Antivirová látka Natco pfarma omezila dávku Sofosbuviru (Sofosbuvir) 400 mg - přehled

Symptomy

Diskuse o nových léčivech pro léčbu hepatitidy C (cofosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltapasvir a další)

cofosbuvir v prášku z Číny

cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva dpav »08 prosinec 2015 01:28

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva LEXA »08 prosinec 2015 07:02

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva hanol »24. července 2016 14:18

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva Mykola »24. července 2016 14:52

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva LEXA »26. července 2016 16:10

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva hanol »3. srpna 2016 20:27

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva Mykola »3. srpna 2016 22:14

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva hanol »4. srpna 2016 19:53

Re: Cofosbuvir v prášku z Číny

Vaše zpráva Mykola »6. srpna 2016 22:54

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

  • Přejít na stránku:

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva Igor1973 »09 únor 2015 16:45

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva malekula muž »09 únor 2015 17:30

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva malekula muž »09 únor 2015 17:34

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva Noname2 »09 Feb 2015 18:34

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva alex76 »09 února 2015 18:36

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva alex76 »09 Feb 2015 18:38

Re: Moje terapie je sophosbuvir a ladypasvir z Číny

Vaše zpráva malekula muž »09 Feb 2015 19:04

Čínský sophosbuvir pro a proti

V poslední době se osoba s diagnózou hepatitidy C domnívala, že byl skutečně odsouzen k smrti.

Opravdu bylo velmi obtížné dosáhnout úplné vytvrzení, dokonce i použití interferonu v kombinaci s jinými léky dalo účinnost ne více než 50%.

Abychom se dostali ze situace, bylo třeba hledat jiné metody a léky, pro které byla výzkumná práce aktivně vedena.

Situace při léčbě hepatitidy C

Věda však nezastaví a práce farmaceutů přinesla výsledek - začaly se objevovat nové léky s vysokou účinností léčby viru hepatitidy C (HCV).

A nyní se vědci shodli na tom, že HCV již může být bezpečně přičítáno léčitelným onemocněním.

Nicméně, další překážkou v cestě těch, kteří chtějí úplně zotavit, je cena léků, které poskytují možnost úplného uzdravení. Náklady na léčbu jsou silně "kousání", a proto nejsou k dispozici všem.

Například, ne tak dávno, v roce 2013, Gilead Sciences Inc, USA, patentovaný a propuštěn sophosbuvier - látka, která potlačuje možnost reprodukce HCV. Léčivo obsahující tuto látku bylo uvolněno pod značkou Sovaldi a její klinické studie prokázaly vysokou účinnost, zejména při léčbě virů s genotypem 1, 2 a 3.

Zdá se, že je vše v pořádku, tak dlouho, jak Gilead Sciences vyjádřil cenu nového léku, který byl v průběhu léčby 12 týdnů 84.000 $. Samozřejmě, že taková vysoká cena způsobila nespokojenost u pacientů, jejichž příjem neumožňuje nakupovat takové drahé léky. Spotřebitelé byli také podporováni veřejnými organizacemi.

Generics Sovaldi

Protesty hrály roli a již v září 2014 Gilead licencovala sedm indických drogových společností. Tato licence jim umožnila vyrábět a prodávat generické léky ve více než 90 státech.

O něco později byly do Indie přidány dvě společnosti z Egypta a jedna z Pákistánu. Výsledkem je, že po zahájení hromadné výroby jedinečný nákladů indické verzi generických Sovaldi byl levnější o téměř 80 krát, a to navzdory skutečnosti, že jeho výroba, jako je NATCO Pharma Ltd, Indie, se uskutečňuje zcela na americkou technologii s přesnou shodu hmotností a chemických kompozic.

To všechno vyvolalo výbušný nárůst poptávky po levných asijských sophos-butsirech, což způsobilo rychlý nárůst nezákonné výroby v Egyptě, Číně, Pákistánu a dalších zemích. Kromě toho při výrobě padělků nebyla vůbec provedena kontrola kvality, dodržování podmínek výroby a přepravy.

Čínské analogie

A ruský internet byl ohromen nabídkami na nákup levné sophosbuvir v Číně. Po nabídce následovalo prakticky nezákonný dovoz, do kterého se zapojilo mnoho zprostředkovatelských firem, které distribuovaly zboží prostřednictvím internetu. A pacienti si koupili levný sophosbuvir a začali se léčit bez konzultace a lékařského dozoru.

Výsledek nebyl dlouhý: počet pacientů přijatých do nemocnic s diagnózou toxických poškození jater se prudce zvýšil. Přirozeně prodejce říká, že má licencovaný produkt, ale není zaručeno, že byl vyroben v souladu s příslušnými mezinárodními pravidly a předpisy.

Kdo může přijmout záruku dodržování nezbytných výrobních podmínek a bude odpovědný za nečistoty v přípravcích? Kdo bude schopen zkontrolovat, zda koncentrace účinné látky odpovídá hodnotě bezpečného a účinného prahu? Kdo potvrdí dodržování podmínek přepravy a skladování (teplotní rozsahy, vlhkost atd.).

Kvalita Sophosbuvira z Číny

Terapie s použitím nezákonně dovezeného somosbuvira nezaručuje pozitivní výsledky. A je dobré, když klient dostane prostě "figurínu", která nemá žádné léčebné vlastnosti. Ale ve skutečnosti může obecně dostat neznámou směs složenou z látek schopných ohrozit svůj život a jeho zdraví.

Léčba padělaným cofosbuvirem z Číny může výrazně snížit riziko pro pacienty s budoucím lékem. A vzhledem k vysoké úrovni genetické variability HCV může dojít k rozvoji rezistence viru vůči jednotlivým třídám léků.

Stabilní mutace HCV může vést k situacím, kdy je opakovaná léčba stejnými léky (i původní) neúčinná. A ještě víc, je zcela možné, že dojde k rezistenci HCV na drogy celé skupiny nebo k přípravě dalších skupin.

