Fórum hepatitidy

Léčba

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Život s cirhózou je minulý, život bez hepatitidy je budoucnost.

  • Přejít na stránku:

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva Nicole »08 květen 2013 16:51

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva valera »08 květen 2013 19:00

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva Nicole »21. května 2013

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva nina50 »21. květen 2013 12:15 hod

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva Nicole »21. května 2013 13:06

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva valera »21. květen 2013 19:46

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva Nicole »21. května 2013

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva Nicole »22. května 2013 13:23

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva vik »22. květen 2013 13:57

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva valera »24. květen 2013 01:03

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva lynx »24. května 2013 03:09

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva Nicole »24. květen 2013 12:25

Re: život s cirhózou

Vaše zpráva lynx »24. května 2013 15:51

Hepa-Mertz

Formy uvolnění

Instrukce Gepa-Mertz

Gepa-Merz je německý originální hepatoprotektor používaný k léčbě akutních a chronických hepatálních patologií, stejně jako jaterní encefalopatie.

V uplynulých několika desetiletích se křivka výskytu hepatálních patologií výrazně shromáždila. Nemůže být řečeno, že současná medicína sedí současně se složenými rukama: důkladná studie mechanismu poškození jater, alkoholu a autoimunitní etiologie umožnila výrazný pokrok ve své diagnostice a léčbě. Nicméně onemocnění jater zůstává jednou z hlavních příčin zdravotního postižení, zdravotního postižení a úmrtnosti. Preparát hepa-merz obsahuje dvě aktivní aminokyseliny: diaminovanol (ornitin) a aspartikum (aspartát), které určují farmakologické vlastnosti tohoto léčiva. Nejčastěji je hepa-mertz předepsán pro hepatální encefalopatii, což komplikuje průběh onemocnění jater (obvykle cirhózy) a zhoršuje jejich prognózu. Jak víte, 5leté přežití pacientů s jaterní cirhózou komplikované hepatální encefalopatií je pouze 25%. Hlavním faktorem vývoje hepatické encefalopatie je vysoká hladina amoniaku v krvi, která má přímý účinek na centrální nervový systém a potenciuje řadu dalších negativních faktorů. Vysoká hladina amoniaku je založena na nerovnováze mezi jeho tvorbou a využitím. V těle se vytváří amoniak v důsledku odstranění aminoskupin z molekul aminokyselin, rozkladu močoviny a dalších dusíkatých sloučenin v tlustém střevě. Využití amoniaku probíhá z větší části při reakcích cyklu Krebs-Henzelyte (tzv. Ornitinový cyklus) v játrech a syntézou glutaminu v játrech a svalů. Onemocnění jater v mnoha ohledech omezuje jeho schopnost neutralizovat amoniak.

V tomto ohledu musí své povinnosti přijmout svaly. Použití léku Merz hepatitida vede k aktivaci enzymů podílejících se na využití amoniaku v játrech a svalech, zvyšují stabilitu proteinu, která umožňuje pacientovi zachovat běžnou stravu a zabránit ztrátě svalové hmoty. Kromě toho Hepa-Merts přispívá k normalizaci procesu biosyntézy bílkovin v játrech. Jak je známo, pro výkon jaterní funkce protein-syntetická, potřebuje aminokyseliny a nukleové kyseliny. Hepa-Merts zvyšuje obsah obou látek a stimuluje proces biosyntézy bílkovin. Jak ukázaly klinické studie léku, zvyšuje syntézu proteinů ve svalech pacientů trpících cirhózou. Proto je jmenování Hepa-Mertz oprávněné pro všechny hyperkatabolické stavy, vč. chronické onemocnění jater, nedostatek bílkovin jakékoli etiologie, vyčerpání, chronické infekce. Navíc ornitin a aspartát jsou substrátem cyklu Krebs-Henzelyte, během kterého je amoniak zneškodněn. Tento cyklus je spojeno s cyklem trikarboxylových kyselin (alternativní název - Krebsův cyklus, ale tentokrát bez Henzeleyta), který je hlavním dodavatelem energie v těle.

Tak, hepatitis-Merz má různé farmakologické účinky: zlepšuje přenositelnost protein má anabolický efekt se zapíná, buňky a aspartát, zahrnuté v jeho složení, mimo jiné zvyšuje propustnost membrán pro buňku hořčíku, čímž poskytuje membránu stabilizující, a tudíž antioxidant akce. Druhá je zvláště důležitá u pacientů s chronickými jaterními onemocněními alkoholické etiologie.

Recenze hotelu Hepa-Mertz

Výrobek: granule, koncentrát

Nadia (pozitivní zpětná vazba)

Přes všechny nedostatky, velmi efektivní a stojí za velmi vysokou cenu

Mám chronickou cholestázu - stagnaci žluči v játrech, jinými slovy. Pokud jste slyšeli o svědění v játrech, formálně o této nemoci znáte. První příznaky byly toto velmi svědění v játrech a vzhled malých červených krtků na těle. Bylo to hodně z nich šel k doktorovi, předala analýz a našel zklamáním diagnoz.Terapevt Hepa-Merz okamžitě objednat, ale to může dovolit není všechno, stojí to trochu drahé. Pro 10 sáčků (uvnitř je granule) je třeba zaplatit asi 800 rublů a při mém závažném onemocnění je nutné vypít 2-3 sáčky denně. máš pocit, že to dopadne na peněženku? Takže je lepší, aby se více balíčků, takže vygodnee.Rastvoryayutsya pelety je velmi snadné (přidá se 200 ml vody, tepla), příchuť řešení je nechutné, samozřejmě, po jídle ním zvedal žaludek. Byl jsem léčen pouze měsíc, ale cítil jsem sílu vedlejších účinků. V podstatě se jednalo o nevolnost a nadýmání - o malý počet vedlejších účinků, ale tady je síla - být zdravý. Celodenní nevolnost, plynatost - po celou dobu, takže nebylo moc příjemné žít - nejste doma, půjdete do práce. Ale pořád jen za měsíc mi droga moc pomohla - je to opravdu velmi efektivní, její cena stojí za to. Svědění se začalo v zásadě po uplynutí pouhého týdne ustoupit a rozptyl červených krtků po dvou začal zmizet. Nebezpečí v cholestázou, že máte věčný poruchy trávení, průjem, živiny nejsou řádně absorbovány - ve vyspělých případů osteoporózy u lidí dokonce začal kvůli nestrávené vitaminu D. Nedávno jsem se stal akutní je tento problém - evidentně vypustil stejnou nemoc, Myslel jsem, že hnací průjmy jsou z výživy. Takže neformované výkaly, jejichž vůně narazí i obyvatelé kanalizačního systému, Hepa-Mertz vyloučil. Není to okamžitě, tento proces byl pomalejší, ale trvalo to tři týdny, než se židle stala normální - poprvé po dlouhou dobu.

