Imunoglobulin pro dítě?

Symptomy

Psát, kdo čelil?

k nám za 3 měsíce jeho nebo její kolonie - protože to, co tato nestandardní mumie ve skutku zdravého dítěte přetáhla v nemocnici dítěte očkováním proti spalničkám

jako imunoglobulinů kolyat při velmi oslabenou imunitu a méně nemocní pneumatické 24 (očkování), ale náš přítel nepomohlo (

Na mnoha přátelích a synovci první rok na zahradě velmi často uškodil, nyní velmi zřídka.

K dispozici je jednoduchý immunoglobullin - lidský (existuje více než překvapující počtu bílých krvinek, které je), ale je zde proti infekčním chorobám, spalničkám, příušnicím, encefalitida, atd Co navrhujete dělat?

nebyli jsme nabízeni

ve smyslu diagnózy?

nejstarší dcera byla píchána imunoglobulinem, když jsme leželi v infekční infekci adenovirovou infekcí. Infekční lékařka provedla 2 injekce. Ale varoval, že takové léky se nejlépe provádí v nemocnici, protože na nich vzrůstá velká teplota - zdánlivě normální reakce. Tak to bylo. Nechci poradit dělat mimo nemocnici.

Imunoglobulin Human Review

Jsem našel na internetu stále častěji ve snaze o silnou imunitu, kromě vitamínů, makro / stopové prvky a potravinových doplňků lidé začínají uchylovat k přijímání shirokorazreklamirovannyh drogy. Farmaceutické společnosti vytvořily mýtus o zázračných tabletách, které nemají vedlejší účinky, po pití, které mohou posílit imunitu. Mezi lékaři takové přípravky dostaly název - imunostimulanty. Většina čtenářů článku si bude myslet, že to s nimi nemá nic společného. Žádám vás, abyste se nesetkali se závěry! Jen málo lidí, kteří žijí v moderní společnosti, neužívalo arbidol, smrt, anaferon.

Dívky, dobré odpoledne! Chci slyšet váš názor a zpětnou vazbu. Me má hematolog předepsané prokapat lidského imunoglobulinu 3 x 25 ml., Bez ohledu na své přeceňovat hCG protilátky, nebo ne. Měl jsem již 3 neúspěšné pokusy o IVF (nyní mám čtvrtou), a teď má takovou schéma. Myslíte si, že tento výrobek je nebezpečný, že se může zhoršit? A pokud jeden z vás prokopává, zda je to pozitivní výsledek. Díky za odpovědi.

U nás je nyní 30-ti týden. Lékař na poslední recepci vydal recept na imunoglobulin, lidský antiresusivní, mám 2. negativní, můj manžel je 1. pozitivní. Dostal jsem lék, ukládal jsem ho doma, ale je napsáno, že je nutné skladovat při teplotě +2, +8 stupňů, v chladničce obávám se zmrazit. Dívkám, kterým byla podána tato vakcína, nám vyprávějí o způsobech skladování. A řekni mi, jaký byl tvůj zdravotní stav po očkování vakcíny? Záležitost je to, že mi od JK do domu jdu pěšky za 20 minut.

Pomocné reprodukční technologie (ART) se nadále aktivně rozvíjejí a stávají se součástí rutinního přístupu k řešení problému rozmnožování. Počet dětí narozených v důsledku těchto technologií v Evropě byl od roku 2008 4,2%. Přesto, navzdory počátečním významným pozitivním změnám ve výsledcích a porozumění procesu ART, úroveň živého narození způsobená těmito technologiemi v určité fázi vývoje se zastavila a v poslední době

Kdo to používá? Byl jsem radil manžela mého manžela, řekl jsem, že podporuje imunitu. Četl jsem recenze jako dobré. Zeptala se alergik. Řekla: "ZTEJTE". Říká, že víte, jak je vše kontrolováno. Chcete hepatitidu apod.? Dokonce ani nemysli. Jednou jsem řekl dětskému lékaři, ukažme imunoglobulin. Četl jsem, že lidská krev, atd., Se bojí něčeho ((A co si myslíte.

No, to je vlastně ten, kdo má zájem, vítejte. Zvláště těhotné ženy z Izhevska budou skutečné, protože podle vůle okolností jsem tam porodila. Okamžitě říkám, spousta slov)))

Do středy sleva 20% na produkty Symbiotics

Dívky, požádám o radu. Za 43 let svého života jsem se nejdříve dozvěděl o takové infekci jako CITOMEHALOVIRUS. A skutečnost, že mám to. Pokud říkám, že jsem naštvaná - to neznamená nic. Vzpomněl jsem si na všechny jejich kmotřence, synovci, příbuzní, s nimiž bude kontaktovat po mnoho let, pro které je kuchař, jehož celek na zasedání radovat, pláče a dokonce i dýchat v jejich blízkosti. Po informacích, které jsem zjistil na internetu, jsem si uvědomil, že musím zavřít ústa, vůbec ne vdechnout a jít.

ŽÁDOST O HNOJIVO.

5 http://www.perunica.ru/zdoroviemal/3965-slozhnaya-prostota-materinskogo-moloka.html stane, že dítě - z objektivních důvodů nebo kvůli nedostatku informací a podpory pro matky profesionály a blízkými - neobdrží po objevení aby osvětlila jejich přirozené jídlo, mateřské mléko. A častěji se obracejí k umělému krmivářskému průmyslu a nahrazují ho. Občas se používá mléko zvířat. A ještě vzácnější - mléko jiných žen. Jaké jsou důsledky jiné volby?

Poznámky k plánu narození v ruštině, 2013, většinou pro sebe, jako základní informace, něco v angličtině. POZNÁMKY (A) - Pro mě je vše v tomto ohledu velmi důležité. Očekávám, že s mým plánem bude zacházeno s respektem. Nechci být nervózní, protože nervózní při porodu je velmi škodlivé, může to vést k extrémně nežádoucím důsledkům: oslabení práce, císařským řezem atd. Tuto nemocnici jsme si vybrali proto, obdržel zpětnou vazbu o zaměření personálu na přirozené porod. Tento plán byl.

autor textu: „Tématem našeho dnešního rozhovoru je velmi důležité pro mnoho matek - je zdarma léky pro děti do tří let, ano, všechny děti vědí o tom bez isklyucheniya.Vy I - tam jsem se dozvěděl až dnes od přítele lékaře pracující v ?. jednoduchých dětské ordinace. řekl mi, že všechny děti, je nutné předepsat zdarma léky na dobu tří let a zdravotně postižené děti mladší šesti let, ale pediatři neposkytují matku neznal zákon, a informace jsou pečlivě skryty před veřejností. Docela nevysvětlitelně. Po jeho příběhu, jsem.

