Amiksin /

Diety


Složení a forma uvolňování: Tablety, potažené povlakem 1 tabulka Telloron0,06 gpomocné látky: uhličitan horečnatý zásaditý; PVP; stearát vápenatý; aerosil; olejová vazelína; cukr; mastek; tropeolin O; oxid titaničitý; želatina; včelí vosk

v březích polymerů pro 6 nebo 10 ks; v balení kartonu 1 plechovku.

Tablety potažené tabulem shellu1 Telloron0,125 gpomocné látky: uhličitan horečnatý zásaditý; PVP; stearát vápenatý; aerosil; olejová vazelína; cukr; mastek; tropeolin O; oxid titaničitý; želatina; včelí vosk

v březích polymerů pro 6 nebo 10 ks; v balení kartonu 1 plechovku.

Virové hepatitidy A, B a C, a cytomegalovirové infekce je herpes, v komplexní léčbě infekčního-alergické a encefalomyelitida (roztroušená skleróza, panencefalitidy, uveoentsefalit et al.), Dýchacích cest a urogenitálního Chlamydia, léčbu a prevenci chřipky a nachlazení u dospělých; u dětí starších 7 let - léčba chřipky a ARVI.

Přecitlivělost, těhotenství, kojení, věk do 7 let.

Alergické reakce, dyspeptické jevy, krátkodobé zimnice.

Případy předávkování Amiksinem® nejsou známy.


Dávkování a aplikace:

Uvnitř, po jídle. Dospělí pro nešpecifickou profylaxi virové hepatitidy A, chřipky a dalších akutních respiračních virových infekcí - 0,125 g jednou týdně po dobu 6 týdnů.

Léčba virové hepatitidy A - 1 den na 0,125 g dvakrát, pak na 0,125 g každý druhý den, průběh léčby - 1,25 g (10 tabulek).

Léčba akutní hepatitidy B (včetně léčby s prodlouženým průběhem) nebo hepatitidy C - 1. a 2. den do 0,125 g, poté 0,125 g každý druhý den. Průběh léčby akutní hepatitidy B - 2 g (16 tablet), akutní hepatitida C a prodloužený průběh hepatitidy B - 2,5 g (20 tabulek).

Chronická hepatitida B - počáteční fáze léčby (2,5 g - 20 tablet) - první 2 dny pro 0,25 g, pak pro 0,125 g každý druhý den. Fáze pokračování: od 1,25 g (10 tabulek) do 2,5 g (20 tabulek) na 0,125 g týdně. Dávka kurzu je 3,75-5 g, trvání léčby je 3,5-6 měsíců (v závislosti na výsledcích biochemických, imunologických, morfologických studií odrážejících stupeň aktivity procesu).

Chronická hepatitida C - počáteční fáze léčby (2,5 g - 20 tablet) - první 2 dny pro 0,25 g, pak pro 0,125 g každý druhý den. Pokračovací fáze: 2,5 g (20 tabulek), 0,125 g týdně. Dávka kurzu je 5 g, trvání léčby je 6 měsíců (v závislosti na výsledcích biochemických, imunologických, morfologických studií, které odrážejí stupeň aktivity procesu).

Léčba chřipky a SARS, herpes, cytomegalovirus, respirační a urogenitální chlamydie - v prvních 2 dnech nemoci - 0125 g, následovaný 0,125 g denně. Na léčbu chřipky a jiných akutních respiračních virových infekcí - 0,75 g, herpes a infekce cytomegalovirem - 2,5 g, urogenitální a respirační chlamydií - 1,25 g Při léčbě infekcí neyrovirusnyh dávka nastavena individuálně, v průběhu léčby - 4 týdny.

Děti starší než 7 let s nekomplikovanou formami chřipkou nebo jinými akutních respiračních virových infekcí - 0,06 g 1 x denně (po jídle) v 1., 2. a 4. dnech po zahájení léčby (průběh léčby 0,18 g - tabulka 3).. Když komplikace chřipkou nebo jinými akutních respiračních virových onemocnění, přijímání léčiva v 1, 2, 4 a 6 dnů od začátku léčení (ošetření na 0,24 g - Tabulka 4.).

Komplexní terapie neurovirálních infekcí by měla být prováděna pod dohledem lékaře.

Antivirotika InterHim Amiksin IC - přehled

loading...

Antioxidační tablety Amiksin, které mi vždy pomáhají.

loading...

Dobrý den, všichni!

Opět píšu atypický tip pro sebe. Téma kosmetiky je samozřejmě bližší ke mně, ale z času na čas se mi líbí všichni lidé, takže chci vám vyprávět o léku, který mi často pomáhá. Tento lék je antivirový, lze ho užívat k profylaxi během epidemií nebo v počátečních stádiích akutní respirační virové infekce. Pro mě je Amiksin koněm a pijem, když už pochopím, že se nemohu dostat z nemoci.

O externích:

Tablety se prodávají v krabičce a poté, co jsou baleny v blistru. Každá tableta se skořápkou oranžové barvy. V balení jsou různé množství tablet, ale obvykle nakupuji tři.

Farmakologický účinek

Toto léčivo je účinný syntetický induktor s interferonem s nízkou molekulovou hmotností. Efektivně ničí viry a bakterie, které způsobují infekci.

Aktivní složka: Tyloron (syntetický induktor interferonu)

O použití:

Nedávno jsem často nemocný, někde ve čtvrti, a to proto, že pracuji s hodně lidí, nebo spíš vyučuji. Antivirové léky jsou moji nejlepší přátelé. Často si koupím Nasoferon, o kterém jsem již napsal, ale zapomněla jsem na to, abych splachovala, a kdyby mě napadlo, Amiksin ji použije. Amiksin pro mě pracuje bezchybně, to mohu koupit někde pár let v řadě, snažím se často, ale v případě, že situace se již blíží k hrobu, který stále uchylují k jeho pomoci.

