Fórum hepatitidy

Napájení

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Phosphogliv, recenze

Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Wanderer »15 Červen 2011 08:55

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva Sovok-59 »15 červen 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva Gudvin »15 Červen 2011 10:35

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva Serega »04 prosinec 2011 13:27

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva inna81 »04 prosinec 2011 13:48

Recenze lékařů o Phosphoglivovi

  • Pharmstandard, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.03.2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.11.2018

Odborné recenze na Phosphogliv

V poslední době mi nausea začala obtěžovat. Jako kdybych neměla moc na to, myslela jsem si, že jsem moc jíst. Když se nevolnost stala pravidelnou, šla k lékaři. Tam je můj už a diagnostikoval tukovou dystrofii jater. Důvod pro všechny alkohol, s ním, jsem samozřejmě ihned svázaný. Zdraví je dražší. Fosfogliv pil přesně tři měsíce, pil 3krát denně 2 kapsle. Zlepšil se zdravotní stav, ultrazvuk ukázal dobré výsledky. Ale mám vážně poškozené játra, takže se bude muset opakovat

Souhlasím s pozitivními recenzemi ohledně Phosphogliv. Pomohl mi, onemocnění způsobené zvýšením jater rychle zmizelo, když jsem začal užívat tuto drogu. Ale samozřejmě jsem musel pít celý kurz, tři měsíce, aby vše proběhlo úplně.

V ústech se objevil ošklivý pocit horkosti, neustále se objevoval ráno, někdy i během dne si všiml. Kolegové se shodli na tom, že pocházelo z jater, mnozí to měli, ale také doporučili Phosphoglivovi. Přečtěte si o něm, recenze jsou dobré, neškodné. Rozhodl jsem se, že se pokusím, a pokud to nepomůže, pak s lékařem. Takže samozřejmě nikoho neříkám, ale nebyl jsem absolutně nikdo! A ukázalo se, že jsme v pořádku, po zahájení léčby prošla tato nepříjemná hořkost!

Používalo se fosfoglu, pokud byla diagnostikována hepatóza. Byla zachráněna po dlouhou dobu, ale byla vyléčena. Líbila jsem drogu.

Se žaludečním vředem žiji již 5 let. Léčím se pouze léky, žádné operace, protože nejsou žádné komplikace. Ale zřejmě z této léčby jsem měl problémy s játry. Zpočátku nevěnoval pozornost, dokud nezačala denní bolest v pravém horním kvadrantu, pocit nevolnosti. Nedávno jsem byl vyšetřen jiným gastroenterologem, byl mi předepsán další lék na žaludek a pro játra mi bylo řečeno, že mám vypít kurz Phosphogliv. Po dokončení celého léčebného cyklu se již netrpí ani žaludkem ani játry.

Vzala Phosphogliva na 2 měsíce, pak se zabalila kolem své práce, několikrát se jí vytratila a tak ji opustila. Ale on splnil svůj úkol, podle biochemie normou, ultrazvuk je normou. Vysvětluji, že nemám žádné globální zdravotní problémy, ale přesto. Dobrá droga.

Jako mladá žena jedla špatně, cítila se už ve věku 26 let. Zvětšení jater pomocí ultrazvuku, diagnostikovaná obezita, špatná analýza. Ona byla léčena Phosphogliv, všechny na doporučení lékaře, dva kurzy za rok na 3 měsíce a 4 měsíce. Obezita a nárůst je pryč, testy jsou blízké normálu. Kurz po 3 měsících je třeba opakovat.

Dříve jsem nevěděl, že jaterní onemocnění přímo ovlivňuje stav a vzhled pokožky. Měl jsem nějaké problémy s kůží a snažil jsem se je vyřešit pomocí domácí a nákupní masky, čištění obličeje a různé procedury v kosmetických salonech, ale především to nepomohlo. Problémy se zastavily až poté, co jsem pil Phosphogliv a začal sledovat stravu.

Velmi skvěle ztratil váhu, když předepsali dietu číslo 5 a Phosphogliv. Nejprve nic, potom tělo očividně vyčistilo, vydělalo a okamžitě zanechalo další kilo!

Phosphogliv byl doporučen jako vynikající lék na intoxikaci. Vzpomněl jsem si, když jsem cítil, že jsem příliš překypoval dovolenou s pivem a masem. Rozhodl jsem se žaludek a játra litovat, vyloučil nejvíce škodlivé produkty, alkohol a vypil Phosphogliv tři měsíce. Zdraví přesně opraveno, cítím se dobře.

Byly zaznamenány tři měsíce přípravku Fosfogliva + číslo 5. Je těžké sedět ve stravě, ale teď je to alespoň zdravé.

Pokud manželka neposlala na kliniku, až do posledního by nevěděla, že žloutenka ochladila. S Phosphoglivem se mu zacházelo, pomohlo a rychle.

S phosphogliv setkal skvělý způsob - lékař rozhodl, že toto je můj poslední čas byl velmi špatné analýzy (Zdálo se mi zaměňována s jinou dámou) a doporučil mi ji utratit za pití. Obecně platí, že droga tvrdí, že v žádném případě nešla za dobrou cenu, vzácné naštvaní na straně po tom, co mě laskavost opustil. Ale nepřeji si takové nepřátele! A Phosphogliv doporučuje, pokud to))))

Ona byla léčena Phosphogliv po průběhu další drogy, to bylo spojené s játry nebyl, ale odrážel na tom nejlepším způsobem. Phosphogliv pomohl situaci napravit.

Phosphoglivoy se léčí po delší dobu, ale sama o sobě řeknu, že droga opravdu pomáhá.

Jsme téměř všichni v rodině se snažil Phosphogliv při různých příležitostech, mohu říci, z našich zkušeností patří: zmírňuje příznaky poměrně rychle, ale samozřejmě, že je třeba vypít až do konce - jinak trochu pomoci. Teprve po úplném testování ukázat, jak opravdu děláte věci. V našem případě nikdo nepotřeboval prodloužit kurz - úplně se zotavili.

Pro mne zaregistroval jsem Phosphoglivum, když jsem hledal agenta, který rostl tenký. Řekl, že nadváha kvůli špatné stravovací návyky, a to je špatné pro játra, játra nemůže zvládnout, je celkový stav je špatná a těžko se opět vyrazit na procházku - to je začarovaný kruh otáčí. Bez stravy neudělal samozřejmě, ale bylo nutné vybudovat normální napájecí obvod, a léčit játra, navíc CG taví se před našima očima. Velmi spokojeni s Phosphoglivoy!

Fosphogliv předepsal jejímu muži po bolesti v krku. Játra se utrpěla hmatatelně, po obdržení dvojitého úderu: nejprve byla ošetřena metodami "lidové" (vodka s pepřem), a pak, když bylo všechno již začalo, bylo nutné pít antibiotika. Příznaky z jater byly - nauzea, zvlášť ráno, nebyla žádná chuť k jídlu, vytáhla pravou stranu, všechno, co psali v článcích. Analýzy potvrdily, že vše není v pořádku. Během tří měsíců byl léčen, Phosphoglivus pil třikrát denně, dvě tobolky. Řekli, že pokud jsou testy po kurzu stále špatné, léčba bude prodloužena až o půl roku. Mimochodem prodlužujte, ale pouze měsíc. Analýzy byly jistě někdy lépe, ale stále je třeba je léčit. Po čtyřech měsících léčby se vše vrátilo do normálu.