Stále více lidí při prosazování silné imunity se kromě vitamínů, makro / mikronutrientů a doplňků stravy začíná uchylovat k užívání široce propagovaných léků. Farmaceutické společnosti vytvořily mýtus o zázračných tabletách, které nemají vedlejší účinky, po pití, které mohou posílit imunitu. Mezi lékaři takové přípravky dostaly název - imunostimulanty. Většina čtenářů článku si bude myslet, že to s nimi nemá nic společného. Žádám vás, abyste se nesetkali se závěry! Jen málo lidí, kteří žijí v moderní společnosti, neužívalo arbidol, direnate, anaferon, interferon, viferon a další.

Milí maminky, toto je období nachlazení a mnoho z nich hledá ideální univerzální antivirovou látku pro děti. Velmi populární Viferon, recenze o něm jsou dobré, ale chci slyšet více skutečných názorů a příběhů o aplikaci. Podělme se o názory o drogové viferon, recenze a zkušenosti každé máma je velmi cenné! Přiložený návod k použití, je možné diskutovat o složení, funkce aplikace: instrukce pro použití se VIFERON® lékové formy masti: žlutá nebo žlutavě bílá, viskózní, homogenní, se specifickou vůni lanolin. Gel: homogenní, neprůhledná, gelovitá hmota bílé.

Základní teplota od A do Z

* Milí přátelé! Ano, je to reklama, točí se, jako by to mělo být!

Nežádoucí účinky imunoglobulinu

Dívky, kterým byl předepsán intravenózní imunoglobulin lidský podíl, jak se přenáší? Pro mě v úterý jsem dal první kapátko, a jen 3. Zde nachitalas o vedlejším efektu, teď nějak strašidelný.

Přečtěte si komentáře 20:

Po plazmaferéze jsem byl tekutý. Přenesl nebo dokonale přenášel. Ale stačí si koupit importovaný, například Octagam. Pilulky častěji pocházejí z domácího imunoglobulinu. Dovoz není levné, ale zdraví je dražší.

Jsem napsal - Normální lidský imunoglobulin 25 ml / 3 krát v intervalech 3 dnů, a lékař upozornil, že to bylo 25 ml - v dávce Oktagama jsem neviděl

Kropil jsem jenom domácím výrobcem Microgen, kvapkajícím 4 měsíce, na pozadí imunoglobulinu B. Přišel dovnitř a až 16 týdnů kape. Nebyly tam žádné pilulky.

přidáno méně než před minutou

Yulek1982, mám rád podobný plán

Viksančik, také se opírám o Microgen. 1. Je snazší koupit od nás ve městě, s dovezenými léky tam mohou být problémy 2. Cena 3. Dávkování je přesně to, co řekl lékař

Ilek1982, můj režim byl jiný. Tři dny po 50 ml. Stačí zapomenout, buď 5% nebo 10%. A jaké jsou vaše svědectví?

Korona, APS. Dvě mrtvé malé termíny

Юлёк1982, ke mně padá kapky lidské 25ml, příliš 3 kapky, kapala 4 kursy. Jednou po posledním kapátku došlo k alergii kolem úst - velmi rychle kapela + byla jsem alergická. Také v těhotenství se jednalo o kurz takových kapátků. Když šel do nemocnice na údržbu, řekli, že tato dávka je 25 ml pro kojence, který je potřeba pro odkapávací 50ml, 50ml pentoglobina prokapali dosud. Uvědomte si, že Kazan potřebuje takový poměr velmi pomalu, pokud jste alergičtí, můžete provést kapání dávky injekce suprastin nebo Tavegil. Také imunoglobuliny kapat při pokojové teplotě, před kapátkem, nezapomeňte ohřívat lahvičku. A z jakého důvodu jmenovali globulíny?

přidáno méně než před minutou

Yulek1982 byl proveden imunogram? A co zabijácké buňky?

Aquilegia, imunogram nevybral. Nejsem alergická osoba. V průběhu prvního těhotenství existovaly pozitivní protilátky proti fosfolipidům + klinický obraz - a proto byla diagnostikována AFS. Nyní na metiprede protilátky v normě nebo rychlosti, řekli nebo říkali, že kapání imunoglobulin a začít plánovat

A mám AFS a 2 zmrzlé a ještě před tímto předčasným porodem ve 28 týdnech. Samozřejmě, postupujte podle pokynů svého lékaře. Ale důrazně jsem doporučil buď Octagam nebo Pentaglobin. Hodně štěstí!

Yulek1982, neslyšel jsem, že s APS globuliny kape, obvykle se vyskytují hepariny (clexan, Fraxiparin). Jak s hemostázou? A imunogram by měl být předán! To je často příčinou časných poruch. A i když jste neměli mutaci v systému hemostázy, musíte také projít, abyste věděli, jak se hemostáza může chovat během těhotenství. Mám 3 mutace, rozříznu celé těhotenství. APS na základě jediného zvýšení protilátek není uveden! Tuto analýzu je třeba provést několikrát v intervalu jednoho měsíce. A doporučuje vám, abyste se podrobněji zabývali, než plánujete další b. A podívejte se na dalšího lékaře, pro mne jsou její schůzky divné bez úplného průzkumu.

přidáno po 4 minutách

Korona, různé názory na tuto záležitost. Actagam a Pentaglobin jsou určitě lépe vyčištěné, avšak globuliny jsou velice náchylné, pokud jde o skladovací standardy, jsou během přepravy přerušeny. V tomto ohledu mnoho imunologů předepisuje, že jsou to naše globulíny, máme přísnější kontrolní systém. Ale ne normální imunoglobuliny, ale jiné, nepamatuji se na jméno, jsou považovány za lepší než lidské.

Aquilegie, hemostáza je normální, byla provedena mutace - existují odchylky. Říkal nebo říkal neustále sledovat hemostasogram, při odchylkách nebo odmítnutí bude kleksan nebo fractiparin. Doktor na mně profesor, doktor lékařských věd.

Před dvěma eko, po předání předběžného imunogramu, oktogam pichl. Velmi spokojeni! Pohlaví roku nebylo následováno katarální chorobou. veselost se objevila.
B nepřijel, bohužel.
Chvěli se na klinice, jistě za přítomnosti anesteziologa (seděli mi, vyprávěli mi příběhy) - mi řekli, že droga je komplikovaná, když kapátko skončilo, další 2 hodiny byly drženy na klinice.

Aquilegia s APS imunoglobulinem je předepsána

Юлёк1982, u na místě je dívka z druhého trimestru, má AFS, od počátku plánování na zlomek. Pokud důvěřujete lékaři, postupujte podle pokynů. Ale důvěřujte, ale zkontrolujte! Horké zkušenosti jsou přesvědčeny, vždycky byly pozorovány také u prudkých lékařů, ale v nezbytném okamžiku mě přivedli.

Aquilegia jsem nehádal, ale situace je jiná... mám perfektní hemostasiogram - proč fraks. Zejména proto, že v prvním (úspěšném) těhotenství po 30 týdnů byl silný trombocytopenie... V tu chvíli je potřeba těsně nad ním kontrolu a ne bičovat horečku...