Existuje mnoho možností, jak pít Amiksin, a v jakých případech se k těmto informacím připojuji ze spodu.

Způsob aplikace

Amiksin se koncentruje na konci jídla. Průběh léčby závisí přímo na typu onemocnění. Obecně se léčivo užívá při 125 nebo 250 mg (1 nebo 2 tablety) denně po dobu dvou dnů a poté po jedné tabletě po jedné tabletě.

Chřipka a další akutní respirační virové infekce vyžadují použití tohoto léku po dobu jednoho týdne. Hepatitida A léčených 2 týdny, a hepatitida B - 3. Léčba infekcí neyrovirusnyh určen pro 3 nebo 4 týdny, chlamydiové, cytomegalovirus a herpetické infekce vyžadují léčbu 4 týdny. Z preventivních důvodů se jedna tableta amixinu opije jednou týdně. Preventivní kurz je určen na 4 týdny.

Děti starší 7 let jsou předepsané tablety, obsah účinné látky, ve které není 125, ale 60 mg. V nekomplikované formě chřipky je amixin předepisován v dávce 1 tabletu denně po dobu 1,2 a 4 dnů po zahájení léčby. V případě komplikací cyklu přidejte 6 dní.

Napiji amyxin na jednu tabletu dva dny za sebou a pak o den později třetí pilulku a to jde pryč. To je moje volba, ale doporučuji konzultovat s lékařem, takže nemusíte se léčit sám. Obecně jsem rád, že jsem objevil tento lék, protože mě mnohokrát zachránil.

Shrnutí, Chci říci, že z Amiksinu symptomy onemocnění rychle zmizí a obecně se stanou mnohem lepšími, ale nezapomeňte, že jste ještě nemocní. Takže nemusíte běhat jako kuklík na ulici, zvláště svlékaný, bez klobouku s holým krkem a pak si stěžovat, že se vaše nemoc vrátila k vám. Pokud se začnete onemocnět, pak navíc k tabletám se musíte postarat o sebe, zůstat doma, vyhnout se místům s přetížením, pít teplé čaje s malinami atd.

Řekla jsem vám o mé zkušenosti, ale nezapomeňte, že jsme všichni jiní, a nejdůležitější, než začnete užívat tablety, poraďte se s lékařem.

Doufám, že to bylo užitečné! Nebuďte nemocní!

Amiksin: recenze lékařů a příběhů pacientů

loading...

Amiksin způsobuje ostré recenze praktických lékařů, jejichž výmluvný příklad bude sloužit jako následující dialog na fóru ruského zdravotnického serveru. Jeho účastníci - žena, která požádala o konzultaci (její přezdívka Bagira), a lékaři pod přezdívkami Ivkoko, Morphey, antibiotik. Pro větší spolehlivost je dialog vybaven snímky obrazovky - rastrové kopie fragmentů internetové stránky.

Říká se stručně, ale jednoznačně. To by bylo možné ukončit, kdyby na internetu nebylo velké množství "zábavných vyprávění" pro pacienty, kteří drogu vzali a nechali ji, nejkontroverznější příběhy.

Přehledy pacientů léčených amixinem

loading...

Jako důkaz této velmi malebné a kategorické posouzení lekarstvestvennogo znamená pacienty na webové stránky nebo stránky „jednoznačně pozitivní“ nebo „rozhodně negativní“ nebo „objektivního tázavě.“

Příklad příběhu o amixinu se znaménkem +.

Příklad negativního vyprávění. Pro lepší vnímání jej cituji s textem (pravopis a interpunkce uložená):

Recenze: Antivirotika Amiksin - Horor! Trpěl sedm dní, než si uvědomil, že prostě musí přestat pít tuto "zázračnou drogu"

Nakonec se pacient dotkl nepříjemného tématu - přizpůsobených a placených výroků o droze, které jsou navrženy tak, aby povzbuzovaly návštěvníky k nákupu uvedeného prostředku. Příkladem placené "touhy sdílet zkušenost", podle autora těchto řádků, může být následující.

Je amyxin bezpečný (na Západě, lék je známý jako Tyrolon)

loading...

První zmínka o tyrolonu (amixin - obchodní název tyloronu) je uvedena v patentové přihlášce z 30. prosince 1968 (US patent č. 3592819). Droga byla studována v 70. a 80. letech 20. století. Byly získány důkazy o toxicitě a nebezpečnosti léčiva pro lidské zdraví a z tohoto důvodu nebyla již delší dobu provedena další práce na studiu tyloronu.

Citace přeložil ruské chmtateley textu z ukrajinského Wikipedie (https://uk.wikipedia.org/wiki/Тилорон, tato informace není k dispozici v ruské Wikipedii).

Tyloron obsahuje ve své struktuře kationtové i lipofilní skupiny. Látky s takovou strukturou mohou způsobit buněčnou lipidózu - porušení metabolismu tuků v buňkách. V experimentech bylo prokázáno, že tyrolon vede k fosfolipidóze - akumulaci lipidů s následnou mastnou degenerací - v játrech a sítnici u laboratorních zvířat.

Malá studie na 14 pacientech přidělených na tyrolon - ve třech z nich způsobila poškození oka - retinopatie a keratopatie.

Výsledky pokusů na zvířatech ukázaly, že tyrolon ovlivňuje metabolismus uhlohydrátů a vede k akumulaci glykosaminoglykanů v buňkách, vyvolává choroby - mukopolysacharidózu.

Od února 2009 byly publikovány vědecky spolehlivé údaje o bezpečnosti používání tyloronu u lidí.

Zde naleznete následující informace.

Tyloron je syntetický vysokomolekulární lék, perorální induktor interferonu.