Gepa vyvolává vedlejší účinky

Hepa-Merz je lék, který se používá k léčbě onemocnění žlučových cest a jater. Lék je k dispozici ve formě granulí pro přípravu suspenzí pro orální podání, 5 g v pytlích v 1 -30 těsnicí díly, jakož i ve formě koncentrátu pro přípravu infuzního roztoku 5 g v ampuli (10 ml) v balení - 10 ks.

Podle návodu Hepa-Merz má hepatoprotektivní a detoxikační vlastnosti. V rámci přípravy obsahoval dvě aktivní složky - aminokyseliny ornithin a aspartát, které přeměňují amoniak na močovinu a glutaminu. Ornithin je katalyzátor a enzymy karbamoilfosfatsintetazy ornithinu carbamoyltransferase základ pro syntézu močoviny. Kromě toho, Hepa-Merz podporuje aktivaci ornithin cyklu močoviny, což také snižuje množství amoniaku.

Lék má také další vlastnosti, které mají optimalizovat metabolismus bílkovin a účast na produkci inzulínu a STG.

Poločas rozpadu léku trvá 30-50 minut. Hepa-Merz se vylučuje ve formě metabolitů především ledvinami.

Analogy Hepa-Merz akt znamená, že nejvíce podobným mechanismem účinku. Patří mezi ně: Hepatosan, Peponen, Holenol, methionin, orotát draselný, Glutargin, Geptrong, Kars, Silimar, Deepa, Maksar, Legalon, Phosphogliv, Liv.52, Tykveol, remaxol, silibininu, Progepar, Thiotriazoline, Rosilimarin, Ropren, Silibor,

Podle pokynů je Gep-Merz zobrazen pro takové nemoci jako:

Hepatická encefalopatie ve stádiu kómatu a prekoma; Cirhóza jater; Detoxikace hepatitidou; Různé patologie jater, včetně těch způsobených zneužíváním alkoholických nápojů.

Analogy drogy se nedoporučují bez jmenování lékaře.

Léčivo ve formě granulí musí být rozpuštěno ve vodě: 200 ml 3-6 g. Roztok je podáván orálně třikrát denně po požití.

Při použití koncentrátu rozpusťte 20 g léku (4 ampule) v 500 ml infuzního roztoku a injikujte intravenózně. U těžkých případů, jako je například kóma a prekoma, je povoleno zvýšení dávky až o 8 ampulí denně. Během zavedení přípravku Hepa-Merz do žíly by měla být řízena rychlost infuze, protože není možné překročit 5 g léku za hodinu. Koncentrát léčiva se rozpustí v 5% roztoku glukózy, Ringerově roztoku nebo fyziologického roztoku.

Doba léčby je určena lékařem individuálně pro každého pacienta. Tento parametr závisí na typu onemocnění, jeho závažnosti a stavu pacienta jako celku. V případech závažného poškození jater je nutná přísná kontrola stavu pacienta a v případě potřeby korekce rychlosti podávání léku. To je nezbytné, aby se zabránilo vzniku nevolnosti a zvracení.

Při hodnocení pozitivních příznačností ohledně Hepa-Merz se užívání léku zřídka vyvolává vývoj nežádoucích účinků. Někdy se však může objevit nevolnost a zvracení, stejně jako alergické reakce.

Kontraindikace užívání přípravku Hepa-Mertz jsou:

Přecitlivělost na složky léčiva; Terminální fáze selhání ledvin.

Recenze HEPA Merz tvrdí, že v průběhu těhotenství a kojení lék není způsobuje negativní vývoj, nicméně by se měli poradit s lékařem, než začnete cvičení a léčbu jen pod jeho kontrolou.

Hepa-Merz se nesmí používat současně s některými antibiotiky, vitamin K, vinkaminu, diazepam a thiopentalem sodným.

V současné době nejsou hlášeny případy předávkování léky. Nicméně lze předpokládat, že překročení doporučených dávek může vést k symptomům spojeným s abnormalitami gastrointestinálního traktu. V takových případech je nutné oplachovat žaludek a provést symptomatickou léčbu.

Hepa-Merz by měl být skladován na tmavém místě, chráněn před světlem, při teplotě nejvýše 27 stupňů. Doba použitelnosti je uvedena na obalu.

Univerzální lék Hepa-Mertz slouží nejen jako hepatoprotektor, léčí s komplexním přístupem onemocnění jater, ale má také pozitivní účinek na centrální nervový systém. Zpočátku bylo léčivo považováno za antiisotemický, což umožňuje významně snížit hladinu amoniaku v krvi. Hlavní složkou tohoto léku je L-aspartát-L-ornitin, tj. což je aminokyselina, která se přímo podílí na tvorbě močoviny, stejně jako zásadní přeměnu amoniaku na glutamin.

Přípravek má dvě formy uvolňování: granule uzavřené v sáčku a ampule s koncentrátem.

Granule jsou kombinovány z částic bílé a oranžové barvy, mají kysané, oranžové chuti. V jednom sáčku - 5 gramů granulí obsahuje balení 30 sáčků.

Koncentrovaný roztok se uvolní v ampulích z tmavého skla, objem jedné ampule je 10 ml. Balení obsahuje 10 ampulí.

V zásadě je přípravek Gepa Merz předepsán pro léčbu:

intoxikace jaterní cirhózou, hepatitida jakékoli povahy a rovněž jako podpora léčby onemocnění jater; otravy jídlem a otravou alkoholem; onemocnění psychiky při jaterních onemocněních (hepatitida, cirhóza); tuková hepatóza; hepatické encefalopatie.

Hepatální encefalopatie je komplexní jaterní onemocnění postihující centrální nervový systém. Onemocnění se projevuje jako typická "jaterní symptomatologie", stejně jako formou deprese, změny charakteru a intelektuálních vlastností člověka. Hepatální encefalopatie se léčí anti-amoniakem, antibiotiky a také s flumazenilem.

L-aspartát-L-ornithin (ornithin aspartát) - účinná látka se uvolňuje při požití dvě složky aminokyselin a ornithin aspartát. Látky absorbovány v tenkém střevě u transportu střevních membrán epitelu.

Vylučování látek se provádí ledvinami, když se dostanou do procesu tvorby močoviny.

Aplikujte Hepa-Merz podle instrukcí k použití, perorálně, intramuskulárně a intravenózně.

Orálně se lék užívaný k léčbě onemocnění jater rozpouští ve sklenici vody. Je lepší, pokud po konzumaci dochází k spotřebě, jsou denně předepsány pouze tři léky. Denní dávka léčiva ve sáčku by neměla překročit 6 gramů.

