BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brazílie - tip

Léčba

Syn:. Solar houba, brazilský houba, houba Boha, k nezaplacení Aztec houba, houba a trvanlivosti, brazilské houby, houby, tlačítko hub mandle, božské houby, houbová princezna.

Brazilská agarická je jedlá houba, která roste v tropickém podnebí.

Obsah

V medicíně

Brazilská agarická houba nyní získala zvláštní popularitu v lékařské praxi mnoha zemí světa kvůli své jedinečné kompozici. Tato senzační rostlina je uznávána vědci za jedinečnou a účinnou v onkologických praktikách, protože obsahuje cenné polysacharidy - beta-glukany. Ty mají znatelný protinádorový účinek, stimulují imunitní systém těla k potírání růstu rakovinných buněk. Brazilský agarista ve státním lékopisu Ruské federace není uveden, ale jeho užitečné vlastnosti jsou široce používány v oficiální a tradiční medicíně zemí východní, americké a nyní Evropy. Agaric je dostupný ve formě suchého ve vodě rozpustného prášku, kapslí, drcených surovin. Používá se k přípravě různých biologicky aktivních přísad širokého spektra účinku. Brazilský agar je nízkokalorický produkt, pomáhá očistit a zhubnout, zbavit se cholesterolu, normalizovat metabolismus, zabránit zvýšení hladiny glukózy v krvi. Pomocí vnitřku výtažku z agarové houby, aniž by došlo k porušení dietní výživy, můžete dosáhnout hmatatelných výsledků hubnutí - až 5 kg za měsíc.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Aplikace agaru se nedoporučuje ženám během těhotenství a laktace s individuální nesnášenlivostí. Brazilské agarické kontraindikace se vztahují i ​​na děti do 18 let, které používají houby a drogy z nich, je přísně zakázáno.

Ve vaření

Sušené a drcené na stav prášku agaric houby, místní obyvatelé používají jako koření pro masové pokrmy, omáčky. Houby mají spíše neobvyklou chuť - pikantní a sladké a kyselé, vůně ostře.

Klasifikace

Botanický popis

Brazilská agarická látka je talířovitá houba s válcovitým, plochým kuželovým kloboukem, který nakonec získává více konvexní, rozšiřující se tvar. Ve volné přírodě brazilský agar vyčnívá ze země a stěží viditelný mezi trávou. Klobouk má průměr od 5 do 19 cm, jeho barva se liší od bílé až na načervenalou. Maso agaru je jedlé, sladce chutné a připomíná mandle nebo anýzu. Lamely nejsou připevněny k noze, úzké. Během dozrávání získají spóry tmavě hnědý odstín. Spóry houby jsou hladké, oválné. Brazilská agarická noha je pýřitá, dlouhá 5 až 15 cm, rozšířena na základnu. Zpočátku je to těžké, ale stárne s věkem. Mladí agarici mohou vidět bílý závoj, který spojuje nohu s kloboukem, a pak se odtrhne a zanechá pevný kroužek na noze.

Šíření

Původně brazilská agarická houba se nachází v severovýchodních oblastech Spojených států amerických a Kanady. Později byla nalezena agarická houba v Kalifornii, Spojeném království, Havaji, Tchaj-wanu, Nizozemsku, Brazílii a na Filipínách. Tam je houba sám, stejně jako malé skupiny v deštných pralesích, preferovat bohatou, úrodnou půdu.

V současné době se brazilská agarická houba pěstuje ve velkém měřítku v Číně, Japonsku s cílem vyrábět protinádorová činidla z ní. Agaric se pěstuje po celý rok v laboratorních podmínkách z mycelií na substrátu v tmavých, dobře větraných místnostech. Rostoucí houby jsou dodávány téměř všem farmakologickým podnikům na světě.

Zadávání surovin

Chemické složení

Ve složení houby agarika brazilský nalezeno polysacharidové molekuly (beta-glukany, a-glukany, D-glukany, nukleové kyseliny, xyloglukany, peptidoglykanu), velké množství ergosterolu, protinádorových lipidy, linolové, olejové, palmitové a palmitolejové kyseliny, piroglyutamat sodný, sacharidy, beta-karoten, pyroglutamové aminokyseliny. Ze všech testovaných hub agarika obsahuje největší množství beta-glukanu - polysacharidový protinádorové. Houba propůjčují specifické vůně benzaldehyd, benzylalkohol, benzonitril a methylbenzoát v kompozici.

Farmakologické vlastnosti

Během laboratorních testů prováděných na pacientech s hlodavou leukémií vědci Číňané prokázali, že brazilská agarická houba je schopna aktivovat imunitní systém. Vzhledem k přítomnosti polysacharidů (beta-glukanů) v přípravku je extrakt agarický účinný při různých zánětlivých procesech a novotvarů. Čínští vědci z Národního centra pro vědecký výzkum studovali vliv extraktu brazilské agarické houby na potkany, které jsou obézní. Výsledkem je, že potkani, kteří byli drženi na strave a přidali extrakt z brazilské houby do své stravy, nezvýšili hmotnost a ztratili váhu. Podle oddělení čínské medicíny mají léky brazilské houby, zejména agarický extrakt, příznivý účinek na játra. Zejména u pacientů s hepatitidou B je významně zlepšena funkce jater. Sacharidy s dlouhým řetězcem nacházející se v houbových buňkách představují beta-glukan, který je prezentován jako komplex - chitin-glukan. Tato složka je tepelně stabilní, to znamená, že varu houby nezničí její molekulu. Chitin-glukany brazilského agarického aktivují růst ochranných buněk, čímž přispívají k ničení a odstraňování těžkých kovů a toxinů po chemoterapii. Pyroglutaminová aminokyselina agarové houby blokuje oběhový systém nádoru. Podle oddělení gastroenterologické chirurgie u Ullevaal University Hospital v Norsku, brazilská léčebná houba schopná aktivně bojovat proti určitým druhům infekcí, zpomaluje procesy stárnutí těla. Léčivé houby agarické brazilské se nazývá "jedním z nejslibnějších hub pro léčbu rakoviny" na jednom z vědeckých kongresů v New Yorku.

Aplikace v lidové medicíně

Brazilské agarické houby, jejichž léčebné vlastnosti jsou již dlouho známy, se používají v lidové orientální medicíně. Zvláště ceněný agarika v onkologii, jako aktivně odstraňuje produkty odbourávání rakoviny v různých fázích, a to i ve stavu nekrózy. Po chemoterapii agarická normalizuje činnost jater a obnovuje střevní mikroflóru, nezpůsobuje alergické reakce. Agarika alkoholát nebo vodné infuzní mleté ​​hub používají pro profylaktické a terapeutické cíle v onkologii v různých fázích, obezita, diabetes, onemocnění jater (hepatitida, cirhóza). Agarika Brazilský používá při léčbě chronických onemocnění střeva, žaludku, ledvin a močových cest, jako při onemocnění krve a lymfy. Pomoc houby a autoimunitních onemocnění: systémový lupus erythematodes, artritida, sklerodermie, roztroušené sklerózy, epilepsie a encefalopatie. Agarický je zvláště ceněn v onkologii. To se používá pro terapeutické účely v gynekologické praxi: na polypy, endometrióza, fibroidy, myomy, zánět přívěsky, s různými sexuálních infekcí a houbovým chorobám (mycosis, kandidózy), které jsou často velmi časté komplikace chemoterapie nebo radiační terapie. Agarika Brazilský jako odvar nebo alkoholu tinktura se používá, jak zhubnout, protože houba aktivuje látkovou výměnu.

Historické pozadí

Historie brazilské agarické houby pochází z doby aztéků. Starověké kroniky, byzantské lékařských pojednání, nalezené během archeologických vykopávek v oblasti Středomoří (jejíž počátky sahají do 4. století před naším letopočtem. E.), staří fresky a keramické zlomky s obrazem léčivých hub tlačítek ukazují, že léčivé vlastnosti agarika znali starověké národy. Poprvé byla tato houba použita v brazilské vesnici Piedadi, která využívá pro infekční onemocnění chronická onemocnění trávicího traktu. Místní obyvatelé považovali houbu za magickou. Oficiálně objevil a popsal houbový agarický americký vědec - mykolog Murill (1965). Vědci už dlouho studoval obyvatele malé obce nedaleko Sao Paulo, který se lišil živost, zdraví a dlouhověkost ve srovnání se svými vrstevníky, stejně jako malé procento z různých nemocí, včetně rakoviny. Takže rybáři ve věku 90-100 let aktivně lovili, aniž by se lišili od svých mladších kolegů. Ukazuje se, že místní obyvatelé pravidelně používali agarické houby pro jídlo. Jak se ukázalo později v průběhu japonských studií, buňky v organizmech těchto venkovských obyvatel jsou mnohem pomalejší než ostatní obyvatelé. Toto bylo tajemství aztécké dlouhověkosti. Po takovém výzkumu způsobily agarické houby agiotáž, byly shromážděny k masivnímu prodeji. A jen Murill a jeho spolupracovníci vytáhli část mycelií těchto léčivých hub, čímž zachovali vzhled. Zředí agarika Brazilský otáčet pouze v 90. letech, vytváření umělé příznivých podmínek pro růst a vývoj hub (vysoké vlhkosti, symbióze s tropických rostlin, teplota není nižší než 35 stupňů Celsia). Dnes je agarický ve velkých městech pěstován v zemích východu, zejména v Číně, na výrobu protinádorových léků. Velké množství houb agariki se nachází na trhu s potravinami - v Číně a Japonsku. V roce 2002 zahájila světově proslulá společnost Coca-Cola spuštění "houbového" cola obsahujícího brazilský agarický extrakt.

Terapeutická brazilská agarická houba má mnoho zajímavých jmen. V Japonsku je to himematsutake ‚což znamená‘ princezna houba ‚v Latinské Americe -‘ sogumelo do Sol ‚nebo‘ houba boha ‚v Evropě -‘ Královské slunné agarika ‚a rodné brazilské město Sao Paulo -‘ Houba Piedadi. " Brazilci volají houba "královská", "božská houba". Botanický název z houby - Agaricus brasiliensis nebo Agaricus blazei Murill - pojmenovaný biologové Myurilla.

Literatura

1. Gubanov, IA a kol., 703. Turritis glabra L. [Arabis glabra (L.) Bernh.] - Smoothing mandle // Ilustrovaný determinant rostlin ve středním Rusku. Ve 3 svazcích. - Moskva: Te-na nauch. ed. KMC, Ústav technologie. issled., 2003. - T. 2. Angiospermy (dvouděložné rostliny: dioecious). - str. 329.

2. Malovichko A. Boj proti rakovině. Zastavte a vyhrajte! Autorská technika slavného léčitele. - Litry, 2015. - 135 str.

3. Malovichko A. ONKO-STOP. Boj proti rakovině. Self-učitel pro ty, kteří chtějí porazit nemoc. - litry, 2015. - 680 p.

4. Phillipova IA Houby proti rakovině. - "Vydavatelství" "Peter" ", 2013. - 224 p.

Agaricus pro hubnutí: recepty a recenze

loading...

Agaricus nebo larch houba je zástupcem tzv. Parazitických hub a roste hlavně na Dálném východě a na Sibiři. Od starověku je považován za léčebný a používá se pro léčebné účely, ale v poslední době vědci objevili nové příznivé vlastnosti houby: ukázalo se, že agaricus pomáhá snižovat nadváhu. A to je skutečně tak, protože zpětná vazba uživatelů, kteří používají tento výrobek, potvrzuje jeho účinnost.

Popis Agaricus

loading...

Výzkumy vědců ukázaly, že v rostlině existuje speciální složka aktivující činnost jater. Druhý zase začne produkovat látku, která urychluje metabolické procesy a rozklad tuků. To byl tento vědecký objev, který vedl k tomu, že nyní listnatá houba byla široce používána k bezpečnému a efektivnímu snížení nadváhy.

Kromě toho smetanová houba výborně odstraňuje škodlivé látky: toxiny a odpady a také čistí střeva, což také vede ke snížení nadbytečných kilogramů.

Recept na infuzi agaru

loading...

Obvykle, aby se účinně zhubnout z listové houby, připravte infuzi. Vyrobeno následovně:

  1. Vezměte 30-50 gramů agaru a vložte do teplé vody (300-500 ml).
  2. Nechte infuze asi 8-9 hodin.
  3. Po vypuštění vody do šálku, ale tato voda je stále potřeba!
  4. Samotná houba je důkladně rozdrcena a pak opět naplněna stejnou vodou, ale přidává se také trochu teplejší vody.
  5. Dále se infuze nastaví na střední teplotu a přivede se na teplotu přibližně 60 stupňů (ne do varu!).
  6. Nyní je třeba vypustit infuzi v termosku a nechat vařit asi 12 hodin.
  7. Během dne pít půl hodiny před jídlem.

