Fórum hepatitidy

Diety

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Phosphogliv, recenze

Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Wanderer »15 Červen 2011 08:55

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva Sovok-59 »15 červen 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva Gudvin »15 Červen 2011 10:35

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva Serega »04 prosinec 2011 13:27

Re: Phosphogliv.

Vaše zpráva inna81 »04 prosinec 2011 13:48

Phosphogliv

Formy uvolnění

Instrukce fosforu

Phosphogliv je domácí hepatoprotektor, který je kombinací fosfolipidů (fosfatidylcholin) a glycyrrhizové kyseliny. Navíc, ve skutečnosti hepatoprotektivní, má léčivo membránově stabilizující a antivirový účinek. Používá se při léčbě virové hepatitidy, hepatózy a dalších poškození jater, stejně jako kožních onemocnění (psoriáza, ekzém, atd.).

Chronická virovou hepatitidu je naléhavý problém, a to jak v Rusku, tak v celosvětovém měřítku. Očkování umožňuje zabránit akutní hepatitidě, ale bohužel není tak účinná v boji proti chronickým formám onemocnění. Klasická léková terapie pro chronickou hepatitidu je poměrně složitá a drahá cvičení, která motivuje farmaceutky k vytvoření nových účinnějších léků. Jedním z takových slibných léků je fosfoglu, který není na světovém farmaceutickém trhu zajištěn jeho tvůrci analogů a je v mnoha ohledech absolutním průkopníkem. Takže je to jediný hepatoprotektor, který má etiotropní i patogenetický účinek. Jedinečnost fosfoglobinu je také v kombinaci pod "střechou" jediné léčivé formy hepatoprotektivního a antivirového účinku. Jedna ze složek tohoto léčiva - fosfatidylcholin - je vybavena schopností strukturálně strukturovat jaterní buňky, působící jako "membránový těsnicí materiál", který opravňuje otvory v biologických membránách. Tato farmakologicky účinná "složka" fosfoglucinu je jeho hlavní účinnou látkou, která normalizuje metabolismus bílkovin a lipidů a zabraňuje ztrátě enzymových buněk jaterními buňkami a obnovuje detoxikační funkci tohoto orgánu. Fosfatidylcholin potlačuje nadměrnou tvorbu pojivové tkáně, což snižuje riziko jaterní fibrózy a cirhózy a zlepšuje prognózu a kvalitu života pacientů.

Další složkou léku je glycyrrhizové kyseliny, - látka má antivirovou aktivitu, inhibice rozmnožování virů v organismu v důsledku aktivace syntézy interferonu, stimulaci fagocytů a NK aktivity. Jako antioxidant účinek a ukazuje membranstabiliziruyuschy, glycyrrhizové kyseliny potencuje hepatoprotektivní účinek fosfolipidů, které mají antialergické a protizánětlivé účinky. Novinkou fosforu jsou také nevědomé analogy technologie vytváření suché práškové formy granulovaných sójových fosfolipidů. To umožnilo zvýšit trvanlivost zapouzdřené lékové formy. Původní technologie pro získání lyofilizátu pro intravenózní podání je možné vytvořit stabilní fosfolipidový nanosystem skládající se z emulgovaných micel a liposomů, které neobsahují toxické čisticí prostředky (povrchově aktivní látky). Komplexní micely mohou být uchovávány v aktivním stavu již několik let, což má velký klinický význam, protože pacient v tomto případě přijímá aktivní léčivo, a nikoliv produkt metabolických procesů farmakologicky účinných látek.

Phosphogliv absolvoval řadu testů na předních ruských klinikách. Jeho účinek byl hodnocen podle kritérií stanovených, včetně zlepšení celkového stavu pacienta, eliminace příznaků intoxikace, vymizení žlutého zbarvení kůže, přítomnost / nepřítomnost žluči ve stolici, snížená koncentrace bilirubinu a jaterních enzymů. Výsledkem je, že všichni pacienti, kteří dostávali fosfogluzi, vykazovali pozitivní dynamiku. Bylo prokázáno, že tento lék má vysokou účinnost při léčbě onemocnění jater. Výrazně zlepšuje syntetickou funkci tohoto orgánu a snižuje projevy jaterní insuficience. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Recenze lékařů a pacientů o Phosphoglivovi

Phosphogliví recenze lékařů pravidelně přijímá jak v profesních komunitách, jako je "Doktor v práci", tak na otevřených prostorech, fórech a konferencích, kde lékaři radí pacientům.

Komentáře stávajících lékařů o drogách Phosphogliv

Mluvili jsme s lékaři na konferencích a tady jsou ty nejzajímavější a nejznámější lékařské komentáře o přípravě Phosphogliv:

Markina GP, terapeutka "... jsem jmenoval nebo nominoval Phosphogliv nějakou pacientovi s tučnou hepatózou. Masivní takový člověk, hmotnost 130 kg, metabolický syndrom je přítomen, plus hypertenze a diabetes mellitus druhého typu. Léčba pro korekci hladiny glukózy a krevního tlaku jsme už dávno zvedli, ale játra nemohla být vyléčena. Kolik jsem nevysvětlila, že bych měl zhubnout a pohybovat se více, on mě neposlouchal. Kurz Essentiale pil - nepomohl. Rozhodli jsme se zkusit Phosphogliv, zejména proto, že mnoho kolegů má dobré recenze o této přípravě. Stanovil nebo navrhl průběh intravenózních injekcí a poté podstoupil podporu terapie 2 kapslemi 3krát denně. O měsíc později byl proveden kontrolní ultrazvuk - snímek se zlepšil, nevěřil jsem ani oči, když jsem viděl výsledky. Biochemie se také vrátila do normálu. Teď pokračuje v užívání Phosphogliv, aby konsolidoval efekt "

Zhorn AA, gastroenterolog "Phosphoglive je samozřejmě dobrá droga. Předepisuji to docela často, protože mám každého druhého pacienta s zánětem jater v jedné nebo jiné fázi. Zvláště dobře pozorovatelný účinek u pacientů s hepatitidou a fibrózou. Obvyklé fosfolipidy obvykle nemají smysl, ale kyselina glycyrrhizová v přípravku Phosphoglive funguje samozřejmě velmi dobře. Zánět zmizí za pouhé tři měsíce. Ovšem samozřejmě je velmi důležité, aby pacient přestal užívat to, co způsobilo zničení jater - alkohol nebo drogy, jinak se Phosphoglivus nemůže vyrovnat. Doslova před týdnem zemřel pacient s počáteční cirhózou, kterou jsem vedl dlouhou dobu. Zacházel s ním, zacházel s ním. Dosáhli dokonce zlepšení v analýze tím, že užívali hepatoprotektory, vzal je a opláchl. No, veškeré naše úsilí je nepříjemností... "

Přehled pacientů o léku Fosfogliv

Na mnoha fórech můžete také najít recenze pacienta, kteří byli léčeni přípravkem Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Byla diagnostikována hepatitida B před 6 měsíci. Pak předepisovali antivirovou terapii. Nyní doktor jmenoval nebo jmenoval ještě Fosfogliv, protože ne tak dobré analýzy. Projel jsem kurz, jako by to bylo zlepšení. "

Ale recenze pacienta, který Phosphogliv nebyl jmenován lékařem. Učinili nezávislé rozhodnutí vyzkoušet lék po konzultaci s lékárníkem v lékárně.

Viktor74, Moskva "Já jsem obecně pro zdravý životní styl, ale vždy to není možné držet;) Miluji maso a pivo, nemohu si pomoct. Ačkoli vím, že je to škodlivé, pořád se nechám odpočívat párkrát týdně. A tak, aby se játra neobtěžovala, koupil jsem Phosphogliv v lékárně. Lékárník řekl, že tento lék pomáhá s obezitou jater a odstraňuje zánět, pokud existuje. "

Královna, Perm "Měl jsem váhu v játrech, zkoušel jsem různé léky - Hofitol, Festal, Essentiale, doplňky stravy jsou jiné. Pomohlo s různým úspěchem. Něco nefungovalo vůbec, něco chvíli ulehčilo stát. Na jaře jsem viděl reklamu Phosphogliv a rozhodl se to vyzkoušet. A víš, šel dobře. Pití jsem tyto kapsle po dobu jednoho měsíce a váha se ještě neobjevila. Budou i nadále zacházet "

Přehled internetových stránek fór. Co píší o drogě na internetu?

Takže, recenze stránek a fór, stejně jako komunikace na konferencích to ukazuje Phosphoglivee recenze lékařů většinou pozitivní. Pacienti také většinou mluví o léku dobře. Nicméně, jak lékaři, tak pacienti mají negativní názory na lék Phosphogliv.

Recenze k produktu Fosfogliew s profilem medem. stránek

Merkulov KV, chirurg "Nepředpisuji pacientům hepatoprotektory, včetně přípravku Phosphogliv. Myslím, že to není účinné. Pokud je skutečný problém, je lepší pracovat, než počkat několik měsíců, než bude mít účinek nebo ne "

Vysvětlení vydání: jako lékař má speciální „operaci“, které jí spadají hlavně u pacientů s chirurgickým patologii, tedy ty, kteří vyžadují chirurgický zákrok. Avšak v pooperačním období u pacientů s jaterní patologií může být vhodné použít hepatoprotektory, včetně přípravku Phosphogliv.