Tento postoj k vlastnímu životu připomíná hru ruské rulety, přinejmenším pokud jde o účinnost. Sofosbuvir lze koupit v Číně levněji, ale pokud vy, po pronásledování ekonomiky, ztratíte zdraví nebo vlastní život? Samozřejmě, vaše zdraví je pro vás, abyste se rozhodli, jak se má zacházet a jak, ale přinejmenším minimální obezřetnost by měla být vykonávána, aby nedošlo k potírání vašich loktů poté, co ztratíte jak peníze, tak zdraví.

Proč chodíte k zubnímu lékaři a ne k šarlatánovi? Ano, a zubař se snaží najít lépe, rozhovory s přáteli a známými. A v době nákupu léku taková volnost z nějakého důvodu nefunguje a jste připraveni vzít první drogu, i když to bylo levnější?

Proč chtít vyléčit HCV, je člověk připraven spěchat do dobrodružství a koupit čínský somosbuvir a daklataswir?

Jste si jisti, že v Číně je nelikvidovaná droga vyrobena v souladu se všemi nuancemi technologie, skladování a přepravy?

Ale tyto požadavky nejsou od nuly.

Zejména přípravky obsahující sofosbuvir by měly být skladovány v teplotním rozmezí 15-30 ° C. Proto je třeba je přepravovat ve speciálních termo kontejnerů. Máte důvěru v splnění těchto podmínek?

Nesprávné skladování a transporty však oslabují účinnost léku (a již velmi pochybné kvality) a místo léčby se můžete dostat zbytečným problémům s vlastními penězi.

A od koho se budete zeptat později, když nedostanete požadovaný výsledek terapie sosofosbuvirem Číňanem?

Chcete-li pít nebo ne pít čínské léky?

Dalším příkladem je společnost Sodac Inc, Hong Kong, která je čínským dodavatelem řady léků pro účinnou léčbu HCV. Jejich internetová stránka poskytuje analýzu souladů složení sophosbuvira a daklatisvir s jejich chemickým složením.

Zdá se, že je dobré, ale tato kontrola je čistě místní a nikdy nezávislá mezinárodní. Neexistuje ani slovo o licenci držitele patentu ani o jeho kontrole kvality výroby. Je na vás, abyste se rozhodli, zda věřit tomuto dodavateli nebo ne, ale nezapomeňte, že se musíte postarat o své zdraví a volba léků je vhodnější ne na cenu, ale na efektivitu a kvalitu.

Některé čínské společnosti začaly vyrábět drogy, včetně cofosbuviru s daklataswirem bez licence, výzkumu a registrace. Léky, které vyrábějí ve formě prášku, jsou někdy baleny do kapslí nebo dokonce uvolňovány ve formě tablet s obalem v nádobách.

Ale bez ohledu na to, jak nazývají své drogy - zůstávají pirátskými látkami a ve skutečnosti jim prostě není dovoleno je prodávat jako léky.

Možná jsou ve složení velmi blízké originálu, ale stále zůstávají látkami, spíše než léky s plnou hodnotou.

Proto, když jsou obdrženy, neexistuje žádná záruka obnovy, ale pacienti jsou pokoušeni obrovským cenovým rozdílem. Chcete-li pít nebo ne pít Sofosbuvir z Číny, každý si sám rozhodne. Žádný lékař však nikdy takovou drogu neodporučí, takže si je vezměte na vlastní nebezpečí a riskujte.

Původní americké léky jsou samozřejmě příliš drahé pro pacienty. Ale podle lékařů, po tom, co se na trh objevily indiánské licencované generiká, by měla být úplně zapomenuta možnost získání čínského padělku.

Jak koupit v Číně Sofosbuvir, Daklatasvir a Ladipasvir?

US licencovaný protějšky antihepatitis prostředků ze společnosti Gilead Sciences «» se vydávají pouze ve formě tablet balených v plastových nádobách, na obálkách, z nichž jsou použity ochranné holografické samolepky s logem výrobce.

Pokud objednáváte Sofosbuvir a Daklataswir z Číny, potřebujete vědět, zda je výrobce na seznamu společností, s nimiž společnost Gilead Sciences spolupracuje.

Vývojář přímých antivirových léčivých přípravků vydal licence na výrobu generických přípravků pouze 11 farmaceutickým společnostem z Indie, Kambodže, Pákistánu a Egypta. Podle klinických studií, z nichž všechny mají stejnou terapeutickou účinnost jako původní američtí agenti „sofosbuvir“ ( „Sovaldi“), „Ledipasvir“ a „Daklatasvir“ ( „Daklinza“).

Léky z HCV v Číně

Virová hepatitida C (HCV) je způsobena virem HCV. Až donedávna byla léčba onemocnění prováděna léky obsahujícími interferon, což nezaručovalo 100% obnovu pacientů. V letech 2013-2016 vytvořili Američtí vědci drogy pro přímou antivirovou činnost - "Sovvaldi", "Daklinsa" a "Ladipasvir". Obsahují složky, které inhibují syntézu bílkovinných látek, které inhibují reprodukci viru HCV.

V roce 2014 vydal výrobce léků povolení pro mnoho zemí vyrábět licencované generiká, jejichž náklady byly 45-50krát nižší než původní léky. Bohužel, žádný z nich nebyl registrován na území Číny až dodnes.

"Ladipasvir", "Sofosbuvir", "Daklatasvir" a generické formy těchto léků budou registrovány v Číně v příštím roce a půl.

Originální léky a generika

Průběh léčby původními léky bude stát v průměru 84-100 tisíc dolarů, takže i po registraci anti-hepatitida léků, ne všichni pacienti s hepatitidou si mohou dovolit léčbu nezinterferonovuyu. Generice jsou mnohem levnější, takže jejich výskyt na čínském farmaceutickém trhu bude spásou většiny pacientů s HCV.