Kontraindikace

loading...
  • Těhotenství
  • Individuální nesnášenlivost

Doporučení

loading...

V žádném případě byste neměli zneužívat houbu - nápoj, maximálně 12-14 dní, po kterém budete potřebovat přestávku po dobu 3-4 měsíců. Pokud začala alergická reakce, homeopatický přípravek by měl být okamžitě zastaven.

Agarikus: recenze o homeopatických přípravcích

loading...

Maria, 34 let. Byl jsem velmi znepokojen nadváhou. S malým růstem, který má 90 kg - je vždy depresivní. Navíc klouby často bolely, došlo k vysokému krevnímu tlaku a dalším zdravotním problémům. Familní poradenská homeopatie. Zpočátku jsem byl skeptický, ale rozhodl jsem se to zkusit, ale snažil jsem se Agarikus Muskarius. Viděl jsem asi šest měsíců (ano, není to rychlá věc), ale teď mám hmotnost 74 kg! Tlak byl normální, bylo mnohem lepší cítit se! Děkujeme vám tvůrcům tohoto nádherného léku!

Inessa, 27 let. Skvělý homeopatický lék. Přijal jsem Naturoonik. Odhodil se v důsledku 10 kg, zlepšilo se zdraví jako celek. Jsem velmi potěšen. Četl jsem ve stanovisku webu, které tato houba je prý jedovaté a nebezpečné, ale když jsem četl vědeckou literaturu, se ukázalo, že to není - Agaricus odkazuje na troud, a určitě nejsou jedovaté. Závěr: důvěryhodné zdroje!

Doufám, 40 let. S pomocí modřínové houby jsem se zbavil nejen extra kilo, ale i toxinů. Velmi dobrá čistí tělo! Homeopatie je silná věc, i když není vždy uznávána.

Agarik

loading...

Stav:

  • Nový produkt

    Řekněte o tom příteli

    loading...

    Agarik

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    E-mailová adresa přítele *:

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    Pozor: omezené množství dostupných produktů!

    Při zakoupení tohoto výpisu obdržíte 1850 bonusových bodů.

    Agarická je brazilská. Agaricus blazei Murill.

    loading...

    Složení: 100% tělo Agaricus blazei Murill
    Obsah polysacharidy: 45%.

    Certifikát o stát registrace:
    Č. RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 ze dne 11.02.2015.
    Formulář №0262512 (kontrola na internetových stránkách státního rejstříku)


    Schváleno pro použití Státním výborem pro zdraví a plánovaným dítětem Čínské lidové republiky a Čínskou akademií lékařských věd. Je zařazen do klinické praxe pro prevenci a léčbu rakoviny. Je analogem léku Lentinan™ (Lentinan).

    Chemické složení účinných látek:
    neutrální polysacharid: beta-D-glykan (F1o-alfa-b);
    peptidový glykan: alfa-glykan (FA-1 alfa-alfa);
    kyselý heteropolysacharid: beta-galaktoglykan (FA-1-alfa-beta);
    nukleová kyselina (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonukleotid protein - protein glykan F III-2-beta (komplex beta (1-6), alfa-D-glykan a protein) a RNA (ribonukleová kyselina);
    neutrální polysacharid - xyloglykan FIV-2-beta;
    ergosterol a pyroglyutamát sodný;
    antineoplastické lipidy: 3,6% lipidů, z nichž 26,8% jsou neutrální lipidy a 73,2% fosfolipidy.

    Farmakodynamika:
    Protinádorový účinek posilováním mechanismu protinádorové rezistence organismu:
    Režie aktivace různých imunitních pohonů (zvýšení NK-buněčné aktivity, zvýšená tvorba cytotoxických T lymfocytů (CTL), aktivace makrofágů);
    zvýšení jejich životního cyklu;
    antiangiogenní účinek - blokuje růst vlastního oběhového systému nádoru;
    podporuje průnik imunitních buněk do nádoru, což zvyšuje účinnost imunitního účinku;
    potenciace různých lymfokinů (interleukin 1, 2 a 6);
    zvýšená syntéza alfa-TNF (faktor nekrózy nádorů);
    zvyšuje produkci interferonu-alfa a zlepšuje působení interferonu-gama 2-4krát;
    zvýšení výroby perforinů;
    obnovení snížené imunologické reaktivity, která je pozorována během ozáření nebo chemoterapie;
    potlačit depresivní účinky cytostatik na počet bílých a červených krvinek;
    s chemoterapií a radiačními úlevy od symptomů, jako jsou: slabost, anorexie, zvracení, sucho v ústech, spontánní pocení a bolest;
    imunomodulace;
    analgetický účinek;
    protizánětlivé vlastnosti;
    hepatoprotektivní účinek, zlepšení funkčního stavu jater, snížení enzymopatie.

    Hlavní akce:
    Potlačit růst nádoru, zastavit šíření metastáz, To zahrnuje postup destrukce a ničí rakovinové buňky a metastáz, zvyšuje úroveň imunity, silně podporuje tělo během chemoterapie a radiační terapie, snižuje na minimum negativní účinky chemoterapie a radiační terapie, zlepšuje krevní testy, otupuje bolest, což výrazně prodlužuje životnost baterií.
    Podrobně si přečtěte: JAK VÝSLEDKY VLIVU NA TUMOR

    Denní dávkování:
    Preventivní: 2 x denně 1 sáček po dobu 30-60 minut před jídlem
    Terapeutické: 2-3 krát denně pro jedno sáček 30-60 minut před jídlem
    Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme provést metodu "PROGMA" podle pravidel. Je nutné konzultovat odborníka.

    Nedoporučuje se trvat déle než dva měsíce po sobě.

    Popis:
    Jemný prášek, zcela rozpustný ve vodě. Barva se může měnit od světle hnědé až tmavě hnědé.

    Způsob aplikace:
    Obsah sáčku nalijte do sklenice se 100 ml horkou

    80 ° C vodou, míchat až do úplného rozpuštění prášku, ochladit na přijatelnou teplotu. Pít.

    Nežádoucí účinky:
    Při zvýšené citlivosti může ve vzácných případech způsobit mírnou dyspepsii. Také alergické reakce ve formě kopřivky na složkách extraktu byly zřídka pozorovány.

    Kontraindikace:
    Pouze individuální nesnášenlivost.
    Těhotenství, laktace - v těchto skupinách nebyly provedeny žádné klinické studie.
    Doporučuje se, aby přípravek nebyl podán dětem mladším 8 let.

    Interakce s jinými léky, doplňky stravy a produkty:
    To jde dobře s cytostatiky. Také s terapií dává výraznější účinek v kombinaci s výtažky z jiných hub. V tomto případě musí být dávka extraktu upravena odborníkem. To jde dobře s jinými doplňky stravy.

    Podmínky skladování:
    Uchovávejte při pokojové teplotě (15-25 ° C) v původním obalu.

    Ošéfe:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co, Ltd
    QINGYUAN, ČÍNSKÁ MUZEUM MĚSTO, NO. 1
    EKOLOGICKÉ PROSTŘEDÍ ČÍNA ČÍNA,
    ZHEJIANG PROVINCIE
    ČÍNA

    Norma produkce a kvalita: GMP (správná výrobní praxe)

    Speciální nabídky podmínky:
    Před použitím konzultujte odborníka
    Biologicky aktivní přísada není léčivý přípravek.
    Neobsahuje GMO.

    Platba příkazů:
    - kreditní kartou při zadávání objednávky na web
    - bankovním převodem na náš účet
    - hotovost v kanceláři (pouze v Petrohradě)
    - hotovost při obdržení objednávky (pouze v Petrohradě)

    Dodání objednávek:
    - objednávky pro Rusko a CIS jsou zasílány kurýrními službami SDEC nebo EMC-Post Ruska
    - Dodání do Petrohradu provádí vlastní kurýři

    Kompletní platební podmínky a doručení objednávek naleznete ZDE.

    Průměrná doba dodání trvá 3-6 dní. Kuriér předá objednávku na zadanou adresu v pracovní době. Sledovat pohyb objednávek pro Rusko může být na místech poštovních služeb. Budete vždy vědět, kde je odjezd, a zjistěte přibližné datum dodání. V okamžiku obdržení dalších doplňkových plateb se nevyžaduje.

    Agarikus

    loading...

    Název v latině: Houba Laricis

    Synonyma: modřínová houba, modřínová dlaň, agarický, bílý tinder

    Popis

    loading...

    Chemické složení

    loading...

    Použití a historie použití

    loading...

    Export agaricus

    Ruské zkušenosti s aplikací houbovodové houby

    Agaricus v moderní medicíně

    Aplikace agaru v léčbě onemocnění dýchacího ústrojí

    Aplikace agaru v léčbě gastrointestinálních poruch a hormonálních poruch

    Aplikace Agaricus v onkologii

    Nežádoucí účinky agariku a kontraindikace

    Infuze od Agaricus

    Odvar od Agaricus

    Léčba nemocí

    loading...

    Přípravek Agaricus se používá k léčbě následujících onemocnění:

    Kontraindikace

    loading...

    Přípravek Agaricus je kontraindikován u:

    Recepty 1

    loading...

    Agaricus - se zvýšeným pocením u tuberkulózních a febrilních pacientů

    1 lžička drceného houby nalijte 1 šálek vařící vody, trvá 8-10 hodin, vypusťte. Vezměte 1/3 šálku 3krát denně.

    Tinktura. S Giardií

    1 šálek nasekané houby nalijeme 0,5 litru vodky, trváme 14 dní na tmavém místě, pravidelně se třáseme, vyčerpáme. Vezměte 1 lžíci 3krát denně, 30 minut před jídlem.

    S tuberkulózou

    1 lžíci nasekané houby nalijte 300 ml. voda, vaříme se slabým varu po dobu 40 minut, trváme 2 hodiny, vyčerpáme. Vezměte 1 lžíci 3x denně, před jídlem.

    Společný recept

    1 lžíce nasekané houby nalijeme 1,5 sklenic vody, vaříme na nízkém ohni po dobu 30 minut, trváme 4 hodiny, namáhání. Vezměte 1 lžíci 3x denně, před jídlem.

    Tinktura

    50 gramů nasekané houby nalijeme 0,5 litru vodky, trváme na tmavém místě po dobu 4 týdnů, pravidelně se třáseme, namáháme. Vezměte 30 kapek třikrát denně.

    Recenze

    loading...

    16.06.16 Vlad

    Dobrý den, Julie Evgenievna!

    Udělal jsem sbírku bylin, lotion na žaludku, stříkačku a tinkturu Agaricus. Cítím se dobře. Během menstruace není žaludek tak bolestný jako předtím.

    14.03.16 Irina

    Tělo lebky se udělalo tinktury, akceptuji, přílivy se neobtěžují, zvláště když jsou kombinovány s Agaricus.

    11.10.15 Elena

    Dobrý den, Julia Evgenievna!

    Nyní přijímám: tinkturu červeného štětce; sbírka bylin; odvar z Agaricus.

    Zastavil bolavé ruce a nohy ke zlepšení krevního oběhu v nohách (nohy v teple) a I „viděl světlo“ vidění při čtení v matném místnosti zhoršila, a teď nemusíte namáhat vidět malý text najednou).

    Tak jsem velmi vděčný za vaši radu. Agaricus neustále pije, je to dobrá chuť k jídlu. Obecně se cítím lépe.

    Děkujeme za doporučení.

    14.09.15 Irina

    Yuliya Evgenevna, ahoj!

    Byl jsem rád, že obdržel Váš dopis))

    Začal jsem pít Agaricus pod novým schématem - jde to s bangem! Nepohodlí již není cítit, stolice je normální, nejsou žádné dyspeptické jevy. Budu i nadále pít.

    Děkujeme Vám za pozornost specialisty))

    10.08.15 Irina

    Dobrý den, Julia Evgenievna!

    Byl jsem velmi rád, že jsem dostal odpověď na váš dopis tak rychle. Agaricus již koupil. Piju. Jsem z Kazaň, a tak jsem rád, že nemůžete počkat na dodávku a okamžitě koupit bylinky "Staroslav" od nás)

    Děkuji moc!

    07/20/15 Elena

    Dobrý den, milá Julie Evgenievna!

    Začala jsem s vaší pomocí ošetřit 1. prosince 2013. Pila Agaricus - termosky přes noc a sběr bylin řepeň, Tsetrariya, okřehek, malina, tužebník, lnice, chrpa, černého bezu květy) + Vitaprinol 4 tobolek denně. Všechno jsem pil, jsem spokojen s výsledky.

    Po 1 průběhu léčby jsem snížil ultrazvuk a štítnou žlázu (z 1,1 na 0,8 cm).

    02/02/2014 Odpověděli jste a doporučili jste, abyste pili tinkturu Molluscia pallas a sbírku bylin.