Stejně jako mnoho z nich pravděpodobně byla játra na vlastní hlouposti. Byla jsem z alkoholu kategoricky zakázána, musela jsem přijmout přísnou dietu. A vypil Phosphogliv. Rychle pokračoval v pozměňovacím návrhu, schválil předepsanou léčebnou schématu a drogu.

Diagnóza dermatitidy, začala chápat, co od toho, všechno ukázalo na játra. Analýzy nejsou nejlepší, zánět, nárůst. Byl zpracován Phosphogliv. Nejdříve se kůže stala čistou a šla k lékaři. Analýzy se rozhodly otestovat

Všechny funkce jater po úpravě Phosphoglivy byly upraveny, analýzy jsou dobré

Pracuje, pokud pijete všechny tři měsíce (to je standardní kurz pro všechny, pokud ne pro vážné nemoci).

Hledal jsem nejvhodnější variantu hepatoprotektoru a vybral jsem si mezi Phosphogliv a Essl. Zastavili u phosphogliv protože našel starý „Phosphogliv -. Gepatoprotektor pouze s ověřenými protizánětlivými účinky To znamená, že jeho účinnost není pochyb o tom, protože ověřena řadou klinických studií a praktikoy.K bohužel, nalezený v otevřených zdrojů, spolehlivá data pro klinické výzkumné činnosti Essl- to není možné ".

Poprvé jsem se dozvěděl o problémech s játry na dovolené. Domy zjevně stále nějak snadnější k jídlu, ale v zahraničí koupil rychlé občerstvení, místní pokrmy s kořením, šišky kebabů. Dovolená byla téměř zničil po každém obědě večeři jsem seděl téměř bez hnutí, v boku stlačeny tak, aby žebra zranit city, by mohla být přetáhnout pouze do místnosti a lehnout. Někdy se několik hodin nepouštělo. Přišli jsme domů, okamžitě k lékaři. Na základě analýzy tak špatné, zvětšení jater je vyjádřena v USA, ztučnění jater je také najit. Saw Fosfogliv čtyři měsíce, po prvních dvou šel na testy, bylo už zlepšení, ale k oživení daleko. Za čtyři měsíce je to téměř normální. Strávím chvíli dietu a poté už trvám tři měsíce. Schválím drogu, pomáhá mi dobře, i v mém zanedbaném případě.

Myslím si, že to nebude bolet pravidelně vypít Phosphogliv pro prevenci. Pomáhá mi to.

Začal jsem už dávno užívat Phosphogliv, myslím, že to pomáhá, játra už nebyla nemocná.

Ve společnosti Fosfoglive je všechno dobré kromě trvání kurzu. Preventivní kurz je nesmysl, 1-3 měsíce, někdo předepsaný. A musel jsem pít s mými pachy pět měsíců. Samozřejmě vytvrzené, které se nemůže radovat.

Lék Phosphogliv je velmi účinný při léčbě hepatitidy, v tomto ohledu můžete číst hodně v různých článcích. Rozhodl jsem se pro sebe podle tohoto principu - pokud by se takovou chorobou podařilo, tím víc.

Od výskytu profylaxe přípravku Phosphogliv nikdy nebyly žádné špatné testy. Poraďte se s lékařem, byl jsem předepsán v polyklinice.

Věděla jsem o Phosphoglivě zvědavostí, osobně jsem se zvědavě zvědavě seznámil. Vzal jsem několik léků, včetně poměrně těžkých, a já jsem předepsal Phosphogliv jako doprovod. Myslím, že toto je správné rozhodnutí, došlo k případům jako přátelé, to skončilo s problémy s játry, ale jsem v pořádku

Kdysi se vyskytla hepatóza a stejně jako po léčbě proběhlo nebo proběhlo. Ale v poslední době se vrátil, už byl s Phosphoglivem zacházen. Zatímco vše je v pořádku, obrázek je lepší na vyšetření než v prvním případě po průběhu Phosphogliv. Taky se cítím dobře, doufám, že se tohle muk nevrátí.

Phosphoglivus mi pomáhá dobře, nejsou žádné vedlejší účinky. Doporučuji.

Má matka má dlouhou nemocnou játra, ale žije v přírodě, tam je vesnice, že není ani nemocnice. A nějak se zvykla, že už vše vydržuje a nevěnuje pozornost bolesti, dobře, jako by to mělo být. Ano, a tak jsem sám nevěnoval pozornost tomu, že někdy si stěžuje na bolest. Tak jsem šla do mého města, abych se poradila s doktorem, přinesla jí Phosphogliv, prozatím vypila balíček a řekla, že bolest ustupuje. Postarejte se o své blízké!

Nedávno nalezl informace, že jediný hepatoprotektor, jehož účinnost byla klinicky prokázána - je to divně, že to byl Phosphogliv. Účinek je a cena je nižší než cena známého analogu.

Poté, co slyšel gepatoprotektory narkologichkah pacientům injekčně a toksikologichkah také rozhodli vyzkoušet jejich vliv na sebe, koupil většinu deeshvoe že jeho lékárna našel Phosphogliv. S přáteli někdy jsou veselé večery, a tady po takovém večeru najednou přijal, a pak ještě ráno a odpoledne k upevnění efektu. Ukázalo se, že je to pravda, je to jen záchrana s kocovinou!

Phosphogliv mi chytře pomohl vyrovnat se s nepříjemnými pocity, které jsou spojeny s nezdravou játrou, ani jsem nečekal. A Uzi a výsledky analýz mého jater se stala mnohem lepší pocit (a vypadají :)) Jde o to, že když doktor řekl, že dávat pozor na dostatek jídla a pití i lék - a lze vyléčit natrvalo.

Jíst stejně, tvrdě pracovat, nenormirovannyy.Estestvenno plán, játra se stává postupem času se projít, ale vzal jsem jen jeden kurz phosphogliv na všechny nepříjemné příznaky jsou pryč. Jelikož nemohu odmítnout škodlivou výživu kvůli práci, opakuji kurz pravidelně, jestliže játra znovu začnou bolet.

Byly provedeny testy po svátcích, vysoká dávka ALT a AST, nemusí to být tak špatné, jen játra byla v tomto období přetížena. Doporučovali jste dokonce měsíc k pití Phosphogliv, a pak znovu projít testy. A udělala to. Ukazatele se zlepšily, trvám měsíc, aby bylo vše dobré.

Byly problémy s alkoholem dříve. Teď někdy, ne, ne, ano, a znovu se můžu rozbít. Játra někdy dávají těžkou havárii. Začíná se cítit, ne to nejpříjemnější pocity. Pak začnu užívat Phosphogliv. Lék, který byl testován mým časem. Vždy pomáhá.

S fosfoglivom dlouho známou, můj manžel a on měl pití problémy s játry. Já prakticky nepiji, normálně jsem jíst, ale při dlouhodobé léčbě a užívání léků užívám přípravek Phosphogliv k ochraně jater, je lepší varovat než léčit.