Pacienti, kteří si koupili generické formy "Sowaldi" a "Daklatasvira", se dokázali zcela zotavit z této nemoci. Podle praktických studií je účinnost léčby hepatitidy všech genotypů 98%. Mezi testované a účinné generiká, které se brzy objeví v čínských stáncích lékárny, jsou:

Čínský "Sofosbuvir" a jiné necertifikované léky nejsou v terapeutické aktivitě ekvivalentní s původními antivirovými léky. Nákup a užívání léků s pochybnou kvalitou často vede ke vzniku komplikací nebo recidivy virového zánětu v játrech.

Způsoby nákupu generik

Jak již bylo řečeno, je stále nemožné koupit "Ladipasvir", "Daklenzu" a "Sowaldi" v obvyklých lékárnách v Číně. Aby mohl pacient projít neinterferonovou léčbou, může si léky koupit několika způsoby:

  1. Výlet do země výrobce léků. Zajištěné pacienty si mohou dovolit výlet do Indie nebo do Egypta, kde se "Sofosbuvir" a "Ladipasvir" prodávají v obvyklých lékárnách velkých měst. Léky jsou vydávány v rámci země bez předpisu, ale můžete si vybrat tolik obalů, jaké potřebujete pro jednu léčbu;
  2. Objednávejte tento léčivý přípravek na webových stránkách výrobce. Nejlevnější věcí na objednávku je Sofosbuvir v on-line lékárně výrobce léků. Při výpočtu nákladů je však třeba vzít v úvahu vysoké náklady na mezinárodní poskytování drog;
  3. Objednávka od distributora antivirotik. Mediátorské společnosti nabízejí léky za přijatelnou cenu, která automaticky zahrnuje náklady na přepravu zásilky přes území Číny. Tuto drogu si můžete objednat na oficiálních stránkách dodavatele anti-hepatitidy, jejichž zastoupení jsou na území Ruské federace.

Objednávání "Sofosbuvir" z Číny si musíte být jisti kvalitou léků. Necertifikované analogy amerických léků mohou obsahovat nepřiměřené množství účinných látek. V tomto ohledu výrazně zvyšuje riziko opakovaného vývoje HCV.

Při zadávání objednávky uzavírá pacient s dodavatelem smlouvu, která zaručuje bezpečnost nákupu při předávání záloh.

Oficiální dodavatelské společnosti objednávají léky přímo z továren Indie a Egypta, kde jsou vyráběny. Můžete tak chránit pacienta před nekvalitními léky nebo falešnými nápady. Objednejte si "Ladipasvir", "Sofosbuvir" a "Daklenzu", můžete sjednat dodávku několika způsoby: kurýrem, mezinárodní a zasláním poštou na dobírku.

Egyptské Sofosbuvir: recenze těch, kteří jsou vyléčení

Inovativní sofosbuvir produkt známý, snad každý pacient, který hledal efektivní způsob, jak se zbavit hepatitidy C. Ale když někteří lidé jsou doposud pouze seznámeni s prostředky, druhý už sdílet síťové hodnocení pro úspěšnou léčbu. Pokusme se zjistit, jaký názor mají pacienti o Sofosbuviře, jaké jsou její výhody, jaké jsou šance na zotavení?

Na základě zásluh a znehodnocení Sofosbuviru podle pacientů

Co říkají lidé, kteří dříve používali tento lék, a nyní překonali nebezpečnou patologii? Většina pacientů ve svých recenzích zaznamenává následující nuance:

  • Nejtěžší je koupit drogu, protože je opravdu těžké ji najít. Dejte si pozor na falešné věci, abyste neztratili peníze, protože podvodníci a farmaceutický trh hodně;
  • Výsledek závisí do značné míry na jednotlivých charakteristikách, takže kontrola je nezbytná v procesu léčby;
  • Nezapomeňte provést testy po zotavení a z bezpečnostních důvodů pravidelně navštěvovat lékaře;
  • Pokud si myslíte, že pouze alkoholici a drogově závislí jsou nemocní s hepatitidou, věřte mi, to není pravda, nikdo není imunologický vůči patologii;
  • Dodržujte preventivní opatření v průběhu léčby - to se týká životního stylu, stravy, režimu práce a odpočinku.

Obecně platí, že recenze z recepce Sofosbuvira z Egypta jsou velmi pozitivní. Lidé berou na vědomí vysokou účinnost této generické a přijatelné ceny, zejména ve srovnání se západními léky. Nezapomínejte však, že názor ostatních pacientů by neměl být považován za pokyn k akci, dodržujte pouze doporučení lékaře.

Kdo byl vyléčen z hepatitidy: málo statistik a užitečných informací

Je na čase zjistit, jaké míry využití jsou pozorovány u pacientů s hepatitidou C. To znamená, že výrobce tvrdí, že dopad na recepci je pozorována u 90-95% lidí. To je způsobeno tím, že každý organismus je individuální, osoba nemusí mít virologickou odpověď na léčbu přípravkem Sofosbuvir.

Pacienti se ptají: a pokud mé tělo neodpovídá, bude to trest smrti? Ve skutečnosti se nestane nic strašného, ​​stačí upravit terapii, použít jiné léky, poradit se s lékařem.

Možná, že nedostatek reakce není způsoben charakteristikou těla, ale skutečností, že užíváte "falešný" nebo nebezpečný falešný. Proto lékaři a lékárníci a důrazně doporučujeme, abyste si koupili Sofosbuvir z Egypta ve spolehlivých společnostech, které dodávají přímo od výrobce.

Můžete být mezi znovuzískanými?

Pokud chcete být v řadě těch šťastlivců, kteří navždy zapomněli na hepatitidu C, všechno je zcela ve vašich rukou. Co pro to musíte udělat?

  • Důkladná prohlídka je základem jakékoliv terapie. Naučí se genotyp, stupeň poškození jaterních buněk, přítomnost souběžných onemocnění a kontraindikace;
  • Najděte kompetentního a zkušeného lékaře (což v naší době není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát). Možná budete muset jít do jiného města, ale věřte mi, stojí to za to;
  • Koupit Sofosbuvir a jiné léky od spolehlivého dodavatele;
  • Užívejte pilulku podle předpisu lékaře;
  • Průběh kontrolních testů;
  • Dokončení kurzu, pokud je výsledek;
  • Znovu je prohlédněte odborníci.