    Po druhém kurzu jsem se cítil dobře.

    S velkou úctou k vám a vašemu celému týmu.

    23. května 15 Tatiana

    Julia Evgenievna, dobré odpoledne, jak to děláte, doufám, že je vše v pořádku!

    Je vám velmi vděčné za určenou léčbu - pro mě je to mnohem lepší! Piju čaj, protože jste se zaregistrovali (20.dubna) (namísto Saussura ivolistoy přidat Agaricus), tinktury Red kartáč Borovoy děloha od 8. května. Panchikarmy provedeno 11krát, se lakton do střeva, Ginkgo biloba, topinambur, Ovesol játrech a každý den piju zelený koktejly. Začínám pít spirulinu.

    Neexistují žádné zpoždění, stačí dokončit obklady, a tentokrát jsou bolestivé měsíční, ale stejně jako předtím neexistuje bolestivost.

    Doktorská rada

    loading...

    05/23/18 Lena

    Začněte s jednoduchými opatřeními, která snižují intenzitu přílivu:

    -noste volné oblečení

    -podpora v bytě, zejména v ložnici teplota není vyšší než 18 stupňů (klimatizace)

    -Používejte jednovrstvý, s výhodou bílý oděv

    -Vypijte spoustu čisté vody

    A začněte opravovat metabolismus tuků:

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijeme 300,0 ml vody a vaříme s minimem varu po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz 2 měsíce.

    - 50,0 gramů drcených kořenů nalijte 500,0 ml vodky, trvejte na tmavém místě po dobu 3 týdnů, pravidelně protřepejte, napněte. Napijte 25-30 kapek třikrát denně. CURS-2 měsíce.

    Root Tsimitsifugi brousí - nejprve mechanicky, a pak mlýn na kávu.

    Jezte 1,0-1,5 gramů třikrát denně 15 minut před jídlem. Umyjte teplou vodou. Sazba je 1,5 měsíce.

    3. Sběr bylin, současně

    1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

    4. Jodomarin 200. Jezte tabletu během snídaně. Sazba je 1,5 měsíce.

    A přesto nemůžete vyloučit zvýšení funkce štítné žlázy. Proto darujte krev na TTG a T4 St. a začněte užívat jodomarin pouze s normálními čísly.

    Prosím, držte mi vyslané, DOKONALO!

    05/04/18 Elena

    Dobré odpoledne Julia Evgenievna, děkuji vám za jmenování bylin. Mám několik otázek ohledně léčby. antibiotika přestanou pít v den 7. A okamžitě začal pít tinktura propolisu (kvalitní).Mozhno pokud namísto suchého propolisu tinktura pití? Mohu kombinovat předepsal směs bylin s metodami propolisu? Protože si koupili byliny heřmánek, cudweed, pískavice řecké seno a počáteční písmeno, ale ne Sinyuha a on-line taky. Co mohu nahradit nebo hledat modrou? Také chci připojit Chaga. Budu si objednat.2. Chtěl jsem říct, že naposledy jsem neuvedl všechny nemoci. Kromě těch, o kterém je psáno je: časté závratě, vegetativní-cévní Distanov, tlak 110 - 80, někdy i 120 až 90 100 až 80. Mám obavy, že rozdíl mezi horní a dolní snížena, bolavé klouby, postupně ztratil sluch a zrak, časté a každoročně až desetkrát. Zjistěte, co ještě můžete pít. A zda neexistují žádné kontraindikace toho, co začalo přijímat. Opravdu se chci cítit zdravě a nechci zestárnout tak rychle. Jsem nyní 50 let. Zhelayu vás všichni nejvíce laskaví, nech vás Všemohoucí udržet. Opravdu doufám ve vaši odpověď.

    Ano, tinktury propolisu jsou možné! Cyanóza, kromě dobrých uklidňujících vlastností, odstraňuje pálení žáhy. Ale vy můžete nahradit Valerianův kořen, nebude tam žádný velký hřích)). A připojte Chaga. Agarpicus jsem spěšně nazývala vynikající léčivou houbou Agarikus. Dal jsem po Chagě plán.

    Pojďme představit sbírku v Tribulus terrestris, 1 polévková lžíce (velmi ožehavé ovoce s péčí!) A začnou pít mrkvové šťávy na 200,0 ml ráno a večer 100.0. Čistí nádoby.

    SUCCESS, Lena a před spojením! :-)

    05/03/18 Yuri

    Dobrý den, Pomozte, prosím, radu. Co může pomoci s bylinami v boji s análními prasklinami a hemoroidy? Další strach je prasknutí, nikoliv hemoroidy (je to v počáteční fázi a téměř se neobtěžuje) a prasklá stará často krvácí. Svíčky mohou pomoci s trváním jejich aplikace. dokončíte přijetí, a za pár dní znovu praská krvácení. Vypořádají se s tímto problémem7 Díky!

    Se zraněním, poškozením jakéhokoli orgánu, je mu poskytnut funkční odpočinek. Obvaz se aplikuje a nedoporučuje se rušit. Pak se rana utahuje rychle a bez komplikací. Proto je obtížné se zbavit anální praskliny. Ale musíte se zbavit:

    1. Maximálně ulehčte úkon defekace

    - Výživa zaměřená na denní, nebo lépe, 2 jednorázové stolice s vyšší tekutou konzistencí

    Řepka, ředkvička, ředkvička, zelí, jablka, okurky, mladá cuketa v podobě salátů s množstvím rostlinného oleje. Maso a jiné nestravitelné produkty výrazně omezují; nepečkujte, ale pečte. Vylučte rýži, těstoviny, brambory. Pijte džusy s celulózou až do objemu 1,0 litru denně a jsou nutně polévky - chudá polévka, boršč, slanobor. Samostatná metoda čisté pitné vody, hodně.

    Čaj, káva, vyloučeno.

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijeme 300,0 ml vody a vaříme s minimem varu po dobu 20 minut. Napijte 25,0-30,0 ml 4x denně. Kurz - 1 měsíc.

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

    - 1 polévková lžíce. směs nalévejte 300,0 ml studené pitné vody v noci, přiveďte ji k varu ráno a teplo se nalije hodinu a půl. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1 měsíc.

    Po defekaci použijte vlhké ubrousky, poté jemně umyjte oblast infuzí Camomile a aplikujte olej na vaření ořechů.

    Olej - třikrát denně a na noc zpracovávat crack s mastí od firmy Mumiye:

    -5,0 gr. Mumie se rozpustí v 1 polévce. pitnou vodu (nedotýkejte se, nerozpusťte se 5 hodin), pak se pryskyřičná hmota smíchá s 20,0-30,0 gramů neutrálního krému nebo kuřecího nebo oleje z vlašských ořechů. Aplikujte v noci.

    S přáním GOOD LUCK, před spojením!

    04/18/18 Alsou

    Julie Evgenievna, ahoj, mám 50 let. Výška-158 cm, váha-68 kg. 27. února 2017 byla provedena operace k odstranění žlučníku (laparoskopie). Po operaci 5 měsíců neublížilo. Za posledních 9 měsíců jsem byl znepokojen periodickou bolestí. V podstatě na pravé straně. Zřídka to zranilo vlevo. Moje výsledky testů na 6. dubna 2018:

    Analýza krve: WBC-6,86 neu 3,73; Lym-2,23 mono-0,773; EOS-0,071; BaSO-0,057; RBC-4,84; HGB-132; HCT-40,7; MCV-84,2; MCH-27.2., MCHC-323, RDW-13.1, PLT-172, MPV-8,35,

    Rozbor moči: Nemohu rozpoznat rukopis, doktor řekl dobře.

    Výsledek ultrazvukového vyšetření:

    Kontury jater jsou ostré. Pravý lalok není zvětšen, tloušťka je 114 mm.

    Levý podíl se nezvýší, PZR 67 mm.

    Struktura je jednotná, zhutněna podél kanálů.

    Zvyšuje se echogenita, zvukovodivost se mírně snižuje.

    Protokoly nejsou rozšířeny.

    portální žíla 9 mm.

    Žlučník je odstraněn. Neexistují žádné funkce.

    Slinivka nezvyšuje, je hlava 31 mm, tělo je 16 mm, ocas není vizualizována (v důsledku nadýmání), kontury nepravidelný, nejasný, difúzně nehomogenní strukturu.

    Selizenka velikosti nejsou zvětšeny: 98 mm * 36 mm, kontury stejné, struktura homogenní.

    Kromě toho mám zácpu, diagnostiku dolichosigmy. Zadní a levá špice levé nohy.

    Existují cysty na ledvinách na levé straně, malé velikosti.

    Na samičím dílu nasazují endometriózu, takže nemohou porodit druhé dítě.

    Za poslední 2 měsíce se zotavil o 5 kg.

    Řekni mi, co pít, opravdu doufám pro tebe. Děkuji! S pozdravem Alsu Halimová.

    Příčinou zácpy v dolichosigmu je všechno ostatní - hmotnost, hormonální poruchy. Musíme je postupně zbavit.

    Zatímco nejsou žádné bylinky, dejte svíčky glycerinem a pijte do snídaně, na prázdný žaludek 1 sklenici teplé vody; Jezte spoustu zeleniny, dokud nejsou dušené nebo vařené (řepa, zelí, mrkev, cuketa, dýně atd.); masáž žaludku a pití kyselých mléčných směsí - jogurty, jogurt, acidophilus, fermentované mléko, kumis atd.

    Pak přidáme bylinky:

    1 Agaricus, okamžitě přidejte tinkturu a pijte až do prášku:

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijeme 300,0 ml vody a vaříme s minimem varu po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz 2 měsíce.

    -10,0 g nasekané houby nalijte 500,0 ml 40% alkoholu, těsně uzavřete a nechte na tmavém chladném místě po dobu 3 týdnů. Pravidelně protřepejte.

    Pít, zředit ne hodně vody na 1 lžičku. třikrát denně na prázdný žaludek. Dávka může být zvýšena pocit až 1 polévkové lžičky. 3 krát denně. Kurz 2 měsíce.

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

    3. Prevence tvorby kamenů v žlučových cestách

    Pravidelné tjubazhi, jídlo 4x denně a na malý, bohatý nápoj; proveditelnou fyzickou aktivitou.

    S přáním úspěchu, Alsou, všechno nejlepší!

    10.04.18 Tatiana

    Již jsem se na vás obrátil s otázkou a rád bych upřesnil, jaké přestávky by měly být mezi kurzy užívání bylinné medicíny? nervozita se někdy stává, občas je sucho sliznic, aplikuji olej rakytníka. Možná vám poradíte něco jiného? A druhý: Lékař mi jmenoval Calcemin v předstihu, na prevenci osteoporózy. Chtěl bych vědět svůj názor na účinnost této drogy a je možné ji nahradit bylinami? možná po operaci stále potřebuji nějaká preventivní opatření? Děkuji.

    MÁNÍ PRVNÍ OTÁZKA: 52 let. Před rokem došlo k operaci k odstranění dělohy s přídavnými látkami (mnohočetný myom 12 let, krvácení, anémie po mnoho let), plánovaná operace. Před operací dvakrát odstranil polyp: 12 let před operací a pro rok. Teď je vpravo pocit tahání, objevil se v nemocnici, doktor odpověděl, že to šijí. Teď gynekolog vyšetřuje pájky. Pravidelně po operaci diagnostikujte: zánět a léčíte ho. Cvičení jógy před a po operaci. Navštěvuji bazén, začal jsem běžet. Židle je denně, sleduji. Chtěl bych se zbavit zánětu a srůsty (jeden lékař se domnívá, že nic strašného - budeme zacházet, jiný léčí a nepovažuje to za normu). Při přijímání hormonů není názor lékařů ani jednomyslný: jeden lékař jmenoval Angelik, druhý si myslí, že za 52 let není nutné užívat hormonální substituční terapii. Taky nechci vzít homon, ale chtěl bych znát váš názor, možná s bylinkami a vitamíny, abych tělo podpořil. Děkuji.