Měl jsem fibrotické změny v játrech. Jmenoval se Phosphogliv. Domnívám se, že taková nemoc nemůže být vyléčena a nějakým způsobem pila klíšťata. Ale byl jsem velmi překvapen, když jsem se po několika týdnech cítil lépe ve svém fyzickém stavu a pak všechny příznaky úplně zmizely. Projděte znovu pouze 8 měsíců.

Phosphogliv mi pomohl snížit ALT a AST, v týdnu od recepce se začal cítit mnohem lépe, už nic připomíná zdravotních problémů a po celý průběh léčby po dobu jednoho roku a připomíná se, PAH PAH PAH dva měsíce.

Phosphogliv byl předepsán dceru, trpěla obličkovými kameny po dlouhou dobu, ale řekli, že játra také potřebují podporu. Droga užívala dceru dobře, nežádoucí účinky neměly vliv.

Dlouho nemocná lakunární angina pectoris, téměř nekolikrát za sebou, nejprve vypila antibiotika doma, pak hospitalizovala a pichla Ceftriaxone v nemocnici. Obecně platí, že moje léčba byla zpožděna, na silné antibiotika jsem seděl na pár měsíců, začal jsem cítit játra, byl jsem předepsán Phosphogliv. Po týdnu nebo rok a půl zbývající bolesti se nevrátili.

Koupil nebo zakoupil nedávno Phosphoglivum (kapsle 50 kusů.) Balení není takové, jako zde na obrázku, a tmavě modré barvy. Řekni mi, může to být falešný? A přesto jsem lék na týden pít, kyselost žaludku se zvětšila. Vyhodit drogu nebo zkusit snížit kyselost cokoliv?

Vzhledem k začít jíst játra jednat nahoru, jsem si uvědomil, že tuku v játrech jsem měl na dlouhou dobu byl právě začíná to neukázal, a jsem neprošel žádné zkoušky. Když byl tento problém objeven, byl Fosfogliv předepsán kurz po dobu tří měsíců - tato léčba zcela obnovila játra, přirozeně během léčby bylo nutné odmítnout pečení, kouřit.

Ne lepší než jiné chrániče gepoprotektů. Nepomohlo mi to. Ale cena! Bláznivý dům.

Za rok a půl udělal Lamivudin pro léčbu hepatitidy B, paralelně s ním lékař doporučil pít fosfoglu. Prošel jsem dvěma způsoby léčby a trvaly tři měsíce. Teď se cítím mnohem lépe a ukazatele jater se zlepšily. Lékař řekl, že je tak daleko a dá si přestávku. Léčba je test, ne příliš drahý a účinný.

Šel do ordinace lékaře a řekl, že játra byla zvětšená, měl krev na ALT a AST, měl fibrózu. Jmenovaný interferon, choleretic a phosphogliv, teď je to mnohem lepší, a to nejen pro analýzu, dobře, že jsme zaznamenali problém v čase.

Problémy s játry začaly poté, co začal pít častěji než obvykle. Po chvíli byl tlak na pravé straně a někdy došlo k záchvatům nevolnosti. Phosphogliv poradil v lékárně, koupil kvůli ceně, ve srovnání s jinými tabletami, je levný. Pomáhá dobře, protože raspiranie napravo je pryč a mrzačení přestalo.

Přijaté a dražší analogy a levnější píce na trávu. Při užívání přípravku Fosfogliva jsou testy již rok a půl stabilní. Není to špatné, ale ne dobré, i když upřímně se nedokážu zcela omezit na jídlo. Moje matka kombinovala Phosphogliv a dieta číslo 5, byla občas lepší. Myslím, že droga pomáhá, pokud je kombinována s dalšími opatřeními.

Když byla podána hepatitida C, určili vpt s pergintronem a poté přidali fosfoglu. Bylo relativně lepší cítit a biochemie se rychle vrátila do normálu hned po jejím přidání. Zeptal se lékaře, jak moc je ještě nutné přijmout fosfoglivní tk s pvt a tak je to jasné. Uvedená tříměsíční kurzy 2krát ročně. Obecně platí, že léčba je docela šťastná.

Pracuje skvěle v kombinaci s dietou a cvičením. Jakmile jsem použil takovou věc, zjistil jsem, že testy se vrátí k normálu rychleji, pokud užíváte Phosphoglivu, než abyste přestali pít a pozorujte, jak se dieta projeví.

Diagnostikovali mě hepatózou, bylo to neočekávané a nepříjemné. Stejně jako jsem si sama sebe nedovolila, já vůbec nepiji alkohol. Zaregistrovali jste Phosphogliv po dobu 4 měsíců, stravu a doporučili fyzické. zatížení. Nemám peníze do sálu, jsem doma. Sleduji dietu. Analýzy dvakrát předané, druhýkrát je jistě lepší. Po skončení kurzu se zopakuji pro preventivní účely.

Na pilulkách, jedna z nejvíce "příjemných" cen této drogy. Hepatoprotektory jsou obecně velmi drahé a potřebují hodně a dlouho pít. Proto hraje velmi důležitou roli.

Antibiotika do posledního se snažím nepřijmout, protože vím, že 100%, pak musím zacházet s játry - to je můj slabý bod. Ale když musím, piju směr Fosphogliv. Trvá asi 3 měsíce, jak je napsáno v anotaci. Lék, který nosím, je normální, bez vedlejších účinků.

Léčba fosfoglivojem prochází nebo proběhne, lékař doporučil k odstranění zánětu jater. Problémy s pokožkou to způsobily, takže žádné masti a krémy nepomohly. A v kombinaci s fosfoglitem a dietou bylo možné zcela vyčistit kůži. Všechna jmenování lékaře byla provedena přísně. Po třech měsících užívání kapslí fosfogluzi byly testy téměř normální, zánět zmizel a celkově se začal cítit mnohem lépe a lépe.

Během léčby pneumonie jsem užíval antibiotika, průběh injekcí trval měsíc. Po léčbě bylo nutné pomoci játrech obnovit její práci, protože kvůli těžkým lékům vážně trpěla a začala rušit. Zaregistrovali jste Phosphogliv. Trval jsem 3 měsíce podle pokynů, léčba pomohla.

Několikrát v životě jsem byl hospitalizován s bronchitidou a pneumonií - komplikacemi po chřipce a nikdy lékař nepředepsal lék na podporu jater. Nepříjemné pocity, které si pamatuji - byla dlouho obnovena, pravidelně docházelo k nevolnosti a stáhly se pod žebry vpravo. Vždycky jsem byl jistý, že po chřipce a komplikacích je doba zotavení dlouhá a nepříjemná. V letošním roce jsem byl opět nemocný a píchl antibiotiky, poprvé jsem měl doktora, který předepisoval hepatoprotektor. Píseň Fosfogliv. Poté, co se nemocnice velmi rychle vrátila do normálu, nebyly žádné příznaky potíží s játry. Ale začněte to ve fázi injekcí s antibiotiky - paralelně. Kurz skončil po dobu tří měsíců. Velmi dobrá droga.

Každý rok musíte podstoupit léčbu hnisavého boleného krku. Léčba antibiotiky neprošla bez stopy, nedávno začalo obtěžovat játra, dávat váhu ve správném hypochondriu a vztek na zvracení. Po testování se ukázalo, že výsledky ALT a AST se zvýšily. Zvolili nebo jmenovali recepci fosfogliva. Jeden tříměsíční kurz byl postačující pro zmírnění zánětlivého procesu a po léčbě se testy vrátily do normálu. Teď zůstává jen pravidelně navštěvovat lékaře a udržovat játra pod kontrolou.