Doktorovy komentáře terapeutické speciality o přípravě Phosphogliv také nejsou vždy pozitivní.

Igrunova Zh.K., pediatr "Nepoužívám Phosphogliv v mé praxi. Je povoleno u dětí pouze od 12 let, ale prakticky nemám takové pacienty. "

Vysvětlení redakce: Malé děti Phosphogliv nejsou skutečně ukázány, protože tato skupina pacientů nevedla bezpečnostní studie.

Přehled stanovisek k drogám z tematických fór

Recenze lékařů o Phosphoglivovi výrazně se liší od tvrzení pacientů. Zde je několik recenze pacienta, není zcela spokojen s použitím přípravku Phosphogliv.

Docent "Mám cirhózu. Lékaři mi neustále předepisují nějaký lék. Teď pijem Phosphogliv, ale nevěřím, že se zotavím. "

Vysvětlení redaktorů: cirhóza jater je velmi vážným onemocněním, při kterém je normální jaterní tkáň nahrazena vláknitou tkání. Ve skutečnosti je játra pokryta "jizvy". Léčba cirhózy samotnými léky je nemožné. Jediný způsob, jak dostat zdravé játra pro takové lidi, je transplantace orgánů od dárce. Nicméně, s pomocí takových léků, jako je Phosphogliv, můžete zpomalit průběh onemocnění a tím prodloužit život člověka.

Barbariska "Snažil jsem se napít Phosphogliv na prevenci, ale neměl jsem pocit, jaký dopad."

Vysvětlení redaktorů: je pravda, že užíváme lék na prevenci, je těžké něco cítit, protože je to zdravý a neobtěžuje ho. To však neznamená, že lék nefunguje.

Závěry.

O přípravě Phosphogliví recenze lékařů říkají v zásadě dobře: droga je vysoce účinná při léčbě tukové hepatózy a různých hepatitid, stejně jako jaterní fibrózy. Někteří lékaři nepovažuji za vhodné uplatnit Phosphogliv další gepatoprotektory pacientů s chirurgickým patologie, stejně jako strach přiřadit jim malé děti.

Průzkumy pacientů potvrzují vysokou účinnost přípravku Phosphogliva u různých patologických onemocnění jater a rovněž naznačují dobrou snášenlivost léku.

Phosphogliv

Phosphogliv - kombinované léčivo, které má membránově stabilizující, antivirový a hepatoprotektivní účinek.

Léčivo podporuje obnovu buněčných membrán jaterních buněk, zlepšuje přirozený proud látek. Pomáhá snížit příznaky zánětu a ohniskového otoku, inhibuje tvorbu negativních metabolitů. Používá se k léčbě akutních a chronických onemocnění jater, které se vyskytují při porážce hepatocytů.

Phosphogliv se zpracovává v játrech a vylučuje se fekálními hmotami žluči. Používá se hlavně u dospělých. Nevyvolává nežádoucí účinky s prodlouženým příjmem.

Klinická a farmakologická skupina

Hepatoprotektor s imunomodulačním a antivirálním účinkem.

Podmínky prodeje z lékáren

Můžete si je koupit bez lékařského předpisu.

Kolik stojí Phosphogliv v lékárnách? Průměrná cena je na úrovni 550 rublů.

Složení a forma uvolnění

Lék je dostupný ve dvou formách:

  1. Kapsle. Pouzdro kapsle je oranžové a víčko je černé. Uvnitř je lehký prášek se slabým žlutým odstínem. Tam je slabý specifický zápach. Kapsle jsou umístěny na 10 kusů v blistrech. Blistry jsou rozloženy na 5 kartonových obalech.
  2. Liofizilát pro zavedení IV. Vypadá to jako bílá nebo světle žlutá hmota. Je umístěn ve láhvích o objemu 2,5 g. Láhve po 5 nebo 10 kusů jsou umístěny v kartonových obalech.

Složení 1 tobolky obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 80) (hlavní složka - fosfatidylcholin 73-79% (ve smyslu 100% látky)) - 65 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (kyselina glycyrrhizová ve formě trisodné soli) - 35 mg.

Složení 1 láhve s lyofilizátorem pro přípravu injekčního roztoku obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 100) - 500 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (trisodná sůl kyseliny glycyrrhizové) je 200 mg.

Phosphogliv nebo Phosphogliv Forte - co je lepší?

Často se můžete setkat s otázkou: jaký je rozdíl mezi Phosphogliv a Fosfoglve Forte? Ve skutečnosti je složení léků totožné, pokud se podíváte na přísady, rozdíl je pouze v dávkách těchto látek.

Není možné říci, který z těchto léků je lepší, protože dávka by měla být zvolena s přihlédnutím k hmotnosti, věku, diagnóze. Koupit přesně ten lék, který vám předepsal lékař.

Farmakologický účinek

Phosphogliv - kombinované léčivo s membránou stabilizujícím, hepatoprotektivním a antivirálním účinkem.

Fosfatidylcholin - základním stavebním prvkem buněčných membrán a vnitrobuněčné, schopný obnovit strukturu a funkci v případě poškození, poskytující cytoprotektivní účinek. Normalizuje metabolismu bílkovin a lipidů, zabraňuje ztrátě hepatocytů enzymů obnovuje detoxikační funkce jater, inhibuje tvorbu pojivové tkáně, snižuje riziko fibrózy a cirhózy.

Glycyrát má protizánětlivé vlastnosti, potlačuje reprodukci virů v játrech a dalších orgánech tím, že stimuluje produkci interferonů, zvyšuje fagocytózu, zvyšuje aktivitu přirozených zabijáckých buněk. Má hepatoprotektivní účinek. Zesiluje účinky endogenních glukokortikosteroidů, protizánětlivých a antialergických účinků na neinfekční jaterní léze.

Při kožních lézích způsobených stabilizačními a protizánětlivými vlastnostmi membrány omezuje šíření procesu a podporuje regresi onemocnění.

Indikace pro použití

Co pomáhá Phosphogliv? Přípravek přípravku Phosphogliv se používá k léčbě většiny patologických poruch jaterních funkcí, a to jak infekčních, tak i neinfekčních.

Indikace pro použití přípravku Phosphogliv jsou takové nemoci jako:

  • virové hepatitidy A, B, C, D v akutních a chronických formách;
  • steatohepatóza,
  • steatohepatitis,
  • cirhóza jater,
  • poškození jater v důsledku užívání omamných látek;
  • hepatální nedostatečnost v akutních a chronických formách,
  • intoxikace těla,
  • poškození jater na pozadí chronických onemocnění kardiovaskulárního systému, respiračních orgánů, diabetu, tuberkulózy;
  • tukové hepatózy (degenerace tukových jater),
  • alkoholické poškození jater způsobené alkoholismem,
  • léčivé poškození jater,
  • psoriáza.

Liofizilát a kapsle výrazně zlepšují syntetickou funkci jater a kvalitativně snižují příznaky selhání jater. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Kontraindikace

Kontraindikace k předepisování léčivého přípravku jsou:

  • Antifosfolipidový syndrom.
  • Děti do 12 let (údaje o bezpečnosti a účinnosti nestačí).
  • Těhotenství a kojení.
  • Zvýšená individuální citlivost na fosfatidylcholin, glycyrrhizovou kyselinu nebo jiné pomocné složky léčiva.

Přípravek Phosphogliv je předepsán s velkou opatrností pacientům s portální a arteriální hypertenzí.

Zamýšlené použití pro těhotenství a laktaci

Zkušenosti s užíváním přípravku Phosphogliv u těhotných žen jsou nepřítomné nebo omezené. Studie o bezpečnosti léku pro plod nebyly provedeny, proto se kapsle ženám během těhotenství nedoporučují.

Není známo, zda je látka přípravku Phosphogliv vylučována do mateřského mléka a jak může ovlivnit tělo dítěte. Vzhledem k nedostatku informací o bezpečnosti léku jej vezměte do kapsle. Fosfoglyv u žen během kojení se nedoporučuje. Pokud je nutno drogu užít, je nutné vyřešit problém přerušení laktace a převedení dítěte na umělé krmení.

Dávkování a způsob podání

Jak je uvedeno v pokynech k použití, přípravek Phosphoglivin se užívá během jídla ústně. Kapsle by měly být spolknuty, nikoliv tekuté, stlačené malým množstvím tekutiny.

  • Dospělí a děti starší 12 let mají 2 čepice. 3 x denně.

Doba užívání může být až 6 měsíců, v průměru 3 měsíce.

Nežádoucí reakce

Použití injekčního roztoku může způsobit následující nežádoucí účinky:

  • Alergické reakce: přecitlivělost - kožní vyrážka (obvykle bez dalších opatření po zrušení léčby);
  • Jiné (při podávání léku nad doporučené denní dávky): zvýšený krevní tlak (BP), edém, hypokalemie, retence tekutin a sodík. Pokud se takové poruchy vyskytnou, doporučuje se snížit denní dávku léku a / nebo užít draslík šetřící diuretikum - spironolakton 50-100 mg denně (určený stupněm nežádoucích účinků).

