Fórum hepatitidy

Léčba

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Altevir recenze

loading...

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Chib »23. listopad 2015 23:23

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Thraican »23. 11. 2015 23:24

200 $) a pvt se sníží na 3-4 měsíce. nebo drahé?

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Lelka »23. listopad 2015 23:25

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Lelka 23. listopadu 2015 23:32

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Lelka »23. listopadu 2015 23:33

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Chib »23 listopad 2015 23:39

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Chib »23. listopadu 2015 23:40

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva Thraican »23. 11. 2015 23:52

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva frecken »24. 11. 2015 08:23

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva LEXA »24. 11. 2015 08:42

Re: Altevir recenze

Vaše zpráva lesitsa »24. 11. 2015 09:18

Altevir - Hodnocení

loading...

Altevir je prostředek interferonu, který je důležitým faktorem lidské imunity. Ve složení tohoto léčiva existují látky, které mají antivirovou aktivitu. Jednou z nejdůležitějších složek je rekombinantní interferon alfa-2 beta. Tato látka inhibuje množení virů, snižuje intenzitu patologických reakcí. Buněčná imunita je stimulována působením interferonu, tj. Zvyšuje se aktivita buněk fagocytů a T buněk. Vzhledem k přítomnosti této látky v lidském těle se rychlost a intenzita vývoje nádoru snižují. Proto v léčbě onkologických a virových patologií odborníci často předepisují léky interferonu, včetně přípravku Altevira.

Pokyny k užívání přípravku Altevir

loading...

Používá ho pacienti s chronickými formami virové hepatitidy B a C, stejně jako s papilomy a kondylomy. Doporučuje se také u některých maligních onemocnění, jako je Kaposiho sarkom, melanom.

Forma přípravku Altevir pro parenterální podání je subkutánní nebo intramuskulární injekce, intravenózní infúze pomocí kapátků. Při léčbě přípravky Altevir by měl být pacient pod dohledem lékaře. A dále pacient může nezávisle pokračovat v léčbě. Pokyny k léčbě přípravkem Altevir obsahují obecné informace o různých taktických způsobech jmenování v závislosti na patologii. Je pravda, že takové informace jsou zobecněny a nikdo nezruší individuální jmenování lékařem, v závislosti na specifických situacích.

Kontraindikace

Při těžkých patologických stavech ledvin a jater, tj. Při léčbě imunosupresivy, je zapotřebí užívat v patologických stavech kardiovaskulárních a nervových systémů. Také je kontraindikován u jedinců s autoimunitními patology a paralelní léčbou imunosupresivy. Použití se nedoporučuje u onemocnění štítné žlázy, plic, diabetes mellitus. Altevir je zakázán těhotným a kojících matek.

Nežádoucí účinky

Osobní nesnášenlivost k léčbě, nedodržení všech pokynů uvedených v pokynech může vést k častým nežádoucím účinkům, jako je horečka, zimnice, slabost. Tyto reakce jsou však dočasné. Nervový systém může být ovlivněn lékem, který se projevuje podrážděností, depresivním stavem, bolesti hlavy. Také léčba přípravkem Altevir může způsobit bolest svalů, poruchy trávení, nízký krevní tlak, porušení krevního složení, dokonce dermatologické reakce.

Recenze hotelu Altevira

loading...

Nejčastější recenze o přípravku Altevir ovlivňují téma léku. Pokud jde o účinnost tohoto léčiva a jeho analogů, pochybnosti nevyvolávají u pacientů.

  • Včera poprvé jsem cítil akci Altevira. Injekce byla provedena v žaludku, velmi bolestivý postup. Byla tu otázka: zda je možné pichnout ve stejné stříkačce, ale pouze v hýždě? Jen jsem si uvědomil, že se nemůžu vstříkat do mého žaludku. Lékař řekl, že můžete vstřebat intramuskulárně jak do nohy, tak do hýždí. Avšak injekční stříkačka by neměla užívat inzulín, ale obvykle.
  • Altevir denně podávám injekci. Lékař předepisuje, až dojde k poklesu ukazatelů biochemie. A pak to můžete udělat za den, a v některých případech může být jmenování lékařů omezeno třikrát týdně.
  • Doktor Altevir mi nařídil. Po první injekci byly pocity strašné. Samotná injekce je velmi bolestivá a ihned se zhoršilo celkové zdraví, hlava začala bolet. Myslím, že zkusím nějaké analogy z Altevir, protože mi to nevyhovuje.

Problém místa vpichu je nejoblíbenější u pacientů, kteří užívají tento lék. Léčba tímto lékem může trvat až šest měsíců. Během takového dlouhého cyklu injekčního podání léku na stejné místo může způsobit nežádoucí účinky. V případě dlouhodobého užívání je nejlepší podkožně injikovat injekci do záhybů břicha.

Pokud jde o četnost injekcí Altevira, názory se zde liší. Denní injekce jsou dostatečně vážným zatížením, které nemůže každý organismus udržet. Aby se snížila pravděpodobnost vývoje léků, doporučuje se Altevir bodit pouze třikrát týdně.

Balení Altevira, obsahující 5 ampulí po 1 ml, za cenu 972 až 1006 rublů.

Názory na drogu Altevir

loading...

Získali jsme skutečné recenze o produktu Altevir, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Jako součást komplexní terapie u dospělých:
- s chronickou virovou hepatitidou B bez příznaků cirhózy;
- s chronickou virovou hepatitidou C v nepřítomnosti příznaků jaterní insuficience (monoterapie nebo kombinovaná léčba ribavirinem);
- s papilomatózou hrtanu;
- s genitálními bradavicemi;
- s leukémie vlasatých buněk, chronickou myelogenní leukémií, non-Hodgkinovým lymfomem, melanomem, mnohočetným myelomem, Kaposiovým sarkomem proti AIDS, progresivním karcinomem ledvin.

Diskuse

loading...

. Dokonce i první rok student zná vnější stěnu. Druhý - interferon-alfa droga má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz terapie hepatitidy). Porovnejte pokyny s přípravkem viferon a altevir, rozsah a vedlejší účinky. Existují názory některých pediatrů, že děti dostávající viferon v ARVI mají delší a st.

. Sal by nikdy. Neexistuje žádná látka s tímto jménem. A vy, kdybyste byl doktor, to by vědělo. A pokud nejste lékař, kdo jste vy? Reklamní agent? Více: píšete o "Intron" a "Altevir". Ne příliš líní, aby viděli, jaký druh příprav. Obojí se podává intramuskulárně nebo přes ústa. Pokud jste byl lékař, Natalie, věděli jste, že způsob podávání z velké části určuje počet vedlejších účinků. Co je naznačeno v kontraindikacích k těmto lékům ve slově, lze nazvat - chřipkový syndrom. Ty, samozřejmě, to nevíte. Odkud? V kulinárské škole to není vyučováno. O dalších skutečnostech nepředpokládám, že bych se domnívala, že tuto drogu neznám dostatečně, abych mohl soudit. A tady vy, čtenáři reko.