Byla registrována v Rusku a na Ukrajině pod obchodním názvem Amiksin (ve formě prášku pro výrobu nesterilních lékových forem) a Amiksin® IC (v tabletách). Neexistují žádné důkazy o použití amixinu (tyloronu) jako terapeutického léku mimo bývalý SSSR.

Neexistují randomizované kontrolované klinické studie s lékem. Publikované články o klinických studiích tilorona v Rusku a na Ukrajině není randomizované nebo [10], nebo bez kontroly placebem a je založen na použití nestandardních výkonnostních kritérií (subjektivní pohody), nikoli cíl - virologické analýzy.

Ve skutečnosti citovaný text stačí k vysvětlení odmítnutí amixinu jako léku praktikami lékařů a protichůdnými, často opatrnými příběhy pacientů.

Fórum hepatitidy

loading...

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Generika a můj příběh

loading...

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva samantal »28. srpna 2017 14:29

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Hasič »28. srpna 2017 15:54

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Dmitry-nk »28. srpna 2017 18:20

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Dmitry-nk »28. srpna 2017 18:34

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva samantal »28. srpna 2017 21:09

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Dmitry-nk »29. srpna 2017 02:58

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Dmitry-nk »29. srpna 2017 03:02

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Gennady82 »29. srpna 2017 10:27

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva Hasič »29. srpna 2017 10:48

Re: Generics a můj příběh

Vaše zpráva samantal »29. srpna 2012 12:26

Amiksin s hepatitidou s

loading...

Dívky mohou mít někoho, kdo je lék, není pro vás nezbytné. Amiksin. Karsil, Ovesol (kapky nebo tablety) je lék na udržení jater v mém hepatitidě C. Nákladné léčbě, kterou si nemůžu dovolit, a dokonce ani tyto léky nemohou měsíčně koupit a potřebuji je moc. Děkujeme předem

Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu.

Velmi často se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a často se předepisují antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu antivirové terapie? 1. Přípravky účinné proti některým virům z herpetické skupiny: A) Virus.

Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu.

zdroj Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu.

Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu antivirové terapie? 1. Léky, které jsou účinné proti některým virům ze skupiny.

jak zacházet s SARS (virová infekce)? (článek z ruské lékařské server) Velmi často se na území bývalého SSSR rodiče jít do lékař-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsaný antivirotika. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie? 1.Preparaty jsou účinné proti.

jak zacházet s SARS (virová infekce)? (článek z ruské lékařské server) Velmi často se na území bývalého SSSR rodiče jít do lékař-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsaný antivirotika. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie?

Antivirotika. Co to je a co jí? http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=156778 Velmi často se na území bývalého SSSR rodiče jít do lékař-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsané antivirotik. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu.

Antivirové léky jsou odebírány odtud. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v.

Opravdu rád chodíme do mateřské školy. Nechce být odtržen odtud, ale jdeme velmi zřídka. Začali chodit od poloviny září, ale předtím, než se první kampaň zhoršila po dobu 2 týdnů, nakonec skončila koncem měsíce. tři dny a znovu se ochromil dva týdny. Odešli jsme. týden odešel, znovu měsíc ochromil, vystrašený hrozným kašlem. Obnovili se. druhý den kampaně se vrátil do sadu, ale všichni odešli na týden. A teď máme novou příležitost. V pondělí 26. listopadu došlo k průjem a zvracení. teplotu.

Mnozí chtějí kapat všechny druhy interferonů v nosu, plnit je do tablet a zabalit si je v jejich zadku s jejich nachlazeními. A pak se diví, proč se rýma změní v chronickou rýmu a kašel do bronchitidy nebo pneumonie. Nosní a tabletované sukně Ani Anaferon, Grippferon, ani jiné takové "feromony" nemají randomizovanou, kontrolovanou studii prokazující terapeutickou nebo profylaktickou účinnost. Zejména proto, že v těchto preparátech neexistuje žádný takový interferon. Například v přípravku Anaferon je hlavní účinnou látkou laktóza. Stačí si koupit malý sáček laktózy.

Text je dlouhý, existují odkazy. V posledních letech výrazně vzrostl počet různých antivirových léků na regálech našich lékáren. Reklamní léčiva, která snadno pomohou vyrovnat se s viry a ušetřit každoroční epidemii ARVI, doslova sledují, zejména s nástupem podzimního chladného počasí. To vše naznačuje, že logická otázka: pokud existuje tolik antivirotika, proč ještě stále nemocný s chřipkou a dalšími virovými infekcemi, az těchto virových chorob jako jsou spalničky, hepatitidě B a dětské obrně, musí bránit pomocí očkování? Obchod.

Názor našeho lékaře! Pouze v Rusku existuje taková věc jako induktory interferonu. Jedná se o léky, které samy o sobě neobsahují interferon, ale mohou stimulovat jeho produkci. V současnosti se objevují stále více a více takových prostředků, včetně dětí. Nicméně představují vážné nebezpečí pro zdraví. Interferon alfa je syntetizován buňkami imunitního systému po interakci patogenu se specifickými receptory na povrchu buněk, po níž začíná celá kaskáda imunitních reakcí zaměřená na produkci interferonu a aktivaci specifické imunitní odpovědi. Mechanismus produkce interferonu.

Antivirová terapie. Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová".

Text je dlouhý, existují odkazy. V posledních letech výrazně vzrostl počet různých antivirových léků na regálech našich lékáren. Reklamní léčiva, která snadno pomohou vyrovnat se s viry a ušetřit každoroční epidemii ARVI, doslova sledují, zejména s nástupem podzimního chladného počasí. To vše naznačuje, že logická otázka: pokud existuje tolik antivirotika, proč ještě stále nemocný s chřipkou a dalšími virovými infekcemi, az těchto virových chorob jako jsou spalničky, hepatitidě B a dětské obrně, musí bránit pomocí očkování? Obchod.

toto musí být známo. (článek z ruského zdravotnického serveru) Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se antivirové léky. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v.