Yulok1982 často hemostáza začne zlobit jen v průběhu těhotenství, a pak nastavte mb pozdě, možná, pokud je děloha thrombosing lahviček, krevní oběh je narušen, je zde oddělení nebo ST, vysvětlil můj lékař. Měl jsem také ideální hemostasogram, neměl jsem prick, došlo k přerušení. Lékař řekl, že nelze zrušit. A v netehotném stavu je hemostáza vždy dokonalá, jak se často děje. Promluvte se svým lékařem, může profylaktická dávka?

přidáno po 3 minutách

Yulek1982, může 0, 2 kleksana za den nebo zkusit souboj souboje, velmi dobrou drogu. Jeho hematologové milují a často jmenují, zatímco jeho účinek je měkčí než heparin.

Byl jsem nalít domácí. Nizhny Novgorod. říkají, že je to nejčistší domácí. nemusí se ředit, pomalu kapat, nejlépe ve zdravotnickém zařízení, což by bylo první pomoc v případě alergické reakce
Na mě viditelný pobochek nebyl. fungovaly pouze interní "členění". zvýšila koagulaci a vyskočila časy časovače tak v 5))
Leela poprvé 4 kvapky po 50 ml (dávka koně) 4 dny za sebou. O 3 týdny později vylila další 3 stejné tři po sobě jdoucí dny

přidáno po 5 minutách

Aquilegia, s aps kapání imunoglobuliny. a kleksan také kolyat

přidáno po 4 minutách

Юлёк 1982, jmenoval jste nebo jste určili stálou kontrolu hemostázy. to znamená ne po 30 týdnech, a jakmile se dozvíte o těhotenství, spusťte přímou zkoušku a požádejte o testy. ale výsledky byly již vyřešeny lékařem
Pokud dojde k genetickému rozpadu koagulačních faktorů, koagulace by měla být sledována každé 2 týdny

Oh, ano... Z těhotenství, hemostázy, dokonce i v muzeu - nebyly žádné odchylky. Ideální analýzy. Ale teď 6 týdnů - a ahoj, d-dimmer je 1536 rychlostí až 550. A to je na gluexane 0. 6! A nemám významné mutace v systému hemostázy. APS není příliš výrazný, protilátky nejsou vysoké. I když visí... zkrátka převedeme na tsibor 2. 500. Uvidíme. Takže souhlasím, s AFS a identifikovanými mutacemi, a ještě více v anamnéze, je nutné pichat hepariny před těhotenstvím.

Právě jsem konkrétně zavolal svého lékaře a zeptal se na kleksanu a fractiparin. Zde je jeho odpověď: aplikace dané přípravy ještě není odůvodněna, protože v prvním těhotenství (končící porodem) došlo k silné trombocytopenii (krev byla velmi tekutá, nebyla složena) a je to přímá kontraindikace užívání těchto léků. Narození se uskutečnilo pod přísnou kontrolou krevního obrazu, před transplantací byla pro mne vytvořena speciální krevní banka v případě transfúze s těžkým krvácením. Během posledního ST byl hemostasogram normální. Takže můj případ nelze považovat za standardní a použít standardní léčebné režimy. Zde je pouze přísná kontrola krevního obrazu.

Yulek1982, nejsem za souběžnou terapií heparinu a za stavu normální hemostázy před těhotenstvím.
Za prvé, aby se fetální vejce připojilo ke stěně dělohy, měla by koagulace být fyziologická, se stejnou hemostázou. pokud na kleksanu například bude krev zkapalněna o něco víc, než je potřebné k vytvoření sraženiny a udržení plodového vajíčka, jeho dalšího zvětšení do endometria, pak se těhotenství neuskuteční
Druhý bod, AFS zahrnuje těhotenství hlavně pozdě, ne v okamžiku jeho vzniku. Ale myslím, že existují výjimky
Proto dodržujte doporučení lékaře. podle mého názoru je to přiměřené

Imunomodulační činidlo ImBio / Microgen Imunoglobulin lidský normální roztok pro intravenózní injekci - stažení z trhu

Použití drogy během těhotenství. Můj příběh napsaný životem sám!

Moje zkušenost s datováním a používáním imunoglobulinu je celý příběh nějakého ženského smutného a dotyčného filmu se šťastným koncem. A tento příběh začínal dvěma pruhy. Jakýkoli čtenář, jak doufám, pochopí, že pásky nejsou na ramenních popruzích, ale na testu určování těhotenství. Bylo to velmi vítané těhotenství, rok a půl, než došlo k potratu v raném věku, což můj manžel a já jsme byli velmi rozrušeni.

Proto, když se test ukázal dva pásy, navíc jsem cítil velké štěstí a strach, nedej bože všichni zase... Manželka mi ještě nemluvil, a jen pár dní, mé štěstí byl nahrazen hrůzou, když ráno jsem našla kapku krve na proužek. I okamžitě šel na recepci gynekologa a ihned vysvětluje celou situaci tím, že odpoví hloupé mi na otázku: „? Budu zachránit těhotenství“ Odpověď samozřejmě, že byl zaměřen na zachování gynekologickém oddělení s hroznou diagnózou ve směru - hrozba zániku a podezření pro mimoděložní těhotenství. Obecně platí, že strach a depresi, jsem přišel domů, řekl manželce dobrou zprávou, která ohrožuje neradostné finále, jsem shromáždil potřebné věci a šel do nemocnice.

Nebudu malovat moc, ale myslím, že všechny ženy ve stavu těhotenství nebo více ležet na zachování, znáte ten pocit úzkosti pro každého křečí v břiše, za každou kapku červené nebo hnědé na pásu. Neustále trýznivé myšlenky "Bůh nechte, něco se stane...". A po celou dobu vám doktoři říkají, že v Evropě neudržují těhotenství až do 12 týdnů, a jsem tady v mém 4-5 a všichni v tom duchu. Někdy se mi zdá, že je pro vás snadnější potrat než pomáhat udržet těhotenství. Byl jsem propuštěn za deset dní, ale o tři dny jsem se vrátil. V té době byly výsledky testů na PPI připraveny a bohužel v nich byly nalezeny ureaplasma a mykoplazma. Těhotenství Samozřejmě že jsem měl v plánu, a předán k této analýze a je léčen, ale neovládala z nějakého důvodu si myslel, že lékař je oprávněn v této věci, ale ukázalo se, že tato léčba zpočátku nebylo dost. Obecně však platí, obrátil jsem se, že je nákaza, která byla vážně ohrožena moje těhotenství a mají jiný lékař, byl jsem doporučil lidský imunoglobulin, jako jediná naděje na záchranu.