Phosphogliv předepsal lékaře. V zásadě platí, žádná bolest, ale zdá se, věk a život je marný, občerstvení ABY než + problémy s nadváhou - až 45ti letech vážila 93kg, že roste na 158. Biochemie udělal ultrazvuk - standardní schéma. Zaregistrovali jste léčbu 4 měsíce, abyste se nejlépe stali malým cvičením, seděli na jídle. Za třetí měsíc, kdy jsem pil, jsem nedávno opakoval testy, doktor řekl, že ukazatele se zlepšily. Narodil se tenkrát na 10 kg kvůli stravě, začal se cítit lépe. Dobrý lék, zvláště kombinace se zdravým životním stylem.

Rychle pomáhá rehabilitovat játra po pití. Když zneužívám alkohol, vždycky chytím Phosphogliv. Kurz je obvykle opilý až do konce - plné tři měsíce, aby maximálně pomohl játrům. Nejvíce trpí. Lék vždy pomáhá - pro mě hlavní argument.

Fosphogliv předepsal tři měsíce, než vzal babičku. Na mě už je stará (84 let) a neustále sedí na virulentních lécích z bolesti v kloubech a od shchitovidki. Na konci léčby se babička cítila už bodrenko a rozzuřila se po celém domě, žádné příznaky onemocnění jater, neobtěžovala se. Při kontrole byly testy s dobrými výsledky.

Upřímně řečeno, tablety překvapily - opravdu pomáhají při poškození jater a levnějším inzerovaným analogům. Vzal jsem ji podle pokynů lékaře a přísně dodržoval pokyny. Žádné nepříjemné pocity nebo vedlejší účinky během hospitalizace, stejně jako po léčbě, nedodržely. Po čtyřměsíčním kurzu se biochemie krve vrátila do normálu.

Můj otec pil černě, tady je játra a začal selhat. Dali mu přísnou stravu a na udržení jater předepisovali fosfoglobin tři měsíce, třikrát denně, dvě tobolky. Po dvou měsících léčby, všechny příznaky a stížnosti prošly, říká, že se cítí dobře. Léčba je cenově dostupná a efektivní. Nyní by se ještě jednou nezabálilo.

Před jedním a půl rokem dělal nebo vyrobil USA a doktor řekl nebo řekl, že u mě játra jsou zvýšeny. Proč se to tak dělalo, nerozumím. Říkají, že při rychlé hubnutí může "spálit" játra. V jídle jsem dost skromný, nejedu mastný, vedu mobilní způsob života, nepiji ani nekouřím. Ale fakt zůstává. Lékař předepsal piju kurz Phosphogliv. Forma příjmu není nejvhodnější, několik měsíců musíte vypít dvě tobolky třikrát denně. Během několika prvních dnů jsem musel zapsat připomínky na můj telefon, abych nezapomněl. Nejprve se nic vůbec necítil, tj. Před tím jsem neměl žádné příznaky. Asi o dva týdny později jsem si všiml, že dlouhé perzekuované pupeny zmizely, asi za měsíc, kdy jsem se pod předcházejícím plánem života podařilo odhodit pár kilo. Nevím, jestli je to kvůli použití fosfoglu, ale přesto je hezké. Po ukončení léčby ultrazvukem se játra vrátila k normálu. Měl jsem rád efekt, teď mám čistou kůži, výrazně ztratil váhu a celková pohoda se stala mnohem lepší.

Připojuji se k pozitivní zpětné vazbě. Byla diagnostikována - NAZHBP. Předepsali jste užívání těchto pilulek po dobu tří měsíců, dodržujte dietu a odstraňte všechny mastné, smažené a uzené. O měsíc později se začalo zlepšovat. Už není nemocný bez důvodu, bolestivá bolest pod pravými žebry se trápila méně. Teď pokračuji v kurzu, doufám, že mi pomohou úplně se zotavit.

Přiřazená v komplexu s dermatózou, kurz - měsíc. Podle mého názoru to funguje, protože léčba dala pozitivní výsledek. Četníci odstranili lézi z kůže na obličeji a po impregnovaném průběhu fosfoglyfického biochemického krevního obrazu (sledovaných AST a ALT) se vrátili do normálu.

Po dlouhodobé léčbě antibiotiky užívala přípravek Phosphogliv. Výsledkem léčby je, že v pravém hypochondriu není taková gravitace, jaká bývala. Líbilo se mi dostupných nákladů na léčbu a toho, co tělo dobře snáší.

Když došlo k problémům s kůží a trávením, podstoupil jsem hodně testů a v důsledku toho mi byl předepsán lék na léčbu jaterní-fosfogluzi. Vzal jsem ji na tři měsíce, kůže se zlepšila, zase jsem ji vzala, doktor řekl, že existují zlepšení a předepsal jsem drogu dalších 2 měsíce. Doufám, že vše projde.

Fosphogliv Pravidelně užívám dvakrát ročně na doporučení lékaře. Cena za Phosphogliv v lékárně Piluli je nižší než v jiných lékárnách

Léčil syna toxické hepatitidy. Bylo jmenováno jako lékař po intravenózním průběhu heptoru. Celá terapie jako celek pomohla, samozřejmě, dodržování stravy

Bohužel jsem nosičem viru hepatitidy C. Lékař byl předepsán lékařem. Chci věřit, že pomáhá mé játře a virus se neaktivuje. Vezmu si Phosphogliv druhý rok. Analýzy ukazují, že stav je stabilní. Samozřejmě, dodržuji doporučení týkající se výživy a režimu. Bez tohoto léku nezachrání.

ceny jsou nižší než u jiných internetových lékáren. Také dary a slevy jsou zhotoveny jako SUPER.

Po ukončení léčby se stav s hepatitidou C zlepšuje

5 + Levnější analogy + protizánětlivý efekt. Neměl jsem žádné klouby!

super medicína. Druhý den jsem cítil úlevu, který mě doprovázel po léta vyčerpávajících pocitů. Nevšimla si lusků.

Překrásný lék, zabalený do 5 let. dbejte na to, aby bylo v teple lepší uložit do chladničky

levné zeleniny základna je velmi spokojen, a syntetické přijaté po odstranění žluči střechy. Lehce stravitelné, ale to není v kombinaci se smaženým jídlem, jedli kus hamburgery, jako jsou pilulky a napil - pak zvracel a BP vyskočil nereálné, takže zdravé výživy nebyl zrušen.

Po antibiotikách v léčbě infekčních onemocnění se na pravé straně objevila akutní bolest a hořkost v ústech. Poté, co jsem navštívil lékaře, jsem byl předepsán, abych napil kurs phosphoglue, důvodem pro všechno bylo špatné žloutnutí. 3. den jsem pil a už jsem začal zbavovat bolestí, nevolnost se neohývala, nebylo tolik hořkosti cítil. Tato droga vrátila můj oslabený příjem antibiotik v játrech do normálního života. A léčba není vyčerpávající

Recenze lékařů a pacientů o Phosphoglivovi

Phosphogliví recenze lékařů pravidelně přijímá jak v profesních komunitách, jako je "Doktor v práci", tak na otevřených prostorech, fórech a konferencích, kde lékaři radí pacientům.