Ve formě kapslí je přípravek Phosphogliv zpravidla pacientům dobře tolerován, poruchy se ve velmi vzácných případech objevují, podle výsledků postregistračních pozorování -

Phosphogliv - účinný lék proti hepatitidě C

Fosfogligin v hepatitidě C se užívá k ochraně jaterních buněk před destrukcí. Aktivními složkami léčiv jsou komplexní lipidy a kyselina glycyrrhizová - látky, které brání zánětu a replikaci viru.

Jak působí lék na tělo?

Phosphoglive chrání hepatocyty před pronikáním toxinů a normalizuje metabolismus. Léčba má antivirový a protizánětlivý účinek, který inhibuje tvorbu pojivové tkáně. Fosfolipidy jsou součástí membránových buněk.

Fosfatidylcholin umožňuje normalizovat stav obalů hepatocytů. Tím je zabráněno vymývání enzymů a jiných účinných látek. Při prodlouženém příjmu léku je obnovena funkce čištění krve z toxinů. Fosfatidylcholin zabraňuje růstu vláknitých vláken, resp. Jeho příjem je vynikající profylaxe cirhózy.

Druhou důležitou složkou přípravku Phosphhogliva je glycerát, který se připravuje z kyseliny glycyrhizové a jejích derivátů. Látka má výrazný antivirový účinek. Pod jeho vlivem jsou infekční agens zachyceny a zničeny imunitními buňkami v tkáních jater.

Navíc glycerát umožňuje normalizovat stav buněčných membrán, neutralizuje škodlivý účinek volných radikálů uvolňovaných v důsledku oxidačních redukčních reakcí. Má tuto látku a protizánětlivé vlastnosti, které jsou vysvětleny zvýšenou funkcí adrenálních hormonů.

  • k úlevě od svědění;
  • normalizovat stav buněk;
  • potlačit alergické reakce.

Přípravek se vyrábí ve formě prášku, kapslí nebo roztoku pro kapátko. Fosfoglifická léčba může být prováděna v jakékoli jaterní patologii, včetně hepatitidy různých etiologií. Průběh léčby začíná intravenózním podáním léčiva. Poté jsou předepsány udržovací dávky přípravku Phosphogliva v kapslích. Doba trvání léčby je určena stupněm poškození funkce jater a celkovým stavem těla.

Akutní hepatitida je léčena podle výše uvedeného schématu, pomáhá:

  • rychle odstraňte virus z těla;
  • stabilizovat stav pacienta;
  • obnovit funkce vnitřních orgánů;
  • zabránit vzniku cirhózy.

V chronických formách onemocnění se droga užívá v dlouhodobých kurzech - po dobu 6 měsíců. Tento přístup prodlužuje remisi, zabraňuje exacerbaci hepatitidy a přechodu na cirhózu. Hlavní výhodou přípravku Phosphogliv je vysoká účinnost léčby s minimálním množstvím negativních účinků.

Omezení vstupu

Vzhledem k tomu, že lék je vyroben z rostlinných složek, nemá prakticky žádné kontraindikace. Fosfoglifie se nedoporučuje používat:

  • s individuální nesnášenlivostí;
  • během těhotenství a kojení;
  • v dětství.

Je třeba poznamenat, že poslední dvě kontraindikace jsou relativní. To je způsobeno skutečností, že droga nebyla testována na osobách patřících do těchto kategorií.

Vezměte přípravek Phosphogliv s mimořádnou opatrností je zapotřebí za přítomnosti portální hypertenze - patologického stavu charakterizovaného zvýšeným tlakem ve vena cava. To je způsobeno tím, že výtok žilní krve může být narušen. Léčba hepatitidy pomocí samotné Phosphoglivy je nemožné. Je nutné užívat antivirové a imunostimulační látky.

Možné vedlejší účinky

Lék je dobře snášen tělem, ale je možné vyvinout alergické reakce v důsledku individuální nesnášenlivosti k těmto složkám. Jejich hlavní příznaky jsou svědivá kůže a vyrážky. Zvláštní léčba v tomto případě není nutná, nevolnost zmizí po stažení léku. Užívání velkých dávek glycerolu může pomoci zvýšit hladiny glukokortikosteroidů. V tomto případě dochází ke zpoždění nadměrné tekutiny v těle, stejně jako k příznakům hypertenze.

Způsob podání závisí na formě onemocnění:

  1. Injekce se podávají intravenózně, prášek se rozpustí v destilované vodě. Kapátko by mělo pomalu kapat. Je podáván 1krát denně, po 2 týdnech jít na příjem tablet. Pokud je to nutné, může být léčba prodloužena. Injekční roztok nelze kombinovat s jinými léky. Nezdravujte lék fyziologickým roztokem nebo glukózou.
  2. Tablety se užívají s jídlem, zlepšuje absorpci účinných látek. Kapsule spolkala a umyla vodou. Při akutní nebo chronické virové hepatitidě se přípravek Phosphogliv užívá 3-4krát denně. Pokud se stav pacienta zhorší, dávka se může zvýšit. Osoba, která léčbu hepatitidou užívá s touto drogou, by měla vědět, že bude vyžadovat dlouhé kurzy. Každých 2-3 měsíce je přestávka. Po rozpuštění kapsle se účinné látky absorbují ve střevě jak v nezměněné podobě, tak ve formě produktů rozpadu, které vstupují do jater, ledvin a dalších orgánů.

Hepatologové dávají dobrý přehled o léčivém přípravku, účinkují, když jsou zařazeni do komplexní léčby hepatitidy B a C.

Léčba pomáhá játrech a snižuje virovou zátěž. Doporučuje se užít před začátkem antivirové léčby, protože v některých případech je možné úplné uzdravení. Lék je předepsán pro toxické, lékové a infekční poškození jater. Normalizuje biochemické markery, zlepšuje celkovou pohodu pacienta. Zahrnutí hepatoprotektoru do terapeutického režimu pomůže urychlit proces obnovy orgánu.

Phosphogliv - recenze

Phosphogliv - přípravek pro vaše játra. Jakmile jsme již poskytli zpětnou vazbu na podobnou drogu - Geptral, nyní dáváme a recenze Fosphogliv:

Recenze Phosphogliv

Mám hepatitidu C, opravdu pomáhá hepatrálním proudům (první injekce, pak pilulky), dobře, dokonce i gepa merz... es esseniale ne Che nepomohlo. Opravdový fosfoglu se nepokusil. ))))

Nicholas, co si infektsionist jmenován Geptral hepatitidy C. Indikace léku, chronický zánět žlučníku, cholangitis, intrahepatální cholestáza, toxické poškození jater.
Bližší seznámení s lékem Phosphogliv, spojte se s ošetřujícím lékařem. u hr.gepatite Když kupujete Geptral, hodíte hodně peněz do větru.
K dnešnímu dni je Phosphogliv tou jedinou alternativou k terapii interferonem.

Po týdnu užívání drogy, všechno, co by mohlo být nemocné: játra, slezina, žaludek, dokonce ledviny. Přestal jsem pít, bolest zmizela. Přiznám se, že je to individuální a nelze předpovědět, jaká bude reakce na drogu

Velmi mi pomohla Phosphogliv. Začala se cítit mnohem lépe. Essentiale je jen voda a Heptrál je antideprese, nikoliv hepatoprotektor. Doporučuji každému, aby užíval přípravek Phosphogliv a nejen s hepatitidou.

Vzal jsem lék Phosphogliv 6 měsíců., s jinými léky, cítím se dobře AST-36, ALT-44

Opravdu legrační číst. "nepomůže, prázdné, falešné." Nejsou to magické pilulky, které pomohou stravě vyhovět, jestliže je snížena tuková hepatóza-cholesterol, jestliže se užívají virové hepatitidy a antivirové léky. Obnovení nejlepšího kurzu podkopá injekci Essentiale / Phosphogliv (tabs) + Heptral vv. Heptrál zrychluje fosfolipidy pocházející z Essentiale a několikrát toto urychluje regeneraci.

Heptrál 10 dnů, pak meslevil v tabletách. Žádný výsledek. Kurz Essentiale po dobu 3 měsíců až 2 kapsle 3krát denně snížil AST na normální (bylo 110), ALT na 70 (bylo 250), fosfogluze se zatím nepokusila

Recenze ohledně léku Phosphogliv

Zjistili jsme skutečné recenze ohledně produktu Phosphogliv, které publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

degenerace tukových jater (hepatóza);
jiné poškození jater (alkoholické, toxické, včetně léčivých přípravků);
v komplexní terapii virové hepatitidy, jaterní cirhózy a psoriázy.

Diskuse

S problémy s játry nebyly nikdy, ale na třetí protokol již přišel s diagnózou "drogy vyvolané hepatitidy". Předtím, během protcheolu a pak celé těhotenství sedělo na fosfoglu.

