Phosphogliv

Léčba

Phosphogliv - kombinované léčivo, které má membránově stabilizující, antivirový a hepatoprotektivní účinek.

Léčivo podporuje obnovu buněčných membrán jaterních buněk, zlepšuje přirozený proud látek. Pomáhá snížit příznaky zánětu a ohniskového otoku, inhibuje tvorbu negativních metabolitů. Používá se k léčbě akutních a chronických onemocnění jater, které se vyskytují při porážce hepatocytů.

Phosphogliv se zpracovává v játrech a vylučuje se fekálními hmotami žluči. Používá se hlavně u dospělých. Nevyvolává nežádoucí účinky s prodlouženým příjmem.

Klinická a farmakologická skupina

Hepatoprotektor s imunomodulačním a antivirálním účinkem.

Podmínky prodeje z lékáren

Můžete si je koupit bez lékařského předpisu.

Kolik stojí Phosphogliv v lékárnách? Průměrná cena je na úrovni 550 rublů.

Složení a forma uvolnění

Lék je dostupný ve dvou formách:

  1. Kapsle. Pouzdro kapsle je oranžové a víčko je černé. Uvnitř je lehký prášek se slabým žlutým odstínem. Tam je slabý specifický zápach. Kapsle jsou umístěny na 10 kusů v blistrech. Blistry jsou rozloženy na 5 kartonových obalech.
  2. Liofizilát pro zavedení IV. Vypadá to jako bílá nebo světle žlutá hmota. Je umístěn ve láhvích o objemu 2,5 g. Láhve po 5 nebo 10 kusů jsou umístěny v kartonových obalech.

Složení 1 tobolky obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 80) (hlavní složka - fosfatidylcholin 73-79% (ve smyslu 100% látky)) - 65 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (kyselina glycyrrhizová ve formě trisodné soli) - 35 mg.

Složení 1 láhve s lyofilizátorem pro přípravu injekčního roztoku obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 100) - 500 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (trisodná sůl kyseliny glycyrrhizové) je 200 mg.

Phosphogliv nebo Phosphogliv Forte - co je lepší?

Často se můžete setkat s otázkou: jaký je rozdíl mezi Phosphogliv a Fosfoglve Forte? Ve skutečnosti je složení léků totožné, pokud se podíváte na přísady, rozdíl je pouze v dávkách těchto látek.

Není možné říci, který z těchto léků je lepší, protože dávka by měla být zvolena s přihlédnutím k hmotnosti, věku, diagnóze. Koupit přesně ten lék, který vám předepsal lékař.

Farmakologický účinek

Phosphogliv - kombinované léčivo s membránou stabilizujícím, hepatoprotektivním a antivirálním účinkem.

Fosfatidylcholin - základním stavebním prvkem buněčných membrán a vnitrobuněčné, schopný obnovit strukturu a funkci v případě poškození, poskytující cytoprotektivní účinek. Normalizuje metabolismu bílkovin a lipidů, zabraňuje ztrátě hepatocytů enzymů obnovuje detoxikační funkce jater, inhibuje tvorbu pojivové tkáně, snižuje riziko fibrózy a cirhózy.

Glycyrát má protizánětlivé vlastnosti, potlačuje reprodukci virů v játrech a dalších orgánech tím, že stimuluje produkci interferonů, zvyšuje fagocytózu, zvyšuje aktivitu přirozených zabijáckých buněk. Má hepatoprotektivní účinek. Zesiluje účinky endogenních glukokortikosteroidů, protizánětlivých a antialergických účinků na neinfekční jaterní léze.

Při kožních lézích způsobených stabilizačními a protizánětlivými vlastnostmi membrány omezuje šíření procesu a podporuje regresi onemocnění.

Indikace pro použití

Co pomáhá Phosphogliv? Přípravek přípravku Phosphogliv se používá k léčbě většiny patologických poruch jaterních funkcí, a to jak infekčních, tak i neinfekčních.

Indikace pro použití přípravku Phosphogliv jsou takové nemoci jako:

  • virové hepatitidy A, B, C, D v akutních a chronických formách;
  • steatohepatóza,
  • steatohepatitis,
  • cirhóza jater,
  • poškození jater v důsledku užívání omamných látek;
  • hepatální nedostatečnost v akutních a chronických formách,
  • intoxikace těla,
  • poškození jater na pozadí chronických onemocnění kardiovaskulárního systému, respiračních orgánů, diabetu, tuberkulózy;
  • tukové hepatózy (degenerace tukových jater),
  • alkoholické poškození jater způsobené alkoholismem,
  • léčivé poškození jater,
  • psoriáza.

Liofizilát a kapsle výrazně zlepšují syntetickou funkci jater a kvalitativně snižují příznaky selhání jater. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Kontraindikace

Kontraindikace k předepisování léčivého přípravku jsou:

  • Antifosfolipidový syndrom.
  • Děti do 12 let (údaje o bezpečnosti a účinnosti nestačí).
  • Těhotenství a kojení.
  • Zvýšená individuální citlivost na fosfatidylcholin, glycyrrhizovou kyselinu nebo jiné pomocné složky léčiva.

Přípravek Phosphogliv je předepsán s velkou opatrností pacientům s portální a arteriální hypertenzí.

Zamýšlené použití pro těhotenství a laktaci

Zkušenosti s užíváním přípravku Phosphogliv u těhotných žen jsou nepřítomné nebo omezené. Studie o bezpečnosti léku pro plod nebyly provedeny, proto se kapsle ženám během těhotenství nedoporučují.

Není známo, zda je látka přípravku Phosphogliv vylučována do mateřského mléka a jak může ovlivnit tělo dítěte. Vzhledem k nedostatku informací o bezpečnosti léku jej vezměte do kapsle. Fosfoglyv u žen během kojení se nedoporučuje. Pokud je nutno drogu užít, je nutné vyřešit problém přerušení laktace a převedení dítěte na umělé krmení.

Dávkování a způsob podání

Jak je uvedeno v pokynech k použití, přípravek Phosphoglivin se užívá během jídla ústně. Kapsle by měly být spolknuty, nikoliv tekuté, stlačené malým množstvím tekutiny.

  • Dospělí a děti starší 12 let mají 2 čepice. 3 x denně.

Doba užívání může být až 6 měsíců, v průměru 3 měsíce.

Nežádoucí reakce

Použití injekčního roztoku může způsobit následující nežádoucí účinky:

  • Alergické reakce: přecitlivělost - kožní vyrážka (obvykle bez dalších opatření po zrušení léčby);
  • Jiné (při podávání léku nad doporučené denní dávky): zvýšený krevní tlak (BP), edém, hypokalemie, retence tekutin a sodík. Pokud se takové poruchy vyskytnou, doporučuje se snížit denní dávku léku a / nebo užít draslík šetřící diuretikum - spironolakton 50-100 mg denně (určený stupněm nežádoucích účinků).

