Čarodějnice doktor Lolita

Metastázy

Po celou dobu v Rusku, která dbá na čarodějů a léčitelů, protože když tradiční medicína je bezmocná, a pacient ztratil veškerou naději na oživení je nositeli dávné znalosti tradiční medicíny mohou pomoci vyrovnat se s nemocí.

Jedná se o takovou úžasnou čarodějku, kterou budeme hovořit v tomto článku. Jmenuje se Lolita, čarodějka, a žije na Krasnodarském území v malé horské vesnici, do které se nevyskytuje žádná doprava a asi sedm kilometrů do nejbližší vesnice. Pěkná a mladá žena se sama ptá, že se jmenuje "babička Lola". Tato jedinečná žena neberá pacienty doma, řídí hovory, protože dům pro ni je posvátným místem rodinného krbu a v něm nejsou žádné jiné nemoci. Lilita čarodějnice je šťastná babička, která po smrti své dcery vychovává své vnoučata a poklady těmto dětem, snaží se po nemocných, a nepochází z nich domů.

Lolita hostitelů je jedinečná v tom, že má zdravotnické vzdělání, které je pro takové léčitele velmi vzácné. Žije v horách, podařilo se jí najít cesty, jak procházet proudem energie po horských cestách, a nyní vede své poutníky po této cestě k léčbě a zotavení. Aby se poutě uskutečnilo, všichni členové jsou shromážděni v městech Khost a Matsest a v UAZ jsou vyvedeni vysoko do hor až do konce cesty, pak poutníci jde dále k horám pěšky.

60letá čarodějnice Lolita z Krasnodarského území se stala jakousi celebritou a maskotem okolí obce Khosta. Zde ji všichni znají, protože pracovala dlouho na místní klinice a po odchodu do důchodu začala léčbu pomocí tradiční medicíny. V současné době je velmi obtížné se dostat k recepční s Lolitou, protože sláva jejích jedinečných schopností se rozšířila daleko za území Krasnodaru. Za prvé se pokouší pomáhat malým nemocným dětem, bere je bez fronty a pak v pořadí živého zatáčení vezme dospělé.

Mnoho lidí se zeptá: Jak najít Lolitu z Hosts?
Můžete se k ní zaregistrovat na 8-988-411-19-90. Pokud je v současné době léčena nebo sbírá léčivé byliny v horách, Lolita obvykle neodpovídá na telefon. Je lepší se s ní pokoušet kontaktovat od šesti do osmi ráno nebo po desáté večer. Průvodce používá malý notebook a vždy vám odpoví, pokud píšete na e-mail. E-mailová adresa čaroděje Lolity: [email protected]


Pokud vy nebo váš milovaný trpíte závažným onemocněním, pak je možnost navštívit ji individuálně.

Neodvažte se jít. Sharlotanka stále stejný, byl jsem tam s mou dcerou 2 raza.V poprvé řekla, že budeme léčit, že je zcela v 3,5 goda.Yakoby držet krok s ostatními dětmi na všech, ale alespoň moje dcera začne chodit a govorit.Chto sekundu naleznete nás to bude dělat a hliněné zábaly než esche.Odnako jsme dorazili po 4 měsících podruhé, 2krát jsme šli opět na údajných míst „síly“.Potratili spoustu peněz na taxi, všechno velmi podobný tomu, co je to stále sektu.U byl manželský pár blíž k 50 let, byl léčen na neplodnost po dobu jednoho roku upálil břiše bylinky, její manžel oči hořely to mazyu.nam současné době sedí v autě, řekla, že to je zbytečné jít, a jednou z auta, pak začnu jim dokonce byliny vtyuhivat Tipo nezbytné pokupayte.Otkuda ho tak neuvěřitelné ceny na trávu trvá jen neponyatno.Odna travní 5-6 tisíc rublů minimum.Kstati byl obřad točit země kolem své osy, mám postižené dítě, a slepý, a teď se dítě strach, když se probudí v noci a zatáhnout za kliku, to jde do transu jako by někdo viděl něco tak strašidelného. Pak nám Lolita řekl sedět v místnosti a čekat na ni, ona údajně přišel v 11 hodin následujícího dne, jsme na ni čekal tři dny! Když přišla, jsme se vzdali své bylinky a procedury. vykřikla, když šla proklinala.ona nás, i když jsme opustili druhý den se začala psát na mém telefonu sms.Navernoe všichni bojí tváří v tvář říci moje máma boevaya.Kstati řídil nás tři, I, moje matka a dochka.Ah ano SMS: „nenajdete babička, kdo jste a matkou z prokletí odečítá za znesvěcení posvátných energetických místech síly dosud nejedl jen se mnou ta místa na kolena líbání pozemní havěť jste oba spodina žít teď mučí přijde do mozku, že jste tady udělali brzy „“ zakořenění po dlouhou dobu a je nevyléčitelná, zatímco maminka špína nebude ptát eniya na kolena a políbil zemi s modlitbou lítosti „“ tržiště habalki s hadím bodnutí pip jejím jazykem had, který tak oteklé jeho jed zadusil odporný plaz, připravte se na černý pás, vy a vaše matka, protože se hned špína „;“ a ty špíno brzy vysohnesh jedovatý a bude bolet rakovina plaz kus a nikdo vám nepomůže Sohni fenu a bolest „; a poslední je nejvíce nechutné pravděpodobně: „Dávám vám na matčině soudních Maras Wii a teď smát nahlas hystericky plakat a není důvod se svíjet Sohni počet osika do krku,“ Přísahám, že všechny SMS pravdě a ne fikce, žádám vás, abyste tam, Nepoužívejte nýt sebe a vaše děti, řekněte všem, pokud je to možné, velmi se ptám.

Pomoz mi pochopit. stojí za to jít za čarodějkou.

Komentáře

Když se moje rodina měla nehodu, jsem se obrátil na svět, jsem se stal fanatickým hledání psychické, jasnovidec, osoby s velmocí, protože situace byla mimořádná, cestoval polovinu země, strávil spoustu peněz. Ano, určitě existují lidé, kteří se částečně podařilo vidět podstatu věci, ale nikdo nemohl pomoci. A když jsem už byl zoufalý, podařilo se mi potkat muže, kterého budu vděčný za pomoc po celý život. Mým záchrancem je Nina. Kontakty pro komunikaci + 7-9 267033375

Zdravím všechny, požádat o pomoc, možná někdo ví, dobrý léčitel léčitele, lékaře a kněze nepomohou, může někdo mít adresu nebo telefonní čísla těchto lidí zajímalo, kdo tito lidé pomohli prosím dát kontakt v Internetu hodně slepé b.Nine nebo b. Wali Neto z Kazachstánu, Neto s regionem Kirov, který dokonce filmy, jako například jednosměrného, ​​může někdo v takové a pomohl sdílet, nemůže najít adresu skutečného zázraku lidí potřebují pomoc dítěti naději na zázrak, a to i na internetu o b. Lada z Novosibirsku, který také vypadá, že dělá zázraky, prosím pomozte najít adresy lidí s dary.

Děkuji vám za komentář! Jak jsem rád, že jsme nechodili. Doufám, že to otevře mnoho očí!

Dobrý den, nedávno jsem se tváří v tvář ne příjemnosti, která přichází s tímto temy.moya přítele požádal, aby šel s ní do štěstí vyzvednout své fotografie I soglasilas.Kogda jsme dospěli k tomuto gypsy Pozvala mě do domu a vzala Marina do vedlejší místnosti, a ona se vrátila ke mně a začala nabízet své uslugi.mol přišel věštit zdarma, odmítl jsem se a začala se mě zastrašit, jako bych poškodit je a když nestáhla to pak budu brzo mrtví, chápu, že chce, aby mě zastrašit a dostal domů toužím ushla.Priehav Myslel jsem na to, co se stalo sya.takoe každý den uslyshish.na Druhý den ráno přišel do mé přítelkyně a já v ní mi všechno, i to, co si myslíš, že jsem prava.eta cikánka s ní hodně protáhla, a tak zastrašit, že nemohl jíst, a ona spat.potom rozhodl jsem se skočit z věštkyně řekla, dokud někdo nebude vést ji k fotce není otdast.nu přítelkyně a rozhodl se přivést někoho, ale ne na napala.koroche mě požádala o pomoc říct, že nevím, co se to se mnou tak inspiroval, že budu brzo mrtví ztratil jsem pokoy.my šel online a našel místo http://badmoscow.ru/ velmi dobrou n

Ano, opravdu, může někdo mít jiné informace o Lolitě, prosím, sdílejte! Rád bych se k ní dostal. Možná někdo šel?