. Znám stěnu střeva i prvního člověka. Druhá - léčivo interferon-alfa má všechny hezké vedlejší účinky (viz léčba hepatitidou). Porovnejte pokyny s přípravkem Viferon a altevir, rozsah a vedlejší účinky. Existují názory některých pediatrů, že děti dostávají Viferon SARS, mají dlouhou a přetrvávající horečka.... Ostatní přípravky - „antivirové“ a tzv imunomodulační přípravky s antivirovou aktivitou. - Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid atd rovněž nebyly řádné klinické bezpečnostní zkoušky a účinnost a nesmí být používán, zvláště.

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). ? Strange, není to myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Tady, informace o SARS. - Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s ze stejné rostliny jde látku interferon alfa-2b pro výrobu svecheyViferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Je to divné, že? Myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Re-číst pro bůhvíkolikáté, a mohou být jisti, že jste na..

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Je to divné, že? Myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Re-číst pro bůhvíkolikáté, a mohou být jisti, že..

. Xia střevní stěny i pervokursniku.Vtoraya je známo, - přípravek interferonu-a má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz hepatitidy terapii.). Porovnávat návod viferon a alteviru, rozsah a deystviya.Est boční výhled na některých pediatrů, že děti dostávají viferon SARS mají více dlouhodobý a stabilní lihoradku.Kipferon - stejný viferon, který přidal imunoglobuliny z krve. Navzdory všem možným průzkumným opatřením není zajištěna žádná krev donoru bez virů hepatitidy a HIV. Proto je využití všech krevních derivátů by mělo být provedeno s extrémní ostorozhnostyu.Est i homeopatické „rezisty.

. přípravu léku, pak přineste normální argumenty. Například výsledky mezinárodních studií provedených podle pravidel lékařské medicíny založené na důkazech. Četl jsi, že chovají intron a altevir? Viděl jste seznam pobochek? Stále máte pochyb o tom, že přípravky na interferon jsou pro děti bezpečné, jak tvrdí naši.

. ayu máme něco podobného, ​​nebo bohužel (((anagrelidu tohoto tabletu ven? 5 tablet je tam bojí tolik pít (((komunikoval s holkama taky, s diagnózou ET, takže injekce představují nebo Altevir nebo Roferon-A a krevní destičky na podzim a to až do 300 mluvené a těhotenství mohou, a jsou řádně převáděny. To půjde na placené lékaři znají.

Přečtěte si o Altevire, jak, jak může být Viferon neškodný, pokud funguje? Buď funguje as pobochkami nebo nefunguje a je neškodné. A další je třeba číst o smyslu pro interferon, o tom, jaký je obecně a jak funguje. Mělo by to být stále totéž, přemýšlejte.. Možná je část vitaminu C a E vše.

Recenze: Altevir

loading...
  • Farmapark, Rusko
  • Doba použitelnosti: do 01.11.2019
  • Pharmstandard-Ufavita
  • Doba použitelnosti: do 01.06.2020

Recenze zákazníků společnosti Altevir

loading...

Četl jsem spoustu recenzí na různých místech před použitím této drogy. Už jsem byl vyděšený. A teď vám řeknu své zkušenosti. Mé vzdělání v levé ledviny bylo odstraněno a interferon byl předepsán k bodnutí 9 měsíců po injekci. V onkologii varovali, že lék zvyšuje teplotu a poprvé až do 40 let, proto potřebujete hodinu před injekcí, abyste si vzali pilulku aspirinu. A tak teplota nebude 40, ale bude poprvé v blízkosti 38,5. Udělal jsem to. Intramuskulárně jsem injikoval altevir a čekal. Čtyři hodiny po podání injekce jsem se začal otáčet, chvěje, vrhá pot, bolesti kloubů, tj. všechny známky vysoké teploty a o hodinu později začaly pomalu proudit teplotu. Za hodinu se rozbíjení začalo postupně ubírat, ale teplota zůstala a neklesla, byla 38,8. Nevyšel nad tuto hodnotu. Myslela jsem, že jednoho dne povstane a spadne a všechno, ale ona se držel dál! A já jsem pil více aspirinu, sestřelil jsem na 38. Mimochodem, můžete sestřelit, mluvil jsem s doktorem a doktor řekl, aby pomohl tělu a sestřelil. Po 6 hodinách (teplota byla asi 37,8 a 38,1) jsem zavolala sanitku a zeptala se na jak dlouho to bude? Lékař řekl, že musíte být trpěliví a jak se droga odstraní z těla, teplota klesne. Řekl, že si můžete koupit nurofen, nimesil a pít, to pomůže zmírnit příznaky bolesti kloubů a trochu zmírnit stav. Prostě jsem se do těla dostal poprvé jako droga, kterou neví, a proto reaguje ostře, je to v pořádku. Uklidnil jsem se, usnul, byla před sebou noční doba (můj manžel mě injekoval za 12 dní). Noc šla dobře, klidně a ráno se probudil s teplotou 37. A někde v 10 hodin ráno spala teplota dost. Tedy. asi jeden den mi trvalo, než jsem se vypořádala. Ale slabost a nevolnost byly neodmyslitelné. Všechno dalšího spala. Cítí se jako trochu napětí pro tělo. To je jako dlouhotrvající akutní-virové onemocnění. A pak přišel čas znovu bodnout. Zažil jsem a zásoboval nurofenom a nemesilom, ale byl jsem překvapen. Chlady téměř necítili, teplota je maximálně 37. Slabé a trochu bolestivé, ale celkově je vše v pořádku. Chvalte Boha! Proto vydržte. a všechny příznaky přišly dolů, při každé injekci budou stále více a více tupé. Zdraví všem!

Chystám se za vlasatobuněčnou leukémii, zatímco jsem udělal 8 injekcí. Stát je tolerantní.

Byla léčena z hepatitidy z podlahy roku, žila jako v pekle. Léčba byla odložena, tk varovala, že je to těžké, ale neočekávalo to na tolik. Velmi tvrdá, je nutné mít dvě děti krmit, čistou hru, aby lekce a síly ani vstát z postele. První týden v nemocnici upadl do mdloby, teplota byla 39,8, ještě horší. Ztratila 15 kg, padání vlasů, vlasové kořínky bolest, teplota 34,8 přestávkách a po injekci 35,1. Nohy se krouží po tom, co jsou modřiny. Nyní se virus v krvi není, ale pokud jste se vrátil podruhé tato léčba nemůže stát, nebude ani snažit.