Přesnější doporučení provádějí lékaři pro každý případ. Dalším důležitým kritériem léčby je dobrá nálada a žádná panice. Hepatitida C není dlouhá věta, ale jedna další choroba, kterou porazily moderní drogy. Ověřte pravdu tohoto prohlášení, můžete osobně, stejně jako tisíce dalších pacientů, kteří sdílejí recenze na internetu.

Recenze

Přidat komentář

Více než 3 roky na ruském trhu

Adresy výrobních závodů v Indii

Natco Pharma Limited
Registrovaný úřad a
Firemní ředitelství

Natco House
Cesta č. 2, Banjara Hills
Hyderabad-500 034, Indie

+91-40-2354 7532
+91-40-2354 5298/23548243

7-2-A2, Hetero Corporate
Průmyslové stavby, Sanath Nagar
Hyderabad - 500 018. Telangana, Indie

Telefon: +91 40 23704923/24/25
Fax: +91 40 23714250/2370 4926

Zydus Tower,
Satelitní křížové cesty,
Ahmedabad - 380015
Gujarat, Indie.
TELEFON: + 91-79-26868100 (EPBX) (20 řádků)
FAX: + 91-79-26862365

Ne. 68/186, Zahrada Talakotuwa, Polhengoda Junction Colombo - 05

Recenze

Obecně se názor pacientů shoduje s názory lékařů a dalších odborníků - Daklatasvir a Sofosbuvir skutečně fungují. Ti, kteří se zotavili z hepatitidy, sdílejí rady s nově příchozími, lidmi, kteří právě začali těžký boj:

  • Čím dřív začnete léčbu, tím lépe. S hepatitidou je možné žít a bez jakýchkoli příznaků a nepohodlí, ale onemocnění se projeví v nejvíce neočekávaném okamžiku, a pak se nebudou vyhnout komplikacím;
  • Dokonce i když vám jeden lékař řekne, že léčba je nemožná, nezapomeňte jít na jinou kliniku, jít do jiného města na dobrý odborník nebo několik z nich. Nezapomeňte si s sebou vzít testy;
  • Celý postup by měl být koordinován s lékařem a je nejlepší udržovat si zdravotní deník s uvedením vašeho stavu, stejně jako léky a dávky, které užíváte;

Děkuji za léky, vše rychle, bez podvodu. Prošel nebo se konal kurz Sof + dak zidus, byl 3 / AB, hepatitida zanechala..

Další dobrá zpráva. Od doktora, který vedl našeho pacienta.

Děkuji moc! Po třech měsících užívání sophosbuvira a daklatasviry je kvalitativní PCR negativní! Díky kluci za neocenitelnou pomoc!)))
Ivan, Petrohrad.

Všechno je super, hepatitida pryč, díky Olegovi. Jeden, ale ne objednejte prostřednictvím EMS, 10 dní projíždět po městě, zatímco on sám to nebral z pošty.

Děkuji vám moc.

Klient poslal výsledek analýzy po průběhu terapie:

OBJEDNAT POUZE ZDE VŠECHNY RADY. Lékař pro léčivý přípravek požádal o 70 000 TR (Jak) Zde jsem si koupil 42 000 rublů. Lidé na webu jsou zodpovědní a slušní!

Děkuji zaměstnancům webu. Zvláště Gennady pomáhá tentokrát, děkuji! Užívám léčivý přípravek na dobu 5 týdnů pro kvalitní negativní PCR. Částku, kterou si vezmu na konci léčebného cyklu, spravuje URA. Pokračujte v léčbě Hrůza ustoupí.

Paul, všechna požehnání a věčné mínus.

Dodáváno na dva dny! Děkujeme vám!
Vše bylo jasné a rychlé, bez dalších příplatků.
Děkujeme za nejlepší pevné ceny. Porovnejte se samozřejmě) Velmi se bál jsem falešných, ale všechno fungovalo)

Děkuji! Dostal jsem se do Dacu. Nejlepší cena. Všichni vysvětlili, poslali spoustu doporučení! Po 4 týdnech mám minus. DOPORUČUJEME.

Zydus užíval kofosbuvir a daklutasvir. Měl jsem hepatitidu 3a. Strávil na pití tříměsíční kurz, předal analýzu a na mne minus. Velice vám děkuji, protože jsem velmi pochyboval o tom, že mě nikdo nebude oklamat.

Chtěla jsem vám poděkovat. Teprve teď jsme se dostali k ruce k napsání recenze, ačkoli to bylo už skoro šest měsíců od doby, kdy jsem dostal dlouho očekávané minus. Objednala společnost Sof + Duck společnost Zaudus na těchto stránkách. Děkuji vám za pomoc lidem. Aplikuji fotografii s analýzou před a po kurzu.

Náš zákazník nám poslal tip v atmosféře!

Děkuji, že jste obdrželi dnes balíček je v pořádku, uvnitř tam byly přípravy a certifikát zítra začnu pít

Dobrý večer. Objednal jsem přípravu přípravku Ladipasvir na tomto místě. Žádné přeplatky, a co je nejdůležitější, rychle a vždy můžete zavolat prodejci, pokud najednou máte nějaké otázky. Děkuji.

Děkuji všem. Prošel nebo se uskutečnil kurz, který předal 3 měsíce analýz, že virus není přítomen. Doufám, že vás znovu nebudu kontaktovat, ale doporučuji vám pouze lidem v nouzi. Hodně štěstí v podnikání a pomoc lidem! Artem givanovo

Lék skutečně pomáhá, hepatitida 17 let, měsíc léčby a indikace jsou téměř normální. Dva další měsíce léčby a doufám, že se zbavím této bolesti navždy. Doporučuji všem.