Komentáře stávajících lékařů o drogách Phosphogliv

Mluvili jsme s lékaři na konferencích a tady jsou ty nejzajímavější a nejznámější lékařské komentáře o přípravě Phosphogliv:

Markina GP, terapeutka "... jsem jmenoval nebo nominoval Phosphogliv nějakou pacientovi s tučnou hepatózou. Masivní takový člověk, hmotnost 130 kg, metabolický syndrom je přítomen, plus hypertenze a diabetes mellitus druhého typu. Léčba pro korekci hladiny glukózy a krevního tlaku jsme už dávno zvedli, ale játra nemohla být vyléčena. Kolik jsem nevysvětlila, že bych měl zhubnout a pohybovat se více, on mě neposlouchal. Kurz Essentiale pil - nepomohl. Rozhodli jsme se zkusit Phosphogliv, zejména proto, že mnoho kolegů má dobré recenze o této přípravě. Stanovil nebo navrhl průběh intravenózních injekcí a poté podstoupil podporu terapie 2 kapslemi 3krát denně. O měsíc později byl proveden kontrolní ultrazvuk - snímek se zlepšil, nevěřil jsem ani oči, když jsem viděl výsledky. Biochemie se také vrátila do normálu. Teď pokračuje v užívání Phosphogliv, aby konsolidoval efekt "

Zhorn AA, gastroenterolog "Phosphoglive je samozřejmě dobrá droga. Předepisuji to docela často, protože mám každého druhého pacienta s zánětem jater v jedné nebo jiné fázi. Zvláště dobře pozorovatelný účinek u pacientů s hepatitidou a fibrózou. Obvyklé fosfolipidy obvykle nemají smysl, ale kyselina glycyrrhizová v přípravku Phosphoglive funguje samozřejmě velmi dobře. Zánět zmizí za pouhé tři měsíce. Ovšem samozřejmě je velmi důležité, aby pacient přestal užívat to, co způsobilo zničení jater - alkohol nebo drogy, jinak se Phosphoglivus nemůže vyrovnat. Doslova před týdnem zemřel pacient s počáteční cirhózou, kterou jsem vedl dlouhou dobu. Zacházel s ním, zacházel s ním. Dosáhli dokonce zlepšení v analýze tím, že užívali hepatoprotektory, vzal je a opláchl. No, veškeré naše úsilí je nepříjemností... "

Přehled pacientů o léku Fosfogliv

Na mnoha fórech můžete také najít recenze pacienta, kteří byli léčeni přípravkem Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Byla diagnostikována hepatitida B před 6 měsíci. Pak předepisovali antivirovou terapii. Nyní doktor jmenoval nebo jmenoval ještě Fosfogliv, protože ne tak dobré analýzy. Projel jsem kurz, jako by to bylo zlepšení. "

Ale recenze pacienta, který Phosphogliv nebyl jmenován lékařem. Učinili nezávislé rozhodnutí vyzkoušet lék po konzultaci s lékárníkem v lékárně.

Viktor74, Moskva "Já jsem obecně pro zdravý životní styl, ale vždy to není možné držet;) Miluji maso a pivo, nemohu si pomoct. Ačkoli vím, že je to škodlivé, pořád se nechám odpočívat párkrát týdně. A tak, aby se játra neobtěžovala, koupil jsem Phosphogliv v lékárně. Lékárník řekl, že tento lék pomáhá s obezitou jater a odstraňuje zánět, pokud existuje. "

Královna, Perm "Měl jsem váhu v játrech, zkoušel jsem různé léky - Hofitol, Festal, Essentiale, doplňky stravy jsou jiné. Pomohlo s různým úspěchem. Něco nefungovalo vůbec, něco chvíli ulehčilo stát. Na jaře jsem viděl reklamu Phosphogliv a rozhodl se to vyzkoušet. A víš, šel dobře. Pití jsem tyto kapsle po dobu jednoho měsíce a váha se ještě neobjevila. Budou i nadále zacházet "

Přehled internetových stránek fór. Co píší o drogě na internetu?

Takže, recenze stránek a fór, stejně jako komunikace na konferencích to ukazuje Phosphoglivee recenze lékařů většinou pozitivní. Pacienti také většinou mluví o léku dobře. Nicméně, jak lékaři, tak pacienti mají negativní názory na lék Phosphogliv.

Recenze k produktu Fosfogliew s profilem medem. stránek

Merkulov KV, chirurg "Nepředpisuji pacientům hepatoprotektory, včetně přípravku Phosphogliv. Myslím, že to není účinné. Pokud je skutečný problém, je lepší pracovat, než počkat několik měsíců, než bude mít účinek nebo ne "

Vysvětlení vydání: jako lékař má speciální „operaci“, které jí spadají hlavně u pacientů s chirurgickým patologii, tedy ty, kteří vyžadují chirurgický zákrok. Avšak v pooperačním období u pacientů s jaterní patologií může být vhodné použít hepatoprotektory, včetně přípravku Phosphogliv.

Doktorovy komentáře terapeutické speciality o přípravě Phosphogliv také nejsou vždy pozitivní.

Igrunova Zh.K., pediatr "Nepoužívám Phosphogliv v mé praxi. Je povoleno u dětí pouze od 12 let, ale prakticky nemám takové pacienty. "

Vysvětlení redakce: Malé děti Phosphogliv nejsou skutečně ukázány, protože tato skupina pacientů nevedla bezpečnostní studie.

Přehled stanovisek k drogám z tematických fór

Recenze lékařů o Phosphoglivovi výrazně se liší od tvrzení pacientů. Zde je několik recenze pacienta, není zcela spokojen s použitím přípravku Phosphogliv.

Docent "Mám cirhózu. Lékaři mi neustále předepisují nějaký lék. Teď pijem Phosphogliv, ale nevěřím, že se zotavím. "

Vysvětlení redaktorů: cirhóza jater je velmi vážným onemocněním, při kterém je normální jaterní tkáň nahrazena vláknitou tkání. Ve skutečnosti je játra pokryta "jizvy". Léčba cirhózy samotnými léky je nemožné. Jediný způsob, jak dostat zdravé játra pro takové lidi, je transplantace orgánů od dárce. Nicméně, s pomocí takových léků, jako je Phosphogliv, můžete zpomalit průběh onemocnění a tím prodloužit život člověka.

Barbariska "Snažil jsem se napít Phosphogliv na prevenci, ale neměl jsem pocit, jaký dopad."

Vysvětlení redaktorů: je pravda, že užíváme lék na prevenci, je těžké něco cítit, protože je to zdravý a neobtěžuje ho. To však neznamená, že lék nefunguje.

Závěry.

O přípravě Phosphogliví recenze lékařů říkají v zásadě dobře: droga je vysoce účinná při léčbě tukové hepatózy a různých hepatitid, stejně jako jaterní fibrózy. Někteří lékaři nepovažuji za vhodné uplatnit Phosphogliv další gepatoprotektory pacientů s chirurgickým patologie, stejně jako strach přiřadit jim malé děti.

Průzkumy pacientů potvrzují vysokou účinnost přípravku Phosphogliva u různých patologických onemocnění jater a rovněž naznačují dobrou snášenlivost léku.