Intramuskulárně a intravenózně, podle instrukcí k použití, určeno od 2 do 6 gramů léku, zředěné v 10 ml fyziologického roztoku. Injekce se aplikují dvakrát denně, nejlépe po 12hodinovém intervalu. Nelze zvýšit injekční roztok glukózou, tk. použití přípravku Gep Mertz v této sloučenině může mít neočekávaný vliv na produkci inzulínu.

Intravenózní podávání s kapátkem je zpravidla předepsáno v těžkých bolestivých situacích. To vyžaduje 4 až 8 ampulí léku, jak to předepsal lékař, zředěný v polovině fyziologického roztoku. Rychlost podávání je současně 40 kapek za minutu.

Průběh léčby jmenován lékařem individuálně, v závislosti na stavu pacienta, jeho osobních vlastnostech a jak rychle to bude vidět pozitivní účinek léku na organismus.

balení lék skladován při teplotě ne vyšší než 25 ° C, neotevřených ampulí a sáčky může být uveden do činnosti po dobu 5 let od data výroby, po dobu používání sáčku a ampule nepodléhají. Připravené roztoky by se neměly skladovat ani používat po nějaké době po vaření.

Profylaktické užívání přípravku Hepa-Merz nemá potvrzené účinné výsledky, nicméně je předepsáno za účelem prevence:

tukové usazeniny v jaterních tkáních; poruchy funkce jater s očekávaným přejíráním; poškození jater s vzácným příjmem alkoholu.

Kontraindikace užívání léku Hepa-Merz jsou selhání ledvin a alergie na složky léku. Také kontraindikace jsou:

věk dětí; těhotenství; období laktace; závažné porušení funkce ledvin.

Nežádoucí účinky jsou velmi vzácné, mohou se však vyskytnout závažné poruchy zažívacího traktu: těžká nevolnost, plynatost, průjem a bolest břicha. Může to být bolest kloubů a končetin.

Výskyt vedlejších účinků může rovněž znamenat předávkování léku. Chcete-li odstranit příznaky, musíte přestat užívat přípravek, opláchnout žaludek a konzultovat s lékařem, který předepisuje symptomatickou léčbu. Než půjdete k lékaři, můžete nezávisle vypít aktivovaný uhlík v odpovídající dávce.

Vyhněte se nežádoucím účinkům pomůže při provádění lékařských doporučení pro dávkování a interval mezi dávkami léku.

Nekompatibilita léku Hepa Merz s následujícím seznamem léků je stanovena:

penicilinové antibiotika; vitamín K; diazepam; přípravky thiopental sodíku; rifampicin; meprobamát; wincamine; ethionamidu.

S danými léky lze kombinovat příjem agenta v žádném případě není možné.

Úplně zaměnitelné analogy drogy jsou:

Orniliv - injekční roztok. V 1 ml roztoku obsahuje 500 mg L-aspartát-L-ornitinu. Používá se pouze k intravenóznímu podání, nahradí se Gepa Mertz, je zapotřebí, 4 ampule drogy denně, zavedené dvakrát. Nejlepším účinkem je dosaženo při kapání léku, proto musí být obsah ampulek předem rozpuštěn v pololitru infuzního roztoku, ale nepřesahuje maximální dávku 6 ampulí. Maximální dávka je 5 gramů za hodinu, což odpovídá 1 ampulce. Hepatox je další podobné řešení pro intravenózní podání. Používá se také pro kapátka, proto vyžaduje přípravu roztoku s 500 ml chloridu sodného. Maximální denní dávka je 4 ampule, dávka a charakteristiky použití jsou podobné výše popsanému přípravku. Larnamine je lék vyráběný v sáčku. Jeden paket obsahuje 3 gramy účinné látky. Larnamine se konzumuje ve dvou stovkách mililitrů vody, po jídle nebo během jeho příjmu, 3krát denně pro 1 nebo 2 sáčky, jak to předepsal lékař. Je povoleno rozpustit obsah sáčku pro ošetření nejen ve vodě, ale také v džusu. a podobné složení a vyžadující přípravu roztoku Ornithine, Heptor, Ornilatex a Ornitsetil.

Podobný účinek na játra je uveden v následujícím seznamu léčivých přípravků:

Essentiale; Phosphontsiale; Gepabén; Galsten; Hofitola; Glutargin; Silibor; Karsila; Oatsola; Liv-52.

Ovšem účinek těchto léků je jen na játrech, mozok těží z léčby takovými léky, bohužel nedostává.

Lék není levný, jeho cena je velmi "kousání". V roce 2017 má Hepa-Merz následující hodnotu:

Hepa-Mertz: pokyny a reference

Hepa-Merz (Hepa-Merz) patří do skupiny hepatoprotektorů, tj. Prostředků na ochranu jater. Má také antizotemition účinek (snížení hladiny amoniaku v krvi) a rozšiřuje léčiva ke zvýšení centrální nervový systém pro léčení jaterní encefalopatie. Lék je vyráběn německou farmaceutickou společností Merz Pharma.

Složení Hepa-Mertz

Lék je dostupný ve formě rozpustných granulí a koncentrátu pro přípravu roztoku. Jejich složení a balení:

Koncentrace ornitinového aspartátu, g na ks.

Polyvinylpyrrolidon, oranžově žluté barvivo, sacharin, oranžová a citronová příchuť, levulosa, cyklamát sodný

Sáčky s obsahem 5 g každý. 30 balení v krabici

Ampulky o objemu 10 ml v balení po 10 ampulích

Farmakologický účinek

Lék vykazuje hepatoprotektivní, hypoazotemický účinek. Ornithin aspartát - hlavní účinná látka - snižuje hladinu amoniaku v krvi, která je podílet se na biosyntéze účastníka močovina vozidla je ornithin Krebsův cyklus, pomáhá produkovat inzulín a růstový hormon... Díky tomu lék urychluje metabolismus bílkovin, má detoxikační účinek na tělo.

Účinná látka kompozice (ornitin-aspartát) normalizuje krevní funkce. Lék je rychle vstřebáván v žaludku, začíná působit 15-25 minut, proniká do krve střevním epitelem, vylučuje se močí. Lék snižuje astenickou (trvalou slabost), dyspeptickou (poruchu trávení), bolestivým syndromem, normalizuje zvýšenou tělesnou hmotnost steatózou (stav, kdy tuková tkáň narušuje játra).

Před několika lety vědci provedli výzkum, zda Gepa Merz pomáhá s hepatitidou C, cirhózou a intoxikací. Pro provedení testů účinnosti Hepa-Mertz byly použity biochemické krevní testy. Podle studie, 49% pacientů zcela izoluje z hepatické encefalopatie (porucha funkce mozku způsobené selhání jater), jasné znaky konzervované u 8% subjektů.