Tato diagnóza byla jako věta. Zpočátku to bylo zmatek, deprese, hledání a naděje. Včetně vyhledávání, kde si můžete objednat. Objednáno, zasláno okamžitě. Mám za pár dní - EMS :). Otevřel jsem balíček, zkontroloval to a zaplatil. Dostal lék v březnu. Průběh léčby byl 12 týdnů. Dlouho očekávaná odpověď UVO 12. Děkujeme Vám za vaši rychlou reakci, díky za vaši pomoc.

Dobrý den onemocněl hepatitidou C po dobu 17 let, jak osud by podepsal s klukama, kteří se zabývají v těchto přípravcích, otázka důvěry nevznikla byla 3 genotyp fibróza 2, 17000 virové zátěže a pozitivní stav HIV, hodil jsem chlapců testy vyzvednout režim, pohovky a kachny 12 týdnů, po 1,5 měsíci virus nebyl zjištěn, velmi vděčný.

Díky klukům za odpovídající ceny a rychlé dodání! A také o pomoc a vysvětlení, jak léčit.

URAAAAAA. 4 dny, očekávání, obdržel mé pilulky. Děkuji, kluci. Vše je rychlé, ceny nehýbají, stejně jako u jiných dodavatelů a platby po obdržení.

Děkuji, kluci. Před měsícem doktor řekl, že hepatitida by měla být léčena naléhavě a řekla o nových generikách. Začal jsem hledat sophosbuvir a daklatosvir na různých místech. V podstatě všichni dodavatelé nabízeli nejprve peníze a počkat 2-3 týdny, nebo pro drogy na skladě, nazvali mi sumu 75-80 tisíc rublů. Zavolala jsem Galaxy a byla příjemně překvapená. Drogy jsou dostupné a cenové. Objednáno, doručeno po dobu 4 dnů. Byla příležitost otevřít balíček, podívat se, teprve potom zaplatit. Začal léčbu. Geleks za přijatelné ceny a vysoký servis. Doporučuji všem! Právě zde pracují lidé se zásadami!

Celý dobrý den a dobré zdraví. Manželka našla webovou stránku sofosbuvirshop.ru a byli jsme rádi, náklady na léky na hepatitidu C, jsem byl trochu pochybnosti, strach z padělků. Poté, co si přečetl recenze, modlil se a objednal Sofosbuvir a Daklataswir. Léky přišli velmi rychle, kurýr mi je podal 7 dní po zaplacení. Po dvou týdnech byl výsledek analyzován - játra ALT AST v absolutním vyjádření, ale PCR, doktor a bez vyslovení výsledků mě požádal, abych znovu prošel. Myslela jsem si lépe a opustila PCR znovu. A veselý hlas lékař, který mi řekl do telefonu, virová nálož je 0, nebyl detekován žádný virus......... Děkuji pro zdraví vaší firmy na vás a vaše blízké.

Dobrý večer všichni!
Rychle se podělám o radostné zprávy, můj manžel obdržel výsledky analýzy - virus viru hepatitidy C nebyl detekován! (tam byl 3 genotyp, 1 stupeň fibrózy)
Když jsme byli na recepci hepatologem (soukromé kliniky v Čeljabinsk) - jsme vyjádřili cenu léčby - celkem asi 500 tisíc, a po dobu 3 měsíců, které jste vyléčen))) Jsme velmi naštvaný, protože částka není malá... Bylo to jen něco málo přes rok, se dozvěděl náhodou, a rozhodl se rezervovat prostřednictvím Oleg (děkuji mu za zvláštních a jasných pokynů pro co byl vždy v kontaktu, zodpoví Vaše otázky) a sofosbufir daklatasfir. Kurz ošetření nás stálo spolu s dodávkou 36 000 rublů! Nebyl jsem si úplně jistý, ale dostal jsem šanci. A teď jsem těmto lidem velmi vděčný za to, že opravdu pomáhají zvládat hepatitidu. Při užívání pilulky nebyly žádné zvláštní vedlejší účinky - pracoval a žil jako obvykle. Hodně doporučuji, objednávám a zotavuju se. Teď vím, že hepatitida C není verdikt)

Dobrý den, můj tip na nákup drog u dětí ve městě St. Petersburg, líbilo se mi to, co jsem přinesl najednou v den objednávky, vzhledem k tomu, vidět to, co zaplatí, ukázat certifikát závodě výrobce, také ukázal, produkty jiných společností, rozhodl jsem se pro sebe že budu koupit za 38 000 rublů sophosbuvir + daklatasfir, mnohokrát děkuji za léčbu na dovolené.
Vy kolegyni, já vám doporučuji všem.

Dobrý večer, jmenuji se Jiří, objevil hepatitidy C v dubnu 2013, sin u zubaře, šel, aby se moje žena a analýzy, že nic není, co mám, šel k doktorovi, poslal na infekční nemocnice, mi bylo nabídnuto léčen Pvt, začal jsem číst na internetu o hepatitidy C, o HTP, určená pro soukromou kliniku, byla jmenována analýzy, genotyp, fibrózy a VN, prošel, obdržela výsledky 1a genotypem, fibróza 4, virové zátěže 7,000,000, účelově sofosbuvir ledipasvir průběhu 24 týdnů, teď mám jen příležitost zakoupeno po dobu 12 týdnů, který udělal v Petrohradě kuriérem přineseným ve stejný den (15. července), začínám užívat léky.
Děkuji.

Dobrý večer, zjistil, hepatitidy C v dubnu 2013, sin u zubaře, šel, aby se moje žena a analýzy, že nic není, co mám, šel k doktorovi, poslal na infekční nemocnice, byl jsem nabídl léčen Pvt, začal jsem si můžete přečíst na internetu o hepatitidy C, o HTP, určená pro soukromou kliniku, byla jmenována analýzy, genotyp, fibrózy a VN, prošel, obdržela výsledky 1a genotypem, fibróza 4, virové zátěže 7,000,000, účelově sofosbuvir ledipasvir průběhu 24 týdnů, jsou nyní možné koupit pouze 12 týdny, které udělal v Pete Doručil jsem kurýra ve stejný den (15. července), začal jsem užívat léky.
Děkuji.