Těžký na působení léku, ale také významným bolavé hojí, mám virus C. První injekce, ačkoli být zavěšeny, ale je nutné, tolerovány, a teplota, a hlava nevlastní, a ve svalech na dotírající bolest, proboha! Pak se to stalo snesitelnějším, nebo se mi podařilo zvládnout. On sekl půl roku uplynulo biochemii, je vše v pořádku, ale teď jen dietu, aby se zabránilo provokovat bolí.

Léčilo se jinou hepatitidou C. Nejdříve bylo vše v pořádku, symptomy a slabost výrazně ustoupily. Ale když jsem za týden dovolil provést injekce doma, po první domácí injekci se rozvinula silná slabost a hlava se začala otáčet. Je samozřejmě škoda, ale lék musel být nahrazen.

vzal průběh léčby hepatitidy s tímto léky - nežádoucí účinky jsou velmi silné po zahájení vstřikování třes, a je vysoká teplota, nevolnost, bolesti hlavy - nepřítel nechce, ale játra my vyústila v plném pořádku, recidiva PAH PAH nula pro celou tuto dobu (8 měsíců).

Altevir

loading...

Ekaterina Ruchkina 25. září 2012

Popis a pokyny léku Altevir

loading...

Altevir je přípravkem interferonu, který je jedním z nejdůležitějších faktorů obrany člověka. Tento lék obsahuje rekombinantní lidský interferon alfa-2 beta. Tato látka má antivirovou aktivitu, inhibuje množení virů v tkáňových buňkách a také snižuje intenzitu patologických reakcí samotných tkání na průnik patogenu (proliferace). Vliv interferonu stimuluje buněčnou imunitu - aktivitu buněk - fagocytů, T-buněk a tak dále. Navíc přítomnost této látky v těle snižuje rychlost vývoje nádorových procesů. Proto léčba virových a onkologických patologií zahrnuje podávání interferonových přípravků, například Altevira.

Altevir se používá k:

  • Chronické formy virové hepatitidy B a C;
  • Papilomy a kondylomy;
  • Některá zhoubná onemocnění - Kaposiho sarkom, melanom a tak dále.

Altevir se vyrábí ve formě pro parenterální podání - subkutánní nebo intramuskulární injekce, stejně jako intravenózní infuze (kapání). Pokud jsou zobrazeny snímky, zahájení léčby by mělo být pod dohledem lékaře, ale pak může pacient pokračovat v léčbě samostatně. Instrukce léku Altevir obsahuje obecné informace o taktikách jeho použití v různých patologických stavech. Tyto informace jsou nepochybně poskytnuty pro obecné informace o pacientech, ale individuální jmenování provádí ošetřující lékař s přihlédnutím k konkrétní situaci.

Kontraindikován Altevir za:

  • Těžká ledvinová a jaterní patologie (s imunosupresivní léčbou);
  • Závažné kardiovaskulární patologie (včetně s hyperkoagulací);
  • Těžké patologie nervového systému a psychika;
  • Autoimunitní patologie a imunosupresivní terapie;
  • Nepodléhá korekci těžkých plicních onemocnění, štítné žlázy, diabetes mellitus a tak dále;
  • Během těhotenství kojení;

Nežádoucí účinky přípravku Altevir

Zavedení této drogy často vede k chřipkovým stavům - horečce, zimnici, slabosti. Tyto reakce jsou dočasné. Zdraví nervového systému může trpět, což se projevuje podrážděností, bolesti hlavy, depresivním stavem (až po sebevražedné myšlenky) a tak dále. Kromě toho může léčba přípravkem Altevir způsobit svalovou bolest, poruchy zažívacího traktu, pokles krevního tlaku, porušování krevní formulace, dermatologické reakce a tak dále.

Recenze hotelu Altevira

loading...

Obecně platí, že recenze týkající se Alteviru souvisí s diskusí o tom, jak a kam vstoupit. Potřeba užívání tohoto léku a jeho analogů zpravidla nevyvolává pochybnosti u pacientů. Takže na fórech, kde komunikují pacienti s virální hepatitidou, probíhají podrobné diskuse o tomto tématu:

- Včera jsem dostal první injekci přípravku Altevira do žaludku. Bylo to tak bolestné! Nejsem si jistý, co můžu udělat sám sobě... A mohu si injekčně injektovat do hýždí stejnou malou stříkačkou?

- V hýždě, v noze - můžete pichnout (již intramuskulárně, nikoliv subkutánně). To ale vyžaduje normální (ne inzulínovou) injekční stříkačku.

- Každým dnem se Altevir pichá, dokud se zvýšené ukazatele biochemie nezmění. A pak to udělám za den. Ačkoli někteří lékaři předepisují třikrát týdně...

Otázka místa vpichu je u těchto pacientů naléhavá. Koneckonců, držení dlouhého kurzu (například šesti měsíců) přípravku Altevira, zavedení do hýždě, znamená přeměnit obě svaly na souvislý "nerv". Pro takovou dlouhodobou léčbu je nejoptimálnější podávání léku subkutánně v záhybech břicha.

O frekvenci injekcí - existují různé názory. Je zřejmé, že takové intenzivní zatížení (denní injekce) může vydržet jen poměrně silné tělo. Doporučení třikrát týdně očistit Altevir je založeno především na nutnosti snížit pravděpodobnost nežádoucích účinků.

Zpětná vazba na léčbu hepatitidy s altevirem a ribavirinem

loading...

Altevir

loading...

Popis a pokyny léku Altevir

Altevir je přípravkem interferonu. což je jeden z nejdůležitějších faktorů obrany člověka. Tento lék obsahuje rekombinantní lidský interferon alfa-2 beta. Tato látka má antivirovou aktivitu, inhibuje množení virů v tkáňových buňkách a také snižuje intenzitu patologických reakcí samotných tkání na průnik patogenu (proliferace). Vliv interferonu stimuluje buněčnou imunitu - aktivitu buněk - fagocytů, T-buněk a tak dále. Navíc přítomnost této látky v těle snižuje rychlost vývoje nádorových procesů. Proto léčba virových a onkologických patologií zahrnuje podávání interferonových přípravků, například Altevira.

Altevir se používá k:

  • Chronické formy virové hepatitidy B a C;
  • Papilomy a kondylomy;
  • Některá zhoubná onemocnění - Kaposiho sarkom, melanom a tak dále.

Altevir se vyrábí ve formě pro parenterální podání - subkutánní nebo intramuskulární injekce, stejně jako intravenózní infuze (kapání). Pokud jsou zobrazeny snímky, zahájení léčby by mělo být pod dohledem lékaře, ale pak může pacient pokračovat v léčbě samostatně. Instrukce léku Altevir obsahuje obecné informace o taktikách jeho použití v různých patologických stavech. Tyto informace jsou nepochybně poskytnuty pro obecné informace o pacientech, ale individuální jmenování provádí ošetřující lékař s přihlédnutím k konkrétní situaci.