Problémem však bylo, že tato droga nebyla prodána ve městě, v němž jsem byla v té době, a musel jsem jet do Khabarovsku a to je asi jeden den ve vlaku. Takže také k tomu, že droga byla pro mě nezbytná v množství 3 lahviček a náklady na jednu asi 3 tisíce, jak mi řekl gynekolog. V té době jsme neměli peníze a museli jsme požádat rodiče o pomoc a naši rodiče nám pomohli. A tak jsem šel na mou "spásu".

V Chabarovsku, jsme zjistili, že droga, ale lékárna byla jen jednu láhev, a musel jít k nějakému centru implementuje imunoglobulin. Ale jak se ukázalo, měl by se lék uloženy ve speciálních podmínkách, jinak to bude naprosto zbytečné. Teplota by měla být v okruhu 2-8 stupňů, a tak, aby se vzaly jej na místo, kde je nabízené kupní sáčky s ledem, který také neváhejte koupit.

Dále, po dohodě s dirigentem vlaku jsem přiložil drogu obklopenou chladnými prvky na chladné místo a vrátil se, neustále běžel a znepokojoval, jestli je vše v pořádku, ať už tam není příliš teplé. Také doma to nebylo bez zásahu vyšší moci, protože štěstí by vypnulo světlo a musel jsem ho požádat, aby ho chvíli vzal do chladničky přátelům. Ale když jsem se vrátila do nemocnice a řekla mému doktorovi, že jsem imunoglobulinu extrahoval, řekla mi, že bych do něj nemohla vstoupit, protože je pro mě kontraindikována. A ona mimochodem je stará žena, stará učitelka a ne známá moderní metody a drogy, samozřejmě.

Tady jsem se téměř zhoršila, vydržila jsem tolik, abych koupila tuto drogu, strávila jsem spoustu peněz a ona mi řekla, že mi ji nepoužije. Šel jsem k gynekologovi na klinice, který ho předepsal a požádal o pomoc. Pak přišla do nemocnice, přinesla literaturu, ve které je psána černobíle, že v tomto případě je aplikace možná a dokonce oprávněná. Výpis z pokynu „Immunoglobulinoterapiyu mohou být použity jako prostředek prevence při léčbě těhotných žen s herpes infekce, ke snížení komplikací gestační období a zlepšit prognózu pro plod a novorozence.“ To bylo, když jsem byl pozván do kanceláře a řekl jen to, že prokapat mi tento lék je nutné něco vzít z alergie, například Diazolinum. Nevzpomínám si přesně, ale zdá se, že kapat imunoglobulin dělat v den, jen několik hodin předtím, než se kapátkem Diazolin jsem vzal to na mě poskytnout speciální efekty, ale to je jiný příběh.

A samotný imunoglobulin nevyvolával vedlejší účinky a nepříznivé účinky, a prošel jsem celou léčbou. Po uplynutí času jsem absolvoval testy a všechno bylo čisté, ačkoli jsem celkově téměř všechny první 3,5 měsíce byly zachovány. Skutečnost, že imunoglobulin obrátil můj těhotenství ve správném směru, 100% Netroufám hádat, ale já jsem všechno, co záviselo na mě, a vyplatilo se to. Samozřejmě to chápu a v pokynu jsem zjistil, jaké vedlejší účinky může tento lék způsobit. V některých instrukcí na drogy naznačují, že užívání během těhotenství pouze v případě důvodného nebezpečí, protože žádný případ, nikdo neví, co by skončil, kdybych měl průběh léčení imunoglobulinu. V důsledku toho jsem přemohl a vydržel tolik, a přesto byl schopný stát se matkou nádherné malý syn, a já jsem velmi rád, nemůžu se dočkat, až uvidím drahocenné dva pruhy!

Imunoglobulin v těhotenství

Kvapkal jsem. Stejně tak ureaplasma vyšla - mimo těhotenství nebyla, drozd, kolpita - všichni moji společníci a nedostatek vody teď kvůli tomu nebo tomuhle.

Jeden imunoglobulin nepomůže s ST. Chcete driblovat u stejného lékaře? IMHO - rozvod je možný, zvlášť pokud není náš imunoglobulin, a Octagam byl jmenován.

Radím vám předat hemostáze. pokud "pluje", pak kapání.

Na druhé straně, škoda z nich nebude přesná. Nejsem doktor, takže samozřejmě musíte věřit lékařům)

9. prosince 2010 - 17:28

Spokojenost není kvůli infekci kapající! a kvůli špatné imunnogrammy na něm povyshny protilátky, které zasahují do rozdělení buněk! Můžu kapat kamkoli s mojí preporatom! ale budu kapat s prasečí drogou na klinice, kde pozoruji! Hemostáza prošla zwatar výsledkem! catttt díky pozitivnější zpětné vazbě, tím jednodušší je) Danna777 - děkuji vám odpovědi v osobní poznámce o normě sovy!

časování a pořadí podání antiredukčního imunoglobulinu

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
Registrován dne: 03.10.2009

Návrat k předchozímu tématu. Nechápu, proč není možné pokračovat v diskusi v již otevřeném tématu? Nebo něco nevím, ale nevidím technickou příležitost, abych tam odpověděla. Tak to je. Obecně platí, že s negativním rhesusovým faktorem matky se zavedení antiredukčního imunoglobulinu provede poprvé v 28. týdnu těhotenství. Upřímně řečeno, slyším poprvé, že to lze provést uvnitř zdí domova v mateřství. A jak? Nejsem v léčbě. Navíc je během těhotenství nemožné podávat imunoglobulin domácí produkce. Obecně, jak jsem chápala, musím koupit ampulku z dovezeného imunoglobulinu, abych ji zavedl za 28 týdnů. Ale v prodeji to není. Ne že v Soči - nikde nikde, ani v hlavním městě. Mám zájem o to, jak já a jiní jako já můžu dodržovat doporučení lékaře. A pokud se ukázalo být nemožné, jak vážné jsou důsledky? Já samozřejmě vím obecně, co způsobuje Rh-konflikt v druhém těhotenství, ale kolik je toto nebezpečí skutečné?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
St, 13/01/2010 - 07:13 antiresusnogo imunoglobulin na 28. týdnu

Schopnost pokračovat v tématu - je, a teď ji aktivně používám a pokračuji :)) Podívejte se na tlačítko "odpověď" na obrazovce. Otázky týkající se dostupnosti léků v lékárnách - samozřejmě, nejsou příliš vhodné. Nevím, proč teď není přítomen - stane se, že lidé úspěšně koupí. To obvykle nastane, když akt porodu a nevědí, že máme to :)) I když snadno připustit, že není k dispozici ve všech lékárnách. To je způsobeno obtížemi při přepravě - nesmí být jen skladováno, ale také přepravováno v chladničce ("chladící řetězec").

Pokud jde o stejné "obecné pravidlo" - nemáte správné informace. V mateřské nemocnici se imunoglobulin podává Rh-negativním matkám, které porodily Rh-pozitivní dítě. Pro tento účel se používá jak importovaný, tak domácí imunoglobulin, je to přesně to samé (jinak by to bylo?). Nyní máme cizí drogu (Hyper Row Di), ale byla tam také ruská.

