Imunomodulační činidlo Algeron - recenze

Symptomy

Popis je aktuální 30.7.2014

  • Latinský název: Algeron
  • ATX kód: L03AB
  • Aktivní složka: Pegylovaný interferon alfa-2b (Tsepeginterferon alfa-2b)
  • Výrobce: ZAO BIOCAD, Rusko

Složení

Algeron je dostupný jako roztok pro subkutánní injekci. Jeden mililitr obsahuje 200 μg účinné látky, což je neugolded interferon alfa-2b, a pomocné látky:

  • trihydrát octanu sodného (2,617 mg);
  • octové kyseliny na pH 5,0;
  • Chlorid sodný (8 mg);
  • polysorbát-80 (0,05 mg);
  • dihydrát edetanu disodného (0,056 mg);
  • voda pro injekce(do 1 ml).

Forma vydání

Transparentní roztok pro subkutánní injekce bez barvy nebo s lehce nažloutlým nádechem.

Algeron je k dispozici ve třech formátech:

  • jedna injekční stříkačka;
  • čtyři stříkačky;
  • jeden blok "tří balení čtyř stříkaček".

Farmakologický účinek

Používání Algeronu poskytuje imunostimulační a antivirové účinky. Mechanismus účinku léčiva, jakož i jeho biologické a klinické účinky jsou určovány aktivitou jeho složky pegylovaného interferonu alfa-2b (peg-IFN alfa-2b), který je tvořen kombinací polymerní struktury (polyethylenglykolu (PEG), jehož molekulová hmotnost je 20 kDa) s molekulou interferon alfa-2b.

IFN alfa-2b jsou získány způsobem biosyntézy za použití technologie rekombinantní DNA, tj. uměle vytvořené lidské DNA sekvence, jejíž části mohou být chemicky syntetizovány polymerázovou řetězovou reakcí. Je také produkován kmenem Escherichia coli Escherichia coli, ve kterém je zaveden gen lidského interferonu za použití technik genetického inženýrství.

  • imunomodulace;
  • antivirotika;
  • antiproliferačním účinkem.

Jeho účinnost proti virům je způsobena jeho schopností vázat se na specifické buněčné receptory. Výsledkem tohoto procesu je zahájení komplexního mechanismu určitých intracelulárních reakcí, kvůli kterým je potlačen genom viru a tvorba virových proteinů. Imunomodulační účinek IFN alfa-2b se projevuje zvýšením ochranných vlastností imunitního systému těla. Účinek interferonu je zaměřen na:

  • zvýšená cytotoxicita T-vrahů a dalších přírodních zabijáků;
  • zvýšená fagocytární aktivita makrofágů;
  • diferenciace T-pomocníků;
  • ochrana T buněk před naprogramovanou smrtí buněk (apoptóza).

Imunomodulační účinek u těch, kteří byli léčeni Algeronem, je také kvůli skutečnosti, že interferon má schopnost ovlivňovat produkci řady cytokinů (například, interleukiny nebo interferon gama).

Farmakodynamika a farmakokinetika

Přípravky obsahující jako aktivní složku peg-IFN alfa-2b, vyvolávají zvýšení koncentrace efektorových proteinů, které zahrnují sérového neopterinu, stejně jako 2'5'-oligoadenylát syntetázy. Po jedné injekci skupiny dobrovolníků pro injekci přípravku Algeron měly dávkově závislé zvýšení sérových hladin neopterinu. Maximální zvýšení tohoto indikátoru bylo pozorováno 48 hodin po injekci. Zavedení léku v jedné týdenní dávce, která se rovná 1,5 μg na 1 kg hmotnosti pacienta, zajišťuje udržení sérových pacientů trpících hepatitida C, stabilní vysokou koncentraci neopterin.

Při provádění in vitro Antivirová aktivita nemodifikované IFN alfa-2b. Studie potvrzují, že v důsledku pegylace molekuly IFN alfa-2b:

  • Jeho vstřebávání se zpomaluje od místa vpichu;
  • objem distribuce se zvyšuje;
  • clearance významně klesá (což naopak vyvolává více než desetinásobné zvýšení doby trvání poločasu poločasu terminace) peg-IFN alfa-2b ve srovnání s IFN alfa-2b nemodifikovaný typ).

Doba vylučování Algeronu z těla přesahuje 153 hodin, což je přibližně 6,5 dne. V důsledku subkutánního podávání léku jednou týdně pacientům léčených hepatitida C, bylo pozorováno postupné zvýšení koncentrace Algeronu závislé na dávce až do osmého týdne, po kterém nebyla zaznamenána další kumulace.

U pacientů s poruchou funkce ledvin nebyl vztah mezi farmakokinetikou Algeronu a clearance kreatininu fixován. Maximální koncentrace peg-IFN alfa-2b, jeho poločas a AUC se zvýšily v poměru k stupni renální insuficience. Pokud dojde k nežádoucím účinkům při podávání léku u pacientů s těžkou a středně závažnou poruchou funkce ledvin, doporučuje se opatrný lékařský dohled a úprava dávky ve směru jeho snížení.

Kdy porušení funkce jater u pacientů trpících hepatitidou typu B nebo C, a centrályirrosis játra, Farmakokinetické parametry Algeronu zůstávají nezměněny ve srovnání se zdravými lidmi. Nepoužívejte lék u pacientů s výrazným stupněm poškození funkce jater, protože u této skupiny farmakokinetických léků peg-IFN alfa-2b nebyla studována.

Farmakokinetické parametry peg-IFN alfa-2b nezávisí na věku pacienta, takže starší lidé nepotřebují úpravu dávky Algeronu.

Indikace pro použití

Účel Algeronu je užitečný při léčbě chronické formy primární hepatitida C u pacientů s pozitivní RNA viru hepatitida C (HCV), pokud nemají symptomy dekompenzace jater. Nejefektivnějším způsobem léčby je komplexní terapie, která předepisuje podávání preparátů IFN-alfa (včetně peg-IFN alfa-2b) v kombinaci s ribavirin.