    VÁŠ ODPOVĚĎ: Odpověď: Dobrý den! Pro stopky potřebují základ: příliv, suchost intimních sliznic, nervozita, špatný spánek, celkový depresivní stav. To znamenají, i když ne všechny, pokles hladiny estrogenů. Zdá se, že jejich úroveň byla poměrně vysoká, pokud ještě nezažíváte jejich nedostatek nebo o nich nepopisujete. Odpověď na potřebu SRT poskytne hladinu hormonů: FSH, LH, prolaktin, testosteron, estradiol. Zadejte míry menopauzy. Nyní můžete začít s takovými bylinami: 1. Kolekce. Roots: smellage - 1 lžička, Tribulus terrestris - 1 Saussurea ivolistny - 1 des.l., libavky rotundifolia - 2, Melissa officinalis - 1,5, ovoce Vitex posvátný - 1 lžička, Sporysh - 2 Rovnoměrně rozemleteme trávu na 2-3 mm, kořeny a ovoce na 3-5 mm, promícháme. - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Po 15 minutách se na víku dejte pod tekoucí vodou nebo vroucí vodní lázni. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně před jídlem v malých džbáních. Kurz - 1,5 měsíce. Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích. 2. Je-li hladina estradiolu nízká, bezpečně přiložte královské včelí včel, nejlépe přirozenou v mrazu. 3. Adheze se velice nechtěně rozpouštějí. Poradil bych vám, abyste ošetřovali slepice v místních gynekologických lázních nebo v profilovém středisku Belovodye. Můžete to udělat doma s bahenními tampony Eftipeloidami používají Almag, a samozřejmě, opakujte udržovací léčba svíčky Longidaza nebo streptodornase. V tomto případě jsou svíčky umístěny jednou za 5 dní, po dlouhou dobu. Bazén, kde je snadné přeskakovat pánevní orgány, bych nahradil saunu trávníky z Staroslavy. Vyšívané v nich bylinky, Borovaya uterus, Red Brush) se dokonale vyrovnávají se zánětem s neustálým užíváním. Zdroje jsou velmi, velmi a hormony jednoduše nemohou obstát žádné srovnání! Doufám, že vám tyto informace pomohly. Všechno nejlepší a jasné, až do spojení! S pozdravem Julia Evgenievna

    Pokud jste začali pít sbírku uvedenou v první odpovědi a vypili ji dobrými nebo středními efekty a jste připraveni ji zopakovat, zkraťte 2 týdny a zopakujte příjem.

    Noste volné oblečení a udržujte teplotu v ložnici pod obvyklými 3-4 stupni. Olej z rajčatového oleje je nahrazen speciálním krémy-maziva (lékárník v lékárně řekne).

    Radím vám, abyste začali užívat přípravek Agaricus a koupat se s léčivou látkou Hyssop.

    Můžete úspěšně aplikovat vitamín E, nebo Aevit, včelí pyl nebo královskou želé - to vše závisí na závažnosti umělé menopauzy.

    -1 lžička. rozdrcené houby nalijte 100,0 ml vody a vařte s minimální teplotou varu po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz 2 měsíce.

    - 1 polévková lžíce nasekané byliny svrškem Šikša nalije 500,0 ml vody v skloviny kruhu, přivést k varu a dusíme na mírném ohni přesně 7 minut. Odstraňte, vychladněte. Tráva z vývaru není vyčištěna, udržujte vývar v chladničce. Ráno je vhodné umístit objem asi 150,0 ml, pít 2-3 gulpy nejméně 5-7 krát denně. Opakujte každý den, dokud není vývar dokončen. Pak opět nalijte stejnou surovinu s 500,0 ml vody a vařte podobně. Půda se připraví takovým způsobem, až se stane světle (2-3x), a teprve pak se používat nové suroviny. Kurz - 4 měsíce bez přestávky.

    3. Calcemin edvans - dokud vám to nedoporučuji. Dejte krev vitaminu d a vápník / draslík. Pak se rozhodneme.

    Ale obecně bych dala přednost Wigantolu, klesá pod jazyk.

    Všechno nejlepší, Tatyana, až do spojení!

    03/29/18 Angela

    Dobré odpoledne, Julia E., velmi dobrá výzva psát o vás, děkuji vám, nepopírám a pomogaete.u moje matka v roce 2016 září nalezen cr snadný MTZ vlevo s levým průduškového, jater a sleziny

    Pití Reishi, Shiitake, meytake, Trutovik, agarika, arthrodires, karditseps, a v poslední době moje matka zlomil stehenní kost, musel na operaci, a pak našel ascites tekutina sbírá do 200-400ml mohou jedy nebere příliš špatný z nich, krevní test -ROE-35, erytrocyty, 3,24, 95-hemoglobin, leukocyty-15,2; velmi žádají o vaši pomoc a jmenování. Má matka má 76 let. S respektem vůči vám a všem vašim zaměstnancům!

    Sympatizuji s tvým žalem, Angela! Pokud se tradiční silné jedy blíží, jdeme opačným směrem:

    10,0 gramů drceného suchého kořene nalijeme 0,5 litru 60% alkoholu nebo lékárny Herboton a infukujeme po dobu 14 dnů. Napijte 1 polévkovou lžíci, rozpusťte v 1/3 šálku vody, 3x denně, 30 minut po jídle. Kurz - do 1-1,5 měsíců.

    Pokud tinktura není, vyměňte odvar od kořenů Tammus:

    - 1 lžička drcené suché kořeny nalijte 200,0 ml vroucí vody a vaříme ve vroucí vodní lázni po dobu 30 minut. Odstraňte, trvejte 10 minut a přetáhněte. Napijte jednu lžičku. 3x denně, 30 minut po jídle. Kurz - 3 týdny, přestávka 2 týdny a opakování.

    1. 1. Druhou důležitou tinkturou je Durnishnika obyčejná, obchodní název Adenostop. Odkapávejte 25 kapek na každou sbírku bylin v dopoledních hodinách a večer.

    2. Sběr bylin, současně

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

    2.1. Veroshpiron, pijte 1,3 a 5 dnů v týdnu pro 2 tablety ráno. Sobota a neděle - volný čas.

    2.3. Rajčatová šťáva pijte 50,0 ml 3-4krát denně, stojící 1 hodinu na chladném místě. Sazba je 1,5 měsíce.

    3. Místně S akumulací tekutiny v břiše (ascites).

    Solné bandáže jsou vnější. Proveďte správné množství 10% roztoku mořské soli, Standard-1: 10 (rozpusťte 10,0 g v 100,0 ml horké vody nebo 20,0 - v 200,0 ml).

    Navlhčete ubrousek a nechte ji uzamknout, aniž by ji uzavírala, po dobu 7-8 hodin. Navlhčete, jak suší. Denně, 10 dní; přerušte 10 dní a opakujte.

    Při akumulaci tekutiny v pleury jsou solné bandáže kontraindikovány!

    Bandáže s tinkturou kořene Tamus. Technika je stejná.

    4. Vodní režim - omezit množství tekutin opilých denně na denní objem přiděleného moči; Vyměňte chlorid draselný chloridem draselným a přidávejte k nim jídlo; dát mojí matce pikantnější byliny (muškátový oříšek, oregano, koriandr, kurkuma, skořice, čerstvé zelené!

    03/27/18 Iza

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli můžete kombinovat senna listy a rakovinu za vyčištění střev, ale pro ztrátu hmotnosti?) Mám problémy s stolicí. Nemůžu jít celý týden, omluvte mě z větší části. Proto jsem chtěl s pomocí těchto bylin čistit střeva. Za odpověď předem díky)

    Nejprve musíte pochopit příčinu vaší zácpy.

    Zpravidla. to je nedostatek žlučových a trávicích enzymů, nadbytek jídla "mrtvých" potravin - ravioli, vareniki, pečení, sladké a mastné; deficit čerstvé zeleniny a ovoce. Začněte úpravou jídla a pijte dostatek čisté vody.

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijte 200,0 ml vody a vařte s minimálním varem po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně, před jídlem. Kurz - 2 měsíce

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíců.

    3. Tjubazhi a masáže zhivota.

    Ujišťuji vás, že vám pomůže 50% těchto doporučení.

    22.2.18 Svetlana

    Mám 31 let. Počet příznaků se výrazně zvyšuje a bradavice rostou ve velkém množství na břiše na zádech a krku. Na rtech nejsou bílé pupínky na herpesu podobné. Moleky kolem těla jsou již příliš mnoho na jedné straně, více než 100 kusů. za poslední pololetí se jejich počet zvýšil třikrát a na slunci to nebylo. zimní čas. Onemocnění, nodulární roubení. gastritida. Vyzvěte, co dělat nebo co dělat s tím, co mají lékaři řešit.

    První věcí je vyloučit infekci herpes simplex virus (HPV) a lidský papilom HPV). Neztrácejte čas identifikací protilátek proti těmto virům. Okamžitě proveďte PCR na DNA těchto virů.

    Poté je třeba dát játra a veškeré trávení v pořádku.

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijeme 300,0 ml vody a vaříme s minimem varu po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz 2 měsíce.

    -2 polévkové lžíce směs naléváme 500,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak přivedeme k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli, stlačte, přidejte do 500,0 ml. Píšte před snídaní 200,0 ml. A 100,0 před večeří a večeří. Kurz 2 měsíce.

    3. Je-li nalezena DNA viru, je třeba provést tinkturu antivirové trávy Lepidoptera kopeechnikovaya:

    Mírně kotlejte bylinu a nalijte vodku 1: 5. Trvejte 7-10 dní ve tmě, napněte pít 15-20 kapek třikrát denně. Kurz 3-4 týdny, přestávka 2 týdny a opakování.

    Výživa je velmi důležitá. Vyberte si vhodný systém výživy s čerstvými, nekonzervovanými a neředěnými výrobky; a současně vyloučit kvasnice a všechny produkty s nimi, bílý cukr; používejte správné tuky s vysokým obsahem PUFA a správně je aplikujte. U 1 kg normální hmotnosti se předpokládá 0,7-1,0 gr. den rostlinného a živočišného oleje. Poměr 30%: 70%. Nebojte se tuku, ale neříkejte; bojí se šíření.

    Snažte se smažit, ale pečeme, dusíme, nakrájíme čerstvou zeleninu.

    5. Je třeba vyšetřit žlázu. goiter, je téměř vždy nedostatek jódu v potravinách, terén; nebo v důsledku poškození metabolismu.

    Dejte krev na hormony TTG a T4

    Možná budete muset přidat byliny s jódem. Mezitím jíst červenou řepu, rajčat, vlašské ořechy, mořský kadeř v salátu, více mořských ryb, chobotnice atd.

    DOBRÝ KRAJ a před komunikací!

    03/20/18 Tatiana

    Dobré den.Esli můžete mi prosím říct, co můžeme strávit na to, co bylin k léčbě? Dítě do 8 let věku, často stradanm roupy, stále svědící zadek, kousal nehty zpocené dlaně a nohy tááák mnohem voda teče rovnou, pokud začne dělat něco, jako je psaní lekce dělat, pak tam jsou vodnaté bublinky začnou zpracovávat šťávu z vlaštovičník, vysychá, crack kód na ruce se stává v trhlinách jako starého muže, začnu oleje, ne spoustu nahrávek a neustálé pocení znovu.

    Dítě má intoxikaci! Kromě toho, že sám trpí, infikuje sousedy ve třídě, ty a všichni členové rodiny. Vejce pinworms jsou pevně přilepená na všechny plochy, na které jste se dotkl, Tanya nebo syn!

    Dejte se do obuvi jiných matek! Dítě by mělo být léčeno pouze infekčními a nepřátelskými klystry, antihelmintickými léky, kontrolními skvrnami.

    Navíc se zjevně vyskytují lamblie, které se často projevují dermatitidou.

    Začněte přípravky na infekční onemocnění a přidejte rostlinný sběr:

    -1 dess. l. rozdrcené houby nalijte 200,0 ml vody a vařte s minimálním varem po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. = Před jídlem. Kurz 2 měsíce.

    Vezměte si rovno, nakrájejte.

    1 des.l. směs naléváme 200,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny a pak přivedeme k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Přetáhněte, stiskněte, přidejte 200,0 ml. Pite 50,0 ml 4x denně před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíců.

    Po ošetření v bytě je nutné dezinfikovat - všechny plochy očistit alkoholem; Záclony a prádlo se vaří a provádí takovou profylaxi týdenní.

    Chcete-li vy a dítěti vyřezávat nehty na nulu a v noci navíc k hustým kalhotkám, uzavřete konec tamponem s nití. Předem namočte s česnekem nebo ricinovým olejem.

    Nezapomeňte na česnekové neplatičky:

    -2 stroužky na nalékání na noc v 100,0 ml mléka.

    Protahujte postup pouze po defekaci nebo při čištění klystýru, jinak se hojivé roztok vylévá.

    Teplá infúze v množství 50,0 ml se vytočí do pryžové hrušky stejné kapacity a vstoupí do rektálního stavu. Po ukončení procedury je nutné udržovat tělo kolenního kolena 15 minut, aby nedošlo k úniku roztoku. Sazba je 8-10 denně.

    Buďte bdělí! Dobrý zájem!