K posouzení potřeby imunizace během těhotenství, je zapotřebí laboratorní test - test Kleichauer. To vám umožní určit plodu červených krvinek v krvi matky (to znamená, že ve skutečnosti k vytvoření skutečnost nastala imunizace, protože i když Rh-pozitivní plod imunizace není vždy, ale jen méně než 20% případů). Pouze v tomto případě, existují náznaky, pro použití Rh imunoglobulinu, a po 28 týdnů, a všechno, co tento test bude pozitivní, a více než jednou v jedné dávce a po dobu nezbytně nutnou. Je to v podstatě zahraniční praxe, mají různé přístupy k imunizaci (např nejsou podávány po porodu všem Rh-negativní, která porodila Rh-pozitivní, stejně jako my, ale pouze na svědectví, z nichž bylo uvedeno výše).

Převládání "všech rhesus-negativních injekcí do 28. let" v Rusku nemá žádný základ, máme další schéma a vyšetření a prevenci. To je důvod, proč taková aplikace chybí v normativních dokumentech, a proto není pro ni poskytováno poskytování drog. To je všechno.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
Вс, 12/02/2012 - 18: 22Наташа Byl jsem online na den 3 hodinami Russia, Moscow

A dělal jsem 3 intravenózní kapátka po dobu 8-9 týdnů. U mě ještě před těhotenstvím jsem našel cytomegalavir a herpes, které jsem ošetřoval. A doktor v herpetickém centru říkal, že pokud je to, musí být třikrát bolet na těhotenství. A pak další lékař v nemocnici, když spadla na uchování, také řekl, že má plavat. Jak nemůžete věřit lékařům? Mluvil jsem s dívkami, které kapaly, jejich děti jsou zdravé. A alergie a astma mohou být dokonce i na vitamíny, které se užívají během těhotenství a očkování a vůbec. Tak to je

Ирина Byl jsem online v zemi 14 květen, 19:37 Rusko, Zaraysk

Natalia čeká na vaši odpověď. Hledám informace o imunoglobulinách. Tam byl také herpes a cytomegalovirus. Podstoupila léčbu: tablety - isoprinosin, valvir a svíčky jsou různé. Pak řekli, že tato léčba není nutná. A když je těhotenství teprve po testování, rozhodne se, zda je nebo není potřeba imunoglobulin.

Наташа Byl jsem online / den 1 hodina Russia, MoscowWell, ano. Měl jsem před těhotenstvím tituly normami, ačkoli oni také píchli imunon, a během doby aktivace, tyto viry. vědí, že nejdůležitější věcí není, aby se během těhotenství dostávalo špatně o tom, že by se dostal do styku nebo ne, lékař by se měl rozhodnout, ale názor lékaře je jiný.

Imunoglobulin v týdnu 28 pro a proti?

Dobrý den, já jsem! „-“ manžel „+“, 1. dítě „+“, je nyní druhé těhotenství 23. týden obdržel analýz, které druhé dítě příliš bude „+“ po 1. rodný imunoglobulin injekčně, teď předávám protilátky pravidelně, doktor mluví řešit, je třeba udělat, nebo ne, tk. existuje riziko, ale zavedení imunoglobulinu nebylo plně studováno, tj. může mít vliv na imunitní systém dítěte, takže jsem byl ztracen, hledal jsem informace na internetu, všechno takhle 50 * 50

Imunoglobulin v týdnu 28 pro a proti? Otevřete téma v okně

Imunoglobulin

Chřipky a chřipka u dětí: co léky pomohou. Nemoci.

. Je možné použít oxolinovou masti a další antivirová léčiva. Pro děti, které jsou často nemocné, je profylaktický účinek dosažen pomocí bakteriálních lyzátů: IRS-19, ribomunil, bronchomunal. Také se používají imunoglobuliny, které jsou připraveny protilátky. Jsou určeny k prevenci a léčbě infekčních onemocnění. V současné době je schválen pro použití imunoglobulin proti chřipce. Z knihy "Jak se učit a ne zhoršit".

Těhotenství a konflikt rhesus. Co je zapomenuto říct

Rhesus-konflikt a analýza protilátek - jak funguje vakcína.

Rhesus-konflikt v těhotenství

Slučitelnost matky a dítěte. Negativní faktor Rh

Posilování imunity

Lékaři rozlišují pět kritických období ve vývoji imunitního systému u dětí.

Bakterie: jak poškození, tak přínos. Zdraví dětí až do roku

. Proč přišel onemocnění? Pro rozvoj této nemoci virus musí proniknout do buňky lidského těla, takže rozhodující ochranná role patří imunitnímu systému. Imunoglobulin A je prvním ochranným faktorem v cestě viru. Pokud v těle nestačí, virus se začne aktivně množit. Proto jsou malé děti, které mají více pravděpodobností než jiné, dostat virové infekce. Zároveň existují nemoci, které dítě bylo chráněno již v děloze, jako imunoglobuliny proti některým infekcím pronikají skrz placentu a chrání až do těla dítěte nemůže produkovat tyto imunoglobuliny sami. Například.

Imunita - z kolébky a po celý život. Zdraví dětí až do roku

. Imunitní systém se skládá ze dvou hlavních složek. Takzvaná buněčná imunita je boj buněk imunitního systému s cizorodými látkami. Humorální imunita - výroba protilátek nebo imunoglobulinů (jsou rozděleny do pěti tříd), které také pomáhají neutralizovat zahraniční struktury. Jak imunita funguje u kojenců Imunita dítěte prvního roku života se liší od imunity dospělých výrazně méně zralosti. Jeho tvorba probíhá především v prvních 12 měsících. Do roku má dítě dostatečně vyvinutou imunitu a setkání s infekcemi pro něj je méně nebezpečné. Dítě se narodilo s přijatými protilátkami.

Osýpky. Infekční onemocnění pro děti

. Proto je v této době třeba věnovat pozornost jakýmkoli infekčním chorobám. Není možné se vrátit zpět s osýpkami, protože každý, kdo ji má, dostane trvalou imunitu. Je-li očkování prováděno včas, nevakcinované děti, které byly imunoglobulinem po kontaktu s nemocnými spalničkami, mohou také vyvinout onemocnění, ale mají mnohem lehčí průběh. Teplota je nízká, projevy jsou slabé, vyrážky v malém množství. Očkování očkovací látkou proti spalničkám způsobí trvalou imunitu. A v kontaktu s nemocnými spalničkami se dítě nedostane. Mějte proto na paměti, že dítě musí být včas očkováno! Osýpky mohou vést k komplikacím.