Dobrý den! pomoci, prosím, já opravdu potřeba se dostat do léčitele, telefon je uvedeno nereaguje a elektronke žádnou odpověď, budu brzy opustí je u konce, jsem zoufalá pomoc, jak se dostat na léčitele? Jak je možné přijít bez pozvání?

Vidíte, to je to, proč je aplikace ideální.

Léčitel Lola. Čarodějnice doktor Lolita

Po celou dobu v Rusku, která dbá na čarodějů a léčitelů, protože když tradiční medicína je bezmocná, a pacient ztratil veškerou naději na oživení je nositeli dávné znalosti tradiční medicíny mohou pomoci vyrovnat se s nemocí.

Jedná se o takovou úžasnou čarodějku, kterou budeme hovořit v tomto článku. Jmenuje se Lolita, čarodějka, a žije na Krasnodarském území v malé horské vesnici, do které se nevyskytuje žádná doprava a asi sedm kilometrů do nejbližší vesnice. Pěkná a mladá žena se sama ptá, že se jmenuje "babička Lola". Tato jedinečná žena neberá pacienty doma, řídí hovory, protože dům pro ni je posvátným místem rodinného krbu a v něm nejsou žádné jiné nemoci. Lilita čarodějnice je šťastná babička, která po smrti své dcery vychovává své vnoučata a poklady těmto dětem, snaží se po nemocných, a nepochází z nich domů.

Lolita hostitelů je jedinečná v tom, že má zdravotnické vzdělání, které je pro takové léčitele velmi vzácné. Žije v horách, podařilo se jí najít cesty, jak procházet proudem energie po horských cestách, a nyní vede své poutníky po této cestě k léčbě a zotavení. Aby se poutě uskutečnilo, všichni členové jsou shromážděni v městech Khost a Matsest a v UAZ jsou vyvedeni vysoko do hor až do konce cesty, pak poutníci jde dále k horám pěšky.

60letá čarodějnice Lolita z Krasnodarského území se stala jakousi celebritou a maskotem okolí obce Khosta. Zde ji všichni znají, protože pracovala dlouho na místní klinice a po odchodu do důchodu začala léčbu pomocí tradiční medicíny. V současné době je velmi obtížné se dostat k recepční s Lolitou, protože sláva jejích jedinečných schopností se rozšířila daleko za území Krasnodaru. Za prvé se pokouší pomáhat malým nemocným dětem, bere je bez fronty a pak v pořadí živého zatáčení vezme dospělé.

Mnoho lidí se zeptá: Jak najít Lolitu z Hosts?
Můžete se k ní zaregistrovat na 8-988-411-19-90. Pokud je v současné době léčena nebo sbírá léčivé byliny v horách, Lolita obvykle neodpovídá na telefon. Je lepší se s ní pokoušet kontaktovat od šesti do osmi ráno nebo po desáté večer. Průvodce používá malý notebook a vždy vám odpoví, pokud píšete na e-mail. E-mailová adresa čaroděje Lolity: [email protected]


Pokud vy nebo váš milovaný trpíte závažným onemocněním, pak je možnost navštívit ji individuálně.

Léčitel lolita z recenzí hostitelů

Na světle nejsou žádné světla, pro které zemská rohož není připravená pro tu práci, která vyléčí. VŠECHNY V PŘÍRODĚ JE INTERRELOVANÁ. JEN JÁ
NENĚŘENÉ OTEVŘENÉ KRAJINY, JSOU PORVANNOUSOVÉ OBĚTY, PLAVIDLA, KTERÁ JE POTŘEBENÁ
Šití. Na našich územích dvě matky a to je hranice hostitele
VEŘEJNÉ ANOMALOVÉ PLOCHY, ALE ZDE A ZDE BERLÍ ZVLÁŠTNÍ VÝZNAM, ZDE
ULOŽENO NA SVĚTĚ JEDINÝM MÍSTO, V KTERÉMŽ ZAŘÍZENÍ A MHI ŽIJÍ.
OBDOBÍ SMRTI A MŮŽE POSKYTNOUT, CO JE MOŽNOST TĚCHTO RASTLÍCH.
ONKOLOGIE je ošetřována travami a síly země celkem za 6 měsíců, kosti na
FRAGMENTY JSOU PLNĚ PLNÉ PRO PODLAH ROKU, ZAHRŇUJÍ 4. STŘEDISKO A TOTO ZAČÍNÁ
OBĚŽOVÉ OBLEČENÍ VŽDY - ČIŠTĚNÍ JEDNOU MAGICOVOU NOVOU KŮŽI VYŠETŘÍ
7JUSKS. Je to fakt. Mnoho věcí CURE CURE a já si myslím, že můžete pomoci. ADOPT
POUZE JEN MŮŽEME NA ZÁZNAM, MÁM TENTO STRICTNĚ MÁ, MÁM DNES PRO VELKÉ TĚŽKOU
PACIENTY, KTERÉ JSOU ODSTRAŇOVÁNI Z PROVOZNÍ TABULKY S AMPUTACÍ DIAGNOSTIKY A JSEM JSOU
S MATUSHKOY LAND SAVE. NYNÍ SE ZAZNAMUJE PŘED SEPTEMBEREM 13 A DALŠÍ
V severním shromáždění Jugol, bažin Tundra Byliny onkologie a ve mně
SUNSHINE od 20. do 22. září v den rovnosti, když jsem věděl,
NÁKLADY A PROSÍM JE, JAKÝM JSOU OD PACIENTŮ. (babička Lelya)

Čarodějka s názvem Lolita, žije v horách, to je jeden malý poselochek hora Khosta okrese Krasnodarském kraji. Hostitelů v horách 16 km na poslední zastávka horské vesnice, a pak 7 km pěšky přes pastviny pastýřů a dřeva s dvěma horskými potoky brodit přesunout ji na jaře, v zimě a na podzim zpravidla není možné, ale pro nás moudrá žena přinesla přes řeku na traktoru místní k nejbližší vesnici, a pak jde autobusem do vesnice. Hostem pro ty, kteří k ní přicházejí k léčbě. Home nikdy nikomu přijímá pouze místní síly v rezervním lese tu a zachází s přírodními silami, modlitby, zaklínání a vzácných bylin. Doma není vítána, říká jí house svatou centrum pro vnuky a nemoci jiných lidí, že nebude vpuštěn do domu, protože vyrůstat jako sirotek po matčině smrti, a moudrá žena s velmi vysokou hodnotou, a pokud kárá posedlí, kteří přicházejí, ani doma jízdy nejsou vyčištěny. Pro ni v horské vesnici vůbec nechodí. Ona upadne do pos.Hostu když všichni shromáždí v den příjezdu na ošetření do příchodu každé osobě pomůže najít ubytování, a dokonce pak vede nás do lesa na místo síly, a za jakéhokoli počasí a léky jen tam v rezervním lese na místech síly Ze Země. Nastávají příjezdy velmi vážných pacientů, pak platí den po celý den individuálně. S dětmi, na barlách, paralyzovaní se zase otáčí. A jen na schůzku. Můžete jí zavolat do telefonu. 8-988-411-19-90, přestože v horách není vždy obvyklé spojení, ale vám bude zasíláno přes SMS. Když tam je lék v lese nebere trubici a při sběru bylin a kořenů v horách trubky nebere. A když bude moci, bude nutně odpovídat. Ale je nejlepší ji s ní vyzvednout od 6:00 do 8:00 nebo po 22:00. Nebo jí napište poštou [email protected] ona sama ví, jak psát na počítači a má malý laptop, teď všechny babičky jsou gramotné.