U pacientů s jaterní cirhózou (náhrada orgánové tkáně pojivem) bylo zlepšení zaznamenáno ve 95% případů. Pacienti zaznamenali dobrou toleranci léku, doktoři vedli pozitivní dynamiku užívání léku při léčbě tukové jatky a chronické hepatitidy. Malé dávky léku rychle vedly k koncentraci enzymů (enzymů).

Indikace pro použití

Léčba se užívá samostatně nebo jako součást komplexní terapie. Indikace pro použití přípravku Hepa-Mertz jsou:

  • akutní nebo chronické onemocnění jater s hyperamonemií;
  • hepatická encefalopatie;
  • koma, prekoma, zhoršené vědomí;
  • přísada do stravy pacientů s nedostatkem bílkovin;
  • intoxikace otravou alkoholem.

Jak užívat Hepa-Mertz

Lék Gepa Merz pro léčbu jater se užívá ve formě granulí. Podle instrukcí se jeden balíček rozvede ve 200 ml vody nebo ovocné šťávy, které se užívají 2-3x denně. Koncentrát pro přípravu infuzního roztoku se používá intravenózně. Průměrná dávka je 20 g (4 ampule) denně. Při těžké jaterní encefalopatii se užívá až 40 g léku denně (8 ampulí) s maximální rychlostí infuze 5 g / h. Doba trvání léčby je předepsána lékařem.

Hepa-Mertz pro prevenci

Lékaři nedoporučují užívání přípravku Gep Mertz k prevenci onemocnění jater. To je způsobeno skutečností, že droga bojuje pouze s již existující intoxikací způsobenou porušením těla. Pokud je pacient zdravý, pak játra funguje správně a nepotřebuje podporu zvenčí. Výjimkou je použití léku na kocovinu, otravu alkoholem, kdy je třeba očistit tělo nahromaděných toxinů. Dávkování bude standardní, kurz trvá 1-2 dny.

Zvláštní instrukce

Před rozpuštěním koncentrátu pro intravenózní infuze nelze používat více než šest ampulí najednou (z nich se získá přibližně 500 ml roztoku). Aby se zabránilo zvracení a nevolnosti, lékař by měl dávku léků snížit. Při použití prostředků pro léčbu jaterní encefalopatie se nedoporučuje kontrolovat dopravní a jiné nebezpečné mechanismy, protože se snižuje koncentrace pozornosti a rychlost psychických reakcí způsobených samotným onemocněním.

V těhotenství

Štěpení dítěte není absolutní kontraindikací pro příjem Hep Mertz. Těhotenství je relativní zákaz užívání drogy, takže během užívání drogy opatrně a pod dohledem lékaře. Pokud pacientka kojí a potřebuje lék, kojení by mělo být vyřazeno.

Lékové interakce

Je málo informací o tom, jak lék Gepa Merz interaguje s jinými léky. Ve většině případů je kompatibilní s jinými prostředky. Je zjištěno, že nelze kombinovat s následujícími léky:

  • vitamín K;
  • penicilinové antibiotika;
  • Rifampicin, vinkamycin;
  • Sodná sůl thiopentalu, meprobamát;
  • Ethionamid, diazepam;
  • ethanol (alkohol).

Nežádoucí účinky

Během příjmu granulí nebo infuzí přípravku Hep Mertz se mohou objevit vedlejší účinky. Mezi ně patří fenomén nevolnosti, alergické kožní vyrážky, zvracení. Pokud se vedlejší účinky zvýší, může to znamenat předávkování léku. V tomto případě je léčivo zrušeno, provede se výplach žaludku, podává se aktivní uhlí a je předepsána symptomatická léčba.

Kontraindikace

Léčba s opatrností je předepsána během těhotenství. Kontraindikace užívání léků jsou následující choroby a stavy:

  • děti do 18 let (účinnost a bezpečnost nebyly studovány);
  • kojení;
  • závažné selhání ledvin (s hladinou kreatininu v séru vyšším než 3 mg / 100 ml);
  • hypersenzitivita, individuální intolerance nebo alergie na složky léku.

Prodejní a skladovací podmínky

Gep Mertz granule jsou vydávány v lékárně bez předpisu. Doba skladovatelnosti u obou forem uvolnění je pět let od data výroby (pokud je skladována při teplotě nepřesahující 25 stupňů). Koncentrát pro přípravu roztoku se prodává pouze na lékařský předpis.

Analogy Gep-Merts

Nahradit lék mohou být léky se stejnou účinnou látkou v přípravku nebo jiném, s podobným ochranným účinkem proti játrům. Analogy léku jsou:

  • Ornitsetil - hepatoprotektivní, detoxikační (čisticí organismus z toxinů), hypoazotemická léčiva ve formě prášku pro přípravu roztoku obsahující ornitin jako aktivní složku;
  • Ornitin je analogický přípravek Hep Mertz ve formě granulí, tablet, rozpustného prášku a injekčního roztoku, obsahující stejnou účinnou látku, která pomáhá normalizovat acidobazickou rovnováhu organismu.

Cena Gepa-Mertz

Náklady na drogu jsou ovlivněny formou uvolňování, množstvím obalů a zvýhodněním obchodních sítí. Přibližné ceny Moskvy pro léky v lékárnách a na internetu budou:

Lék "Hepa-Merz" pro léčbu jater

Zanechat komentář 2,928

Účinným prostředkem k léčbě onemocnění jater je léčivý přípravek "Gepa-Merz". Tento lék patří do skupiny hepatoprotektorů, které mají pozitivní vliv na jaterní buňky a na tělo jako celek. Nicméně, stejně jako jakákoli léčiva, má popsané léčivo řadu kontraindikací, které je třeba vzít v úvahu předtím, než projde terapeutický průběh léčby onemocnění jater "Hepa-Merzom".

"Gepa-Merz" - syntetické léčivo pro léčbu onemocnění jater.

Struktura léku

Pro léčbu jater je předepsána léčba "Gepa-Merz", která obsahuje následující složky:

  • ornitin aspartát;
  • chuť s pomerančovou nebo citrónovou příchutí;
  • barvivo E110;
  • cyklamát sodný;
  • sacharin;
  • vyčištěná voda;
  • levulosa;
  • polyvinylpyrrolidon.
Zpět na obsah

Forma vydání

K dispozici v granulované formě. Balení obsahuje 30 sáčků, z nichž každá obsahuje 5 g výrobku. Granule jsou bílé a oranžové barvy. Má ještě jednu formu uvolnění - koncentrát, ze kterého je připraven infuzní roztok. Koncentrát je v ampulích o objemu 10 ml, které jsou vyrobeny z hnědého skla. V balení kartonu obsahuje 10 kusů.

