Hepatologist
Abdurahmanov Jamal Tinovič

Symptomy

Využijte jedinečné příležitosti vypadat mladší!

Omlazující procedury injekce tváře FULL FACE - kompletní transformace v jedné návštěvě!

Výsledek je uložen až 2 roky!

Kdy je třeba kardiologa?

+Dýchavičnost, slabost, únava

+otok nohou, rychlý puls, bolest hlavy

+bolest za hrudní kostí

Zavolejte nám: Zavolejte +7 (495) 212-08-85

Kdy je třeba urolog?

+změna vzhledu genitálií

+pálení v genito-močových orgánech

+nepohodlí v dolní části břicha, dolní části zad, perineum

+přítomnost výtoku z močové trubice

+změna vůně, barvy a objemu moči

Zavolejte nám: Zavolejte +7 (495) 212-08-85

Co se týče kašle, sípání nebo sípání v hrudi?

Plicní vyšetření zahrnuje:

+přijímání (vyšetření, konzultace) plicního lékaře, Ph.D.

Využijte výhodnou nabídku!

Kdy potřebuji duplexní vyšetření arterií a žil dolních končetin?

+pocit těžkosti, svědění a otoky nohou

+bolest, únava v nohou

+vysoký krevní tlak

+sedavý a sedavý životní styl, kouření

Využijte výhodnou nabídku!

Program gynekologického vyšetření zahrnuje:

+recepce (vyšetření, konzultace) gynekologa

+test na rozmazání flóry

+Infekce STI a papilomaviru

+Ultrazvuk dělohy a příloh

Zavolejte nám: Zavolejte +7 (495) 212-08-85

Souhrn

Vystudoval Dagestan State Medical Academy.

Obhájil svou práci na téma "Klinické a epidemiologické charakteristiky chronické HCV infekce v Dagestanu"

Obhájil disertační práci "Klinické a morfologické charakteristiky chronické hepatitidy B"

Výroční zasedání Evropské asociace studie onemocnění jater (2003-2012); Americká asociace studie onemocnění jater (2009, 2010), Asijské pacifické asociace studie játra (2011)

specializace

nemoci

video lékaře

otázky a odpovědi

Doktor Abdurakhmanov DT odpovídá na otázky našich pacientů:

Můžu udělat nějaké testy, abych zjistil, jestli je všechno v pořádku s játry?

Tam jsou takové průzkumy, a jsou velmi jednoduché. Pokud se pacient obává, že může mít nějaké poškození jater, slyšel o tom, bojí se to, pak by se nejprve měli vyšetřit jaterní hepatitidy B a C. hlavní dva viry, které vedou k chronické.

Možná existují některé genetické studie, které mohou určit předispozici k onemocnění jater?

Když mluvíme o genetické patologii jater, musíme se dotknout dvou skupin onemocnění jater, které jsou v populaci méně časté: autoimunitní a dědičné onemocnění. Pokud má rodina chronické onemocnění jater, nebo zda člen rodiny trpěl nebo zemřel na jaterní onemocnění.

Jaká jsou vaše doporučení pro prevenci onemocnění jater?

Pokud budeme mluvit o onemocnění jater, určitě to je primární eliminace nebo minimalizace rizika vystavení hlavních etiologických faktorů, jako je hlavní příčinou chronického onemocnění jater, cirhóza a rakovina jater jsou viry hepatitidy - zejména viry hepatitidy B a C.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

loading...

Náhodná recenze

Abdurahmanov Jamal Tinovič

loading...

Abdurakhmanov Jamal Tinovič. Recenze

ONLY skutečné recenze!

Publikujeme pouze zpětnou vazbu od lidí, kteří se zúčastnili jmenování tohoto lékaře.