Kontraindikován Altevir za:

  • Těžká ledvinová a jaterní patologie (s imunosupresivní léčbou);
  • Závažné kardiovaskulární patologie (včetně s hyperkoagulací);
  • Těžké patologie nervového systému a psychika;
  • Autoimunitní patologie a imunosupresivní terapie;
  • Nepodléhá korekci těžkých plicních onemocnění, štítné žlázy, diabetes mellitus a tak dále;
  • Během těhotenství kojení;

Nežádoucí účinky přípravku Altevir

Zavedení této drogy často vede k chřipkovým stavům - horečce, zimnici, slabosti. Tyto reakce jsou dočasné. Zdraví nervového systému může trpět, což se projevuje podrážděností, bolesti hlavy, depresivním stavem (až po sebevražedné myšlenky) a tak dále. Kromě toho může léčba přípravkem Altevir způsobit svalovou bolest, poruchy zažívacího traktu, pokles krevního tlaku, porušování krevní formulace, dermatologické reakce a tak dále.

Recenze hotelu Altevira

Obecně platí, že recenze týkající se Alteviru souvisí s diskusí o tom, jak a kam vstoupit. Potřeba užívání tohoto léku a jeho analogů zpravidla nevyvolává pochybnosti u pacientů. Takže na fórech, kde komunikují pacienti s virální hepatitidou, probíhají podrobné diskuse o tomto tématu:

- Včera jsem dostal první injekci přípravku Altevira do žaludku. Bylo to tak bolestné! Nejsem si jistý, co můžu udělat sám sobě... A mohu si injekčně injektovat do hýždí stejnou malou stříkačkou?

- V hýždě, v noze - můžete pichnout (již intramuskulárně, nikoliv subkutánně). To ale vyžaduje normální (ne inzulínovou) injekční stříkačku.

- Každým dnem se Altevir pichá, dokud se zvýšené ukazatele biochemie nezmění. A pak to udělám za den. Ačkoli někteří lékaři předepisují třikrát týdně...

Otázka místa vpichu je u těchto pacientů naléhavá. Koneckonců, držení dlouhého kurzu (například šesti měsíců) přípravku Altevira, zavedení do hýždě, znamená přeměnit obě svaly na souvislý "nerv". Pro takovou dlouhodobou léčbu je nejoptimálnější podávání léku subkutánně v záhybech břicha.

O frekvenci injekcí - existují různé názory. Je zřejmé, že takové intenzivní zatížení (denní injekce) může vydržet jen poměrně silné tělo. Doporučení třikrát týdně očistit Altevir je založeno především na nutnosti snížit pravděpodobnost nežádoucích účinků.

Ohodnoťte Altevir!

Celkové hodnocení: 4.1 z 5 243

Můj manžel a já jsme začali ukrást Altevir 10.03. 3krát týdně intramuskulárně. Máme hep C, 2 gen. První dvě injekce (nebo spíše dojmy po nich) budou trvat dlouho. To je vysoká horečka (dosáhla 40) a bolesti ve svalech a kloubech a bolesti hlavy a suché sliznice. Ale kvůli zotavení můžete vydržet všechny. Jediná věc, s každou injekcí, je stále bolestnější (samotná injekce). O měsíc později se teplota vrátila na normální, ale pravidelná bolest hlavy, bolest v kloubech zůstala. budeme pokračovat!

Její manžel začal užívat Altevir dne 29.04.14. Kolín každý druhý den. První den je jenom noční můra, lámání, třes, oba z aktuálního ve filmu! teplota 39,2, nespadá do 6 hodin a je lepší dát si noci, že je možnost lehnout si. Ráno to bylo 37,5. Už je to dobré. Následující injekce byla očekávána ze strachu, byly zásobeny svíčkami z teploty, ale celá sláva Boží prošla klidně, každý den je snadnější a snadnější, teplota je 37,2, 37,0. Není třepání, žádná bolest. Někdy bolesti hlavy, ale to není tak hrozné jako první den. Držte se, buďte léčeni, všechno bude v pořádku, opravdu tomu věříme!

A tady jsme znovu! Byly to 3 měsíce od začátku OEM. Máme mínus. Pokračujeme v léčbě. Podle mých vedlejších účinků skoro proběhlo nebo proběhlo (prožívám pouze vlasy, které mluví, začnou intenzivně vypadávat). Teplota jejího manžela vzrůstá po každé injekci. Pili jsme extra bodlák (je mnohem lehčí, chuť k jídlu vypadá, klouby méně zraněné.) Injekce jsou stále stejně bolestivé, ale můžete tolerovat! Také pijeme sirup Gerbamarin pro játra (s čajem a citronem), ale také zmírňuje vedlejší účinky. Tatiana, přejeme vám a vašemu manželovi trpělivost a skvělé zdraví.

HEPATITIS S. Je to léčebný nebo ne?

loading...

Lidé mají pravdu. s výjimkou interferonů nic neuděláte. léčba je velmi obtížná a nákladná. nechá se držet dietní výživy, pije mléko a dvakrát za rok propichuje fosfoglym v nemocnici. Je to zdarma. není tak strašidelné.


K mé matce 57 a v ní chronické hepatitidě B. Zotavit se v tomto věku z In bude oche problematicky a to je nepravděpodobné. Kromě interferonů existují i ​​jiné léky, které jsou používány a poměrně účinné, ale časování je významnější a interferon je nejlevnější metoda. Mimochodem, není nutné potlačit hepatitidu, můžete významně snížit její účinek na tělo. Adresa pro hepatologové v Záporoží. Je-li fáze aktivní, je mnohem účinnější léčit.

Konstantin. nechápete. že Viriad léčí hepatitidu B, ale nikoliv hepatitidu C.


George, který si nejprve nepozorně přečetl místo otázek, její matka a C a B, ve druhé jsem se právě nabídl, že si přečtu. Nové technologie léčby se neustále objevují. Doporučuji kontaktovat HEPATOCENTER. Pro osoby, které nemohou podstoupit léčbu pro fyzickou kondici, nabídnou jemnější léčbu. Interferony jsou vhodné pro ty, kteří mají normální fyzický stav a / nebo mají možnost ležet ve vrstvách po dobu několika měsíců. ALE musíte jít na profesionálního HEPATISORA a na specialisty na infekční onemocnění. A pokud jde o Veriad jsem řekl, jen pro příklad lze uvést, že věda není v klidu, a ve snaze, aby se nedostala tseroz nutně porazit nemoc na sto procent, můžete výrazně snížit dopad virů a poskytovat co nejvíce příležitostí k obnovení játra na přijatelnou úroveň. Ačkoli si zároveň pamatujete, že jste potenciálním nebezpečím infekce pro ostatní.