Ve formě kapslí je přípravek Phosphogliv zpravidla pacientům dobře tolerován, poruchy se ve velmi vzácných případech objevují, podle výsledků postregistračních pozorování -

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva palestinci »13. května 2013 07:35

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva Sakura pobočka »13. května 2013 15:40

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva palestinci »14. května 2013 18:33

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva veron »14. května 2013 18:37

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva Sakura pobočka »15. květen 2013 10:04

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva veron »15. květen 2013 10:11 hod

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva Sakura pobočka »15. květen 2013 10:23 hod

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva veron »15. květen 2013 10:32

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva Sakura pobočka »15. května 2013 12:41

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva veron »15. května 2013 10:37

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva rodi »16. květen 2013 07:52

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva Melanina »16. května 2013 17:01

Re: Phosphogliv nebo Phosphogliv-Forte?

Vaše zpráva rodi »16. květen 2013 9:47 hod

Recenze Phosphogliv

Výrobek: kapsle

Lytkova L. (pozitivní zpětná vazba)

Dobrý lék od spolehlivého výrobce

Poradil ošetřujícího lékaře v nemocnici. Řekl, že pomáhá játr pracovat a snižuje nežádoucí účinek různých léků, které jsem během léčby dostal ve velkém množství. Balíček obsahuje 50 tobolek, jen vypil dva balíčky za měsíc, necítil žádné nepříjemné účinky. Lék je vyroben z kořene lišejníků a sóji. Zpočátku, trochu napjatá velikost, velké kapsle, malované v jasných barvách: černé a oranžové. Později jsem se dozvěděla, že barva se používá pro shell, což může způsobit alergie. Ale od mne nic nedělal, i když mám takovou reakci. Stav zdravotního stavu po příjmu byl lepší, v těle byla lehkost, tašky pod očima zmizely.

Katerina (negativní přehled)

Nejlepší lék na léčbu jater

V zimě byla chřipka špatně nemocná a později se vyskytly problémy s játry. Lékaři předepisují drahé léky, ale doporučují, abyste zkusili Phosphogliv v lékárně za cenu levnější, ale účinnější. Také Phosphogliv je antivirový a antialergický lék, takže se jeden lék může zbavit několika onemocnění. Teď jsem pravidelně pít, abych zabránil, ale problémy s játry se už nebaví.

Cyril (negativní zpětná vazba)

Podpásla cenu Phosphogliv, tak ji poprvé koupil. Jiné podobné drogy jsou samozřejmě dražší. Podle efektivity mohu říci, že rozhodně není horší než ostatní. Teď to přijmeme, všichni jsou šťastní.

Raisa Holodenko (Neutrální recenze)

Musel jsem recepci zrušit

Po léčbě angíny s antibiotiky jsem měl komplikace s játry. Doktor dal přísnou stravu a jmenoval Phosphogliv. Hlavní složkou jsou fosfolipidy, které obnovují strukturu jater. Během příjmu vzrostl krevní tlak a došlo k bolestem hlavy. Musel jsem drogu zrušit a začít pít další (Essentiale Forte), který je podobný jako Phosphogliv, ale kompozice je poněkud odlišná. Obecně platí, že droga je dobrá, začala jsem se cítit uvolněná, bolest na mé straně odešla, je škoda, že mi nezadal a já jsem nedokončil kurz. Všechny organismy jsou individuální, takže je těžké najít něco efektivního a tak bez pimples.

Valentine (pozitivní zpětná vazba)

U pacientů s cirhózou jater

Droga se objevila na ruském trhu ne tak dávno, ale již získala řadu ocenění. On byl jmenován, mimo jiné, "platina unce" v nominaci "otevření roku". Je vyroben z přírodních surovin s velkým kořenem lékořice. Viděl v některých recenzích, že lidé údajně kvůli Phosphoglivu zvýšili krevní tlak a objevili se v podstatě. Pochybuji, že záležitost této drogy, ve své skladbě, není nic, co by mohlo zvýšit tlak člověka. Vzal jsem to kvůli progresivní cirhóze. Účinky jsou úžasné! Elasticita jater se zlepšuje, nečekal jsem, že by bylo dobré pomoct.

Natalia (pozitivní zpětná vazba)

Spásu pro játra.

Po dlouhé léčbě začaly problémy s játry. Byla nemocná, namačila, někdy nemohla dýchat v klidu. Uzi jim řekli nebo řekli, že játra jsou trochu zvýšena a je třeba věnovat přípravě na obnovu nápoje. Nejprve jsem koupil Essentiale a poté lékárníka v lékárně poradil Phosphogliv, jejich skladby jsou totožné, ale cena byla výrazně odlišná. Vzal jsem 2 kapsle třikrát denně. Balení je dostatečné po dobu 8 dnů. Po poklesu bolesti, lékař řekl, aby pravidelně léčili přípravkem Phosphoglivoy a dobře dodržovali dietu. Bolest mi zřídka znepokojuje, ale díky Phosphoglivovi. Droga, kterou vám mohu poradit.

Oleg (pozitivní zpětná vazba)

Dobrá droga vám pomůže

Všechno by to nebylo nic, dobrá droga to Phosphogliv, ale s mým zaměstnáním je to jen mučení, potřebuju pít tobolky třikrát denně a být jindy po jídle, někdy zapomínám jíst, někdy je nervózní, zabere mi hodně času. Mám rád účinek Phosphogliv, i přes průchody, bolest od pravého hypochondria opustila poměrně rychle. Uložila jsem si připomínky na telefon a udržovala si balíček s Phosphoglivem doma a balíček v práci.

Leila (pozitivní zpětná vazba)

Fotogliv rodinné drogy

Důrazně doporučuji, aby se všichni na prvním místě řídili dietou a hlavně pro výživu svých dětí! Ochotně se Phosphogliv stal naší "rodinnou" drogou a můj manžel a já jsme se zacházeli a syn! V dětství se samozřejmě dívali na jídlo, ale zdánlivě nezajímali - jakmile jsem šel na univerzitu, problémy okamžitě začaly. U drogy budu říkat, že jsme s ní spokojeni, doktorka pro každého jmenovaného a trvání kurzu a stravy, teď můj syn a já jsme v pořádku, manžel léčí hepatózu. Buďte zdraví!

Karina (pozitivní zpětná vazba)

Po 2 týdnech se můj stav zlepšil

Nikdy jsem se netýkala mého zdraví. Domníval jsem se, že je nutné vzít vše ze života a tělo se o sebe postará. Ale po silné ráně do osudu jsem začal velmi těžkou depresi. Musel jsem vypít hodně pilulek, abych se dostal z této podmínky. Děkujeme rodině za podporu v obtížné chvíli. Ale po léčbě se vyskytly problémy s trávením a strašlivou vyrážkou. Nechápal jsem, co se děje, obrátil jsem se k lékaři a řekl, že moje léčba poškodila játra a teď se s touto zátěží nemůže vyrovnat. Zaregistroval dietu a Phosphoglivum, aby strávil na pití 1,5 měsíce. Po 2 týdnech se můj stav zlepšil, vyrážka zbyla. Neměl jsem problémy s Phosphoglivim.