Zmrazené těhotenství. Neuchopitelnost těhotenství

. V seznamu povinných vyšetřování před operací zahrnoval studie srážení krve, aby se zabránilo rozvoji závažných komplikací spojených s poruchami srážení krve systému, tzv diseminované intravaskulární koagulace (DIC), jakož i stanovení Rh-faktoru. Imunoglobulin Antirezus se podává ženám s Rh-negativní krví okamžitě nebo během prvních 24 hodin po operaci. Jak se připravit na další těhotenství? Jakýkoli případ nevyvinutého těhotenství vyžaduje pečlivou analýzu a identifikaci příčin, které vedly k úmrtí embrya. Většina případů úmrtí embryí v počátečních stádiích těhotenství je způsobena závažnými malformacemi. To je třeba vzít v úvahu při jmenování vyšetření a léčby.

Potravinová alergie u kojenců. Potravinové alergie u dětí mladších jednoho roku

. Potravinové alergie jsou způsobeny bílkovinami obsaženými v potravinách. Potravinářské alergeny mohou při procesu vaření měnit své vlastnosti, zatímco některé z nich ztrácejí alergenitu, jiné se naopak stávají alergičtějšími. Jaký je mechanismus alergické reakce? V reakci na alergen, organismus syntetizuje imunoglobuliny E, které aktivují kaskádu reakcí vedoucích k rozvoji alergických příznaků. Obvykle se alergické reakce objevují brzy po konzumaci produktu, který je přecitlivělý, ale někdy je alergie pomalá a projevuje se jen několik hodin po jídle. Symptomy potravinových alergií Potravní alergie je tedy stav zvýšené citlivosti na produkt.

Imunita je proti. těhotenství. Neplodnost

. Proto se v průběhu těhotenství, je doporučeno provádět preventivní 3 cyklech terapie, která se skládá z intravenózních imunoglobulinů v dávce 25 ml (1,25 g) OKTAGAMA nebo 50 ml (2,5 g) každý druhý den, ve třech dávkách; Současně jsou přiřazeny svíčky s VIFERON. Malé dávky imunoglobulinu neinhibují produkci imunoglobulinů, ale stimulují obranyschopnost těla. Reinjekce imunoglobulinu se provádí po 2-3 měsících a před podáním. Zavedení imunoglobulinu je nezbytné k prevenci exacerbace virové infekce, potlačování tvorby autoprotilátek. Současně v těle těhotné ženy vzniká ochrana (pasivní imunita) z chronické infekce a cirkuluje.
. ). Pro prevenci těchto komplikací kontrolu imunitní, stav interferon je definováno v krvi imunoglobuliny třídy IgG, IgM a IgA (IgM a IgA jsou generovány při prvním styku s infekčním agens v těle a k exacerbaci infekce, IgG zůstávají v těle po předchozí infekci). Při nízké IgA imunoglobulin podáván je nebezpečné v důsledku možných alergických reakcí. Aby se zabránilo takovým komplikacím žena před podáním imunoglobulinů podávaných antihistaminika, a pak určit bohatý nápoj, čaj, džusy, a kdy tyto jevy nachlazení - antipyretika. Tyto léky nezavírejte na prázdný žaludek - krátce předtím, než pacient podá potravu.

Očkování "nad plánem": očkování proti meningitidě. Očkování.

. Komplikace v podobě alergických reakcí jsou extrémně vzácné. Dočasná kontraindikace očkování, stejně jako všechna ostatní očkování, je akutní infekční onemocnění nebo exacerbace chronického onemocnění. V tomto případě se očkování provádí 2-4 týdny po zotavení. 1 Imunoglobulin je léčivo vyrobené na základě krve člověka, které bylo nemocné nebo očkované proti určité infekci a vyvinul protilátky - ochranné proteiny proti patogenu infekce. Konstantní kontraindikace je závažná alergická reakce na složky léku a komplikace, ke kterým došlo po předchozím podání. Očkování proti meningokokové infekci Další příčinou hnisavé meningitidy jsou meningokoky. Jedná se o velkou skupinu patogenů, které způsobují b.

Očkování během těhotenství. Kdy je možné je vyhnout?

. V takovém případě má tato vakcína více než živé účinky. Osýpky a příušnice (příušnice). Moderní vakcíny pro prevenci těchto infekcí jsou stejně jako všechny živé vakcíny kontraindikovány u těhotných žen. Neúmyslné očkování však není známkou potratů. Při kontaktování těhotné ženy se spalničkami nebo příušnicemi by měl být co nejdříve zaveden normální lidský imunoglobulin. Očkování lidí kolem těhotné ženy nemůže poškodit budoucí dítě. Rubella. Na tuto infekci se budeme podrobněji zabývat. Určitě, většina žen si je dobře vědoma toho, že zarděnka je pro těhotné ženy velmi nebezpečná, protože vede k vrozeným malformacím u plodu. Pokud jste tedy netrpěli rubeolou, pak alespoň 2 měsíce před začátkem plánu.

Imunoglobulin. Co dělat. A? Těhotenství a porod

28 týdnů brzy - je nutné antiresusnogo imunoglobulin k prick (na mně 4. - u manžela 2-nd pozitivní). Lékař se obrátil na Plánovací středisko a jsou přijímáni pouze tehdy, když přinesu růžový lístek z ministerstva zdravotnictví. A mám politiku Foms (změním své příjmení po svatbě) ještě není připraven. Dostanu mi ten lístek? A v Moskvě není žádná registrace - něco, co prozatím nebylo zapotřebí. Sakra. Já a to souhlasím platno, ale oni si účtují jen když na kaktraktu. Dívky - kde to jinak může.

Injekce imunoglobinu. nebo imunoglobuliny. Těhotenství a porod

Injekce imunoglobinu. nebo imunoglobulin, nerozuměl, intramuskulárně, každý druhý den, slíbil mi to doktor. Co je a co jí? Kdo to udělal? Je to bezpečné? ona také kontrolovala mě pro všechny druhy infekcí a našel ureplazmu "dva kříže" je to, co to je? Tak jsem pochopil, že je neškodný, ale typu FOR ALL CASE budeme po nyxes ošetřovat jakýmikoli antibiotiky, ABSOLUTELY (!) Neškodná pro těhotné ženy. Takže můj duše neleží na zbytečné antikjótské a dokonce i nepochopitelné injekce. Možná.

Hepatitida, jak se stát. Medicína a zdraví

29.března na návštěvu nám přišel známý, byl už malátnost podobný ARD (dobře sedět doma) WE měl večeři a on uložil jeho vidličku si salát z celkového tarelki.Doma já jsme byli s manželem a 4 děti.31 let v březnu, když nás zavolal a řekl, že je v nemocnici s podezřením na hepatitidu, výsledky dosud, ale všechny bláto na obličeji, zbývá jen zjistit, co přesně gepatit.Ochen se obávají, že hepatitida A.Segodnya manžel volal jeho máma řekla mi, že je to všechno žlutá, tmavá moč, výkaly.

1796 - homeopatie a očkování

Klasická homeopatie, očkování a homeopatie

Imunoglobulinová antiresorpční látka. Co si o tom myslíš?