465. George | |. | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

George, který si nejprve nepozorně přečetl místo otázek, její matka a C a B, ve druhé jsem se právě nabídl, že si přečtu. Nové technologie léčby se neustále objevují. Doporučuji kontaktovat HEPATOCENTER. Pro osoby, které nemohou podstoupit léčbu pro fyzickou kondici, nabídnou jemnější léčbu. Interferony jsou vhodné pro ty, kteří mají normální fyzický stav a / nebo mají možnost ležet ve vrstvách po dobu několika měsíců. ALE musíte jít na profesionálního HEPATISORA a na specialisty na infekční onemocnění. A pokud jde o Veriad jsem řekl, jen pro příklad lze uvést, že věda není v klidu, a ve snaze, aby se nedostala tseroz nutně porazit nemoc na sto procent, můžete výrazně snížit dopad virů a poskytovat co nejvíce příležitostí k obnovení játra na přijatelnou úroveň. Ačkoli si zároveň pamatujete, že jste potenciálním nebezpečím infekce pro ostatní.


Souhlasím s vámi, nesprávně jsem vás nesprávně porozuměl, ospravedlňoval jsem se, ale v předchozích příspěvcích jste mi nerozuměl.

Uživatel stránky webu Woman.ru chápe a souhlasí s tím, že je plně zodpovědný za veškeré materiály zveřejněné částečně nebo úplně prostřednictvím služby Woman.ru.
Uživatel stránky stránky Woman.ru zaručuje, že umístění materiálů, které předložil, neporušuje práva třetích stran (včetně autorských práv), nepoškozuje jejich čest a důstojnost.
Uživatel stránky stránky Woman.ru, zasílající materiály, má tedy zájem o jejich zveřejnění na webu a vyjadřuje svůj souhlas s jejich dalším využíváním redakčními pracovníky webu Woman.ru.
Veškeré materiály na webu Women.ru, bez ohledu na formu a datum zveřejnění na webu, mohou být použity pouze se souhlasem redakčního webu. Reprodukce materiálů z webu Woman.ru je nemožné bez písemného souhlasu redakce.

Redaktoři neodpovídají za obsah reklam a článků. Názor autorů se nemusí shodovat s redakčním hlediskem.

Materiály zveřejněné v sekci Sex se nedoporučují pro prohlížení osob mladších 18 let (18+)

Když navštívíte woman.ru, souhlasíte s Podmínkami používání stránky Woman.ru. v t.ch. a v části o cookies.

Síťová publikace Woman.ru (Certifikát médií EL № FS-77 - 65950, vydaný společností Roskomnadzor dne 10. června roku).

Altevir - Hodnocení

loading...

Altevir je prostředek interferonu, který je důležitým faktorem lidské imunity. Ve složení tohoto léčiva existují látky, které mají antivirovou aktivitu. Jednou z nejdůležitějších složek je rekombinantní interferon alfa-2 beta. Tato látka inhibuje množení virů, snižuje intenzitu patologických reakcí. Buněčná imunita je stimulována působením interferonu, tj. Zvyšuje se aktivita buněk fagocytů a T buněk. Vzhledem k přítomnosti této látky v lidském těle se rychlost a intenzita vývoje nádoru snižují. Proto v léčbě onkologických a virových patologií odborníci často předepisují léky interferonu, včetně přípravku Altevira.

Pokyny k užívání přípravku Altevir

Používá ho pacienti s chronickými formami virové hepatitidy B a C, stejně jako s papilomy a kondylomy. Doporučuje se také u některých maligních onemocnění, jako je Kaposiho sarkom, melanom.

Forma přípravku Altevir pro parenterální podání je subkutánní nebo intramuskulární injekce, intravenózní infúze pomocí kapátků. Při léčbě přípravky Altevir by měl být pacient pod dohledem lékaře. A dále pacient může nezávisle pokračovat v léčbě. Pokyny k léčbě přípravkem Altevir obsahují obecné informace o různých taktických způsobech jmenování v závislosti na patologii. Je pravda, že takové informace jsou zobecněny a nikdo nezruší individuální jmenování lékařem, v závislosti na specifických situacích.

Kontraindikace

Při těžkých patologických stavech ledvin a jater, tj. Při léčbě imunosupresivy, je zapotřebí užívat v patologických stavech kardiovaskulárních a nervových systémů. Také je kontraindikován u jedinců s autoimunitními patology a paralelní léčbou imunosupresivy. Použití se nedoporučuje u onemocnění štítné žlázy, plic, diabetes mellitus. Altevir je zakázán těhotným a kojících matek.

Nežádoucí účinky

Osobní nesnášenlivost k léčbě, nedodržení všech pokynů uvedených v pokynech může vést k častým nežádoucím účinkům, jako je horečka, zimnice, slabost. Tyto reakce jsou však dočasné. Nervový systém může být ovlivněn lékem, který se projevuje podrážděností, depresivním stavem, bolesti hlavy. Také léčba přípravkem Altevir může způsobit bolest svalů, poruchy trávení, nízký krevní tlak, porušení krevního složení, dokonce dermatologické reakce.

Recenze hotelu Altevira

Nejčastější recenze o přípravku Altevir ovlivňují téma léku. Pokud jde o účinnost tohoto léčiva a jeho analogů, pochybnosti nevyvolávají u pacientů.

  • Včera poprvé jsem cítil akci Altevira. Injekce byla provedena v žaludku, velmi bolestivý postup. Byla tu otázka: zda je možné pichnout ve stejné stříkačce, ale pouze v hýždě? Jen jsem si uvědomil, že se nemůžu vstříkat do mého žaludku. Lékař řekl, že můžete vstřebat intramuskulárně jak do nohy, tak do hýždí. Avšak injekční stříkačka by neměla užívat inzulín, ale obvykle.
  • Altevir denně podávám injekci. Lékař předepisuje, až dojde k poklesu ukazatelů biochemie. A pak to můžete udělat za den, a v některých případech může být jmenování lékařů omezeno třikrát týdně.
  • Doktor Altevir mi nařídil. Po první injekci byly pocity strašné. Samotná injekce je velmi bolestivá a ihned se zhoršilo celkové zdraví, hlava začala bolet. Myslím, že zkusím nějaké analogy z Altevir, protože mi to nevyhovuje.

Problém místa vpichu je nejoblíbenější u pacientů, kteří užívají tento lék. Léčba tímto lékem může trvat až šest měsíců. Během takového dlouhého cyklu injekčního podání léku na stejné místo může způsobit nežádoucí účinky. V případě dlouhodobého užívání je nejlepší podkožně injikovat injekci do záhybů břicha.

Pokud jde o četnost injekcí Altevira, názory se zde liší. Denní injekce jsou dostatečně vážným zatížením, které nemůže každý organismus udržet. Aby se snížila pravděpodobnost vývoje léků, doporučuje se Altevir bodit pouze třikrát týdně.