Recenze lékaře

  • Prioritními oblastmi vědeckého výzkumu a terapeutických aktivit jsou:
    • autoimunní hepatitida;
    • chronická virovou hepatitidu B, C, delta;
    • primární sklerotizující cholangitida;
    • primární biliární cirhóza;
    • alkoholické, toxické, léčivé a dědičné onemocnění jater (Wilson-Konovalovova choroba, hemochromatóza atd.).
  • "Freiburgský týden jater", Falk Symposium, Německo (2003)
  • "Každoroční setkání Evropské asociace studie onemocnění jater", Ženeva (2003)
  • "Americká asociace studie onemocnění jater" (2010)
  • "Vnitřní nemoci" (2006)
  • "Asijská tichomořská asociace studie játra" (2011)
  • "Gastroenterologie" (2010)

Abdurakhmanov Jamal Tinovič. Kde se děje

Miedinterkom

Miedinterkom

Online vstup na kliniku

Miedinterkom

Doktor Abdurahmanov Jamal Tinovič

nebo volání

Po odeslání vás brzy
odborník na telefonní centrum vás bude kontaktovat a objasnit všechny
otázky vašeho zájmu

Velmi klidný doktor bez panice. Neměl jsem vážný problém, jen doporučil, abych dokončil vyšetření, abych byl klidný ve všech otázkách.

Jsem velmi potěšen, velmi se mi líbilo. Doktor mi velmi rozumně vysvětlil všechno a jak se ukázalo, měl pravdu.

Velmi dobrý doktor, dala hodně rad. Vše vysvětluje dobře, ukazuje, jak, co, co ovlivňuje, všechno je gramotné, velmi zdvořilé a dobré zacházení. Tento doktor by mohl být dražší ve srovnání s jinými lékaři. Jediná věc, která mi nebyla vhodná, bylo, že bylo nutné provést zbytečné testy, když to bylo.

Recepce šla na "tři" z "pěti". Neměl jsem rád skutečnost, že se specialisté okamžitě zaměřují na psaní hromady průzkumů, které nepotřebuji. Neměl jsem rád. Dále se ptát: "antibiotika nebo ne?", Totéž pro mě to napsal. Recepce byla průměrná, čekal jsem více. Atmosféra.

Nic špatného nemůže říct. Mám jen pozitivní zpětnou vazbu. Tatyana Nikolaevna je profesionálem v oboru. Zkoumali jsme ji už několik let, je to jediný doktor, který dokázal diagnostikovat matku. Teď se s ní jedná výhradně, důvěřujeme jí.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

loading...

⚕️Abdurakhmanov Jamal Tinovič je hepatolog, 22 let. Sleva pro lékaře! Všechny recenze ohledně lékaře. Nahrajte online nebo telefonicky.

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Vedoucí výcvikové části v poměru propedeutiky (3 kurzy Lékařské fakulty, lékařské a preventivní fakulty). To má 45 publikací v interním lékařství, chronická virová hepatitida v odborném časopise „Clinical Medicine“, „doktor“, „ruskou Journal of gastroenterologie, hepatologie a Coloproctology“, „Terapeutické Archives“. podrobné informace o lékaři

Abdurahmanov Jamal Tinovič

loading...

Agrinskaya OV

3 hodnocení
Hepatologist
ul. Aleksandra Solženicyna, 5, budova 1
Klinika "TrustMed"

Ryazantseva MA

3 hodnocení
Hepatologist
ul. Aleksandra Solženicyna, 5, budova 1
Klinika "TrustMed"

Kurzy

loading...

Recenze (2)

loading...

Děkuji Dámalovi Tinovičovi za jeho vzdělání a lidskost. Vybavila mnoho otázek a ohromného vzrušení pro své zdraví. Lékař mě nejprve uklidnil a nucen mě podstoupit další vyšetření, abych přesně uvedl, zda existuje nějaká výmluva k prožitku. V důsledku toho se ukázalo, že jsem marně vyvolal paniku, že je vše v pořádku. A přesto jsem rád, že jsem byl naprosto zkontrolován, měl jsem také s doktorem štěstí, nevystrašil se, vymýšlel diagnózy a získal více peněz. Byl jsem v takovém stavu, že bych věřil všemu. Díky za vše, teď vím, že jsem zdravý.

Největším problémem se zdravím je nemocná játra. Odvolal se před lékaři, ale neposkytl vysvětlující vysvětlení, problém byl takový, jaký byl, a zůstal na svém místě. Rozhodla jsem se najít někde v soukromé klinice kvalifikovaného lékaře. Placení peněz není problém, a co je nejdůležitější, ujistěte se, že jste skutečný odborník a může vám pomoci. Jamal Tinovič se stal mým doktorem. Z našeho prvního známého se zdál být vysoce vzdělaný, kulturní člověk. Způsobuje důvěru a úctu k sobě. Studoval mé výsledky testů z minulosti, napsal pokyny, co ještě mám dokončit, pečlivě se seznámil s dokumenty a komunikoval se mnou. Lékař mi dal přesnou diagnózu a zvedl léčbu, která funguje, chápu, jak se cítím. Brzy se znovu podívám na lékaře, jdu k němu s plnou důvěrou. Doporučuji hepatologa, velmi kompetentního lékaře.