Přípravě jsem dostal v pátek sophosbuvir a ladypasvir, recenze se ukázalo jako příležitost psát jen teď, velmi děkuji, doručené za pár hodin, Peter byl bezplatný doručení, děkuji moc.

Dobré odpoledne. Chci vyjádřit svou vděčnost společnosti za přípravu! 19.04.2017 dostal svůj negativní. Moje léčba začala v MONICA (za poplatek) vyzvednutí režim, zeptal jsem se na lékaře o pomoc na nákup léků a doporučoval mysofosbuvir.ru, jak jeho pacienti již dobrou zkušenost. Tentýž den jsem si napsal e-mailem a zapsal mi cenu, po převedení peněz na kartu Sberbank jsem čekal pouze 8 dní. Pak kurýr přinesl domů! Děkuji moc! Pro tyto zázračné léky (nikah, vedlejší účinky byly užívány jako vitamíny) Nebojte se objednat! Vše je rychlé a jednoduché! VIRUS V KRVI NENÍ DETEKOVANÝ! Po tolika letech trápení a strachu z budoucnosti. Chvalte Boha! Lékař otevřel místo před mnou a řekl, že mnoho lidí již dostalo léky a byli léčeni, nebyli tam žádné retsedivov. Zavolala jsem a objednala. Sofosbuvir a daklatovir zaplatili za 12-týdenní kurz. Jsem vděčná všem za účast na této dobré práci.

Měl jsem genotyp hepatitidy C 1. Zpočátku byl šok, myslel jsem si, že jsem nemohl být vyléčen. Poté jsem na doporučení začal hledat na internetu informace o LediHepu. Řekla lékaři, poradila mi, abych začal testovat, a pak jsem předepsal schůzku. Pouze tady koupit sophosbuvir v lékárnách bylo obtížné. Ano, je to obtížné, téměř nemožné. Pouze na vašem webu najdete více či méně výhodnou cenu. Od ostatních pacientů jsem zjistil, že dokonce pomáhá, jestliže již došlo k rozvoji jaterní fibrózy (cirhózy), teprve poté je třeba ještě dvakrát léčit a pít ribavirin. Konkrétně v mém případě byla léčba spíše rychlá (ne za šest měsíců, stejně jako u ostatních) a téměř žádné vedlejší účinky! Poslední testy jsou čisté. Neexistuje žádný limit pro radost, samozřejmě! Děkuji vám ze spodní části srdce!

Velice vám děkuji, pil sofosbuvir a genotyp 3 daklatasvir byl, druhý den dostal výsledek analýzy PCR, mám negativní výsledek. díky.

Také chci nechat svou zpětnou vazbu ve prospěch mysofosbuvir.ru. Nejprve jsem žil s genotypem hepatitidy C 1 po dobu 16 let. V době, kdy byl nalezen, se nezúčastnil léčení.. prostě neměl takové léky. Právě ji pustila rukama a setkala se s ním... pouze podporovala játra. V budoucnu tam byly drogy, ale stálo pohádkové peníze..., takže si můžete koupit byt) s manželem obehali bezplatných i placených klinik a všichni nám řekl ve stejné výši (chopil já... jako výsledek dlouhého hledání přišli na toto místo. Tam bylo velmi pěkné překvapí cenou. Samozřejmě existovaly obavy náhle objednané, ale člověk nikdy neví, že, a tak dále, ale naštěstí obavy nebyly realizovány.) propyl 1 analýza ned.kolichestvenny ukázaly, že virus není přítomen. Naštěstí nebylo žádné omezení. Pokračuji v pít sophosbuviru a ladipasviru, jak by měl být ve výši. Děkuji těmto lidem za to, že jsou a dělají tak dobrý skutok.

Lék je opravdu dobrý. Používal jsem ho při léčbě hepatitidy a výsledek se mi líbil. Rychle jsem se zotavil a přesto jsem byl rád, že tento lék má všechny certifikáty.

12 týdnů před lékem proti hepatitidě C

Sofosbuvir v Číně

Sofosbuvir: základ úspěšné léčby hepatitidy C

droga hepatitida sophosbuvir koupit

Sofosbuvir (sofosbuvir), vyvinutý v roce 2013, přinesl revoluci v léčbě hepatitidy C. Předtím byla léčba bolestivá a neúčinná. Používání interferonů má katastrofální účinek na zdraví pacientů, zatímco šance na zotavení jsou zanedbatelné. Bohužel, až do roku 2013, neexistovala žádná jiná možnost, jak bojovat proti nemoci. Dnes si na našich stránkách můžete koupit sophosbuvir, daklatasvir, ladypasvir a velpatasvir!

Hepatitida C byla považována za téměř nevyléčitelnou a byla na stejné police s HIV.

Nicméně, po vzhledu sophosbuvira se všechno změnilo. Zadala farmaceutická firma Gilead Science klinické studie ukázaly ohromující výsledek. O sofosbuvir mluví významní hepatologů. Informace o novém léku se rychle šíří. V Rusku je nové zařízení se hlasitě vyhlášena v jednom ze svých programů notoricky známý televizní moderátor Elena Malysheva, ačkoli mnozí pacienti jsou si vědomi sofosbuvir dlouho před tím, získávání informací od západních zdrojů. Na mnoha lékařských konferencích pořádaných v Rusku hepatology byla podána informace o této drogy.

V roce 2015 byl certifikován v Rusku, ale v lékárnách se nezjistil kvůli báječné ceně desítek tisíc dolarů. V rozpočtu, bohužel, nebyly peníze na nákup této drogy.

Jednalo se o paradox - všichni slyšeli o Sofosbuvire, lékaři měli právo předepsat předpis na tuto drogu, ale jen málo si to mohlo dovolit. Dosud bylo mnoho pacientů v Rusku léčeno interferony, ačkoli Světová zdravotnická organizace přímo zpochybnila jejich účinnost.

K dnešnímu dni, WHO oficiálně doporučuje sophosbuvir jako základ pro léčbu jakéhokoli genotypu viru.

droga hepatitida sophosbuvir koupit

Sofosbuvir je základem úspěšné terapie.