  • Přejít na stránku:

Imunoglobulinová antiresorpční látka. Co si o tom myslíš?

Zpráva # 1 Elena25 »14. února 2006, 20:59

Zpráva # 2 Katinka »15. února 2006, 14:55

Re: Imunoglobulinový antiresorpční přípravek. Co si o tom myslíš?

Zpráva # 3 Melania »15. února 2006, 14:57

# 4 Zpráva Melania »15. února 2006, 15:16

Zpráva # 5 Elena25 »15.února 2006, 17:59

# 6 Zpráva notik »15. února 2006, 18:14

# 7 Zpráva Elena25 »15. února 2006, 18:45

Zpráva # 8 LABA »15. února 2006, 20:10

Zpráva # 9 Engla »16. února 2006, 00:56

Re: Imunoglobulinový antiresorpční přípravek. Co si o tom myslíš?

Zpráva # 10 Elena25 »28. prosince 2006, 19:03

Imunoglobulin

Formy uvolňování a balení léčivého přípravku Lidský imunoglobulin je normální

roztoku pro intravenózní podání

roztoku pro intramuskulární injekci

láhev na intravenózní roztok (lahvička) 25 ml, kartonový obal 1

roztok pro intramuskulární injekci 1,5 ml / dávka ampulky 2 ml s nožovou ampulí, balení z lepenky 10

roztok pro intramuskulární injekci 1,5 ml / dávka ampulky 1,5 ml s ampulí nože, balení z lepenky 10.

Složení a aktivní složka

Prostředek humánního imunoglobulinu zahrnuje:

Lék je imunologicky aktivní frakce Protein oddělený z lidské plazmy zdravých dárců a individuálně testovány na nepřítomnost protilátek proti viru lidské imunodeficience (HIV-1 a HIV-2) a viru hepatitidy C a povrchový antigen viru hepatitidy B (HBsAg).

Farmakologický účinek

Lék je imunologicky aktivní frakce Protein oddělený z lidské plazmy zdravých dárců a individuálně testovány na nepřítomnost protilátek proti viru lidské imunodeficience (HIV-1 a HIV-2) a viru hepatitidy C a povrchový antigen viru hepatitidy B (HBsAg).
Léčba má nízkou antikomplementární aktivitu v důsledku léčby malým množstvím pepsinu v slabě kyselém prostředí a následným odstraněním enzymu hydroxidem hlinitým.

Popis
Léčba je čirá nebo mírně opalizující bezbarvá kapalina s koncentrací proteinu 4,5% až 5,5%. Neobsahuje konzervační látky a antibiotika.

Biologické a imunologické vlastnosti
Aktivní složkou léčiva jsou imunoglobuliny, které mají protilátky různé specifičnosti. Lék má také nešpecifickou aktivitu, projevující se zvýšením odporu těla.

Co pomáhá normálním humánním imunoglobulinům: svědectví

Léčba těžkých toxických forem bakteriálních a virových infekcí, pooperační komplikace, doprovázené septikemií u dětí a dospělých.

Kontraindikace

Imunoglobulin není podáván osobám, které mají v anamnéze alergické reakce na krevní produkty. V případech závažné sepse je jedinou kontraindikací pro podání anafylaktický šok pro krevní produkty v anamnéze. Osoby trpící alergickými onemocněními (bronchiální astma, atopická dermatitida, recidivující kopřivka) nebo náchylné k alergickým reakcím se lék podává na pozadí antihistaminik. Doporučuje se pokračovat v jejich podávání do 8 dnů po ukončení léčby. Během akutního alergického procesu se lék podává podle závěrů alergiků podle důležitých indikací.

Osoby, které trpí onemocněním, jejichž genezí jsou hlavními imunologickými mechanismy (kolagenóza, imunitní onemocnění krve, nefritida), je droga určena po konzultaci s příslušným specialistou.

Lék se používá pouze podle pokynů lékaře.

Úvod Imunoglobulin je registrován ve stanovených registračních formulářích se sériovým číslem, datem výroby, datem expirace, výrobcem, datem podání, dávkou a povahou reakce k podání léku.

Imunoglobulin je normální v těhotenství a kojení

S opatrností v těhotenství a laktaci.

Imunoglobulin je normální: návod k použití

Imunoglobulin se injikuje intramuskulárně do horního vnějšího kvadrantu gluteální břicha nebo vnějšího povrchu stehna. Nepodávejte lék intravenózně. Před injekcí se ampule s léčivem uchovává 2 hodiny při pokojové teplotě.

Otevírání ampulí a postup podávání jsou prováděny s přísným dodržováním aseptických a antiseptických pravidel. Aby se zabránilo tvorbě pěny, je lék natažen do injekční stříkačky s jehlou se širokým lumenem.

Léčivo v otevřené ampulce není skladováno. Vhodné pro použití v lékových lahviček se zhoršeným celistvosti nebo značení, mění fyzikální vlastnosti (změna barvy, zákal roztoku, přítomnost neporušuje vločky) s prošlou dobou použitelnosti a skladovacích podmínek nesouladu.

Dávka imunoglobulinu a frekvence jeho podání závisí na indikacích pro použití.

Prevence hepatitidy A.

Léčivo se podává jednou v dávkách: děti od 1 do 6 let - 0,75 ml, do 10 let - 1,5 ml, starší než 10 let a dospělí - 3 ml. Opakované podávání imunoglobulinu v případě potřeby profylaxe hepatitidy A není provedeno dříve než za 2 měsíce.

Léčba je podána jednou osobě od 3 měsíců věku osobám, které nejsou infikovány spalničkami a nejsou očkovány proti infekci, nejpozději do 6 dnů po kontaktu s pacientem. Dávka léku dětem (1,5 nebo 3 ml) se stanoví v závislosti na zdravotním stavu a době, která uplynula od okamžiku kontaktu. Dospělí a také děti, které jsou ve styku se smíšenými infekcemi, se lék podává v dávce 3 ml.

Prevence a léčba chřipky

Léčivo se podává jednou v dávkách: děti do 2 let - 1,5 ml, od 2 do 7 let - 3 ml, starší než 7 let a dospělí 4,5-6 ml. Při léčbě těžkých forem chřipky je indikována opakovaná (24-48 h) aplikace imunoglobulinu ve stejné dávce.

Léčivo se podává dvakrát v intervalu 24 hodin v jedné dávce 3 ml pro děti, ne bolevshim pertussis a roubované (ne zcela roubovaný) pertussis v nejkratším možném čase po kontaktu s pacientem, ale ne později než 3 dny.

Prevence meningokokové infekce.

Léčivo se podává jednou děti ve věku od 6 měsíců do 7 let nejpozději do 7 dnů po kontaktu s pacientem se zobecněnou formou meningokokové infekce v dávkách 1,5 ml (děti do 3 let) a 3 ml (děti starší 3 roky).