Abdurahmanov Jamal Tinovič

loading...

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Ředitel studií ve výši propedeutiky (3. ročník lékařské fakulty, lékařské fakulty profylaktické). To má 45 publikací v interním lékařství, chronická virová hepatitida v odborném časopise „Clinical Medicine“, „doktor“, „ruskou Journal of gastroenterologie, hepatologie a Coloproctology“, „Terapeutické Archives“.

Náklady na přijetí jsou 7000 rublů.

Abdurakhmanov Jamal Tinovič. Recenze

Zveřejňujeme pouze zpětnou vazbu od lidí, kteří se prostřednictvím naší služby zaregistrovali u lékaře.

Recepce šla dobře, jsem šťastná. Lékař velmi pečlivě a po dlouhou dobu mluvil se mnou, podíval se na všechno a dal kompetentní závěr. Dostal jsem to, co jsem chtěl. Nebudu litovat, že jsem se obrátil na toho doktora, velmi kvalifikovaného, ​​mluvit o zásluhách. Moc se mi líbilo.

Velmi inteligentní lékař, velmi pozorný, poslouchal vše, napsal všechno a dal doporučení.

Všechno se mi hodilo, příjem probíhal dobře. Za všechny jejich otázky jsem dostal odpovědi, postoj se mi líbil, doktor dal potřebná doporučení.

Lékař je velmi pozorný, velmi sympatický, inteligentní, dobře znám svou profesi, dal mi průzkum. Zbývá dobrý dojem.

Všechno bylo v pořádku, příjem byl normální. Mám toho doktora dohodnutého.

Všichni jsme to opravdu rádi. Doktor se nás dobře setkal a přijal nás na recepci.

Přihlásili jste se na schůzku s lékařem na našich webových stránkách? Zanechte svou zpětnou vazbu, zašleme ji po ověření.

Abdurahmanov Jamal Tinovič

loading...

Vstup na: "Klinika Medinetkom"

Recepce od - 10000 rub.

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Vedoucí výcvikové části v poměru propedeutiky (3 kurzy Lékařské fakulty, lékařské a preventivní fakulty). To má 45 publikací v interním lékařství, chronická virová hepatitida v odborném časopise „Clinical Medicine“, „doktor“, „ruskou Journal of gastroenterologie, hepatologie a Coloproctology“, „Terapeutické Archives“.

Abdurahmanov Jamal Tinovič

loading...

Náklady na příjem - 10000r.

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Ředitel studií ve výši propedeutiky (3. ročník lékařské fakulty, lékařské fakulty profylaktické). V časopisech "Klinická medicína", "Doktor", "Ruský žurnál gastroenterologie, hepatologie a koloproktologie", "Léčebný archiv" má 45 publikací o vnitřních onemocněních, chronické virové hepatitidě.

Abdurahmanov Jamal Tinovič

loading...

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Ředitel studií ve výši propedeutiky (3. ročník lékařské fakulty, lékařské fakulty profylaktické). To má 45 publikací v interním lékařství, chronická virová hepatitida v odborném časopise „Clinical Medicine“, „doktor“, „ruskou Journal of gastroenterologie, hepatologie a Coloproctology“, „Terapeutické Archives“.

Záznam pro přijetí

loading...

Chcete-li zaznamenat jmenování lékaře, Abdurakhmanov Jamal Tinovich jednoduše vyplňte jednoduchý formulář kliknutím na tlačítko "Udělat schůzku". Doktore Abdurahmanov Jamal Tinovič pořádá schůzku na klinice "Clinic Medinetkom" v Moskvě, okres Tverskoy, Milyutinsky per. 15.

Pokud opustíte žádost o nahrávání, operátor vás bude kontaktovat do 10 minut, poskytne vám bezplatnou odbornou konzultaci a pomůže vám vybrat vhodný čas příjmu.

95% pacientů doporučuje Jamal Tinovič Abdurakhmanov jako kvalifikovaného specialistu a byli s touto metodou spokojeni.