Balení Altevira, obsahující 5 ampulí po 1 ml, za cenu 972 až 1006 rublů.

Altevir

loading...

Popis je aktuální 20. 4. 2014

  • Latinský název: Altevir
  • ATX kód: L03AB05
  • Aktivní složka: Interferon alfa-2b lidský rekombinant (interferon alfa-2b lidský rekombinant)
  • Výrobce: Pharmapark (Rusko)

Složení

loading...

Roztok obsahuje jako aktivní složku interferon alfa-2b lidský rekombinant, Stejně jako další komponenty jako Octan sodný, disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny, dextran 40, chlorid sodný, čisticí voda pro injekci, Tween 80.

Forma vydání

loading...

Léčivo je ve formě injekčního roztoku.

Farmakologický účinek

loading...

Lék má antivirotika, antiproliferativní, imunomodulace a protinádorové vlastnosti.

Farmakodynamika a farmakokinetika

loading...

Účinná látka léčiva interaguje s receptory na povrchu buněk, iniciuje komplexní řetězec transformací (například indukce syntézy cytokiny a Enzymy) a rovněž narušuje syntézu virové RNA a proteinů viru. To způsobuje antivirotika a antiproliferativní léku.

Navíc aktivní látka Altevir aktivuje prezentaci antigenu k imunokompetentním buňkám. Stimuluje také cytotoxický účinek T-buněk a fagocytární aktivitu makrofágy, utlačuje syntézu některých onkogeny a zabraňuje proliferaci buněk, včetně nádorových buněk.

Biologická dostupnost léčiva je přibližně 90%. Poločas eliminace je 2-6 hodin. Lék se vylučuje ledvinami glomerulární filtrace. Po 16-24 hodinách není účinná látka v krvi detekována. Je rozdělena do jater.

Indikace pro použití

Lék se používá pro:

  • leukémie vlasatých buněk;
  • chronické virovéhepatitidaV (pokud ne cirhóza jater a jeho znamení);
  • non-Hodgkinův lymfom;
  • papillomatóza hrtanu;
  • více myelom;
  • genitální bradavice;
  • postupovat rakovina ledvin;
  • chronické virové hepatitidy C (není-li jaterní nedostatečnost a jeho příznaky) - se sdružuje komplexní terapie ribavirin;
  • chronické myeloidní leukémie;
  • melanom;
  • sarkom Kaposi at AIDS.

Kontraindikace

Altevir neplatí, pokud:

  • přecitlivělost na složky léčiva;
  • těžké selhání ledvin;
  • chronické hepatitida s dekompenzací cirhóza jater;
  • imunodepresivní léčivé přípravky;
  • dekompenzované plicní onemocnění;
  • hyperkoagulace;
  • těžké hepatální nedostatečnost;
  • těhotenství;
  • laktace;
  • těžké kardiovaskulární nemoci;
  • závažné poruchy centrální nervové soustavy (zejména v případě epilepsie, deprese);
  • autoimunitní onemocnění;
  • dekompenzován diabetes mellitus;
  • vysloveno myelosuprese.

Nežádoucí účinky přípravku Altevira

Nežádoucí účinky přípravku Altevir se nejčastěji projevují ve formě horečky, bolesti hlavy, zimnice, nevolnost, obecná slabost, myalgie, potlačující chuť k jídlu.

Ve vzácných případech jsou bolesti v břiše, nervozita, úzkost, trávení, autoimunní tyroiditida. Mohou se objevit změny v laboratorních indikátorech (reverzibilní): leukopenie, snížení úrovně hemoglobin, zvýšená aktivita jaterních enzymů, granulocytopenie, trombocytopenie.

Pokyny pro Altevir

Lék se podává intramuskulárně, intravenózně, intraperitoneálně, subkutánně, intrathekálně do léčebného zaměření. Instrukce pro přípravek Altevir poskytuje následující jednotlivá dávka pro dospělé - 3 až 6 milionů IU. V případě potřeby může jít nahoru. Děti dostávají 500-100 tisíc IU na kilogram hmotnosti.

V závislosti na onemocnění jsou v návodu k použití stanoveny také následující schémata:

  • papillomatóza hrtanu - dospělí 6 milionů IU 5krát za 7 dní nebo 3 až 6 milionů IU třikrát za 7 dní (léčebný kurz - měsíc), 3 miliony IU dvakrát za 7 dní (léčebný kurs - 12 týdnů), 3 miliony IU každých 7 dnů (průběh léčby - 28 týdnů); Děti 50-100 tisíc IU třikrát za posledních 7 dnů (léčebná kúra - měsíčně)., 50000 IU každých 7 dní (léčebné kúry - 28 týdnů).., 50000 IU dvakrát za posledních 7 dní (léčebné kúry - 12 týdnů ). V případě progrese onemocnění může být dávka zvýšena;
  • Těžké hepatální nedostatečnost u kojenců - 3 až 6 milionů IU / m2, které lékař během týdne provádí intraperitoneálně, by měl být užíván denně. Během druhého týdne léčby se stejná dávka podává intramuskulárně. Frekvence příjmu může být snížena až třikrát týdně od třetího týdne;
  • chronická hepatitida B - odborníci pro dospělé pacienty doporučují intramuskulární podávání 6 milionů IU denně po dobu dvou týdnů, pak dvakrát za 7 dní (léčebný režim - 16 týdnů) a třikrát za 7 dní (léčba - měsíc); děti mladší 12 let by měly užívat 3-6 milionů IU / metr čtvereční intramuskulárně třikrát za 7 dní (léčba - 16 týdnů); děti ve věku 12 let užívají jednu dávku 6 milionů IU;
  • chronická hepatitida C - odborníci poukazují na to, že 3 miliony IU ve formě subkutánních nebo intramuskulárních injekcí se podávají dospělým pacientům třikrát za 7 dní (léčba je 9 měsíců), děti musí podle stejného schématu převzít 3 miliony IU / m2;
  • HIV infekce - Musíte užít 3 miliony IU třikrát za 7 dní. Pokud se objeví neutralizující protilátky, je léčivo nahrazeno přirozeným interferon;
  • Horúčka dengue - během 72 hodin po nástupu příznaků jsou dospělí předepisováni, aby užívali 3-6 milionů IU 3 denní den, děti užívají 50-100 tisíc IU na kilogram hmotnosti podle stejného schématu;
  • non-Hodgkinův lymfom (malignita střední nebo nízká) - lék je užíván po remisi, což je dosaženo polychemotherapy. Mělo by být podáno 6 milionů IU třikrát za 7 dní;
  • genitální bradavice - U dospělých pacientů by mělo být podáno 6 milionů IU (celý cyklus léčby je určen po dobu 6 týdnů) denně v kombinaci s interferon alfa 2b (masť) třikrát denně, pacientům v dětském věku jsou přiděleny 50-100 tisíc IU na kilogram;
  • virové hepatitidy - nejdříve 12-15 milionů IU (je třeba užívat 3-5 dní) intramuskulárně nebo intraperitoneálně denně a poté 6 milionů IU ve formě intramuskulárních injekcí každý druhý den, dokud nejsou známy negativní výsledky týkající se virových markerů hepatitida; v případě subakutního viru hepatitida u dětí od 1 roku je třeba vzít 3-6 milionů IU / m 1-2 týdnů (první týden intraperitoneálně, pak intramuskulárně), potom může léčba pokračovat se stejnou dávkou, ale třikrát za posledních 7 dní, dokud negativních ukazatelů na markery onemocnění;
  • Kaposiho sarkom - stanovit denní příjem 30 milionů IU s včasnou diagnózou - 6 milionů IU (platí 6 týdnů), stejná dávka je předepsána dětem;
  • chronická myelogenní leukémie - po hematologická remise vzít 3 miliony IU / m2 den předtím cytogenetické remisie nebo regrese onemocnění;
  • herpes zoster - lékaři doporučují denně používat 6 milionů IU (léčebný kurs týdně), poté v případě potřeby užívat 6 milionů IU denně po dobu dvou týdnů. Měl by být kombinován s použitím interferon alfa2b (jako masť) každých 6 hodin;
  • solidních nádorů - dospělí pacienti by měli být 9 milionů IU vstřikováním subkutánně nebo intramuskulárně po dobu jednoho měsíce každý den, udržovací dávka - 6 milionů IU třikrát za posledních 7 dní (léčebné kúry - 3 měsíce), by měly být děti zavedena 3-6 milionů IU / m². m podle stejného režimu příjmu. Pokud je účinek pozitivní, může být průběh léčby prodloužen po dobu jednoho roku v udržovací dávce.