Kontraindikace

Algeron není přidělen těmto skupinám pacientů:

  • Lidé s přecitlivělostí na léky IFN, polyethylenglykol (PEG), stejně jako v jakékoliv z pomocných složek Algeronu.
  • Pacienti s dekompenzovanou formou cirhóza jater, u kterých součet bodů na stupnici Child-Pugh odpovídá třídě B nebo C.
  • Pacienti, kteří krvácejí křečové žíly.
  • Pacienti s HIV nebo hepatitida C, u nichž je v pozadí diagnostikována jaterní cirhóza hepatální nedostatečnost.
  • Pacienti s autoimunní hepatitida.
  • Pacienti s diabetes mellitus ve stadiu dekompenzace.
  • Pacienti s hyper- nebo hypotyreóza.
  • Pacienti s výraznou depresí funkce hematopoézy kostní dřeně. Děti, těhotné a kojící ženy.

S opatrností je lék předepisován pacientům s duševními poruchami, s renální dysfunkcí, osobami trpícími srdečním a cévním onemocněním a autoimunitními chorobami a v kombinaci s myelotoxické léky.

Nežádoucí účinky

Při léčbě Algerone v doporučených dávkách, včetně kombinace léku s ribavirin, nežádoucí účinky byly mírné nebo středně závažné a neznamenaly ukončení léčby. Nejčastěji poznamenáno:

  • bolesti hlavy, zvýšená podrážděnost, depresivní stavy, emoční labilita;
  • nevolnost a nevolnost průjem;
  • suchý kašel;
  • bolesti v kloubech a bolesti ve svalech;
  • kožní reakce, vyjádřené ve formě zvýšené suchosti, olupování kůže, svědění a vzhled vyrážky;
  • lokální reakce v místě aplikace léku;
  • obecné příznaky (febrilní stav, asténie a podobně);
  • poruchy lymfatického a oběhového systému;
  • změna laboratorních ukazatelů.

Frekvence nežádoucích nežádoucích účinků obecně závisí na dávce přípravku Algeron podávaného pacientovi.

Algeron: návod k použití a režim dávkování

Doporučuje se injikovat injekční roztok pod kůži do tukové tkáně:

  • v oblasti stehna (přední plocha stehna, s výjimkou oblasti slabiny a kolena);
  • v oblasti přední břišní stěny (s výjimkou střední čáry a oblasti kolem pupku), střídající se s místem vpichu.

Nejlepší je podstoupit injekci před spaním. Léčba je předepsána ošetřujícím lékařem, v průběhu léčby by měl být pacient pod dohledem odborného specialisty se zkušenostmi s léčbou hepatitida C.

Léčivo se podává jednou týdně rychlostí 1,5 mcg pro každý další kilogram tělesné hmotnosti pacienta. Je důležité si uvědomit, že každá lahvička a každá stříkačka jsou určena výhradně k jednorázovému použití. Je také zakázáno aplikovat Algeron intravenózně.

Délka léčby a že je třeba upravit režim dávkování je stanovena v závislosti na genotypu viru nežádoucích účinků a jejich stupně závažnosti, parametry analýzy krve, přítomnost yl absenci dysfunkce vnitřních orgánů a systémů (zejména, játra, ledviny a nervový systém).

Předávkování

Když byla dávka Algeronu překročena, neměly pro pacienta žádné závažné důsledky. Zvláště náhodná dvojnásobná dávka peg-IFN alfa-2b nevyvolává vzhled příznaků předávkování a intoxikace těla. K odstranění nežádoucích účinků není zapotřebí lékařské intervence a stažení léku.

Instrukce Algeronu uvádí, že existují popisy případů předávkování, které byly zaznamenány po injekci injekčního roztoku po dobu dvou po sobě jdoucích dnů bez udržování týdenního intervalu a po injekčním podání roztoku každý den po dobu jednoho týdne. Nebyly však zaznamenány žádné závažné, život ohrožující nebo související s léčbou následky. Lék nemá specifické vlastnosti antidotum.

Interakce

Kombinace peg-IFN alfa-2b a léčivého přípravku Ribavirin nemá vliv na farmakokinetickou interakci. Na pozadí léčby peg-IFN alfa-2b neměl žádný vliv na:

  • farmakokinetiky tolbutamid;
  • farmakokinetiky mefenytoin;
  • farmakokinetiky debrisoquine;
  • farmakokinetiky dapsone;
  • aktivita izoenzymů cytochromu P450 CYP1A2 a CYP3A4;
  • činnosti N-acetyltransferázy.

Zároveň však:

  • zvyšuje aktivitu cytochromu P450 CYP2C8 / C9 a cytochromu CYP2D6 (z tohoto důvodu je lék podáván s opatrností pacientům, kteří jsou léčeni jinými léky v těchto izoenzymů, které zahrnují biotransformaci);
  • aktivita izoenzymu 1A2 systému cytochromu P450 je potlačena;
  • plocha pod křivkou AUC teofylinu se zvyšuje;
  • průměrné hladiny metabolitů se zvyšují methadon;
  • pravděpodobnost laktátová acidóza u pacientů s HIV, kteří podstupují léčbu VAAP.

Obchodní podmínky

V lékárenských řetězcích je Algeron vydáván na předpis.

Podmínky skladování

Lék by měl být skladován v dobře chráněném prostředí před slunečním světlem a mimo dosah dětí, při dodržení teplotního režimu 2 až 8 stupňů. Nechtívejte lahvičky roztokem Algeron.

Datum vypršení platnosti

Léčivo si uchovává své farmakologické vlastnosti po dobu dvou let. Použití po uplynutí doby použitelnosti je zakázáno.

Recenze Alghero

Četné studie a recenze pacientů o Alžírně, které zůstaly na fóru, naznačují, že užívání drog peg-IFN alfa-2b jako součást komplexní terapie je nyní zaslouženě považován za "zlatý standard"Léčba. Navzdory skutečnosti, že účinnost léčby závisí především na genotyp viru, nicméně jeho ukazatele jsou v rozmezí od 50 do 90%. Tak, - a klientů Algerone jsou v bodě - dosažené setrvalé virologické odpovědi ve více než 80% pacientů s druhým a třetím virem hepatitidy C genotypu a téměř 70% pacientů s HCV genotypem první.

Analog Algeronu je droga Pegasys, který byl dlouho považován za uznávaný standard léčby hepatitida C. Nicméně, výběr mezi Pegasysem a Algeronem, většina pacientů dává přednost tomu druhému. A to není přinejmenším kvůli skutečnosti, že průběh léčby přípravkem CJSC "BIOCAD" stojí o něco levnější.

Dalším přínosem pro společnost Algeron je to, že od roku 2013 oznámil výrobce zahájení společenského programu "Průběh zotavení", Který podporuje pacienty, kteří nedostávají finanční podporu ze státního rozpočtu. Realizací tohoto projektu, „BIOCAD“ společnost vytvořila sociální sítě pro lidi s hepatitidou C, a touží zničit stereotypů, že nemoc je pouze problém anti-sociální skupiny. Po připojení k podpůrnému programu mají pacienti možnost získat Algeron za cenu, která je o 35-50% nižší než tržní průměr.

Cena Alghero

Koupit Algheron v Moskvě může být od 1. července 2013. Získání drogy v licencovaných léčebných řetězcích, pacientů s hepatitida C současně připojit k systému kumulativní slevy, což umožňuje snížit cenu Algeronu o 5-55%.

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Antivirová terapie na algeronu

Moderátor: Gudvin

  • Přejít na stránku:

Re: Alghero

Vaše zpráva Veronica »09 prosinec 2013 19:36

Re: Alghero

Vaše zpráva AU- »12 Nov 2013 21:44

20 let, F-4, zatížení - 6,25 * 10 ^ 6
Mám minus.

Re: Alghero

Vaše zpráva GodAstronaut »13. 11. 2013 16:24

Re: Alghero

Vaše zpráva alfa »13 prosinec 2013 16:32

Re: Alghero

Vaše zpráva GodAstronaut »13 Lis 2013 16:44

Re: Alghero

Vaše zpráva Drovosek »13. listopad 2013 17:14

Re: Alghero

Vaše zpráva AU- »13 Lis 2013 23:16

20 let, F-4, zatížení - 6,25 * 10 ^ 6

Re: Alghero

Vaše zpráva Drovosek »14 Lis 2013 00:16

Re: Alghero

Vaše zpráva Marika »14 Nov 2013 03:54

LiveInternetLiveInternet

-Nadpisy

  • ima (2)
  • nabíjení cha (2)
  • stiskněte (2)
  • král šaman karikatura 2001 (2)
  • šampionát (2)
  • fotbal (2)
  • naruto animovaná série (2)
  • cha (2)
  • král šamanů (2)
  • loboda oči (1)
  • wow (1)
  • Fullmetal alchymistická animovaná série (1)
  • epikwow (1)
  • moddingway (1)
  • ruce klipů (1)
  • odborné posouzení rizik (1)
  • sergey brouci (1)
  • šampion (1)
  • allhockey (1)
  • Yulianna Guarda rozbitá láska (1)
  • kouzelníci (1)
  • Údaj o smrti (1)
  • kruh (1)
  • cha překlady (1)
  • wow 6 2 3 (1)
  • isengard (1)
  • ruce do alba (1)
  • nařízení o odměňování za práci (1)
  • storonavigator (1)
  • samuraj x (1)
  • ruce, když jsme byli mladí (1)
  • Šamanský král (1)
  • mmotop (1)
  • wareneingang bei uns voraussichtlich heute erwarte (0)
  • bonusové předpisy jednotlivé ukazatele (0)
  • nařízení o odměňování pracovních vzorků 2016 (0)
  • postoj k odměňování pracovníků a odměn zaměstnancům (0)
  • warezování v kürze erwartet (0)
  • smartlab (0)
  • taxfree12 (0)
  • ustanovení o materiálních pobídkách pro zaměstnance (0)
  • registrace ochranné známky (0)
  • ruspatent (0)
  • verfügbarkeit stark schwankend leider kei (0)
  • im wareneingang eingetroffen prüfung und (0)
  • postoj k odměňování pracovníků a odměn zaměstnancům (0)
  • quote spy (0)
  • nikitich (0)
  • a nikonov (0)
  • kolektivní smlouva (0)
  • pizza (0)
  • ukazatele bonusů pro zaměstnance (0)
  • rusfootball (0)
  • rbc (0)
  • ucpávka na koláče (0)
  • cestování (0)
  • rajčatová omáčka na pizzu (0)
  • registrace společnosti (0)
  • omáčka na pizzu (0)
  • plnka na pita chléb recepty s fotografiemi jednoduché a chutné (0)
  • bojovník z útěku (0)
  • Riziko likvidity (0)
  • likvidita aktiv (0)
  • jednoduché plnění pizzy (0)
  • pizza výplně (0)
  • likvidita (0)
  • registrace názvu a loga (0)
  • selektivní rizika (0)
  • riziko ztráty zisku je (0)
  • ruce vzít klíče (0)
  • zajištění demontáže (0)
  • uwow (0)
  • poměr pohledávek a závazků (0)
  • král šamanů (0)
  • pizza recept (0)
  • 2ch (0)
  • oko planet (0)
  • ucpávka na pizzu (0)
  • cdx (0)
  • Loboda vaše oči (0)

-Vyhledávání podle deníku

-Přihlaste se e-mailem

-Statistiky

Algeron: cena; pacientů, kteří byli léčeni tímto lékem

alexey: kurz 66 měsíců Algeron + ribaverin trval měsíc a půl hemoglobinu 98 erytrocytů, pak u mínus lékařů.

Ano, můžete vypít 6 litrů denně, ale obsah tuku by neměl být vyšší než 6,5%. Průměrná hmotnost 6 litrů mléka je 6 579 kg (informace naleznete v Yandexu).

Dobrý den! Mám hepatitidu c, genotyp 8, virovou zátěž 555555. Léčím algeron + reboverin! Léčba prochází bez malého pobocheku, určitě jsou, ale vy to dokážete! Vlasy vypadnou, bolesti v kloubech, suchý kašel! Ale obecně je to všechno přijatelné! Płr předal po 9 nyxis výsledku zatím nevím! Někdy se objevují záchvaty kariéry, nálada se mění často!

V lékařské praxi byly zaznamenány případy, kdy vypadly vlasy a změnily jejich pigmentaci v důsledku příjmu léků předepsaných pro terapeutické účely. Mezi tyto léky patří: kyselina boritá, cytostatika, vizmut, antikoagulancia, antimalariální a tyreostatická činidla. K dispozici jsou také difúzní alopecie, které jsou způsobeny poruchami endokrinního systému (slinivky břišní onemocnění, tyreotoxikóza, hypogonadální, hypotyreóza), a také v důsledku u dialyzovaných pacientů pacientů s chronickým selháním ledvin. Jakmile patologická látka přestala fungovat, růst vlasů se okamžitě obnovil.

Takové důležité faktory, jako je doba trvání vypadávání vlasů, zvýšený prolapse, celkový pokles počtu vlasů, naznačují, že onemocnění se již objevilo a postupně se rozvíjí. Dříve trpěli těžké nemoci, užívali různé léky, tuhé diety také ovlivnily stav vlasů a mohou vést k jejich ztrátě. Zkoumání pokožky hlavy a její kontrola za zánět jsou hlavními úkoly trichológa při počátečním vyšetření pacienta. Dále odborník vyhodnotí rozložení a hustotu vlasů následným vyšetřením vlasového hřídele z hlediska průměru, tvaru, délky a stanovení stupně křehkosti vlasů ošetřovaného úzkostného pacienta.

Po očkování jsem začala strašnou ztrátu vlasů. Navíc se zdálo, že úly byly také studené. Šest měsíců po očkování se zvýšila TSH, respektive hypotyreóza. Po příjmu L-tyroxinu TTG se normalizoval, endokrinolog se zmínil o tom, že je třeba pokračovat v jeho užívání. Navíc endokrinolog řekl, že vlasy by měly být obnoveny. Jsem v panice, kůže na hlavě už svítí. Řekněte mi prosím, co dělat, abyste zastavili spad. Otočila jsem se z veselé a sebejisté dívky na podrážděnou a zamračenou osobu. Všechny myšlenky jen o vlasu. Díky předem!
. Přijatý ferrum lek a zinek, v krvi byl nízký index železa, po měsíci přijetí jsem si uvědomil, že je to špatné pro žehličku, provedl jsem analýzu, ale nyní překračuje mou normu.

Jo.. ne jen já akutní ztráta vlasů problém.. teď chápu, ze to, co.. také viděl Diane-85, tři a více let s přestávkami po dobu šesti měsíců, asi šest měsíců pít, pak zlomit.. pak začal velký případ vlasy.. ale mám takovou hřívu. a všechno, a tam je více vznešenosti, a nemohl jsem ani zavázat tento problém abstinenčními tablet.. Nyní pravidelně pít Yasmin antikoncepce, ale ne po dlouhou dobu, a tříměsíční lhůta, a opět přestávka.. Chtěl bych vědět, že bezpečnější v mém případě, pít krátkou dobu nebo delší pití neustále, nemají v plánu rodit vzhledem ke svému věku, byl jsem 96 nebo tak nějak.. stále můžete vychutnat jako antikoncepce? a já jsem zvýšil růst volů na nepotřebných místech a užívání Yariny mi pomáhá snížit to..

Sassi Voda:
7 litrů čisté vody
6 citronů jemně nasekaných (může být jednoduše kroužky)
6 neloupaná okurka, nakrájená na kroužky
6. strouhaný zázvor (ne více, a pak koktejl bude hořký ((()
5-65 listů (pokud je sušené, vařte s vařící vodou, napněte a přidejte do koktejlu)

Lék by měl být skladován v dobře chráněném prostředí před slunečním světlem a mimo dosah dětí, při dodržení teplotního rozmezí 7 až 8 stupňů. Nechtívejte lahvičky roztokem Algeron.

Užívání léku spolu s antihypertenzivními léky může vyvolat aditivní antihypertenzní účinek.

Algheroon

Ekaterina Ruchkina 21. května 2015

Popis a pokyny přípravku Algeron

Algeron je antivirový přípravek používaný při komplexní léčbě hepatitidy C. Léčivo obsahuje látku chaineginterferon alfa-2b. Bez toho, abychom se dostali do komplexních vlastností tohoto typu interferonu, stručně popisujeme mechanismus jeho vlivu na viry.

V těle tato látka (která je součástí kapalné imunity) způsobuje produkci určitých sloučenin v buňkách infikovaných virem, které brání šíření patogenu. Také interferon aktivuje a zvyšuje aktivitu všech složek buněčné imunity (zabijácké buňky, makrofágy, lymfocyty a tak dále). Pro tuto látku jsou popsány další imunitní mechanismy, které pomáhají udržovat zdraví a pomáhat při boji s různými infekcemi.

Aktivní složka Algeronu je vyráběna bioinženýrskými metodami - lidský interferon produkuje kmeny bakterií.

Tento nástroj se používá, když:

  • Hepatitida C - aktivní, primární, chronická. Léčba se provádí společně s léčivem ribavirinem;

Produkují Algerone ve formě injekčního roztoku. Subkutánně se nacházejí v břišní stěně nebo stehně a střídají oblasti injekcí. Dávkování se provádí podle tabulky, která obsahuje návod k léčbě. Norma trvá 1,5 μg na kilogram hmotnosti pacienta. Injekce se provádí jednou týdně.

Je zapotřebí zahájení léčby pod dohledem zkušeného lékaře, který vypočítá dávky a vysvětlí, jak injekce provádět. On také posoudí stav pacienta na začátku léčby (včetně výsledků kontrolních testů). Další injekce se mohou provádět nezávisle. Instrukce přípravku Algeron podrobně popisuje, jak provádět injekce samostatnou stříkačkou nebo již naplněným roztokem.

Tyto informace si přečtěte a přesně dodržujte tyto doporučení. Každý popsaný krok není výsledkem nadměrných opatření, ale součástí techniky, kterou vyvinula a uplatňovala desetiletí. Jeho cílem je zachovat své zdraví a nakonec i život.

Anotace také popisuje úpravu dávky Algeronu pro různé poruchy, patologické stavy a získané dávky. Tyto informace jsou nezbytné jako připomínka lékaře. Pacient by měl pochopit, že je nepřijatelné provádět jakékoli úpravy léků nezávisle!

Kontraindikováno v:

  • Závažné onemocnění jater - cirhóza ve stádiu dekompenzace, selhání jater na pozadí kombinace HIV a hepatitidy C, autoimunitní hepatitida a tak dále;
  • Závažné renální patologie;
  • Nemoci nervového systému, včetně epilepsie;
  • Nemoci kardiovaskulárního systému, zejména ty, které nejsou kontrolovatelné;
  • Patologie štítné žlázy, které nelze korigovat užíváním léků;
  • Dědičná porucha metabolismu laktózy;
  • Onkologické onemocnění;
  • Některé krevní onemocnění, včetně těžké hemopoézy v kostní dřeni a závažný patologický nedostatek hemoglobinu;
  • Nesnášenlivost komponentů Algeronu nebo Ribavirinu;
  • Těhotenství a kojení;
  • Léčba muže, který je sexuálním partnerem těhotné ženy;
  • Léčba pacientů mladších věku;

- s opatrností, když -

  • Kombinace hepatitidy C a HIV při určité míře aktivity patogenů;
  • Závažný diabetes mellitus s rizikem komplikací;
  • Těžké plicní patologie;
  • Některá porušení krevního vzorce a koagulačního systému;
  • Při léčbě myelotoxickými látkami;

Nežádoucí účinky

Přípravek je dobře studován a toto je doloženo zejména podrobným popisem všech možných nežádoucích účinků. Zmíníme zde pouze ty příznaky, které si pacienti zvlášť stěžovali. Jedná se o:

  • Chřipkový stav s horečkou, zimnicí;
  • Cítí unavený, slabý;
  • Zvýšená emoční povaha, deprese, úzkost, nespavost, snížená pozornost;
  • Bolesti hlavy;
  • Nevolnost, průjem, bolest břicha, nedostatek chuti k jídlu;
  • Bolest v krku ve svalech a kloubech;
  • Suchý kašel, dušnost, bolest v krku;
  • Zánět míst v místě vpichu, suchost, svědění, vločková kůže, vypadávání vlasů;

Také ze strany laboratorních krevních indikátorů docházelo často k významným změnám ve vzorcích, ke snížení koncentrace glukózy a ke zvýšení koncentrace triglyceridů.

Takové reakce doprovázely přibližně každou desetinu pacienta. Mohou však existovat další příznaky. Jakákoli změna ve vašem stavu (dokonce předpokládaná, imaginární) je důležitá, co nejdříve informovat ošetřujícího lékaře.

Analogy levnější než Algheron

Tento nástroj je příliš špecializovaný a používá se v takových nebezpečných patologiích, že je prostě nebezpečné zvolit a používat analogy, které jsou levnější. Ale na druhé straně, náklady na Algeron a jiné podobné drogy mohou šokovat nepřipravenou osobu.

Analogy tohoto přípravku (obsahující peginterferon) jsou:

Obě tyto léky jsou dražší. Ve skutečnosti se ruský Algeron objevil jako ekonomičtější alternativa dovážených léků.

Při čtení terapie v nemocnici - injekce by měly být prováděny zdarma. Tato léčba obvykle trvá až do prvního zlepšení ("mínus"), po němž je pacient převeden na ambulantní péči. V některých oblastech existují programy, které lze využít k získání těchto produktů za slevu.

Recenze Alghero

Mnoho z těch, kteří zažili hepatitidu C, je léčeno standardním režimem: Algeron + Ribavirin. Navíc podle samotných pacientů je jejich volba často způsobena nižšími náklady na terapii (ve srovnání s cizími analogy).

V prvních dnech po injekci tohoto léku pacienti trpí různými vedlejšími účinky. Například:

- Horečka, bolesti hlavy, chlad, horečka... Tak začala moje léčba.

- Moje teplota obvykle trvá tři dny po injekci. Jsem už zvyklá na to. Další hroznou věc je nevolnost. Za to stojí za to začít něco dělat, začíná se mrkat hodně.

Někteří poznamenávají, že po následných injekcích nedochází k tak zřetelnému zhoršení stavu:

- Už je to pár týdnů. Jsem zvyklý - teplota nikdy nepřeskočí. Samozřejmě, slabost, nepřítomnost je deprese - to se stává... Já přijímám nejrůznější věci pro játra, aby se nějak zlepšila.

- Byl jsem účastníkem klinických studií. Za rok jsem dostal všechny pobachki, které jsou nyní popsány v anotaci. Ale byl vyléčen.

Obecně, když čtete recenze o Algherone, chápete, jak individuálně každý organismus reaguje na tuto terapii. Lidská individualita je také velmi důležitá: někdo je ochoten vydržet téměř jakékoliv utrpení, kvůli účelu, zatímco jiní se neustále snaží "zakrývat" jakékoliv zhoršení zdravotního stavu novými a novými léky. Netřeba dodávat, že účinnost léčby se liší, ale ti, kteří dokázali tuto chorobu porazit - hodně.

Léčba hepatitidy s algeronem a ribavirinem

Terapie hepatitidy C, 1 genotyp. SOF + DCV

Stručně řečeno: 1 genotyp, není fibróza, zátěž je 6 milionů ALT, AST a TTG jsou normální. HIV coinfekce, CD4 - 420 (všechna data k 26.06), ARVT - kievksa, ritonavir, prezidium. Pojďme psát IL28.
PVT souhlasila, včera se chtěli zbavit, nejsou žádné drogy. Na otázku, kdy a co se stane, odpověď je Algerone + Ribavirin, zavolejte v srpnu.
Měla bych se vyrovnat s Algeronem, nebo se vytratit, abych dal Pegasovi? Algeron je používán v Rashe po dobu 2 let. Podle důkazu přenosnosti je nejlepší účinek stejný jako účinek Pegasys. Něco, co pochybuji.

Všechno bude v pořádku! Zjistil jsem to!

Alexey, a tady je to možné více podrobněji? Jména zapisují?
A obecně stojí za to spoléhat na takovou možnost v SC, pokud se nyní nabídne Algeron.

Drogy nejsou registrovány v Rusku, a když jsou registrovány, miliony budou stát. VikeuruPak ​​(3D) již slíbil v Rusku na podzim 1,5 milionu rublů. Podívejte se na příspěvek http://hivlife.info/showthread.php?p=455962#post455962, kde je uvedeno, jak se připojit k čínské části. Je třeba především koupit daklatasvir. Zasílání z Číny není a liboy samo bude muset letět do Hong Kongu, nebo nějací lidé spolupracují, čip a poslat někoho, kdo je důvěryhodný (v tomto případě je nutné si vybrat, to je pravda. Je-li důvěra nikdo, budete muset letět sám. Visa v Hongkongu není potřebujete pouze cestovní pas). Ale nejprve si přečtěte čínskou sekci.
Sofosbuvir,
Pokyn pro ty, kteří chtějí nezávisle objednat sophosbuvir v Indii
IndiSof

Existuje několik dalších témat, ale dostatek těchto dvou. Celkem

a) SOF
b) DCV
c) ribaverin.

Je mnohem jednodušší ovládat tuto terapii než obvykle a neočekává se žádné komplikace. Doba trvání léčby je 12 týdnů. Odhadované náklady - méně než 4000 USD. Zeptat se lizok, kolik strávil. Možná méně.

Katatonia lucidus Uživatel č. 17142 Registrácia 26.04. Příspěvky 725 Reputace 246

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

Wow, už je to 1,5. Byl jsem pro dva na jaře, připravil molo na účet na podzim))

Katatonia lucidus Uživatel č. 17142 Registrácia 26.04. Příspěvky 725 Reputace 246

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

Je mnohem jednodušší ovládat tuto terapii než obvykle a neočekává se žádné komplikace. Doba trvání léčby je 12 týdnů. Odhadované náklady - méně než 4000 USD. Zeptat se lizok, kolik strávil. Možná méně.

Náklady: Přesně si pamatuji 1910 Baku za dac. Pplus 30 000 tyr osobě létání do přístavu v Hongkongu. A 70.000 tyrů jsou tři plechovky Maypap a dva realtagraviry. Nepamatuji si, kolik je Mayphes. Protože zaplatila za všechno najednou. Zdá se však mnohem levnější. No, teď platit za virové testy. A další 3500 je Ribaverin pr-va severní hvězda. Zde je taková aritmetika. Doufám, že mínus a jsem rád, že jsem nemusel prodat byt, abych koupil místokrále.

Obyvatel fóra Uživatel № 13109 Registrace 22.03. Umístění СПб Příspěvky 107 Reputace 5

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

A znovu ahoj!

Porazil jsem infu a začal jsem s HTP manželem. Následující je zajímavé: v jakém dávkování bude nutné přijmout SOF + DCV? Snažím se naplánovat své výdaje.
Pokud se pochopit doporučení EASL se SOF 400 mg (1 x / den) se DCV 30 nebo 60 mg (1 x / den), ribavirin 1200 mg / den (popisek Bobcat výše) po dobu 12 týdnů.

Dovolte mi vzpomenout na genotyp 1, fibroscan = 0, ARVT - kievksa / ritonavir / prezista. Vzhledem k tomu, že v režimu je ritonavir, měl by DCV být 30 mg / den? Opravte, pokud ne.

A přesto, uvedené generiká v pevném tématu fóra jsou v každém případě co si vybrat? Protože kvalita léčby netrpí?

Naposledy upravil Бублигум; 15.03. v 15:39.

Všechno bude v pořádku! Zjistil jsem to!

Porazil jsem infu a začal jsem s HTP manželem. Následující je zajímavé: v jakém dávkování bude nutné přijmout SOF + DCV? Snažím se naplánovat své výdaje.
A ještě více, od uvedených v generických formulářích s pevným předmětem, co si vybrat? Protože kvalita léčby netrpí?

sophosbuvir 400 mg, + daklutasvir 60 mg, jednou denně po dobu 12 nebo 24 týdnů, v závislosti na přítomnosti nebo nepřítomnosti cirhózy. může být nutné připojit ribavirin - bude zobrazeno genotypizace a fibroscan.

Vzhledem k tomu, že v režimu je ritonavir, měl by DCV být 30 mg / den? Opravte, pokud ne.

nedávné příhody naznačují, že při dávce darunaviru / ritonaviru nebo lopinaviru / ritonaviru není nutná úprava dávkování. EASL

v režimu s DRV r snížení dávky DCV na 30 mg by nemělo být. a protože cirhóza nehovoří, nepotřebujete ribavirin, a to zejména proto, že plánujete IVF.
o generikách sotva někdo řekne se 100% zárukou, ale nebyly žádné stížnosti, vše bylo úspěšně zacházeno, jak to chápu, což je to, co si přeji pro vás.

Naposledy upravil mr.brightside; 15.03. v 15:58.

celý život je ve vašich rukou. v této malé krabici s buňkami. (c)

Obyvatel fóra Uživatel № 13109 Registrace 22.03. Umístění СПб Příspěvky 107 Reputace 5

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

mr.brightside upravila svůj příspěvek výše

A stojí za to udělat znovu fibroscan? První byla provedena dávno, pravděpodobně před několika lety.

Naposledy upravil Бублигум; 15.03. v 15:47.

Všechno bude v pořádku! Zjistil jsem to!

Statistiky fóra Uživatel č.18165 Připojen 30.07. Umístění С-Петербург Příspěvky 391 Reputace 178

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

A stojí za to udělat znovu fibroscan? První byla provedena dávno, pravděpodobně před několika lety.

abyste dostali odpovídající léčbu, musíte mít aktuální údajů o zdravotním stavu. to je nepravděpodobné, samozřejmě, stav jater se degradoval na cirhózu na pár let, ale.

Naposledy upravil mr.brightside; 15.03. v 16:08. Líbilo se: novogod73

celý život je ve vašich rukou. v této malé krabici s buňkami. (c)

Obyvatel fóra Uživatel № 13109 Registrace 22.03. Umístění СПб Příspěvky 107 Reputace 5

Algheroon

Popis a pokyny přípravku Algeron

Algeron je antivirový přípravek používaný při komplexní léčbě hepatitidy C. Léčivo obsahuje látku chaineginterferon alfa-2b. Bez toho, aby se dostali do komplexních vlastností tohoto typu interferonu. stručně popisuje mechanismus jeho vlivu na viry.

V těle tato látka (která je součástí kapalné imunity) způsobuje produkci určitých sloučenin v buňkách infikovaných virem, které brání šíření patogenu. Také interferon aktivuje a zvyšuje aktivitu všech složek buněčné imunity (zabijácké buňky, makrofágy, lymfocyty a tak dále). Pro tuto látku jsou popsány další imunitní mechanismy, které pomáhají udržovat zdraví a pomáhat při boji s různými infekcemi.

Aktivní složka Algeronu je vyráběna bioinženýrskými metodami - lidský interferon produkuje kmeny bakterií.

Tento nástroj se používá, když:

  • Hepatitida C - aktivní, primární, chronická. Léčba se provádí společně s léčivem ribavirinem;

Produkují Algerone ve formě injekčního roztoku. Subkutánně se nacházejí v břišní stěně nebo stehně a střídají oblasti injekcí. Dávkování se provádí podle tabulky, která obsahuje návod k léčbě. Norma trvá 1,5 μg na kilogram hmotnosti pacienta. Injekce se provádí jednou týdně.

Je zapotřebí zahájení léčby pod dohledem zkušeného lékaře, který vypočítá dávky a vysvětlí, jak injekce provádět. On také posoudí stav pacienta na začátku léčby (včetně výsledků kontrolních testů). Další injekce se mohou provádět nezávisle. Instrukce přípravku Algeron podrobně popisuje, jak provádět injekce samostatnou stříkačkou nebo již naplněným roztokem.

Tyto informace si přečtěte a přesně dodržujte tyto doporučení. Každý popsaný krok není výsledkem nadměrných opatření, ale součástí techniky, kterou vyvinula a uplatňovala desetiletí. Jeho cílem je zachovat své zdraví a nakonec i život.

Anotace také popisuje úpravu dávky Algeronu pro různé poruchy, patologické stavy a získané dávky. Tyto informace jsou nezbytné jako připomínka lékaře. Pacient by měl pochopit, že je nepřijatelné provádět jakékoli úpravy léků nezávisle!

Kontraindikováno v:

  • Závažné onemocnění jater - cirhóza ve stádiu dekompenzace, selhání jater na pozadí kombinace HIV a hepatitidy C, autoimunitní hepatitida a tak dále;
  • Závažné renální patologie;
  • Nemoci nervového systému, včetně epilepsie;
  • Nemoci kardiovaskulárního systému, zejména ty, které nejsou kontrolovatelné;
  • Patologie štítné žlázy, které nelze korigovat užíváním léků;
  • Dědičná porucha metabolismu laktózy;
  • Onkologické onemocnění;
  • Některé krevní onemocnění, včetně těžké hemopoézy v kostní dřeni a závažný patologický nedostatek hemoglobinu;
  • Nesnášenlivost komponentů Algeronu nebo Ribavirinu;
  • Těhotenství a kojení;
  • Léčba muže, který je sexuálním partnerem těhotné ženy;
  • Léčba pacientů mladších věku;

- s opatrností, když -

  • Kombinace hepatitidy C a HIV při určité míře aktivity patogenů;
  • Závažný diabetes mellitus s rizikem komplikací;
  • Těžké plicní patologie;
  • Některá porušení krevního vzorce a koagulačního systému;
  • Při léčbě myelotoxickými látkami;

Nežádoucí účinky

Přípravek je dobře studován a toto je doloženo zejména podrobným popisem všech možných nežádoucích účinků. Zmíníme zde pouze ty příznaky, které si pacienti zvlášť stěžovali. Jedná se o:

  • Chřipkový stav s horečkou, zimnicí;
  • Cítí unavený, slabý;
  • Zvýšená emoční povaha, deprese, úzkost, nespavost, snížená pozornost;
  • Bolesti hlavy;
  • Nevolnost, průjem, bolest břicha, nedostatek chuti k jídlu;
  • Bolest v krku ve svalech a kloubech;
  • Suchý kašel, dušnost, bolest v krku;
  • Zánět míst v místě vpichu, suchost, svědění, vločková kůže, vypadávání vlasů;

Také ze strany laboratorních krevních indikátorů docházelo často k významným změnám ve vzorcích, ke snížení koncentrace glukózy a ke zvýšení koncentrace triglyceridů.

Takové reakce doprovázely přibližně každou desetinu pacienta. Mohou však existovat další příznaky. Jakákoli změna ve vašem stavu (dokonce předpokládaná, imaginární) je důležitá, co nejdříve informovat ošetřujícího lékaře.

Analogy levnější než Algheron

Tento nástroj je příliš špecializovaný a používá se v takových nebezpečných patologiích, že je prostě nebezpečné zvolit a používat analogy, které jsou levnější. Ale na druhé straně, náklady na Algeron a jiné podobné drogy mohou šokovat nepřipravenou osobu.

Analogy tohoto přípravku (obsahující peginterferon) jsou:

Obě tyto léky jsou dražší. Ve skutečnosti se ruský Algeron objevil jako ekonomičtější alternativa dovážených léků.

Při čtení terapie v nemocnici - injekce by měly být prováděny zdarma. Tato léčba obvykle trvá až do prvního zlepšení ("mínus"), po němž je pacient převeden na ambulantní péči. V některých oblastech existují programy, které lze využít k získání těchto produktů za slevu.

Recenze Alghero

Mnoho z těch, kteří zažili hepatitidu C, je léčeno standardním režimem: Algeron + Ribavirin. Navíc podle samotných pacientů je jejich volba často způsobena nižšími náklady na terapii (ve srovnání s cizími analogy).

V prvních dnech po injekci tohoto léku pacienti trpí různými vedlejšími účinky. Například:

- Horečka, bolesti hlavy, chlad, horečka... Tak začala moje léčba.

- Mám horečku. Obvykle trvá po podání injekce tři dny. Jsem už zvyklá na to. Další hroznou věc je nevolnost. Za to stojí za to začít něco dělat, začíná se mrkat hodně.

Někteří poznamenávají, že po následných injekcích nedochází k tak zřetelnému zhoršení stavu:

- Už je to pár týdnů. Jsem zvyklý - teplota nikdy nepřeskočí. Samozřejmě, slabost, nepřítomnost je deprese - to se stává... Já přijímám nejrůznější věci pro játra, aby se nějak zlepšila.

- Byl jsem účastníkem klinických studií. Za rok jsem dostal všechny pobachki, které jsou nyní popsány v anotaci. Ale byl vyléčen.

Obecně, když čtete recenze o Algherone, chápete, jak individuálně každý organismus reaguje na tuto terapii. Lidská individualita je také velmi důležitá: někdo je ochoten vydržet téměř jakékoliv utrpení, kvůli účelu, zatímco jiní se neustále snaží "zakrývat" jakékoliv zhoršení zdravotního stavu novými a novými léky. Netřeba dodávat, že účinnost léčby se liší, ale ti, kteří dokázali tuto chorobu porazit - hodně.

Ocenujte Algheiron!

Celkové hodnocení: 3.8 z 5 118

Ribavirin v léčbě hepatitidy

Dobrý den, mám hepatitida C, genotyp 1, Fibroscan ukázal počáteční fázi cirhózy, nepijte, nekouří, ale velmi ráda muffiny a plyushechki, který je extrémně kontraindikován u velkých samozřejmě počet nepoužívají jazyce průběhu léčby algeronom a ribavirinem po dobu 12 týdnů - pozitivní kvalita. co dělat, jak být? Léčba na vlastní náklady? Proč se stále nachází, je droga nevhodná?

-05-13 18:34. Zilia Rusko / oblast Tyumen

Upozorňujeme, že žádná rada nebo rada na internetu není náhradou za konzultaci s lékařem na plný úvazek! Správa stránek není zodpovědná za možné následky!

Odpovědi na otázky mohou pouze uživatelé, kteří zaregistrovali a potvrdili profil lékaře

Dobrý den, tato léčba je neúčinná a v moderním civilizovaném světě se nepoužívá. Efekt je extrémně nízký. Pokud se můžete zaregistrovat ke konzultaci, pokusím se o pomoc. S HI. Aleksandrov PA

Ahoj, s 1 genotypem Algeronu a ribavirinu, slabá terapie. Má smysl revidovat terapii interferonem pro terapii neinterferonem. S pozitivní PCR po dobu 12 týdnů můžete mluvit o neúčinnosti této terapie a zastavit ji.

A co jste udělali nebo jste udělali kvalitní PTSR? Potřebujeme kvantitativní. Virová zátěž by se měla snížit. Na základě toho a soudce. Zda je třeba léčit dále. Ale obecně, teď existují další léky na léčbu, takže nezoufejte.

Podobné konzultace

Za 3 týdny od počátku se na rtu objevil herpes virus. Již byla nemocná tak opakovaně, i v prvním těhotenství, ale za 20 týdnů. Co může mít důsledky pro dítě a co potřebuje. Celkové odpovědi (1)

Může jedno dítě na očkování pít coca Suprema Faringosept ENT nebo na hrdle, jsem konzultoval s lékaři, řekl, že kromě kuchaře ro steroidy a iunodepresanty WMS. Celkové odpovědi (1)

Ahoj, u mne zjistili toxoplasmózu-IgG a lGM pozitivní, peresdala dvakrát. Na mě těhotenství 12 týdnů, předán analýzy o výsledku 16-avidity pro krevní PCR pro t. Celkem odpovědí (1)

Předchozí Článek

Erythremie

Následující Článek

PROTILÁTKY