    19.1.18 Tatiana

    Dobrý den, milá Julia Evgenievna! Pokud jde o vás o pomoc, jsem 50 let, výška 1,60, hmotnost 66 kg.Nedavno prošel Uzi je závěr: děloha je ve správné poloze, hranice jsou hladké, jasné kontury, tvar nepravidelný, zvýšil délku velikost 87mm, 85mm přední - zadní 90mmshirina. Ehogennost průměr myometria, ehostruktura nerovnoměrná. Přední a zadní stěny dělohy lotsiruyuts vícenásobné hypoechogenní tvorba uspořádán intersticiálně od 10 mm do 35 mm, se zvyšující se rozměry tsentripetalnym 16 mm a 12 mm. Endometrium je 7,7 mm. Hranice jsou jasné. Ehostruktura se nezměnila, odpovídá fázi cyklu. Děložní dutina není rozšířena, je deformována uzly. Cervix: určeno, rozměry 33x26mm. Ehostruktura se změnila díky anehnogenním vměstkům do 5 mm. Endocervix 2 mm, struktura je jednotná. Pravý vaječník: je určeno, hranice jsou vyrovnané, obrysy jsou čisté, rozměry nejsou zvětšeny 22x14x20mm (asi 3,79 cm3). Struktura se nezměnila. Folikulární přístroj není vyjádřen. Levý vaječník: vizualizován. Velikosti jsou zvětšené, obrysy jsou čiré, rozměry jsou zvětšeny v délce 34mm, šířce 36mm, tloušťce 37mm (objem 2,2,42cm3). Ehostruktura se změnila díky anaehonogenic net formation size 30x25mm. Folikulární přístroj není exprimován cyst žlutého těla?). Patologické formace v dutině malé pánve nejsou stanoveny. Vlákna malé pánve se nezmění echoskopicky. Lymfatické uzliny malé pánve nejsou zvětšeny. Volná kapalina není detekována. Závěr: Více myomů s přítomností submukózního uzlu. cysty levého vaječníku. Lékař nabízí mnohem vzdálenější než dělohu. Opravdu nechci souhlasit s takovou operací. Mám jen porod, nebyly potraty. Zde moji analýzy TTG - 1,57 (0,35-4,94), 4 volné - 13,04 (9,01-19,05), 3 volné - 3,97 (2,63 - 5,70); Anti-TPO-127.61 (

    02/28/18 Tatiana

    Dobrý den! Jsem 51 let. Mám 22letou trojici astmatu, alergii a polypy nosu. celoroční alergie, co lékaři nevědí, je jasné, že lék s aspirinom.Poslednie 2 roky neberou tabletu vůbec astma v remisi, ale mučil polypy. Během těchto let jsem provedl 18 operací, poslední byl před rokem a 9 měsíci. Tady a teď se znovu připravuje na operaci. Nechci to dělat, ale chci dýchat. Umyla jsem si nos s vodou a solí, kapala Mumiyo a Tuya olej. Na vlaštovičník allergiya.Esche mají žlučové kameny (malé 4-2 a dvě 2,4 mm) je třeba také říci, udalyat.Muchayus pálení žáhy gastritidu, ale ezofagitidy. Uvědomte si, že můžete pít, abyste přestali pěstovat polypy. Děkujeme.

    Můžete zkusit, ale riziko výskytu alergií je vysoké. Proto vždy proveďte zkoušku na jakoukoli novou léčbu, zejména trávu. Ale vsadil bych na jídlo. Přesněji, jeho nepřítomnost. Pokud chcete radikálně posunout problém, doporučuji léčivé hladování. Zpravidla to značně usnadňuje resorpci benigních nádorů. Pokud to není možné, eliminační dietu. Přečtěte si o tom, přijměte ji nebo ji neberte. V každém případě však zcela přehodnoťte svůj stůl.

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijeme 300,0 ml vody a vaříme s minimem varu po dobu 20 minut. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz 2 měsíce.

    2. Sběr bylin pro orální podání

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

    - 2 polévkové lžíce směs nalijte v noci 500,0 ml studené pitné vody a ráno přivedete k varu. Rozkmitávejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 5 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli, stlačte, přidejte do 500,0 ml. Pijte 200,0 ml ráno, na prázdný žaludek; a 100,0 před obědem a večeří. Kurz od 2 měsíců.

    -25,0 g. byliny nalít 250,0 olivového oleje nebo lněného oleje, aby se vařil ve vařící vodní lázni po dobu 1 hodiny a 2 hodiny na trvání, těsně zabalené. Kmen, uložte na temném chladném místě.

    Napijte 1 lžičku. v poloze sklápění, po každém jídle.

    3.1. Vyzkoušejte kamenný olej - pro opláchnutí roztokem 1,0 g / 1,0 litru. Denně opláchněte nejméně 70,0 ml dobře filtrovaného roztoku. Proklínám 1-2 týdny.

    Džus z hlízy alpínské cyklámenové. Dříve než začnete konzumovat extrakt šťávy, spojte 1: 2: 1 s šťávou Kalanchoe a Aloe. Drop 2-3 kapek do každé nosní dírky 3-4krát denně. Kurz 2 týdny.

    Připravte odvar z malého množství jedné byliny a vody, navlhčete do odvaru z přirozené tkáně a fixujte hodinu uprostřed vnitřku předloktí. Nedostatek zarudnutí, otok, svědění - výzva k bezpečnému použití a naopak.

    SUCCESS, Tatyana a zbavit se tohoto problému!

    02/16/18 Olga

    Dobrý den. Opravdu potřebuji pomoc při léčbě endometrioidních cystů vaječníku, krku a uzlu ve štítné žláze, zátky v krku.

    29 let, výška - 173, váha - 65. Těhotenství, neexistují žádné potraty. měsíčně začíná ve věku 13-14 let. Až 17-18 problémů s nimi nebylo. Poté se začal cyklus rozbít (až 45 dní). Předepsaná diana 35. Píše 1,5 let. Převedeno normálně. Po nějaké době po zrušení začaly problémy s cyklem a konzumovaly vitamíny A, E, C. Cyklus neobtěžoval obzvlášť 30-38 dní. Menstruační období mělo průměrné množství, sraženiny, bolestivé. Myslel jsem, že je to normální.

    Bledost, podlitiny pod očima, únava, nervozita, mrazení, modřiny na nohou, malá cévní síť. Kolik let jsem žil s Anenheimem, nevím, zřejmě - hodně. Test žáků ve tmě se světlem ukazuje kontrakce žáků (nadledviny?). vdd (stala se lepší po skupině B, hořčíku, selénu), hypotonický. Qigong hodně pomohl s krkem, prošly bolesti hlavy, snížily meteozavisimost.

    Každý den dělám obrácené asany a pár póz z jógy a pilates, snažím se jít. Dělám dýchací praxe, qigong.

    Teď spím 10-12 hodin. anémie? Nebo dávají tak bylinky?). Vždycky jsem chtěl hodně spát.

    Historie cystů Ovariální cysty - relaps. Poprvé byly objeveny a provozovány v roce 2015. Endometrióza byla rozsáhlá av peritoneu a na močovém měchýři byly sraženiny. Vyrůstal velmi rychle - na 4 měsíce se cysty zvýšily dvakrát. Bolest s menstruací byla velmi silná. Teplota byla asi rok a půl a měl jsem 37,2. Po operaci 3 měsíce zolodeků. Po něm se cyklus zotavil rychle, byl bolestivý, před měsíčním 3-5 dny došlo k záchvatu. Každé 3 měsíce mě kontroloval operující doktor - všechno bylo čisté.

    V březnu roku 2017 cyklus přeskočil velmi silně - měsíc byl v únoru, pak nějak se dostal v dubnu s bolestí. Šel jsem do USA v červnu 2017 - bylo to 3 malé cysty - 13x11, 10 mm a 9 jsou umístěny na okraji vaječníku, která začala o měsíc později, dvě velké 20x13 mm a 26x17. Během menstruace s močením a defekací se objevila bolest, zimnice, průjem. Burning, bolestivá kresba byla ve vaječníku a celé děloze. Během 2 týdnů před menstruací se objevilo těžké vyčerpání a ospalost.

    Od července do listopadu jsem zahájil tuto léčbu:

    Serrapeptase 40 000 SPU a 120 000

    Indol-3-karbinol 1,2 g usrkl játra, ale stále jsem viděl

    Extrakt zeleného čaje 500 mg

    Hořčík + vápník (500 mg a 1000 mg)

    Olej ve večerní příze 1300 mg

    D-glukurát vápenatý 1 g Cholin + Inositol 250 a 250 mg

    Skupina vitaminů B, C, A, E

    Železo (feritin byl 13, zvýšený na 40) Chaga (trval na termosku, vypil na prázdný žaludek 1 sklenku 2-3x denně)

    Vanadium + chrom 1 mg a 200 μg

    3 týdny dodržovaly autoimunitní protokol a pak přešli na paleo-dietu. Vyřazený cukr, mléčné výrobky, lepek, všechny obiloviny, koření (nejednu pár let kvůli nadýmání). Nejijím červené maso po dobu 5-7 let. V zimní slanině jí kuře, krůtí. Dříve hořkost neměla rád a z černého pepře se otoky. Nyní jím s potěšením, ale většinou hořkou mletou červenou paprikou. Čaj Piju občas zeleně, jasmínu. Káva a alkohol nepijí.

    V červenci a srpnu jsem na samém začátku slin vzal kolekci Camomile Mamata Valerian, takže menstruace začala během 3-5 dnů s poklesem bolesti a bez prodlení. Při močení a vysušování přestaly bolest, zimnice a průjem. Vyčerpání a ospalost odešli po užití železa. Dělám svícny předtím s medem, nyní Sasher med - od endometriózy, s Chaga, s liškou. 10 dnů bezprostředně po ukončení menstruace. Cyklus se stal pravidelným - 1. den, kdy přišli.

    Do listopadu nebyla žádná masť, měsíční se staly bezbolestnými. Proběhl 5 dní. Hamburkový vývar Hamburk Valerian nebyl od září přijat. V listopadu se postupně začaly přidávat mléčné výrobky, je tam sladká.

    Z finančních důvodů jsem přešel na trávu. Viděl první týden Borovaja uterus 1 ch.l. sklenici vody třikrát denně, druhý týden červený kartáč, třetí týden Zimolyubka.

    V listopadu objevili mastopatii a malou cyst v levém prsu (na levých cystách vaječníků). Moje hrudník nikdy neublížil, trochu jsem se nafoukl.

    Začal jsem pít DIM, jimnemu, olej z lněného semínka, zelený čaj, vitamin e atd. Nepil jsem Vitex, večerní olej, taurin, d-glukurát vápníku. Dávám zelí do prsou každý druhý den.

    V prosinci úplně přerušila dietu, vrátila se ke způsobu výživy, která se držela celý můj život předtím. Okamžitě silné bolesti začaly s měsíčním, rozmazáním, odvar byl nutný. Znovu jsem se vrátil do paleo-diety.

    V lednu jsem se pokoušel pít Boromus a červený kartáč společně - žlučník se stal velmi špatným. Bolest odebrala hodně vody citronem a ležela v horkém pralese. Winning začal pít týden před očekávaným měsícem (10 dní nepije vůbec byliny).

    V únoru tam bylo švestka o 4 dny, vypila vývar, bolest klesala s menstruací, ale byla stále silná. Chraňte pouze děložní hrdlo s kontrakcemi. Dříve bolest trvala asi 2 dny, nyní je za 12 hodin. Uzi vykazovaly nárůst cyst: 30x26 a 25x21. Lékař podezřívavý napsal další endometrioid 10 mm. Děloha a pravý vaječník jsou v pořádku.

    Prsa se stala velmi měkkou, ale v ní se cítily některé velmi husté věci. Mohou zmizet a objevit se po celý den.

    Schéma nyní: Cetraria na Islandě - 1 polévková lžíce. l. sklenici vody 30 minut před jídlem

    Chci přidat parmelii a cladonia. Chaga - 2-3 sklenice během dne. Sabelnik - 2 lžičky. pro 3 sklenice vody během jídla Borovaya uterus - 1 polévková lžíce. l. na sklenici při jídle

    Angelica - 2 polévkové lžíce. l. pro 3 sklenice vody po jídle Zimolyubka - 1 polévková lžíce. l. sklenice v době vaření s Varovojem vaříme

    Olej ve večerní oříšce 3900 mg (3 tablety denně s jídlem)

    Lněný olej 3000 mg (3 tablety denně s jídlem)

    Wit d - 10 000 IU (s jídlem)

    Dim - 250 mg (s jídlem)

    Zelený čaj 725 mg (bez jídla)

    Zmrzlý a zelený čaj skončí tento měsíc

    Moje další patologie:

    2 roky byly trýzeny faryngitidou a tonzilitidou. angina nebyla, antibiotika nepijí, bolely 3-4krát ročně. V hrudní oblasti téměř trpělo. Zesílila se během oddělení hnisavých zátek. V červnu jsem vypil 6 tablet (3 g) z Pau de Arco. Za měsíc a půl faryngitida úplně prošla. Opustila pití kvůli bolesti v játrech. V krku a v chladu byly jen zátky. Po několika měsících Chaga, které procházelo chladem, byly stále ještě dopravní zácpy, jen šestkrát za šest měsíců - došlo k mírnému zduření a kýchání. V letech 2012-14 byla rýma častá a závažná, bolest v krku, horečka, kašel). Za 12 let, po dobu 4 měsíců, jsem byl nemocný každé dva týdny (to bylo spojeno s prací). Tam bylo předtím a teď je na obličeji bílý povlak někdy jasně oranžový uprostřed. Z Pau de Arco prošel, pak se znovu objevil. Oddal se plodu streptokoků, stafylokoků - nic.

