Recenze produktů Vision (Vision)

Diety

Pokud se ti, kdo berou bada vision, recenze mluvit o stabilním zlepšení ve zdraví a imunitě, jak reagují na příjem výrobků z kosmetické řady? Hodnocení je nejvyšší: od jasně identifikovaného omlazujícího účinku na kůži a posilování vlasů a nehtů na celkové zdravotní účinky na tělo, bez ohledu na váš věk!

Zpětná vazba zákazníků je pro nás stejně důležitá jako připomínky odborníků z našeho regionu. Snažíme se věnovat všem připomínkám a přáním našich zákazníků a rychle reagovat na kritiku.

Pokud vize bada doporučuje nejmenší, pochybuji, že jejich užitečnost nestojí za to, jistě obyvatelé Petrohradu, hostitele Vision bads: recenze od nich jsou vždy nejpozitivnější.

BADY Vision. Recenze o ceně a účinnosti

loading...

V předchozí části recenze o společnosti Vision, kterou naleznete zde, jsme začali uvažovat o produktech této společnosti MLM. Nyní se podívejme blíže na Badakh Vizion. A začít s kvalitou výrobků. Existuje několik odstínů, které stojí za zmínku:

  • Za prvé, na Vision výrobek má certifikát GMP (Good Manufacturing Practice), které jsou poměrně vzácné v obchodních společnostech v síti (100 firem zkoumané mnou na tomto místě, že dochází pouze ve třech - VitaLine, Santegra a NSP). Stručně řečeno, tyto certifikáty znamenají, že výrobky jsou vyráběny na kvalitních zařízeních, od kvalitních surovin a dodržování různých norem.
  • Za druhé, na fórech a blogy na internetu existuje mnoho pozitivních recenzí o Vision BADs. Ale donutit člověka psát, co nechce, je téměř neskutečný.
  • Zatřetí, a co je nejdůležitější - s produkty špatné kvality, by společnost jednoduše nebyla schopna získat tak obrovský počet distributorů a zákazníků v mnoha zemích po celém světě. Například byste pravidelně používali výrobky po mnoho let, které vůbec nevedou? Pravděpodobně by ne. Další věc spočívá v tom, že v průběhu 15 let existence společnosti BAD Vision se na trhu objevily další společnosti se síťovým marketingem, někdy s levnějšími nebo efektivnějšími produkty. Zákazníci společnosti Just Vision o nich nevědí. A najít je není tak snadné. Ale o nich později.

A teď o nevýhodách bioaktivních přísad. A tak,

Bad Wiesion. Nevýhody.

loading...
  • Za prvé, legislativa týkající se bioaktivních přísad se neustále mění, a nikoliv ve prospěch distributorů společností MLM. Například nyní nesmějí zaručit žádné zdravotní výsledky. To znamená, že když se zeptáte člověka: "Pomůže mi Wazion odstranit kameny nebo písek z ledvin?", Nemůžete říct "Ano". Maximální množství, které můžete říct: "Na oficiálních stránkách najdete recenze lidí, kteří dostali doplňky Vision v podobné situaci, ale ve vašem případě nemůžete nic zaručit." A pokud budete přetrvávat a přesvědčovat všechny a všechno, že výroba vaší společnosti MLM je jediným řešením zdravotních problémů, pak můžete zakázat inzerci prostřednictvím soudu, stejně jako u distributora Tahitian Noni.

Doplňuje společnost Vision. Recenze ohledně kvality a cen.

Ale to není všechno. Existuje více nuancí, které nemluví ve prospěch doplňků přípravku Vizion a my o nich budeme hovořit v další části recenze.

Vitamin Vision

loading...

Komentáře

loading...

díky za odpověď.

Neopovažujte se! To je BADA! Dospělí nemohou být něco, co děti! Rosehip je nejlepší způsob, jak zvýšit imunitu, ale ne VIZHIN! Hodně štěstí!

Děkujeme vám za odpověď. Dám přítelkyni nutně!

Na maminku svého přítele tohle je obchod, rozhodl jsem se to také vyzkoušet, můj bratr to mluvil (doktor), řekl podsyadit, pak bez nich to bude velmi obtížné

Hmm, je tu něco na rozmýšlení. Díky!

moje tchyně v tomto městě je posedlá mučením a musíme to dodat, ale. Četl jsem složení farmaceuta, nebudou žádné škody. problém je, že doplňky se nezdravují, uvolňují skryté rezervy těla (můj osobní názor) a s prodlouženou aplikací povede k tomu, že tělo v kritickém okamžiku jednoduše nenajde rezervu pro boj. částečně verze již byla potvrzena: babička náš poločas VISION nekonzumuje, tk. Léčíme nemocné pankreasu, střeva atd. teď lékaři pro Pts nejsou malé peníze. přestali pomoci doplňkům stravy. na úkor dětí není kategoricky. dcera polynomie a babička na tiharya před dvěma lety se pokoušela krmit vitamín kapkami (dokonce i její jednoletý neudělal nic). verze posunů BAD směšná: vyrážka by měla být ještě předtím, než je kůra normální, diváci se z těla dostanou špínu. odmítnout dospělé dítě se smradlavé jako bleší pes a co bude dítě dělat? Omlouvám se za množství textu, Pts me entot VISION podzaye

Jaké jsou recenze o společnosti a jejích produktech?

loading...

Jak funguje ochrana ratingů?

Na fórech Ykt.Ru komunikuje mnoho různých lidí. Jak ukazují statistiky, většina porušení požadavků zákona, zejména ve formě upřímných urážek a incidentů podněcování k etnické nenávisti, nastává v anonymním režimu. V tomto ohledu jsou tématům, moderátorům a veteránům fóra přiděleny status hodnocení ochrany, označené symbolem R. To znamená, že v tomto vláknu nelze ponechat komentáře anonymních nebo nově registrovaných uživatelů. Minimální hodnocení pro účast těchto témat je v současné době stanoveno na 40. Abyste to dostali, například vytvořte jeden diskutovaný top nebo zanechte 40 komentářů. Následující den už bude uživatel mít požadované hodnocení pro témata R. Jak ukazuje zkušenost, registrovaní uživatelé sledují svou historii a ne tak bezohledně spěchat, jak se často děje v anonymech. Administrativní fórum pro fórum se nesnížilo.

Webové stránky vera.boosterhit.com - dodává produkty BADyVision (Vision, Vision, Vision, Vizhina, Vision) - potravinové doplňky (doplňky) do všech měst v Rusku, na Ukrajině, v Kazachstánu

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alčevsk, Artemovsk, Romney, White Church, Berdičev, Berdyansk, Beršaď, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasil'kov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globin, Glukhov, Horlovka, Gusyatin, Dněpropetrovsk, Dněpropetrovsk Doněck, Drogobic Dunaevcy, Jevpatorija Yenakievo přesně tak, Zaporojie, Zolotonoša, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpeň, Iršava, Kalush, Kamenec, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kosťantynivka, Korosteň, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenčug, Kr vytí Horn, Kuzněcovsk Lisichansk, Lugansk, Luck, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukačevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obuchov, Ovruč, Oděsa, Pavlograd, Pervomajsk, Poltava, Popasnaja, Priluki, Rovenki, Rivne.

Můžete se seznámit s recenzemi o Vision Vision a výsledky aplikace produktů registrovaných společností Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 let

Ve věku jeden a půl letu utrpěla otravy jídlem ve dvou a půl letech - salmonelózou. Na pozadí vrozenou žlučových dyskineze a získaných dysbiózou dítě byla fyzicky oslabená, má konstantní bolest v břiše, mučen nevolnost, závratě, neměl chuť k jídlu, pod očima - stálá modřiny. Poté, co se stal pravidelným základem, aby „Junior“, chuť k jídlu, bolest břicha již neobtěžoval se dívka jí, co chce, je aktivně zapojen do sportu, profesionální - tanec, učit se „4“ a „5“. Také nyní Kate může dělat dlouhé cesty, a to i po dobu 8 hodin v autobuse, aniž by přemýšlel o nevolnost.

Konovalov Andrey, 37 let, Khabarovsk

Tam byl peptický vřed 12 dvanáctníkového vředu, s exacerbacemi na jaře; a.

Dobrý den, Mluvil jsem s představitelem společnosti Vision (já jsem sám doktor). Něco je alarmující. některé fráze spadají z jejich slovní zásoby, což mě znepokojuje. Četl jsem část kapsle, stejně jako všechny přírodní vitamíny +, ale to je zagvozka, přinášejí takové výsledky, že se profesoři ošetřené nemohla být vyléčen, ale my (všechny fráze jsme alarmem) po dobu 2-3 měsíců, aby vychovávat dítě na vlastní nohy, a tak dále d a podobně. Milí lidé, dělat byliny mohou po dobu 2 měsíců po takovém výsledku, ale já jako osoba s vyšší zdravotnické vzdělání nikdy jsem tomu nevěřil. Druhá věc, která mě znepokojovala: zeptal jsem se, mají určité schémata pro předepisování těchto léků a bylo mi řečeno, že ne. Horor. Bylo mi řečeno, že je třeba vypít sklenici každého základního kurzu, že dítě jaksi jedli prášky namísto 1-10 cukroví kusy a nebylo nic. JE NIGHTMARE. protože každý vitamin, bylinné přípravky mají určitou dávku, ale tady mi jasně řekli, že se nestalo nic strašného.