V některých případech se mohou režimy léčby lišit. Maximální dávka by v tomto případě neměla být vyšší než 3 miliony IU.

Předávkování

V případě předávkování nejsou údaje o přípravku Altevir poskytovány.

Interakce

Možné reakce na kombinaci přípravku Altevir s jinými léky nejsou plně pochopeny. S opatrností by měl být tento lék užíván hypnotika a sedativy, stejně jako s těmi, které poskytují myelosupresivní účinek, a omamné látky analgetika.

Pokud je Altevir používán současně s Teofylin, Je nutné sledovat koncentraci těchto látek v krvi, dávky je možné upravit.

Kombinace léku s chemoterapeutem protinádorových léků zvyšuje riziko toxických účinků.

Obchodní podmínky

Tento přípravek je vydáván v lékárnách podle předpisu.

Podmínky skladování

Tento přípravek uchovávejte při 2-8 ° C, v žádném případě by neměly být zmraženy. Místo by nemělo být přístupné dětem.

Datum vypršení platnosti

Uchovávejte tento přípravek delší než 18 měsíců.

Recenze hotelu Altevira

Z přehledu o Altevire vyplývá, že mnoho pacientů užívá drogu poměrně tvrdě. Velmi často se na fóru, kde se diskutuje o tomto nástroji, vyskytují zprávy o výskytu nežádoucích účinků. Navzdory tomu jsou recenze týkající se Alteviru většinou pozitivní, mnoho pacientů si stěžuje na negativní účinky, ale bere na vědomí nepochybnou účinnost tohoto léku.

Cena Altevira, kde koupit

Kup teď Altevir 3 miliony IU nebo 5 milionů IU je možné v ruských lékárnách přísně podle lékařského předpisu. Tento nástroj je poměrně drahý. Cena Altevir 3 miliony ME - asi 1100 rublů. U ampulí 5 milionů IU lze drogu koupit v průměru 1500 rublů.

Altevir - zastavení virů

Altevir - lidský rekombinantní interferon alfa2b, uměle získaný z E. coli Escherichia coli, do genetického

jehož struktura je zakotvena v genu lidského interferonu alfa2b.

Rekombinantní protein (Altevir) má identický s lidským interferonem.

Altevir - léčivý přípravek, jehož působení je zaměřeno na nádory, viry a stimulaci imunitních buněk těla.

Altevir, který přímo ovlivňuje prvky lidského imunitního systému, je nasměruje k boji proti reprodukci virů a nádorových buněk.

Díky své vysoké modulační aktivitě je Altevir účinný při léčbě virové hepatitidy a několika druhů novotvarů, včetně těch, které postihují osoby s AIDS.

Forma vydání

Bezbarvý roztok pro parenterální podání obsahující 3, 5, 10 nebo 15 milionů IU / ml. aktivní složka. V ampulích, lahvičkách, stříkačkách.

Farmakologická skupina

  • Interferony.
  • Antivirová léčiva.
  • Antimikrobiální a antiparazitické látky.

Složení

Účinná látka - interferon alfa2b.

Pomocné látky:

  • disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny.
  • octan sodný.
  • chlorid sodný.
  • Twin 80.
  • Voda na injekci.
  • Dextran 40.

Indikace pro použití

Přípravek Altevir se používá k léčbě dospělých v komplexní terapii:

  • chronická virovou hepatitidu B bez příznaků cirhózy v játrech,
  • chronická virovou hepatitidu C bez příznaků selhání jater,
  • papillomatóza hrtanu,
  • genitální bradavice,
  • chlupatá leukémie,
  • chronická myelogenní leukémie,
  • non-Hodgkinův lymfom,
  • melanom, včetně násobku,
  • sarkom Kaposi proti AIDS,
  • rakoviny ledvin v pokročilejší fázi.

1. Způsob použití

Video na téma: jak si vyrobit podkožní injekci

Přípravek Altevir se podává subkutánně, intramuskulárně, intravenózně jako kapátko.

Chronická hepatitida B: 4 až 10 milionů IU třikrát týdně. Předmět: 16-24 týdnů. Pokud se dynamika onemocnění po dobu 3-4 týdnů léčby přípravkem Altevir nestane pozitivní, je zrušena.

Chronická hepatitida C: 3 miliony IU třikrát týdně. Kurz: 24-48 týdnů. Zvýšení účinnosti léčby přípravkem Altevir může učinit Ribaverin.

S leukémie vlasatých buněk: 2 miliony IU / 2-3krát týdně. Kurz 2-6 měsíců.

Cílem kurzu je normalizovat obraz krve. Přítomnost nebo nepřítomnost splenektomie v historii role nehraje.

Při chronické myelogenní leukémii: 4 až 5 milionů IU / den. Kurz je zaměřen na udržování počtu leukocytů v rozmezí 0,5 až 10 milionů IU /. Není-li hematologická remise, Altevir se po 2-2,5 měsících zruší.