Phosphogliv

Formy uvolnění

Instrukce fosforu

Phosphogliv je domácí hepatoprotektor, který je kombinací fosfolipidů (fosfatidylcholin) a glycyrrhizové kyseliny. Navíc, ve skutečnosti hepatoprotektivní, má léčivo membránově stabilizující a antivirový účinek. Používá se při léčbě virové hepatitidy, hepatózy a dalších poškození jater, stejně jako kožních onemocnění (psoriáza, ekzém, atd.).

Chronická virovou hepatitidu je naléhavý problém, a to jak v Rusku, tak v celosvětovém měřítku. Očkování umožňuje zabránit akutní hepatitidě, ale bohužel není tak účinná v boji proti chronickým formám onemocnění. Klasická léková terapie pro chronickou hepatitidu je poměrně složitá a drahá cvičení, která motivuje farmaceutky k vytvoření nových účinnějších léků. Jedním z takových slibných léků je fosfoglu, který není na světovém farmaceutickém trhu zajištěn jeho tvůrci analogů a je v mnoha ohledech absolutním průkopníkem. Takže je to jediný hepatoprotektor, který má etiotropní i patogenetický účinek. Jedinečnost fosfoglobinu je také v kombinaci pod "střechou" jediné léčivé formy hepatoprotektivního a antivirového účinku. Jedna ze složek tohoto léčiva - fosfatidylcholin - je vybavena schopností strukturálně strukturovat jaterní buňky, působící jako "membránový těsnicí materiál", který opravňuje otvory v biologických membránách. Tato farmakologicky účinná "složka" fosfoglucinu je jeho hlavní účinnou látkou, která normalizuje metabolismus bílkovin a lipidů a zabraňuje ztrátě enzymových buněk jaterními buňkami a obnovuje detoxikační funkci tohoto orgánu. Fosfatidylcholin potlačuje nadměrnou tvorbu pojivové tkáně, což snižuje riziko jaterní fibrózy a cirhózy a zlepšuje prognózu a kvalitu života pacientů.

Další složkou léku je glycyrrhizové kyseliny, - látka má antivirovou aktivitu, inhibice rozmnožování virů v organismu v důsledku aktivace syntézy interferonu, stimulaci fagocytů a NK aktivity. Jako antioxidant účinek a ukazuje membranstabiliziruyuschy, glycyrrhizové kyseliny potencuje hepatoprotektivní účinek fosfolipidů, které mají antialergické a protizánětlivé účinky. Novinkou fosforu jsou také nevědomé analogy technologie vytváření suché práškové formy granulovaných sójových fosfolipidů. To umožnilo zvýšit trvanlivost zapouzdřené lékové formy. Původní technologie pro získání lyofilizátu pro intravenózní podání je možné vytvořit stabilní fosfolipidový nanosystem skládající se z emulgovaných micel a liposomů, které neobsahují toxické čisticí prostředky (povrchově aktivní látky). Komplexní micely mohou být uchovávány v aktivním stavu již několik let, což má velký klinický význam, protože pacient v tomto případě přijímá aktivní léčivo, a nikoliv produkt metabolických procesů farmakologicky účinných látek.

Phosphogliv absolvoval řadu testů na předních ruských klinikách. Jeho účinek byl hodnocen podle kritérií stanovených, včetně zlepšení celkového stavu pacienta, eliminace příznaků intoxikace, vymizení žlutého zbarvení kůže, přítomnost / nepřítomnost žluči ve stolici, snížená koncentrace bilirubinu a jaterních enzymů. Výsledkem je, že všichni pacienti, kteří dostávali fosfogluzi, vykazovali pozitivní dynamiku. Bylo prokázáno, že tento lék má vysokou účinnost při léčbě onemocnění jater. Výrazně zlepšuje syntetickou funkci tohoto orgánu a snižuje projevy jaterní insuficience. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Phosphogliv

Phosphogliv - kombinované léčivo, které má membránově stabilizující, antivirový a hepatoprotektivní účinek.

Léčivo podporuje obnovu buněčných membrán jaterních buněk, zlepšuje přirozený proud látek. Pomáhá snížit příznaky zánětu a ohniskového otoku, inhibuje tvorbu negativních metabolitů. Používá se k léčbě akutních a chronických onemocnění jater, které se vyskytují při porážce hepatocytů.

Phosphogliv se zpracovává v játrech a vylučuje se fekálními hmotami žluči. Používá se hlavně u dospělých. Nevyvolává nežádoucí účinky s prodlouženým příjmem.

Klinická a farmakologická skupina

Hepatoprotektor s imunomodulačním a antivirálním účinkem.

Podmínky prodeje z lékáren

Můžete si je koupit bez lékařského předpisu.

Kolik stojí Phosphogliv v lékárnách? Průměrná cena je na úrovni 550 rublů.

Složení a forma uvolnění

Lék je dostupný ve dvou formách:

  1. Kapsle. Pouzdro kapsle je oranžové a víčko je černé. Uvnitř je lehký prášek se slabým žlutým odstínem. Tam je slabý specifický zápach. Kapsle jsou umístěny na 10 kusů v blistrech. Blistry jsou rozloženy na 5 kartonových obalech.
  2. Liofizilát pro zavedení IV. Vypadá to jako bílá nebo světle žlutá hmota. Je umístěn ve láhvích o objemu 2,5 g. Láhve po 5 nebo 10 kusů jsou umístěny v kartonových obalech.

Složení 1 tobolky obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 80) (hlavní složka - fosfatidylcholin 73-79% (ve smyslu 100% látky)) - 65 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (kyselina glycyrrhizová ve formě trisodné soli) - 35 mg.

Složení 1 láhve s lyofilizátorem pro přípravu injekčního roztoku obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 100) - 500 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (trisodná sůl kyseliny glycyrrhizové) je 200 mg.

Phosphogliv nebo Phosphogliv Forte - co je lepší?

Často se můžete setkat s otázkou: jaký je rozdíl mezi Phosphogliv a Fosfoglve Forte? Ve skutečnosti je složení léků totožné, pokud se podíváte na přísady, rozdíl je pouze v dávkách těchto látek.

Není možné říci, který z těchto léků je lepší, protože dávka by měla být zvolena s přihlédnutím k hmotnosti, věku, diagnóze. Koupit přesně ten lék, který vám předepsal lékař.

Farmakologický účinek

Phosphogliv - kombinované léčivo s membránou stabilizujícím, hepatoprotektivním a antivirálním účinkem.

Fosfatidylcholin - základním stavebním prvkem buněčných membrán a vnitrobuněčné, schopný obnovit strukturu a funkci v případě poškození, poskytující cytoprotektivní účinek. Normalizuje metabolismu bílkovin a lipidů, zabraňuje ztrátě hepatocytů enzymů obnovuje detoxikační funkce jater, inhibuje tvorbu pojivové tkáně, snižuje riziko fibrózy a cirhózy.

Glycyrát má protizánětlivé vlastnosti, potlačuje reprodukci virů v játrech a dalších orgánech tím, že stimuluje produkci interferonů, zvyšuje fagocytózu, zvyšuje aktivitu přirozených zabijáckých buněk. Má hepatoprotektivní účinek. Zesiluje účinky endogenních glukokortikosteroidů, protizánětlivých a antialergických účinků na neinfekční jaterní léze.