Nenechte se překvapit svým mladým hlasem jako dívka, která se jí v těch letech stala. Píje některé bylinky, které dlouho mění svůj hlas a stane se jako dívka. Také jsme byli překvapeni, když ji nazvali to poprvé, myslel, že mluví s vnučkou, a když k ní přistoupil a začal povídat, skutečně dívčí hlas. To může dokonce ptáky švitoření, a chápe své tweety, slyší-li v lese šakala blízké a ví, jaké jsou jeho vyděsit ptáci varoval ještě schopen vytí vlka, a mluvit s nimi v jejich jazyce, která bydlela na svém území, mohou jelen probudit hlas a my jsme sami viděli, že to zasáhlo takový zázrak. A jakmile jsme na cestě byli ohromeni hrůzou a viděl Čarodějka obrovskou zmiji nucen opustit stopu na místo, kde byl její tým poslal jen objednané zmije plazit dozadu a ukázal na zaměstnance, kde a pak metr od nohou a zmije ona ona nás jen stínila se svým personálem a řekla: jdi, když držíte personál, tento hranice je bezpečná. Přiblížili jsme se doslova vedle této zmije a ani na nás neuměl. Také nám řekl, že v každé pohádce existuje náznak pravdy starobylý, vlk a sedm dětí, že se změnil svůj hlas do kozlyatkami mluvit mateřským jazykem, jsou bylinky, že můj hlas je velmi silná a změny zabarvení, vypijí-li stát talk jemným hlasem. Tyto bylinky se léčí ty, kteří mají problémy s hrtanu, který ztrácí svůj hlas od kouření, hrtanu a který byl nemocný, a kteří mají štítné žlázy nebo rakovina krku. Úžasný lesník, který může jasně vidět jazyk přírody a zvířat. Kouzelnice obvykle v předstihu, abychom mohli v den příjezdu rezervovat si ubytování a vše pomáhá získat a zůstat v hotelu nebo v soukromém sektoru důchodu a všichni jdou do místní taxi do hor, které mají být ošetřeny v sídlech síly Země a spolu pramen živé vody. Léčí pouze v lese, bude se jednat o dub 1500let věku a 15 metrů v průměru, pramen živé vody (poutní místo), megality, na dolmen s obrovským stromem ve tvaru kříže. Stále vede k 5-duby s vysokou pevností, jsou zničeny do jednoho kořenového systému vede k jeskyně dávné sumerské civilizace do doby kamenné Inca a posvátných misek s dětskou mastí a požádat jeskyni matky porodní kanál. Dalších vede k místě starobylého s miskou nad vodopádem v 40m a tam na fotografie, které bude jasné pouze aura obrysová světla, místo, kde starověký bitva světla a tmy, kdy, kde a kdo povede to sama rozhoduje o našich problémech. Nejvíce překvapující věc je jeho jen magické bylinné balzámy, jeden doušek balzám dostatečný k astmatický na skalách a kaňonu 5km nebylo udušení. Všichni nejprve čistí výstupní body silných energetických pilířů. To je místo, kde vede k léčbě. Stačí ji poprvé sdělit telefonicky nebo popsat v dopise na Váš e-mail svůj problém,

se ptáš, říci, kdy bude moci přijímat a zaznamenávat příjem, mnoho písemné půl roku dopředu a ona řekne, že je nutné vzít s sebou, vzal jsem pšenici, červená jablka, chleba, cukr, zavírací, svíčky bílé nebo červené na otázku, církevní svíčky, ona sama řekne všechno, možná bude muset vzít novou křiklavou košili (šit si z nové tkaniny) s křížem. Na jaře se ujistěte, že vezmete 5 litrů láhve s rukojetí do lesa z podzemního vodního skladu, budete moci odvézt pramenitou vodu živou vodou. Tam je voda po celý rok jako Epiphany. V lese je třeba chodit po mnoho hodin a je lepší nosit vše v batohu. Obvykle je vždycky hodně léčby, ale někdy je to někdo individuálně vede do lesa nebo někdo minul den příjezdu a bereme do hor místní taxi na hodinu za 300rub hodinu do hor na všechny, kteří sedí v autě, to je. na. no autobus jede všude v horách a dát dohromady v minibusu s místním že není realistické na všech.Taksi který nese každý z nás, to je známá slušní řidiči mají čarodějnici a brát jen velmi málo, pokud se vypočítá pro každou osobu na hodinové sazby po celý den. Je to penny, čarodějnice neplatí za taxi. Neměla by dokonce strávit taxíkem na taxíku, kdyby nic nepodnikla za léčbu, s výjimkou deseti rublů a kopají na jaře před našimi očima. Někdy jsme se jít dlouho a daleko, většina z denního světla, ale pak se od rána do řidičů taxislužby založena noc Kouzelnice již 2500rub pro celé auto na celý den. Někdy přišli na místo a nechali auto jít, aby nezaplatili navíc, pak nás zavolali a přišli. Z horských vesnic na minibus se vůbec nejezdí, místní je zaneprázdněno. Další z našich nákladů bude zaplaceno vstup na území rezervy: 1. den vstup do Tiso-Boxwood Grove 150rub. osoba, pak vstup do jeskyně matky porodního kanálu by měly vstoupit na území této rezervy 100 rublů za osobu a vstupem 250rub do jeskyně s velmi lidský, s šarlatán peněz tam neberte to, že vědí všechno. Při vjezdu do řidiče neplatí, jsou místní a neberou je. A auto je vedeno blíž k jeskyni. Další vstup do kaňonu je 100 rublů. Tento den připadá na čistou energii v našem těle od bláta měst, protože ne vyčistit ji na jaře nepovede k svatému, nás vede na jiné místo čisté, ale je to také v rezervě. Většina vstupu do rezervy se platí za 100 až 150 rublů za celý den. Druhý den ráno vezme všechny naše taxíky a půjde do další rezervy. Pokud naše auto čeká a my jsme ještě neopustili les, pak zaplatíme jen 300 rublů za hodinu vůbec. Léčba na pozemních silách, kde pramen s živou vodou trvá od 3 do 8 hodin, v závislosti na počtu lidí. Tam se dostaneme na přihrávce a jít pěšky do rezervy, na prvních 5-dubam- kondenzovaného do jednoho kořenového systému moci, tam procházejí starověký rituál druidů bere tu sílu. Zajímavé je, že je zde fenomén a je možné střílet na kameru, protože strom trčí část, dovolí člověku a zázraky začnou a jen. Byli jsme v šoku. A co je nejdůležitější, dokud naše tělo nepřipojuje k pozemským silám a není tam žádné znamení, nikdo nepůjde do posvátného háje druidů. A tady rozprávka čarodějnice začíná spojovat síly země s tělem a pšenice se začíná míchat a pulsovat v jeho rukou. Pak obrovský dolmen a dřevo kříž, kde mineme křest Matky Země, pak dub 1500let na megality 18mln.let a pramen živé vody tisku nastavena otchitki po každé modlitbě. Cesta tam a prochází všemi základní ošetření, kdo opouštět kouzelnice s paseky, kde všichni sedí spolu on přišel další vlevo, matka s dětmi, manželé jsou od sebe odděleny pouze. Nikdo nikdy vidí nebo slyší někdo léčen, a na to, co a moudrá žena jednou na první den nám zakazuje mluvit o svých nemocech a svátostí v místech síly, řekl, že léčba přírody a na těchto místech od Země této svátosti každý jako zpověď kněz a nemůžeš o tom všem mluvit nahlas, ale zázraky vidí všechno. Například, jak je ochrnutý od nosítek vzestupu jako děti náhle zastavit koktat po pružiny a dubu, jako moudrý žena bere epileptický záchvat pro 3minutes a slepý začnou vidět, že nemůže být skryto od každého. Při chůzi na rezervy, moudrá žena řekne spoustu zajímavých, encyklopedii přímé znalosti o bylinách a historických faktů a ukazuje povahu anomálie, takže vzít fotoaparát je povinná.

Pak jdeme 3. den na někoho, kdo má problémy. Chcete-li tento kouzelnici je jeskyně sumerské civilizace ke kameni inckých dětí ptát porodit a zotavit se z neplodnosti, epilepsie ošetřené s dětmi tam a koktání v jeskyni a tam je zvláštní místo a dolů strmé stěny kaňonu na tropochke a dvě nebezpečná místa s bezpečnostním lanem jít. Moudrý žena ví velmi dobře na horu a vede v bezpečí, děti, drželi se sám nebo sadit je do batohu a medvědy. A po té jeskyni jakýkoli těhotné ani s diagnózou neplodnosti. Tam je jiný svět a anomální zóny je pozitivní, jsme tam byli s mou dcerou a po jeskyni se okamžitě otěhotněla s diagnózou neplodnosti. Jen zázrak pro některé a tam je třeba se ptát inckou kámen dítě otěhotnět. Jeskyně je sumerské civilizace, a je to jako dávné královny Celkově je zde popsán dělohy plození. River Hosta - hluboká chyba titanových desek Khostinsky Canyon a strmý kaňon 250 m stěn, spodní část zuřící horské řeky s vodopády a dolů zdi jen 60m a my jsme na římse jeskyně, kouzelnice dobrá jeskyňář a přímo horolezec a vše zajišťuje sám a měl by poslouchat, Každý krok ovládá a provádí. Ale to neznamená, že o snu mít dítě nebo vyléčit.