Alina (pozitivní zpětná vazba)

Phosphogliv byl velmi účinný při porušování jater. U mě na US ukázal, že levý podíl je dostatečně zvýšený. Lékař jmenoval nebo navrhl, aby strávil na pití kurz tohoto přípravku. Nejprve jsem se zmátla, že bych měla užívat 2 tablety 3krát denně, ale poté, co jsem zkoušel týdenní kurz, pokračovala jsem a cítila změny: v pravé části zmizela bolest během pohybu, po jídle zmizely dušnost a nevolnost. Phosphoglive účinně čistí játra toxinů a pomáhá s otravami a určitými typy hepatitidy. Za cenu není dost spokojen, ale kvalita a výsledek jsou povzbudivé. Také neexistují žádné kontraindikace k užívání léku a vedlejší účinky nejsou pozorovány. Vhodná forma uvolňování ve formě kapslí.

Raisa (negativní hodnocení)

Před více než dvěma lety jsem našel Phosphogliv v lékárně u domu, poradil mi lékárník, když jsem problém řešil v žádném případě, pomyslel jsem si, játra nekombinovala. Ale jak se ukázalo, kůže je hlavním ukazatelem zdraví jater. Začal užívat přípravek Phosphogliv podle pokynů a co jsem udělal za alergii.

Sergej (pozitivní zpětná vazba)

Dlouhou dobu užívám pilulky, které mají negativní vliv na funkce jater. Ne vždy dodržuji dietu, často si dovolím, abych byl mastný a smažený. Při dalším podání testů bylo zjištěno zvýšení počtu jaterních enzymů, ALT a AST, téměř trojnásobně. Ačkoli předtím jsem léčil játra, pil Ovesola, ale tyto tablety se týkají doplňků stravy a potřebuji léčit játra postižená toxiny, to znamená, že jsem potřebovala lék. Lékař předepsal výběr z několika léků: Essentiale forte, Rezalyut a Phosphogliv. Za cenu mi dali pouze Phosphoglyph, také ne rozpočtová droga, ale levnější než ostatní. Mělo by být léčeno po dlouhou dobu, až 3 měsíce, 2 kapsle, 3krát denně. Účinkem přípravku Phosphogliv jsem šťastný, lék odstraňuje zánět jater, obnovuje, odstraňuje toxiny a zvyšuje imunitu. Někde za týden jsem se cítil vylepšen, byla tu váha a nevolnost, bolest bolesti v pravém hypochondriu. Po měsíci a půl od podání přípravku Fosfogliva prošel biochemický krevní test, indikátory ALT a AST se blížily normě. Po 3 týdnech léčby přípravkem Phosphogliv a dokončení krevní zkoušky jsem si jist, že všechno bude v pořádku. Bez ohledu na to, jaká léčba byla účinná, sleduji dietu a neumožňuji sobě nic škodlivého.

Margarita (pozitivní zpětná vazba)

Skvělá alternativa k Essential

Když jsem šel na kliniku se stížnostmi na závažnost jater a nevolnost ráno, bylo mi nabídnuto, abych vzal testy a pak jmenoval správné drogy. V důsledku toho se ukázalo, že potřebuji vyčistit játra a pomoci jí zotavit. Po doporučeních se moje volba dostala na Phosphogliv. Záležitost spočívá v tom, že jsem před několika lety absolvoval kurz s Essentiálem, ale velmi se mi to nelíbilo a já jsem se rozhodl pro tuto novou drogu. Po dobu dvou týdnů jsem pil 2 kapsle, třikrát denně. Významné zlepšení začalo v 5. den. Ráno pátého dne jsem se probudil energicky a v dobré náladě a od té doby jsem se neobtěžoval. Ale tuk a smažené jsem si ve stravě zkrátil a pak se játra rychle selžou.

Phosphogliv

Formy uvolnění

Instrukce fosforu

Phosphogliv je domácí hepatoprotektor, který je kombinací fosfolipidů (fosfatidylcholin) a glycyrrhizové kyseliny. Navíc, ve skutečnosti hepatoprotektivní, má léčivo membránově stabilizující a antivirový účinek. Používá se při léčbě virové hepatitidy, hepatózy a dalších poškození jater, stejně jako kožních onemocnění (psoriáza, ekzém, atd.).

Chronická virovou hepatitidu je naléhavý problém, a to jak v Rusku, tak v celosvětovém měřítku. Očkování umožňuje zabránit akutní hepatitidě, ale bohužel není tak účinná v boji proti chronickým formám onemocnění. Klasická léková terapie pro chronickou hepatitidu je poměrně složitá a drahá cvičení, která motivuje farmaceutky k vytvoření nových účinnějších léků. Jedním z takových slibných léků je fosfoglu, který není na světovém farmaceutickém trhu zajištěn jeho tvůrci analogů a je v mnoha ohledech absolutním průkopníkem. Takže je to jediný hepatoprotektor, který má etiotropní i patogenetický účinek. Jedinečnost fosfoglobinu je také v kombinaci pod "střechou" jediné léčivé formy hepatoprotektivního a antivirového účinku. Jedna ze složek tohoto léčiva - fosfatidylcholin - je vybavena schopností strukturálně strukturovat jaterní buňky, působící jako "membránový těsnicí materiál", který opravňuje otvory v biologických membránách. Tato farmakologicky účinná "složka" fosfoglucinu je jeho hlavní účinnou látkou, která normalizuje metabolismus bílkovin a lipidů a zabraňuje ztrátě enzymových buněk jaterními buňkami a obnovuje detoxikační funkci tohoto orgánu. Fosfatidylcholin potlačuje nadměrnou tvorbu pojivové tkáně, což snižuje riziko jaterní fibrózy a cirhózy a zlepšuje prognózu a kvalitu života pacientů.

Další složkou léku je glycyrrhizové kyseliny, - látka má antivirovou aktivitu, inhibice rozmnožování virů v organismu v důsledku aktivace syntézy interferonu, stimulaci fagocytů a NK aktivity. Jako antioxidant účinek a ukazuje membranstabiliziruyuschy, glycyrrhizové kyseliny potencuje hepatoprotektivní účinek fosfolipidů, které mají antialergické a protizánětlivé účinky. Novinkou fosforu jsou také nevědomé analogy technologie vytváření suché práškové formy granulovaných sójových fosfolipidů. To umožnilo zvýšit trvanlivost zapouzdřené lékové formy. Původní technologie pro získání lyofilizátu pro intravenózní podání je možné vytvořit stabilní fosfolipidový nanosystem skládající se z emulgovaných micel a liposomů, které neobsahují toxické čisticí prostředky (povrchově aktivní látky). Komplexní micely mohou být uchovávány v aktivním stavu již několik let, což má velký klinický význam, protože pacient v tomto případě přijímá aktivní léčivo, a nikoliv produkt metabolických procesů farmakologicky účinných látek.

Phosphogliv absolvoval řadu testů na předních ruských klinikách. Jeho účinek byl hodnocen podle kritérií stanovených, včetně zlepšení celkového stavu pacienta, eliminace příznaků intoxikace, vymizení žlutého zbarvení kůže, přítomnost / nepřítomnost žluči ve stolici, snížená koncentrace bilirubinu a jaterních enzymů. Výsledkem je, že všichni pacienti, kteří dostávali fosfogluzi, vykazovali pozitivní dynamiku. Bylo prokázáno, že tento lék má vysokou účinnost při léčbě onemocnění jater. Výrazně zlepšuje syntetickou funkci tohoto orgánu a snižuje projevy jaterní insuficience. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Hepatoprotector Pharmstandard-Leksredstva Phosphogliv Fort - přehled

Proč trvale předepisujeme léky, jejichž účinnost není potvrzena? V žádné zemi na světě nepoužívejte gepaprotektory! Phosphogliv Fort další fuflomycin nebo jak ziskové nemůžeme být léčeni!