    Před 5-6 lety nalezli uzel ve štítné žláze a ait. Protilátky během této doby nezvýšily nad 200, neklesly pod 90, místo nevyrůstá, punkce neukázala nic zločince. Kontroluje se každý rok. Mírná hypotyreóza, zdánlivě, se stala obdobím. Od srpna 2017 TTG 1.94, T3 zdarma 3.8, T4 14.4. Úroveň T4 po dobu 5 let se vůbec nezměnila.

    Ve věku 6 let měl hepatitidu A, vyléčil ho velmi dobře. Až do 25 let játra nezkontrolovala a nestěžovala si na to. Když našli endometriózu, zkontroloval jsem játra. Ona a žlučník byli ve strašném stavu. stagnující žluč, vločky, velké množství cyst, velmi mastné vlasy, zácpa 2-3 dny. Saw sójový lecitin a kyselina alfa-lipoová. Žluč je výborný, v játrech jsou 4 cysty. Mnoho krtků kolem těla mění barvu, zmizí a objeví se. Netrpím zácpou. Byli nalezeni cysty v ledvinách (předtím, než je zkontrolovali). cystitida atd. nebyla. Cholesterol 4.58

    Pro červenec 2017 inzulín na prázdný žaludek 7. Před rokem a půl - 5.6. Nebyl problém s cukrem (několikrát jsem to udělal ve školních letech). Pocit hladu a sytosti ve mně se po změně ve stravování výrazně změnil. Pravidelně jsem přeskočit večeři nebo jíst 5 hodin - chci snadné hlady. Jsem plná zeleniny a ovoce. Jednal jsem se jíst 5krát denně, byl hladový každé 2-3 hodiny.

    Máma celý život byla bolestná a velmi bohatá měsíčně. Neměly žádné problémy s hrudníkem. Ve věku 42 let měla endometrioidní cysty, chtěla mít operaci, nezvýšila moc, byla vyléčena biologem. Tato diagnóza byla potvrzena mnoha specialisty. Moje léčebná schémata se podobá jí, ale dostala zvláštní gel. Nemám to. U rodičů a prarodičů diabetes, problémy se shchitovidkoj, rakovina nebyla a není přítomna. Jedna z babiček nemohla dlouho počítat a pak udělala mnoho potratů.

    1. Proč je tak žádoucí spát a co s tím dělat?

    Můžu jít na 4 vstát v 12 a cítit se skvěle. Když půjdu do postele v 11-12, pak v 7-8 jsem těžce vstávej, spím až 12 dní někdy.

    2. Durnushnik, milkweed Pallas a keře sama bojí pít (nejsou toxické), adaptogeny téměř vše, co nemůže, protože AIT, jako lékořice, hub Reishi, Maitake, kardiseps, shiitake, agarika) bojí - tam jsou informace, které mohou být pouze Chagu. Je to tak?

    3. Mám pocit, že je pro mě mnohem jednodušší, ale pro jeho odstranění není dostatek cyst. Co potřebuji přidat?

    Ty, Olya, v podstatě dáváte přednost doplňkům stravy a podle jejich názoru se léčí podle schémat doporučených síťovými lékaři. Nezapomínejte na radu herbalistů a máte vylepšení! Existují však také mylné představy. Jedním z nich je odmítnutí červeného masa. Ale tento druh masa pomáhá zvyšovat hemoglobin, někdy feritin.

    Druhá a nejdůležitější mylná představa není adapogenní kvůli tomu.

    Nebudu se hádat, musíte sami přečíst teorii ruského vědce Lazareva o nespecifické rezistenci organismu. A nepleťte Echinacea purpurea zakázané u revmatických chorob, se adaptogenvmi- shenem ženšen, Rhodiola rosea, Red Brush, Eleutherococcus senticosus, Maral kořen; a tak dále a tak dále.

    Prakticky všechny systémové autoimunitní onemocnění (glomerulonefritida, revmatoidní artritida, lupus erythematodes, dermatomyozitida, sklerodermie) adaptogeny prodloužit život lidí. Ait nebyl nikdy zařazen jako systémové autoimunitní onemocnění. Navíc hladina protilátek je nízká a je spojena s hnisem v krku. Léčte krk s opláchnutím Calendula, Sage; streptokokový bakteriofág.

    Zde je další chyba. Bavte se houbami, ale pijte na Chaga. Můžete použít celé houbové spektrum, zejména houba Reishi. Obyčejné koktejly, barvení Euphorbia pallas a Drok jsou absolutně neškodné při provádění přesného receptu. Nyní vás nepotřebují, podle mého názoru. Můžete jít do tinktury mléčného paláce, dokončete recepci Indoly.

    Nebo nyní použijte tinkturu pro místní použití.

    Ale hlavním faktorem vašeho oživení je konec konců výživa a životní styl.

    Chceš spát, protože jsi sova; nebo jste snížili feritin, nebo se zvýšily protilátky proti TPO.

    Je třeba tuto situaci objasnit a pokračovat v léčbě, protože si zvolil svého hlavního mentora.

    Hodně štěstí, Olga, a všechno nejlepší!

    02/05/18 Irina

    Dobrý den, drahý doktor! Moje matka byla v roce 2014 diagnostikována s chronickou B lymfocytární leukémií. Špatně v tom roce. Naučila jsem se o této nemoci náhodou, která se shromáždila na dovolené v sanatoriu (město Saki). V roce 2012 byly v obecném krevním testu již leukocyty 34 ^ 10 ^ 9 / l. Teď má matka 77 let. Chemoterapie dosud nebyla provedena, pouze lékař pozoroval. KLA na 29/01/18 z: 119 g / dl hemoglobinu, leukocytů 90.79 * 10 ^ 9 / l, lymfocyty 72,63 * 10 ^ 9 / l, krevní destičky 150 ^ 10 ^ 9 / l, segmentová 5% bodnutí 0 % prolimfo cytes 5% Coe 4, neutrofily 4,54 ^ 10 ^ 9 / l 9,08 monocytů * 10 ^ 9 / l, glukóza 4,62 mmol / l., kyselina močová, 398 mmol / l (150 350). Na noční pocení, únava byla závažná svědění, který odstranil některé hormonální (lékař jmenovaný kapátka), což je velmi bolavé záda a kosti. Od 02.07.17. USA lymfatické uzliny: 1) podčelistní l / r na pravé a levé 12 * 5 mm krční 16 * 5 na obou stranách, hladký obrys, svěží, echogenicity sníženého; 2) skupina podpažní l / správný okamžik pro 30 * 8 mm, nechá se 22 * ​​11 mm, vejčitého tvaru, kontur hladký, homogenní ehostruktura; zvýší se echogenita, kortikální vrstva se ztenčí; 3) ingvinální skupina l / r na pravé 22 x 4 mm, z leva do 25 * 8 mm vejčitého tvaru, obrysy hladký a homogenní ehostruktura; zvýšená schopnost odrazu, kůra istonchen.Zaklyuchenie ultrazvuk obrázek benigní krční lymfatické adenopatie, mastné involuce axilární a ingvinální lymfatické uzliny. Sleziny v normálním rozmezí, ve slezině bráně lotsiruetsja izoehogennoe obešel vzdělání 14 * 9 mm s hladkými, jasné obrysy. Játra jsou v normálních mezích. CT dosud nebylo dokončeno. Máma vzala tinkturu Sabelnik (kořeny), vývar z Rosehip a borový pyl. Řekni mi, prosím, jak se může hemoglobin a krevní destičky zvednout? Konzultováno s několika lékaři. Jeden říká, že hlavní věc, která nespadá destiček, a slezina se nezvětší, druhý s leukocyty -60 ^ 10 ^ 9 / l mít chemii delat.Sobiraemsya jít do Monica. Chci zpožďovat chemoterapii, velmi se obávám své matky, jak to bude vydržet, protože všechny virové a bakteriální infekce se začínají přichytit. A víc, než je možné vyléčit rychloměr? Pomozte, prosím. Bude vám velmi vděčný za odpověď. Děkuji vám předem a Bůh vám poskytne zdraví! S pozdravem, Irina.

    Myslím, že nyní je nutné provést aktivní profylaxi relapsu. Již se neobjevily zralé formy lymfocytů a celkový počet leukocytů vzrostl. Pokusme se udělat bez chemoterapie:

    1. Tinktura kořene palisády Euphorbia

    -20,0 g. drcený kořen 400,0% 40% alkoholu po dobu 2 týdnů.

    Jedeme jednou za dva dny. Kmen a pití podle schématu "Gorka".

    Začněte jednou kapkou 3krát denně před jídlem, dávkováním oční kapky. K kapání v 50,0 ml vody.

    Každý den je třeba přidat 1 kapku na recepci a dosáhnout tak až 20 kapek 3krát denně. Začněte následující den, spusťte redukci a odstraňte 1 kapku z každého příjmu. Kurz je ukončen na 1 kapku, třikrát denně. Udělejte přestávku po dobu 14 dní, v případě potřeby opakujte kurz.

    Během přípravy tinktury, bez ztráty času, začněte užívat Agaricus:

    -1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijte 200,0 ml vody a vařte s minimálním varem po dobu 20 minut. Napijte 1 lžíc denně 4 hodiny denně před jídlem. Kurz 2 týdny.

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz je 1,5-2 měsíců.

    2.1. Gemodietu (pokrm z jater, feijoa 2-3 věcí za den, mořské ryby, vlašské ořechy, šťáva z granátového jablka, mrkev, řepa, kopřiva) vyrovnány s sirup aloe se železem.

    Smíchejte tinkturu kořenu Pallas Euphorbia s ricinovým olejem 1: 0,5 a přidejte 10 kapek lymfomyosotu na 50,0 ml směsi.

    Aplikujte bez tlaku dvakrát denně po dobu 3 týdnů a monitorujte hustotu a velikost lymfatických uzlin.

    Ovládejte DUB každých 14 dní!

    A také mám otázku, máte zájem o léčbu AIDS? Vše závisí na stupni procesu. Ale začínají s antiretrovirovou terapií se speciálními léky.

    Udržujte mě, Ira! Váš kód je GEM, před připojením!

    19.12.1917 Elena

    Dobrý den, Pro mě 34 let, váha - 53 kg (vždy bylo 55 kg).

    hyperthyroidismus. Ultrazvuk: hyperplazie a strukturální změny v štítné žláze. TTG velmi nízká (odpusť nebo omluvit, nedokážu psát přesně, analýza u lékaře).

    Endokrinolog jmenoval tyrosol a Anaprilin, zakázal mořské plody, jodidovou sůl a jódové síto (i když jsem to neudělal dříve).

    Ale poté, co jsem vzal pilulky, po 10 minutách začínám bolet břicho v žaludku a vrátit ho zpět. Postupně přestal brát, našel váš web. Teď tři týdny piji Agaricus, třikrát denně za 1/3 šálku. Tachykardické záchvaty (150 úderů) přestaly, ale 97-106 stále drží.

    Kromě tachykardie a zanedbatelné ztráty hmotnosti neexistují žádné stížnosti. Řekni mi, mohu vzít tinkru kořenů Lapchatky bílé po přestávce, jestliže jód je vysoký? A může ozokerit ovlivnit zdraví štítné žlázy, protože pracuji v léčebně, která nemá kapuci. Vůně je silná, zejména v létě, protože před zařízením na toto místo bylo všechno v pořádku. Budu vám velmi vděčný za odpověď. Sbohem.

    Jste velmi riskantní! Agarikus Vy, očividně, s něčím zmateným, nemá tyreostatické nebo antiarytmické vlastnosti. Pokud zůstane tachykardie, napijte Anaprilin a začněte 5 mg dvakrát denně.

    1. Začněte přinejmenším užívat tinkturu Hawthorn ovoce krve-červené, 30 kapek třikrát denně, až se srdeční frekvence stabilizuje na 80 tepů za minutu, a ne více.

    Tinktura kombinujte s přípravkem Anaprilin.

    2. Začněte přijímat tinkturu kořenu Lapchatka bílé, 1 lžička. 2-3 krát denně.

    A přesně po dvou týdnech darujte krev hormonům: TTG, T4, T3, celkem a protilátkám proti TTG (RTG).