A tam je v hlubinách jeskyně místo kyvadla zvláštní a každý je vratká jako ve větru podivné. Existuje také mnoho halucinace, ale nemají zápach plynu, je zde stále starobylé kalich s posvátným křižmem, když jsou vyplněny pouze zná kouzelnice. Zatím existují dva paralelní světy, a přímo na římse u vchodu do jeskyně jako malta, okamžitě oblečení fotoaparát jiné barvy, černá barva změny jasně modrou například, a je otevřena na římse časového portálu, kde fotografie lze jasně vidět jako samostatná phantom jemné lidské auře od fyzického těla a otevírá trubku času (to je to, co lidé vidí v kómatu). Tam aura září a může být fixována jednoduchou kamerou. Čas tam proudí jinak, jestliže v našem světě uplynul hodinu, pak jsme z této zóny najednou prošli kolem 2 hodiny a půl. Taxi stroj

v lese jsme tentokrát čekají a zajišťujeme proti výzvě ministerstva pro mimořádné situace. Ale to ne každý je v této jeskyni, kdo může a kdo nemůže mluvit. A pokud budete potřebovat říční hydrosulphuric léčbě kožních problémů či do pole modré hlíny, bílé, černé, červené nebo minerálního pramene, který vyvěrá ze země fontány cestách, kteří potřebují nebo jodobromová source. Obvykle chodí všichni a nikdo v hotelu není, protože takové krásy místo a film nebude vidět.


Vezmeme si hlínu tolik, kolik jsme si vzali. Náklady pouze na taxi jsou hodinové. Léčba obvykle trvá 2-3 dny obecně. Každý čarodějný lékař věnuje pozornost a se všemi budou hovořit srdcem o srdci o nemocech zvlášť. Předem se připravuje na našem příchodu, že se někdo jmenuje onemocnění, masti, masti, nebo dokonce, že je to nezbytné pro onemocnění a na první den všechno najednou dává podrobný popis, jak se kdy a kolik. My pak se bude platit pouze za trávy a kořenů vzácný případě potřeby nařízení v předstihu s Rangers za námi, a jít do rezervy, kde kupujeme záda jsou vzácné nebo hajný tiše přes čarodějkou před horka.
S biosférickou rezervací nic nemůže dělat nic tam rip nemůžeš, protože taková rezerva s flórou a faunou v pre-ledové doby zachovaly pouze v celém světě a je pod ochranou UNESCO, který má zařízení z dob pre-glaciální období dinosaurů a představte si, že jsou stále naživu a může být viděn.


Tam u lesníka
přes Znaharka si můžete objednat skutečný medvěd a vlčí tuk a ne falešné na trhu. Mimochodem stojí lesníci
500g vlka nebo medvědového tuku 6 tisíc rublů. Ale skutečný.

Ale předtím, než jdete do kouzelnice, řekněte nám o svých problémech, vředy, než léčit a co lékaři diagnostikovali a co konkrétně chceme z něj, a to přiřadí správnou léčbu nebo brzy bude říkat, nebo ne. Má dar jít do očí lidí a skenovat orgány uvnitř, říci, kde se tvoří krevní sraženiny a jaké velikosti a vidí minulost a budoucnost, a diagnózy lékařů není vždy správné. A od jejího ošetření, aby se lépe hodila a vyléčila z vředů.

Zachází to výhradně Trávy vysoké hory s mountain vysokohorské bělošských louky a všechny z nich se Red Book, a proto pomáhají bylinky Sbírá sebe a dokonce i jízdu s vzácnými bylinami na severu Ruska a v bažinách a dokonce skutečnými parohy jelenů tam a mech isslandsky, a závod na sever vzácné lišejník, který léčí onkologie. Dělá mast na vlk a medvěd tuku, koz a pryskyřice stromů s bylinami a kořeny terpentýnem jedle. Stále má
jedinečné balzámy na jarní šťávě ze stromů, dubu, břízy, jedle, borovice, smrku, cedru, jalovce a tam dodává
čisté šťávy z horských plodů, borůvek, ostružin, morušků, brusinek a léčivých rostlin a endemických kořenů jsou vzácné
léčivé rostliny před glaciálovým obdobím, které byly zachovány v biosférické rezervě až do naší doby) a trvá na tom, že tato kompozice trvá na jaře svých 4 měsíců. Imunní balzám je nasycený, stojí 1 l-3tys. Vyčistěte, ale je tolik bylin
a dokonce i astmatici to udělat jen jeden doušek balzámu a pak 5 km na skalách bez pilulek a dušnost byli v horách u nás.

Úžasné místo a ve fotografiích se staneme průhlednými na svatém šálku. Čarodějnice stále překvapuje každého a šokuje zázraky v lese. Ví, jak číst stopy zvířat, a její kouzelný personál řídí zmije, kde ukáže hada tam mlčky a plazí. Během léčby se prezentuje a nebere peníze nikdy nic jiného než symbolický minci do 10 rub., Ale platíme za byliny, masti a balzámy, sbírá v horách po celý rok a dosah těchto bylin stojí za ty peníze jsou její náklady na dopravu a pracovní síla. Roots s rukama kopat ručně mele, tráva shromažďování zbraní a někdy se pichlavý a šťáva z bylin stiskne jen ruce, je to hodně práce a nákladů na lezení do hor a ani jednou tyto byliny příliš moudrá žena může pochopit. Takže si myslím, že je spravedlivé, že platíme za trávy.
Maso neměla sníst po dlouhou dobu a všechny masné výrobky, říká, že v horských řek mají ryby a raky a kraby celoročně a Ovoce, plody a houby po celý rok ve velkém množství v lese, horský med nahradit jakýkoliv sladký a neměla hlad, les ji všichni dává, toto je skutečné a čisté jídlo.

Při léčbě posedlá, a ti, kteří udělali škodu na mrtvé nebo něco mrtvého, a posedlý škody, je to platíme problému a závažnosti, protože pak je to v noci odejde sám na dolmenů čisté a ničí to, co se Pacient vytáhl na sebe. Tam si koupila plášť sám pro čištění rituálu, spaní přes noc v dolmen, svíčky, uhlí, koberce a mnoho dalších položek a zaplatit na cestě dolmeny a ráno se vrátila k nám. Po
Čištění noci v čarodějnické čaroději spálí všechno v tom, co tam bylo, a dokonce i spací pytel. Ne každý je vzat, aby četl, brát některé, odmítá jiné z nějakého důvodu. Lidé mají černou duši. Dokonce ani starší v klášterech se nikdo nepřihodí, protože skuteční čarodějoví lékaři po takových dokumentech jsou sami vážně nemocní, četl jsem v mnoha knihách a slyšel jsem od lidí.

Byli jsme s ní v květnu tohoto roku a minulý rok s nemocným žaludkem a dali dohromady s matka dorazila s její dítě posedlé, takže celá ulice, kde žili v pos.Kudepste, hrozil matce dítěte, což způsobí psychiatrické léčebně a na policii, pokud to není opustí byt. Dítě šklebilo, jako by prase zabíjel 20 hodin denně, zavrčel a vyplivl a kousl všechny, hrůza, která byla. Ze skřípání, dokonce i explodovala žárovka na stropě, jsme byli tak strašliví, i když to dítě v jednom autě jelo. Kouzelnice byly pořízeny na lesní ranger v jeho domě a řekl, že dítě sedí démon, jehož jméno lze nalézt pouze na třetí den. Kdybych to neviděl na vlastní oči, ta hrůza, nebyl bych věřil ve filmech o tom, jak kněží démoni proofreads a teď na vlastní oči poprvé v životě jsem viděl to dítě posedlý. Tichá horor. A pak vytáhnout zlé síly na zem a držet 9letnego dítě tam bude alespoň 4 osoby a je žádoucí, aby mužům, jak to bude nutit neumovernoy zlomit, a ne slabé srdce z toho, co viděl. Dva dny o dítě strach forester její není obvyklé chování, a na třetí noc dítě mužský basový hlas nařídil matce, aby ho vzít domů, nebo zabije její matku. Matka a proto všechny ruce byly pokousal nich do krve a modřin na všech.Nam lesník v hrůze pak to všechno řekl, tolik husí kůže pobíhají. A matka zavolala taxíkem z letiště a v noci ho vzala do taxíku Ust-Labinsk. Neměl jsem počkat na ráno. Ráno čarodějnice měla vyndat toto démon z chlapce v lese.