V očekávání novoročních svátků, kdy budeme všechny většina pít, existuje mnoho a ne vždy užitečné, budu věnovat játrový tip.

Jmenovitě játra, a ne droga Phosphogliv Forte, která je fuflomycin!

Játra jsou velmi rychle obnovena SAMA!

Vzpomínáte na Prometheus: Orli pokrývali jeho játra každý den a ráno rostl?

Játra nikdy neublíží, protože tam nejsou receptory bolesti. A uzi vám ukáže pouze když už je příliš pozdě, než pije Borjomi kdy se objeví známky cirhózy na obličeji.

Je absurdní číst vlastní recenze, kde se říká, že po průběhu fosfoglyfu (forte) uzi projevili zlepšení. Mimochodem, po psaní mé recenze na Phosphoglyph, první směšné komentáře od trolů, byly vyčištěny, a nyní se pravidelně chválí recenze na drogu a jen hodně tichých plusů)

Po dlouhé a trnité cestě k oživení jsem se naučil hodně a aplikoval jsem si na sebe.

Phosphogliv Forte je gepaprotektor.

Co je to gepaprotektory

Jsme aktivně nalití do uší lékařů a reklamy jako užitečné hepatoprotektory pro játra. A jako jeden, pojďme je vzít! A tady a tam slyšíte: moje bolest se zastavila, což vůbec neublížilo! Uzi ukázala zlepšení! Jám hodně tuku a pravděpodobně potřebuji játra! A bla bla bla.

A je málo informací, které jsou pravdivé, že:

Gepaprotektory - ve skutečnosti není lék!

Gepaprotektory - není rozpoznán po celém světě!

Klinická studie neprokázala žádné pozitivní účinky na jaterní funkce. V Evropě a ve Spojených státech je nepoužívá.

Phosphoglyph Forte - "lék", další z hepaprotektorů, o kterých v civilizovaném světě nevědí!

Rozdíly Phosphogliv od Phosphoglivo Forte

Jediný rozdíl mezi Phosphogliv a Forte Fosfogliva je dávka účinných látek.

V prvním případě (klasická forma uvolňování) je koncentrace fosfatidylcholinu a lipoidu 80 65 mg v 1 tobolce. Stejný indikátor pro přípravek Phosphoglivo Forte - 300 mg. Navíc obsahuje další fosfolipid (lipoid PPL-400).

Situace je podobná druhé aktivní složce, glycyrrhizinát sodný nebo trisodná sůl glycyrrhizové kyseliny. V jedné tobolce standardní Phosphoglivy obsahuje 35 mg, zatímco ve formě Forte je 65 mg.

Proto ve srovnání s klasickým typem přítomného přípravku obsahuje přípravek Phosphoglivet Forte 4,5krát více fosfolipidů (celkem) a dvakrát více trisodné soli glycyrrhizové kyseliny.

Ve zbytku, indikace a kontraindikace, mechanismus účinku a farmakologické vlastnosti jsou tyto dva typy léčiv zcela totožné.

Cena:

Kromě toho jsou jejich ceny zcela odlišné. Takže v případě, že vám obvyklý Phosphogliv stojí 500 rublů, pak pro stejnou drogu, pouze s předponou Forte, budete potřebovat 800-950 rublů.

V mém městě Phosphogliv Forte můžete získat + - 950 rublů pro 50 tobolek.

Nesouhlasíte s levným účinkem placebo.

Popis

Fosfoglive Forte je ve formě kapslí. Plášť je hnědý. Uvnitř se před otevřením doporučuje něco pastovitého, mastného, ​​ale kvůli zvědavosti jsem se podíval.

Čistě zvenčí se krabička neliší od Phosphoglivy, přidává se pouze nápis Forte.

V kapslích vypadá takto. Levý Phosphogliv forte, pravý Phosphogliv.

Kompletní seznam onemocnění, při kterých Tipo pomáhá společnosti Phosphogliv Forte:

chronická forma hepatitidy; akutní forma hepatitidy; ekzém nebo jiné vnější kožní onemocnění (na doporučení dermatologa); psoriáza v jakékoli fázi; cirhóza nebo fibróza jater; akutní stadium neurodermatitidy; hepatóza, tj. degenerace jater; oslabení jater v souvislosti s léky; alkoholová intoxikace s poškozením jater; otrava s poškozením jaterní oblasti.

Aplikační zkušenosti Phosphogliv Forte:

Nezdolil jsem barák a drogu nebral, ne proto, že jsem ho chtěl, inspiroval jsem, nuceně nebo oh, včera jsem se opil.

Stál jsem v rejstříku se svou nemocí, pravidelně daroval krev, sledoval. Udělal jmenování lékaře.

Takže Fosfogliv Forte a jeho kolegové Phosphogliv neovlivnily játra!

Co pilo, co nepije - žádný rozdíl. Ano, zabíjel jsem, zapomněl jsem na svědectví lékaře a několik let jsem drogu nepoužíval, ale vzal jsem testy. Tranze (transaminázy-ALaT, ASAT) zůstaly stejné.

Pokaždé, když používáte tyto pilulky, nevolnost a potíže.

Poté, co jsem porazil onemocnění Sláva vám Pane! (gepaprotektory nemají s tím nic společného), moje analýzy, jmenovitě poklesy, se obnovily!

Po ukončení léčby jsem neužíval fosfoglyf forte (a fosfoglu). LAM SAMA se zotavila. Bylo to nutné pouze odstranit příčinu a neusilovat o "podporu" jater s hepatoprotektory po všechny ty roky!

Náš přípravek nenastaví úlohu, aby se vyléčil.

Je pro nás výhodné, abychom zacházeli co nejdéle a co nejvíce!

Moje zdraví je jen pro mě, ale ne pro mého lékaře a ministerstvo zdravotnictví. Proto mi tolik let vytahovalo peníze, ale mnozí z nich stále pokračují v tahu a navrhují výrobci zombie přínos hepatoprotektantů a dalších doplňků stravy.

Je škoda, že prodávají léky s prokázanou neúčinností a že lékaři akutně předepisují tyto léky nemocným lidem!

Nevýhody

Žádné důkazy o účinnosti

Žádná země na světě nepoužívá nebo dokonce ví Fosfogliv Forte, neexistuje taková věc, jako jsou hepatoprotektory

Phosphoglivte forte doporučují těm, kteří chtějí hloupě utrácet peníze!

Jiní nedoporučují!

Zdraví všem!

* Více z mých osvědčení o lécích *

Formální alkohol je nestandardní aplikace!

Sirup "Hare" pro děti - uklidňující s pobochko.

Antibiotik Sumamed - děsivé fotky pobochki. Ale to pomohlo)))

RiniKold - dobrý prášek při prvním známce nachlazení.