Při kožních lézích způsobených stabilizačními a protizánětlivými vlastnostmi membrány omezuje šíření procesu a podporuje regresi onemocnění.

Indikace pro použití

Co pomáhá Phosphogliv? Přípravek přípravku Phosphogliv se používá k léčbě většiny patologických poruch jaterních funkcí, a to jak infekčních, tak i neinfekčních.

Indikace pro použití přípravku Phosphogliv jsou takové nemoci jako:

  • virové hepatitidy A, B, C, D v akutních a chronických formách;
  • steatohepatóza,
  • steatohepatitis,
  • cirhóza jater,
  • poškození jater v důsledku užívání omamných látek;
  • hepatální nedostatečnost v akutních a chronických formách,
  • intoxikace těla,
  • poškození jater na pozadí chronických onemocnění kardiovaskulárního systému, respiračních orgánů, diabetu, tuberkulózy;
  • tukové hepatózy (degenerace tukových jater),
  • alkoholické poškození jater způsobené alkoholismem,
  • léčivé poškození jater,
  • psoriáza.

Liofizilát a kapsle výrazně zlepšují syntetickou funkci jater a kvalitativně snižují příznaky selhání jater. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Kontraindikace

Kontraindikace k předepisování léčivého přípravku jsou:

  • Antifosfolipidový syndrom.
  • Děti do 12 let (údaje o bezpečnosti a účinnosti nestačí).
  • Těhotenství a kojení.
  • Zvýšená individuální citlivost na fosfatidylcholin, glycyrrhizovou kyselinu nebo jiné pomocné složky léčiva.

Přípravek Phosphogliv je předepsán s velkou opatrností pacientům s portální a arteriální hypertenzí.

Zamýšlené použití pro těhotenství a laktaci

Zkušenosti s užíváním přípravku Phosphogliv u těhotných žen jsou nepřítomné nebo omezené. Studie o bezpečnosti léku pro plod nebyly provedeny, proto se kapsle ženám během těhotenství nedoporučují.

Není známo, zda je látka přípravku Phosphogliv vylučována do mateřského mléka a jak může ovlivnit tělo dítěte. Vzhledem k nedostatku informací o bezpečnosti léku jej vezměte do kapsle. Fosfoglyv u žen během kojení se nedoporučuje. Pokud je nutno drogu užít, je nutné vyřešit problém přerušení laktace a převedení dítěte na umělé krmení.

Dávkování a způsob podání

Jak je uvedeno v pokynech k použití, přípravek Phosphoglivin se užívá během jídla ústně. Kapsle by měly být spolknuty, nikoliv tekuté, stlačené malým množstvím tekutiny.

  • Dospělí a děti starší 12 let mají 2 čepice. 3 x denně.

Doba užívání může být až 6 měsíců, v průměru 3 měsíce.

Nežádoucí reakce

Použití injekčního roztoku může způsobit následující nežádoucí účinky:

  • Alergické reakce: přecitlivělost - kožní vyrážka (obvykle bez dalších opatření po zrušení léčby);
  • Jiné (při podávání léku nad doporučené denní dávky): zvýšený krevní tlak (BP), edém, hypokalemie, retence tekutin a sodík. Pokud se takové poruchy vyskytnou, doporučuje se snížit denní dávku léku a / nebo užít draslík šetřící diuretikum - spironolakton 50-100 mg denně (určený stupněm nežádoucích účinků).

Ve formě kapslí je přípravek Phosphogliv zpravidla pacientům dobře tolerován, poruchy se ve velmi vzácných případech objevují, podle výsledků postregistračních pozorování -

Phosphogliv

27. 2. 2017 pro játra

Phosphogliv - léčivý přípravek, který zlepšuje játra, včetně hladiny hepatocytů (jaterních buněk). Pokyny k použití, které obsahují veškeré informace o léčivém přípravku, byly doplněny přehledy pacientů a lékařů, stejně jako ceny léku a možné možnosti nahrazení fosfoglu v Rusku domácími nebo zahraničními výrobky.

Složení

Složení přípravku Phosphogliv (mezinárodní název Phosphogliv) obsahuje dvě aktivní složky:

  1. Fosfolipidy.
  2. Glycyrisinát sodný (sodná sůl kyseliny glycyrrhizní (glycyrizované)).

Počet složek v závislosti na formě uvolnění:

  • ampule (injekce) - 0,5 g fosfolipidy, 0,2 g glycyrizinátu sodného;
  • kapslí - 0,065 g fosfolipidů a 0,035 g glycyrrhizinátu sodného;
  • kapslí Phosphogliv Fort - 0,3 g fosfolipidů a 0,065 g glycyrrhizinátu sodného.

Ostatní složky v kapslích:

  • želatina;
  • celulóza;
  • Ca uhličitany a stearáty;
  • titanu a oxidu křemičitého;
  • oxidy železa;
  • barvivo (žlutá barva).

Jako další složka přípravku je přidána pouze maltóza.

Forma vydání

Lék je vyráběn firmou Pharmstandard (Rusko) v těchto formách:

  • Prášky v ampulích pro výrobu roztoků pro intravenózní použití. Lyofilizát je bledě žlutý. Vyrábí se balení obsahující 5 lahví obsahující 2,5 mg prášku;
  • tobolky jsou želatina pro orální podání. Malované v oranžové barvě, mají tmavý kryt. V baleních po 50 kapslích.

Každé balení přípravku obsahuje oficiální pokyny od výrobce.

Farmakologický účinek

Farmakologická skupina - lipotropní léky používané při onemocnění jater. Mechanizmus účinku je určen aktivitou účinných látek obsažených v kompozici léčiva:

  • fosfolipidy pro játra mají schopnost obnovit jaterní buňky a normalizovat hepatobiliární systém jako celek;
  • glycyrrhizinát sodný je charakterizován antivirovou a protizánětlivou aktivitou.

Hlavní farmakologické účinky léku jsou:

  • stabilizace buněčných membrán hepatocytů (membrány);
  • ochrana jater před vlivem škodlivých faktorů;
  • Boj s viry, které poškozují jaterní tkáně;
  • zlepšení metabolismu tuků a bílkovin v játrech;
  • normalizace enzymatické aktivity jater;
  • zrychlení eliminace toxinů z těla jejich inaktivací v játrech;
  • eliminace zánětu v jaterních buňkách;
  • zpomalení nahrazení hepatocytů pojivem;
  • prevence cirhózy jater;
  • snížení pravděpodobnosti vývoje fibrotických změn v jaterních tkáních;
  • zpomalení procesů peroxidace v játrech (antioxidační vlastnosti);
  • antialergické akce.

Indikace pro použití

Nemoci, které jsou registrovanými indikací pro užívání přípravku Phosphogliva:

  • steatohepatitis;
  • toxické poškození jater;
  • steatohepatóza;
  • intoxikace alkoholem (s alkoholismem);
  • hepatitida;
  • poškození při pečení způsobené užíváním určitých léků;
  • cirhóza jater;
  • psoriáza.

Kontraindikace

Výrobce v návodu k použití schválila takové kontraindikace pro použití:

  • období laktace. Fosphoglivus není předepsán kojení;
  • těhotenství;
  • alergie;
  • věk dětí. Léčba se nepoužívá při léčbě dětí mladších 12 let;
  • antifosfolipidovým syndromem.

