, a to není moc nemálo iPhone 2, značné množství peněz, klíčů a dokumentů z mashiny.Eto bylo to všechno, aby šla k oběti. Vladimir je člověk, který ví, že jeho podnikání dokonale Boha na baru))) Pokud vaše rodina se stane kopec a budete potřebovat někoho, kdo bude hájit své zájmy u soudu, neváhejte kontaktovat Vladimir. To je ten, kdo vám skutečně pomůže a nebude slibovat, že není možné a vytáhnout vaše peníze!

    POUŽITÍ (0) SHARE

    Chci napsat dopis děkuji právníkovi Batirovovi Georgeovi, vytáhl mě z trestního řízení, chtěl jsem z toho, že jsem vinníkem a podněcovatelem boje proti mně. "Advokát za záležitost se ujistil, jako by byl sám! Důkazy byly v mé prospěch, on sám promluvil s vyšetřovateli, shromáždil všechny údaje, prostě jsem se musel zasahovat a odpovídat na otázky, když jsem o to požádal. Případ vyhrál, byl jsem obviněn, za který děkuji! Nechoďte jen touto cestou, právník první třídy!

    Kolobov vadim Vyacheslavovich recenze

    loading...

    Adresa: Moskva, Zubovský Bulvar, 13

    Bella Leonidovna Lurie, kandidátka na biologické vědy, absolvovala Moskevskou státní univerzitu. M.V. Lomonosov. Specialista onemocnění jater (o více než 100 publikací, z nichž asi 50 publikace o léčbu cirhózy a korekci různých metabolických poruch v poruchami jaterních funkcí - spolu s předními lékařů - lékařů a lékaři hepatolog Ruské státní Medical University).Chlen Evropská asociace pro studium jater v roce 2005, je členem Mezinárodní kongres a konferenční asociace ruského gepatologov.S 2000 do října 2009 - head of Hepatology Vědecké centrum na Ústavu fyzikální a chemické medicíny Ministerstva zdravotnictví a sociálního rozvoje.

    Natalia Belyaeva,

    infektiolog, profesor, doktor lékařských věd, ctěný doktor Ruské federace, vedoucí oddělení infekčních onemocnění RMAPO. Autorem více než 200 vědeckých prací, přední odborník v léčbě virových hepatitid v Rossii.S 2000 do října 2009 - lékař-hepatolog Hepatology centrum v Ústavu ruského FHM MZSotsrazvitiya.

    Elena Gretsova, nejvyšší kategorie lékař, specialista ultrazvukové diagnostiky nejvyšší kategorie, autor asi 10 vědeckých prací na neinvazivní diagnózu fibrózy u chronických onemocnění jater, včetně virové hepatitidy. Certifikovaný odborník s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti „Fibroscan“ zařízení, což umožňuje bez biopsie přesně posoudit stupeň fibrózy pecheni.S 2000 do října 2009 - doktor ultrazvukové diagnostiky hepatologické centrum v Ústavu ruského FHM MZSotsrazvitiya.

    Nelly Nikolaevna Tsurikova,

    Kandidát na lékařské vědy, doktor nejvyšší kategorie, autor více než 20 vědeckých prací o léčbě virové hepatitidy. Kandidátská disertace na téma "Léčba akutní virové hepatitidy C interferonovými léky" byla provedena na základě 1 ICB pod vedením profesora NM Blokhina. Asistentka oddělení infekčních nemocí RMAPO.

    Evgenia Pashkova,

    doktor-endokrinolog, kandidát lékařských věd.

    Anatoly Leonidovich Chernyshev -

    Profesor, doktor lékařských věd, ctěný doktor Ruské federace. Autor více než 170 vědeckých prací včetně 14 metodických doporučení, spoluautor čtyř monografií. Oblast vědeckých zájmů je gastroenterologie, hepatologie, zejména virové hepatitidy a patologie žlučových cest. Jeden ze zakladatelů ozonoterapie při komplexní léčbě jaterní patologie a dalších onemocnění gastrointestinálního traktu.

    Od roku 2000 do října 2009 byl hepatologem v Hepatologickém centru Výzkumného ústavu fyzikální chemie Ministerstva zdravotnictví Ruské federace.