(Článek z ruského zdravotnického serveru) Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se antivirotika. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie? 1.Preparaty jsou účinné proti.

Jak se k léčbě SARS (virová infekce)? (Článek z ruské lékařské server) Velmi často se na území bývalého SSSR rodiče jít do lékař-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsaný antivirotika. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie? 1.Preparaty jsou účinné proti.

Antivirotika. Co to je a co edyat.Ochen často na území bývalého SSSR rodiče jít k lékaři-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsané antivirotik. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie?

Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirotik terapie? 1.Preparata účinná proti některým virům z herpes skupiny: A) Herpes virus 1.

Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky.

vstal jsem další otázku týkající se prevence SARS na jaře a po nemoci, zda je či není něco, nebo dát dítěti všechny stejné sportovní masáže, vodoléčbu a správné diety (+ potravinové doplňky ve formě cedrového oleje, šípkový olej). Přesto můj závěr je: Nebude žádné léky DÁT pro prevenci (na základě hodnocení neprokázané účinnosti užití u dětí a dokonce i toxicity (v pankreatu a jater), a můj přítel dívka lékař s lékařským vzděláním se nedoporučuje a přijímat nic pro prevenci. ).

Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu.

Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že u bakteriálních infekcí se lékaři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky pro každou virovou infekci předepisovat antivirovou drogu. Co je v současné době v arzenálu.

Mám velmi nejednoznačný vztah s imunomodulátory. Jednou jsem se spoléhal na ně a pomohli nám hodně. Bylo to trapné, že byli jmenováni pokaždé, když jsme nemocní. A pokud vezmeme v úvahu skutečnost, že jsme nemocní každý měsíc (a někdy dvakrát za měsíc), můžeme snadno vypočítat, kolikrát jsme tyto léky užívali ročně. Poté, co jsme zkoumali problém s těmito léky hlouběji, bylo zřejmé, že je používat často, je to zločin proti organismu dítěte. Můj manžel a já jsme vědomě odmítli od imunomodulátorů, ačkoli pediatři jsou STRONGLY I.

Antivirotika. Co to je a co edyat.Ochen často na území bývalého SSSR rodiče jít k lékaři-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsané antivirotik. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie? 1.Preparata, efektivní.

Poté, co studoval 13 nejprodávanějších léků proti chřipce, zjistila, že řada "jedinečných vynálezů ruských vědců" nemá prokázanou účinnost.

13 nejoblíbenějších léků proti chřipce: fungují? publikováno 13/01/2014 10:36 v rubrice ARD, Léky Po studiích 13 nejprodávanějších léků na chřipku Slon zjistil, že řada "jedinečných vynálezů ruských vědců" nemá prokázanou účinnost. Každoročně ruští obyvatelé tráví více než 29,5 miliard rublů na léky na chřipku a chřipku. Po studiích kvality a historie 13 nejprodávanějších léků zjistil Slon, že některé z nich zmírňují příznaky nachlazení, zbytek "jedinečných vynálezů ruských vědců" a nemají prokázanou účinnost. 1. ARBIDOL.

Chci se s vámi podělit o úhel pohledu praktikujícího pediatra pro použití antivirotik. Moje rodina a mnoho našich přátel a známých z klubu Ekosemya nepoužívá antivirové léky interferonu se složkami při nemocech SARS a použít jiné způsoby bezpečné efektivní, a zároveň máme SARS je mnohem rychlejší než 7 dnů. Mezi mými přáteli lékaře, pediatra, jsou tam dva, kteří nemají vítají použití interferonů v léčbě dětí, které se domnívají, že pravidelné užívání druhé, nahradí vlastní imunitu. Takže s čím.

Antivirotika. Co to je a co edyat.Ochen často na území bývalého SSSR rodiče jít k lékaři-pediatr pro akutní respirační onemocnění u dětí, a také často předepsané antivirotik. Koneckonců, na první pohled, všechno je logické - virová infekce, a lék by měl být „antivirální“.Fokus, že lékaři mají více či méně se naučil bojovat bakteriální infekcí, a proto touhu obdobně jako u každé virové infekce antivirovými preparat.Chto přiřadit stejná u moment je v arzenálu antivirové terapie? 1.Preparata, efektivní.

Medicína založená na důkazech. Ražov odpovědět na většinu otázek: - Antivirová není potřeba. Nikdy. Výjimka: acyclovir s těžkými herpetických infekcí, Tami chřipky u laboratorně potvrzené chřipky, speciálních přípravků v virové hepatitidy a VICH.- Nos zvlhčující roztoky solí, není promyje a lehce zavlažování (po kapkách). Je-li silná rýma Vasoconstrictor ne více než tři dny. Více do nosu kape nic. Ne-Čt-tý - SARS vymaže. Aby se předešlo komplikacím SARS, magie tabletochku věda nepřišla, ale potřebují pravidelné lékařské vyšetření. Požadováno! Diagnózy nedávejte své vlastní prohlášení, - celkovou analýzu.

Možná už někdo četl. na stránkách rummedservisa takový je článek. Co si o tom myslíš? Antivirotika. Co to je a co jí? Velmi často v bývalém Sovětském svazu se rodiče obracejí na pediatra k akutnímu respiračnímu onemocnění u dítěte a předepisují se i antivirové léky. Koneckonců, na první pohled je všechno logické - virové infekce a droga musí být "antivirová". Trik je, že s bakteriálními infekcemi se doktoři naučili bojovat více či méně, a tudíž přání analogicky s každým virem.