Stojí za to vědět, že jako monoterapie se sofosbuvir nepoužívá. Toto je hlavní složka, která je základem jakéhokoli průběhu terapie.

Níže uvádíme nejúčinnější a nejznámější kursy a kombinace včetně sophosbuviru. Všechny mají oficiální status a výsledky jsou potvrzeny klinickými studiemi.

U genotypu 1 (a, b) - sophosbuvir a lepidavir nebo sophosbuvir a velpathaswir. Obvykle se vyrábějí v jedné tabletě. 98-100% šance na zotavení.

Genotypy 2,3 - sofosbuvir a daklatasvir nebo sophosbuvir a velpathasvir. 96-100% šance na zotavení.

Genotypy 4,5,6 - софосбуир и велпатасвир. 97-100% šance na zotavení. V Rusku nejsou tyto genotypy běžné.

Minimální kurz je 8 týdnů. Doba trvání se stanoví v závislosti na virové zátěži, rychlosti jejího poklesu, zda pacient dosáhl dříve neúspěšného léčení a stupně fibrózy.

Maximální rychlost je 24 týdnů.

Jednoduché způsoby, jak zhruba určit potřebný čas pro budoucí terapii:

Při cirhóze je přítomnost neúspěšné léčby v minulosti doporučována jako kurz po dobu 24 týdnů (jakýkoli genotyp / jakákoliv kombinace), který také stojí za přidání Ribavirinu.

V případě pomalého snížení virové zátěže se do kurzu přidává také ribavirin.

V případě nízkého virového zatížení (až 6 milionů) se žádné předchozí pokusy o léčbu, žádná fibróza - 8 nebo 12 týdnů (podle výsledků testů během léčby).

Univerzální způsob, jak určit dobu trvání kurzu: poté, co analýza ukázala, že virální zátěž je nulová, zbývající doba trvání by měla být dvakrát delší než doba, která uplynula před úplným zmizením virové zátěže. Tak, 2/3 celého průběhu pacienta musí podstoupit při nulovém virovou zátěž. To je současná praxe medicíny.

droga hepatitida sophosbuvir koupit

Je známo, že sophosbuvir byl propuštěn na trh americkou společností Gilead Science v roce 2013. Byl však objeven a syntetizován daleko dříve. V roce 2007 syntetizoval určitý Michael Sophia (Sofia - sophosbuvir). Založil společnost Pharmasset, ale nenalezl žádné prostředky pro provádění kompletních klinických testů nového léku. Fondy byly zjištěny, když farmaceutický gigant Gilead koupil společnost Pharmasset, provedl potřebný výzkum a uvolnil drogu na trhu.

Mají patent a monopol na tento účinný lék, Gilead Sinc., Rozhodne se co nejvíce "vytlačit". Ceny za Sowaldi (tzv. Droga, která zahrnuje cofosbuvir) jsou stanoveny na přibližně 100 000 dolarů za 12-týdenní kurz.

To v mnoha zemích způsobilo nesčetné nespokojenosti. Společnosti byly prezentovány s ultimátnami a Gilead se musel vzdát. Asi 170 zemí, jejichž úroveň příjmů je uznána za nízkou, má právo vydávat licencované analogy. Rusko, které se týká zemí s vysokými příjmy, není zahrnuto do tohoto seznamu.

Existoval ještě jeden paradox: v Bangladéši nebo v Indii cena drogy činila 1500 dolarů za kurz za 12 týdnů, v USA nebo v Jižní Koreji - 30 000 dolarů na balíček. Současně byly licencovaným zemím pod hrozbou zbavení licence zakázáno dovážet drogu kdekoli, a je povoleno ji prodávat pouze v rámci svých hranic občanům.

K dnešnímu dni jsou nejkvalitnější analogy, včetně kompozice sophosbuvir, považovány za indické drogy vyráběné pod licencí Gilead.

droga hepatitida sophosbuvir koupit

Naše společnost není vázána přísnými licenčními podmínkami a nebojí se soudních sporů z Gileadu. Dodáváme z Indie do Ruska sophosbuvir a všechny další složky pro léčbu jakéhokoli genotypu viru za dostupné indické ceny.

Každá strana, která k nám přichází před implementací, je poslána na laboratorní vyšetření. Dáváme 100% záruku účinnosti léku a léčení (zdokumentované), jinak se zavazujeme vrátit veškeré prostředky vynaložené pacientem.

Dodávka v Moskvě během 2-3 hodin, v Rusku - od jednoho dne (expresní doručení) do týdne (bezplatná dodávka).

Žádné předplacené platby. Pacient zaplatí lék poté, co ho dostal do rukou, poté, co provedl všechny nezbytné kontroly. Poskytujeme podrobné pokyny k použití, protokoly laboratorních studií, přípravu potřebného kursu a řízení pacienta až do zotavení, nepřetržité konzultace a vše ostatní nezbytné pro úspěšnou léčbu.

Stačí, když zavoláte telefony na telefonní linku a začnete léčbu používat.

Recenze egyptského sophosbuviru

Recenze Liv 52 v hepatitidě s
Může botox být používán u hepatitidy se

Lék na léčbu hepatitidy Natco Pharma "Sofosbuvir" ‥ recenze

Relativ předložil analýzu HCV dne 20.02.2017 a obdržel...

Doplňky: Rychlé dodání funguje

Nevýhody: Na objeveném

Korespondence vedená Anastasií a Victorem, děkuji moc! Dodávka do Muromu trvala tři týdny. Nezaplacil jsem neúmyslně dvakrát doručení EMS a nevšiml si, okamžitě jsem to oznámil Anastasii a.

Bála jsem se, měla strach a nevěřila, ale ukázalo se to

Doplňky: 1. Bez pobochek 2. Jednoduchý příjem jako tableta 3. 100% výsledek 4. Nemusíte jít do nemocnice

Nevýhody: Neexistují žádné nevýhody pro mě. Výsledek jsem dostal.