Farmakologický účinek

Tento léčivý přípravek má čistící, chránící a pozitivně ovlivňující vlastnosti jater. K dispozici ve složení dvou aminokyselin (aspartát a ornitin) převede amoniak na glutamin a močovinu. Kromě toho popsané léčivo aktivuje ornitinový cyklus tvorby močoviny a podílí se tak na snížení hladiny amoniaku. Sekundární, ale neméně důležité vlastnosti "Hepa-Mertz" jsou procesy optimalizace metabolismu bílkovin a účasti na produkci inzulínu a růstového hormonu. Komponenty léčiva se vylučují hlavně ledvinami a jejich poloviční eliminaci trvá v průměru 40 minut.

Jakmile je jmenován?

Léčba "Gepa-Merz" je indikována pro hepatitidu, jaterní cirhózu, alkoholické jaterní onemocnění, hyperamonemii, konzumaci velkého množství jídla, selhání jater a encefalopatii. Je třeba poznamenat, že léky jsou předepsány pro hepatitidu jakéhokoli původu, včetně toxických, stejně jako pro jiná jaterní onemocnění. Lékař by měl předepsat pouze lékař. Samoléčení zvyšuje riziko závažných komplikací a vedlejších účinků.

Jak Hepa-Mertz pracuje na játrech?

Léčebný přípravek má pozitivní vliv na jaterní buňky. Aktivní složky přípravku "Gepa-Merts" mohou snížit toxicitu orgánů. Pro zlepšení výsledků léčby jaterní encefalopatie se lék užívá s silymarinem. Taková složitá léčba je schopna normalizovat oxidační metabolismus lipidů se zachováním jaterních buněčných membrán na pozadí masivního antitoxického účinku. Kromě toho se zintenzivňuje proces obnovy postižených tkání.

Podle výsledků klinických studií léku bylo zjištěno, že zvyšuje biosyntézu bílkovin ve svalech u pacientů s postupně umírajícími jaterními tkáněmi. Vychází se z toho, že se lék zcela opírá o různé chronické onemocnění jater, nedostatek bílkovin, vyčerpání a chronické infekce. Tak "Gepa-Merz" má anabolické, membránově stabilizující, antioxidační a výživové aktivity.

Použijte přípravek "Gepa-Merz" a pro prevenci onemocnění jater. Nicméně preventivní účinnost popsaných léků bude maximální v případě dodržování stravy. Je nezbytné snížit toxické zatížení jater, které nedokáže zvládnout velké množství škodlivých látek nahromaděných v těle. Léky na prevenci by měly být také předepsány odborníkem.

Pokyny

Pokyny k přípravku ukazují následující dávku použití granulí:

  • rozpusťte přípravek ve sklenici filtrované vody při pokojové teplotě;
  • denní dávka je 1-2 balení, které je třeba rozdělit na 3 dávky;
  • po jídle, ale nejpozději 20 minut po jídle;
  • maximální doba trvání léčebného cyklu je 20 dní;
  • pokud je to nutné, v druhém kurzu je nutné dodržet interval 2-3 měsíců.

Forma uvolňování léčivého přípravku pro léčbu jater umožňuje jeho použití ve formě injekcí. Ampule léčiva jsou rozpuštěny v 0,5 litru fyziologického roztoku, glukózy a Ringerova roztoku, při dodržení maximální denní dávky 8 ampulí. Intravenózně vstříkněte drogu rychlostí nejvýše 5 g / h. Pokračujte v léčbě v průměru 21 dní. Opakujte léčbu po 2 měsících.

Léčba během těhotenství a kojení

Je-li to nezbytné, k léčbě onemocnění jater během období těhotenství, první věc konzultovat s lékařem o bezpečnosti užívání drogy "Gepa-Merz". Lék není mezi absolutně kontraindikovanými léky, ale musí být podáván výhradně pod dohledem specialisty. Pokud jde o kojení, během tohoto období užívání přípravku "Gepa-Merz" se nedoporučuje.

Lékové interakce

Popisovaná přípravek má neslučitelnost s následujícími léky:

  • "Diazepam";
  • Rifampicin;
  • "Thiopental sodný";
  • "Vinkamine";
  • Meprobamat,
  • vitamín K;
  • "Ethionamid";
  • antibakteriální látky z řady penicilinu.
Zpět na obsah

Kontraindikace a vedlejší účinky

Nedoporučuje se užívat popsaný přípravek k dojčení, přecitlivělost na složky léku, děti mladší 16 let a závažná jaterní nedostatečnost. V případě nedodržení těchto kontraindikací je pacient ohrožen následujícími nežádoucími projevy:

  • bolest v břiše;
  • průjem;
  • zvýšené plyny ve střevě;
  • nevolnost;
  • zvracení;
  • bolest v kloubech;
  • alergické projevy.
Zpět na obsah

Zvláštní instrukce

Popsaný lék má několik vlastností, které je třeba zvážit před léčbou onemocnění jater. Při intravenózním podání léků "Hepa-Mertz" ve vysokých dávkách je nutné sledovat hladinu močoviny v moči a krvi. Pokud se vyslovuje dysfunkce jater, měla by se snížit rychlost podání roztoku. Tím se zabrání výskytu nevolnosti nebo zvracení. Je důležité si uvědomit, že infuzní roztok přípravku "Gepa-Merz" je kontraindikován pro vstup do tepny. Kromě toho obsahuje fruktózu, která je nežádoucí u diabetes mellitus, a je kontraindikována u pacientů s intolerancí na tuto látku.

Dlouhodobé užívání drogy nepříznivě ovlivňuje stav zubů - vyvolává kaz. Kromě toho by měl být zvážen vliv léčiva na schopnost pacienta řídit vozidla a další mechanismy. Pokud dávku zanedbáte, může dojít ke zvýšení nežádoucích účinků. V případě předávkování by měla být provedena symptomatická léčba.