    Analýzy se dostanou do rukou. Je možné v libovolné placené laboratoři.

    Pracujete ve fyzickém kabinetu? Pak budete pravděpodobněji poškozeni vysokofrekvenčními proudy a dalšími postupy souvisejícími s elektroléčbou.

    Lene, poslouchejte nebo zaklepejte svého endokrinologa alespoň pro analýzu.

    12/13/17 Natalya

    Dobrý den, ale jakou radu můžete dát odběru bylin na čištění jater, žlučových cest?

    Od roku 2010 je žlučník odstraněn kvůli kamenům. Mám 41 let. Po odstranění pravidelně pít přípravky na játra připravené, lékárny. Díky předem.

    Ve vašich jaterních sbírkách by z času na čas měla existovat Tansy obyčejná, která má nejvíce všestranné účinky. Někdy zapněte Dymyanka a téměř vždy - obyčejný dort. Jaterní byliny jsou skvělé, ale jsou zde i houby, které pravděpodobně nepodléhají bylinám. Spíše naopak.

    - 1 polévková lžíce. l. rozdrcené houby nalijte 300,0 ml vody a vařte s minimálním varu 20 minut. Trvejte na 3 hodiny, vypusťte. Pijte 2 lžíce. 20 minut před jídlem, 4 krát denně. Kurz - 2 měsíce.

    V zásadě stačí, ale s plynatostí, nestabilní stolicí a nepohodlí, můžete připojit malý poplatek:

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. Nejprve mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu. Promíchejte rovnoměrně.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Po 15 minutách se na víku dejte pod tekoucí vodou nebo vroucí vodní lázni. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. Kurz - 1,5 měsíce. Byliny bez dávky by měly být užívány s lžícemi.

    Budu vám vděčná za zpětnou vazbu!

    SUCCESSES as příchodem!

    11/16/17 Naděje

    Dobrý den, Pro mě 41 let, výška těla - 167 cm, váha - 93 kg.

    Popište, prosím, co bylinky užívaly k léčbě polypu v děložní dutině. Dala jsem krevní testy na pohlavní hormony a thyroidní hormony. To vše v mezích normy.

    Často mám katarální onemocnění, chronickou tonzilitidu, faryngitidu a bronchitidu. Stále na mně viděla atrofická gastritida, osteoartritida, osteochondróza. Ultrazvuk břišních orgánů vykazuje echogenní suspenzi v žlučníku. Vzhledem k makulární degeneraci.

    Existuje mnoho problémů, Nadia. A nevyřešíme to najednou, ale začneme s tím důležitým, rozlišujeme je a je kompatibilní s fyto- a fungoterapií.

    Abych se okamžitě nepokoušel, napsám hlavní doporučení na samém konci tohoto dopisu. )))

    Důležité - je to bezpochyby.

    - 10,0 g nasekané houby nalijte 500,0 ml 40% alkoholu, těsně uzavřete a nechte na tmavém chladném místě po dobu 3 týdnů. Pravidelně otřese.

    Pite, zředěním malým množstvím vody, 1 lžičkou. třikrát denně na prázdný žaludek. Dávka může být zvýšena díky pohodě na 1 polévkovou lžíci. 3 krát denně.

    Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. Nejprve mechanicky, na malé kousky, pak na mlýnek na kávu. Promíchejte rovnoměrně.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Po 15 minutách se na víku dejte pod tekoucí vodou nebo vroucí vodní lázni. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. Kurz - 2 měsíce.

    Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

    - 30,0 g suché práškové trávy Čistič nalijte 1,0 litru vroucí vody, trvá 3 hodiny, napnutí a použití pro zavlažování.

    Je zapotřebí 100,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

    Zavlažování se provádí z jakéhokoli dne cyklu, desetkrát. Opakujte další cyklus.

    A co je nejdůležitější. Musíme se velice postupně zbavit dalších kilogramů. To pomůže Agaricus, správná výživa a praktické cvičení.

    11.13.17 Tento román

    Dobrý den. Žádám vaši pomoc při léčbě mé matky. Je 54 let, výška - 163 cm, váha - 60 kg. Příběh je takový: před 2 lety dostala elektrický šok (220 V). Vědomí neztratilo, popáleniny nebyly, trochu mu ublížily ruce, ale z toho moc nezradila.

    Zde jsou poslední výsledky testů.

    Primární diagnóza: revmatoidní artritida, polyartritida, které se hlavně klouby rukou, nohou, kolenní, ramenní klouby, aktivní fáze, aktivita podle bodu 2, séronegativní, R-fáze..

    Komplikace: PPS 1-2 lžící.

    Současně: myokardiofibróza smíšeného původu. Sinusová tachykardie. CH 1 polévková lžíce.

    Výzkumné údaje: AD 110/70 mm Hg.

    AD 140/80 mm.ot.st.

    UAC Hb - 159; Er je 5,6; L je 7,3; ESR - 30 mm; e 1% n 2% s 64% l 30% m 3%

    Krevní cukr - 4,7 mmol

    Protrombinový index 88%

    Obecně. protein - 77,4 g / l; bilirubin - 13,2; VLP - 44 jednotek; thymol - 10,0; AST-24, ALT-29; serumukoidy - 0,234 jednotek; CRP - 24; revmatoidní faktor (-); močovina - 5,5 mmol; močovinový dusík - 2,5 mmol; zbytkový dusík je 18,4; kreatinin (-); trombotest - 18,0; PTC - 24; - 92%; APTTV - 57; fibrinogen - 3,33; fibrinogen B (-)

    OAM v 1014 sólech.; protein - cukr - acet (-); L 1-5; Ep 4-8.

    Moč Nechiporenko L-250.

    Moč je negativní u cukru.

    Cal nebyl detekován v n / g; test latentního krevního benzidu negativní 24 (2p).

    R-scopy UCP: Plíce a srdce ve věkových změnách. Sines jsou zdarma. Srdce je normální.

    R-kreslení rukou: skvrnitá osteoporóza falangy prstů.

    ECHO COP: dutiny nejsou rozšířeny. hypertrofii myokardu LV. FV o 47% nižší. tachykardie. Fibrosis MK, AK. Malá MN.

    EKG chss 75 bpm.

    Lékaři doporučili užívání přípravku Methylpred, Ibuprofen, Zolopent. Vzal je měsíc, pak byl zrušen, aby se zabránilo zajištění. Dioscorea kavkazská tinktura trvalo 2 měsíce, tým tinkturu Potentilla mumie kostival Inula + + lapuh pelyněk příliš 2 měsíce. Ruší bolesti v rukou a nohou, často bílí prsty a prsty. Použité masti Diclofenac, Dolgit, Voltaren, Nimid, Ketonal (5%), Apizarthron a Viprosal. Z posledních dvou se stav zhoršuje, teplota stoupá (možná reakce na jedy), od ostatních je účinek minimální. Žádám vás, abyste poradil ve třech hlavních otázkách:

    2. Fibroza srdečních chlopní.

    3. Hemangiom jater. (Četl jsem, že je ošetřena tinkturou hub). Co vám doporučuji?)

    Děkujeme. Těším se na slyšení od vás.

    S největší pravděpodobností elektrický šok neprošel bez stopy a vyvolal rozpad pojivové tkáně, která je základem artritidy. Byly také ovlivněny srdeční chlopně a to je spojité pojivové tkáně. Možná, že vaše matka byla často v minulosti nemocná hnisavou tonzilitidou. Někdy je pouze jeden, po kterém vzniká artritida, revmatická karditida, nefritida s výsledkem fibrózy.

    Ve prospěch revmatoidní artritidy jednoznačně říkají antinukleární protilátky, revmatoidní faktory; ale ne vždy enzymy, které vyplynuly z rozpadu tkání jsou pouze serumukoidy - 0,234 jednotek; CRP - 24. Pro posouzení stupně aktivity procesu jsou pro ně nezbytné laboratorní normy.

    hemangiom. Potřebujeme jeho rozměry. Pouze velké hemangiomy mohou někdy vypadat jako krvácení. Ale hemangiom může být projevem endometriózy. Zeptejte se své matky na to.

    Lístky jsou nádherné houby, chutné a hojivé. Ale myslím, že jejich léčivé vlastnosti jsou značně přehnané. Zkontrolujte, zda je možné pouze na sebe, jestliže existuje touha)) Neexistují žádné důkazy o statistice. Zároveň je pro Chaga nebo Agarikus - uznávanými vůdci fungování. Myslím, že lišky by měly být vařené se zakysanou smetanou a jíst.

    Začněme srdcem. Je třeba ho uklidnit a zlepšit činnost ventilového zařízení.

    Rovnoměrně rozemlet trávu na 2-3 mm, kořeny a plody - až do 3-5 mm, rovnoměrně promíchané.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Po 15 minutách se na víku dejte pod tekoucí vodou nebo vroucí vodní lázni. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. Kurz - 2 měsíce.

    Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

    3-4 polévkové lžíce. Lžíce suchých květin Kaštan koně drcený prášek, nalít roztavený smaltz nebo kuřecí tuk a míchat. Stát v troubě na 75 stupňů po dobu jedné hodiny. Chladnička a uchovávejte v chladničce. Aplikujte na klouby dvakrát denně po dobu 1-1,5 měsíců.

    3. Ve stravě použijte co nejvíce citrusů. Nejlepší je jíst 1 citron denně.

    4. Doporučuji pijavice v oblasti nejbolestnějších kloubů.

    Ujistěte se vše a opravte sbírku.

    09/06/17 Tatiana

    Dobrý den, Julia Evgenievna!

    Já vás znovu apeluji, před dvěma lety vám vaše doporučení hodně pomohla.

    Prošel jsem zkouškou a složil testy, které jmenoval ošetřující lékař.

    Hormony: TTG - 2,0380 (0,3500-4,9400); FSH - 55,78 (viz 3.03-8.08, ovul.pick 2.55-16.69, lutein 1.38-5.47); postmenopauza 26,72-133,41; progesteron - 0,10 (f.l 0,1-0,3, lutein, 1,2-15,9, postmenopauza 0,1-0,2); Estradiol 37.0 (folikulární fáze 77.07-921, střední fáze 140-2382, luteální fáze 77.07-1145, postmenopauzální ženy 36.7-103).

    Biochemické krevní testy: ALT-25 (0-34); AST-24 (0-31); bilirubin celkem - 28,8 (5-21).

    Koagulologické studie: fibrinogen - 2,96 g / l (2-4); trombinový čas - 16,7 sekund. (13,0-21,0); Protrombinový čas - 13,8 sekund. (12-16); protrombin,% (podle Kviku) - 90% (70-120); mezinárodní normalizovaný poměr (INR) je 1,07 (0,8-1,2); APTTV - 31,4 sekundy. (26-40); D-dimer - 94,00 (méně než 443).

    Ultrazvuková vyšetření prsních žláz: pravá mléčná žláza je heterogenní struktura, průduchy laktátu jsou 3,0 mm, dilatační, spletitá; levé prsní žlázy - nehomogenní struktura, mléčné potrubí 2,7 mm, rozšířená zvlněný anehogennoe avaskulární hmoty s ovladači 9d: 3,5h2,5 mm.

    Ultrazvuk gynekologické vyšetření: US-znaky perimenopauzy.

    Opravdu potřebuji vaši radu a doporučení. Možná jsou bylinky nebo bylinky, s nimiž můžete zmírnit příznaky, které doprovázejí menopauzu (náhlé změny nálady, podrážděnost, únava).

    Chápu, že to všechno je spojeno s hormony. Mohu své hormonální pozadí vrátit zpět do normálu pomocí fytoterapie?

    Poradit, co je možné přijmout při mastopatii?

    Děkuji předem.

    Podle vašeho rozboru, Tanyi, vidím, že se s doktorem bude chovat s hormony, ale doposud jste to odmítl.

    Ale v měsících je pouze 1-1,5 měsíců. Proč jste se rozhodli, že už přestali? chtějí porazit brzy. Prosím počkejte.

    V roce 2015 již byl precedens a mluví ve prospěch předkolek.

    Nyní je nejdůležitější rozhodnout o diagnóze. Pokud je to předkolek (nedostatek LH, velmi důležitý hormon); příliv nebo příliv může být také způsoben předčasným vyčerpáním vaječníků.

    Ale s vyvrcholením ultrazvuku se pozorují 1-2-3 malé folikuly a měsíční se mohou vrátit; s vyčerpáním folikulů - ne, a naděje na návrat měsíčníku je ještě méně.

    Snažte se vrátit měsíční plechovku, ale nedotýkejte se, abyste nevyvolávali krvácení.

    - 30,0 gramů suchých bylinků nalijte 150,0 ml 60% alkoholu, vložte 2-3 pupeny hřebíčku pikantní a špetku bylin. Trvejte 10 dní v tmě a vysušte. Napijte 15 kapek třikrát denně před jídlem nebo během jídla. Kurz - 3 týdny. Jděte na Agaricus.