Dobrý den, přátelé a cizí lidé. Omlouvám se za to, že jsem nezveřejnil odpověď včas, jak jsem slíbil. Zanechávám odpověď na žádost manažera společnosti Hepatit Life-Group. A tak vám chci říct a radovat se celým svým srdcem.

online obchod v oficiálním zastoupení je dobrý

Doplňky: "Oficiální zastoupení NATCO v Rusku"

Nevýhody: na fórech dokonce hodit.

Dvakrát jsme si koupili v oficiální zastoupení je levnější než na fórech, a mnohem bezpečnější na fórech je třeba, kde ty peníze jsou převedeny, jak poradci prý, že bez podpory a stále neznámé.

Zdálo se, že moje situace je beznadějná, ale objevila se včas

Doplňky: Správná cena, bez boje obecně, vysoká šance na zotavení, jednoduchý příjem

Nevýhody: Ano, co může být mínusy kluci

Dobrý den. Můj příběh je dlouhá, já konkrétně zkontrolovat na tomto místě napsat recenzi na žádost společnosti, která mi dala léky pro léčbu hepatitidy C. Nyní jsem měl hepatitidy C genotypu 3a, Fibroscan F4.

Je účinná v kombinaci s daklatosvirem

Doplňky: -Účinek je minimální vedlejší účinek - cena je nižší než americká hodnota 10x, - půl roku již prošla kontrolní analýzou PLR - výsledek - virus nebyl detekován,

Nevýhody: -není s námi patentována, je nutné se dostat přes zprostředkovatele - nemůžete si koupit v lékárně nebo v lékaři - speciální podmínky skladování, teplota není k dispozici všem

(Zkontrolujte, zda všechny funkce, a uvědomil si, že si vydělal er zubaře, a to navzdory skutečnosti, že je pozorován pouze v soukromých klinikách), velmi bála, ale doktor to vysvětlit všechny procedury ignorovány Informace o chronické hepatitidy C manžela.

Výborný výrobek.

Doplňky: Účinně neexistují žádné vedlejší účinky, které by byly snadno použitelné.

Chci se podělit o zkušenosti s léčbou hepatitidy C s dítětem. 7letému dítěti bylo diagnostikováno hepatitida C, genotyp 1 (3a / b). Diagnostika byla znovu zkontrolována ve třech laboratořích. Příčina infekce nebyla prokázána. V nemocnici infekčních nemocí v Almaty navrhli každoroční.

Léčba skutečně pomáhá

Doplňky: cena léků je desítkykrát nižší než původní americké léky, dostupnost míst, kde si můžete objednat, nejsou žádné vedlejší účinky

Nevýhody: droga stále ještě není v Rusku licencována, ačkoli HIV už dlouho existuje a je mnohem levnější než sophosbuvira

Ne tak dávno se dozvěděli, že její manžel měl hepatitidu C. Bylo pravděpodobně infikováno během jednoduché operace před 3 lety. Prošli inspekcí. Objevily se 3 genotypy s nulovou fibrózou. Říkali, že je čas a nemůžete se s nimi zacházet.

Léčba hepatitidy C u sofosbuviru

Byl zpracován s touto drogou pro výsledek hepatitidy C potěšen, když jsem si koupil průběh léčby nákladů dražší, právě teď je cena je mnohem levnější, než tomu bylo před měsícem, 4, pak koupit na vlastní nebezpečí a pak t. K.

hepatitida ne!

Doplňky: Nebyly tam žádné pilulky, Cenově dostupná cena, Snadné léky.

Nevýhody: nebyl zjištěn

Dobré odpoledne. Nedávno to bylo před dvěma lety. Diagnóza: hepatitida C zněla jako věta. Nyní stačí koupit moderní drogy, pít doma a pravidelně je sledovat u lékaře. Řeknu ti o přípravách: droga vlevo, tohle.

Léky pomohly zbavit se hepatitidy

Nevýhody: co může být negativní, řekněme

Jmenuji se Alexandr, mám 62 let. Jsem veteránem práce a čestným dárcem, díky tomu jsem při příštím doručení krve diagnostikoval hepatitidu C až 2000. Byli jsme registrovaní, tentokrát dvakrát do roka.

Nemám virus. Hlavní věcí je věřit a neztratit naději.

Doplňky: Ačkoli platí, ale 100% lék a minimálně pobochek

Nevýhody: Ne svobodný, ale efektivní.

Moje hepatitida C byla objevena v roce 2014. Byli jsme zapsáni do registru a do linky na bezplatné ošetření. Během tohoto období stála dva a půl roku, vypila terapii, aby udržovala játra. Zeptal se také lékaře.

Pouze důstojnost. Neexistují žádné mínusy.

Doplňky: Některé plusy!

Nevýhody: Neexistují žádné minusy!

Líbí se mi všechno, co jsem před deseti lety náhodou zjistila o mé diagnóze. Šok, hrůza, beznaděj, protože lékaři rozšiřují své ruce a nabízejí léčbu, která způsobuje více škody než výsledku. Před dvěma měsíci jsem viděl převod Malyshevy.

Doplňky: Žádné pobochek

Byl ošetřen po dobu 3 měsíců, ne některé pobochek, minus byl nalezen po dobu 2 týdnů, přičemž léky. Současně došlo k dobrému výbuchu energie, nikoliv k únavě a ospalosti, obecně doporučuji, být

Prostě super

Doplňky: Dobrá droga

Celý kurz se zacházel a jak je řečeno, jak se ruka odstranila nebo vyrazila. Po kampani o doručení analýz nebyl nalezen. Teď se to stalo

Rusko, Nizhny Novgorod

Vše bez podvodu!

Doplňky: Pracuje na 100%

Nevýhody: Prostě to neudělají!

Recenze: Sofosbuvir a daklatasvir z hepatitidních skupin života ‥ V sedmém nebi štěstí! Pozor prosím! Před použitím léků konzultujte odborníka! Pluses: Jsem zdravý! všechno je upřímné a otevřené! Nevýhody: prostě ne! Já.