Lékařské analogy

V drogistických řetězcích lze nalézt takový strukturní analog účinku látky "Gepa-Mertz", jako je "Ornitsetil". Podobné léky pro farmakologickou skupinu jsou následující:

  • "Berlition";
  • "Dipan";
  • "L-methionin";
  • "Vitanorm";
  • "Hepatosan";
  • "S-adenosylmethionin";
  • "Antraliv";
  • "Hepatofalk rostliny";
  • "Bondjigar";
  • Kedrostat;
  • "Laennek";
  • "Brentcialle Forte";
  • "Gepabene";
  • "Karsil";
  • "Milife";
  • "Hepafor";
  • Sibektan;
  • "Heptor";
  • "Cryomelt MN";
  • "Ursoliv";
  • "Thiolipon";
  • "Heptrální";
  • "Legalon";
  • "Heptrog";
  • "Metrop";
  • Ropren;
  • "Glutargin";
  • "Phosphontsiale";
  • "Maxar";
  • "Urso 100";
  • "Glutargin alkoklin";
  • "Covehol";
  • Erbisol;
  • "Resalute Pro";
  • "Karsil Forte";
  • "Essler forte";
  • "Lipoid";
  • "Silymarin";
  • "Ursosan";
  • "Liv 52";
  • "Phosphogliv Fort";
  • "Progepar";
  • "Livedovs";
  • Essentiale N;
  • Hepabos;
  • "Livolife Forte";
  • "Ursodez";
  • "Silibinin";
  • "Tykveol";
  • "Holudexan";
  • "Octolipen";
  • "Esenciální fosfolipidy";
  • "Kyselina lipoová";
  • "Silimar";
  • "Ursor";
  • "Essentiale Forte N";
  • "Moliksan";
  • "Ursodeoxycholové kyseliny";
  • Exhol;
  • "Methionin";
  • "Tiotriazolin";
  • Urdoks;
  • "Silegon";
  • "Phosphogliv";
  • "Essliver";
  • "Sirepar";
  • Ursofalk;
  • "Aeslidin."

V případě nemožnosti užívání léčivého přípravku "Gepa-Merts" mohou být výše uvedené analogy předepsány. Kategoricky je kontraindikováno samo léčbě a výběr analogu sami. Každá léčiva má při užívání určité kontraindikace a zvláštnosti, které lékař musí při výběru náhrady za lék "Gepa-Merzu" vzít v úvahu.

Gepa-Merz. Léčba jater

Hepa-Merz je moderní lék s hepatoprotektivním účinkem. Vyrábí ji německá společnost Merz Pharma. Realizuje se na receptů.

Gepa-Merz. Léčba jater

Nata82 »22. září 2014, 13:51

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

Daria »22. října 2014, 3:08

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

Nata82 »22. října 2014, 03:41

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

francouzská Angelica »23. října 2014, 6:15

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

Liuba »23. října 2014, 13:18

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

Daria »23. října 2014, 23:49

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

francouzská Angelica »24. října 2014, 05:50

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

bolesti »28. listopadu 2014, 17:36

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

Inna »30. června 2015, 11:17

Re: Gepa-Merz. Léčba jater

AnnaH »30. června 2015, 12:27

Analogy Hep-Merzu zahrnují: Hepafor, Kavehol, Silegon, Lipoid, Maksar, Tykveol. Jeho aktivní aktivní prvky jsou L-ornit a L-aspartát.

Vlastnosti aplikace Hepa-Mertz

Hypoazotemický přípravek je podle pokynů výrobce určen k léčení od:

  • nutriční nedostatečnost;
  • patologické stavy jater, probíhající na pozadí hyperamonémie;
  • hepatické encefalopatie.

Hepa-Mertzový prášek může způsobit vznik alergií, kožních reakcí, záchvatů nevolnosti, zřídka zvracení.

Podle lékařských zpráv o přípravku Hepa-Merz vykazuje lék účinnost při léčbě (až 87% úspěšných hodnocení). Lék není určen pro diagnostikované případy:

  • selhání ledvin;
  • nadcházející těhotenství;
  • hypersenzitivita.

Předávkování s použitím hepatoprotektivního léčiva způsobuje zhoršení vedlejších příznaků. Lékařský postup - výplach žaludku je zobrazen. Hepa-Merz se neslučuje s antibiotiky penicilinů.

Gepa Mertzová

Hepa-Merz je léčivý přípravek s hepatoprotektivními a detoxikačními vlastnostmi, který zahrnuje aminokyseliny: ornitin a aspartát. Tyto aminokyseliny pomáhají přeměnit amoniak na glutamin a močovinu.

Ornitin je katalyzátorem enzymů a základem pro syntézu močoviny. Gepa-Merz je navíc schopen aktivovat ornitinový cyklus stejné tvorby močoviny, což také ovlivňuje snížení hladiny amoniaku. Lék také optimalizuje metabolismus bílkovin a podílí se na tvorbě inzulínu a STH.

V tomto článku budeme zvažovat, proč lékaři jmenují Gepa-Merz, včetně pokynů pro použití, analogy a ceny tohoto léku v lékárnách. REÁLNÍ PŘIPOMÍNKY lidí, kteří již využili Hepa-Merz, si můžete přečíst v komentáři.

Složení a forma uvolnění

Koncentrát se vyrábí v ampulích z tmavého skla s jmenovitým objemem 10 ml. Jedna balení obsahuje 10 ampulí. Granulát (směs Hepa-Mertzových granulí bílé a oranžové barvy) pro přípravu roztoku se balí do sáčků po 5 g. Jedna krabička obsahuje 30 sáčků.

  • Jeden sáček obsahoval směs 5 g granulí pro přípravu roztoku, Hepa-Merz, který je obsažen ve složení 3 g ornithinu aspartátu (aktivní léčivo), a následující pomocné látky: E110 (oranžově žluté barvivo), pomeranč, a citronovou příchuť, cyklamát sodná, levulózová, sacharinová a polyvinylpyrrolidonová.
  • V jednom ampulovém koncentrátu pro přípravu roztoku Hepa-Mertz je 5 g ornitinového aspartátu, stejně jako až 10 ml. voda pro vstřikování (pomocné připojení).

Klinicko-farmakologická skupina: hypoammonemikum. Má hepatoprotektivní farmakologický účinek na lidské tělo.

Indikace k použití Hepa-Mertz

V přípravě Hepa-Merz mají určité indikace: akutní a chronické jaterní onemocnění doprovázené hyperamonemií (hepatitida, cirhóza, mastné, toxické poškození jater); hepatická encefalopatie (latentní a výrazná), zejména jako součást komplexní terapie pro zhoršené vědomí (prekoma) nebo kóma; porušení detoxikace jater (přejídání a pití alkoholu).

Farmakologický účinek

Má detoxikaci a hepatoprotektivní vlastnosti. Složení léku Hepa-Merz obsahuje dvě aminokyseliny: aspartát (L-aspartát) a ornitin (L-ornitin), kterým se přeměňuje amoniak na močovinu a glutamin.

Ornitin působí jako katalyzátor enzymů karbamoylfosfátsyntetázy a ornitinkarbamoyltransferázy a je také základem pro syntézu močoviny. Hepa-Merz navíc aktivuje ornitinový cyklus tvorby močoviny, který také přispívá ke snížení hladiny amoniaku.

Návod k použití

V závislosti na způsobu vydání Gepa-Merz se pokyny pro použití liší.