Abych řekl pravdu, pak jsem se, musel jsem, že mě vidí na ulici oslovili zástupci Vision společnosti a stávají se mi nabídnout ke koupi doplňky, je pravděpodobné, že bych si koupit tento výrobek, ale jak jsem kmotrou pracovala v této společnosti po dobu deseti let postupně jsem začal věřit tuto společnost a s přesností lze říci výrobky vyráběné firmou dost slušnou kvalitu, a tam jsou upřímní musor.Musorom říkám léky, cenu, za kterou se výrobci společnost bezdůvodně nafouknuté a analogy těchto léků je možné zakoupit v každém Aptian Tak to je krátká diskuse o formulaci detox mě před dvěma lety, dal centr do 8. března a určitě vím, že cena této drogy, zpečetil své pití, protože za prvé to bylo na jaře, a alespoň některé nějaká podpora pro unavený zimě tělo dělá dokonce bylo to tak či onak, a navíc jsem chtěl trochu čisté játra po bouřlivé zimní interiéru ha loriynnyh.

Ve společnosti Vision hodnotí aplikace produktů - potvrzení vysoké kvality a efektivity

Ve společnosti Vision recenze zanechávají spokojené zákazníky. Mnoho z nich již dlouho věnuje pozornost výrobkům Vision a pravidelně je používá k prevenci a řešení zdravotních problémů.

Marina Krylova 45 let, r.p. Jazyk


Zkoušel jsem obrovské množství způsobů, jak bojovat s obezitou. Někteří z nich pracovali, ale pak se váha vrátila, některé se těžko držely. Použití komplexu pro snížení tělesné hmotnosti KG-Off bylo velmi pohodlné. Použil jsem to po dobu 3 měsíců, výsledky mě ohromily. Poklesl jsem 21 kg, můj pas snížil o 20 cm a mé boky o 19 cm se zmenšily.

Irina Krishtalová. 26 let. Lisabon.

Když moje rodina začala používat náramek QuadraActiv, nejdůležitější věc, kterou jsme okamžitě pociťovali, byl mimořádný výbuch energie, životně důležitý.

V předchozích částech přehledu, které naleznete zde, jsme se rozhodli pro nedostatky Vision BAD. Proč o nedostatcích? Je to velmi jednoduché. Na základě bioaktivních přísad Vision napsal tolik, že další článek by nikomu nezajímal. Teď pokračujme. Takže dříve jsme se rozhodli následující:

Kromě společnosti Vision nyní vyrábí více než 50 společností MLM bioaktivní přísady. A někteří z nich mají certifikáty GMP (například NSP, Santegra, Vitaline). Navíc, doplňky stravy NSP jsou levnější o 20% - 40% než u bioaktivních doplňků vize a produkty Vitalayn přestože jsou stejně, ale to je schválen pro prodej v lékárnách, a od této doby uplynulo určité lékařské testy. Řekněme, že BADs Vision je nejlepším řešením vašich zdravotních problémů, je přinejmenším chybná. Existují také alternativy, v nichž stojí za to alespoň vyřešit. Následující závěr se týkal ceny potravinových doplňků Vision. Průměrná cena jedné nádoby se rovná 30 - 40 dolarům. A pokud.

Podstata výrobku, "vizi výrobků", přehled vlastností:

Intoxický (intoxikant) je účinným prostředkem proti parazitům, který nemá žádné kontraindikace a doporučuje se dětem od 3 let věku. Pečlivě zobrazuje všechny zbytečné, bez narušení práce vnitřních orgánů, uvolňuje.

Podstata výrobku "Vize produktů", přehled, vlastnosti:

Všechna hodnocení autora: 105

Zpětná vazba je užitečná: 0

Datum aktualizace: 30. prosince 2015

Recenze: Vize výrobků - Krása a zdraví v jedné láhvi.

Pozdravy všem. Pokud to čtete, pak.

1. Vaše výrobky byly testovány v lékařských zařízeních
2. Budem konzultovat s lékařem.
3. Jste lékař?
4. Proč to lékaři nenavrhovali?
5. A zda je nutné, abych předal analýzy a udělal nebo uzi?
6. Mohu používat doplňky stravy s chemickými výrobky?
7. Jednou jsem chtěl začít užívat BADA, ale lékař mi zakázal.
8. Jsem doktor a rád bych získal další informace.
9. Nejprve dostanu léčbu (budu mít operaci, rozděluji kameny, projdu kurzem chemoterapie...) a pak budu brát.
10. Jak rychle může výsledek přijít?
11. Musím vzít celý svůj život?
12. Co když existuje závislost?
13. Co když je to droga?
14. Domnívám se, že by se měly užívat bylinky, které rostou v místech bydliště.
15. Jsem alergický na byliny.
16. Z mého zahrady mám mnoho ovoce a mám dostatek vitamínů...
17. Mohu užívat alkohol?
18. Jestli budu dlouho a hodně.

Farmaceutické fórum pro farmaceutické pracovníky - PharmForum.ru

loading...

Farmaceutické fórum www.pharmforum.ru bylo vytvořeno pro lékárníky: lékárníky, lékárníky, vedoucími a řediteli lékáren. Žádáme, diskutujeme, objasňujeme a vzájemně si pomáháme v našem podnikání! Farmaceutické fórum - místo pro setkání odborníků!

  • Index fóra
  • Změna velikosti písma
  • Řekněte příteli
  • Verze pro tisk
  • Nejčastější dotazy
  • • Registrace
  • • Přihlaste se

Bada Vision recenze

loading...

Re: Bada Vision recenze

JuliyaMoor »2. února 2013, 12:44 hod

Re: Bada Vision recenze

Sasha »26. února 2013, 5:15

Re: Bada Vision recenze

Inna »17. července 2013, 11:30 hod

Re: Bada Vision recenze

Vic »18. července 2013, 19:26

Re: Bada Vision recenze

Laila »19. července 2013, 00:03

Re: Bada Vision recenze

Almedice »12. únor 2014, 06:42

Re: Bada Vision recenze

Rita »16. listopadu 2014, 00:46

Re: Bada Vision recenze

Tatiana 180 »25. února 2015, 16:25

Re: Bada Vision recenze

Pilulka »25. února 2015, 5:08 hod

Re: Bada Vision recenze

Korolevě »31. srpna 2015, 23:38

Doktor doporučuje

loading...

Díky četným požadavkům zákazníků, jejich blízkým a přátelům otevřeme na našem fóru fórum "Doktor doporučuje"

Na této stránce v níže uvedeném formuláři se můžete zeptat na jakoukoli otázku týkající se zdraví a určitě vám to odpovíme. Odpověď bude zveřejněna na této stránce během dne (s méně pracovním zatížením dříve). Zeptejte se prosím na otázky ve správné formě. Z naší strany garantujeme:

  1. Kompetence

- konzultace se specializovaným lékařem o používání doplňků stravy, které absolvovaly zvláštní školení, které má více než 16 let praktická práce s biologicky aktivními přísadami společnosti Vision Mezinárodní lidová skupina.

2. Přizpůsobte

- vypracování individuálního zdravotního programu pro vás, oprávněný výběr produktů (po registraci na místě).

3.Vaše pohodlí a přínos

- zcela bez poplatku, aniž byste opustili domov, aniž byste strávili spoustu času ve frontě, abyste se mohli podívat na lékaře, obdržíte praktické rady ohledně obnovení vašeho nezaplaceného organismu.

Doufáme, že naše pomoc bude včasná a kladné výsledky při uplatňování naší rady nebudou trvat dlouho.

Internetový obchod vitavision.ru si přeje své milé zákazníky ZDRAVÍ, MLÁDEŽ, AKTIVITA, LONGEVITY!

  • Níže ve formuláři "Přidat komentář" napište svou zprávu.
  • Chcete-li odeslat zprávu, posuňte jezdec LEVÝ PRAVÝ a stiskněte tlačítko odeslat.
  • Odpověď bude na stejné stránce.

    Ahoj, Natalia. Detox může vést k pohybu solí (kamenů) z močových cest. Dlouhodobá praxe přijímání špatných dávek ukázala, že za přítomnosti kamenů v ledvinách působí Paks jako antispazmodický typ, ale sppы. Detoxikace na 1x2 denně je opatrná preventivní dávka. V některých schématech se doporučuje až 10 tobolek denně nebo více

    Doktor: Dobrý den, Natalia. Klasiky v preventivních dávkách se užívají 1x2krát denně. U kamenů v ledvinách je třeba pečlivě přiblížit příjem detoxu a nutrimaxu. Společně s těmito doplňky stravy je třeba Pax. "Silná" expozice v podobě "čištění" nastává v důsledku užívání více než 2-3 jmen denně u lidí, kteří nemají zkušenosti s doplňky stravy. Zpravidla je ovlivněna struska a touha těla vyčistit. Časem přijetí celého sortimentu klasiky nevede k nepříjemným reakcím. Co se týče systémové sklerodermie a dalších onemocnění pojivových tkání, je nutné sledovat revmatologa, užívat předepsané léky. Badies jsou primárně určeny k prevenci! Druhá - pro použití ve spojení s hlavním, předepsaným lékařem. Buďte zdraví

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Antioxidant se v tomto věku nedoporučuje

    Admin: Vážení, systémy Alevtina Pavlovna jsou k dispozici po registraci na webu.

    Doktor: Dobrý den, Alevtina Pavlovna. Musíme vzít Badyho a nemyslet, který z nich z čeho. Tento počet onemocnění označuje metabolickou poruchu, včetně hladiny buněk. To je poměrně velké téma. Moje rada k vám. Dohodněte. Potřebujete hodně a po dlouhou dobu

    Doktor: Ahoj, Natalia. Musíte pochopit, že se špatný vztah nelíbí. Unkariya v detoxické kompozici normalizuje mediátory imunity. Jejich kvalita závisí na kvalitě imunitní odpovědi. Proto je detox účinný. Doufám, že máte odpověď. Všechno nejlepší pro vás

    Doktor: Drahý Alexander, nádoby nemají nic společného. Sledujte obsah kalorií v potravinách a zvyšte zátěž. Upozorňujeme, že http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/kupit-dlya-pohudeniya/

    Doktor: Dobrý den, Tatyana. Sveltform. Kyselina alginová ve složení bublinky fucus má obalující účinek na žaludeční sliznici, pomáhá při pálení žáhy. Více http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=sveltform v sekci vlastnictví

    Doktor: Dobrý den, Lily. Obvykle pro dospělé píší 1 čepici. 2 x denně. A toto je považováno za preventivní dávku. Děti můžete dát odvážně polovinu dávky na prevenci. Buďte zdraví

    Doktor: Galina, ahoj. Nepochybně vám pomůže vitaminový a minerální komplex Vision - CardioDrive. K dispozici, koupit zde http://vitavision.ru/dlya-serdtsa/ Buďte zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Nilufar. Musíte dávat doplňky Vision na dlouhou dobu, proto, abyste dostali slevu, doporučujeme podepsat smlouvu se společností (registrovat). Napište nám svůj e-mail a my vám zašleme pokyny. Naše kontakty.

    Doktor: Můžete všechny tři najednou. Efekt bude viditelný a smyslný. Nezapomeňte na vodu 2 litry denně. Měkké akce - na 1 balíček za měsíc. Sveltform pro čištění střev, kupující pro čištění jater. Buďte zdraví

    Doktor: Dobrý den, Olya. Ano, budou. Přidat Artemis. Tvář je milé

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Musíte vzít naše bada. Během léčby zmírní stav nepohodlí, odstraní produkty metabolismu v důsledku chemie, ochrání orgány. Situace tvého bratra je vážná. Existuje schéma aplikace detoxikačních a antioxidačních prostředků. Napište svůj e-mail do formuláře zpětné vazby. Všechno nejlepší pro vás

    Doktor: Ahoj, Irina. Hlavním důvodem výskytu papilomů je virus. Antivirový účinek má: detox, antioxidant, ursul, hromvital. Posilněte imunitní systém a tělo se bude vyrovnávat. Můžete mít metabolickou poruchu. Vezměte všechny výrobky Vision podle situace. Všechno je propojeno. Dokonce i stres může aktivovat virus papilloma.

    Doktor: Dobrý den, Allo. Badami může chránit mozkové buňky, snížit epileptickou náladu nervového systému. Pokud je vaše dítě předepsáno, musí být užíváno. Doplňte dietu novorozencem 1x denně 2x, vyvarujte se stresu, dodržujte denní režim a epilepsie ustupuje.

    Doktor: Ahoj, Irina. Obdrželi jste obecné doporučení. Existuje však individuální přístup. Všichni tito badé mají pozitivní vliv na trávicí systém. Použijte je v libovolném pořadí.

    Doktor: Dobrý den, Alsou. Vše najednou budete příliš. Méně je lepší, ano déle. Zácpa, dermatitida a pokles energie naznačují strusky. Začněte s čištěním střev, jater, ledvin a buněk. Poznámka: http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/ochischenie-organizma/ Přidejte nutriax a chromvital. Brzy bude energetický sporák ve formě žvýkacích sladkostí. V každém případě je nutné začít s čištěním.

    Doktor: Dobrý den, Natalia. K pozitivnímu výsledku. Koneckonců, chcete to dostat!

    Alexander: Dobrý den, Alexander. Strava je na prvním místě. Hrudka v krku může být vážným příznakem. Z polknutí žárovky nikdo neumíral. Diagnóza by měla být. Pro zotavení si prosím vzít selttform, pax, cuppers, di nano. Chcete-li rychle zmírnit příznaky pálení žáhy, použijte Gaviscon. Buďte zdraví a nechte se léčit sám.

    Doktor: Ahoj, Natalia. Chýbáte thyroidní hormony. Adresa pro endokrinologa pro výběr dávky náhradní terapie. Od špatného na fit: antioxidant, seltteform, hromvital, detox, strach. Z chybějícího momentu: nortia, bisk

    Doktor: Ahoj, Irina. Atrofická gastritida bude vyžadovat obnovení nejen sliznice, ale také funkce žláz žaludku. Potřebujete trpělivost pro dlouhé zotavení. Denní příjem špatné Mega, Pax, Antiox na 1 x 2 krát za měsíc na dvě, pak se spojit Kupér, Диресет. Z farmakologických přípravků zkuste Hilak forte 40 kapek třikrát denně po dobu jednoho měsíce a pak 10 mg 30 minut před jídlem. Ujistěte se, že jste lepší.

    Doktor: Ahoj, Aleně. Máte-li na mysli z van Vision, pak téměř všechno. Pomáhají chránit a obnovovat orgány před agresivním léčením lymfomu. Zvláštní protinádorová léčiva jsou potřebná pro léčbu, je možná radiační terapie. Velmi dobře podporuje játra po chemoterapii s pohárkami. Vše závisí na klinice onemocnění. V každém případě se pacienti s bada cítí lépe než bez nich. Ověřeno!

    Doktor: Dobrý den, Evgenia. Zkušenosti s osvobozením z herpesu jsou dost nahromaděné. S exacerbací: detox, antioxidant, pax 2 x 3krát denně alespoň 10 dní, pak 1x3krát 10 dní, 1x2krát 10 dní. Později je několik kapslí odčerpáváno několik měsíců. Pokud se znovu objeví vyrážka, opakujte s detoxem, antioxem, paxem. Virus žije v nervových buňkách. Buďte trpěliví. Bude další produkt

    Doktor: Ahoj, Irina. Proč ne detoxikovat? Vířivé koupele jsou kombinovány s jakýmikoli léky a bylinkami.

    Doktor: Dobrý den, Nikolay. Junior Neo R je obohacen jódem a selenem, aby zlepšil duševní schopnosti a posílil imunitu. Junior Bi Smart zvyšuje inteligenci. Junior Bee Strong podporuje stav energie dítěte. Vždy prosím

    Doktor: Dobrý den, Sergey. Program onkolopatologie vám bude zaslán e-mailem. Program byl používán již 17 let. Doufám, že by měla být vždycky. Zdraví pro vás a vaše blízké. Váš lékař.

    Doktor: Ahoj, Irina. Vypadá to, že máte problém s imunoglobulinem A. DiReset s beta glukanem denně může a měl by být ve vašem případě. Megu denně po dlouhou dobu. Mastná hepatóza se obvykle spojuje s obezitou v břiše. Nadměrné záhyby zanechá - nadbytek tuku v játrech opustí. Připojte formulář. Spaluje dobře tuky, má příznivý účinek na štítnou žlázu a všechny trávicí orgány. Buďte trpěliví pro dlouhé zotavení. Nezapomeňte na dietu. Je to stejně důležité. Všechno skončilo

    Doktor: Dobrý den, Olya. Budy Vision pomáhá obnovit hormonální rovnováhu u ženy a tím přispívá k prevenci tvorby cyst, ke snížení stávajících. Všechno nejlepší.

    Dobrý den, Elizabeth. Atopická dermatitida je vhodná pro mastné kyseliny, vitamíny A, E, D. To vše je v juniorském inteligentním. Vaše dcera bude muset trvat několik měsíců v preventivní dávce. Koneckonců, musíme se zaměřit na léčbu. Inteligentní systém je také vhodný pro posílení imunitních orgánů. Mandle jsou jedním z nich. Zlepšuje také vodivost v buňkách myokardu. Detox dobře odstraňuje alergickou tendenci při dermatitidě, svědění. Pax je nutný jako sedativa. Bohužel atopie má dědičnost. Ale ne vždy se projevuje sama. Vaším úkolem není spojovat další nemoci, jako je bronchiální astma. Odstraňte ze stravy vajíčko, mléko. S exacerbací dodržujte dietu, detoxujte s paxem. Dieta a strava znovu. Pokud je to možné, žádné antibiotika. Po dosažení puberty dochází k dlouhodobé remise až do vyléčení. Všechno nejlepší

    Doktor: Dobrý den, Vika. Vše závisí na tom, co chcete dosáhnout pomocí špatných. Jaký je váš cíl. Neodporuji, abych byl léčen špatným, doporučuji jim, aby snižovali vedlejší účinky léčby, aby se uzdravili. Koneckonců, špatná je přísada k jídlu, která je dobře vstřebávána, působí příznivě na tělo. Budte zdraví!

    Doktor: A jaké problémy nekončí? Nebo se znovu nahromadil? Pokud vaše tělo potřebuje toto dávkování a je vám to dobré, pak samozřejmě vypijte stejný ruský výrobek.

    Doktor:Dobrý den, Tatiana. Proč jste se rozhodli, že je vyvýšená? Pálení žáhy je vhadzováním do jícnu se zvýšeným tlakem v žaludku a nedostatkem jícnového svěrače. Možná způsobuje zvýšenou tvorbu plynů ve střevě. Blány uvádějí do pořádku funkci žaludečních buněk. A začnou pracovat, jak to má. Závěr: z vysoké kyselosti, vypít tablety, obnovit žaludek pomocí špatného! Neexistují žádné jednoznačné. Všechno nejlepší

    Doktor: Dobrý den, Marina. Senjer + Mega bude podporovat, Chromivital dá síly, Antiox zlepší nádoby (jsou poškozeny vysokým obsahem cukru). Brain o flexu pro paměť, Bezpečný pro oči, Pax z nervů. Můžete použít všechny produkty. Pozoruhodně Bioin. Užitečné mikroorganismy pomohou vytvořit metabolismus. Nezoufejte

    Doktor: Sveltform, Hromvital, Mega - pokud je to specifické.

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Omega-3 v Junior Bi Smart má antivirová činidla, včetně kloubů. Pro zlepšení imunitního stavu dítěte je zapotřebí Junior Neo. Použití Vision je naprosto nezbytné. A předepsané léky. Dobře!

    Doktor: Ahoj, Irina. Pokud se nedostanete do podrobností o problémech s střevami, Mega vám pomůže denně po dlouhou dobu v průběhu roku. Obnovuje epitelium sliznice. Sveltform se sklenicí vody, Bio in nebo z jejího programu Dazhezhestiko, zejména Aktivigo. Buďte zdraví!

    Doktor: Dobrý den, Olga. Maximální zotavení po mrtvici se obvykle vyskytuje během prvního roku, poté po dobu 3 let. Ruka se zhoršuje. Je však možné kompenzovat poškozené funkce "buzení spící" mozkových buněk. Toto je nejprve mozek-o-flex. Důsledně nebo v kombinaci: pax, antioxidant. Mega je dlouhá. Musíš vzít bada. Po mrtvici vzniká encefalopatie (brzdy s mozkem). Dobře!

    Doktor: Dobrý den, Taisie. Nyní není problém předávat placené analýzy bez postoupení. Musíte darovat krev OSLO, SIALIC ACIDS, UREA ACID k objasnění vaší artritidy. Pošlete výsledky na [email protected] S pozdravem, doktore

    Doktor: Ahoj, Vera. Dítě má hydrocefalus? Jaro nemůže růst až 3 roky. Obvykle se to děje v rodině. Jinak je to projev rachotů nebo hydrocefalů. V každém případě Junior Neo, Junior Smart Recover

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Napište svůj e-mail

    Doktor: Dobrý den, Gulnaz. Vypadávání vlasů je častý výskyt po porodu a kojení. Budete užitečné: mega, senor denně v preventivní dávce až do šesti měsíců. Své potřeby jste sdíleli s novorozencem. Je třeba obnovit. Nebojte se. Zastavte zastávky, jakmile vaše tělo spočívá a dostane potřebné stopové prvky. Věřte svému lékaři

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Doplňky jsou přísady do jídla a obvykle se užívají s jídlem. Tedy. bezprostředně před, během, po. Pokud je cíl očistný, pak hodinu před jídlem s velkým množstvím vody. Co se týče kaše - je to jenom spekulace.

    Doktor: Dobrý den, Eleně. Primární hypotyreóza znamená porušení struktury žlázy, pro tvorbu hormonů není dostatek buněk. Proto hormony musí být opilé. Snažte se snížit dávku po několik dní, přizpůsobit se jí, zkontrolovat hladinu hormonů. Potom zvýšíte na 25 mikrogramů. Pudlí určitě pomáhají vyřešit problém, ale ne okamžitě. Za prvé, jod je potřebný pro konstrukci hormonů, za druhé je pro transport selenem. Denní množství jódu pro dospělé je 150 mcg. V našem Badakhu je dostupný v szelt-formu, neo junior. V jídle: feijoa - 80-300 mcg; játra tresky - 400-800 mcg; mořská kala - 200-300 mcg; chobotnice - 150-200 mcg; štikozubce obecného, ​​treska jednoskvrnná - 140-150 mcg; treska - 120-135 mcg; krevety - 88-95 mcg; kůň - 50-60 mcg; hřebenatka, sumec, blatník, tuňák, sumec - 40-50 mikrogramů. Super produkty jsou chlorella a spirulina (Di Guard Nano a Chromvital). Selena v Antiochii stačí. Badami je třeba léčit a léčit léky. Váš lékař

    Doktor: Dobrý den, Olga. Schémata příjmu pro obnovu jsou různé. Existuje minimální, ale dlouhá doba. Tam jsou rychlé dávky šok. Vše individuálně. Dokonce i když užíváte výživový doplněk VISION trochu, ale reguljano a to je dlouhé, učiní účinek. Protože neznáme počáteční bod, odkud začali debbanové v těle. Projděte čistící program, napájejte buňky, vyvažte imunitní systém a vše se vrátí do normálu. Pokud máte krátkou otázku, můžete napít všech osm najednou. Ale je to všechno 12 měsíců? Potřebujeme pozorování. Doufám, že mě rozumíte.

    Doktor: Dobrý den, Olga. Etiologie (příčina) vaší nemoci je autoimunitní procesy. V patogenezi (vývoji) - zánětu. Bades Vision se vyrovnává s oběma. Je třeba si uvědomit, že proces obnovy je dlouhý. Program předpokládá 12 měsíců: je to klasika, bioin, někteří z režisérů zasáhli. Konkrétně působí: detox, antioxidant, nutriax, mega, ursul, enjoi. Bio-in pro imunitu. Všechno nejlepší pro vás

    Doktor: Dobrý den, Andrew. Po operaci potřebuje tělo obnovení. K tomu je vhodná klasika s výjimkou detoxikačních a sítových forem v indikovaných preventivních dávkách. Dobře

    Doktor: Dobrý den, Olga. Symptomy menopauzy se vyskytují, když se funkce vaječníků snižuje. U uchovaných vaječníků a vzdálených děložních stěn by neměla být klimakterium obtěžována. Pokud nejsou žádné vaječníky, potřebujete lék denně, dokud se symptomy nezastaví 1x2krát denně, pak 1 den denně po dlouhou dobu. U žen jsou užitečné fytoestrogeny. To je lék. Manifestace menopauzy jsou různé, možná budete potřebovat celý produkt

    Doktor: Milá Arina, Chlorella, trochu pít. O koriandru je koření. Přebytek může poškodit dítě. Není jasné, kterou společnost používáte. Di Guard Nano bude pro vaše dítě v bezpečném stavu v dávce 1/2 kapsle denně vzhledem k jeho složení.

    Doktor: Dobrý den, Arina. Naše výrobky obsahují rtuťové displeje Bad Di Guard Nano http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=di-guard-nano Existují takové výsledky. Okamžitě po otravě 2 x 3 krát denně. Dále na klinice. Ve vašem případě již uplynul čas. Chlorella se pije 1 g 30 minut před jídlem 4x denně (protokol dr. Klinghardt). Ale důrazně doporučuji, abyste šli do centra pro kontrolu jedů!

    Doktor: Dobrý den, Eva. Potřebuješ dobrý infekční lékař. Plasmodiová malárie žije v těle po mnoho let a pouze správná léčba pomocí speciálních léků zmírňuje recidivu. Doplňky nejsou určeny k léčbě. Můžete je podpořit játry (cíl malárie orgánů) nebo opravit rozbitou mikroflóru například po antibiotikách. Doufám, že mě rozumíte.

    Doktor: Dobrý den, Lena. Jaký výsledek chcete? A je-li to nutné pro tento život. Přesto kojujete! Individuální nesnášenlivost, včetně dítěti, nebyla zrušena. S vámi, doktore.

    Doktor: Ahoj, Nataša. Sérum vám pomáhá Vision Skincare

    http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=serum Spravuje se věkovými skvrnami. Existuje červený okraj kolem tuku? Pokud ne, pak bezpečně používejte sérum alespoň 2krát denně. Často se můžete vydat přímo na místě. Hodně štěstí

    Doktor: Dobrý den, Allo. Můžete dát symboliku na 1 / 2-1 sáčky denně i na dítě. Ale musíme přemýšlet o tom, proč je vaše dítě tak často nemocné. Nebudu vynalézt kolo. Jsme mladí Neo, inteligentní na dlouhou dobu. Umyjte si ruce po návštěvě veřejných míst. Pokud je samotná infekce léčena pod dohledem lékaře. Po antibiotikách vypijte probiotika. S dobrou imunitou rotovirus "nechyť". Baby vitamíny vám pomohou!

    Doktor: Dobrý den, Hava. Ve věku 14-15 let se bude seigneur přiblížit. Tam vápník má také vše, co potřebujete pro rostoucí tělo. Ačkoli mladší chutná lépe. Jak dlouho? Před výsledkem! Dívky nemají osteoporózu? Potřebujete multivitamínové komplexy. Všechno nejlepší

    Dobrý den, Hava. Pro děti bude příjemnější přijmout Junior Neo a Vishki. Vápník se lépe vstřebává z jídla. Přesto je zde dětský výrobek. Růst dítěte závisí na správném množství hormonů a potřebují různé vitamíny a stopové prvky. Nejlepší kombinace: Bee-Big a Junior Neo. Není jasné, jak staré jsou děti. Myslíš tím Junior Smart (rybí olej)?

    Doktor: Úžasné! Vision produkty někdy dělají zázraky. Ale pokud pochopíte, zázrak je vyvolán samotným tělem. Koneckonců, dostává značnou pomoc. Oba náramky mají stejný mechanismus působení a aktivní vložky. Odlišují se pouze v designu. Všechno nejlepší pro vás

    Doktor: Dobré odpoledne. Má syn dostávat inzulin? Bioin se nejlépe vyrovná složitými problémy 2-3 kurzů ročně. Je velmi užitečné u diabetes mellitus spirulina. To je hromvita, strach. Pudinky a vitamíny: A, E, Gg Aby se zabránilo komplikacím, dobrá kvalita. Chromium snižuje chuť sladkostí a mouky. V závislosti na situaci můžete použít všechny Visionové vany kromě medu. Zejména sledujte hladinu glykémie v krvi a postupujte podle doporučení endokrinologa. Buďte zdraví

    Doktor: Od podzimu do jara se doporučuje užívat vitamíny junior neo. Všechno závisí na imunitě dítěte. Můžete si odpočinout, ale můžete, a ne, pokud se dítě často zchladí. Paks stejným způsobem. Buďte zdraví.

    Doktor. Dobrý den, Tatiana. Ujistěte se, že uvidíte mammologa. Dobrým výsledkem je: Detox + Pax; Antiox + Pax; Antiox & Detox. Dále, v závislosti na věku dlouhé Artemis nebo Medicína. Vše v pozadí Mega. Pokud existují problémy se štítnou žlázou, metabolismus sacharidů, nadváha, spojte selttform s chromvital. Buďte zdraví

    Doktor: Dobré odpoledne, Natalia. K operačnímu zacházení existují konkrétní náznaky. Soudě podle vašeho popisu zdravotního stavu, máte je. Samozřejmě můžete obnovit funkci orgánu pomocí doplňků stravy. Jsou vhodné pro to, ale již máte organické změny (obrovská štítná žláza). Nezoufejte, spusťte Bioin za imunitu. Pomůže to vrátit imunitní odpověď zpět do normálu. A samozřejmě, Pax v dvojnásobné dávce. Pokračujte v užívání endokrinologů předepsaných léků předtím, než obnovíte A / T na TSH. Buďte zdraví

    Doktor: Dobrý den, Elena. Program bude na vašem e-mailu po registraci prémiové karty. Lékařství je určeno k nervovým příznakům menopauzy. Buďte zdraví

    Doktor: Ahoj, Angelino. Na vás samozřejmě, že ty mikroby nežijí ve střevě. Navíc jsou tu houby. Začněte s programem Bio-in pro trávení. Koupit zde Bio-In pro trávení. Váš lékař.

    Inna ahoj. odpověď na Vaši otázku jsme vám poslali e-mailem. Postarejte se o sebe.

    Doktor: Dobrý den, Eleně. A ano a ne. Vše závisí na tom, jaký výsledek chcete získat a co používáte. S pozdravem,

    Doktor: Ahoj Alah. S pomocí Vision se objevilo spousta velkých dětí! Artemis pomůže obnovit hormonální rovnováhu. Výsledkem je nejméně 3 měsíce. Zdraví pro vás a vaše budoucí děti! Doktore.

    Doktor: Nicholas, ahoj. Samozřejmě, vitamín-minerální komplexy VISION budou neocenitelné. Lamin - pro účelné řešení tohoto problému (zlepšuje reprodukční funkci, zvyšuje počet spermií, mobilitu a hnojení). Ale musíte pochopit, že zotavení bude poměrně dlouhé 3-6 měsíců. a potřebujete vytvořit individuální schéma se spojením špatné klasické linie a mužského komplexu. Zeptejte se na přípravu programu v podobě zpětnou vazbu. Váš lékař.

    Doktor: Drahý Andrew, mezi vitamínovými a minerálními komplexy Vision, samozřejmě, jsou ty, které vám pomohou při oživení. Kurz je vyžadován minimálně 3 měsíce, proto doporučujeme vydat kartu Premium (kupující se slevou) a využívat výrazné slevy pro všechny produkty společnosti Vision. Zdravím vám! Doktore.

    Doktor: Elena, dobrá doba dne. Ve vaší situaci vám radím z komplexů Vision - Pax a Mega pro 1 čepice. 2 r / d. Potrava a přípravu Omez-D jsou nezbytné 1 X 2p / d. Po dobu 30 min. před jídlem. Dobře, tvůj doktor.

    Doktor: Maria ahoj. Omlouvám se za neodpovědi. Ve vašem případě velmi doporučuji dávat pozor na programy Bio-In (inteligentní probiotika 5. generace). Doporučují se od 12 do 14 let. Bude nutné provést úpravu dávky pro vaše dítě. Abyste se seznámili s kompozicí, může zde fungovat mechanismus akce. Budou vám otázky, prosím, znovu jsem v kontaktu. zdraví pro vás a vaše blízké! Váš lékař

    Doktor: Začněte s Megou, Brain o flex. Omega kyselina Ve skutečnosti potřebujete min na rok. Jako výsledek, všimněte si, že A / D na dobré úrovni a nezmění po počasí. Mnoho bláznů najednou ne. "Ticho jdete - budete pokračovat". Buďte zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Bohužel vaše diagnózy neznamenají rychlé odmítnutí pilulek. Ty, tzv., Jste nahromadili schodek v léčbě. Badies nenahrazují léky! Nejde o Cardio Drive, ale skutečnost, že jste přestali léčit. Po dobu 3 měsíců jste nevrátili kardiovaskulární systém.

    Doktor: Dobrý den, Alexander. Adaptogeny se nedoporučují pro arteriální hypertenzi. Sledujte A / D během užívání tohoto léku. Jednoduchý vstup A / D se nezvyšuje. 135 pro 90 se považuje za zvýšené. 140/90 - arteriální hypertenze 1

    Doktor: Drahá, Tatyana. Správně umístěte t / b klouby by neměly způsobovat nepohodlí. Nejprve musíte kontaktovat traumatologa, provést rentgenové vyšetření kloubů. Pravděpodobně něco s designem. Z odznaků má anestetikum Ursul analgetický účinek. Buďte zdraví

    Doktor: Olga, ahoj. Pro zmírnění zhoršení, kombinace Antiox, Detox, Pax. Vnější - Roll-to gel Bodie. Pro kardinální řešení problému je nutné obnovit chrupavku a obratle - to je dlouhá doba Endjoy, OsteoSanum. Buďte zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Julie. Pokud váš cíl není čištění, pak můžete vzít všechny kapsle najednou. Při tom pijte s množstvím vody, která vám vyhovuje. Koneckonců, doplňky stravy jsou nejprve doplňkovou látkou k jídlu.

    Doktor: Dobrý den, Nikolay. Vaše dítě velkým přínosem Junior a Junior Neo http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=junior-neo Bee Inteligentní http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=be-smart -r. Doplňují se. Během léta je nezbytné, aby tělo posilovalo pádem. Můžete si objednat telefonicky na webu nebo jej dát do košíku. S vámi, doktore.

    Doktor: Dobrý den, Olga. Máte velmi obecnou otázku. Odpověď je stejná: sweltform, nutrimax, artemis, medicína. S vámi, doktore.

    Doktor: Stačí 1 čepice. pro 1 sklenici vody. t 50 0 Trvejte na jednu hodinu.

    Doktor: Dobrý den, Allo. V akutní fázi pomůže Bi Helsy rozpustit v 1x4 r / d, opláchnout antioxidanty. Mimo exacerbace je třeba začít s detoxikací, antioxidanty, pax na 1x2 r / d po dobu jednoho měsíce, pak mega po dobu 4-6 měsíců obnovit lokální imunitu. Buďte zdraví!

    Doktor: Dobrý den, Olga. Pudinky obsahují vitaminy, mikroelementy, makronutrienty pro biologickou aktivitu. Jsou zabudovány do enzymů nezbytných pro životní procesy, podílejí se na konstrukci hormonů. Dejte tělovému materiálu. Bude se vyrovnávat s hormonální nerovnováhou. Dobrá otázka! Doporučuji, aby byly doplňky stravy vidět http://vitavision.ru/

    Doktor: Dobrý den, Olga. Ve věku 16 let se u mladých mužů vyskytuje hormonální "výbuch". Je třeba pomoci. Senor vám pomůže několik měsíců. Vyzkoušejte zinkovou masti externě. Všechno bude v pořádku!

    Doktor: Dobrý den, Lina. Rotovirová infekce může mít různou míru závažnosti. Neužívejte sama sebe, jestliže je dítě a zvracení je časté, možná s volnou stolicí. V této souvislosti se spojuje mikrobiální infekce. Pak potřebujeme antibiotika. Nejúčinnější v tomto případě bude DI GUARD NANO. Buďte rozumní.

    Doktor: Alah ahoj. Zde jsou moje doporučení: 1 měsíc-Detox, Antiox, Pax pro 1 čepice / 2 krát denně; 2 měsíce - Vychutnejte si NT, Antiox pro 1 čepice / 2 krát denně. Dobře, doktore.

    Alla, protože program vašeho uzdravení není po dobu jednoho měsíce, doporučujeme vám vydat kartu Premium (kupující se slevou) a těšit se značné slevy pro všechny produkty Vision. Správce vitavision.ru

    Doktor: Zdrvstvuyte, Tatiana. Všimněte si Bad Mystic http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=mistik Eschscholzia californica se používá v lidovém léčitelství pro dětské pomočování. Bud doplněný o vitaminy skupiny B, které budou sloužit stejným účelům. Dávky vitamínů jsou asi 2krát nižší než denní potřeba po dobu 7 let. Neváhejte aplikovat 1 kapsli v noci. A samozřejmě slavný Junior Neo. Buďte zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Olga. Na základě dostupnosti vašich produktů Vision doporučuji Antiox + Pax pro 1x2 r / d + Užijte si 1x2 p / d. Byl byste však užitečnější než Osteosanum nebo Nutrimax pro 1x2 r / d během prvních 2 měsíců po zničení. Dobře.

    Doktor: Dobrý den, Olga. Doporučená schéma pro polypózu dělohy: 1 měsíc - Antiox, detox, pax pro 1x2 r / d; 2-nd Antiox, seltelt na 1x2 r / d; 3. Nutrimax, chromvital 1x2 p / d; 4. Antistresový komplex; 5. ženský komplex; 6. Lamin, Ursul pro 1x2 p / d; 7. probiotika pro kurz ženské koule po dobu 70 dnů. Buďte zdraví. Váš lékař

    Doktor: Milá Natalia. Váš problém bolesti v srdcích mnoha žen. Společnost měla výborný produkt Cheetah. Očekává se, že bude aktualizován. V tuto chvíli můžete využít: Di ai gard nano, detox, de foixx detox (chytré jídlo). Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Natalia. Syn je zobrazen De Nol na 1 tabulce, 30 minut před jídlem a 1 v noci. Z komplexu Vision rozhodující prospěch při restaurování přinese Pax, Mega. Obraťte se na svého lékaře.

    Lékařistr: Dobrý den, Dilya. Vaše matka potřebuje následující Blány: Sveltform, Mega, Pax, Antiox, Nutrimax, Osteosanum. Buďte zdraví.

    Doktor:Tatiana, ahoj. Brain-o-flex, Revien a Bisk doporučují ráno. Zbytek - 2krát denně. Medicao pít paralelně s přípravkem femioston po dobu šesti měsíců, poté zkontrolujte dynamiku. Problémy řešíme postupně a trvale nakupujeme výrobky. Komplexy vitamin-minerální Vision lze bezpečně užívat v jakékoli kombinaci. Buďte zdraví.

    Doktor: Milá Tatiana, ve vaší situaci bude optimální příjem špatná Vision Medisoy. Váš lékař.

    Vážený Oleg, vstup do Trading Company v Moskvě Bad EndzhoyNT ještě v nedohlednu, ale vitamin-minerální komplex je možné zakoupit v evropské části výrobků obchod Vision. Předplacení. Volba možností doručení.

    * * * Evropská sekce vitavision.ru INPUT * Pododdíl JINÉ ZEMĚ - INPUT - Vyberte ten správný výrobku. * * * Získejte slevu na Vision vyplněním DOTAZNÍK PRO KUPUJÍCÍ SE SLEVY Váš věrný manažer vitavision.ru

    Doktor: Dobrý den, Julie. Erysipelas je infekční onemocnění. K léčbě exacerbace je zapotřebí antibiotik a jsou to externí antiseptiky. Další otázka je, proč se to objevilo?.. oslabenou imunitu, křečové žíly, poruchy lymfodrenáž důsledku končetiny trauma atd pro prevenci relapsu, použití: detox, antioxydanty, Vinex, Megu, venostrong a bio-ins. Věřte svému lékaři

    Doktor: Dobrý den, Oleg. Pokud trpí dlouhotrvající alergií, je to výsledek zashlakovki, nedostatečná reakce imunitního systému a životně důležitá aktivita patogenních mikrobů. Detox, strach. bionin SYMBIOTIKA Imunitní péče http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/probiotiki/ Budete osloveni. Věřte svému lékaři.

    Doktor: Ahoj, Anna. Při křečových žilách je nutné užívat přípravky obsahující rutin k posílení stěn cév. Zlepšuje stav stěn cév omega-kyseliny, které se nachází v dětském produktu Junior Bi Smart. Měď v Junior Neo podporuje výrobu elastinu pro posílení nádob. Venku doporučuji gel LEG REFRESH http://vitavision.ru/kosmetika/roll-on/ Buďte zdraví. Váš lékař.

    Doktor: Ahoj, Olegi. Nebojte se, že proces obnovy trvá nějakou dobu. Zvláště po vážném zranění se astenický syndrom zachovává. Měření krevního tlaku na pozadí těchto stížností. Může se objevit ortostatická hypotenze. Budete chodit každý den lépe. Dobře. Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. Roztroušená skleróza je autoimunitní onemocnění. Tělo začíná zničit membrány nervových vláken. Měli byste dostávat základní terapii. Možná je B-interferon pro týdenní použití. Je nutné si uvědomit, že vitamíny a antioxidanty jsou souběžnou terapií. Jste ideální pro program bioin pro imunitu. Buďte zdraví.

    Drahá Julie, není třeba užívat antioxidanty, detoxikační přípravky a kardiomyopatie. V druhém je vše, co je řešeno pomocí prvních dvou. Dlouho si užívejte léky na chronické onemocnění. Blády musí trvat celý život. Společné doporučení je při jídle. A záleží na vaší zdravotní situaci. Věřte svému lékaři.

    Doktor: Drahý Oleg, popsal jste problém velice podrobně, zřejmě je to z výpisu z anamnézy. Moje doporučení zůstávají v platnosti. Věnujte pozornost slevové kartě. Předepsané léky mají bohužel nepříznivé účinky. Trombo Ass zředí krev a poškozuje žaludeční sliznici, omezuje sekreci kyseliny chlorovodíkové v žaludku, což zvyšuje trombotický zadek. Detraleks zvyšuje žilní stěny Trentalum zlepšuje krevní oběh v kapilárách, neuromedin ke zlepšení nervového impulsu hromadit vedlejší účinky milgamma-multivitamin. Není nic, co by posílilo kostní tkáň a hojení. Je opravdu nemožné, abyste si dlouho sedli! Váš lékař

    Doktor: Natalya Viktorovně, je třeba si uvědomit, že eutiroks vám přiděluje náhradu hormonů štítné žlázy. Opět jsou známy příčiny nedostatečné produkce vlastních hormonů: nedostatek jódu, strumektomie, autoimunitní tyroiditida. Co ve vašem případě způsobilo potřebu pít eutiroků? Z fyziologie je známo, že hormony štítné žlázy jsou vytvořeny z jódu a bílkovin v samotné žlázové buňce. Jód se nachází v mořských plodech a tak dále. na severovýchodě, silttform, suchar, chromvital, di ay gard nano (kde jsou řasy). To také vyžaduje dodatečnou energii k dodávání tohoto jodu do klece: livon, granetin. V každém případě byste měli pravidelně kontrolovat testy: TTG, T4, T3. Rozhodnutí o dávkách hormonů, jak píšete na štítné žláze, je přijato lékařem. S vámi, doktore.

    Doktor: Dobrý den, Natalia Viktorovna. Je to nešťastné, že po dlouhém příjmu Angélique máte zlomeninu. Koneckonců, byla určena speciálně pro prevenci osteoporózy a snížení rizika kompresních zlomenin. Samozřejmě, na pozadí oslabujících příznaků menopauzy předepsané hormonální substituční terapie, ale je plná následků. Doporučuji vám, abyste zkontrolovali mléčné žlázy a štítnou žlázu. Často je kompresní zlomenina 7. hrudního obratle spojena s formacemi v těchto orgánech. Koneckonců jste nenapsal důvod pro zlomeninu! Detox, Antiox, Pax, Osteosanum, Vychutnejte si, Nutrimax, Mega, Medicína jsou vhodné pro obnovení výživy a nervového vedení v problematické oblasti. V důsledku toho zmizí bolest. Máte dostatečnou trpělivost, budete mít pozitivní výsledek. S pozdravem, tvůj doktor.

    Doktor: Ahoj, Natalia. Samotný kruh NovaRing může způsobit bakteriální vaginózu nebo cervicitidu. Je to hormonální kombinace a používá se jako antikoncepce. Gynekologové předepisují hormonální léky pro děložní myomy. Podívejte se, proč potřebujete tento konkrétní nástroj. Pro antikoncepci? Pokud se vám to nelíbí, informujte svého gynekologa. Všechny produkty Vision jsou kompatibilní s jakýmikoliv přípravky. Bohužel, polypy endometria a cervikálního kanálu jsou náchylné k relapsu. Ve vší tvé hormonální nerovnováze je na vině. Musí být obnovena na dlouhou dobu. S pozdravem, tvůj doktor.

    Doktor: Ahoj, Olegi. Zlomenina páteře co? Spinózní proces nebo tělo obratle, s nebo bez komprese míchy, komplikované parézou pánevních orgánů nebo končetin. Množství bada zotavení závisí na závažnosti poranění. Musím říci, že úspěšný muž společnosti Vision se zcela zotavil z těžkého poranění obratlů. Musíte dodržovat doporučení lékařů, pokud jde o režim hospitalizace, imobilizace. Potřebuje zlepšit krevní oběh a dodávku vápníku do oblasti trauma, obnovit funkci nervových kmenů a orgánů, pokud jsou poškozeny. Stejné pro anestezii. Antiox 1x2 krát + nutrimaks 1x2 p + osteosanum 1x2 r, druhý měsíc antioxum 1x2p + enjoi 1x2p. Vyjádřete prémiovou zákaznickou kartu na kartě "slevy" a získejte osobní konzultant. Dobře. Váš lékař.

    Doktor: Ahoj, Catherine. Neo junior má kontraindikace - individuální intolerance k jednotlivým komponentům. Možná máte zájem o vliv čokoládové chuti na průběh diabetu? Chuť je dána flavanolům kakaa. Jedná se o přírodní látky, které mají pozitivní vliv na zdraví. Je indikován v dávkách od 4 let do 1x2krát denně. Ve vašem případě začněte 1 denně. Vize má čokoládu, užitečnou pro diabetiky. Dítě potřebuje vitamíny, ale syntetické s přídavkem sladidel mohou vést k alergiím. Doufám, že máte odpověď? Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Svetlana. Balík obsahuje kontraindikace, které jste uvedli. Součástí CardioDrive je ženšen. On je adaptogen. U všech adaptogenů jsou tyto kontraindikace psány. Pravděpodobně znáte lék bisoprolol, předepsaný pro arteriální hypertenzi a arytmii. Souhlasíte s tím, že má mnoho kontraindikací. Ve skutečnosti je ženšen nebojí na tlaku a arytmie, protože v formulaci uvedené v KardioDrayv bezpečná dávka a možné nahradit jinými složkami, které mají pozitivní vliv na srdce a krevních cév, jako jsou:.. Arjuna kůry, omega kyseliny v extraktu řepy. Přečtěte si a vyvozujte závěry http://vitavision.ru/sostavbad/ CardioDrive nenahrazuje léky, ale doplňuje. U atriální fibrilace a hypertenze je nutné užít základní antiarytmickou a antihypertenzní léčbu předepsanou lékařem. Buďte zdraví.

    Doktor: Dobrý den, lásko. Mohu předpokládat, že máte chronickou sinusitidu. V každém případě je nutné vyčistit dutiny přes Bad: detox 1x2 R / D + antioxidační 1x2 R / D + 1x2 pax P / D v průběhu jednoho měsíce. Během stejného měsíce rozpustit Bi Helsy na 1x4 r / d (dětský produkt, ale pomáhá spoustu dospělých). Příští měsíc: antioxidant 1x2 r / d + Ursul 1x2 r / d + lamin 1x2 r / d, i nadále Bi Halsey na 1x2 R / D, aby se rozpustil. Podepíšete dohodu prospěšnou / smlouvu s firmou, která dává nárok na slevu až 40% na http://vitavision.ru/skidki/registraciya/ stránce. Budou se psát otázky. Váš problém by neměl být vyřešen ani jeden měsíc.

    Věřte svému lékaři.

    Doktor: Ahoj Valentine, Stalon eliminuje příčiny erektilní dysfunkce, tj. Má léčebný účinek. Vezměte to jednou kapslí 2krát denně alespoň po dobu jednoho měsíce. Je žádoucí připojit i jiné produkty k oživení. Věnujte pozornost přípravku CardioDrive a užíváte ho po dobu 4 měsíců, podobně jako při celkové rekonstrukci celého organismu. CardioDrive řeší řadu zdravotních problémů, pomáhá s adenomem, impotenci. S pozdravem, tvůj doktor.

    PS. Zadejte e-mailovou adresu v sekci kontaktů http://vitavision.ru/konsultaciya-po-priemu-vitaminov/ Žádné e-mailové adresy neodpovídají vaší e-mailové adrese. Zadali jste prázdný rámeček. S věrným přístupem, vitavision

    Doktor: Dobrý den, Eleně. Pax je skvělý přípravek obsahující hořčík, vitamíny B, nezbytné pro srdce. Melissa, levandule, valerián v komplexu zmírňují spazmy srdečních cév, zlepšují krevní oběh (výživu) srdečního svalu. Zánik krevního oběhu vede k infarktu. V tomto věku jsou vitaminy tráveny horší než u mladých. Proto 3 kapsle Paxu denně kromě hlavních léků předepsaných lékařem nebudou nadbytečné. Ruský Pax je také dobrý ve svých výsledcích. S vámi. Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Olga. Naše praxe ukazuje užitečnost použití vitamínů a minerálů pro matku a plod. Toto: Pax, Krása, Mega, Big Big, Junior Neo. Buďte zdraví. Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Natalia. V této situaci je lepší odstranit polypy. Obvykle je prováděna intervence LDW, na jejímž základě se objevuje charakter polyp (benigní, maligní). V další fázi je nutné začít obnovit ženskou hormonální rovnováhu a mikroflóru genitálií. K tomu, aby dobře využít ženské sady Vision http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/vitaminy-dlya-zhenschin/ a programu Bio-In (28 nebo 70 dnů) s symbiotické http://vitavision.ru/ pro ženy kupit-bad-vision / probiotiki / Máte-li jakékoli dotazy, odpovězte prosím. Váš lékař.

    Doktor: Drahá Catherine, velmi detailní informace o výživě těhotných a kojících žen, pro udržení zdraví v těchto obdobích s využitím doplňky Vision, je k dispozici na https://youtu.be/SYxx4qlGRoU zdraví pro vás a vaše dítě!

    Doktor: Dobrý den Katya. Komplexy vitamin-minerální Vision je možné užívat v jakékoli kombinaci. Je škoda, že jste neuvedli, jaký výsledek chcete dosáhnout při aplikaci těchto léků. Věřte svému lékaři.

    Doktor: Vážená Liliya, DiReset 1 tobolka denně je preventivní dávkou. Potřebujete 1 kapsli 3krát denně. S badami může a může být přijato parlament. Je třeba se domnívat alergikovi. Možná vyvinete bronchiální astma a pak musíte použít příslušné inhalátory a doplňky, bezpochyby, pomohou vydržet alergie. Zde je odkaz na článek http://vozz.org/zdravoteka/9777/ Přesto budou otázky, kontaktujte prosím. Budeme to nutně zodpovídat. Všechno nejlepší.

    Doktor: Dobrý den, Lily. Je skvělé, že jste věnovali pozornost výrobkům Vision. Opravdu fungují. Ve vašem případě. zřejmě máte individuální nesnášenlivost k těmto složkám (pijete z nich dost). Každá lahvička je označena. Doporučuji vám věnovat pozornost společnosti DiReset, která snižuje produkci žírných buněk serotoninu - látky, která vede k alergiím. Více informací o Bad DiReset http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=direset Zdraví pro vás a vaše blízké. Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Olga. Musíte začít s - Detox, Antiox, Pax. Každý přípravek je 1 kapsle 2krát denně (program pro potírání alergií a nadváhy). Přijmout, přijmout výsledek, budou otázky - zeptejte se. Jsme rádi, že vám pomůžeme. Váš lékař.

    Doktor: Dobrý den, Maria. U 32 týdnů je vždy určen stav děložního čípku. Může před plodem držet plod. Existují situace, kdy se děloha začíná otevřít z děložní dutiny a její délka se zkracuje. Obvykle se to děje 2 týdny před narozením a to je normální. Po dobu 8 týdnů, jako ve vašem případě - hrozba předčasného porodu. V nemocnici budete "nuceni" dodržovat ochranný režim, vyloučit zbytečnou pracovní zátěž. Pax jako antispasmodik je vhodný pro zvýšený tón dělohy a bolesti v křečích, což může být u některých žen již po 20 týdnech těhotenství. Ve vašem případě mohou zvýšené dávky ještě uvolnit děložní hrdlo. Doporučuji souhlasit s hospitalizací. Badies nemůže vyřešit všechny problémy, dokonce i to nejlepší. Potřebujete denní pozorování lékaře. Přeji vám a vašemu zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Elena. Budete pomáhat Bud Detox + jednu kapsli dvakrát denně během celé doby kvetení nebo Bad Direset jednu kapsli jednou denně. Alergie je vždy porušením imunity. Věřte svému lékaři.

    Doktor: Dobrý den, Marina. Bohužel psoriáza je chronické onemocnění. Chovatelé mohou být autoimunitní změny, genetika. Exacerbace vyvolávají poruchy příjmu potravy, hormonální změny (těhotenství, onemocnění štítné žlázy), různé infekce a mnohem více. Chronický zánět kůže je základem. Při chronickém zánětu jsou potřebné antioxidanty. Všechny odznaky Vision jsou antioxidanty. Detoxifikuje imunitní odpověď, Ursul má protizánětlivý účinek podobný hormonu. Mega a krása chrání a vyživují kožní buňky. Nutrimaks, pax, seigneur obsahují nezbytné vitamíny skupiny B, D. Hlavní věc je pochopit, že obnovení kůže psoriaticheskom vospalenii je dlouhá, v praxi to je 8-9 měsíců. Pak prevence proti relapsu. Znám pacienty, kteří se po dlouhá léta necítí nepříjemně a téměř zapomněli na své problémy s kůží. A přeju ti to samé.

    Doktor: Ahoj, Natalia. Pudinky nejsou lék, takže nejsou léčeni. Váš problém - cystická mastopatie je důsledkem porušení ženského hormonálního pozadí. Z důvodů: dlouhotrvající příjem antikoncepčních prostředků, psychoemotické stresy, zánětlivé onemocnění ženské sexuální sféry, potraty. Léky odstraňují příznaky, břidla - příčinu onemocnění. K obnovení hormonálního pozadí potřebujete několik kurzů. 1 měsíc: antioxidant + detox + pax. 2 měsíce: antioxidant + seltlform. 3 měsíce: nutrimax + hromvital. 4 měsíce: ženský komplex. Na 1. kapsli 2krát denně. Pozorování mammologa, ultrazvuku prsu alespoň jednou za rok. Dobře.

    Doktor: Dobrý den, Alexey. Váš problém vyřeší dětský vitaminový a minerální komplex Junior Big Bee od společnosti Vision. Jeho složení umožňuje remineralizaci, tj obnovení kostní tkáně, urychlení tvorby kořenů zubů. K určitému věku je kostní tkáň zubu "měkká", takže hluboký kaz se může vyvinout i při malé vadě skloviny. Pojďme Junior Bee Big, pokud je dítě starší než 6 let, 1 t denně za 3 měsíce. Mladší než 6 let, 0,5 tuny denně. Dbejte na zubního lékaře a kontrolujte integritu dočasného plnění. Pokud se nemůžeme vyhnat vyhnanství, hlavním úkolem je pomoci vytvořit kořeny.

    Doktor: Říkají správně. Můžete si koupit kdekoliv. Věnujte pozornost kvalitě. Výrobky Vision jsou certifikovány jako GMP - záruka vysoké kvality.

    Doktor: Dobrý den, Alexander. Myslíš mužský komplex. Má zvláštní vzorec pro obnovu mužských problémů. Jak víte, zdravotní problémy se časem shromažďují a projevují se v nejnepříznivější době. Abyste tomu zabránili, je třeba užívat biologicky aktivní doplňky stravy (BAA). Čím dříve, tím lépe, tím rychleji pomáhá.

    Doktor: Dobrý den, Sergey. Z obsahu vašeho dopisu je zřejmé, že trpíte revmatoidní polyartritidou. Toto onemocnění je autoimunní, tj. je spojena s porušením imunity. Vaše tělo vnímá vaše klouby jako cizince a začne je bojovat. Methotrexát potlačuje agresi těla. Neměli byste se vzdát léku. Biologicky účinné látky v doplňcích stravy mohou nakonec snížit dávku odebraných chemických látek, snížit jejich vedlejší účinky na orgány a nakonec obnovit funkci poškozeného orgánu. Je třeba si uvědomit, že to byl výchozí bod pro polyartritidu: intoxikace, stres. V každém případě, detoxikační, Ursulová, Mega, utrpení vás bude užitečné. Můžete se zotavit.

    Doktor: Dobrý den, Doufám. Ne vždy anémie je nedostatek železa, takže na přípravky železa nebyl žádný účinek. Potřebujete také další mikroelementy. Je nezbytné, aby byly absorbovány ve střevech. Možná máte skrytou helminthickou invazi. Z produktů Vision budete vhodné: diklins, ursul, señor, nutrimaks, bisk, pax. Buďte zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Tatiana. S největší pravděpodobností jste již byli vyšetřeni a léčeni. Existuje mnoho příčin alopecie, včetně imunitních a autoimunních poruch. Bioin je schopen eliminovat mnoho příčin. Autoimunitní onemocnění je zvýšená imunitní reakce. Diryet reguluje imunitu. Vrátí se zpátky do normálu. Obnovení celkové alopécie nastává v průběhu let, ale je to možné. Proto je nutné léčit ohnisky chronické infekce, obnovit nervový systém, činnost trávicího traktu, menstruační cyklus, hormony štítné žlázy. Několik kurzů bioin. Pravidelně kontrolujte test na nedostatek latentního železa, hormony. Hodně štěstí a trpělivosti. Všechno skončí.

    Doktor: Dobrý den, Maria. Musíte nejprve zkontrolovat hormony štítné žlázy. Pravděpodobně pokles T4 a zvýšení TSH, fenomén hypotyreózy. Pokud je funkce nedostatečná, selttform a nortia jsou vhodné. Chrání pokožku před suchou.

    Doktor: Dobrý den, Dmitry. S cukrovkou se nemusíte zbavit svých oblíbených jídel o 100%. Sacharidy jíst více a rychle zvyšovat hladinu glukózy. Proto je třeba je zvážit. K tomu slouží tabulka zrnitých jednotek (XE). 10-12 gramů sacharidů se rovná 1 XE. Existuje denní norma o obsahu sacharidů v potravinách pro stravu s cukrovkou. S obezitou - 100 g. S normální hmotností - 200g. Při nízké hmotnosti nebo těžké fyzické práci nebo diabetes typu I - 300-350g. Například 1XE = 20g. bílý chléb nebo 25g. čipy nebo 70g. hrozny nebo 20g. čokoláda. Použijte tabulku zrnitých jednotek a necíťte se jako omezené. Jíst pro zdraví.

    Doktor: Dobrý den, Eleně. Především je třeba si uvědomit, že adenoidy jsou orgánem imunity a vytvářejí ochranné buňky. Pokud jsou velké, pak musely pracovat na ochraně těla více, to se zvětšilo. Proto je u dítěte oslabený imunitní systém. Je třeba ji posílit. Pravděpodobně adenoidy rostou znovu, pokud je imunita slabá. Z našich vitaminových komplexů se vaše dítě vejde na kartu 1 Junior Neo. 2 krát denně po dobu 4 měsíců. Místně, pro zavlažování nosní sliznice, použijte přírodní antimikrobiální lék - Detox. Zřeďte 1 čepičku. ve 30 ml. vody. 1 ml každý. v každé nosní pasáži ráno a večer po dobu 5 dnů. Dalších 5 dnů také používají antioxidant - antioxidant, pomáhá obnovit nosní sliznici. Dalších 5 dní - Senor podle stejného schématu. Tyto 15-denní kurzy místní péče 3-4 do 4 měsíců od recepce Junior Neo. Junior rozhoduje o všech neviditelných zdravotních problémech u dítěte. Zvětšené adenoidy jsou pouze projevy. V těle není nic nadbytečného, ​​adenoidy jsou obvykle malé - to je paladinový ochranný mandlí. A vy se rozhodnete dítě zbavit této ochrany nebo ji obnovit. Buďte zdraví.