Muž slepý a sotva chůzi s Abcházie přinesl syn a jen stěží přinesl do dubu a na jaře to byl uzavřen do smrti, takže po otchitki modlitbách šarlatán na jaře, sám šel na vlastní nohy, a vidět trochu z oceli, a kouzelnice pak 3 dny s teplota byla pod 40 ° C, a jeho hlas ztratil po dobu dvou týdnů, ale proto, že muž řekl, že ne, díky. Pro zdraví je vždy třeba poděkovat slovy a dát něco v ruce. Kouzelnice na jaře po ošetření trvá od sebe pouhých 10 rublů, a musíme dát jí ho do ruky s nápisem - (Děkujeme rodnichek živé vody pro léčbu a poděkovat Matce Zemi za uzdravení a poděkovat babička čarodějnice o pomoc, a pak ruka klademe přímo na srdce a Díky vyčerpanost posvátné jaro ze srdce a ruky na zem), a někdy je nutné jej opakovat za ní na modlitbě staroslověnské, ať všechny moudrá žena sama říká, co má dělat a jak opravit spojit se zemí silami.

Když čte z dubu, pak svíčkou okamžitě mluví v lese, dostane lék nebo něco jiného. A ví, jak číst svíčky, a všechny svíčky hořely tam podivně a jinak. Později jsme viděli videozáznam, když Znaharka zacházel s mužem
žaluzie, náhle jeden jednoduchý jiskra z železářství hořel v plamenech 25 cm vysoké a černé jako saze od svící kouře sype z obou ohně a svíčky hořel po dobu 5 minut k zemi, a všechny ostatní svíčky stáli sotva dotkl knotu. Přivedeme k USB flash disku a budete Čarodějka plno fotografií s anomálie bude hodit zpět. Znaharka má vysokou zdravotní výchovu
a pracoval v Sibiři terapeuty, ale vzhledem k tomu, že pacienti léčeni lidových prostředků, a ne psát recepty a bojoval s kolegy kolem kliniky k jejich přístupu k nemocným, musela opustit kliniku. Byla léčbě anginy při studiu živých žab, jeho masti a bylin, které babička shromážděné pro nemocné a kdo je v nemocnici trpí, když ostatní lékaři nikdo nechtěl jít, ale jen pro ni. Nemá léčit fotky, ale o nich může hodně říct. Řekni jí hned
zaslat své fotografie, které viděly oči tvé, může jít na očích a skenovat všechny vaše orgány -dar to je, a když přijedete, požádejte ji, aby se podívat na vaše oči žijí, chodí do transu po dobu tří minut a začne vysílat tak, že veškeré pravdy pak a dříve, co vaše oči viděli a s kým vaše oči sdělily. Narazí na vodu z očí do transu, nejprve podívat blíže na vaše oči, a při pohledu na ně obrazy událostí a říká nahlas, vaším úkolem je pamatovat všechno, co
řekla, protože vychází z transu, nepamatuje si polovinu. Ale ne každý to prozkoumá, jen kdo bude počítat
je to nutné. Silný tah chodí do mozku, voda z očí nalijí přímo na oblečení bez zastavení moc vážně, vaším úkolem není blikat, protože obraz zmizí (to je jeho stav, jako když je člověk v hysterický záchvat a vzlykala, ale ona klidně sledování), pak to přijde skrze vás do osoby, se kterou jste se osobně sděleny, nebo že tento člověk udělal a kam šel škodit dokonce říci, adresu, projde vašima očima se mu do očí a přes druhé osobě
ve třetím, s nímž již komunikoval. Pak třetí osoba nechodí nevidí. Dokonce říká, jaké čísla mohou ohrozit vaše děti a příbuzné a co se může stát. A pokud je dítě vyděšené, říká přesně, co se stalo a kde a proč
a hlavní věc vyléčí tento strach za 2 dny. Ale ne každý se dívá do očí. Miluje děti a všechny naše děti, jak se s ní drží
na mateřskou rodinu.
To je to, co Sinister, opravdu silný dárek má lék a přesto se může ujistit, že se náhle objeví peníze
a život pro štěstí jde. Ona také provádí takové rituály. Umístěte síly Matky Země, jako moudrý žena říká, je místo, kde duchovní skrz vodič může být připojen k energii našeho těla se silami na Zemi.. Poté, co blesk zasáhl pouze v těch místech, kde tok energie Země je založen na pozitivní a blesky, jako kdyby tam je uzemněn minus na plus.

Všechna tato místa se nacházejí ve starověkých příkopové gigantické desky Hosta je biosférickou rezervací, světový unikát, který má závody ve světě, kteří viděli, že dinosauři jsou naživu provozů a MHI preglacial PERIODA.Mozhete představit, kde se shromažďuje své bylinky pro všechny z nás. A jakou hodnotu mají. Mám mnoho léčitelů
ona viděla v jejím životě, komu jen nepřišla s jejich problémy, ale tato žena, pokud něco cvičí, a pomáhá pravdu. Toto je dar od Boha. Je to opravdový léčitel, a ne všechny kanceláře, polykliniká, lékaři jsou opotřebováni z jiného žalu.

Jediná věc, kterou neberou ve dnech rovnodennosti

21-23 čísla března, června, září, prosinec a deváté a dny, kdy odchází pro nemocné do jiných měst, ve dnech rovnodennosti
modlí se na prameny, prochází hořícími uhlíky a sbírá bylinky a léčivé kořeny, které mají zvláštní sílu
jen v těchto dnech. A v těch dnech, kdy není příchod pacientů, shromažďuje bylinky v horách v Aigbě, Fishte, Černá pyramida.

Léčitel lolita z recenzí hostitelů

Světlana 4. ledna 2012 v 14:27

Host 4. ledna 2012 v 22:55

Host 4. ledna 2012 v 22:57

Modest zarrina zarrina 0
Toto fórum má 139 příspěvků
FR: 4971
7. ledna 2012 v 19:02

Šampion Yakovenkoff Yakovenkoff 0
Od 27. srpna 2008 je 1631 zpráv
FR: 12846
7. ledna 2012 v 19:13

Host 17. ledna 2012 v 16:38

Host 17. ledna 2012 v 16:43

Alexander 24. ledna 2012 v 22:18

Alexander 24. ledna 2012 v 22:19

Alexander 24. ledna 2012 v 23:00

Host 26. ledna 2012 v 21:04

Nováček leljate83 leljate83 0
1 příspěvků v tomto fóru
FR: 41
27. ledna 2012 v 02:04

Host 29. ledna 2012 v 18:10

Nováček lyoka2011 lyoka2011 0
Levá 48 odpovědí od 21. dubna 2011
FR: -17936
29. ledna 2012 v 20:32

Anna 7. února 2012 v 13:57

Pravidelně píšu Yarik # 1 Yarik # 1 0
Zanechal 250 zpráv od 10. srpna 2011
FR: -30905
ICQ 13. února 2012 v 18:42

Host 23. února 2012 v 22:40

Veterán P.J.Fry P.J.Fry 21
Publikováno 4209 příspěvků dne 17. srpna 2006
FR: 44140
24. února 2012 v 13:39

Nováček VOLODYAN VOLODYAN 0
Vlevo 25 zpráv od 25. února 2012
FR: 950
26. února 2012 v 01:42

Tiché st1gmat st1gmat 0
Zanechala 97 zpráv od 11. srpna 2007
FR: 2933
ICQ 26. února 2012 v 10:32 hod

Nováček VOLODYAN VOLODYAN 0
Vlevo 25 zpráv od 25. února 2012
FR: 950
26. února 2012 v 12:11

Legenda fóra Babička Mo Babička Mo 0
Zaslal 6451 zpráv od 01.08.2010
FR: -24205
27. února 2012 v 14:45

Host 27. února 2012 v 19:47

irina 3. března 2012 v 20:49

Host 4. března 2012 v 15:29

Alexander 6. března 2012 v 00:29

Alexander 6. března 2012 v 00:33

Eugene 9. března 2012 v 17:41

Základní teplota od A do Z

* Milí přátelé! Ano, je to reklama, točí se, jako by to mělo být!

Vyzvěte dobrý healer (babička)

Kind celý den.
Pomozte mi, nebo mi pomozte, prosím, velmi dobrá pomoc dobrého léčitele v Soči nebo v nejbližším okolí.
Mnoho lidí slyšelo, že "dibs" hodně pomáhají, to se rozhodlo odvolat. Kdo mi může pomoci, budu vám vděčný.

Přečtěte si komentáře 126:

Kdyby to bylo tak jednoduché, každý by už byl těhotný. A na problém se nevyzve.

Hledáte nějakého lékaře nebo léčitele? Rozhodl se s jednou věcí.

Nepoužívejte Boha s "babičkami"

Chci najít dobrého lékaře, abych se mohl poradit a konzultovat.
A opravdu se chci dostat k běžnému léčiteli. Slyšel jsem spoustu dobrých recenzí.

Ryby, změnil jsem hodně lékařů a kampaň bude dále měněna

Ryby, léčitelé vám nepomohou otěhotnět, lépe jděte do chrámu! Šla jsem do Matronu do Moskvy a po šesti letech neúspěšných pokusů jsem po půl roce těhotněla sama, bez stimulace a všech ostatních. Opravdu, proč byste neměli oslovovat babičky, NEBUDE BŮH BŮH! Vše, co se neděje vůlí Boží, ovlivní vaše děti. Já sám znám.

Angel32, ne podle vůle Boží v tomto životě se nic nestane.

Měla jsem 5letou přítelkyni nemohla zabít, obrátila se na svou babičku a já jsem byla schopna, teď má moje dcera 2 roky. Taky jsem nemohl, chtěl jsem jít za ní, ale tam jsem se tam samozřejmě nedostavil)))

Nemůžete jít k léčitelům. Pokud se obrátíte na léčitele, ale odmítnete Boží pomoc. Babes mohou skutečně pomoci, ale ne mocí Boha, ale naopak. Je nutné dosáhnout cíle za takovou cenu? A cena je duší člověka. Vezměte vše tak, jak to je, ošetřujte lékaři a kdykoli budete mít rádi Boha, uspějete. Ten, kdo nevstupuje do brány, ale stoupá přes plot, je zloděj.

Já sama nechodím k babičkám, ale věřím, že mnozí mohou pomoci)) A proti Bohu nebo ne, můžeme jen odhadnout.

Olga 78, a než abki liší od doktorů v tomto případě? Metody jsou různé, ale podstatou je totéž - pomáhat člověku. V tomto případě a lékaři nemusíte jít, protože vůle Boha být nemocný znamená zůstat doma a být nemocný, takže co? Věřím, že musíte vyzkoušet všechno. Jednoduše, pokud se s babičkou nezajímá Boží vůle, jednoduše ji nenajdete nebo se k ní nedostanete. A dokonce touha najít léčitele znamená Boží vůli. IMHO.

[email protected] a zeptáte se otců. Po babičkách je dána i eufemie a přijímání není okamžitě vyřešeno. To je velký hřích. Není to odhad, ale oficiální názor církve. Je to napsáno o tomto a evangeliu. Nepomáhají Boží pomoc.

Vesmír, doktor léčí léky, církev požehná, aby šla k lékařům. A mnozí svatí byli sám léčiteli. Babki se zachoval spiknutí. Modlitba je rozhovor s Bohem. Spiknutí je žádostí pomáhat Božím nepřátelům. A pomohou, to by zničilo duši. Nejsem autorita, ale můžete číst na internetu. Dívky si o tom cením názor církve. Na každé pravoslavné místo je takový titul. Nikdo jiný, s čímž se nebudeme hádat.

Vesmír, Bůh dal člověku svobodu volby. Toto je láska Boží, že nás nucují, ale očekávají od nás vzájemnou lásku. Bůh neporušuje svobodu volby člověka. Pokud se člověk chce dostat k babičce, Bůh mu pošle osobu, která by z tohoto kroku odradila. A další svoboda volby osoby. Adam a Eva klesli, Bůh řekl, že nemůžeš jíst jen ovoce z jediného stromu, ale opustil svobodu volby pro člověka. Cokoliv není násilí nad vůlí člověka. Máme přikázání, ale to není násilí proti vůli, ale návod, jak být šťastný.

Olga 78, jak říkají v písmu: Podle vaší víry, buď vám to! Ti, kteří věří, že byste neměli chodit na ženy, to nestojí za to. Kdo jim věří, pomohou. Babes se nezajímá spiknutí, přinejmenším jsem viděl ty, kterým se modlí modlitby. Před začátkem se modlí, žádají Boha o povolení k tomu, aby pomohl člověku, a teprve pak čte modlitby a něco dělají.
A.. pohled na kostel je názor člověka, který není ziskový, takže lidé někam vedle nich, protože církev není jen náboženství, ale, bohužel, obrovský obchodní.. aktuální kněz je jen obchodníci lidé, kteří nebudou zpívat zpívat muže, pokud nebudou platit peníze. Bůh nikdy neřekl, že nikdo nemůže být nikde léčen kromě lékařů a církve. A právě konečně skutečný léčitel a léčitelé nikdy volat cenu za své služby, a říci, kolik si můžete dát, nebo to, co můžete, a lidé, kteří jsou, a produkty, které peníze a kolik z nich má. Ale "babička" s pevným příjmovým poplatkem je charlotte, souhlasí.

Promiňte děvčata, ale babička babička, jsou to babičky, které se zacházejí s modlitbami, na kterých stále říkám: "Neletím, ale Bůh Pán a Boží Matka." Čím více můžeme předpokládat, že Bůh dal do jisté dar léčit jako Ježíš Kristus svým učedníkům řekl: „Jdi a léčit v mém jménu“, nemůže být vše pod jednou hrábě, jen se domnívám, že existuje zlo, stejně jako dobré a co někteří lidé může nám učinit jak toto, tak i jiné, ale také naší vírou bude pro nás.

Serezhkinova láska, dar Boží, je dán pro duchovní výkony. Ty babičky, které jsou ošetřovány "modlitbami", nekomunikují ani tehdy, když jdou do chrámu, jen aby položili svíčku. Tady má také spiknutí a mnohé je kopírují a rozšiřují v jejich kostech. K modlitbám nemají úpadek. Je sen o Nejsvětější Panně Marii modlitbou?

Vesmír, církev není jedna osoba. Všichni se obracíme ke svatým, k Serafimuškovi, k Sergovi a k ​​dalším tisícům oslavovaným svatým. Nicholasovi zázračnému pracujícímu. Dříve byly shromážděny katedrály a zavedená pravidla a dogmy na nich, shromáždili rozumní muži, církevní úřady, mnohé z nich již oslavovaly. Byli to katechismus, ne místní kněží. Sv. Mikuláš, divadlo, sv. Na těchto katedrálech se také podílel Spiridon Trimiphound a jiní svatí. Teď už s tebou nemůžeme říct, že vyjádříme svůj názor? Pokud mi nevěříte, přečtěte si svaté otce. Neřekl jsem, že peníze nepomáhají, ale spíše psaly, že pomáhají, jen ne s Boží pomocí. Z diskuse jdu ven, věřím svatým a evangeliu víc než vy.

Olga 78, no, my nemůžeme přesně vědět, co je špatné a co je dobré, věřím v Boha a modlit se, ale myslím, že všechno je vůle Boží, a pokud tam jsou lidé, kteří modlitby jsou považovány pak Bůh dopouští to, samozřejmě, tam jsou „černé "Ale ta, s níž jsem sama, navrhuje jen to, co má člověk dělat, a ukáže se, že polovina vyléčíte se, modlete se, umyjte se svatou vodou a tak dále. Jenom moc nevíme a proč nepřijímáme pomoc, zejména proto, že tato pomoc přichází s modlitbou Boží a vírou v něho, věřím, že mi to poslal

Fórum zahradníků Vaše zahrada

Internet club Vaše zahrada je komunitou lidí, kteří chtějí pěstovat zahradní rostliny.

Hostitelka semen (a dalších metod)

Moderátoři: Dkom, hosta

  • Přejít na stránku:

Re: Hosts

Vaše zpráva lan.a »31. srpna 2009, 19:56

Re: Hosts

Vaše zpráva Fergesia »09 Zář 2009, 14:53

Re: Hosts

Vaše zpráva Lapusa 04 listopad 2009, 19:42

Re: Hosts

Vaše zpráva Lapusa 04 listopad 2009, 20:35

Re: Hosts

Vaše zpráva Lapusa 04 listopad 2009, 23:59

Re: HOSTA ze semen (buben roll) :)))

Vaše zpráva Michail »11.února 2010, 20:35

Odpočívejte na Krasnodarském území

Na jarních turistických výstavách v Moskvě letoviska Kuban překvapily všechny s prezentací nové značky "ruská odysea", která přišla nahradit staré "Kuban Resorts". Ještě zajímavější je slogan: "Vyzkoušejte Krasnodarské území". Korešpondenti "100 silnic" neváhali reagovat na takovou lákavou výzvu a navštívili nejoblíbenější města pobřeží Černého moře v předvečer letní sezóny.

PRVNÍ ZAŘAZENÍ.

Na jarních turistických výstavách v Moskvě letoviska Kuban překvapily všechny s prezentací nové značky "ruská odysea", která přišla nahradit staré "Kuban Resorts". Ještě zajímavější je slogan: "Vyzkoušejte Krasnodarské území". Korešpondenti "100 silnic" neváhali reagovat na takovou lákavou výzvu a navštívili nejoblíbenější města pobřeží Černého moře v předvečer letní sezóny.

Zkuste to!

Jakákoli cesta začíná prvním krokem, takže důležitost toho nemůže být příliš zdůrazněna. Při překladu z figurativního na každodenní - je důležité nejen to, kam jdete, ale také jak se dostanete. V Rusku je to vlastně dvojnásobné, protože každý ví, že doprava není tak dobrá, jak bychom ji chtěli mírně vykládat. Chartery, a proto plnohodnotné turistické balíčky, se již dlouho seznamují s cizími plavbami, zatím není žádná třída. Proto je přítomnost nízkonákladové a kvalitní letecké dopravy trojitá. A led vypadá, že se přesunul - s výskytem prvních diskontů. Nedávno představila společnost „Avianova“ energicky začala konkurovat na tomto trhu s Sky Express, rychle se rozvíjející letecký mapu a prakticky obsazeny na konci března letošního roku Sheremetyevsky terminál B (kteří nevědí, bývalý „Šeremetěvo-1“). Vzhledem k tomu, že "Avianova" může létat, včetně na jih Ruska při zpáteční cestě stojí méně než náklady na místo na sedadle ve vlaku (jednosměrná cesta!), Tak jak můžete odolat takovému pokušení? Takže jsme se rozhodli tuto zkoušku vyřešit, do této společnosti přistoupíme do Krasnodaru a současně ušetříme redakční náklady...

Zde jsme čekali na první zkoušku, slíbenou Krasnodarským územím. V reklamní produkci jde skutečně o první číslo a slibné zvuky: "otestujte se." Let byl na 15.55. Představte si, jak to znamená, abyste se dostali do Sheremetyeva cestou dopravní zácpy. Ale před hodinou jsme se dostali do budovy. A snaží se vyděsit klid, jako moře pod ledem, zaměstnanci letiště. Zběsile hodil pásku zavazadla a držení pas s lístky požadující zvolal: „Pospěš si, prosím, a pak máme konce registrační!“ Musíme vzdát hold vytrvalosti těchto lidí - to nevedlo obočí, jak by měl nechat ujít. A tady jsme našli úplný nedostatek informací o regálech. Zmatení, jsme si nevšiml, že ze strany tiše přistoupil muž a zeptal se: „Ty taky, na Krasnodar“ V mých očích si uvědomil, že tam s neskrývané radosti Robinsonem, se setkal jen dva v pátek, řekl: „Žádost o registraci má dosud začalo. Čekal jsem hodinu a půl "...

Šli jsme nahoru a čekali jsme na ni dalších 40 minut. A brzy jsme si uvědomili, jak šťastní jsme byli: pozadí bylo oznámení, že let do Petrohradu, který měl být přímo před námi, byl odložen na nulu třicet. Je známo, že vše je známo ve srovnání. Proto se naše tříhodinová čekací a čekací lhůta na nás zdála jako změna školy - myslet pouze, lidé už mohli jet vlakem do Petrohradu a zpět! A obecně nemůžete změnit situaci, změnit postoj k ní, vzpomněli jsme si. A zaměřil se na hledání pozitivních. Okamžitě objevil první - v kavárně byl chycen WiFi, který nebyl ani velmi překvapen takovým otvíráním barmanem, minuty dříve tvrdil, že tam není takový dobrý. Proto špička: nedávejte příslušenství do zavazadlového prostoru k notebooku, protože baterie vzácně udržují více než půl hodiny intenzivní práce.

Hodinu před letem jsme téměř dosáhli stavu našeho osvíceného na cestě. Myšlenky začaly mít na mysli, že ve vedení Avianovů jogíni z řad konvertitů jistě pracují, a proto obzvláště horlivě. Záměrně otestují nás a naši ctnost trpělivosti. Jako byste se dovolávali: relaxujte a meditujte! Jste vždycky zabalený do práce a ponořen do marnosti? Zde je vaše velká šance zaměřit se na hlavní věc v životě a opustit moment. Přečtěte si dobrou knihu. Není to tři hodiny čekání - jsou to tři hodiny blaženosti! A my vás nebude obtěžovat s zbytečných informací - jaký je v tom rozdíl, když budete létat... z udržování s výskytem jogínů jen naše jisté poznání, že „Avianova“ neúprosně chrání své zákazníky z jakékoliv informace, zadání pravidlo, které volá k referenčním číslem může být jen s mobilní za nějakou nereálnou cenu, asi 50 rublů za minutu. A ti, kteří jsou rozhořčeni, jsou zpravidla zodpovězeni: "Co jste chtěli, za takovou cenu za letenky?" A kde vypadá Rospotrebnadzor? Obecně platí, že v Rusku existuje jen malá cena (vstupenky do Krasnodaru a zpět nás stálo 3300 rublů se zavazadly) nezaručuje kvalitu služeb, ale bude téměř jistě slibuje významný úsek jí čas vykreslování.

Nicméně, nezapomeňte o pozitivní, když více než polovina našich letových pasažérů již vydal k bráně, tam byli zaměstnanci „Avianova“ a začal se věnovat stojí v tail fronty šťastných kupony 80 pe každého na nákup nápojů v baru čekárny. Člověk 10, a my jsme mezi nimi měli čas platit tucet, dostat láhev minerální vody. A už v letadle se velitel posádky ospravedlnil za zpoždění a jako bonus, vesele nám oznámil, že nás vezme 1 hodinu 48 minut místo požadované hodiny padesáti! Zde je - jasná konkurenční výhoda oproti letecké společnosti, hrdě se nazývá "Celestial Express"! Jedním slovem je dobrá rada pro všechny, kteří si váží spolehlivých dopravců...

Od Krasnodaru po Gelendžik

Po příjezdu jsme se rozhodli neztratit více času. A přímo na letišti, když byla zavazadla vyložena, byl v AMD za velmi přijatelnou cenu zapůjčen pěkný a téměř nový "Fordik" ve společnosti "AMD-motors". Manažer jménem Anna nám právě získal vzácnou kombinaci profesionality, efektivity a vstřícnosti pro Rusko. Když jsme se dozvěděli, že jsme poprvé v Krasnodaru a rezervovali pokoj v Premiere, dobrovolně nám ukázala cestu, protože hotel se nachází na cestě z letiště do centra. A rady týkající se další den vystoupit z auta, aby nedošlo k odchýlit se jí na kapitál Kubáň, hemží jednosměrné ulice „Lepší veřejné dopravy a pak se vrátit a rychleji od města budou vybrány na cestě k Dzhubga“

Hotel se nám opravdu líbil - skutečně "čtyři" s absolutně nekusachimi cenami, nálezem pro cestovatele jako my, přijíždějící v noci a nevědomím města. Krasnodar následujíci ráno jsme viděli letmý pohled, protože jsme se báli v pátek v dopravní zácpě. Procházel se po bulvárech ulice Red Street, která skutečně odpovídá jeho jménu - krásné, zelené, dobře upravené a plné fontán. S příjemnými letními kavárnami, kde dobře vaří. Doporučujeme zejména "Duhan" na rohu Sovětského svazu, kde jsme měli příjemnou večeři. Poté, co jsme se seznámili s hlavním pohledem hlavního města Kuban, vrátili jsme se do hotelu, dostali se do auta a... dopředu, k moři!

Gelendžik na nás čekal nejprve a Anna měla pravdu a radila nám, abychom prošli Džubgou po dálnici M-4. Tato cesta může být o něco delší než alternativní možnosti, ale je volnější, lepší a malebnější. A tam je méně osad, kde musíte hodně brzdit, zvláště pro Novorossijsk. Kromě toho je logika také to, že Gelendžik, který poprvé otevře prázdninovou sezónu - první sobotu v červnu. Týden před Anapou, kde se voda zahřívá trochu pomaleji.

Z Krasnodaru jsme překvapivě rychle opustili, protože jsme se zastavili a dojeli se do auta někde v půl čtvrté. Moskva by stála ve směru na tuto oblast v pátek. Bez dosažení Hot Key v obci Saratov se rozhodlo oslavit šálek čaje bezpečným odstartováním našeho autostrustingu. Kavárna "Yo-Moyo" s otevřenou verandou ve druhém patře dobře prošla. Pak se rozhodli nezastavit a udělali správnou věc, protože jinak by nedošlo před půlnocí. 200-lichých mil rychleji lze překonat, ale na takových cestách nepotřebují. Často dvouplášťový a vyztužený těžkým vybavením. Předjíždění je velmi riskantní, opraveno pro úlevu, která je blíž k vidličce v Džubži, která se stává hornatějším a víc. Nejnebezpečnějším (ale i nejkrásnějším) místem je Mikhailovský průsmyk, vyznačující se strmým hadem s krásnými výhledy. Jen se nehledejte, zvláště při západu slunce! Okamžitě po průletu, který trvá několik kilometrů, je vesnice s příslušným názvem renesance. Od něj do Gelendžiku co by kamenem dohodil. Kde jsme se, samozřejmě, samozřejmě usadili. Varianty před začátkem sezóny - hotely různých kategorií, penzionů a domů se každým rokem stávají čím dál tím víc a konkurence dělá svou dobrou práci ve prospěch turistické peněženky. Ale v Moskvě jsme si vybrali na radu přátel, kteří ho zastavili u "Bílého domu". Správa města letoviska není nazývána tudíž, a proto takové velké jméno před několika lety zajistilo malý hotelový hotel, který se nachází hned vedle nábřeží vedle krásné ulice. Místo, upřímně řečeno, je elegantní: prakticky v centru oblíbené promenády, ale daleko od nejhlučnějších zábavních komplexů. Kolem hotelu jsou zcela úctyhodné panské domy, postavené ve stejném stylu a barvě. U lidí je tato oblast známá jako "Gelendzhik Rublevka". Zároveň ceny v "Bílém domě" vůbec nejsou "ruble", ačkoli v rublech. Pokoj s nádherným výhledem na moře a obrovským balkonem, který obsahuje stěnu a rozkládací pohovku - co ještě potřebujete prožít skutečné potěšení turistů! Mimochodem, druhým "nástupcem" nového reklamního sloganu Kuban je přesně: "vkusné potěšení". Nejen z moře, slunce, pohodlí a veškeré zábavy, ale také z komunikace. To je hlavní výhoda takových malých a útulných hotelů jako "Bílý dům". Mnohokrát za tři dny jsme s vděčností vzpomněli na přátele, kteří nás doporučili, abychom se tu usadili. Správce - milá Tamara Ivanovna - v kombinaci, jak se brzy dozvěděla, také tchýně jednoho z bratrů Davydova, majitelů hotelu. Přicházejí z Uralu, kde se zabývají základními obchody. Hotelové obchody byly přijaty náhodou - zatímco hledali domov pro nešťastnou matku v Gelendžiku, zemřela. A hotel, který se na místě objevil jednou, byl v úplném zpustošení oddělení penzionu, se stal krásným, živým a jasným památníkem nejbližšího člověka. Toto teplo je zde cítit ve všem, ale především ve vztahu k hostům. Okamžitě se stanou jako mladší členové rodiny, kteří potřebují být opatrně obklopeni. Není žádnou náhodou, že v tomto 3hvězdičkovém hotelu hodně více vysoce postavených lidí ráda zastaví. Tamara Ivanovna si je všechny pamatuje jako rodinu, s jednou výjimkou. Neměla ráda Ksenia Sobchak, která se chovala "nervózně a arogantně". Jeden z nejoblíbenějších hostů byl Alexander Abdulov. Kolik filmů bylo natočeno ve stěnách Bílého domu, hotelový ředitel se nemohl počítat a statistiky ne. Mám rád fotografii s hosty, a to je jejich rodina. Obrázky Igora Davydova visely všechny stěny ve foyer a chodbách hotelu - nejkrásnější pohledy na světové střediska, kde se náhodou dostavil.

A přesto se z balkonů hotelu otevírá nejatraktivnější pohled, opakuji. Na zálivu Gelendzhik, pohodlně umístěný mezi tenkými a hlubokými háčky. Mějte na paměti, že nejčistší pro koupání je voda u tenkého mysu. Stejným směrem se na samém konci nábřeží nachází vinařství Gelendzhik se slavnou značkou "Black Eyes". Chcete-li navštívit město a nekouřit to, a další nádherné dezertní vína místní produkce jsou prostě nesmysly! Nicméně, první značka Gelendzhik je jeho úžasná nábřeží. Tento rok byla prodloužena o dalších 300 metrů ve směru na Tolstojský mys a 400 metrů - ve směru na Thonky. A to vše je již celé 9 kilometrů nádherné promenády. Nábřeží je široká a doslova na každém kroku očekáváte celou řadu kaváren a restaurací. Je pravda, že jsme dali přednost v hotelu. Nicméně výběr institucí ve městě v létě je tak bohatý, že je velmi obtížné doporučit něco konkrétního...

Z "firemní" zábavy je jedno z prvních míst obsazeno lanovkami "Safari-park" a "Olympus". Po zvedání jeden po druhém jste na koni, po cestě, předáte druhému a jdete do křesel. No, pokud chceme hodinu sledovat, a současně ušetříme 200 rublů, pak se po levé straně "Safariho parku" trochu přesuneme na vrchol hřebenu Markotkh (více než 500 metrů). Zvědavě, hned vedle platformy lanovky, kde každý může vykoupit své fotografie pořízené v cílové cásti, je uspořádána malá rozprávková stezka. S příslušnými sochařskými znaky. Osobně jsme byli nejvíce zasaženi obrazem mořské panny, která sedí na větvích, s rysy, které nápadně připomínají Lolitu Milyavskou. To symbolicky vyzdvihuje skutečnost, že v posledních letech popové hvězdy navštívily Gelendžik...

Z vrcholu je dokonale vidět nejen záliv Gelendzhik, ale i sousední. A napravo - dráha nového letiště, která byla otevřena v této sezoně. Tato dlouho očekávaná událost se stala hlavním hitem. Nyní letiště Gelendzhik přijímá 3-4 lety denně a v červenci by se tato částka měla zvýšit na 7-9. Letět sem a Avianovou, Uteirem a dalšími společnostmi, takže teď už nemusíte pronajmout taxík z Anapy nebo se potřást autobusem z Krasnodaru. Pro Gelendzhik přichází skutečně nová turistická éra a od příštího léta bude letiště mezinárodním.

Pro zábavu, musíme také zmínit vodní parky „Dolphin“, „monstrum“ a „Golden Bay“ (největší v Rusku) v Gelendzhik, stejně jako „Coconut Paradise“ Kořeny ruských žen. Zde ženy chodí, působí velice zajímavá turistická atrakce „Mikhailovskoye posilování“, a ještě blíže ke Gelendžik je unikátní přírodní památkou, který pracoval pro tisíciletí - skála „Parus“. Rezidence předsedy vlády Ruska se staví v řadě, takže se ponořte do obdivu unikátní skály v takzvaném prvotřídním přírodním prostředí! Ano, a dolní Pshad jsou také v blízkosti...

A konečně, pokud se čas dovolených a finance dovolí zůstat v Gelendzhik tak dlouho, že každý z nás již bylo zmíněno je zkoumána, je silně navrhl navštívit Gelendžik vlastivědné muzeum, je právem jedním z nejlepších v regionu Krasnodar. Skvělé v tom je zásluha jeho režiséra Leonida Bondara, mezi vzácnými nadšenci a fanoušky jeho případu. Pokud se mu podaří s ním komunikovat, nezapomeňte se zeptat na původ názvu města. Zvláště pokud nebudeš spěchat! Co se týče zajímavých událostí a událostí v letní sezoně, je zde jen obrovský počet. Měli jsme štěstí, že našli na místě hlavního odborníka v této oblasti - vedoucí oddělení kultury resortu města Ekaterina Kurs. A zvláště jsme se z toho dozvěděli, že Open Festival of Variety and Humor se nyní přestěhuje do Gelendzhiku, který dříve přilákal turisty do Jalty. A rovník prázdnin bude označen jako "Karneval na vodě".

Co jsme zmeškali? Přemýšleme o tom společně a pak budeme pokračovat v naší cestě - na Anapu...

Předchozí Článek

sebulfin.com