Souhlasím s vámi úplně podporovat homeopatii udržovat játra a žlučových cest, udržovat imunitu, a dát gepatoprotektory, phosphogliv jsme poučeni jiného veterináře, který léčí našeho psa, ale kočku sledování a odmítá se chirurg a prostě zvedl psa, jelikož on také provozoval psa při kroucení žaludku, se nyní stala bodné kočka Nospanum, ona neskoleko dní oba byly zřejmé bolest, No-Spa pomáhá food dává jiný, ryby vařené, kuřecí prsa, krůtí a maso jen na krátkou jedl k tomu - Všechno. Chuti k jídlu zcela zmizí, močit často, kočka a pes již není vhodný. Dnešní rodiče.

. aby se změnily v chronickou podobu. Nevěřte v tento nesmysl. Žloutenka je nebezpečná, pokud je hladina juilirubinu vyšší než 400, pak je možný negativní účinek na mozkovou a CNS. Klasická léčba - fosfogliv a ursosan (ursofalk). Všechno ostatní nemá žádný vztah k léčbě. Byli jsme tak ošetřeni měsíc, ale to nám nepomohlo. V důsledku toho se ukázalo, že máme žloutenku kojení. Mléko, bilirubin, bylo zrušeno po dobu dvou dnů.

Neboj se, dítě se uklidní a všechno půjde dobře) chodí častěji. Měli jsme žloutenku, s ukazateli méně než 150 v nemocnici nedávejte. Drank Phosphogliv, pomohl správně s správným dávkováním, ale je nejlepší dát více vody a opalování (pokud je to možné).

. e aktivnopodvizhnyh zmizel a pouze 2-3%, morfologie, škoda (v Kruger my ne). Pak pili komponenty Androdoza, vit C, E, D, koenzimQ10, svíčky vitaprost, Wobenzym, phosphogliv tvrz zkapalnit, pak Profertil. V té době bylo vše lepší a viskozita odešel, ale když nemocný s akutními respiračními infekcemi a SG - žít 0% a více. Takže celý rok. Změnili jste lékaře. Říkal, že podnítí provokativní prick na skryté infekce. A pak jsem zjistil, Ureaplasma (jednoduché testy ukázaly, že!) Opět platí, že léčba antibiotiky a anti-bakteriální po dobu jednoho měsíce (patřičné plánování a zakázat mi profylaktické ošetření) paralelní ruční masáž prostaty (ubohý manžel!), Což dále snižuje.

poslouchat lékaře o luchshe.sprosi ursosan.on nás jako pomog.hotya před pitím phosphogliv, galstena, Essentiale®, ale pomohlo ursosan.40mg noch.i POI její vodichkoy.my 125 ml denně pití.

U mě na pozadí stimulů tyto ukazatele překročily normu nebo sazbu za desetkrát. Diagnostikovali hepatitidu vyvolanou drogami. Saw phosphoglue, a v těhotenství hofitol. Nyní je vše v pořádku!

. Smrk myslet by.a řekl sem FS 5 měsíců po narození nemocné v játrech, daroval jsem krev všechny ukazatele jsou normální, ale 45 a 80, prošel na hepatitidu otritsatelno.vot jmenovaného phosphogliv Piju již třetí měsíc a voblasti játrech a bolí ((také velmi znepokojen

O játrech mohu podle mých zkušeností říci, že jde o drogu vyvolanou hepatitidu. Moje čísla se zvýšily desetkrát. Protokol byl povolen, pak se napila a celé těhotenství, Phosphogliv, bylo převedeno na Hofitol na konci těhotenství. Nyní jsou ukazatele vynikající)))

. odstraňte ji. Dobrý výsledek byl od společnosti Profertil. A viskozita (mimochodem, nemáte plné zkapalňování, ale to zabraňuje pokroku spermií!) Pomohli jsme k čistění pouze.

To vše je zacházeno, měli jsme až dva měsíce. Tak se nebojte. Byl nám předepsán Liv 52, odvar z růžových boků, Ursofalk, Phosphogliv, Correlip svíčky. Ujistěte se, že dávkujete krev na bilirubin, pokud je hladina vysoká - požití, pokud ne velmi - bude předepsáno tablety s hepatoprotektorem. Neuvádějte lék a neprovádějte žádnou radu - předepište lékaře. Ikterus, který vypadá neškodně při vysoké hladině bilirubinu, zasáhne nervový systém velmi silně. Za měsíc půjdete k lékařům, pokud to nepracuje, nezapomeňte si je vzít za bilirubin. A také požádejte, abyste viděli nejen bilirubin, ale i cytomegalovirus. Utišený.

. Byla malá, ale vyrostl do 5. dne a byli vynikající kvality, v rozpětí Clexane byl od 0,4 do 0,6. Vítězství v 0,8.. A (jako jsou játra začala hroutit) Phosphogliv předepsal lékař řekl, že tam je nějaký druh kyseliny „magic“))))) a dokonce jsem hřích na této drogy, to fungovalo ))))) No, tanec s bubny ještě bez zrušení.

Phosphoglive není zima? Nebyl bych pít, důvod není příliš vážný a je naznačeno, že těhotné ženy nejsou možné.

V protokolu a v první polovině těhotenství vypila fosfoglu. Po stimulaci začaly indexy okamžitě klesat. Důsledky, dosud, ne)))))) Kontrola mě podél a napříč))

. Většina léků, játra jsou tvrdá, musíte vypít hepatoprotektor. Rozhodli jsme se jít do zelené místnosti (RBC 2), v pátek položit 24 čísel. Začali jsme léčit všechny: acyclovir, bactesubtil, phosphoglue, smecta. Acyclovir nedal pár dní, fosfoglu a bactesubtil. V sobotu začal trpaslík. V pondělí jsem se zeptala lékaře, možná ještě nemusíme chodit, ale řekla, že jsou všichni takoví lidé a pak jsem si uvědomil, že jsem se dostal do nejvzdálenější oblasti, tudíž jsme tam chytili infekci. V pondělí 27. srpna teplota vzrostla na 37 a 6, ale pak spala na 37 a v úterý po cestě do nemocnice teplota přesáhla 38. Našel jsem zub vlevo od dolní části -5, prořízl jen v děloze.

Vitamíny se lépe pít po léčbě, obnovit tělo a léčba je zbytečná a tak velmi silné léky. Před léčbou jsem vypil více phosphoglue, nebo můžete pít heptrální - je to dobré i pro pití, pokud jde o olej z bodláku.

Každý má chronickou prostatitidu a pokud není zánět a akutní forma pojetí nezasahuje. A o Phosphogliv Forte (jmenovitě Forte!) - doktor nám řekl, že existuje zvláštní forma výtažku z lékořice - tady to zkapalňuje dobře! U nás zkapalnění po Spemann (viskozita více než 5 cm) přestala vůbec postupovat! Ani odvar ze sladkého dříví, ani sirup nepomohl, ani z ACC nebyl žádný smysl. Z Phosphogliv se vrátil k normálu. Ale v září se můj manžel poručil s ARVI a všechny ukazatele opět klesly - mobilita A a B = 0%, není opět žádné zředění. Rok léčby pro smarku, nyní jsme v příštím týdnu přerušili přestávku. Znovu převezmeme SG a budeme znovu ošetřeni, n.

Recenze Phosphogliv

Výrobek: kapsle

Lytkova L. (pozitivní zpětná vazba)

Dobrý lék od spolehlivého výrobce

Poradil ošetřujícího lékaře v nemocnici. Řekl, že pomáhá játr pracovat a snižuje nežádoucí účinek různých léků, které jsem během léčby dostal ve velkém množství. Balíček obsahuje 50 tobolek, jen vypil dva balíčky za měsíc, necítil žádné nepříjemné účinky. Lék je vyroben z kořene lišejníků a sóji. Zpočátku, trochu napjatá velikost, velké kapsle, malované v jasných barvách: černé a oranžové. Později jsem se dozvěděla, že barva se používá pro shell, což může způsobit alergie. Ale od mne nic nedělal, i když mám takovou reakci. Stav zdravotního stavu po příjmu byl lepší, v těle byla lehkost, tašky pod očima zmizely.

Katerina (negativní přehled)

Nejlepší lék na léčbu jater

V zimě byla chřipka špatně nemocná a později se vyskytly problémy s játry. Lékaři předepisují drahé léky, ale doporučují, abyste zkusili Phosphogliv v lékárně za cenu levnější, ale účinnější. Také Phosphogliv je antivirový a antialergický lék, takže se jeden lék může zbavit několika onemocnění. Teď jsem pravidelně pít, abych zabránil, ale problémy s játry se už nebaví.

Cyril (negativní zpětná vazba)

Podpásla cenu Phosphogliv, tak ji poprvé koupil. Jiné podobné drogy jsou samozřejmě dražší. Podle efektivity mohu říci, že rozhodně není horší než ostatní. Teď to přijmeme, všichni jsou šťastní.

Raisa Holodenko (Neutrální recenze)

Musel jsem recepci zrušit

Po léčbě angíny s antibiotiky jsem měl komplikace s játry. Doktor dal přísnou stravu a jmenoval Phosphogliv. Hlavní složkou jsou fosfolipidy, které obnovují strukturu jater. Během příjmu vzrostl krevní tlak a došlo k bolestem hlavy. Musel jsem drogu zrušit a začít pít další (Essentiale Forte), který je podobný jako Phosphogliv, ale kompozice je poněkud odlišná. Obecně platí, že droga je dobrá, začala jsem se cítit uvolněná, bolest na mé straně odešla, je škoda, že mi nezadal a já jsem nedokončil kurz. Všechny organismy jsou individuální, takže je těžké najít něco efektivního a tak bez pimples.

Valentine (pozitivní zpětná vazba)

U pacientů s cirhózou jater

Droga se objevila na ruském trhu ne tak dávno, ale již získala řadu ocenění. On byl jmenován, mimo jiné, "platina unce" v nominaci "otevření roku". Je vyroben z přírodních surovin s velkým kořenem lékořice. Viděl v některých recenzích, že lidé údajně kvůli Phosphoglivu zvýšili krevní tlak a objevili se v podstatě. Pochybuji, že záležitost této drogy, ve své skladbě, není nic, co by mohlo zvýšit tlak člověka. Vzal jsem to kvůli progresivní cirhóze. Účinky jsou úžasné! Elasticita jater se zlepšuje, nečekal jsem, že by bylo dobré pomoct.

Natalia (pozitivní zpětná vazba)

Spásu pro játra.

Po dlouhé léčbě začaly problémy s játry. Byla nemocná, namačila, někdy nemohla dýchat v klidu. Uzi jim řekli nebo řekli, že játra jsou trochu zvýšena a je třeba věnovat přípravě na obnovu nápoje. Nejprve jsem koupil Essentiale a poté lékárníka v lékárně poradil Phosphogliv, jejich skladby jsou totožné, ale cena byla výrazně odlišná. Vzal jsem 2 kapsle třikrát denně. Balení je dostatečné po dobu 8 dnů. Po poklesu bolesti, lékař řekl, aby pravidelně léčili přípravkem Phosphoglivoy a dobře dodržovali dietu. Bolest mi zřídka znepokojuje, ale díky Phosphoglivovi. Droga, kterou vám mohu poradit.

Oleg (pozitivní zpětná vazba)

Dobrá droga vám pomůže

Všechno by to nebylo nic, dobrá droga to Phosphogliv, ale s mým zaměstnáním je to jen mučení, potřebuju pít tobolky třikrát denně a být jindy po jídle, někdy zapomínám jíst, někdy je nervózní, zabere mi hodně času. Mám rád účinek Phosphogliv, i přes průchody, bolest od pravého hypochondria opustila poměrně rychle. Uložila jsem si připomínky na telefon a udržovala si balíček s Phosphoglivem doma a balíček v práci.

Leila (pozitivní zpětná vazba)

Fotogliv rodinné drogy

Důrazně doporučuji, aby se všichni na prvním místě řídili dietou a hlavně pro výživu svých dětí! Ochotně se Phosphogliv stal naší "rodinnou" drogou a můj manžel a já jsme se zacházeli a syn! V dětství se samozřejmě dívali na jídlo, ale zdánlivě nezajímali - jakmile jsem šel na univerzitu, problémy okamžitě začaly. U drogy budu říkat, že jsme s ní spokojeni, doktorka pro každého jmenovaného a trvání kurzu a stravy, teď můj syn a já jsme v pořádku, manžel léčí hepatózu. Buďte zdraví!

Karina (pozitivní zpětná vazba)

Po 2 týdnech se můj stav zlepšil

Nikdy jsem se netýkala mého zdraví. Domníval jsem se, že je nutné vzít vše ze života a tělo se o sebe postará. Ale po silné ráně do osudu jsem začal velmi těžkou depresi. Musel jsem vypít hodně pilulek, abych se dostal z této podmínky. Děkujeme rodině za podporu v obtížné chvíli. Ale po léčbě se vyskytly problémy s trávením a strašlivou vyrážkou. Nechápal jsem, co se děje, obrátil jsem se k lékaři a řekl, že moje léčba poškodila játra a teď se s touto zátěží nemůže vyrovnat. Zaregistroval dietu a Phosphoglivum, aby strávil na pití 1,5 měsíce. Po 2 týdnech se můj stav zlepšil, vyrážka zbyla. Neměl jsem problémy s Phosphoglivim.

Alina (pozitivní zpětná vazba)

Phosphogliv byl velmi účinný při porušování jater. U mě na US ukázal, že levý podíl je dostatečně zvýšený. Lékař jmenoval nebo navrhl, aby strávil na pití kurz tohoto přípravku. Nejprve jsem se zmátla, že bych měla užívat 2 tablety 3krát denně, ale poté, co jsem zkoušel týdenní kurz, pokračovala jsem a cítila změny: v pravé části zmizela bolest během pohybu, po jídle zmizely dušnost a nevolnost. Phosphoglive účinně čistí játra toxinů a pomáhá s otravami a určitými typy hepatitidy. Za cenu není dost spokojen, ale kvalita a výsledek jsou povzbudivé. Také neexistují žádné kontraindikace k užívání léku a vedlejší účinky nejsou pozorovány. Vhodná forma uvolňování ve formě kapslí.

Raisa (negativní hodnocení)

Před více než dvěma lety jsem našel Phosphogliv v lékárně u domu, poradil mi lékárník, když jsem problém řešil v žádném případě, pomyslel jsem si, játra nekombinovala. Ale jak se ukázalo, kůže je hlavním ukazatelem zdraví jater. Začal užívat přípravek Phosphogliv podle pokynů a co jsem udělal za alergii.

Sergej (pozitivní zpětná vazba)

Dlouhou dobu užívám pilulky, které mají negativní vliv na funkce jater. Ne vždy dodržuji dietu, často si dovolím, abych byl mastný a smažený. Při dalším podání testů bylo zjištěno zvýšení počtu jaterních enzymů, ALT a AST, téměř trojnásobně. Ačkoli předtím jsem léčil játra, pil Ovesola, ale tyto tablety se týkají doplňků stravy a potřebuji léčit játra postižená toxiny, to znamená, že jsem potřebovala lék. Lékař předepsal výběr z několika léků: Essentiale forte, Rezalyut a Phosphogliv. Za cenu mi dali pouze Phosphoglyph, také ne rozpočtová droga, ale levnější než ostatní. Mělo by být léčeno po dlouhou dobu, až 3 měsíce, 2 kapsle, 3krát denně. Účinkem přípravku Phosphogliv jsem šťastný, lék odstraňuje zánět jater, obnovuje, odstraňuje toxiny a zvyšuje imunitu. Někde za týden jsem se cítil vylepšen, byla tu váha a nevolnost, bolest bolesti v pravém hypochondriu. Po měsíci a půl od podání přípravku Fosfogliva prošel biochemický krevní test, indikátory ALT a AST se blížily normě. Po 3 týdnech léčby přípravkem Phosphogliv a dokončení krevní zkoušky jsem si jist, že všechno bude v pořádku. Bez ohledu na to, jaká léčba byla účinná, sleduji dietu a neumožňuji sobě nic škodlivého.

Margarita (pozitivní zpětná vazba)

Skvělá alternativa k Essential

Když jsem šel na kliniku se stížnostmi na závažnost jater a nevolnost ráno, bylo mi nabídnuto, abych vzal testy a pak jmenoval správné drogy. V důsledku toho se ukázalo, že potřebuji vyčistit játra a pomoci jí zotavit. Po doporučeních se moje volba dostala na Phosphogliv. Záležitost spočívá v tom, že jsem před několika lety absolvoval kurz s Essentiálem, ale velmi se mi to nelíbilo a já jsem se rozhodl pro tuto novou drogu. Po dobu dvou týdnů jsem pil 2 kapsle, třikrát denně. Významné zlepšení začalo v 5. den. Ráno pátého dne jsem se probudil energicky a v dobré náladě a od té doby jsem se neobtěžoval. Ale tuk a smažené jsem si ve stravě zkrátil a pak se játra rychle selžou.

Recenze lékařů o Phosphoglivovi

  • Pharmstandard, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.03.2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.12.2019

Odborné recenze na Phosphogliv

V poslední době mi nausea začala obtěžovat. Jako kdybych neměla moc na to, myslela jsem si, že jsem moc jíst. Když se nevolnost stala pravidelnou, šla k lékaři. Tam je můj už a diagnostikoval tukovou dystrofii jater. Důvod pro všechny alkohol, s ním, jsem samozřejmě ihned svázaný. Zdraví je dražší. Fosfogliv pil přesně tři měsíce, pil 3krát denně 2 kapsle. Zlepšil se zdravotní stav, ultrazvuk ukázal dobré výsledky. Ale mám vážně poškozené játra, takže se bude muset opakovat

Souhlasím s pozitivními recenzemi ohledně Phosphogliv. Pomohl mi, onemocnění způsobené zvýšením jater rychle zmizelo, když jsem začal užívat tuto drogu. Ale samozřejmě jsem musel pít celý kurz, tři měsíce, aby vše proběhlo úplně.

V ústech se objevil ošklivý pocit horkosti, neustále se objevoval ráno, někdy i během dne si všiml. Kolegové se shodli na tom, že pocházelo z jater, mnozí to měli, ale také doporučili Phosphoglivovi. Přečtěte si o něm, recenze jsou dobré, neškodné. Rozhodl jsem se, že se pokusím, a pokud to nepomůže, pak s lékařem. Takže samozřejmě nikoho neříkám, ale nebyl jsem absolutně nikdo! A ukázalo se, že jsme v pořádku, po zahájení léčby prošla tato nepříjemná hořkost!

Používalo se fosfoglu, pokud byla diagnostikována hepatóza. Byla zachráněna po dlouhou dobu, ale byla vyléčena. Líbila jsem drogu.

Se žaludečním vředem žiji již 5 let. Léčím se pouze léky, žádné operace, protože nejsou žádné komplikace. Ale zřejmě z této léčby jsem měl problémy s játry. Zpočátku nevěnoval pozornost, dokud nezačala denní bolest v pravém horním kvadrantu, pocit nevolnosti. Nedávno jsem byl vyšetřen jiným gastroenterologem, byl mi předepsán další lék na žaludek a pro játra mi bylo řečeno, že mám vypít kurz Phosphogliv. Po dokončení celého léčebného cyklu se již netrpí ani žaludkem ani játry.

Vzala Phosphogliva na 2 měsíce, pak se zabalila kolem své práce, několikrát se jí vytratila a tak ji opustila. Ale on splnil svůj úkol, podle biochemie normou, ultrazvuk je normou. Vysvětluji, že nemám žádné globální zdravotní problémy, ale přesto. Dobrá droga.

Jako mladá žena jedla špatně, cítila se už ve věku 26 let. Zvětšení jater pomocí ultrazvuku, diagnostikovaná obezita, špatná analýza. Ona byla léčena Phosphogliv, všechny na doporučení lékaře, dva kurzy za rok na 3 měsíce a 4 měsíce. Obezita a nárůst je pryč, testy jsou blízké normálu. Kurz po 3 měsících je třeba opakovat.

Dříve jsem nevěděl, že jaterní onemocnění přímo ovlivňuje stav a vzhled pokožky. Měl jsem nějaké problémy s kůží a snažil jsem se je vyřešit pomocí domácí a nákupní masky, čištění obličeje a různé procedury v kosmetických salonech, ale především to nepomohlo. Problémy se zastavily až poté, co jsem pil Phosphogliv a začal sledovat stravu.

Velmi skvěle ztratil váhu, když předepsali dietu číslo 5 a Phosphogliv. Nejprve nic, potom tělo očividně vyčistilo, vydělalo a okamžitě zanechalo další kilo!

Phosphogliv byl doporučen jako vynikající lék na intoxikaci. Vzpomněl jsem si, když jsem cítil, že jsem příliš překypoval dovolenou s pivem a masem. Rozhodl jsem se žaludek a játra litovat, vyloučil nejvíce škodlivé produkty, alkohol a vypil Phosphogliv tři měsíce. Zdraví přesně opraveno, cítím se dobře.

Byly zaznamenány tři měsíce přípravku Fosfogliva + číslo 5. Je těžké sedět ve stravě, ale teď je to alespoň zdravé.

Pokud manželka neposlala na kliniku, až do posledního by nevěděla, že žloutenka ochladila. S Phosphoglivem se mu zacházelo, pomohlo a rychle.

S phosphogliv setkal skvělý způsob - lékař rozhodl, že toto je můj poslední čas byl velmi špatné analýzy (Zdálo se mi zaměňována s jinou dámou) a doporučil mi ji utratit za pití. Obecně platí, že droga tvrdí, že v žádném případě nešla za dobrou cenu, vzácné naštvaní na straně po tom, co mě laskavost opustil. Ale nepřeji si takové nepřátele! A Phosphogliv doporučuje, pokud to))))

Ona byla léčena Phosphogliv po průběhu další drogy, to bylo spojené s játry nebyl, ale odrážel na tom nejlepším způsobem. Phosphogliv pomohl situaci napravit.

Phosphoglivoy se léčí po delší dobu, ale sama o sobě řeknu, že droga opravdu pomáhá.

Jsme téměř všichni v rodině se snažil Phosphogliv při různých příležitostech, mohu říci, z našich zkušeností patří: zmírňuje příznaky poměrně rychle, ale samozřejmě, že je třeba vypít až do konce - jinak trochu pomoci. Teprve po úplném testování ukázat, jak opravdu děláte věci. V našem případě nikdo nepotřeboval prodloužit kurz - úplně se zotavili.

Pro mne zaregistroval jsem Phosphoglivum, když jsem hledal agenta, který rostl tenký. Řekl, že nadváha kvůli špatné stravovací návyky, a to je špatné pro játra, játra nemůže zvládnout, je celkový stav je špatná a těžko se opět vyrazit na procházku - to je začarovaný kruh otáčí. Bez stravy neudělal samozřejmě, ale bylo nutné vybudovat normální napájecí obvod, a léčit játra, navíc CG taví se před našima očima. Velmi spokojeni s Phosphoglivoy!

Fosphogliv předepsal jejímu muži po bolesti v krku. Játra se utrpěla hmatatelně, po obdržení dvojitého úderu: nejprve byla ošetřena metodami "lidové" (vodka s pepřem), a pak, když bylo všechno již začalo, bylo nutné pít antibiotika. Příznaky z jater byly - nauzea, zvlášť ráno, nebyla žádná chuť k jídlu, vytáhla pravou stranu, všechno, co psali v článcích. Analýzy potvrdily, že vše není v pořádku. Během tří měsíců byl léčen, Phosphoglivus pil třikrát denně, dvě tobolky. Řekli, že pokud jsou testy po kurzu stále špatné, léčba bude prodloužena až o půl roku. Mimochodem prodlužujte, ale pouze měsíc. Analýzy byly jistě někdy lépe, ale stále je třeba je léčit. Po čtyřech měsících léčby se vše vrátilo do normálu.

Stejně jako mnoho z nich pravděpodobně byla játra na vlastní hlouposti. Byla jsem z alkoholu kategoricky zakázána, musela jsem přijmout přísnou dietu. A vypil Phosphogliv. Rychle pokračoval v pozměňovacím návrhu, schválil předepsanou léčebnou schématu a drogu.

Diagnóza dermatitidy, začala chápat, co od toho, všechno ukázalo na játra. Analýzy nejsou nejlepší, zánět, nárůst. Byl zpracován Phosphogliv. Nejdříve se kůže stala čistou a šla k lékaři. Analýzy se rozhodly otestovat

Všechny funkce jater po úpravě Phosphoglivy byly upraveny, analýzy jsou dobré

Pracuje, pokud pijete všechny tři měsíce (to je standardní kurz pro všechny, pokud ne pro vážné nemoci).

Hledal jsem nejvhodnější variantu hepatoprotektoru a vybral jsem si mezi Phosphogliv a Essl. Zastavili u phosphogliv protože našel starý „Phosphogliv -. Gepatoprotektor pouze s ověřenými protizánětlivými účinky To znamená, že jeho účinnost není pochyb o tom, protože ověřena řadou klinických studií a praktikoy.K bohužel, nalezený v otevřených zdrojů, spolehlivá data pro klinické výzkumné činnosti Essl- to není možné ".

Poprvé jsem se dozvěděl o problémech s játry na dovolené. Domy zjevně stále nějak snadnější k jídlu, ale v zahraničí koupil rychlé občerstvení, místní pokrmy s kořením, šišky kebabů. Dovolená byla téměř zničil po každém obědě večeři jsem seděl téměř bez hnutí, v boku stlačeny tak, aby žebra zranit city, by mohla být přetáhnout pouze do místnosti a lehnout. Někdy se několik hodin nepouštělo. Přišli jsme domů, okamžitě k lékaři. Na základě analýzy tak špatné, zvětšení jater je vyjádřena v USA, ztučnění jater je také najit. Saw Fosfogliv čtyři měsíce, po prvních dvou šel na testy, bylo už zlepšení, ale k oživení daleko. Za čtyři měsíce je to téměř normální. Strávím chvíli dietu a poté už trvám tři měsíce. Schválím drogu, pomáhá mi dobře, i v mém zanedbaném případě.

Myslím si, že to nebude bolet pravidelně vypít Phosphogliv pro prevenci. Pomáhá mi to.

Začal jsem už dávno užívat Phosphogliv, myslím, že to pomáhá, játra už nebyla nemocná.

Ve společnosti Fosfoglive je všechno dobré kromě trvání kurzu. Preventivní kurz je nesmysl, 1-3 měsíce, někdo předepsaný. A musel jsem pít s mými pachy pět měsíců. Samozřejmě vytvrzené, které se nemůže radovat.

Lék Phosphogliv je velmi účinný při léčbě hepatitidy, v tomto ohledu můžete číst hodně v různých článcích. Rozhodl jsem se pro sebe podle tohoto principu - pokud by se takovou chorobou podařilo, tím víc.

Od výskytu profylaxe přípravku Phosphogliv nikdy nebyly žádné špatné testy. Poraďte se s lékařem, byl jsem předepsán v polyklinice.

Věděla jsem o Phosphoglivě zvědavostí, osobně jsem se zvědavě zvědavě seznámil. Vzal jsem několik léků, včetně poměrně těžkých, a já jsem předepsal Phosphogliv jako doprovod. Myslím, že toto je správné rozhodnutí, došlo k případům jako přátelé, to skončilo s problémy s játry, ale jsem v pořádku

Kdysi se vyskytla hepatóza a stejně jako po léčbě proběhlo nebo proběhlo. Ale v poslední době se vrátil, už byl s Phosphoglivem zacházen. Zatímco vše je v pořádku, obrázek je lepší na vyšetření než v prvním případě po průběhu Phosphogliv. Taky se cítím dobře, doufám, že se tohle muk nevrátí.

Phosphoglivus mi pomáhá dobře, nejsou žádné vedlejší účinky. Doporučuji.

Má matka má dlouhou nemocnou játra, ale žije v přírodě, tam je vesnice, že není ani nemocnice. A nějak se zvykla, že už vše vydržuje a nevěnuje pozornost bolesti, dobře, jako by to mělo být. Ano, a tak jsem sám nevěnoval pozornost tomu, že někdy si stěžuje na bolest. Tak jsem šla do mého města, abych se poradila s doktorem, přinesla jí Phosphogliv, prozatím vypila balíček a řekla, že bolest ustupuje. Postarejte se o své blízké!

Nedávno nalezl informace, že jediný hepatoprotektor, jehož účinnost byla klinicky prokázána - je to divně, že to byl Phosphogliv. Účinek je a cena je nižší než cena známého analogu.

Poté, co slyšel gepatoprotektory narkologichkah pacientům injekčně a toksikologichkah také rozhodli vyzkoušet jejich vliv na sebe, koupil většinu deeshvoe že jeho lékárna našel Phosphogliv. S přáteli někdy jsou veselé večery, a tady po takovém večeru najednou přijal, a pak ještě ráno a odpoledne k upevnění efektu. Ukázalo se, že je to pravda, je to jen záchrana s kocovinou!

Phosphogliv mi chytře pomohl vyrovnat se s nepříjemnými pocity, které jsou spojeny s nezdravou játrou, ani jsem nečekal. A Uzi a výsledky analýz mého jater se stala mnohem lepší pocit (a vypadají :)) Jde o to, že když doktor řekl, že dávat pozor na dostatek jídla a pití i lék - a lze vyléčit natrvalo.

Jíst stejně, tvrdě pracovat, nenormirovannyy.Estestvenno plán, játra se stává postupem času se projít, ale vzal jsem jen jeden kurz phosphogliv na všechny nepříjemné příznaky jsou pryč. Jelikož nemohu odmítnout škodlivou výživu kvůli práci, opakuji kurz pravidelně, jestliže játra znovu začnou bolet.

Byly provedeny testy po svátcích, vysoká dávka ALT a AST, nemusí to být tak špatné, jen játra byla v tomto období přetížena. Doporučovali jste dokonce měsíc k pití Phosphogliv, a pak znovu projít testy. A udělala to. Ukazatele se zlepšily, trvám měsíc, aby bylo vše dobré.

Byly problémy s alkoholem dříve. Teď někdy, ne, ne, ano, a znovu se můžu rozbít. Játra někdy dávají těžkou havárii. Začíná se cítit, ne to nejpříjemnější pocity. Pak začnu užívat Phosphogliv. Lék, který byl testován mým časem. Vždy pomáhá.

S fosfoglivom dlouho známou, můj manžel a on měl pití problémy s játry. Já prakticky nepiji, normálně jsem jíst, ale při dlouhodobé léčbě a užívání léků užívám přípravek Phosphogliv k ochraně jater, je lepší varovat než léčit.

Měl jsem fibrotické změny v játrech. Jmenoval se Phosphogliv. Domnívám se, že taková nemoc nemůže být vyléčena a nějakým způsobem pila klíšťata. Ale byl jsem velmi překvapen, když jsem se po několika týdnech cítil lépe ve svém fyzickém stavu a pak všechny příznaky úplně zmizely. Projděte znovu pouze 8 měsíců.

Phosphogliv mi pomohl snížit ALT a AST, v týdnu od recepce se začal cítit mnohem lépe, už nic připomíná zdravotních problémů a po celý průběh léčby po dobu jednoho roku a připomíná se, PAH PAH PAH dva měsíce.

Phosphogliv byl předepsán dceru, trpěla obličkovými kameny po dlouhou dobu, ale řekli, že játra také potřebují podporu. Droga užívala dceru dobře, nežádoucí účinky neměly vliv.

Dlouho nemocná lakunární angina pectoris, téměř nekolikrát za sebou, nejprve vypila antibiotika doma, pak hospitalizovala a pichla Ceftriaxone v nemocnici. Obecně platí, že moje léčba byla zpožděna, na silné antibiotika jsem seděl na pár měsíců, začal jsem cítit játra, byl jsem předepsán Phosphogliv. Po týdnu nebo rok a půl zbývající bolesti se nevrátili.

Koupil nebo zakoupil nedávno Phosphoglivum (kapsle 50 kusů.) Balení není takové, jako zde na obrázku, a tmavě modré barvy. Řekni mi, může to být falešný? A přesto jsem lék na týden pít, kyselost žaludku se zvětšila. Vyhodit drogu nebo zkusit snížit kyselost cokoliv?

Vzhledem k začít jíst játra jednat nahoru, jsem si uvědomil, že tuku v játrech jsem měl na dlouhou dobu byl právě začíná to neukázal, a jsem neprošel žádné zkoušky. Když byl tento problém objeven, byl Fosfogliv předepsán kurz po dobu tří měsíců - tato léčba zcela obnovila játra, přirozeně během léčby bylo nutné odmítnout pečení, kouřit.

Ne lepší než jiné chrániče gepoprotektů. Nepomohlo mi to. Ale cena! Bláznivý dům.

Za rok a půl udělal Lamivudin pro léčbu hepatitidy B, paralelně s ním lékař doporučil pít fosfoglu. Prošel jsem dvěma způsoby léčby a trvaly tři měsíce. Teď se cítím mnohem lépe a ukazatele jater se zlepšily. Lékař řekl, že je tak daleko a dá si přestávku. Léčba je test, ne příliš drahý a účinný.

Šel do ordinace lékaře a řekl, že játra byla zvětšená, měl krev na ALT a AST, měl fibrózu. Jmenovaný interferon, choleretic a phosphogliv, teď je to mnohem lepší, a to nejen pro analýzu, dobře, že jsme zaznamenali problém v čase.

Problémy s játry začaly poté, co začal pít častěji než obvykle. Po chvíli byl tlak na pravé straně a někdy došlo k záchvatům nevolnosti. Phosphogliv poradil v lékárně, koupil kvůli ceně, ve srovnání s jinými tabletami, je levný. Pomáhá dobře, protože raspiranie napravo je pryč a mrzačení přestalo.

Přijaté a dražší analogy a levnější píce na trávu. Při užívání přípravku Fosfogliva jsou testy již rok a půl stabilní. Není to špatné, ale ne dobré, i když upřímně se nedokážu zcela omezit na jídlo. Moje matka kombinovala Phosphogliv a dieta číslo 5, byla občas lepší. Myslím, že droga pomáhá, pokud je kombinována s dalšími opatřeními.

Když byla podána hepatitida C, určili vpt s pergintronem a poté přidali fosfoglu. Bylo relativně lepší cítit a biochemie se rychle vrátila do normálu hned po jejím přidání. Zeptal se lékaře, jak moc je ještě nutné přijmout fosfoglivní tk s pvt a tak je to jasné. Uvedená tříměsíční kurzy 2krát ročně. Obecně platí, že léčba je docela šťastná.

Pracuje skvěle v kombinaci s dietou a cvičením. Jakmile jsem použil takovou věc, zjistil jsem, že testy se vrátí k normálu rychleji, pokud užíváte Phosphoglivu, než abyste přestali pít a pozorujte, jak se dieta projeví.

Diagnostikovali mě hepatózou, bylo to neočekávané a nepříjemné. Stejně jako jsem si sama sebe nedovolila, já vůbec nepiji alkohol. Zaregistrovali jste Phosphogliv po dobu 4 měsíců, stravu a doporučili fyzické. zatížení. Nemám peníze do sálu, jsem doma. Sleduji dietu. Analýzy dvakrát předané, druhýkrát je jistě lepší. Po skončení kurzu se zopakuji pro preventivní účely.

Na pilulkách, jedna z nejvíce "příjemných" cen této drogy. Hepatoprotektory jsou obecně velmi drahé a potřebují hodně a dlouho pít. Proto hraje velmi důležitou roli.

Antibiotika do posledního se snažím nepřijmout, protože vím, že 100%, pak musím zacházet s játry - to je můj slabý bod. Ale když musím, piju směr Fosphogliv. Trvá asi 3 měsíce, jak je napsáno v anotaci. Lék, který nosím, je normální, bez vedlejších účinků.