  • Granule Gepa-Merz vezmou po jídle 1-2 balení granulí rozpuštěných ve 200 ml kapaliny, třikrát denně.
  • V / injekci do 40 ml (4 ampéry) / den, rozpuštění obsahu ampulí v 500 ml infuzního roztoku. U hepatální encefalopatie (v závislosti na stupni závažnosti onemocnění) se podává IV injekce až do 80 ml (8 ampér) / den. Maximální rychlost infuze je 5 g / h.

Doba léčby je určena lékařem individuálně pro každého pacienta. Tento parametr závisí na typu onemocnění, jeho závažnosti a stavu pacienta jako celku. V případech závažného poškození jater je nutná přísná kontrola stavu pacienta a v případě potřeby korekce rychlosti podávání léku. To je nezbytné, aby se zabránilo vzniku nevolnosti a zvracení.

Nalezené přísahy nepřítele hřebíky hřebíků! Nehty budou vyčištěny za 3 dny! Vezměte to.

Jak rychle normalizovat arteriální tlak po 40 letech? Receptura je jednoduchá, zapište si.

Unavený z hemoroidů? Existuje cesta! Může být vyléčen doma za pár dní, je to nutné.

Přítomnost červů říká SMELL z úst! Jednou denně vypijte vodu kapkou.

Kontraindikace

Koncentrace Hepa-Merz V některých hodnoceních přípravku Hepa-Mertz je třeba poznamenat, že lék by neměl být užíván s netolerancí účinné látky nebo jiných složek léčivé látky. Navíc se Hepa-Merz nedoporučuje pro selhání ledvin v konečné fázi.

Nežádoucí účinky

Při hodnocení pozitivních příznačností ohledně Hepa-Merz se užívání léku zřídka vyvolává vývoj nežádoucích účinků. Někdy se však může objevit nevolnost a zvracení, stejně jako alergické reakce.

Analogy Gepa-Mertz

Synonymum přípravku Hepa-Merz na léčivou látku je Ornilatex a analogy léku jsou následující léky:

  • Tiotriazolin;
  • Silibinin;
  • Hepatosan;
  • Glutargin;
  • Orotát draselný;
  • Methionin;
  • Rosilimarin;
  • Silimarina Sediko;
  • Phosphogliv;
  • Remaxol;
  • Laennec.

Pozor: používání analogů musí být dohodnuto s ošetřujícím lékařem.

Průměrná cena granulí HEPA-MERC je 10 kusů v lékárnách (Moskva) 830 rublů. Hepa-Merz koncentrát pro infuze 5g / ml 10ml 10ks stojí 3 000 rublů.

Podmínky dovolené z lékáren

Droga je uvolněna na předpis.

Gepa Merz: 3 komentáře

Dobrá dovážená droga. Nějak nevěřím domácím hepatoprotektům, když jsem měl játra pro jednoho, prostě jsem ho nosil na záchod. A s gepamertsem se dobře vyvíjí a na ultrazvuku je zaznamenána regrese dystrofie jater. Cena... je ano, v tomto léku jediné a velké minus, je třeba pracovat na lécích.

Můj otec je v intenzivní péči. V roce 2009 byl diagnostikován cirhózou jater ve 4. stupni proti hepatitidě. Ascites, punkce, krvácení. Pak začal encefalopatii. Pak ho doktor Gepamertz napil ve sáčcích. Přijal to jako kurz. Měsíc. Pak se zlomil a znovu měsíc pil. A rok se znovu neopakoval. V poslední době měl krvácení. Podařilo se mu to zastavit. Jeden měsíc prošel a kvůli nízkému obsahu bílkovin začal ascites encefalopatii. Pak se papež vrhl do kómatu. Trvali jsme na tom, že lékaři dělají GepaMerz. Nejdříve dostal 4 ampule. No, protože těžké začalo dělat 8 ampulí...
Táta začala znovu vědomě. Otevřel oči. Snaží se něco říct. Je to jen zázrak. Zde je návod, jak můžete nakrájet 8 ampulí, to nevíme. Nemáme ani takovou drogu ve městě. Objednáváme v jiných městech. No, udělal zázrak. Děkuji vám GepaMerz. Nic jsme nevěřili.

Tyto granule užívám 2krát denně po dobu jednoho týdne. Ale něco ještě nezaznamenalo žádný pokrok k lepšímu v mém zdraví. Možná jsem byl nesprávně jmenován a měl bych je pít třikrát denně?

Recenze Gepa-Merts

Získali jsme skutečnou zpětnou vazbu o produktu Gepa-Mertz, který uživatelé publikují. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

akutní a chronické onemocnění jater, doprovázené hyperamonemií;
hepatální encefalopatie (latentní a prohlásená);
steatóza a steatohepatitis (různých původů).

Diskuse

Dokončil jsem své těhotné vitamíny téměř okamžitě po narození a to je vše. co piješ? s lékařem konzultován nebo sami? Vím, že Pts dobrý dražé Mertz. viděl. ale tady s krmením titkoj

Lena, celé těhotenství používalo Viru-Merz gel. Funguje to velmi dobře.

Viru-mertz gel mi pomohl hodně!

Ach, jak ti rozumím. Samotná holka nezůstala. Pomohlo mi to následující: před každým mytím se třáslo do hlavy lopuchového oleje s červeným pepřem. funguje perfektně. A já jsem pil vitamin Merz krásu. Pouze toto a uloženo.

Velmi mi pomohla YEAST BEER NAGIPOL-1 NAILY HAIR SKIN. Opravdu žádné vitamíny drahý typ: Vitrum "Merz" "Duovit" nepomohlo, a to a stojí za penny a účinek je vynikající.

Jo, lékaři jistě ohromí mou představivost! Lékař jmenovaný nebo nominovaný gel Viru-merz serol dokonale pomáhal nebo pomáhal) během opakovaného užívání těhotenství

Mertzovi jsem opravdu nepomohla, objednávám vitamínové vitamíny na Ayerbe - vynikající. pro vlasy Solgar u nás v lékárně 1600, tam 12 dolarů.. Zde..

Pomohl mi Pts Merz

Mám gep. V pozitivním výsledku jsem o tom také napsal. Na uzi jater poslal, infekcionistu, a na peresdachu sám sestoupil nebo šel. Výsledek-uzi je vynikající, analýza je negativní, infekční náhamil a zaznamenal rekord v hepatitidě B navzdory všemu. V Zhk řekl, že to nemá nic vlivu, otázka je pouze v kojení, s Hep B, ale s C můžete. Takže infekční lékař vám bude nejspíš poslán, póry.