Phosphogliv nebo Essentiale - což je lepší? Srovnání léků

Často lékárníci v lékárně ke zlepšení zdraví jater se doporučuje koupit Phosphogliv nebo Essentiale. Jsou tyto léky analogické? Nebo je jeden z nich lepší? Pojďme analyzovat podrobně!

Co se liší od společnosti Phosphogliv od společnosti Essentiale?

Phosphogliv a Essentiale mají pět hlavních rozdílů:

1) Složení. Obě tyto léky obsahují fosfolipidy jako účinnou látku, které jsou schopné opravit membránu poškozenou negativními faktory (volnými radikály) jaterních buněk. Kompozice přípravku Phosphogliva však obsahuje další, možná nejdůležitější složku - kyselinu glycyrrhizovou.

Tato látka je přírodního původu má schopnost snižovat zánět, což je hlavní příčinou onemocnění jater a vývoj v půdě fibrózy a cirhózy - fázi, kdy je normální jaterní tkáň nahrazena jizvy a jaterní funkce je velmi mnohem horší. Při cirhóze - poslední fázi fibrózy - je nutná transplantace jater. U chronických alkoholiků je často pozorována cirhóza. Ale alkoholická hepatitida může být léčena.

Tak Phosphogliv, na rozdíl od Essentiale® mohou nejen obnovit jaterní buňky, ale také snižuje riziko dalšího vývoje fibrózy v důsledku dvojího mechanismu působení, a v důsledku toho úspěšně aplikovány v jakémkoli stadiu onemocnění jater pro zpracování a využití jeho funkcí, a pro prevence přechodu do závažnější fáze.

2) Výzkum. Vědci prokázali, že přípravek Phosphogliv je účinný u mnoha onemocnění jater. Spolehlivě zlepšuje ukazatele zdravotního stavu jater, pacienti normalizují výsledky krevních testů a skóre ultrazvuku. Kromě toho, ve studiích, které srovnávaly účinek léčení steatóza jater pomocí phosphogliv nebo esenciální fosfolipidy v monoterapii, bylo prokázáno, že kombinované prostředky (Phosphogliv) působí podstatně lepší (o 50%).

3) Standardy léčby. Essentiale, vzhledem k nedostatečně prokázané účinnosti, není zahrnut do standardů lékařské péče a seznamu vitálních a základních léků (VED). Phosphogliv je zařazen do těchto seznamů a je úspěšně používán lékařem jak v nemocnicích, tak v polyklinice.

4) Náklady. Essentiale - droga je dovážená a proto drahá. Farmakoekonomická analýza ukazuje, že pro léčení onemocnění jater je výhodnější používat přípravek Phosphogliv než Essentiale.

5) Omezení vstupu. Přípravek Phosphogliv se nedoporučuje těhotným a kojících ženám, stejně jako dětem mladším 12 let. To je způsobeno nedostatkem údajů o bezpečnosti použití u této skupiny pacientů. Jednoduše řečeno, výrobce odmítal provádět výzkum mezi dětmi a těhotnými ženami. Možná z etických důvodů. Nicméně bez potvrzení bezpečnosti je příslušná kontraindikace zavedena do pokynu.

Další rozdíly v hepatoprotektantech

Přípravek Essentiale je schválen pro použití u dětí a těhotných žen a proto jej často užívají gynekologové. Zatímco terapeuti a gastroenterologové, kteří pozorují dospělé netehotné pacienty, ve většině případů dávají přednost přípravku Phosphogliv.

Rovněž je třeba věnovat pozornost teplotnímu režimu skladování obou přípravků - Phosphogliv může být skladován při pokojové teplotě, tj. až do 25 ° C a Essentiale potřebuje chladné místo - například aby se zabránilo poškození, je Essentiale Fort N v lékárně uložen v chladničce. Proto abyste léčili tobolky Essentiale Forte H nebyl marně, měli byste se pokusit poskytnout lék požadovaným, ale nepohodlným podmínkám uchovávání.

Zpětná vazba pacientů na léky

Jak Phosphogliv, tak i Essentiale jsou velmi populární. Mnoho diskusí o stránkách, fórech a sociálních sítích dovoluje srovnání léčiv založené na zpětné vazbě.

Osvědčení pacientů o přípravku Phospholiv

Anna Egorova, Bryansk "Lékař jmenoval Phosphogliv, ale lékárna bylo doporučeno místo toho používat Essentiale. Zavolal jsem lékaře, aby zjistil, co je lepší - Phosphogliv nebo Essentiale? On odpověděl, že je to Phosphogliv. Věřím jí, tak koupil Phosphogliv. Piju to teď. "

Vika26 "Když jsem sledoval reklamu, přemýšlel jsem o tom, co je lepší koupit, abych léčil játra - Phosphogliv nebo Essentiale. Zeptala se mě v lékárně - na mě mi doporučila Phosphogliv. Koupil jsem si nebo zakoupil, měří mě měsíc. Začal jsem se cítit lépe sám. "

Komentář pacientů k Essential

Ulyana Bykova, Pervomaysky "Ale jaký je rozdíl mezi Phosphogliv nebo Essentiale? Už jsem užíval Essentiale už tři týdny - vůbec nic necítím. Všechno to je kecy! Léky nepomáhají! "

Mami Ira "Dostala jsem Essentiale v prvním těhotenství. Mně pak hrozná toxikóza byla strašně špatná. Začal jsem pít - po chvíli všechno odešlo. Nevím - droga fungovala, nebo prostě všechno odešlo. Mimochodem, dítě nebylo škodlivé. Body při narození byly 9 z 10. "

Co je lepší než Phosphogliv nebo Essentiale?

Na základě zpětné vazby od lidí, kteří přijali Phosphogliv nebo Essentiale, je těžké říci, který z těchto léků je lepší. Pokud se však spoléháme na údaje o klinických studiích a názorech lékařů, zdá se, že Phosphogliv je stále lepší, protože jeho účinnost je vyšší.

Co je účinnější než Phosphogliv nebo Essentiale?

Podle výsledků srovnávacích studií Phosphogliv vykazuje nejlepší výsledky v léčbě onemocnění jater. Jedním z nejdůležitějších indikátorů, kterým je posuzován stupeň poškození jaterní tkáně a aktivita procesu, je hladina enzymů ALT a AST.

AG - alkoholická hepatitida

Skupina I - léčba přípravkem Phosphoglivo

Skupina I - léčba přípravkem obsahujícím pouze esenciální fosfolipidy

V této studii byla hodnocena účinnost léčení alkoholového onemocnění jater různými léky. Podle výsledků se ukázalo, že biochemické a ultrazvukové výsledky byly výrazně lepší u těch, kteří užívali přípravek Phosphogliv a nikoliv jiné esenciální fosfolipidy.

Co si vybrat - Phosphoglive nebo Essentiale forte N?

Vzhledem k tomu, že účinnost phosphogliv je mnohem vyšší než u Essentiale®, zabezpečení srovnatelné, a jediná kategorie lidí, kteří jsou kontraindikovány Phosphogliv extrémně malé (viz, těhotné ženy nemají tolik) nebo máte abnormální jaterní díla jsou velmi vzácné (děti do 12 let, téměř netrpí jaterními chorobami), pak má Phosphogliv výraznější výhody, včetně ceny.