Návod k použití

Způsob aplikace činidla v kapslích

Užívejte jednu dávku spolu s jídlem. Kapsule nelze rozdrtit, otevřít. Nepijte více než 50 ml vody.

Dávkování pro dospělé: 2 kapsle třikrát denně (před obědem, obědem a po večeři). Doba trvání léčby není delší než šest měsíců. Průměrná délka přijetí je 3 měsíce.

Důležité! Phosphogliv Fort užívá 1 kapsli třikrát denně. Dávka může být zvýšena na doporučení lékaře pro přísnější stavy pacienta.

Způsob aplikace ampulí

Léčivo ve formě prášků se podává intravenózně pomalu (injekce). Předběžný obsah jedné lahvičky se rozpustí v 10 ml sterilní vody (určená k injekci).

Dávkování pro dospělé - 10 ml čerstvě připraveného roztoku dvakrát denně - ráno a večer. Délka trvání kurzu pro tento program přijetí je 10 dní. Později přecházejí na užívání perorálních tobolek v dávce, kterou podává lékař.

Důležité! Je možné prodloužit dobu trvání léčby podle rozhodnutí lékaře, který léčí pacienta.

Předávkování

Užívání vysokých dávek přípravku Phosphogliv může být doprovázeno takovými následky:

  • zvýšení hladiny kortikosteroidů v krvi;
  • zadržování vody a sodných solí;
  • hypertenze;
  • snížení hladiny draselných solí v krvi.

Změřte postiženou - aplikace diuretikum spironolakton hladiny draslíku (veroshpiron) v dávce 0,5 - 0,1 g na den, snížení dávky phosphogliv.

Nežádoucí účinky

Fosphoglivus je obecně dobře tolerován většinou pacientů při sledování dávkovacího režimu. Vzácné nežádoucí účinky jsou:

  • vyrážky na kůži;
  • zarudnutí a otoky v místech podání roztoku. Vyvíjí se špatným způsobem podávání;
  • dušnost;
  • dyspeptické poruchy: nauzea, zvracení, plynatost, bolest v břiše;
  • hypertenze;
  • otok, obzvláště na obličeji a na končetinách.

Interakce s jinými prostředky

Fosfoglif v kombinaci s glukokortikoidními hormony vede ke zvýšení a prodloužení jejich aktivity, což může vést k rozvoji vedlejších účinků a příznaků předávkování.

Během těhotenství a laktace

Fosphoglivin se nepoužívá při kojení (aktivní kojení po porodu) a těhotenství. Popisy výzkumu a anotace výrobce neposkytují informace o bezpečnosti léku pro budoucí matku, ošetřující ženu, plod a novorozené dítě.

S alkoholem

Když lék interaguje s alkoholem (zejména ve velkém množství), jeho účinnost je výrazně snížena. Po dobu léčby by měla být kombinace přípravku Phosphogliva a alkoholu vyloučena, aby se zvýšila účinnost léčby a zabránilo další intoxikaci jater kvůli nízké kompatibilitě.

Analogy

Přípravky se stejným složením, které mohou být nahrazeny přípravkem Phosphogliv bez ztráty účinnosti, se neprovádějí. Tam jsou synonyma Phosphogliv, které se liší v složení, producenty a účinnost, ale mají podobný účinek na játra. Seznam těchto finančních prostředků je následující:

  • Glutargin;
  • Antral;
  • Hofitol;
  • Arginin;
  • Carlos (tablety);
  • Silibor;
  • Ursosan;
  • Legalon;
  • Liv-52;
  • Darsil;
  • Hepa-Mertz;
  • Orniliv;
  • Larnamine;
  • Heptor;
  • Hepaforte;
  • Tiotriazolin;
  • Heptral;
  • Erbisol;
  • Essentiale;
  • The Essler;
  • Uniliv;
  • Liventziale;
  • Remaxol je ruský analog Phosphogliv;
  • Simepar;
  • Energické kapsle o objemu 100 kusů v balení;
  • PM Sirin;
  • Lecitin;
  • Livolin Fort;
  • Úžina;
  • Phospholip.

Mnohé z analogů ruského (jsou levnější) a cizí jsou vyrobeny z přírodního rostlinného materiálu, jsou dobře snášeny a mají rychlý a trvalý účinek.

Datum vypršení platnosti

Doba použitelnosti přípravku Phosphogliv se liší různými způsoby:

  • kapsle - 3 roky od data výroby;
  • ampule - 2 roky od data vydání.

Prodejní a skladovací podmínky

Phosphogliv v kapslích je vydáván z lékáren bez lékařského předpisu v latině. Přípravek ve formě prášku se může uvolňovat pouze tehdy, pokud je k dispozici lékařský předpis, kde jsou léky s označením INN uvedeny v latině.

Funkce úložiště jsou následující:

  • kapsle - v teplotním režimu nepřesahujícím 25 ° C;
  • ampule - při teplotě nejvýše 20 ° C;
  • suché prostory;
  • od dětí;
  • nepřítomnost přímého světla.

Zvláštní instrukce

Fosphogliv neovlivňuje pozornost a schopnosti řízení dopravy, mechanismy, přesné přístroje.

Lék by měl být pečlivě užíván osobami trpícími hypertenzí. Při vyšších tlacích byste měli Phosphogliv zrušit. Stav se zpravidla normálně normalizuje po přerušení léčby.

Náklady na fosfoglivu pro různé formy:

  • kapsle číslo 50 stojí od 450 rublů;
  • kapsle forte číslo 50 - od 850 rublů;
  • prášky v ampulích №5 - od 1500 rublů.

Recenze

Kirill V.: Mám chronickou hepatitidu, lékař jmenuje různé léky - Phosphogliv, Essentiale, Heptral, Essliver a další. Při posledním příjmu jsem objasnil, že je lepší - Phosphogliv nebo Essliver (Heptral, Essentiale)? Lékař říká, že s mou patologií jsou všechny náhražky této skupiny léčiv účinné stejným způsobem. Všiml jsem si, že jsem velmi spokojen s výsledky užívání všech léků, pomáhají eliminovat příznaky onemocnění jater (téměř neublíží v pravém hypochondriu, nevolnost, hořkost v ústech apod.).

Olga LA: Byla jsem diagnostikována hepatóza, bolí to v oblasti jater. Lékař doporučil užít Phosphogliv nebo Phosphogliv Fort. Tyto látky se liší v dávce aktivních složek. Je důležité se naučit, jak užívat přípravek Phosphogliv, aby léčba byla účinnější.

Veronica Kernes, gastroenterolog: Často doporučuji Phosphogliv pro prevenci a léčbu různých patologických onemocnění jater. Často se kombinuje s jinými prostředky (Ursosan, Ursofalk atd.) Za přítomnosti dalších patologií (cholecystitida, biliární dyskineze atd.). Rozdíl mezi Phosphoglive a analogy je vždy levný. Fosphogliv má rozdíly v prokázané účinnosti a bezpečnosti.

Peter Ivanov, gastroenterolog, narcolog: často předepisuji Phosphogliv nebo jeho analogy lidem s alkoholovou závislostí, aby se zabránilo patologickým stavům jater. Účinky aplikace jsou znatelné po 2-3 týdnech užívání kapslí nebo po 10 dnech s ampulí.