Doktor Abdurahmanov Jamal Tinovich, specializace: hepatolog

loading...

Doktor lékařských věd

Pracovní zkušenosti více než 22 let

Náklady na příjem je 10 000 rublů.

Moskva, Milutinsky per., 15

Metro stanice: m m China Town China Town Red Gate m m m Kuznetsky Most Lubjanka m Náměstí Revoluce Sucharevskaja m m m Pipe divadlo Turgeněvskaja m m m Barva Boulevard Chistye Prudy

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Ředitel studií ve výši propedeutiky (3. ročník lékařské fakulty, lékařské fakulty profylaktické). To má 45 publikací v interním lékařství, chronická virová hepatitida v odborném časopise „Clinical Medicine“, „doktor“, „ruskou Journal of gastroenterologie, hepatologie a Coloproctology“, „Terapeutické Archives“.

Vzdělání:

loading...
  • Lékařská akademie v Dagestanu (1992)
  • Postgraduální studium Dagestan Medical Academy (1997)
  • Lékařská akademie v Dagestanu (2003)

Obnovovací kurzy

loading...

"Každoroční setkání Evropské asociace studie onemocnění jater", Ženeva (2003)
"Freiburgský týden jater", Falk Symposium, Německo (2003)
"Vnitřní nemoci" (2006)
"Americká asociace studie onemocnění jater" (2010)
"Gastroenterologie" (2010)
"Asijská tichomořská asociace studie játra" (2011)

Náklady na příjem je 10 000 rublů. Plánujte s lékařem

Recenze lékaře

loading...

Patimat. Hodnocení - vynikající (10/10) datum: 2018-02-15
Lékař je velmi pozorný, velmi sympatický, inteligentní, dobře znám svou profesi, dal mi průzkum. Zbývá dobrý dojem.

Denis. Hodnocení - vynikající (10/10) datum: 2017-11-14
Všechno bylo v pořádku, příjem byl normální. Mám toho doktora dohodnutého.

Abbas. Hodnocení - vynikající (10/10) datum: 2017-11-14
Všichni jsme to opravdu rádi. Doktor se nás dobře setkal a přijal nás na recepci.

Andrei. Hodnocení - vynikající (10/10) datum: 2017-04-26
Všechno se mi hodilo, příjem probíhal dobře. Za všechny jejich otázky jsem dostal odpovědi, postoj se mi líbil, doktor dal potřebná doporučení.

Khadizhat. Hodnocení - vynikající (10/10) datum: 2017-01-30
Velmi inteligentní lékař, velmi pozorný, poslouchal vše, napsal všechno a dal doporučení.

Anonymně. Hodnocení - vynikající (10/10) datum: 2016-11-25
Recepce šla dobře, jsem šťastná. Lékař velmi pečlivě a po dlouhou dobu mluvil se mnou, podíval se na všechno a dal kompetentní závěr. Dostal jsem to, co jsem chtěl. Nebudu litovat, že jsem se obrátil na toho doktora, velmi kvalifikovaného, ​​mluvit o zásluhách. Moc se mi líbilo.

Abdurakhmanov Jamal Tinovich (hepatolog), jmenování lékařem, recenze a ceny

loading...

Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Zkušenosti 22 let, doktor lékařských věd.

Náklady na příjem - od 10000

Informace o lékaři: Abdurahmanov Jamal Tinovich

Profesor katedry terapie, plicních onemocnění a pulmonologie první moskevské státní lékařské univerzity. I.M. Sechenov. Ředitel studií ve výši propedeutiky (3. ročník lékařské fakulty, lékařské fakulty profylaktické). To má 45 publikací v interním lékařství, chronická virová hepatitida v odborném časopise „Clinical Medicine“, „doktor“, „ruskou Journal of gastroenterologie, hepatologie a Coloproctology“, „Terapeutické Archives“.

Harmonogram lékařské práce: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidisciplinární zdravotní středisko - Miedinterkom

Adresy klinik, kde lékaře trvá: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidisciplinární zdravotní středisko - Miedinterkom

Na klinice můžete získat primární konzultaci, provést potřebné úvodní vyšetření a předložit všechny druhy testů. V klinických podmínkách je zde možnost minimálně invazivní chirurgické zákroky, které nevyžadují hlubokou anestezii a intenzivní péči.

Předchozí Článek

V.S. Udilov

Následující Článek

Fialová moč