U nehodgkinských lymfomů: 5 milionů IU vícesložkové chemoterapeutické režimy Altevir podáván jako adjuvans (látka, která zesiluje imunitní odpověď, pokud se podávají spolu s imunogenem). Předmět: 2-3 měsíce.

Vyloučit riziko recidivy rakoviny kůže po operaci: 15 milionů IU / 5krát týdně (intravenózně) a 10 milionů IU / 3krát týdně. Kurz: až 48 týdnů.

S Kaposiho sarkomem: optimální dávka přípravku Altevir není stanovena, pokračuje se k zjevné regresi nádoru. U rakoviny ledvin se průběh a dávkování zvolí individuálně.

Mechanismus antivirových účinků

Altevir spouští řetězec reakcí a interakcí mezi buňkami, které blokují násobení virů.

Účinek léku zbavuje virové buňky schopnosti:

  • syntetizovat proteiny nezbytné pro jejich reprodukci,
  • rychle číst genetické kódy, což zabraňuje jejich reprodukci.

Imunitní reakce organismu způsobená Altevirem neutralizuje patogenní organismy a ničí infikované lidské buňky.

Aktivním účinkem na zdravé buňky způsobuje jejich membrána nepropustnost vůči virům. Recepce Altevir vám umožňuje odstranit virus z těla, vyloučit reinfekci a komplikace po infekci.

Mechanismus protinádorového účinku

Účinek inhibice růstu nových rakovinných buněk se dosáhne změnou stavu buněčné membrány a vnitřní struktury buňky. Pod vlivem drogy je v buňce zaveden typ metabolismu, který znemožňuje reprodukci onkogenních struktur.

Proto Altevir rychle a významně snižuje růst nádorů, inhibuje syntézu onkogenů, zastavuje buněčné mutace a vrací je do normálního fungování.

Mechanismus imunomodulačního působení

Altevir konstrukce umožňuje obnovu imunitního systému zvýšené aktivity makrofágů a NK buněk (NK buňky), které poskytují rychlé destrukci infikovaných buněk nebo patologických činidel. Přírodní zabijáci ničí jak patogenní mikroby, tak nádorové buňky.

Účinná látka léčiva zvyšuje aktivitu T- a B-lymfocytů, které rozpoznávají a zničí infikované buňky. Aktivace leukocytů činnost ničí zdroj infekce a pokračovat v produkci imunoglobulinu A, který odstraní abnormální flóry sliznic.

Interakce s léčivými přípravky

Odstranění příjmu Altevir nebo jeho řízení pod kontrolou, následované kombinací:

  • s hypnotiky a sedativy,
  • s analgetiky skupiny léčiv,
  • s léky, které snižují tvorbu krevních buněk v kostní dřeni.

2. Nežádoucí účinky

Časté:

  • febrilní, chřipkové stavy, zimnice,
  • bolesti svalů, bolesti hlavy,
  • ztráta chuti k jídlu, záchvaty nauzey.

Méně časté:

  • zvracení, průjem,
  • závratě, ospalosti, asténie,
  • deprese, sebevražedné myšlenky,
  • zvýšené pocení,
  • ztráta vlasů,
  • nervozita, nespavost,
  • snížení krevního tlaku.

Zřídka se setkal:

  • bolest v břiše,
  • ztráta tělesné hmotnosti,
  • tachykardie,
  • zvýšená úzkost,
  • snížení hladiny hemoglobinu.

Kontraindikace

  • srdeční selhání v chronické formě,
  • nedávno přenesený infarkt,
  • poruchy srdečního rytmu,
  • selhání jater a / nebo ledvin,
  • epilepsie,
  • autoimunní hepatitida,
  • choroba štítné žlázy,
  • diabetes mellitus,
  • tromboflebitida,
  • tromboembolizmu plicní arterie,
  • přecitlivělost na léčivou látku.

Aplikace v těhotenství

Je zakázáno.

V době užívání přípravku Altevir zrušit kojení.

3. Podmínky skladování

V teplotním rozmezí 2-8 ° C, bez mrazu.
Datum vypršení platnosti - 18 měsíců.

4. Analogy

Jedná se o léky jedné farmakologické skupiny blízké Altevire k mechanismu účinku:

  • Avonex;
  • Betaferon;
  • Alfaferon;
  • Genfaxon;
  • Vlastní P;
  • Ingaron;
  • Blokování;
  • Recolin;
  • Infibet;
  • Pegasys;
  • Rebif;
  • Synnovex;
  • Extavia.

Není žádoucí samostatně rozhodnout o nahrazení předepsaného léku analogikou. Poraďte se s lékařem nebo odborníkem!

5. Cena

V Rusku

  • Altevir 3 miliony IU v ampulích č. 5 - z 1115 rublů. až 1380 rublů.
  • Altevir 5 milionů IU v ampulích č. 5 - z 1810 rublů. až 2150 rublů.

Na Ukrajině

  • Altevir 3 miliony IU v ampulích № 5 - od 990 UAH. až 1180 UAH.
  • Altevir 5 milionů IU v ampulích № 5 - od 1270 UAH. až do 1590 UAH.

6. Hodnocení

Vědci, cvičení lékaři a samotní pacienti pozitivně hodnotí Altevir.

S recenzemi pacientů na lék si můžete přečíst na konci článku.

Je charakterizován jako:

  • účinná léčiva proti virům, novotvarům, infekční hepatitidě,
  • lék s relativně nízkými náklady,
  • lék s řadou nežádoucích účinků, které je obtížné tolerovat.

Těžko tolerované vedlejší účinky představují pacienty myšlenku na nízkou účinnost přípravku Altevir, ale není tomu tak.

Závažnost nežádoucích příznaků po podání léku závisí na vlastnostech interferonu, který je obsažen v léčivu.

Altevir zahrnuje interferon získaný z lidské E. coli, což je způsobeno velkým množstvím vedlejších účinků, ale vysoká účinnost léku je nepochybná.

Altevir získal pověst účinného léčiva s přijatelným poměrem "Cenová kvalita".
Dobře odpovězte na drogu těm, kteří s jeho pomocí zastavili růst novotvaru a zcela se zotavili z hepatitidy. S největší pravděpodobností byl lék předepsán jim včas a ve správné dávce.

  1. Látka, která stimuluje vlastní imunitní aktivitu těla, zaměřená proti šíření virů a nádorů.
  2. Používá se k ničení akutních virových infekcí v těle.
  3. Podává se parenterálně tak, aby nezahrnoval gastrointestinální trakt.
  4. Metabolizováno v játrech, vylučováno ledvinami.
  5. Má mnoho analogů a synonym.
  6. Má relativně nízké náklady.
  7. Jeho příjem může být spojen s vážnými vedlejšími účinky.
  8. Zasloužila si pozitivní zpětnou vazbu o jeho účinnosti.

Sdílejte informace se svými přáteli! Prosím, blikněte jedno z tlačítek: