HEPATITIS C - tajemný virus! Fórum je věnováno problematice rehabilitace po terapii, přirozených metod posílení imunity, zdravé výživy, příběhů o pacientech.

Metastázy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Spusťte HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Moderátor: Gudvin

Spusťte HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »11 Nov 2011 21:51

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gudvin »11 Nov 2011 21:52

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gal1nka »11 Nov 2011 21:52

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »11 Lis 2011 22:08

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gudvin 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva OlgaUA 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gudvin 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Alexey-1980 »Blog Archive» 12. 11. 2011 03:48

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »12 Nov 2011 08:34

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Sovok-59 »12 Lis 2011 08:39

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »12 Lis 2011 09:31

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva OlgaUA »12 Lis 2011 09:48

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Sovok-59 »12 Nov 2011 10:32

Názory na drogu Altevir

Získali jsme skutečné recenze o produktu Altevir, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Jako součást komplexní terapie u dospělých:
- s chronickou virovou hepatitidou B bez příznaků cirhózy;
- s chronickou virovou hepatitidou C v nepřítomnosti příznaků jaterní insuficience (monoterapie nebo kombinovaná léčba ribavirinem);
- s papilomatózou hrtanu;
- s genitálními bradavicemi;
- s leukémie vlasatých buněk, chronickou myelogenní leukémií, non-Hodgkinovým lymfomem, melanomem, mnohočetným myelomem, Kaposiovým sarkomem proti AIDS, progresivním karcinomem ledvin.

Diskuse

. Dokonce i první rok student zná vnější stěnu. Druhý - interferon-alfa droga má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz terapie hepatitidy). Porovnejte pokyny s přípravkem viferon a altevir, rozsah a vedlejší účinky. Existují názory některých pediatrů, že děti dostávající viferon v ARVI mají delší a st.

. Sal by nikdy. Neexistuje žádná látka s tímto jménem. A vy, kdybyste byl doktor, to by vědělo. A pokud nejste lékař, kdo jste vy? Reklamní agent? Více: píšete o "Intron" a "Altevir". Ne příliš líní, aby viděli, jaký druh příprav. Obojí se podává intramuskulárně nebo přes ústa. Pokud jste byl lékař, Natalie, věděli jste, že způsob podávání z velké části určuje počet vedlejších účinků. Co je naznačeno v kontraindikacích k těmto lékům ve slově, lze nazvat - chřipkový syndrom. Ty, samozřejmě, to nevíte. Odkud? V kulinárské škole to není vyučováno. O dalších skutečnostech nepředpokládám, že bych se domnívala, že tuto drogu neznám dostatečně, abych mohl soudit. A tady vy, čtenáři reko.

. Znám stěnu střeva i prvního člověka. Druhá - léčivo interferon-alfa má všechny hezké vedlejší účinky (viz léčba hepatitidou). Porovnejte pokyny s přípravkem Viferon a altevir, rozsah a vedlejší účinky. Existují názory některých pediatrů, že děti dostávají Viferon SARS, mají dlouhou a přetrvávající horečka.... Ostatní přípravky - „antivirové“ a tzv imunomodulační přípravky s antivirovou aktivitou. - Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid atd rovněž nebyly řádné klinické bezpečnostní zkoušky a účinnost a nesmí být používán, zvláště.

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). ? Strange, není to myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Tady, informace o SARS. - Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s ze stejné rostliny jde látku interferon alfa-2b pro výrobu svecheyViferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Je to divné, že? Myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Re-číst pro bůhvíkolikáté, a mohou být jisti, že jste na..

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Je to divné, že? Myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Re-číst pro bůhvíkolikáté, a mohou být jisti, že..

. Xia střevní stěny i pervokursniku.Vtoraya je známo, - přípravek interferonu-a má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz hepatitidy terapii.). Porovnávat návod viferon a alteviru, rozsah a deystviya.Est boční výhled na některých pediatrů, že děti dostávají viferon SARS mají více dlouhodobý a stabilní lihoradku.Kipferon - stejný viferon, který přidal imunoglobuliny z krve. Navzdory všem možným průzkumným opatřením není zajištěna žádná krev donoru bez virů hepatitidy a HIV. Proto je využití všech krevních derivátů by mělo být provedeno s extrémní ostorozhnostyu.Est i homeopatické „rezisty.

. přípravu léku, pak přineste normální argumenty. Například výsledky mezinárodních studií provedených podle pravidel lékařské medicíny založené na důkazech. Četl jsi, že chovají intron a altevir? Viděl jste seznam pobochek? Stále máte pochyb o tom, že přípravky na interferon jsou pro děti bezpečné, jak tvrdí naši.

. ayu máme něco podobného, ​​nebo bohužel (((anagrelidu tohoto tabletu ven? 5 tablet je tam bojí tolik pít (((komunikoval s holkama taky, s diagnózou ET, takže injekce představují nebo Altevir nebo Roferon-A a krevní destičky na podzim a to až do 300 mluvené a těhotenství mohou, a jsou řádně převáděny. To půjde na placené lékaři znají.

Přečtěte si o Altevire, jak, jak může být Viferon neškodný, pokud funguje? Buď funguje as pobochkami nebo nefunguje a je neškodné. A další je třeba číst o smyslu pro interferon, o tom, jaký je obecně a jak funguje. Mělo by to být stále totéž, přemýšlejte.. Možná je část vitaminu C a E vše.

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. září 2012

Popis a pokyny léku Altevir

Altevir je přípravkem interferonu, který je jedním z nejdůležitějších faktorů obrany člověka. Tento lék obsahuje rekombinantní lidský interferon alfa-2 beta. Tato látka má antivirovou aktivitu, inhibuje množení virů v tkáňových buňkách a také snižuje intenzitu patologických reakcí samotných tkání na průnik patogenu (proliferace). Vliv interferonu stimuluje buněčnou imunitu - aktivitu buněk - fagocytů, T-buněk a tak dále. Navíc přítomnost této látky v těle snižuje rychlost vývoje nádorových procesů. Proto léčba virových a onkologických patologií zahrnuje podávání interferonových přípravků, například Altevira.

Altevir se používá k:

  • Chronické formy virové hepatitidy B a C;
  • Papilomy a kondylomy;
  • Některá zhoubná onemocnění - Kaposiho sarkom, melanom a tak dále.

Altevir se vyrábí ve formě pro parenterální podání - subkutánní nebo intramuskulární injekce, stejně jako intravenózní infuze (kapání). Pokud jsou zobrazeny snímky, zahájení léčby by mělo být pod dohledem lékaře, ale pak může pacient pokračovat v léčbě samostatně. Instrukce léku Altevir obsahuje obecné informace o taktikách jeho použití v různých patologických stavech. Tyto informace jsou nepochybně poskytnuty pro obecné informace o pacientech, ale individuální jmenování provádí ošetřující lékař s přihlédnutím k konkrétní situaci.

Kontraindikován Altevir za:

  • Těžká ledvinová a jaterní patologie (s imunosupresivní léčbou);
  • Závažné kardiovaskulární patologie (včetně s hyperkoagulací);
  • Těžké patologie nervového systému a psychika;
  • Autoimunitní patologie a imunosupresivní terapie;
  • Nepodléhá korekci těžkých plicních onemocnění, štítné žlázy, diabetes mellitus a tak dále;
  • Během těhotenství kojení;

Nežádoucí účinky přípravku Altevir

Zavedení této drogy často vede k chřipkovým stavům - horečce, zimnici, slabosti. Tyto reakce jsou dočasné. Zdraví nervového systému může trpět, což se projevuje podrážděností, bolesti hlavy, depresivním stavem (až po sebevražedné myšlenky) a tak dále. Kromě toho může léčba přípravkem Altevir způsobit svalovou bolest, poruchy zažívacího traktu, pokles krevního tlaku, porušování krevní formulace, dermatologické reakce a tak dále.

Recenze hotelu Altevira

Obecně platí, že recenze týkající se Alteviru souvisí s diskusí o tom, jak a kam vstoupit. Potřeba užívání tohoto léku a jeho analogů zpravidla nevyvolává pochybnosti u pacientů. Takže na fórech, kde komunikují pacienti s virální hepatitidou, probíhají podrobné diskuse o tomto tématu:

- Včera jsem dostal první injekci přípravku Altevira do žaludku. Bylo to tak bolestné! Nejsem si jistý, co můžu udělat sám sobě... A mohu si injekčně injektovat do hýždí stejnou malou stříkačkou?

- V hýždě, v noze - můžete pichnout (již intramuskulárně, nikoliv subkutánně). To ale vyžaduje normální (ne inzulínovou) injekční stříkačku.

- Každým dnem se Altevir pichá, dokud se zvýšené ukazatele biochemie nezmění. A pak to udělám za den. Ačkoli někteří lékaři předepisují třikrát týdně...

Otázka místa vpichu je u těchto pacientů naléhavá. Koneckonců, držení dlouhého kurzu (například šesti měsíců) přípravku Altevira, zavedení do hýždě, znamená přeměnit obě svaly na souvislý "nerv". Pro takovou dlouhodobou léčbu je nejoptimálnější podávání léku subkutánně v záhybech břicha.

O frekvenci injekcí - existují různé názory. Je zřejmé, že takové intenzivní zatížení (denní injekce) může vydržet jen poměrně silné tělo. Doporučení třikrát týdně očistit Altevir je založeno především na nutnosti snížit pravděpodobnost nežádoucích účinků.

Altevir

Popis je aktuální 20. 4. 2014

  • Latinský název: Altevir
  • ATX kód: L03AB05
  • Aktivní složka: Interferon alfa-2b lidský rekombinant (interferon alfa-2b lidský rekombinant)
  • Výrobce: Pharmapark (Rusko)

Složení

Roztok obsahuje jako aktivní složku interferon alfa-2b lidský rekombinant, Stejně jako další komponenty jako Octan sodný, disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny, dextran 40, chlorid sodný, čisticí voda pro injekci, Tween 80.

Forma vydání

Léčivo je ve formě injekčního roztoku.

Farmakologický účinek

Lék má antivirotika, antiproliferativní, imunomodulace a protinádorové vlastnosti.

Farmakodynamika a farmakokinetika

Účinná látka léčiva interaguje s receptory na povrchu buněk, iniciuje komplexní řetězec transformací (například indukce syntézy cytokiny a Enzymy) a rovněž narušuje syntézu virové RNA a proteinů viru. To způsobuje antivirotika a antiproliferativní léku.

Navíc aktivní látka Altevir aktivuje prezentaci antigenu k imunokompetentním buňkám. Stimuluje také cytotoxický účinek T-buněk a fagocytární aktivitu makrofágy, utlačuje syntézu některých onkogeny a zabraňuje proliferaci buněk, včetně nádorových buněk.

Biologická dostupnost léčiva je přibližně 90%. Poločas eliminace je 2-6 hodin. Lék se vylučuje ledvinami glomerulární filtrace. Po 16-24 hodinách není účinná látka v krvi detekována. Je rozdělena do jater.

Indikace pro použití

Lék se používá pro:

  • leukémie vlasatých buněk;
  • chronické virovéhepatitidaV (pokud ne cirhóza jater a jeho znamení);
  • non-Hodgkinův lymfom;
  • papillomatóza hrtanu;
  • více myelom;
  • genitální bradavice;
  • postupovat rakovina ledvin;
  • chronické virové hepatitidy C (není-li jaterní nedostatečnost a jeho příznaky) - se sdružuje komplexní terapie ribavirin;
  • chronické myeloidní leukémie;
  • melanom;
  • sarkom Kaposi at AIDS.

Kontraindikace

Altevir neplatí, pokud:

  • přecitlivělost na složky léčiva;
  • těžké selhání ledvin;
  • chronické hepatitida s dekompenzací cirhóza jater;
  • imunodepresivní léčivé přípravky;
  • dekompenzované plicní onemocnění;
  • hyperkoagulace;
  • těžké hepatální nedostatečnost;
  • těhotenství;
  • laktace;
  • těžké kardiovaskulární nemoci;
  • závažné poruchy centrální nervové soustavy (zejména v případě epilepsie, deprese);
  • autoimunitní onemocnění;
  • dekompenzován diabetes mellitus;
  • vysloveno myelosuprese.

Nežádoucí účinky přípravku Altevira

Nežádoucí účinky přípravku Altevir se nejčastěji projevují ve formě horečky, bolesti hlavy, zimnice, nevolnost, obecná slabost, myalgie, potlačující chuť k jídlu.

Ve vzácných případech jsou bolesti v břiše, nervozita, úzkost, trávení, autoimunní tyroiditida. Mohou se objevit změny v laboratorních indikátorech (reverzibilní): leukopenie, snížení úrovně hemoglobin, zvýšená aktivita jaterních enzymů, granulocytopenie, trombocytopenie.

Pokyny pro Altevir

Lék se podává intramuskulárně, intravenózně, intraperitoneálně, subkutánně, intrathekálně do léčebného zaměření. Instrukce pro přípravek Altevir poskytuje následující jednotlivá dávka pro dospělé - 3 až 6 milionů IU. V případě potřeby může jít nahoru. Děti dostávají 500-100 tisíc IU na kilogram hmotnosti.

V závislosti na onemocnění jsou v návodu k použití stanoveny také následující schémata:

  • papillomatóza hrtanu - dospělí 6 milionů IU 5krát za 7 dní nebo 3 až 6 milionů IU třikrát za 7 dní (léčebný kurz - měsíc), 3 miliony IU dvakrát za 7 dní (léčebný kurs - 12 týdnů), 3 miliony IU každých 7 dnů (průběh léčby - 28 týdnů); Děti 50-100 tisíc IU třikrát za posledních 7 dnů (léčebná kúra - měsíčně)., 50000 IU každých 7 dní (léčebné kúry - 28 týdnů).., 50000 IU dvakrát za posledních 7 dní (léčebné kúry - 12 týdnů ). V případě progrese onemocnění může být dávka zvýšena;
  • Těžké hepatální nedostatečnost u kojenců - 3 až 6 milionů IU / m2, které lékař během týdne provádí intraperitoneálně, by měl být užíván denně. Během druhého týdne léčby se stejná dávka podává intramuskulárně. Frekvence příjmu může být snížena až třikrát týdně od třetího týdne;
  • chronická hepatitida B - odborníci pro dospělé pacienty doporučují intramuskulární podávání 6 milionů IU denně po dobu dvou týdnů, pak dvakrát za 7 dní (léčebný režim - 16 týdnů) a třikrát za 7 dní (léčba - měsíc); děti mladší 12 let by měly užívat 3-6 milionů IU / metr čtvereční intramuskulárně třikrát za 7 dní (léčba - 16 týdnů); děti ve věku 12 let užívají jednu dávku 6 milionů IU;
  • chronická hepatitida C - odborníci poukazují na to, že 3 miliony IU ve formě subkutánních nebo intramuskulárních injekcí se podávají dospělým pacientům třikrát za 7 dní (léčba je 9 měsíců), děti musí podle stejného schématu převzít 3 miliony IU / m2;
  • HIV infekce - Musíte užít 3 miliony IU třikrát za 7 dní. Pokud se objeví neutralizující protilátky, je léčivo nahrazeno přirozeným interferon;
  • Horúčka dengue - během 72 hodin po nástupu příznaků jsou dospělí předepisováni, aby užívali 3-6 milionů IU 3 denní den, děti užívají 50-100 tisíc IU na kilogram hmotnosti podle stejného schématu;
  • non-Hodgkinův lymfom (malignita střední nebo nízká) - lék je užíván po remisi, což je dosaženo polychemotherapy. Mělo by být podáno 6 milionů IU třikrát za 7 dní;
  • genitální bradavice - U dospělých pacientů by mělo být podáno 6 milionů IU (celý cyklus léčby je určen po dobu 6 týdnů) denně v kombinaci s interferon alfa 2b (masť) třikrát denně, pacientům v dětském věku jsou přiděleny 50-100 tisíc IU na kilogram;
  • virové hepatitidy - nejdříve 12-15 milionů IU (je třeba užívat 3-5 dní) intramuskulárně nebo intraperitoneálně denně a poté 6 milionů IU ve formě intramuskulárních injekcí každý druhý den, dokud nejsou známy negativní výsledky týkající se virových markerů hepatitida; v případě subakutního viru hepatitida u dětí od 1 roku je třeba vzít 3-6 milionů IU / m 1-2 týdnů (první týden intraperitoneálně, pak intramuskulárně), potom může léčba pokračovat se stejnou dávkou, ale třikrát za posledních 7 dní, dokud negativních ukazatelů na markery onemocnění;
  • Kaposiho sarkom - stanovit denní příjem 30 milionů IU s včasnou diagnózou - 6 milionů IU (platí 6 týdnů), stejná dávka je předepsána dětem;
  • chronická myelogenní leukémie - po hematologická remise vzít 3 miliony IU / m2 den předtím cytogenetické remisie nebo regrese onemocnění;
  • herpes zoster - lékaři doporučují denně používat 6 milionů IU (léčebný kurs týdně), poté v případě potřeby užívat 6 milionů IU denně po dobu dvou týdnů. Měl by být kombinován s použitím interferon alfa2b (jako masť) každých 6 hodin;
  • solidních nádorů - dospělí pacienti by měli být 9 milionů IU vstřikováním subkutánně nebo intramuskulárně po dobu jednoho měsíce každý den, udržovací dávka - 6 milionů IU třikrát za posledních 7 dní (léčebné kúry - 3 měsíce), by měly být děti zavedena 3-6 milionů IU / m². m podle stejného režimu příjmu. Pokud je účinek pozitivní, může být průběh léčby prodloužen po dobu jednoho roku v udržovací dávce.

V některých případech se mohou režimy léčby lišit. Maximální dávka by v tomto případě neměla být vyšší než 3 miliony IU.

Předávkování

V případě předávkování nejsou údaje o přípravku Altevir poskytovány.

Interakce

Možné reakce na kombinaci přípravku Altevir s jinými léky nejsou plně pochopeny. S opatrností by měl být tento lék užíván hypnotika a sedativy, stejně jako s těmi, které poskytují myelosupresivní účinek, a omamné látky analgetika.

Pokud je Altevir používán současně s Teofylin, Je nutné sledovat koncentraci těchto látek v krvi, dávky je možné upravit.

Kombinace léku s chemoterapeutem protinádorových léků zvyšuje riziko toxických účinků.

Obchodní podmínky

Tento přípravek je vydáván v lékárnách podle předpisu.

Podmínky skladování

Tento přípravek uchovávejte při 2-8 ° C, v žádném případě by neměly být zmraženy. Místo by nemělo být přístupné dětem.

Datum vypršení platnosti

Uchovávejte tento přípravek delší než 18 měsíců.

Recenze hotelu Altevira

Z přehledu o Altevire vyplývá, že mnoho pacientů užívá drogu poměrně tvrdě. Velmi často se na fóru, kde se diskutuje o tomto nástroji, vyskytují zprávy o výskytu nežádoucích účinků. Navzdory tomu jsou recenze týkající se Alteviru většinou pozitivní, mnoho pacientů si stěžuje na negativní účinky, ale bere na vědomí nepochybnou účinnost tohoto léku.

Cena Altevira, kde koupit

Kup teď Altevir 3 miliony IU nebo 5 milionů IU je možné v ruských lékárnách přísně podle lékařského předpisu. Tento nástroj je poměrně drahý. Cena Altevir 3 miliony ME - asi 1100 rublů. U ampulí 5 milionů IU lze drogu koupit v průměru 1500 rublů.

Altevir: návod k použití, ceny a hodnocení

Altevir je prostředek interferonu, který je velmi důležitým faktorem pro lidský imunitní systém. Tento léčivý přípravek obsahuje látky, které mají antivirovou aktivitu.

Jedním z hlavních prvků tohoto léku je rekombinantní interferon alfa-2b. Tato součást odstraňuje činnost patologických procesů a také zastavuje vývoj virů.

Pod vlivem interferonu se začíná stimulovat buněčná imunita, což vysvětluje zvýšení aktivity T buněk a buněk fagocytů. Přítomnost této látky v těle snižuje dobu vývoje nádorů, proto je Altevir nejčastěji předepsán pro léčbu virových a onkologických onemocnění.

Forma výroby a složení


Léčivo je připraveno ve formě ampulí pro injekce 0,5 nebo 1 ml. Rekombinantní lidský interferon alfa-2b:

  • Altevir 1 milion IU;
  • Altevir 3 miliony IU;
  • Altevir 5 milionů IU;
  • Altevir 10 milionů IU;
  • Altevir je 15 milionů IU.

Další součásti, které jsou součástí přípravku Altevir, jsou: chlorid sodný, octan sodný, voda v ampulích a ampulích, dvojnásobná dvojsodná sůl.

Farmakologie

Léčba má imunomodulační, protinádorový a protivirový antiproliferační účinek. Interferon alfa-2b začíná interagovat s receptory umístěnými na povrchu buněk a vyvolává řetězovou reakci změn uvnitř samotné buňky.

Samotné změny zahrnují porušení virových proteinů, dokončení syntézy virové RNA, stejně jako indukci syntézy enzymů a cytokinů. Jako výsledek, antiproliferativní antivirová a nespecifická aktivita, spojené s prevencí replikace patogenních mikroorganismů.

To je také usnadněno imunomodulačními účinky a inhibicí buněčné proliferace. Interferon alfa-2b aktivuje fagocytární intenzitu makrofágů a může také stimulovat proces určování protilátek imunokompetentními buňkami.

Navíc má depresivní účinek na syntézu určitých onkogenů, aktivuje cytotoxickou intenzitu T buněk, to vede k poklesu enzymatické reakce růstu nádoru.

Pokyny k užívání přípravku Altevir

  1. Pokyn pro použití léku pro chronickou hepatitidu C určuje podávání dávky (intramuskulárně subkutánně) 3 miliony IU po dobu 6-12 měsíců třikrát týdně. Pro osoby, které mají onemocnění v opakujícím se stadiu, může být účinnost léčby zvýšena terapií kombinací ribavirinu. Doba kombinované léčby by neměla trvat déle než 14 dní.
  2. Altevir během chronické hepatitidy B by měl být podáván intramuskulárně nebo subkutánně. Dávkování by mělo být 5 až 10 milionů IU třikrát týdně po dobu šesti měsíců. Tato léčba by měla být dokončena po 16 týdnech užívání drog v nepřítomnosti pozitivního účinku.
  3. Doporučená dávka léku pro subkutánní podání během leukémie chlupatých buněk je třikrát týdně 2 miliony IU / 1 m2. Nejčastěji se obnovuje hematologické parametry po uplynutí 5-8 týdnů užívání léku. V některých případech může být léčba prodloužena na šest měsíců.
  4. Altevir během léčby papilomatózy hrtanu by měl být podáván subkutánně třikrát týdně na 3 miliony IU. Nejčastěji se tato léčba provádí po odstranění nádoru laserem nebo chirurgicky. Dávkování pro konkrétní pacienta je zvoleno s ohledem na osobní snášenlivost léku. Pozitivní výsledek je možný po šesti měsících léčby.
  5. Pro non-Hodgkinův lymfom jsou v návodu k použití stanoveny terapie přípravkem Altevir za účelem adjuvantní léčby současně se standardní chemoterapií. Lék by měl být podán do tří měsíců od 5 milionů IU / 1 m2.
  6. Altevir během chronické myelogenní leukémie by měl být užíván jako monoterapie denně za 5 milionů IU / 1 m2. Pokud léčba umožňuje dosáhnout kontroly hladiny leukocytů, pak se lék užívá v maximální tolerované dávce. Ukončete léčbu po 3 měsících, kdy během této doby léčba nepřispěla k významnému snížení počtu bílých krvinek nebo částečné hematologické remise.
  7. Pokyny pro použití přípravku Altevira během mnohočetného myelomu určují subkutánní injekce třikrát týdně v dávce 3 miliony IU / 1 m2, dokud se nedosáhne stabilní remise.
  8. Během melanomu lék se používá také jako adjuvantní léčbu, kdy po odstranění rakoviny kůže mají zvýšené riziko recidivy. Lék by měl být podáván intravenózně ve lhůtě jednoho měsíce 5x týdně na 20 milionů IU / 1 m, pak třikrát týdně na 15 milionů IU / 1 m po dobu jednoho roku.
  9. U rakoviny ledvin doporučuje uživatelská příručka podkožně podávat třikrát týdně 4-10 milionů IU / 1 m2.
  10. Během Kaposiho sarkomu není optimální dávka tohoto léku stanovena. Látka může být použita pro 15 milionů IU / 1 m2 denně intramuskulárně nebo subkutánně. Když je onemocnění stabilizováno, musí být léčba provedena, dokud se nádor nezmění.

Indikace pro použití přípravku Altevir

Léčba tímto léčivem by se měla provádět za následujících podmínek a patologií:

  • Chronická virový hepatitida C bez projevů renálního selhání.
  • Chronická virový hepatitida B bez projevů jaterní cirhózy.
  • Špičaté kondylomy.
  • Papilomatóza krku.
  • Myeloleukemie chronické povahy.
  • Leukémie vlasových buněk.
  • Melanom.
  • Lymfom je nehodgkinský.
  • Rakovina ledvin.
  • Kaposiho sarkom.
  • Vícečetný myelom.

Kontraindikace užívání přípravku Altevir

Léčba je u těchto onemocnění kontraindikována:

  • těžká jaterní nebo renální nedostatečnost;
  • závažné kardiovaskulární patologie;
  • hepatitida v chronické formě s cirhózou;
  • porušení funkcí centrálního nervového systému, epilepsie;
  • onemocnění štítné žlázy, které nelze léčit;
  • autoimunitní onemocnění;
  • Dekompenzovaná onemocnění plic;
  • léčba imunosupresivy po transplantaci;
  • dekompenzovaný diabetes;
  • hyperkoagulace;
  • doba kojení;
  • signifikantní myelodeprese;
  • nesnášenlivost nebo přecitlivělost na léčivé látky;
  • těhotenství.

Interakce přípravku Altevir s jinými léčivými přípravky

Interakce s jinými léky Altevir nebyla dosud plně studována. Altevir je nutný starat se se sedativy a hypnotiky, stejně jako léky, které mají myelodepresivní účinek a narkotické analgetika.

Pokud je přípravek Altevir podáván s teofylinem, měla by být koncentrace druhé dávky sledována v séru, pokud je nutné dávku změnit. Během užívání přípravku Altevir s chemoterapeutickými léčivy je riziko toxické účinky.

Nepříznivé události

Léčba přípravkem Altevir má vedlejší účinky, které spočívají v takových obecných reakcích, jako je slabost, horečka, celková malátnost, zimnice.

Nežádoucí účinky v centrální nervové soustavě jsou projevovány asthenií, častými bolestmi hlavy, podrážděností, ospalostí, nespavostí, závratě. Mohou se objevit sebevražedné myšlenky a deprese.

Ze strany kostních a svalových systémů nežádoucí účinky samy o sobě zahrnují artralgii nebo myalgii. U zažívacího traktu jsou nežádoucí účinky vyjádřeny nauzeu, ztrátě chuti k jídlu, průjem, zvracení, změna chuti, sucho v ústech.

Pro systém hemopoézu a kardiovaskulární systém charakterizované takovými onemocněními, jako je tachykardie, nižší krevní tlak, snížení množství hemoglobinu, reverzibilní leukopenie.

Altevir: Analogy drogy

Altevir má analogy, které také obsahují aktivní složku interferonu alfa-2b a působí na organismus stejným způsobem. Analogy drogy Altevir:

  • Interferální.
  • Alfaron.
  • Layfferon.
  • Intron A.
  • Reaferon EU.
  • Realdiron.
  • Eberon alpha R.
  • Reaferon Lipint.

V tomto případě má tento nástroj analogy, podobný mechanismu nárazu:

  1. Alfaferon.
  2. Avonex.
  3. Genfaxon.
  4. Betaferon.
  5. Interpretace P.
  6. Ingaron.
  7. Inferon.
  8. Recolin.
  9. Leukinferon.
  10. Infibet.
  11. Pegintron.
  12. Pegasys.
  13. Roferon-A.
  14. Odmítnutí.
  15. Extavia.
  16. Shinno Wex.

Altevir: cena drogy

Tento přípravek můžete koupit pouze na lékařský předpis. Většina lékárníků v lékárnách požádá pacienty, aby předem objednali požadované množství přípravku Altevir po dobu jednoho týdne. To je způsobeno skutečností, že tento lék může být skladován jen rok a půl při teplotě 2-8 ° C.

Neuchovávejte Altevir během uchovávání. Než si koupíte drogu, musíte věnovat pozornost datu vypršení platnosti konkrétního léku.

Altevir vyrábí ruská společnost OJSC "Pharmstandard". Cena této drogy se může lišit v závislosti na způsobu výroby. Náklady na 5 ampulí s dávkou 1 milionu IU se rovnají asi 360 rublů.

Cena za 5 ampulí s dávkou 10 milionů IU je přibližně 2 300 rublů. Náklady na 5 ampulí s dávkou 3 miliony IU jsou 870 rublů. Náklady na 3 ampule s dávkou 3 miliony IU jsou asi 460 rublů. Náklady na 5 ampulí s dávkou 5 milionů se rovnají Přibližně 1400 r.

Názory na použití přípravku Altevir

Dosavadní účinná léčba přípravkem Altevir nezůstane bez povšimnutí. Podle hodnocení má tato droga pověst kvality, které lze zakoupit za relativně malou cenu.

A také v přehledech je uvedeno, že léčba lékem je nejčastěji účinná u virové hepatitidy a novotvarů.

Ale Altevir tam jsou také negativní recenze. Tyto recenze jsou zpravidla vysvětleny skutečností, že při dlouhodobém průchodu hepatitidy není léčba účinná. V tomto případě léčba nevykazuje pozitivní vliv na cirhózu jater.

Stále antivirovou kombinovanou terapii ribavirinem a pomocí Altevira některé velké znázorňuje v léčbě virové hepatitidy, a mohou také působit jako dobrý prevenci objevení nádorů. Ale pouze s jmenováním lékaře.

Docela těžké na působení prostředků, ale také vážné léčí nemoc, mám hepatitidu C. První injekce dokonce zavěsit, ale je to nutné, a trpěl dotírající bolest ve svalech, a hlava nevlastní, a teplotu. Pak se nějak stalo tolerantní, nebo jsem se na to zvykl. Dělal injekce po dobu 6 měsíců, prošel biochemií, všechno je v pořádku, ale nyní jenom dieta, aby neměla provokaci.

Už dal asi 20 injekcí, prošel prvními krevními testy, játrové enzymy začaly klesat, injekce je skutečně velmi nemocná. Mnoho nežádoucí účinky, bolesti kloubů a svalů, těžkou únavou, všechny doprovázené horečkou, dělat injekce do nohy najednou, v žaludku není příliš žádoucí.

Lék Altevir je poměrně složitý a do jisté míry nebezpečný. Pokud je přípravek správně používán, bude fungovat dobře. Nejdůležitější je, že byste měli být léčeni dobrým lékařem. Hepatitida byla diagnostikována téměř okamžitě, ale neměla jsem s lékařem štěstí.

A dnes jsem léčena velmi dobrým doktorem, věřím mu ve všechno a poslouchám. Ano, léčba přípravkem Altevir není záležitostí plíce, ale přežil jsem to a ukazatele jsou celkem dobré. Samozřejmě, hepatitida je taková nemoc, kterou je téměř nemožné zbavit, ale je zcela možné léčit a žít normální život.