Léčba fosfoglivojem prochází nebo proběhne, lékař doporučil k odstranění zánětu jater. Problémy s pokožkou to způsobily, takže žádné masti a krémy nepomohly. A v kombinaci s fosfoglitem a dietou bylo možné zcela vyčistit kůži. Všechna jmenování lékaře byla provedena přísně. Po třech měsících užívání kapslí fosfogluzi byly testy téměř normální, zánět zmizel a celkově se začal cítit mnohem lépe a lépe.

Během léčby pneumonie jsem užíval antibiotika, průběh injekcí trval měsíc. Po léčbě bylo nutné pomoci játrech obnovit její práci, protože kvůli těžkým lékům vážně trpěla a začala rušit. Zaregistrovali jste Phosphogliv. Trval jsem 3 měsíce podle pokynů, léčba pomohla.

Několikrát v životě jsem byl hospitalizován s bronchitidou a pneumonií - komplikacemi po chřipce a nikdy lékař nepředepsal lék na podporu jater. Nepříjemné pocity, které si pamatuji - byla dlouho obnovena, pravidelně docházelo k nevolnosti a stáhly se pod žebry vpravo. Vždycky jsem byl jistý, že po chřipce a komplikacích je doba zotavení dlouhá a nepříjemná. V letošním roce jsem byl opět nemocný a píchl antibiotiky, poprvé jsem měl doktora, který předepisoval hepatoprotektor. Píseň Fosfogliv. Poté, co se nemocnice velmi rychle vrátila do normálu, nebyly žádné příznaky potíží s játry. Ale začněte to ve fázi injekcí s antibiotiky - paralelně. Kurz skončil po dobu tří měsíců. Velmi dobrá droga.

Každý rok musíte podstoupit léčbu hnisavého boleného krku. Léčba antibiotiky neprošla bez stopy, nedávno začalo obtěžovat játra, dávat váhu ve správném hypochondriu a vztek na zvracení. Po testování se ukázalo, že výsledky ALT a AST se zvýšily. Zvolili nebo jmenovali recepci fosfogliva. Jeden tříměsíční kurz byl postačující pro zmírnění zánětlivého procesu a po léčbě se testy vrátily do normálu. Teď zůstává jen pravidelně navštěvovat lékaře a udržovat játra pod kontrolou.

Phosphogliv předepsal lékaře. V zásadě platí, žádná bolest, ale zdá se, věk a život je marný, občerstvení ABY než + problémy s nadváhou - až 45ti letech vážila 93kg, že roste na 158. Biochemie udělal ultrazvuk - standardní schéma. Zaregistrovali jste léčbu 4 měsíce, abyste se nejlépe stali malým cvičením, seděli na jídle. Za třetí měsíc, kdy jsem pil, jsem nedávno opakoval testy, doktor řekl, že ukazatele se zlepšily. Narodil se tenkrát na 10 kg kvůli stravě, začal se cítit lépe. Dobrý lék, zvláště kombinace se zdravým životním stylem.

Rychle pomáhá rehabilitovat játra po pití. Když zneužívám alkohol, vždycky chytím Phosphogliv. Kurz je obvykle opilý až do konce - plné tři měsíce, aby maximálně pomohl játrům. Nejvíce trpí. Lék vždy pomáhá - pro mě hlavní argument.

Fosphogliv předepsal tři měsíce, než vzal babičku. Na mě už je stará (84 let) a neustále sedí na virulentních lécích z bolesti v kloubech a od shchitovidki. Na konci léčby se babička cítila už bodrenko a rozzuřila se po celém domě, žádné příznaky onemocnění jater, neobtěžovala se. Při kontrole byly testy s dobrými výsledky.

Upřímně řečeno, tablety překvapily - opravdu pomáhají při poškození jater a levnějším inzerovaným analogům. Vzal jsem ji podle pokynů lékaře a přísně dodržoval pokyny. Žádné nepříjemné pocity nebo vedlejší účinky během hospitalizace, stejně jako po léčbě, nedodržely. Po čtyřměsíčním kurzu se biochemie krve vrátila do normálu.

Můj otec pil černě, tady je játra a začal selhat. Dali mu přísnou stravu a na udržení jater předepisovali fosfoglobin tři měsíce, třikrát denně, dvě tobolky. Po dvou měsících léčby, všechny příznaky a stížnosti prošly, říká, že se cítí dobře. Léčba je cenově dostupná a efektivní. Nyní by se ještě jednou nezabálilo.

Před jedním a půl rokem dělal nebo vyrobil USA a doktor řekl nebo řekl, že u mě játra jsou zvýšeny. Proč se to tak dělalo, nerozumím. Říkají, že při rychlé hubnutí může "spálit" játra. V jídle jsem dost skromný, nejedu mastný, vedu mobilní způsob života, nepiji ani nekouřím. Ale fakt zůstává. Lékař předepsal piju kurz Phosphogliv. Forma příjmu není nejvhodnější, několik měsíců musíte vypít dvě tobolky třikrát denně. Během několika prvních dnů jsem musel zapsat připomínky na můj telefon, abych nezapomněl. Nejprve se nic vůbec necítil, tj. Před tím jsem neměl žádné příznaky. Asi o dva týdny později jsem si všiml, že dlouhé perzekuované pupeny zmizely, asi za měsíc, kdy jsem se pod předcházejícím plánem života podařilo odhodit pár kilo. Nevím, jestli je to kvůli použití fosfoglu, ale přesto je hezké. Po ukončení léčby ultrazvukem se játra vrátila k normálu. Měl jsem rád efekt, teď mám čistou kůži, výrazně ztratil váhu a celková pohoda se stala mnohem lepší.

Připojuji se k pozitivní zpětné vazbě. Byla diagnostikována - NAZHBP. Předepsali jste užívání těchto pilulek po dobu tří měsíců, dodržujte dietu a odstraňte všechny mastné, smažené a uzené. O měsíc později se začalo zlepšovat. Už není nemocný bez důvodu, bolestivá bolest pod pravými žebry se trápila méně. Teď pokračuji v kurzu, doufám, že mi pomohou úplně se zotavit.

Přiřazená v komplexu s dermatózou, kurz - měsíc. Podle mého názoru to funguje, protože léčba dala pozitivní výsledek. Četníci odstranili lézi z kůže na obličeji a po impregnovaném průběhu fosfoglyfického biochemického krevního obrazu (sledovaných AST a ALT) se vrátili do normálu.

Po dlouhodobé léčbě antibiotiky užívala přípravek Phosphogliv. Výsledkem léčby je, že v pravém hypochondriu není taková gravitace, jaká bývala. Líbilo se mi dostupných nákladů na léčbu a toho, co tělo dobře snáší.

Když došlo k problémům s kůží a trávením, podstoupil jsem hodně testů a v důsledku toho mi byl předepsán lék na léčbu jaterní-fosfogluzi. Vzal jsem ji na tři měsíce, kůže se zlepšila, zase jsem ji vzala, doktor řekl, že existují zlepšení a předepsal jsem drogu dalších 2 měsíce. Doufám, že vše projde.

Fosphogliv Pravidelně užívám dvakrát ročně na doporučení lékaře. Cena za Phosphogliv v lékárně Piluli je nižší než v jiných lékárnách

Léčil syna toxické hepatitidy. Bylo jmenováno jako lékař po intravenózním průběhu heptoru. Celá terapie jako celek pomohla, samozřejmě, dodržování stravy

Bohužel jsem nosičem viru hepatitidy C. Lékař byl předepsán lékařem. Chci věřit, že pomáhá mé játře a virus se neaktivuje. Vezmu si Phosphogliv druhý rok. Analýzy ukazují, že stav je stabilní. Samozřejmě, dodržuji doporučení týkající se výživy a režimu. Bez tohoto léku nezachrání.

ceny jsou nižší než u jiných internetových lékáren. Také dary a slevy jsou zhotoveny jako SUPER.

Po ukončení léčby se stav s hepatitidou C zlepšuje

5 + Levnější analogy + protizánětlivý efekt. Neměl jsem žádné klouby!

super medicína. Druhý den jsem cítil úlevu, který mě doprovázel po léta vyčerpávajících pocitů. Nevšimla si lusků.

Překrásný lék, zabalený do 5 let. dbejte na to, aby bylo v teple lepší uložit do chladničky

levné zeleniny základna je velmi spokojen, a syntetické přijaté po odstranění žluči střechy. Lehce stravitelné, ale to není v kombinaci se smaženým jídlem, jedli kus hamburgery, jako jsou pilulky a napil - pak zvracel a BP vyskočil nereálné, takže zdravé výživy nebyl zrušen.

Po antibiotikách v léčbě infekčních onemocnění se na pravé straně objevila akutní bolest a hořkost v ústech. Poté, co jsem navštívil lékaře, jsem byl předepsán, abych napil kurs phosphoglue, důvodem pro všechno bylo špatné žloutnutí. 3. den jsem pil a už jsem začal zbavovat bolestí, nevolnost se neohývala, nebylo tolik hořkosti cítil. Tato droga vrátila můj oslabený příjem antibiotik v játrech do normálního života. A léčba není vyčerpávající