    Ara Romanova Reyzis, infekční nemoci, hepatologie, pediatr, MD, profesor, lékař v nejvyšší kategorie. Přední odborník v oblasti léčby virové hepatitidy v Rusku, včetně dětí. Ten se zasazuje o aktivní roli při rozhodování o antivirové léčby u dětí, které zachránil životy tisíců dětí, kteří obdrželi skutečnou možnost žít dlouhý život bez vážných komplikací. Má rozsáhlé zkušenosti s virovou léčbě hepatitidy u dětí i dospělých, včetně zatížených komorbidit a komplikací způsobených dlouhodobou přirozenou historii současného virovou hepatitidu (B nebo C).S 2000 do října 2009 - lékaři, hepatologem na Institutu hepatologické centrum FHM MZSotsrazvitiya RF.

    Kolobov Vadim Vyacheslavovich

    - kandidát lékařských věd, psychiatr, narcolog, psychoterapeut, akupunkturista;

    - doktor nejvyšší kvalifikační kategorie;

    - docent katedry psychoterapie a narkologie, Fakulta pokročilého vzdělávání lékařů PFUR;

    - přednášejícím společného rusko-amerického cyklu zdokonalování lékařů pro narcologii;

    - vedoucí certifikačního cyklu pro specializaci "psychoterapie";

    - autor více než dvou desítek vědeckých prací, učební pomůcky;

    - autor původních programů léčby různých druhů závislostí.

    Psychoterapeutická pomoc vám umožní zbavit nežádoucích návyků a bolestivým závislostí (alkoholismus, drogová závislost, kouření, hazardních her, atd), úzkost a záchvaty paniky, obsesivně strach a obavy. Při komplexním zpracování těchto podmínek VV Kolobov široce využívá různé moderní metody "kódování", "programování" a "blokády".

    Pomoc psychoterapeuta je často nezbytná pro účinné léčení psychosomatických onemocnění, včetně hypertenze, peptického vředového onemocnění, poruch vnitřních orgánů, bolesti hlavy, vegetačně vaskulární dystonie.

    Vadim V. aktivně používat hypnózu, trance techniky psychologické korekce, i celou řadu programovacích technik neuro-lingvistické. Díky tomu je možné dosáhnout dobrých výsledků v oblasti řešení nejen zdravotní problémy, ale také k obnovení a udržení dobrého zdraví a náladu, výkon, pomáhá překonat psychického stresu a jeho následků, najít cestu ven ze slepé uličky z životních problémů, zlepšit vztahy s blízkými, spolupracovníky. Můžete změnit v požadovaném směru svého charakteru, zlepšení kvality života, naučit se ovládat své tělo v různých onemocnění a poruch.

    Zachování kvality života a emoční pohody je jedním z úkolů při provádění specifické antivirové léčby virové hepatitidy. Interferonoarteria je často doprovázena vývojem symptomů deprese, což nutí ošetřujícího lékaře zrušit život zachraňující léčbu. VV Kolobov má rozsáhlé zkušenosti s nápravou neuropsychiatrického stavu u takových pacientů, což jim umožnilo úspěšně dokončit terapii a chránit tak život a zdraví.

    Vadim Vyacheslavovič Kolobov je v praxi založen na principech individuálního, krok za krokem, integrovaného přístupu a využívá široké možnosti moderní léčby, tradiční akupunktury a různých metod psychoterapie.

    Lékaři

    loading...

    Tým lékařského domu Odrex zahrnuje řadu předních odborníků z Odessy a oblasti Odessa. Jsou doktory nejvyšší kategorie s dlouholetými zkušenostmi. Z důvodu každého z nich je působivý seznam pacientů, kteří získali zdraví. Ale především, lékaři Lékařského domu Odrexu jsou lidé, kteří mohou cítit bolest jiné osoby jako svou vlastní. V každé situaci, kdy je zapotřebí odborné lékařské péče, se s vámi a vaší rodinou rádi postará.

    V lékařském domě Odrex jsou na recepci následující odborníci:

    Konzultace lékaře v Odrexu je zaplacena, ale je prováděna:

    • doktor nejvyšší kvalifikační kategorie;
    • podle evropských protokolů pro diagnostiku a léčbu;
    • v pohodlných podmínkách, v kancelářích vybavených novým lékařským vybavením a potřebnými materiály.

    Na základě výsledků konzultace a na základě důkladně shromážděných informací o stavu pacienta lékař nabídne příslušný léčebný režim.

    Jak je konzultace lékaře?

    Vzhledem k tomu, že některé nemoci jsou charakterizovány podobnými příznaky a jejich příznaky se mohou lišit v různých věkových kategoriích, lékař začne užívat anamnézu - přehled předchozích studií a léčby, životní styl, škodlivost práce a zvyky.

    Ujistěte se, že jste u lékaře dostali výpisy, které jsou k dispozici po ruce, výsledky testů a informujte odborníka o souběžných chronických onemocněních - cukrovce, arteriální hypertenzi, hypotyreóze.

    Po anamnéze bude lékař:

    • Fyzikální vyšetření - vyšetření a detekce vnějších příznaků patologie: změny barvy sliznic, přítomnost specifické vyrážky na kůži.
    • Palpace (pocit) - definice hranic vnitřních orgánů, bolestivost některých oblastí gastrointestinálního traktu nebo zvětšených lymfatických uzlin.
    • Perkuse je odběr, který odhalí novotvary v orgánech a patologii centrálního nervového systému.

    Pro zkušeného odborníka jsou tyto údaje dostatečné pro stanovení počáteční diagnózy. Potvrďte, že diagnóza umožní laboratorní vyšetření krve a tělesných tekutin, rentgenovou diagnostiku, ultrazvuk. V komplexním klinickém případě je přiřazeno počítačové (CT) nebo magnetické rezonanční zobrazování (MRI).

    Mammolog recenze v Rusku

    loading...

    Recenze mamologové z Ruska, hodnocení lékařů z řad lékařů, hodnocení 93 pacientů, lékaři mammologů vyhledávají recenze pacientů, napište svůj názor.

    Telefon pro nahrávání v pracovních dnech od 10:00 do 16:00. "

    vysoce profesionální. Specialista s velkým

    dopisy. Zdravím vám, profesionální

    vítězství a profesní růst. ««

    Vývoj internetu navždy změnil život celého světa. Umožňuje vám provádět jakékoli finanční transakce, komunikovat, bez ohledu na to, kde na světě existuje osoba, ale co je nejdůležitější, umožňuje vám získat absolutně jakékoli informace. Díky tomu rozvoj internetu také ovlivnil systém zdravotní péče. Všichni jsme se opakovaně potýkali s nedbalostí lékařů a současně nikdy nepředpokládáte, jaký doktor je normální a jak špatně bude dělat svou práci a přinese mnoho finančních, morálních a fyzických potíží. Ale díky rozvoji síťových technologií má každá osoba, která má přístup k síti, možnost číst komentáře. Kromě toho, Internet, není uživatel databáze recenzí lékaři, kde se můžete dozvědět o všech výhodách a nevýhodách odborníky z různých oblastí a pracovní místa.

    Existuje mnohem více než jedna recenze místa o lékaři, které se nacházejí ve slušném pořadí. Každá osoba může najít všechny informace, které potřebuje, pomocí těchto zdrojů. Je třeba, samozřejmě, věnovat pozornost revizím, protože velmi často doktoři samy zaměstnávají pracovníky v oblasti psaní, aby psali pozitivní názor. Mohou se velmi jednoduše odlišit od názoru obyčejného člověka, protože jsou suché, nevyjadřují emoci nebo nějaké specifika.

    Velmi důležitou součástí této oblasti jsou připomínky týkající se zaměstnanců mateřských domů. To není překvapující, protože dříve, než půjdete zachránit dívku, chcete vědět vše o této instituci a zjistěte, na co potřebujete, abyste byli připraveni. Kromě toho se narození dítěte je velmi důležité pro každou osobu, takže po přečtení názoru odborníků porodnice, člověk může být již připraven pro všechny nuance a situace, které vznikají v procesu visí na tomto místě. Je třeba věnovat zvláštní pozornost skutečnosti, že mnoho porodníků berou úplatky, a víte, s těmi, kteří budou službu při porodu žena, nelze odhadnout, protože dítě by se měla narodit v každém okamžiku. V souladu s tím av předstihu zaplatit veškeré náklady a požadavky lékaře nepracuje. Existuje mnoho negativních příkladů, kdy lékař není jen kvalifikovaný, ale velmi rád přijímá peníze. A proto může dělat chyby, protože věděl, že jeho práce nebude zaplacena nad normu.

    Stejnou důležitou oblastí je také poradenství žen. Gynekologové, stejně jako zubaři, jsou velmi vážnými lékaři, na jejichž činnosti záleží na zdraví každé ženy. V tomto ohledu je názor na konzultaci žen také populární na internetu. Několik sfér hraje roli zde. Především profesionální, to znamená, jak doktor dokáže předpovědět onemocnění, jak efektivní jsou jeho metody léčby a tak dále, pokud jde o profesionalitu gynekologa. To je velmi důležité, protože kromě sledování neustálého zdraví žen tyto lékaři pozorují téměř v průběhu těhotenství.

    Kolobov vadim Vyacheslavovich recenze

    loading...

    Deprese je jednou z nejčastějších psycho-neurologických vedlejších účinků antivirové léčby interferonovými léky, což vede v některých případech k nutnosti přerušení léčby. Výskyt deprese byl zaznamenán ve 30% případů. Obvykle se příznaky deprese objevují během prvních čtyř týdnů od začátku léčby, ačkoli se to může stát kdykoliv v léčbě.

    Deprese je nejčastěji vyjádřena v depresivní nálady, ztráta zájmu o život, nespavost nebo nadměrnou spavost, chronická únava, letargie, nebo naopak zvýšená psychomotorické funkce. Symptomy deprese jsou také podrážděnost, vina, vlastní zbytečnost, myšlenky na sebevraždu. Často jsou příznaky deprese vypadat jako bolest v srdci a jiných orgánech bez organických nebo jiných změn v těchto orgánech.

    Příčinou deprese, která se objevuje na pozadí užívání interferonových přípravků, je její účinek na výměnu serotoninu. To vede k poklesu koncentrace kyseliny 5-hydroxyindoleoctové v krvi, což vede k vývoji symptomů deprese.

    Stejně jako u ostatních vedlejších účinků antivirových léků je úkolem ošetřujícího lékaře správná léčba, změna dávek a vhodná symptomatická léčba. Snížení dávek nebo zrušení antivirové léčby však může negativně ovlivnit prognózu průběhu primárního onemocnění. Proto je tak důležité najít způsoby, jak pokračovat v léčbě, při zachování kvality života v době léčby. V případech špatně kontrolovaných symptomů deprese se doporučuje doporučit specialistovi psychoterapeuta.

    V našem centru přijímá recepce vysoce kvalifikovaný psychoterapeut, kandidát lékařských věd Vadim Vyacheslavovič Kolobov. Komplexní individuální přístup aplikovat na ně a možnostmi moderní protidrogové léčby, stejně jako různé psychologické korekčních technik, jsme byli schopni ve většině případů se vypořádat s nepříznivými neuropsychiatrické události na terapii.

    To umožnilo našim pacientům úspěšně absolvovat průběh antivirové léčby a co nejvíce zachovat kvalitu života, pohodu a výkon během antivirové léčby.

    Vadim Kolobov

    loading...

    Přijímá na adresu:

    Vítězem regionálního soutěže kadeřníků (Jekatěrinburg, 1998) člen Světové mistrovství v kadeřnictví umění (Berlín, 2000), člen mezinárodní soutěži „Zlatá růže“ (Paris, 2000) vítěz šampionátu v Moskvě (Moskva, 2002).

    Služby a ceny

    Salónní služby

    Kadeřnické služby jsou služby pro obyvatele péče o vlasy (účes, vlna, tvorba kadeřnictví, malba, melirovanie, narovnání, vlna, eskalace vlasů atd.).

    V kadeřnickém salonu můžete získat celou řadu služeb: od stříhání špiček vlasů až po vytvoření zcela nového obrazu. Master vám pomůže určit délku a barvu vlasů. Někdy dívka jednoduše nemůže objektivně zhodnotit její vzhled a pochopit, jaký účes bude. V salonu se můžete snadno vyrovnat s tímto úkolem a zvolit nejlepší možnost vlasů a barvy vlasů. Po střihu vaše vlasy zůstanou dlouhou dobu ve tvaru a profesionální malba vám udělá barvu vlasů co nejpřirozenější.