Pro srovnání - náklady na jeden den léčby přípravkem Phosphoglivoy jsou asi 60 rublů, zatímco v podstatě bude toto číslo přibližně 150 rublů.

Před použitím jakékoli léky konzultujte s odborníkem - lékařem nebo lékárníkem, přečtěte si pokyny pro užívání obou léků a neváhejte volit.

Vezměte prosím na vědomí, že instrukce pro Essential forte N jsou v zapečetěné krabici a nebudete ji moci vidět v lékárně, takže je lepší ji předem číst na webových stránkách.

Tablety obsahující fosfoglivo

Analogy

  • Neexistují žádné analogy.

Průměrná cena online *, 538 r. (50 tablet)

Kde koupit:

Návod k použití

Phosphogliv a Phosphogliv forte patří do skupiny hepatoprotektorů. Jako účinné látky obsahují fosfolipidy a glycyrrhizinát sodný.

INN: (kyselina glycyrrhizová + fosfolipidy) (Acidum glycyrrhizinicum + fosfolipida)

Jaký je rozdíl mezi přípravky Phosphogliv a Phosphogliv forte

Hlavní rozdíl mezi hepatoprotektory Phosphogliv a Phosphogliv forte v množství účinných látek. Předpona "pevnost" znamená "zvýšený účinek", tj. Lék se uvolňuje ve větší dávce. Vzhledem k různým dávkám mají léky odlišné režimy přijímání.

Kromě toho se mezi sebou liší pomocnými látkami. Uvnitř kapsle Phosphogliv obsahuje bílý a žlutý prášek a uvnitř kapslí je Phosphogliv Forte mastná pastovitá hmota, žlutá nebo světle hnědá barva.

Existují malé rozdíly v indikacích a kontraindikaci užívání, nežádoucích účinků a podmínek prodeje.

Indikace

Phosphhogliv a Phosphogliv Fort jsou předepsány, pokud jsou pozorovány:

  • léze jater různé etiologie, včetně léků, alkoholických, toxických;
  • hepatóza;
  • virové hepatitidy, cirhózy, psoriázy (v kombinaci s jinými léky).

Kromě toho je přípravek Phosphogliv Fort předepisován pacientům trpícím neurodermatitidou a ekzémem.

Dávkování a podávání

Oba hepatoprotektory by se měli užívat po jídle. Kapsule spolkněte celé, stlačené vodou.

Fosphogliv, předepsaný u pacientů starších 12 let v denní dávce 6 tobolek, je třeba užívat ve 3 rozdělených dávkách.

Přípravek Phosphogliv forte je předepsán dětem starším 12 let v denní dávce 3 kapsle, dospělí jsou předepsáni od 3 do 6 tobolek denně.

Denní dávka by měla být rozdělena třikrát.

Doba léčby může být až šest měsíců, v průměru 3 měsíce.

Kontraindikace

Oba hepatoprotektory nepředepisují:

  • s individuální nesnášenlivostí vůči složení léků;
  • pacientů mladších 12 let.

Navíc není přípravek Phosphogliv předepsán pro antifosfolipidový syndrom.

S opatrností měla by být použita u pacientů trpících portální a arteriální hypertenzí.

Vymezení drog Fosphogliv a Phosphogliv forte ženy čekají na dítě a kojení

Neexistují žádné údaje o tom, zda účinné látky pronikají do placenty a do mateřského mléka, takže oba hepatoprotektory nemohou být podávány těhotným a kojícím pacientům.

Předávkování

K dnešnímu dni není jediný případ předávkování léky Phosphogliv a Phosphogliv Fort.

Nežádoucí účinky

Na pozadí užívání obou hepatoprotektů lze pozorovat alergické reakce ve formě kožní vyrážky.

Při užívání přípravku Phosphogliva, kašle, zánětu oční spojnice je možné poruchu nazálního dýchání.

Navíc se může při léčbě přípravkem Phosphogliv objevit nežádoucí reakce z gastrointestinálního traktu:

  • eructace;
  • nevolnost;
  • plynatost;
  • nepohodlí v břiše.

Ze srdce a cév: opuch končetin a přechodná arteriální hypertenze.

Poruchy z CCC na pozadí léčby hepatoprotektorem Phosphogliv Forte se může vyvinout, pokud je překročena denní dávka. V tomto případě tělo zažívá zpoždění v Na a kapalných iontech, což má za následek periferní edém, zvýšený krevní tlak, hypokalémii.

Složení

Každá kapsle přípravku Phosphogliv obsahuje 65 mg fosfolipidů a 35 mg glycyrrhizinátu sodného.

Jako pomocné složky obsahuje Phosphoglivin:

  • ICC;
  • uhličitan vápenatý;
  • E572;
  • mastek;
  • pyrogenní oxid křemičitý;
  • želatinové kapsle - (tělo: barva "oranžová žlutá S", oxid titaničitý, želatina, obal: titanová bílá, E 172, želatina).

V jedné kapsli obsahuje Phosphogliv forte 300 mg fosfolipidů (z hlediska hlavní složky) a 65 mg glycyrrhizinátu sodného.

Jako další součásti obsahuje Forte Phlogo:

  • antioxidant E 321;
  • slunečnicový nebo kukuřičný olej;
  • ethylalkoholu.

Obal kapsle se skládá z oxidu titaničitého, červených, žlutých, černých, želatiny.

Farmakologie a farmakokinetika

Obě léky mají membránově stabilizující, hepatoprotektivní a antivirový účinek.

Fosfolipidy jsou hlavní složkou membrán.

Obnovují svou strukturu a funkci v případě poškození, normalizují výměnu bílkovin a tuků, zabraňují ztrátě enzymových buněk a dalších aktivních látek jaterními buňkami.

Obnovují detoxikační funkci jater, neumožňují tvorbu pojivové tkáně a snižují pravděpodobnost vzniku fibrózy a cirhózy jater.

Glycyrát zastavuje zánět, potlačuje násobení virů v těle, včetně jater, protože stimuluje produkci interferonu, zvyšuje fagocytózu.

Má hepatoprotektivní, antioxidační a membránově stabilizační účinek. Zlepšuje účinek vnitřních glukokortikosteroidů u neinfekčních onemocnění jater, které poskytují protizánětlivé a antihistaminové účinky.

Vzhledem k tomu, že účinné látky zastavují zánětlivý proces a mají efekt stabilizující membránu, v případě patologických stavů pokožky zabraňují dalšímu šíření onemocnění.

Po požití jsou léky dobře adsorbovány ve střevě, rychle vstupují do jater a dalších orgánů.

Prodejní a skladovací podmínky

Phosphogliv se odkazuje na OTC drogy, Phosphogliv Fort může být zakoupen pouze s lékařským předpisem. Oba léky jsou skladovány při maximální teplotě 25 stupňů na suchém, tmavém místě, kde jsou pro děti nepřístupné.

Recenze

(Nechte své připomínky v komentářích)

* - Průměrná hodnota mezi několika prodejci v době sledování není veřejnou nabídkou

Fosphoglive tablety: 1 komentář

Problémy s játry po návštěvě jiné země začaly. Není to, že se přejídají na resortu, ale neustále se dopouštějí různými lahůdkami. Nic velmi bolestivé, ale ultrazvuk byl znatelně rozšířen, cítila lehkou tíhu, často trochu bolavou stranu. Lékař předepsal Phosphogliv 3 měsíce. Těžkosti a bolestivé pocity proběhly téměř okamžitě. Další ultrazvuk ukázal, že všechno je v pořádku.

"Phosphoglive" nebo "Essentiale" - což je lepší? Hodnocení drog a přehled efektivních analogů

v medicíně 1. ledna 2018 2.102 Zobrazení

Mnozí věří, že problém s játry je způsoben zneužíváním alkoholu. To však není zcela pravdivé. Denně absorbujeme znečišťující látky se vzduchem a potravinami. Negativní účinky na játra jsou také nevhodná výživa a léky. Ale ne všechno je tak špatné. Jak efektivně udržovat regeneraci jater? Co je lepší - "Phosphoglive" nebo "Essentiale"?

Která lék se rozhodne pro opravu jater?

Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů člověka, pokud jde o zachování zdraví. Množství toxinů, které se denně filtrují z jaterních buněk z krve, se během našeho života stabilně zvyšuje. Kromě vnitřních toxinů těla jsou alkohol, nikotin, léky a léky všeho druhu obrovskou zátěží jater.

Kromě toho nejsou přidány zdravotní a střevní problémy, jako je nadýmání, pesticidy v potravinách, stejně jako znečišťující látky - těžké kovy v pitné vodě a mnoho dalšího.

Čím dříve pomáháte buňce buňky buňky a obnovit je přirozeně, tím rychleji zvítězí celý organismus. Tyto účely slouží jako samostatná skupina léků nazývaná hepatoprotektory. Stimulují regeneraci postižených buněk jater, normalizují jeho fungování a chrání je před škodlivými účinky škodlivých látek.

Dnes je farmaceutický trh nasycen podobnými přípravami domácí i zahraniční výroby. Obzvláště oblíbené jsou "Phosphoglive" a "Essentiale-Fort N" a to, co je lepší, je nyní jasné.

Co je lepší - "Phosphoglive" nebo "Essentiale"?

Droga je dostatečně unikátní, především velký obsah esenciálních fosfolipidů. Jsou zapojeni do obnovy buněk a normalizace metabolismu. Lék snižuje intenzitu náhradních procesů zdravých buněk spojivovými tkáněmi.

Aktivní kombinovaný hepatoprotektor, který kromě fosfolipidů obsahuje glycyrát. Tato látka poskytuje imunomodulační vlastnosti léčiva, potlačuje vývoj virů a stimuluje produkci interferonu.

Indikace a kontraindikace

Používá se k degenerativním lékům jater, včetně diabetu, intoxikace, cirhózy, hepatitidy různých forem, buněčné nekrózy tkání, psoriázy, jaterní kómy.

Léčba je kontraindikována v případě přecitlivělosti na složky, které tvoří její složení.

Kapsle jsou předepsány pro léčbu virové hepatitidy chronické formy a cirhózy jater. Léčivo se používá při komplexní léčbě ekzému, psoriázy, neurodermatitidy, akutní intoxikace jater a těla jako celku.

Tento přípravek není předepsán dětem mladším 12 let a těhotným ženám. Při laktaci je její použití možné pouze po přerušení kojení.

  • Skládá se výhradně z přírodních součástí.
  • Toto je první volba pro autoimunitní poškození jater a hepatitidy různého charakteru.
  • Má dobré ukazatele snášenlivosti jak pro dospělé, tak pro děti.
  • Lék je povolen pro těhotné a laktace.
  • Může být použit jako preventivní nebo pomocný nástroj při léčbě psoriázy, radiace a žlučníku.
  • Stimuluje trávicí fermentaci.
  • Používá se k prevenci aterosklerózy, mrtvice, srdečního záchvatu kvůli snížení hladiny cholesterolu.
  • Možnost široké aplikace při léčení hepatitidy virové etiologie a různých patologických lézí jater, včetně alkoholických, toxických nebo léčivých.
  • Používá se k komplexní léčbě neurodermatitidy, psoriázy a ekzému jako pomocné látky.
  • Prakticky nemá žádný vedlejší účinek a je dobře tolerován u pacientů různých věkových kategorií.

Existují nežádoucí účinky ve formě alergií, bolesti břicha, průjem.

  • Kontraindikace u hypertenzních onemocnění.
  • Zabraňuje odstraňování tekutiny z těla.
  • Možné kožní reakce ve formě vyrážky.

Jaké jsou analogy?

Kromě dvou přezkoumaných léků nabízejí lékárenské řetězce velký výběr léků, které jsou analogy přípravku "Phosphogliva" a "Essentiale":

  • "Heptrál" - hepatoprotektor s antidepresivními vlastnostmi, má neuroprotektivní, antioxidační, detoxikační efekt. Aktivně stimuluje regenerační procesy v játrech.
  • "Karsil" - používá se jak pro regeneraci jaterní tkáně, tak pro prevenci změn v patologické povaze.
  • "Hofitol" je vegetativní hepatoprotektor s choleretickým účinkem. Kromě toho má léčivo mírný diuretický účinek. Terapeutický účinek léčiva poskytuje extrakt listů artyčoku.

Uživatelské recenze

Pro úplnost obrázku a konečnou volbu, která je lepší - "Phosphogliv" nebo "Essentiale", zvážme hodnocení těch, kteří užívali tyto léky:

  • Snezhana: "Poté, co můj otec začal rychle zhubnout, byl v počáteční fázi diagnostikován cirhózou. Pro nás to byl jen šok! Jmenovali nebo navrhli léčbu, jak se říká, léky hromady. Mezi nimi je Essentiale. Otec jej přijímá po dobu 10 let s lékařskými kurzy po dobu tří měsíců s třicetidenní přestávkou. Jeho stav je stabilní, onemocnění neprobíhá, doufáme, že se zotavíme. "
  • Larissa: "Během porodu dostala hepatitidu C transfuzi krve. K léčbě byl přípravek Phosphogliv předepsán: první intravenózní injekce a pak kapsle. Od té doby jsem tuto léčbu dvakrát ročně během jarních a podzimních exacerbací. Průběžné sledování testů potvrzuje pozitivní účinky léčiva. Nemoc se nevyvíjí, cítím se dobře. "

Každá z navrhovaných léků má své pozitivní a negativní stránky. Pokud říkáte, že jeden z nich je lepší, rozpoznat jiný je horší a není tomu tak. Rozhodnutí o užívání určitého léku by mělo být užíváno pouze lékařem, s přihlédnutím k jednotlivým indikacím a kontraindikaci. Buďte zdraví!

Phosphogliv nebo Essliver - co je lepší? Srovnání léků

Možná nevíte nic o tom, že vaše játra jsou nemocná. Játra jsou největší žláza v těle a současně "nejklidnější". Nemá žádné nervové zakončení, takže začne bolet pouze s těžkými lézemi (cirhóza, otoky). Zbytek času jsou příznaky onemocnění jater tak slabé, že se vám ani nenapadá, abyste se poradil s lékařem.

Ale je tu dobrá zpráva: játra mají jedinečnou schopnost se zotavit. Existují případy, kdy by játra mohla být vyléčena při 70% porážce.

Vzhledem k tomu, že játra plní funkci "filtr", čištění krve před škodlivými látkami, pak jakékoli z vašich akcí přímo ovlivňuje její působení. Potraviny z tuku, alkohol, drogy - všechno to přináší přímou ránu do jater, protože tyto faktory, jestliže jsou neustále ovlivňovány ve větších množstvích, než které mohou játra pohybovat, způsobují její zánět - hepatitidu.

Je třeba pomoci játrům, aby se vypořádali se všemi těmito problémy. Nečekejte na patologické stavy. Proč bolet, když je možné zabránit nepříjemným následkům?

K tomu jsou dobré léky, zůstává pouze vybrat si nejefektivnější a nejbezpečnější. A v tomto článku doporučujeme vybrat si ze dvou drog - Phosphogliv nebo Essliver.

Co se liší od Phosphoglivové od Esslera?

Obě léky patří do stejné skupiny léků, pro léčbu a ochranu jater - hepatoprotektory. Ačkoli obě léčiva obsahují v jejich složení esenciální fosfolipidy, existují také zásadní rozdíly mezi Phosphoglivem a Essleyerem. Ale především, co je spojuje - o esenciálních fosfolipidech.

Esenciální fosfolipidy jsou uloženy v membránách jaterních buněk - hepatocyty a opravují poškozené části buněčné membrány (membrána). To znamená, že obnovují játra. Zápal sám však není odstraněn. Tato vlastnost je právě složkou, která odlišuje Phosphogliv od Essleye.

Phosphogliv má druhou aktivní složku, kyselinu glycyrrhizovou, která má protizánětlivý účinek, stejně jako antioxidační a antifibrotické účinky. Fosfolipidy zvyšují působení kyseliny glycyrrhizové, která činí lék Phosphogliv více biologicky dostupným a v důsledku toho účinným.

U přípravku Essliver jsou pomocnými látkami vitamíny skupiny B. Pomáhají játr regulovat syntézu bílkovin, tuků a sacharidů. Ale někteří lidé jsou alergičtí na tyto vitamíny, a v jejich jídle víc než dost, takže byste měli zacházet s Essliver se zvýšenou pozorností.

Hlavní účinná látka

Mastná degenerace jater (hepatóza), alkoholické, toxické, včetně léčivých, poškození jater;

Při komplexní terapii virové hepatitidy (akutní a chronické), jaterní cirhózy a psoriázy.

- tukové degenerace jater

- akutní a chronická hepatitida, cirhóza

- otravy, intoxikace drogami

- přecitlivělost na složky léčiva;

- období těhotenství a kojení;

- do 12 let.

- přecitlivělost na složky léku

- zvýšení krevního tlaku

- břišní nepohodlí

- nepohodlí v epigastrické oblasti

Osobní zkušenost pacientů užívajících přípravek Phosphogliv nebo Essliver může poskytnout intuitivní obraz o účinnosti těchto léků.

Osvědčení pacientů o přípravku Phospholiv

Konstantin, 53 let

Vždycky jsem rád pije, ale v mém věku již postihuje játra. Začal jsem cítit malou malátnost a těžkou bolest. Lékař mi radil, abych napil lék. Pro mě bylo důležité, že jsem nemusel přestat cestovat autem (pracuji jako taxikář), no, vůbec jsem se nechtěl vzdát alkoholu. Optimální možnost mi připadala jako Phosphogliv. Jednal jsem poměrně rychle, začal jsem se cítit lépe. A nemusel jsem se nic vzdát!

Catherine, 20 let.

Ze zdravotních důvodů často musím užívat léky. A přidali lék na játra, neutralizovali výsledky předchozí léčby. Lékař zvedl Phosphogliv - dokonale se spojil s dalšími léky. Výsledky kontroly - nejsou problémy s játry.

Během novoročních svátků jsem se velice obával svého manžela. A hojný stůl a alkohol. Hledal jsem lék, který by pomohl preventivně a s minimálními vedlejšími účinky. Na radu přítele-lékař koupil Phosphogliv.. Její manžel vypil kurz a dokonce se cítil lépe, ačkoli on neměl si stěžoval dříve.

Recenze pacientů o Esswilderu

Nadezhda S, 45 let

Hledal jsem lék, který by pomohl vyléčit psoriázu. Zaprvé jsem potřeboval rozpočet. Esslyer šel na tento parametr.

Ale to byly první výsledky, musel jsem ho dlouho pít. Ukazuje se, že se zdá být levné, ale ne velmi efektivní. A strávit možná, měl ještě víc peněz, než kdybych okamžitě vzal drahý lék.

Moje práce je spojena s běžnými služebními cestami. K dispozici mohou být i dvě lety denně. Jím na vlakových nádražích nebo na cestách.

V určitém okamžiku jsem začal zaznamenávat zhoršení stavu mého zdravotního stavu, játra se přestala vyrovnávat se slavnostními recepcemi na mé počest. Nechtěla jsem přestat pracovat. Jakmile jsem o Essleyi slyšel, koupil jsem v nejbližší lékárně. Obecně chci říci, že bez konzultace s lékařem nemusíte užívat léky. Nechápala jsem se, naopak, pupínky byly takové, že jsem musel naléhavě odmítnout užít léky. Pak jsem se vrátil domů a okamžitě jsem šel do nemocnice.

Alevtina, 29 let

Měl jsem nejsilnější dermatitidu. Doktor-kozhnik, kromě krémů, jmenoval Phosphogliv nebo Essliver, protože kožní problémy mohou být také z jater. Přes podobnost ceny jsem z nějakého důvodu zvolil Essleyho. Obecně platí, že na konci kurzu je dermatitida stále se mnou.

Který je lepší Phosphogliv nebo Essliver?

Phosphoglive je původní lék na léčbu jater. Vyrábí se v souladu se všemi standardy GMP (Good Manufactured Practice) - mezinárodním systémem pravidel, nařízení a směrnic pro výrobu léků.

Essliver je obecná (kopie) vitamínu Essentiale obsahujícího vitamíny. V tomto případě kopie stojí stejně jako původní přípravek Phosphogliv.. Phosphogliv je "zasloužený" lék. Jedná se o jediný lék na onemocnění jater, který je součástí seznamu vitálních a základních léků a kombinace jeho prvků je součástí standardů lékařské péče. Na rozdíl od Essliveru, který obnovuje pouze poškozené buňky, Phosphogliv okamžitě léčí a opravuje. Dvě akce proti jedné.

Co je účinnější Phosphogliv nebo Essliver?

Phosphogliv je jediný hepatoprotektor s prokázaným protizánětlivým účinkem. To znamená, že jeho účinnost nezpůsobuje žádné pochybnosti, protože je testována četnými klinickými studiemi a praxí.

Bohužel není možné nalézt spolehlivé údaje v otevřených zdrojích o klinických studiích účinku Essliveru. Zatímco se můžete soustředit pouze na recenze, která ponechávají uživatele v síti.

Při výběru přípravku Phosphogliv nebo Essliver musíte stále věřit prvnímu léku - čas testovaný s příznivým profilem bezpečnosti a vynikajícími recenzemi od většiny uživatelů.