Viru-Merz mi pomohl velmi dobře. Tento gel, aplikovaný lokálně, mi dovolil doktor a obecně se herpes velmi nelíbí nedostatek slunečního záření, takže zubní pasta je také volbou ☺

Mně taky mluvil, co je pít, je nemožné - jen na rozmazání. Zkuste vir-merz gel - pomáhá mi hodně. A z tablet - valtrex, ale znovu - když je jeho těhotenství nízké: (

I po narození a krmení Merze za vlasy a nehty pomohl

Už jsme měli dvě. Obecně je to u 95% populace. A projevuje se pouze prudkým poklesem imunity nebo hypotermie. Chápal jsem, že to bylo zbytečné, aby se zabránilo. My jsme se trochu temperovali. A poprvé obecně bylo v srpnu - nedošlo k nachlazení nebo hypotermii a necítil. Léčíme to takto: čípky viferon, vitamíny, pilulky aciclovir, Viru merts gel - pomáhá léčit ranu rychleji a nečerpá jako zovirax. Také pokaždé, jen v hrůze, protože to chápu - tato nemoc není v principu léčitelná.

Napil jsem mertz - nepomohl

Vyzkoušejte Viru-Merzom. Pomohl mi i během těhotenství. Nějak to funguje tak, že neexistují exacerbace.

a, no, pak nejsem fanoušek napisala.Ya nějaké masky, nevěřte jim voobsche.Da a tablety, které prostě neměli pít a Merz a přesto, co to dorogie.U moje přítelkyně viděl Pantovigar, ale je na něm závislé Již a přestane pít lezut.U mě tu zase existuje velká zařízení Darsonval.On mi opravdu pomohlo osobně, zlepšuje krevní oběh a vlasy stejně rastut.Nu a mezoterapii.

Bohužel je to jen reklama. Moje vlasy se během těhotenství dobře vyvíjely a stav byl výborný. Ale jak porodila všechno, co se změnilo, strašně padlo. Byla na výstavě se svým manželem prodávána různé prostředky na propolis. Koupili jsme šampon. Nemůžu říct, že každý den umývali hlavy, ale výsledek nebyl dlouhý. O měsíc později někde vlasy přestaly nalévat. Tentorium se nazývá firma jako. Mají webové stránky. Před tím Vichy pomohl, ale bylo to dlouho a vit.

Mám to byaka aktuální podruhé ve svém životě se dostal ven, infekce po nachlazení, začala růst, Zovirax nepomůže, acyklovir nebyl po ruce byl Viru-Merz, a on rychle pomohl, vzal pálení a svědění, druhý den jsem přestal růst a střílet zarudnutí. Nemyslím si, že je to škodlivé, je to vnější použití místních akcí. Myslím, že poslouchejte lépe než váš lékař. po těhotenství vyzkoušet, ne špatný agent! A o vir-mertz se zeptal.

Marina, byl jsem zachráněn komplexním - šamponem z Vichy (od pádu jen s červeným štítkem, nepamatuji se na jméno), plus speciální Merz svetr. Zároveň balzám po šamponu použil své milované. Nyní jsou vlasy lepší než před těhotenstvím a krmením. Ano, ještě předtím, než je to všechno soptické.

Recenze lékařů o Hepa-Mertz

  • Merz, Německo
  • Doba použitelnosti: do 01.05.2021
  • Merz, Německo
  • Doba použitelnosti: do 01.05.2022
  • Merz, Německo
  • Doba použitelnosti: do 01.09.2019

Odborné recenze Hepa-Mertz

Nemohu posoudit, jak se lék vyrovnává s jeho hlavním účelem, ale po novém roce nebo ve velkých oslavách je to prosté!

zbytečná věc. Zvláště když se domníváte, že lék na léčbu jater má chuť fantasy! Co způsobuje hroznou alergii.

Dobrý den, Může se bolest v oblasti pankreatu, na pravé straně, zvýšit s použitím tohoto léku?

Po operaci ukázala anastomóza "bok po boku" syna jaterní encefalopatii. Hepa-Mertz pomáhá hodně, bojuje proti toxinům, které brání mozku žít, spolu s Dufalacem (laxativem) společně bojují za plný život mého syna.

S pomocí hepatomu se nyní pokouší přinést játrového manžela do pořádku. On má vážné důsledky kdysi infekčního manifestu hepatitidy až dosud. Můžeme říci, že tato droga nám pomáhá to nejlepší, co jsme před několika lety zkusili. V každém případě začal normálně jíst, měl chuť a sílu. Kurz ještě není u konce, ale existuje naděje zásadně změnit situaci.

Hepa-Merts předepsal mému strýci, on pochnik, kroniky, s věkem bolesti se stalo více znepokojující. Není to levné, ale opravdu pomáhá! Pouze na počátku byla závislost na něm dlouhá, většinou nevolnost, a to i před zvracením. Pak můžete vidět, že to bylo opilé, teď se na to spoléháme.

s věkem cítil, že se jeho vize začala nastavovat. Nemůžu ani číst brýle bez brýlí. A počet dioptrů se začal zvyšovat. Oční lékař řekl, že je nutné podepřít tělo v komplexu a předepsat mi okulistu. Toto a BAD, ale četl jsem mu pokyny a uvědomil jsem si, že obsahuje hodně užitečných látek pro vidění. Přijmím to již druhý. vypadá to, že pokles vidění skončil.

hepa-mertz je účinný hepatoprotektor. Předepisuje se při chronických onemocněních jater, hepatické encefalopatii, zlepšuje metabolismus bílkovin u pacientů s parenterální výživou. Nepoužívejte lék bez lékaře, zejména ve formě injekcí. Obnovit.

Můj strýc měl dlouhou dobu problémy s játry, doporučil ho Gepa-Merz v sáčcích a byl docela spokojen s výsledkem. Aminokyseliny, které jsou součástí léků, vážou hlavní toxin amoniak. Díky drogě jsou testy téměř v pořádku a strýc se cítí docela dobře.

Hepa-Merts je předepsán pro jaterní onemocnění, protože chrání a obnovuje. Jednoho dne přijde člověk do lékárny a požádá mu o něco, aby se neopil a že hlava na ranní nedostane špatně. Doporučil jsem od kocoviny a otravy. Řekla, že musíte pít před a po pití. Klient si pomyslel, bručel na úkor ceny, ale nakonec ho koupil. O několik dní později přijde znovu do naší lékárny a říká, že lék, který jsem doporučil, byl velkou pomocí. Dokonce byl překvapen, že by takový účinek vznikl. Po tomto incidentu řekl, že povědí všechny své známosti o takové zázračné droze.

Můj kamarád byl přiveden do stomatologie viru hepatitidy, který byl dlouhou dobu léčen, aby dokázal obnovit játra a lékař jí předepsal jaterní hepatitidu, poté, co ji přijal, řekla, že je to velmi efektivní, ale drahé.