Gratulujeme :) Girls, happivumensdey! Všem zdravým pediatrům přeji! Jak zacházet s dítětem bez léků, co je "náhodným nálezem" a zda je možné vůbec neočkovat? O tom, jak zachovat zdraví zdravých dětí, řekl doktor-pediatr Anna Son'kina

Pokud někdo jiný neviděl. Přednáška o virech, vyšetřeních a. Očkování :) na odkaz videa Jak se chovat k dítěti bez medikace, která je „náhodné nálezy“ a zda je stále ještě nemusí být očkován? Chcete-li se dozvědět, jak udržet zdraví zdravých dětí, řekl v posluchárně „Pravmira“ pediatr Anna Sonkin-Dorman. Čtenářům nabízíme text přednášky a její kompletní video. Anna-Sonkin Dorman - pediatr (SMU), Fellow Pediatric PainMaster-Class Ústavu pediatrie paliativní Minneapolis, USA (2011), vítěz paliativní medicíny diplomu (diplom v paliativní medicíny) Cardiff University ve Velké Británii (2012), účastník.

Lék "Amiksin". Zpětná vazba od specialistů a pacientů. Pokyny

loading...

Medicine „Amiksin“ (popis farmakologických vlastností mohou být podrobněji čtených v příručce) je účinný syntetický nízkou interferon induktor molekulární. Ve velké míře překračuje své analogie, pokud jde o dobu trvání akce, dosažený účinek, rozsah použití a neškodnost. Lék „Amiksin“ (Hodnocení lékařů potvrzení) stimuluje růst v těle kmenových buněk, vytváří přímý antivirové účinky a mírný imunomodulační účinek. Aktivně eliminuje bakterie a viry, které způsobují infekci. Přípravek je však netoxický, s mírným dávkováním dobře snášeným.

Indikace pro použití

Dospělý znamená „Amiksin“ (komentáře z odborníků v této show) je indikován pro léčbu herpes, chřipka, akutní respirační infekce, virové hepatitidy, cytomegalovirové infekce. Lze také použít lék v léčbě chlamydie (urogenitální, respirační), tuberkulóza, encefalomyelitidy (infekční-alergické, virové), včetně leykoentsefality, uveoentsefality. Pro léčbu akutních respiračních virových infekcí je lék předepsán dětem od sedmi let věku.

Forma vydání a složení

Přípravek se připravuje v tabletu bikonvexního kulatého tvaru potaženého světle žlutým nebo žlutým povlakem. Každá tableta na průřezu vykazuje oranžovou vnitřní vrstvu. Balíček obsahuje 6 nebo 10 jednotek léku. Jedna tableta obsahuje účinnou látku - tyrolon - v množství 60 nebo 125 mg. Také léčivo obsahuje pomocné složky, včetně oxidu titaničitého, Aerosil, uhličitan hořečnatý, včelí vosk, polyvinylpyrrolidon, stearát vápenatý, mastek, minerální olej, želatina, cukr, 0 tropeolin, uhličitan horečnatý.

Způsob použití léku "Amiksin"

Lékaři doporučují okamžitě po jídle i pití. Doba trvání léčby bude záviset přímo na typu patologie. Doporučuje se užít 1-2 tablety denně (125-250 mg) po dobu 2 dnů, poté snížit denní příjem na jednu tabletu. U akutních respiračních infekcí se doporučuje lék "Amiksin" vypít lékařskou radu do sedmi dnů. Neurovirální infekce vyžadují třítýdenní terapii a cytomegaloviry, chlamydiové a herpetické - čtyři týdny. Léčba hepatitidy A trvá dva týdny, hepatitida B - tři týdny. Pro prevenci může být lék podáván po dobu sedmi dnů po dobu jednoho měsíce. Děti od sedmi let jsou předepsané tablety s obsahem hlavní složky v množství 60 mg, nikoliv 125.

Nepříznivé události

Pravděpodobně se objevily některé negativní účinky během užívání přípravku "Amiksin". Zpětná vazba pacientů informuje o možnosti vzniku poruch zažívacího systému, alergických reakcí. Mohou také existovat příznaky dyspepsie, krátkodobé zimnice.

Kontraindikace

Lék není určen ženám, které nesou dítě, děti do sedmi let, těm, kteří mají vysokou citlivost na složky léku.

Další informace

Je přijatelné aplikovat léčivo současně s antibiotiky, ale mělo by to být prováděno pod dohledem odborníka.

Amiksin /

loading...


Složení a forma uvolňování: Tablety, potažené povlakem 1 tabulka Telloron0,06 gpomocné látky: uhličitan horečnatý zásaditý; PVP; stearát vápenatý; aerosil; olejová vazelína; cukr; mastek; tropeolin O; oxid titaničitý; želatina; včelí vosk

v březích polymerů pro 6 nebo 10 ks; v balení kartonu 1 plechovku.

Tablety potažené tabulem shellu1 Telloron0,125 gpomocné látky: uhličitan horečnatý zásaditý; PVP; stearát vápenatý; aerosil; olejová vazelína; cukr; mastek; tropeolin O; oxid titaničitý; želatina; včelí vosk

v březích polymerů pro 6 nebo 10 ks; v balení kartonu 1 plechovku.

Virové hepatitidy A, B a C, a cytomegalovirové infekce je herpes, v komplexní léčbě infekčního-alergické a encefalomyelitida (roztroušená skleróza, panencefalitidy, uveoentsefalit et al.), Dýchacích cest a urogenitálního Chlamydia, léčbu a prevenci chřipky a nachlazení u dospělých; u dětí starších 7 let - léčba chřipky a ARVI.

Přecitlivělost, těhotenství, kojení, věk do 7 let.

Alergické reakce, dyspeptické jevy, krátkodobé zimnice.

Případy předávkování Amiksinem® nejsou známy.


Dávkování a aplikace:

Uvnitř, po jídle. Dospělí pro nešpecifickou profylaxi virové hepatitidy A, chřipky a dalších akutních respiračních virových infekcí - 0,125 g jednou týdně po dobu 6 týdnů.

Léčba virové hepatitidy A - 1 den na 0,125 g dvakrát, pak na 0,125 g každý druhý den, průběh léčby - 1,25 g (10 tabulek).

Léčba akutní hepatitidy B (včetně léčby s prodlouženým průběhem) nebo hepatitidy C - 1. a 2. den do 0,125 g, poté 0,125 g každý druhý den. Průběh léčby akutní hepatitidy B - 2 g (16 tablet), akutní hepatitida C a prodloužený průběh hepatitidy B - 2,5 g (20 tabulek).

Chronická hepatitida B - počáteční fáze léčby (2,5 g - 20 tablet) - první 2 dny pro 0,25 g, pak pro 0,125 g každý druhý den. Fáze pokračování: od 1,25 g (10 tabulek) do 2,5 g (20 tabulek) na 0,125 g týdně. Dávka kurzu je 3,75-5 g, trvání léčby je 3,5-6 měsíců (v závislosti na výsledcích biochemických, imunologických, morfologických studií odrážejících stupeň aktivity procesu).

Chronická hepatitida C - počáteční fáze léčby (2,5 g - 20 tablet) - první 2 dny pro 0,25 g, pak pro 0,125 g každý druhý den. Pokračovací fáze: 2,5 g (20 tabulek), 0,125 g týdně. Dávka kurzu je 5 g, trvání léčby je 6 měsíců (v závislosti na výsledcích biochemických, imunologických, morfologických studií, které odrážejí stupeň aktivity procesu).

Léčba chřipky a SARS, herpes, cytomegalovirus, respirační a urogenitální chlamydie - v prvních 2 dnech nemoci - 0125 g, následovaný 0,125 g denně. Na léčbu chřipky a jiných akutních respiračních virových infekcí - 0,75 g, herpes a infekce cytomegalovirem - 2,5 g, urogenitální a respirační chlamydií - 1,25 g Při léčbě infekcí neyrovirusnyh dávka nastavena individuálně, v průběhu léčby - 4 týdny.

Děti starší než 7 let s nekomplikovanou formami chřipkou nebo jinými akutních respiračních virových infekcí - 0,06 g 1 x denně (po jídle) v 1., 2. a 4. dnech po zahájení léčby (průběh léčby 0,18 g - tabulka 3).. Když komplikace chřipkou nebo jinými akutních respiračních virových onemocnění, přijímání léčiva v 1, 2, 4 a 6 dnů od začátku léčení (ošetření na 0,24 g - Tabulka 4.).

Komplexní terapie neurovirálních infekcí by měla být prováděna pod dohledem lékaře.

AMYXIN. Celá pravda o droze!

loading...

Dobrý den, dnes jsem objevil pravdu o této droze, a proto jsem se rozhodl napsat o této recenzi, snad někomu, komu pomůže.

Začnu tím, že mám velmi slabou imunitu a v době epidemií chřipky a nachlazení jsem v ARVI neustále nemocen. Nejčastěji jsem byl léčen sama sebe, protože jít na doktora nemá vždy příležitost a touhu. Koupil jsem amixin dvakrát, na radu příbuzných. A oběma mi to nepomohlo! Byl jsem šokován čtením recenzí, protože lidé už jen od recepce dvou tablet létali a já jsem pil celý balíček stále ležící doma. Poprvé došlo k sinusitidě. A podruhé jsem se rozhodl navštívit lékaře, když jsem si uvědomil, že po třetí pilulce jsem se necítil lépe. A doktor mi vysvětlil, že amixin nezabije viry, je to imunnomodulátor drogy, udělá imunitu bojovat s viry. A moje imunita je zřejmě příliš slabá na to, abych tuto chorobu porazila sama, a tak mi Amixin nepomohl! Nebudu je kupovat víc a radím lidem se slabou imunitou jako já! Navíc je cena amixinu velmi kousavá! Existují také levnější, ale účinné léky pro léčbu ARVI

Všechny recenze hotelu AMYXIN. Celá pravda o droze!
Zbytečná droga. Jen peníze odhodili!

Amiksin mě velice chválil a dlouho. Tak jsem se zhoršil, nebo spíše ukázal první příznaky chladu, a protože tam bylo hodně v týdnu [. ]

Amiksin - pokyny pro dospělé, levné analogy, recenze

loading...

Antivirotikum Amiksin je uveden v seznamu zásadních léků Ruské federace a je široce používán v lékařství k léčbě a prevenci různých virových infekcí. Seznam indikací zahrnuje nejen ARVI, ale také hepatitidu, encefalitidu, chřipku, herpes a dokonce i chlamydie. Nicméně tato droga byla registrována pouze na území některých bývalých sovětských republik a studie její klinické účinnosti v zahraničí byly zastaveny v minulém století. Jak efektivní a bezpečná je tato droga opravdu?

Amiksin Adult - návod k použití

loading...

LS je tableta pro orální použití jako preventivní a terapeutické činidlo. Lék kombinuje imunostimulační a antivirový účinek, u kterého je seznam indikací pro použití poměrně široký. pokyny výrobce uvedené na minimální vedlejší účinky, avšak poukazuje na to v seznamu kontraindikací těhotenství, kojení a ve věku 18 let (pro děti ve věku od sedmi, existuje samostatná forma tablet s dávkou 60 mg).

Farmakologická skupina

Navzdory léčebnému účinku u některých bakteriálních infekcí se Amixin nevztahuje na antibiotika. Podle mezinárodní klasifikace je induktor interferonů a patří do skupiny antivirových imunostimulačních léků.

Složení Amiksin

Aktivní složka Amiksin je tyloron. Jedná se o dibázickou lipidovou chemickou sloučeninu, která má hydrofilní skupiny a aromatický systém. Tyloron patří do skupiny syntetických induktorů interferonu s nízkou molekulovou hmotností

Antivirová a imunostimulační vlastnosti tyloronu byly objeveny již koncem 60. let 20. století. To zvyšuje imunitu, protože stimuluje produkci endogenní alfa-, beta- a gama-interferony buněk střevního epitelu, játrech a granulocytů a T lymfocyty. Překonání hematoencefalické bariéry aktivuje syntézu interferonů neurony.

Tablety Amiksin pro dospělé je nejvíce aktivní ve vztahu k takovým virům, jako jsou:

  • Herpes simplex je nejběžnější 1 a 2 typy;
  • Varicella zoster, způsobující neštovice a herpes zoster;
  • cytomegaloviru.

Výrobce také deklaroval účinnost léků při léčbě akutních respiračních virových infekcí a chřipky způsobené jakýmikoliv druhy patogenů, non-gonokokální uretritidy, chlamydií a hepatitidy všech tří druhů.

Forma uvolnění Amiksinu

Pro léčbu virových infekcí u dospělých jsou určeny tablety obsahující 125 mg tyloronu. Jsou baleny v blistrech a krabicích z lepenky na 6 nebo 10 kusů. Cena závisí na počtu tablet a pohybuje se od 600 do 1000 rublů. Výrobce drogy zastoupené v lékárnách je dnes domácí farmaceutickou společností "Pharmstandard".

Photo Pack 6 tablet 125 mg dospělých Amixin (tyloron)

Recepty v latině

Při určování této drogy vypracuje lékař zvláštní léčebný předpis, v němž uvede jméno pacienta, jeho věk. Další informace jsou uvedeny pro lékárníka se zprávou o názvu léku, jeho dávkování a množství. Pro pacienta jsou určeny informace o způsobu aplikace v ruštině. Například pro léčbu chřipky je předepsáno balení přípravku Amixin po 6 tabletách:

Rp.: Tab. «Amixin» 0,125

D. t. d. Č. 6

S. Jedna tableta každých 24 hodin, první dva dny, poté stejné v 48hodinových intervalech.

Indikace k použití Amiksin

Výrobce deklaruje terapeutický účinek léčiva na takové nemoci jako:

  • respirační virové infekce, včetně chřipky;
  • hepatitida ze všech tří skupin;
  • herpetické a cytomegalovirové infekce;
  • encefalomyelitida virového a alergického původu;
  • urogenitální a respirační odrůdy chlamydií, tuberkulóza (jako součást kombinované terapie).

Jako profylaktický prostředek se doporučuje lék během sezónní epidemie ARVI a chřipky.

Kontraindikace Amixin

Přísné zákazy používání zahrnují:

  • přecitlivělost na tyloron;
  • těhotenství a kojení;
  • děti a dospívající (až 18 let u tablet ve věku od 125 mg do 7 let u tablet ve výši 60 mg).

Dávkování a způsob podání Amiksin pro dospělé

Léčivo se rychle vstřebává z trávicího traktu, asimiluje alespoň 60%. Protože se tělo dlouhodobě vylučuje, udržování terapeutických koncentrací se nepoužívá více než 1krát za 24 hodin. Doporučuje se, aby byl přípravek Amyxin po jídle umyt čistou vodou. Léčebné režimy pro každou chorobu ze seznamu indikací:

  • ORVI nebo chřipky - na pilulku každých 24 hodin po dobu prvních dvou dnů, pak po stejném, ale jednou za dva dny (celkem - 750 mg na kurs). Jako preventivní opatření je třeba užít stejné šest tablet po dobu jednoho a půl měsíce - jednu za týden.
  • Cytomegaloviru a herpetické infekce jsou léčeny stejným způsobem, ale dávka kurzu se pohybuje od 1,25 do 2,5 gramu.
  • Léčba hepatitidy A - plán a jednotlivé dávky jsou podobné, bude zapotřebí celkem 10 tablet. Profylaktický příjem je prováděn stejným způsobem jako prevence ARVI.
  • Hepatitida B v akutní formě - 16 tablet Amiksin podle režimu pro ARVI, chronický proces se ošetří průběhem 2,5 g účinné látky. A první polovina se užívá jako obvykle a druhá - 125 mg týdně.
  • Hepatitida C je chronická - plný průběh je 5 gramů a trvá šest měsíců. Akutní odrůda je ošetřena 20 tabletami (jako vždy jeden v prvních dvou dnech, pak ve stejný čas ve dvou dnech).
  • Respirační nebo urogenitální varianta chlamydií bude vyžadovat průběh 10 tablet, které by měly být užívány stejným způsobem jako u chřipky.

Antivirotikum v kombinaci s jinými léky pro neurovirální infekce a tuberkulózu - dvakrát 250 mg, pak 125 každý druhý den. Doba trvání léčby je stanovena individuálně.

Amyxin - vedlejší účinky a účinky

Výrobce velmi stručně uvádí možné negativní reakce těla na léčivo: alergie, zimnice, dyspepsie. Ve skutečnosti na území post-sovětského prostoru nikdy nedošlo k plnohodnotné studii o léku v klinických podmínkách. Dostupné informace jsou převážně reklamní povahy a několik testů bylo provedeno bez kontrolních placebo skupin. Současně byl stav po podání léku hodnocen subjektivně (tj. Pocity) a nikoliv na základě nezbytných virologických analýz v tomto případě.

Studie in vitro v zahraničí a pokusy na zvířatech však byly provedeny okamžitě a podle všech pravidel. Výsledky tiloronu a léků na jeho základě nebyly klinicky testovány a mnohem méně uváděny do oběhu kvůli vysoké toxicitě. Zde je seznam skutečných vedlejších účinků léku: keratopatie, osteopenie, mukopolysacharidóza, lipidóza jaterních buněk. Patologie vznikají v důsledku narušení metabolismu buněčných lipidů a uhlohydrátů. Ale nejnebezpečnější droga pro těhotné ženy.