    - 1 polévková lžíce. rozdrcené houby nalijte 300,0 ml vody a vařte s minimálním varu 20 minut. Trvejte na 3 hodiny, vypusťte. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz - 2 měsíce.

    2. Sběr bylin na pití.

    Rovnoměrně rozemlet trávu na 2-3 mm, kořeny a plody - až do 3-5 mm, rovnoměrně promíchané.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. Kurz - 1,5 měsíce.

    Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

    2.1. Včelí pyl.

    Rozpustit v jazyce na 1 ch.l. dvakrát denně, po dobu jednoho měsíce.

    Je možné, že měsíc se vrátí bez stimulace.

    Aplikujte jemně gel a nebojte se.

    A teď, dobrá štěstí! Až do připojení! :-)

    08/07/17 Gennady

    Jsem 57 let. Hmotnost - 90 kg, výška - 180 cm.

    On je trýznivý potu, často když byl kbelík rozptýlen. Z toho plyne konstantní nachlazení, neschopnost práce. Od dětství, problémy s nervovým systémem, před školní docházkou byl silný omámený, vyléčený. Snažím se vést sportovní životní styl.

    V roce 2009 došlo k hemoragické mrtvici. Uzdravil jsem se, běžel jsem, hrál volejbal.

    Analýzy jsou normální, mírně zvýšená kyselina močová, hormony štítné žlázy jsou také normální. Současné onemocnění, malá gastritida s vysokou kyselostí, křečové žíly, hypertenze, kalcitová prostatitida.

    Z léků, které piji pouze Attenalol a Corinette, léčím prostatitidu s Grushankou a Aspenem.

    Opravdu doufám, že vaše plevele. Děkuji.

    Dobrý den, drahá Gennady!

    Myslím, že máte obavy z projevů menopauzy u mužů. To je stejná skutečnost jako žena a je spojena s věkem souvisejícím poklesem hladin testosteronu. Muži trpí, samozřejmě, méně často, ale ne méně, protože testosteron je stabilnější hormon než estradiol a pokles testosteronu je přímo spojen s prostatitis.

    Vezměte to klidně a vězte, že všechny ženské hormony jsou tvořeny z mužských hormonů.

    - 1 polévková lžíce. rozdrcené houby nalijte 300,0 ml vody a vařte s minimálním varu 20 minut. Trvejte na 3 hodiny, vypusťte. Pijte 1-2 lžíce. 4 krát denně. Kurz - 2 měsíce.

    Rovnoměrně rozemlet trávu na 2-3 mm, kořeny a plody - až do 3-5 mm, rovnoměrně promíchané.

    - 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pijte 100,0 ml třikrát denně, před jídlem, v malých džbáních. Kurz 1,5-2 měsíců; Lumbago odebere ze sbírky za měsíc a vrátí se po 7 dnech.

    Částky jsou ve výchozím nastavení uvedeny ve standardních polích.

    Smíchejte bylinky nejdéle 3-4 dny, budete možná muset opravit sběr.

    Dvakrát za rok musíte darovat krev pro srážení - MNO, ACTTV, PI.

    3. Místně. Připojte dýňové svíčky dvakrát denně po dobu jednoho měsíce.

    A teď, Gennady,

    A teď, dobrá štěstí! Až do připojení! :-)

    07/03/17 Dmitrij

    Dobrý den, drahý doktor!

    Žádám o radu, doporučení ohledně výběru bylin a způsobů léčby mého zdraví. Jsem si jistý, že můžete kompetentně vyzvednout poplatky, byliny pro mou léčbu! Věřím jenom byliny, nemám chémiu.

    Moje výška je 186 cm, váha - 74 kg.

    Poruchy příznaků, jako je: vysoký krevní tlak, častěji v rozmezí 140-150 / 80, někdy normálně - 130-135 / 80. Dříve došlo k bušení srdce, teď se zvlášť nedívám na to, že jen trochu vzrušení, a to i snadné - pak se objeví. Konstantní slabost, letargie, plná apatie, velmi silná podrážděnost, nervozita, rychlá námaha, pocit strachu a podobně. Fyzická slabost, snížená síla a krátký pohlavní styk. Mastné silné lupy seborrhea?) A vypadávání vlasů. Spousta různých šamponů téměř nepomáhá, 1-2, které jsou dočasně odstraněny, mytí bylinami nepomůže, problém uvnitř musí být vymazán. zvýšené pocení, většinou podpaží, dlaně, na dlaních trhliny a na peeling se stane Vitamin a, E - pomoc). Někdy špatný sen a usínání, no, rána, ráno, jako aktivní, ale žádná síla. Znepokojuje významné snížení paměti, kognitivní poruchy, kognitivní poruchy. Tam bylo porušení vestibulárního aparátu, tendence k zácpě (stolice pravidelně, někdy ovce stolice), poruchy gastrointestinálního traktu otok, kypící), jako je biliární dyskineze, konstantní křupání páteře a kloubů. Také se obávám - jazyk je vždy světle žlutý květ, pijete cholagogue (například) - méně plaku. A oči na vnitřní straně mají mírně žlutý odstín, přiléhají se po celém těle. Zapojen do sportu po dlouhou dobu, jsem se nezabývají po dobu 2 let, jak těžko nesou fyzickou zátěž a byl neustále obtěžováni kožní vyrážku (zarudnutí, škálování, svědění kůže) na čelo, který je distribuován v obličeji, pokud se nic neudělá. On začal experimentovat, vitamín C, vitamíny B, vitamíny A a E pomohly dobře, mimochodem, jako na dlaních, kůže se stala normální, který se prudce popraskal. Kůže se stala normální, ale po chvíli se vše objevilo. To znamená, že fyzická zátěž mě způsobila zčervenání a velmi rychle po několik dní a imunita okamžitě selhala po tréninku, téměř okamžitě, za studena bez důvodu a důvodu. Když přestal hrát sport, začal rychle zhubnout. Tam bylo 97 kg, nyní 74 kg, tento moment je rušivý !! Vzhledem k tomu, že jsem věnoval velkou pozornost sportu, vždy jsem se podporoval jak s vitaminem, tak s různými přírodními léky, jsem amatér, ale byl jsem téměř jako profesionál. Začal číst a objasňovat situaci o mém stavu a dospěl k závěru, že je nutné zkontrolovat štítnou žlázu a podobně.

    Předal krev a OAM, hormony, US shchitovidki (všechny v normě nebo sazbě), US nadledvinek (vše v normě nebo sazbě). Předal analýzu denní moč na kortizol, což vede ke zvýšení nebo zvýšení! Číst a našel spoustu příznaků, je spojena se zvýšenou kortizolu, přemýšlet, a zarudnutí kvůli ní, a další, a ve skutečnosti fiziecheskie zatížení vést k kortizol, a teď nedělají, a hladiny kortizolu neklesla. Mimochodem, když se vzdal, žádné starosti, stres, fyzická námaha a další věci ležel na gauči, aby nevyvolával vzestup kortizolu. Také změřila teplotu těla (pod ramenem po dobu 8 dní, po dobu 10 minut), ráno v posteli - 36,4, ve dne - 37,2 ve večerních hodinách - 37,0 (tento průměr).

    Výsledky analýz v závorkách jsou normativní. UAC a biochemie. Erytrocyty - 5,16-10 ^ 12 (3,5-5,5), hemoglobin - 156 (130 až 160), bylo, jak byla vždy velmi vysoký 180-190, leukocyty - 4,9 x 10 9 (4, 0-9,0), ESR - 2 mm / h (2-10), destičky - 188 x 10 9 (180-320), močovina - 2,9 mm / l (1,7-8,3) kyselina močová - 260 mm / l, cholesterol - 3,8 mm / l (až do 5,2), triglycerol - 0,7 mm / l (0,6-2,28), kreatinin - 83 mm / l (80- 115), glukózy v krvi - 4,8 (3,9-6,4), AST - 20 jednotek / l (1-40), ALT - 21 jednotek / l (1-42).

    OAM: specifická hmotnost - 1015, reakce - 5,5, bílkovina, bilirubin, glukóza, aceton - nebyly detekovány.

    Obecně platí, že krev, ten moč, všechno je normální.

    Z hormonů: ACTH - 63,06 (7,2-63,3), TSH - 2,6 mIU / ml (0,24-4,3), T3 sv - 5,01 (3,1-6,8 ), T4 vazba - 19,24 (12-22) Anti-TPO - 9,22 (0-34), aT-TG - 11,05 (0-115), v denním kortisolu v moči - 1063,86 ug / den (380,00-940,00), denní diuréza - 4200 ml (mimochodem, když jsem se vzdal, byl jsem překvapen, proč tolik!). Renin - 0,6 ng / ml (0,5 až 1,9), aldosteron - 60,4 pg / ml (svislé polohy 25,2-392, horiz 17,6-230,2 podlaha...), Metanephrine - 153,5 μg / 24 hodin (25-312) denně. moč, normetanefrin - 183,52 mcg / 24 h (35-445) v denním moči.

    Budu okamžitě vysvětlit, že jsem vedl poměrně zdravý životní styl, zbytek režimu - mám činnost v pořadí, jdu spát včas a probudím se na 7-8. Power, samozřejmě v pořádku, příslušný, high-grade, vždy se snažíme, aby ji diverzifikovat, skoro nejí sladkosti, káva Sooooo vzácný čaj 1 za den, soda, hamburgery a další ošklivé věci nikdy spotřebován.

    Tam bylo poranění páteře není vážné, ale život zkažený. Hodl hodně manuálu, dokud nenalezl inteligentní, což už mnoho let pomohlo a mnoho zdravotních problémů se rozhodlo. Myslím, že stále existují problémy s cervikálním oddělením, resp. Nedostatečným mozkovým oběhem.

    Hned po nemocnici jsem se vydal ke své příručce, pomohl jsem velmi dobře, stal se mnohem lepší.

    Od té doby jsem asi po šesti měsících začal pravidelně užívat různé byliny a přípravky. Drogy přestaly užívat, zřídka užívaly nootropiku (některé pomáhaly, stávaly se aktivnějšími, veselejšími). Vzal jsem si spoustu bylin: lebky, Ginkgo biloba, kozlík, Srdečník, Agaricus, chaga, řepík, Potentilla, mléko, tužebník, Letter, manžetové, Badan, tymián a další. Napila jsem spoustu různých, velmi dobře pomohla mnoha bylinkami, některé nereagovaly moc, zesílily. Budu vysvětlovat najednou, všechny byliny s uklidňujícím účinkem, dobrý vliv, jako pravidlo, téměř okamžitě se zarudnutí, tlak lépe, lépe spát, ale někdy dal letargie a slabost. Vzhledem k tomu, že je sport, je přirozené, vypil adapegogeny - Zhen-shen (není příliš blízké), Eleuterococcus (a také od něj málo). Leuzea dala nejlepší efekt, ale nikoli tinktury, ale odvar. Teď je nepiji, tlak se zvedá a mé čelo se zvětšuje červeněji, když jsem byl zasnoubený, naopak, dával sílu a zarudnutí na čele někdy prošel! Mumiye pil, ale od něho více podrážděnost a mé úseky na obou ramenech pálily jasně růžové barvy a tak jsou bledé.

    Během této dlouhé doby jsem se hodně dozvěděl o bylinkách a dosáhl nějakých výsledků, můj srdeční tep je normální, tlak je nižší, zdá se mi, že játra jsou lepší na pocity, po posledním kurzu spím a usneme lépe. Velice pochopitelné, a co je nejdůležitější, silný účinek bylin na tělo. Ale přesto moje kortizol a četné problémy, které velmi ruším, vyžadují kompetentní přístup při výběru trávy.

    Obrovská žádost o pomoc a doporučení na základě mých testů a příznaků! Zavést práci hypofýzy, štítné žlázy, nadledvin, střev, jater (může být, ale také se vztahuje celá řada důvodů?), Ze které, jak jsem pochopil, to vše jsou problémy, a uzavřené. Takže chápu, a autonomní nervový systém je otřesen? To vše se táhne od dospívání.

    Ano, nastává mnoho otázek, ale nejvíce se zajímám o ACTH a polyurie. Dovolte mi, abych to přemýšlela, a po několika dnech budete sledovat počet nápojů a vybraných. To je důležité. Při zohlednění opilosti změřte množství volné tekutiny, u polévky trvá 150-200,0 ml; pro ozdobu - 120,0 ml. Jedzte jako obvykle a snažte se monitorovat tlak ráno a večer.

    Napište kód SHIELD-1 (na začátku dopisu před pozdravem), Dmitry.

  • Předchozí Článek

    Analýza PCR pro hepatitidu C

    Následující Článek

    GEPTOR