Léčba se podává jednou denně v dávkách 3 až 6 ml vakcíny nevakcinované nebo méně očkované proti poliomyelitidě dětem co nejdříve po kontaktu s pacientem s poliomyelitidou.

Léčba hypo a agammaglobulinémie

Léčivo se podává v dávce 1 ml na 1 kg tělesné hmotnosti, vypočtená dávka se může podávat ve 2-3 dávkách v intervalu 24 hodin. Následné podávání imunoglobulinů se provádí podle údajů nejdříve o 1 měsíc později.

Zvýšení odolnosti organismu během rekonvalescence akutních infekčních onemocnění s prodlouženým průběhem a s chronickou pneumonií.

Léčba se podává v jedné dávce 0,15-0,2 ml na 1 kg tělesné hmotnosti. Množství podání (až 4 injekce) určuje, že interval mezi injekcemi je 2-3 dny.

Nežádoucí účinky

Reakce na zavedení imunoglobulinu zpravidla chybí. Jedinci s pozměněnou reaktivitou mohou vyvinout alergické reakce různých typů a ve výjimečných případech i anafylaktický šok, a proto osoby podstupující léčbu by měly být pod lékařským dohledem. V místnosti, kde je lék podáván injekčně, by měla být dostupná protizánětlivá terapie.

V případě porušení funkce ledvin

S opatrností při selhání ledvin.

Aplikace v dětství

Lze je používat podle údajů podle dávkovacího režimu.

Zvláštní instrukce

Zavedení imunoglobulinu a preventivní očkování.

Léčba imunoglobulinovými léky snižuje účinnost očkování, takže očkování se provádí nejdříve po 2-3 měsících po podání imunoglobulinu.

Osoby trpící alergická onemocnění (bronchiální astma, atopická dermatitida, kopřivka opakující) nebo náchylné k alergickým reakcím imunoglobulinu denní podávání a během dalších 8 dní doporučuje přiřazení antigistaminngh přípravků. Při zhoršení alergického procesu podávání léčiv se provádí na závěr alergologem.

Osobám trpícím autoimunitními chorobami (krevními onemocněními, pojivovými tkáněmi, nefritidou apod.) By se mělo podat lék na pozadí vhodné terapie.

Imunoglobulin proniká do mateřského mléka a může usnadnit přenos ochranných protilátek na novorozence.

Dočasné zvýšení protilátek v krvi po podání vede k falešně pozitivním výsledkům analýzy v sérologické studii (Coombsova reakce).

Po podání léku by měl být pacient sledován nejméně 30 minut. V místnosti, kde se lék podává, by měla existovat protizánětlivá léčba. Při vývoji anafylaktoidních reakcí se užívají antihistaminika, glukokortikosteroidy a adrenomimetika. Během těhotenství zadejte pouze pod přísnými údaji, kdy budoucí přínos pro matku překročí potenciální riziko pro plod.

Doporučená rychlost podávání je nutno sledovat. Rychlejší injekce může způsobit vznik kolaplazie.

Koprodukce s jinými léky

Předávkování

Podmínky skladování a skladovatelnost

Přípravek je skladován a přepravován při teplotě 2 až 8 ° C. Zmrazení není povoleno.

Analogy a ceny

Mezi cizími a ruskými analogy Imunoglobulin normální osoby je:

Octagam. Výrobce: Octapharma AG (Rakousko). Cena v lékárnách ze 11599 rublů.

Recenze

Tato hodnocení týkající se humánního humánního humánního imunoglobulinu jsme automaticky našli na internetu:

Stále jsem snížil imunitu, protože jsem chronická alergická osoba. Po velmi dlouhé době po opakovaných konzultacích s imunology a alergiky používám imunoglobulin přibližně jednou za šest měsíců, abych obnovil imunitu. Jinak - nekonečné nachlazení, časté vyrážky z oparu, exacerbace sinusitidy.

Níže můžete zanechat recenzi! Pomáhá imunoglobulin člověku, který se s onemocněním vyrovná?

Imunoglobulinové recenze dětí

Máme herpes. Lékař předepsal léčbu včetně "lidského imunoglobulinu je normální." Zpočátku jsme nemohli najít v lékárnách našeho města, a já volal doktor s otázkou: „Jak se stát“, ke kterému ona odpověděla: „No, v případě, že město je ničeho, co mohu udělat, trávit veškerý léčbu, I Vy jste jmenoval nebo nominoval bez imunoglobulinu ". O den později jsme všichni ještě našel, koupil, ale pečlivě přečíst anotaci, uvažoval, jestli jeho píchnutí obecně?!

Preperat imunologicky představuje proteinové frakce, která má široké spektrum protilátek izolovaných z lidské plazmy nebo séra dárců screenovány na nepřítomnost protilátek proti viru lidské imunodeficience (HIV-1, HIV-2), viru hepatitidy C a povrchový antigen viru hepatitidy B

Kde je záruka, že tato lék ještě nemá tyto protilátky?

A pak může být tolik vedlejších účinků.

V ojedinělých případech se reakce může vyvinout v podobě zarudnutí a zvýšením teploty na 37,5S během prvního dne po podání, a také dyspeptických symptomů. Osoby se změněnou reaktivitou mohou vyvinout alergické reakce různých typů a ve výjimečných případech anafylaktický šok. Bolest hlavy, závratě, bolesti migréna, nevolnost, zvracení, bolesti břicha, průjem, arteriální hypo- nebo hypertenze, tachykardie, cyanóza, zimnice, dušnost, pocit stlačení, nebo bolest na hrudi, alergické reakce.
Zřídka, výrazné snížení krevního tlaku, kolaps, ztráta vědomí, horečka, zimnice, zvýšené pocení, únava, nevolnost, bolesti zad, bolesti svalů, znecitlivění, tepla nebo za studena pocit, aseptické meningitidy, akutní renální tubulární nekrózy.

Vzhledem k tomu, že sama doktor říká, že můžete udělat bez něj, možná byste neměla vystavovat vaše dlouho očekávané a jediné dítě tak nebezpečí?

Imunoglobulin

Doporučené zprávy

Vytvořte účet nebo se přihlaste, abyste ponechali komentář

Komentáře mohou být ponechány pouze registrovanými uživateli

Vytvořte si účet

Zaregistrujte si nový účet v naší komunitě. Je to snadné!

Přihlásit se

Máte účet? Přihlaste se nyní.

Naposledy zobrazeno 0 uživatelů

Žádná registrovaná uživatelka nezobrazuje tuto stránku.

  • Celá činnost
  • Domů
  • PITRS (léky měnící průběh roztroušené sklerózy)
  • Imunoglobuliny
  • Imunoglobulin

Všichni-ruská veřejná organizace zdravotně postižených osob s roztroušenou sklerózou (LLCIBRS) Powered by Invision Společenství

Předchozí Článek

Fórum hepatitidy

Následující Článek

Heptrál: návod k použití