Amiksin v kojení a těhotenství

Producent opět lakonicky poukazuje na nepřípustnost užívání tablet těhotnými a kojícími ženami, aniž by se zabývala důvody. A ty jsou následující: Tyloron blokuje syntézu prostaglandinu, která je nezbytná pro nesení plodu, a embryo jednoduše zahyne (tento výsledek byl získán v převážnou většině testů na zvířatech). Penetrace stejného léčiva do mateřského mléka během laktace je plná vývoje onemocnění uvedených v předchozí části dítěte.

Amixin a kompatibilita s alkoholem

V pokynech k léčivu o interakci ethanolu a tiloronu nejsou k dispozici žádné informace.

Neslučitelnost antivirových léčiv s alkoholickými nápoji není potvrzena, lze však předpokládat zvýšení závažnosti nežádoucích účinků a nežádoucího účinku na organismus, oslabené infekce obecně. Avšak vzhledem k velmi pravděpodobnému hepatotoxickému účinku tyloronu může mít kombinace Amixinu a alkoholu poměrně závažné následky. Proto je riskovat a kombinovat je extrémně nežádoucí, aby se nezvýšilo zatížení jater. Je také možné mít toxický účinek na ledviny a nervový systém.

Levné analogy Amiksinu v tabletách

loading...

Úplné strukturní analogy tohoto přípravku, tj. Vytvořené na základě stejné účinné látky, jsou:

  • Přípravek Tiloron (10 tobolek po 125 mg);
  • Lavomax (3, 6 nebo 10 tablet se stejným dávkováním);
  • Tiloram (6 a 10 tablet);
  • Tilaxin (10 tablet 125 mg).

Každý z výše uvedených analogů Amiksinu v tabletách nebo kapslích, stejně jako v originále, je vyráběn domácími farmaceutickými společnostmi. Nicméně rozdíl v ceně mezi nimi může být buď minimální nebo značně významný. Například společnost Lavomaks vyrobená společností JSC "Nizhpharm" stojí asi 450 rublů za 10 tablet, Tiloram - více než 600 za stejnou částku. Největší rozpočtovou náhradou Amiksinu je tyloron v kapslích za 130 rublů, vyráběných společností Moskhimpharmpreparaty. Levná cena a Tilaxin z "Dalhimfarm", který je nabízen v lékárnách za cenu 220 rublů.

Amiksin - recenze lékařských specialistů

loading...

Účinnost tohoto antivirového léku je zákazníkům známá především díky rozsáhlé a dlouhotrvající reklamní kampani a doporučením lékárníků. Nejčastěji se jedná o tyto pilulky, které jsou doporučovány v lékárně v reakci na žádost o radu něco z chřipky nebo nachlazení. Ale co si odborníci o Amiksinu myslí s recenzemi z chladných lékařů:

Gynekolog Cherepanov O. A z Pskov: "Podle mého názoru, s chladem a chřipkou, to perfektně pomáhá. Myslím, že se bude vyrovnávat s infekcemi herpesviru a cytomegaloviru. Vzhledem k tomu, že lék je užíván zřídka, cena se mi zdá přijatelná. "

Ruční terapeut VB komisaři z Izhevska: "Efektivní, ale drahé. Řešení jak infekce chřipky, tak herpesvirových infekcí bez vedlejších účinků. Vezmu si to v kombinaci s febrifuge v případě chřipky. "

Immortal DA, dětský otolaryngolog Odintsovo: "Nemohu doporučit drogu, protože její účinnost není klinicky potvrzena. Navíc jsem studoval zahraniční vědecké publikace o toxických účincích, takže nikdy neuděluji děti. "

Pyastolova A. N., otolaryngolog z Čeljabinsku: "Během let praxe jsem si nevšiml žádný imunostimulační účinek Amiksinu. Pod velkou otázkou a její antivirovou aktivitou. Koupit pochybný (a možná i nebezpečný) nápravný prostředek za takové peníze, myslím, že alespoň nepraktický. "

Pacienti antivirotika Amiksin je také hodnocen nejednoznačně. Přibližně polovina z nich považuje pilulky za všeléka jak pro normální herpes, tak i pro všechny respirační virové infekce. Zaznamenává se nejen nejvyšší účinnost, ale také nepřítomnost vedlejších účinků. Jiní charakterizují léčbu jako zcela zbytečnou při léčbě a prevenci a často popisují neočekávané "pobochki" ve formě aktivace herpesu v prvních dnech přijetí.

Lék je tedy velmi nejednoznačný. Neexistují spolehlivé informace o klinických studiích a proto není prokázána účinnost. Pokusy na zvířatech prováděné v zahraničí nám umožnily stanovit dávku, která skutečně stimuluje syntézu interferonů - 150 mg / kg hmotnosti. Současně byl zjištěn toxický účinek tyloronu. Domácí výzkum a publikace týkající se tohoto tématu mají charakter komerčního a diskutabilního. Navíc mnozí odborníci neodpovídají Amiksinu jako potenciálně nebezpečný a příliš drahý nástroj.

Zajistěte své zdraví profesionálům! Udělejte schůzku nejlepším lékařem ve vašem městě právě teď!

Dobrý lékař je všeobecný lékař, který na základě vašich příznaků dá správnou diagnózu a předepisuje účinnou léčbu. Na našich webových stránkách si můžete vybrat lékaře z nejlepších klinik v Moskvě, Petrohradě, Kazani a dalších ruských městech a získat slevu až 65% na recepci.

* Kliknutím na tlačítko se dostanete na speciální stránku webu s vyhledávacím formulářem a záznamem pro odborníka z profilu, který vás zajímá.

* Dostupná města: Moskva a Moskevská oblast, Petrohrad, Jekatěrinburg, Novosibirsk, Kazan, Samara, Perm, Nižnij Novgorod, Ufa, Krasnodar, Rostov na Donu, Čeljabinsk, Voroněži, Iževsk

Předchozí Článek

Hofitol - lék na játra